Ah okquote:Op zondag 24 augustus 2014 15:38 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Nee hoor, vrijwel al het brood dat we gaan maken valt onder diezelfde noemer, behalve misschien dingen als croissantjes e.d. Maar het slowfood-desembrood zal hoe dan ook de core business blijven.
als je niets gezegd zou hebben zou ik denken dat het gele verf wasquote:Op zondag 24 augustus 2014 12:49 schreef Isegrim het volgende:
En even voor de duidelijkheid: dat bovenste deel was oorspronkelijk gewoon wit gestuukt.
Is het niet minder werk de gipswand te verwijderen en een nieuwe plaatsen ipv deze zo te bewerken?quote:Op zondag 24 augustus 2014 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Ik zal af en toe een fotootje neerzetten.
De muur nadat ik de meeste tegels eraf had gehaald. Dat stukje dat er nog zit, zit om duistere redenen wél goed vast en zal ik met een kapbeitel o.i.d. eraf moeten gaan zien te halen. Hopelijk lukt dat, want het is maar gipswand wat erachter zit.
[ afbeelding ]
Die hele muur kostte minder dan een uur!quote:Op zondag 24 augustus 2014 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is het niet minder werk de gipswand te verwijderen en een nieuwe plaatsen ipv deze zo te bewerken?
Hoe ga je het vet en nicotine verwijderen?quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:46 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Die hele muur kostte minder dan een uur!Als die tegels niet zo los hadden gezeten had ik het anders aangepakt.
Ja, goeie vraag.quote:Op zondag 24 augustus 2014 21:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe ga je het vet en nicotine verwijderen?
Heb je dan niet de kans dat je alsnog met de stank van dat roken blijft zitten, je verbergt de oorzaak immers in plaats van dat je het verhelpt?quote:Op zondag 24 augustus 2014 21:08 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Aan de andere zijde van het pand komt er nog een dunne gipsplaat over die gele meuk heen omdat daar de tegels wél goed vast zitten en ik de muur gelijk wil maken zodat ik gewoon over de bestaande tegels heen kan tegelen.
quote:Op zondag 24 augustus 2014 12:36 schreef Isegrim het volgende:
De winnaar van onze logo-wedstrijd is #70 (Olga) geworden. We vonden de keus echt heel moeilijk want alle finalisten hadden iets prachtigs gemaakt. #70 vinden we mooi bij ons product passen door de wat korrelige look. Daarnaast is het een eenvoudig, herkenbaar en eenkleurig logo dat overal goed toepasbaar is (op raam, op schorten, als stempel op tasjes etc).
Deze dus: https://www.ontwerpen-voo(...)entry.php?id=1013893
Is eventjes afwachten, als dat zo is, zou een ozonbehandeling (zie Piet) inderdaad nog een optie zijn.quote:Op zondag 24 augustus 2014 21:27 schreef frederik het volgende:
[..]
Heb je dan niet de kans dat je alsnog met de stank van dat roken blijft zitten, je verbergt de oorzaak immers in plaats van dat je het verhelpt?
De overige voordeuren en kozijnen in de straat zijn oudhollands groen. Misschien daarbij aansluiten. Maar de woningcorporatie gaat nog iets doen aan de voorkant, er zit schade van een rolluik dat er heeft gezeten.quote:
Wat voor oven hebben jullie nu dat je zoveel productie kan draaien?quote:Op maandag 25 augustus 2014 11:20 schreef Isegrim het volgende:
Om nog nét iets meer productie uit onze thuisoven te persen zo lang we nog geen winkel hebben, ben ik vanmorgen met de bus en een boodschappentrolley een granieten plaat gaan ophalen in Moordrecht. Deze moet onze twee pizzastenen vervangen. Die hebben opstaande randen dus daar kun je niet veel broden op leggen. Hopelijk passen er met de plaat twee extra broden in de oven.
100 liter, Boretti. Maar we doen aardig wat bakbeurten op een zaterdag hoor!quote:Op maandag 25 augustus 2014 12:13 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Wat voor oven hebben jullie nu dat je zoveel productie kan draaien?
quote:Op maandag 25 augustus 2014 12:40 schreef Isegrim het volgende:
[..]
100 liter, Boretti. Maar we doen aardig wat bakbeurten op een zaterdag hoor!
hoveel broden kun je daarin kwijt per keer?quote:Op maandag 25 augustus 2014 13:42 schreef Isegrim het volgende:
De granieten plaat is 35x70. Met een beetje geluk weten we daar 5-6 grote (850g) broden op te proppen.
Eén Rofco zal al een enorme verademing zijn.
Afhankelijk van de maat 12-20. Of meer bij bolletjes e.d.quote:Op maandag 25 augustus 2014 14:21 schreef Prego het volgende:
[..]
hoveel broden kun je daarin kwijt per keer?
minstens het dubbele dusquote:Op maandag 25 augustus 2014 14:30 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Afhankelijk van de maat 12-20. Of meer bij bolletjes e.d.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |