Tzatziki burgers, dus met dikke yoghurt, knoflook en komkommer?quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:52 schreef emmyemmy het volgende:
Nope. Ja, casinobrood. Maar is geen probleem. Wil gewoon iets anders dan de standaard Amerikaanse hamburgers dat niet te duur is.
Ik weet het, schaamteloos gejatquote:
Daar proef je denk ik niets meer van, maar neem gewoon een kaas die je lekker vindquote:Op woensdag 2 juli 2014 11:07 schreef emmyemmy het volgende:
Mijn vriend houdt overigens ook niet van feta. Welke andere kaas zou ik kunnen gebruiken? Mozzarella?
bifteki burgerquote:Op woensdag 2 juli 2014 11:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
Feta en tomatenpuree door het gehakt
Mozzarellaquote:Op woensdag 2 juli 2014 11:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daar proef je denk ik niets meer van, maar neem gewoon een kaas die je lekker vind
Vind persoonlijk alleen goede buffelmozzarella ergens naar smaken, maar dan nog erg subtielquote:
Nou als meneer al geen worst en geen pittigheid lust, moet'ie niet zeuren ook hoorquote:Op woensdag 2 juli 2014 12:18 schreef emmyemmy het volgende:
Staafmixer wel. Vriend is een echte vleesman. En ik maak het voor hem omdat hij terugkomt van een moeilijk tentamen.
Geen idee eerlijk gezegd, ik eet geen blokpaprika, verdraag ze niet.quote:Op woensdag 2 juli 2014 12:31 schreef Gwywen het volgende:
Piet, is het waar dat paprika's met vier knobbels aan de onderkant zoeter zijn dan die met drie knobbels, en dat je die met vier beter voor rauw gebruik kunt gebruiken, en die met drie knobbels om te koken/bakken?
Ik wist niet eens dat er verschil was... ok een punt paprika is anders maar er zijn dus ook 2 soorten "gewone" paprika's...quote:Op woensdag 2 juli 2014 12:31 schreef Gwywen het volgende:
Piet, is het waar dat paprika's met vier knobbels aan de onderkant zoeter zijn dan die met drie knobbels, en dat je die met vier beter voor rauw gebruik kunt gebruiken, en die met drie knobbels om te koken/bakken?
Net aan een paprikateler gevraagd en die begon keihard te lachen. Dikke onzin dus.quote:Op woensdag 2 juli 2014 12:31 schreef Gwywen het volgende:
Piet, is het waar dat paprika's met vier knobbels aan de onderkant zoeter zijn dan die met drie knobbels, en dat je die met vier beter voor rauw gebruik kunt gebruiken, en die met drie knobbels om te koken/bakken?
Klinkt mij ook als absolute nonsense in de oren ja.quote:Op woensdag 2 juli 2014 14:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Net aan een paprikateler gevraagd en die begon keihard te lachen. Dikke onzin dus.
Dat dacht ik al, maar je leest soms van die dingen op internet hè...quote:Op woensdag 2 juli 2014 14:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Net aan een paprikateler gevraagd en die begon keihard te lachen. Dikke onzin dus.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |