Hij houdt niet van vlees dat niet herkenbaar is. Voornamelijk dingen zoals worst enzoquote:Op woensdag 2 juli 2014 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Okay, ook als ze echt goed zijn met een knakkende worst?
Ik kon niet kiezen wat ik zou maken omdat ik bang was dat ik de klassieke variant zou missen. Vandaar dat ik er maar drie had gemaakt De burger met guacamole was trouwens echt heel vullend. Ik heb een half uur zwetend op de bank gelegen, ik denk niet dat ik ooit zo vol heb gezeten. En ik had nog niet eens alles op.quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind dat soort variaties leuk, maar de klassieker kan ik altijd eten. Ik kan sowieso altijd eten, das een beetje het probleem
Daar kan ik me wat bij voorstellenquote:Op woensdag 2 juli 2014 10:08 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Hij houdt niet van vlees dat niet herkenbaar is. Voornamelijk dingen zoals worst enzo
Ik aan de koffie, zonder ontbijt.quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Damn Piet, ik krijg trek! En ik zit nog aan mn bakje yoghurt hier.
Cevapcicibroodjes eet ik heerlijk als streetfood in Kroatië, probleem daar is dat ze aan de kust geen pittige/scherpe Ajvar kennen maar alleen de laffe variatie. Bij de pittige breekt ze het zweet uit en grijpen ze al naar het bier. Toen ik eens sambal meenam als "Nederlandse Ajvar" werden ze gekquote:Op woensdag 2 juli 2014 10:11 schreef emmyemmy het volgende:
Turks brood hebben we hier niet. Italiaanse bollen wel. Zal eens kijken.
Want worst is herkenbaarder dan een hamburger?quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:08 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Hij houdt niet van vlees dat niet herkenbaar is. Voornamelijk dingen zoals worst enzo
Daarvan weet hij dat ik ze zelf maak en wat ik er in doequote:Op woensdag 2 juli 2014 10:16 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Want worst is herkenbaarder dan een hamburger?
Ze hebben hier wel turks brood. 3 keer gekocht en elke keer beschimmeld. Niet meer dus.quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
Albert Heijn en Jumbo (en vast meer) hebben tegenwoordig afbak Turks brood. Ik heb het pas bij vrienden op en het valt echt helemaal niet tegen.
Maar in een klein durp zullen ze dat soort exotische dingen vast niet verkopen bij de supermarkt. Bij mijn ouders in het dorp verkopen ze nog niet eens Thaise currypasta.
Ayvar heb je in twee soorten, mild en pittig.quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:15 schreef emmyemmy het volgende:
Oh is het pittig? Hij mag geen pittig eten
Weet je zeker dat het schimmel was en niet de bloem waar ze mee bestoven zijn?quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:19 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ze hebben hier wel turks brood. 3 keer gekocht en elke keer beschimmeld. Niet meer dus.
Duidelijk. schandalig natuurlijk dat ze beschimmelde spullen verkopenquote:Op woensdag 2 juli 2014 10:21 schreef emmyemmy het volgende:
Nee was heel duidelijk schimmel. Schimmelsmaak, blauw/groen en taai.
In welke hoek van het land woon je? Zelfs in Friesland moet het lukken om al die kruiden voor <3 euro te vinden, en daar doe je waarschijnlijk mee tot je oud en rijk bentquote:Op woensdag 2 juli 2014 10:21 schreef emmyemmy het volgende:
Nee was heel duidelijk schimmel. Schimmelsmaak, blauw/groen en taai.
Ohja, klinkt allemaal heel lekker maar ook heel duur voor een student zonder kruidenrekje!
Heb nu het geld niet.quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:24 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
In welke hoek van het land woon je? Zelfs in Friesland moet het lukken om al die kruiden voor <3 euro te vinden, en daar doe je waarschijnlijk mee tot je oud en rijk bent
Wat heb je wel in huis?quote:
sla, brood, pickles, etc etc heb je allemaal niet in huis?quote:Op woensdag 2 juli 2014 10:49 schreef emmyemmy het volgende:
Ik heb heel veel bbqsaus en qua kruiden alleen cayenne, paprikapoeder en kaneel En A1 steaksauce. Maar niets daarvan wil ik gebruiken, behalve de kruiden dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |