Alle winnaars met uitzondering van coquillequote:Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
Valt nog niet tegen.quote:Op zondag 14 september 2014 18:32 schreef icloud het volgende:
[..]
Alle winnaars met uitzondering van coquille
En niet winnaars die nog over zijn :
Doozo
Brasserie suisse(overgenomen)
Moodzo
Het probleem met het programma was dat mensen het geld van heiniken uitgaven aan een peperdure zaak maar geen besef van de gevolgen.
Bij de meeste wel.quote:Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Valt nog niet tegen.
Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?quote:Op zondag 14 september 2014 19:12 schreef icloud het volgende:
De restaurants leveren geen voedsel voor mensen uit dit topic maar richten zich echt op het van der valk/down to earth restaurant gangers
Veel, redelijke gerechten voor een relatief lage prijs, geen hoogstaande gerechten geen poespasquote:Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.quote:Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Valt nog niet tegen.
Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Dat is een beetje het handelsmerk van die kale, voor een goede prijs een prakkie, simpel Hollandse gerechten, dat is wat hij altijd adviseert als hij het niet meer weet.Werkt altijd als je het goed doet.quote:Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Wolvega? dat kan ik me niet voorstellen.quote:Op zondag 14 september 2014 22:09 schreef Pap89 het volgende:
Van der Valk Vianen en Houten (hoewel niets bijzonders) altijd goed te eten, maar die bij Blijdorp of in Friesland(?) was het aanzienlijk een stuk minder.
Ben gek op Aziatische soepen, ken er niet veel, maar eet altijd deze als ik in Amsterdam ben (noodlesoep met crispy spek en garnalenballen)quote:Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deli Tasty Rotterdam
Wat voor keuken?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vietnamees dus.
Bijzonder?
Mwah..gewoon Vietnamees eethuisje zoals die behoort te zijn.
Wat at en dronk je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...
Elke dag zitten eten niet, maar i.c.m. andere Aziatische keukens (Kantonees of Thais)
een prima afwisseling gedurende de week.
Nog op of aanmerkingen?
Nou,niet echt en alles smaakte en bevatte die ingredienten die het behoorde te hebben
als het de traditionele Vietnamese keuken betreft en met de smaak zat het ook wel goed.
Kosten?
Eethuisje/deli niveau en dus waar voor je geld.
Cijfer?
8- / 10
Nawoord:
Let op als je te maken hebt met een negroide jongen met bril die achter de kassa staat om af te rekenen, want hij denkt al gauw dat als je teveel geld bijlegt om een afgerond bedrag terug te krijgen dat datgene wat jij bijlegt automatisch fooi is. Hoofdrekenen is dus niet zijn sterkste kant,uitgekookt zijn wel!
Amper en op 1 hand (als ik mij niet vergis) te tellen.quote:Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:
Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?quote:Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
Kun je nagaan hoeveel vooruitgang met heeft geboekt zoveel jaar na mijn eerste recensie toen men nog zelfs meedeed met dat programma Mijn Tent is Flop eeh...top.quote:Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Dat is de vd Valk bezoeker.quote:Op maandag 15 september 2014 03:27 schreef Iwanius het volgende:
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes )
Elk land krijgt de horeca die het verdient, cq wat de markt daar vraagt.quote:Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.
Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.
Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.quote:Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.
Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.
Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Bij ons in de buurt heb je een restaurant met allemaal AVG gerechten. Vooraf groentesoep of garnalencocktail e.d., hoofdgerechten zijn half haantje, gehaktbal, schnitzel etc. Geserveerd met gekookte aardappelen, aardappelkroketjes, warme groenten en salade. En appelmoes met een kersje . En het is niet eens Van der Valk .quote:Op woensdag 17 september 2014 16:32 schreef Bramito het volgende:
[..]
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
In Rotterdam moet je zijn voor moedersmaal zoals ik dat noem:quote:Op woensdag 17 september 2014 17:15 schreef Bramito het volgende:
Het bestaat dus wel, dat had ik eigenlijk niet gedacht.
Piet begrijpt Bramito.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je gedwongen veel buiten de deur eet snak je naar een restaurant waar ze hachee met rode kool en bloemige aardappels, zuurkool met worst of hutspot met klapstuk serveren. Heb regelmatig deals gesloten met hotelmanagers dat ik de personeelsmaaltijd kreeg ipv weer het typische restaurantvoer te moeten eten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |