abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_144521406
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:

[..]

Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
Alle winnaars met uitzondering van coquille

En niet winnaars die nog over zijn :
Doozo
Brasserie suisse(overgenomen)
Moodzo

Het probleem met het programma was dat mensen het geld van heiniken uitgaven aan een peperdure zaak maar geen besef van de gevolgen.
pi_144522448
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 18:32 schreef icloud het volgende:

[..]

Alle winnaars met uitzondering van coquille

En niet winnaars die nog over zijn :
Doozo
Brasserie suisse(overgenomen)
Moodzo

Het probleem met het programma was dat mensen het geld van heiniken uitgaven aan een peperdure zaak maar geen besef van de gevolgen.
Valt nog niet tegen.

Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
pi_144522680
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:

[..]

Valt nog niet tegen.

Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Bij de meeste wel.

Je kunt een teringhekel hebben aan die kale sigaar maar hij weet wel wat lekker eten is en wat lekker eten nodig heeft.

De restaurants leveren geen voedsel voor mensen uit dit topic maar richten zich echt op het van der valk/down to earth restaurant gangers.


Coquille bijvoorbeeld richtte zich wel echt op de dure gerechten en is als winnaar failliet gegaan
  zondag 14 september 2014 @ 19:14:06 #179
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144522728
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 19:12 schreef icloud het volgende:

De restaurants leveren geen voedsel voor mensen uit dit topic maar richten zich echt op het van der valk/down to earth restaurant gangers
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 14 september 2014 @ 20:08:55 #180
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_144525237
knip
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_144529692
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
Veel, redelijke gerechten voor een relatief lage prijs, geen hoogstaande gerechten geen poespas
  zondag 14 september 2014 @ 21:41:22 #182
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_144531395
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:

[..]

Valt nog niet tegen.

Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_144532529
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:

Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Dat is een beetje het handelsmerk van die kale, voor een goede prijs een prakkie, simpel Hollandse gerechten, dat is wat hij altijd adviseert als hij het niet meer weet.Werkt altijd als je het goed doet.

Kennlijk is de prijs niet zo goed, maar toen ik ben er gaan eten vlak na de opening vond ik het eten oke, niet bijzonder maar gewoon casual goed.
pi_144532822
Van der Valk Vianen en Houten (hoewel niets bijzonders) altijd goed te eten, maar die bij Blijdorp of in Friesland(?) was het aanzienlijk een stuk minder.
pi_144535683
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 22:09 schreef Pap89 het volgende:
Van der Valk Vianen en Houten (hoewel niets bijzonders) altijd goed te eten, maar die bij Blijdorp of in Friesland(?) was het aanzienlijk een stuk minder.
Wolvega? dat kan ik me niet voorstellen.
  maandag 15 september 2014 @ 01:12:35 #186
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_144540277
quote:
3s.gif Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!

Waar?

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Deli Tasty Rotterdam

Wat voor keuken?

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Vietnamees dus.

Bijzonder?

Mwah..gewoon Vietnamees eethuisje zoals die behoort te zijn.

Wat at en dronk je?

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...

Elke dag zitten eten niet, maar i.c.m. andere Aziatische keukens (Kantonees of Thais)
een prima afwisseling gedurende de week.

Nog op of aanmerkingen?

Nou,niet echt en alles smaakte en bevatte die ingredienten die het behoorde te hebben
als het de traditionele Vietnamese keuken betreft en met de smaak zat het ook wel goed.

Kosten?


Eethuisje/deli niveau en dus waar voor je geld.

Cijfer?

8-
/ 10


Nawoord:


Let op als je te maken hebt met een negroide jongen met bril die achter de kassa staat om af te rekenen, want hij denkt al gauw dat als je teveel geld bijlegt om een afgerond bedrag terug te krijgen dat datgene wat jij bijlegt automatisch fooi is. :') Hoofdrekenen is dus niet zijn sterkste kant,uitgekookt zijn wel!
Ben gek op Aziatische soepen, ken er niet veel, maar eet altijd deze als ik in Amsterdam ben (noodlesoep met crispy spek en garnalenballen)


pi_144540967
Die soep heeft tenminste nog een heldere bouillon.

De rest is gewoon prefab bereidt. De wantanballen komen overduidelijk uit een pak en hebben telang in de diepvries gelegen. Ik zie het namelijk aan de kleur & vorm en de gesneden spek met kool erin,hoort hier eigenlijk helemaal niet. Meestal neemt men dan vers bereide Cha Siew als men geen verse Pekingeend wil, of Pak Choi (witte steel) als groente en geen kool. Kool blaadjes erin doen is duidelijk een teken van echt niets willen uitgeven aan de bereiding die toch al amper iets kost. Dit is wel erg van het "straatstenen" niveau.

Wat zeg ik: Zo krijg je het zelfs niet bij de vele eetzaakjes,buiten op straat of waar dan ook als je in welk Aziatisch land ook bent. Hier onder wat voorbeelden van diezelfde bowl die jij hebt gegeten met ingredienten zoals het hoort. (of van waaruit je kan kiezen op de menukaart)





quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:

Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
Amper en op 1 hand (als ik mij niet vergis) te tellen.

Logisch want een verstandige ondernemer leent zich niet voor een realityshow die je veel belooft zolang je maar de leidraad van Herman volgt. En het verhaaltje wat iedere keer in de media wordt opgevoerd dat het wanneer het niet lukt dit toch allemaal aan de ondernemer/kandidaten zelf ligt, is en blijft gewoon een drogreden.

quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:

Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes ;) )

quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:

Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Kun je nagaan hoeveel vooruitgang met heeft geboekt zoveel jaar na mijn eerste recensie toen men nog zelfs meedeed met dat programma Mijn Tent is Flop eeh...top.

On Topic:

Vandaag de hele dag genoten van het grote paffeest dat 1x per jaar is en wat een mannen-aangelegenheid i.c.m. veel exclusieve dranken en hapjes. Wat fraaie kisten op de kop weten te tikken die pas volgend jaar uitkomen in Europa. Daarna daar in de buurt mij zelf tegoed gedaan een wat oesters en een zoveelste glas bubbels en daarna een visgerechtje als afsluiter. en daarna huiswaarts gekeerd.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-09-2014 03:29:35 ]
  maandag 15 september 2014 @ 08:51:16 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144541983
quote:
2s.gif Op maandag 15 september 2014 03:27 schreef Iwanius het volgende:

• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes ;) )

Dat is de vd Valk bezoeker.
Een down to earth restaurant bezoeker wil eerlijk eten voor een eerlijke prijs, geen truttigheden of onzin ellende als truffelmayonaise met chemisch truffelaroma
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_144625191
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.

Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.

Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2014 15:20:39 ]
  woensdag 17 september 2014 @ 15:25:20 #190
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144625372
quote:
2s.gif Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.

Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.

Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Elk land krijgt de horeca die het verdient, cq wat de markt daar vraagt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 17 september 2014 @ 16:32:20 #191
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_144627813
quote:
2s.gif Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.

Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.

Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
Siesta & Fiesta!
  woensdag 17 september 2014 @ 17:03:00 #192
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_144628927
Bij het leger des Heils.
  woensdag 17 september 2014 @ 17:04:35 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144628993
* Pietverdriet geeft robin ook een schoteltje melk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 17 september 2014 @ 17:04:36 #194
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_144628995
Volgens mij hebben die alleen soep, maar ik zal het volgende keer eens proberen als ik op reis in NL ben.
Siesta & Fiesta!
pi_144629125
Anders gewoon eens naar De Pauluskerk in Rotterdam. *)
  woensdag 17 september 2014 @ 17:12:17 #196
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_144629244
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 16:32 schreef Bramito het volgende:

[..]

Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
Bij ons in de buurt heb je een restaurant met allemaal AVG gerechten. Vooraf groentesoep of garnalencocktail e.d., hoofdgerechten zijn half haantje, gehaktbal, schnitzel etc. Geserveerd met gekookte aardappelen, aardappelkroketjes, warme groenten en salade. En appelmoes met een kersje _O-. En het is niet eens Van der Valk :P.

Menukaart is volgens mij niet veranderd sinds de jaren '70. Volgens mij maken ze best veel uit een pakje, maar je kunt er voor een heel acceptabele prijs behoorlijk lekker AVG eten. Vooral onder oudjes is het een vrij populaire eetgelegenheid :D.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  woensdag 17 september 2014 @ 17:15:27 #197
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_144629343
Het bestaat dus wel, dat had ik eigenlijk niet gedacht.
Siesta & Fiesta!
  woensdag 17 september 2014 @ 17:19:52 #198
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144629517
Als je gedwongen veel buiten de deur eet snak je naar een restaurant waar ze hachee met rode kool en bloemige aardappels, zuurkool met worst of hutspot met klapstuk serveren. Heb regelmatig deals gesloten met hotelmanagers dat ik de personeelsmaaltijd kreeg ipv weer het typische restaurantvoer te moeten eten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_144629624
Begrijp helemaal wat je bedoelt Piet. Daarom zie je mij soms zelfs naar de Mc Donalds gaan voor een simpele vette bek.Anderzijds zit jij in Duitsland en gedachte al van een stevig bord met onderstaande doet mij al watertanden.



quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 17:15 schreef Bramito het volgende:
Het bestaat dus wel, dat had ik eigenlijk niet gedacht.
In Rotterdam moet je zijn voor moedersmaal zoals ik dat noem:


(Hollandse stevige pot!)


[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2014 17:24:52 ]
  woensdag 17 september 2014 @ 17:24:15 #200
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_144629677
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je gedwongen veel buiten de deur eet snak je naar een restaurant waar ze hachee met rode kool en bloemige aardappels, zuurkool met worst of hutspot met klapstuk serveren. Heb regelmatig deals gesloten met hotelmanagers dat ik de personeelsmaaltijd kreeg ipv weer het typische restaurantvoer te moeten eten
Piet begrijpt Bramito.
Siesta & Fiesta!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')