abonnement Unibet Coolblue
pi_141327672
Laatste nieuws:



"Menselijke resten gevonden in Panama"


Panamese media melden dat er menselijke resten en een schoen zijn gevonden in de omgeving waar vijf dagen geleden spullen van Lisanne Froon en Kris Kremers zijn ontdekt. Volgens Panamese media wordt er dna-onderzoek gedaan.

De twee Nederlandse vrouwen worden vermist sinds begin april. Ze waren op vakantie in de Panamese stad Boquete.

Onlangs werd de zoektocht toegespitst op een moeilijk toegankelijk gebied op acht uur lopen van Boquete, waar een rugzak van de meisjes is gevonden. Dat is in de provincie Bocas del Toro rond de rivier de Culebra.

Twee tassen
Vanochtend is een zoekteam met helikopters aan de slag gegaan. Daarbij waren ook twee Nederlandse politiemensen. De leider van het onderzoek had bij terugkomst twee tassen in haar hand met onbekende inhoud.

Lisanne en Kris worden sinds begin april vermist. Bekijk hier een tijdlijn van de zoektocht naar de twee vrouwen.


=========================================================================



Reddingshonden vinden vrouwen Panama niet
De reddingshonden uit Duiven hebben in Panama de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon niet gevonden.

De begeleiders zijn daar ''emotioneel'' over, liet een begeleider van de stichting Reddingshonden RHWW weten.

''Alle aanwezigen, ook de mensen uit Panama, hadden de vrouwen zo graag willen vinden.'' De twaalf honden en hun achttien begeleiders zijn woensdag onderweg terug naar Nederland.

Dinsdag doorzochten de honden gebieden waar ze eerder aansloegen. Een groep speciaal getrainde politiemensen daalde aan touwen af in rotskloven. Ook is dinsdag nog gezocht in gebieden waar de meest recente tips vandaan kwamen.

De speuractie van de honden heeft ook nieuwe tips opgeleverd, waar de politie in Panama verder mee aan de slag gaat.

Definitief doorstrepen
De ouders van Kris Kremers hebben de zoekactie in Panama van nabij gevolgd. ''Voor hen betekent het zoekwerk van de honden dat ze nu definitief gebieden kunnen doorstrepen. Daar is geen spoor van de vrouwen te vinden'', aldus de begeleider van de honden.

Volgens hem zijn bepaalde onderwerpen en vondsten ''uit respect voor de familie'' niet naar buiten gebracht. "Daarnaast hebben we uit respect voor de familie van Lisanne en Kris bepaalde onderwerpen en/of bevindingen niet genoteerd", is te lezen in een blogpost van de RHWW.

In Amersfoort was dinsdag een benefietdag om geld in te zamelen voor nadere speurtochten naar de vrouwen, die sinds 1 april zijn verdwenen.

De dag heeft 7.625 euro opgebracht. Horeca-ondernemer Rolf van As, die de benefietdag organiseerde, roept de horeca in Nederland op om alle fooien van zaterdag 14 juni te doneren aan de stichting 'Vind Kris en Lisanne'.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Panama: Nederlandse politie helpt
Een verbindingsman van de Nederlandse politie zal in Panana assisteren bij de zoektocht naar de Nederlandse dames Kris Kremers en Lisanne Froon.

De man werkt normaliter vanuit Colombia, maar zal nu naar Boquete in Panama afreizen. Hij zal niet actief gaan zoeken, maar is in eerste plaats afgereisd om contacten te onderhouden tussen de lokale politie, de ambassade en de families van de vrouwen, weet het ANP.

Kremers en Froon worden sinds 1 april vermist. Ze werden die dag vermoedelijk gezien op een wandelroute.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ouder nieuws:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
=======================================================================

Zaak:


Lisanne Froon (l) en Kris Kremers (r)

Sinds dinsdag 1 april zijn Lisanne Froon (22) uit Amersfoort en Kris Kremers (21) uit Utrecht vermist. Ze zijn voor het laatst gezien in Boquete in het gelijknamige district in het westen van het Midden-Amerikaanse land Panama.

Familie en vrienden maken zich grote zorgen en roepen via Facebook op om uit te kijken naar de twee vriendinnen.

Volgens een Facebook-pagina over de vermissing lukt het niet om contact met de vrouwen te krijgen. Ze zouden op 1 april een wandeling met gids zouden maken in het toeristische gebied rond het stadje Boquete, maar ze zijn nooit aangekomen bij de gids.

Volgens een werknemer van de lokale Spaanse school waren de twee daar om de taal te leren en sliepen ze bij lokale gezinnen. Het gebied waar ze gingen wandelen, is volgens de werknemer niet gevaarlijk en verdwalen zou moeilijk zijn: "er is maar één weg omhoog en omlaag." Daarom zijn er twijfels of de vrouwen wel zijn gaan wandelen of dat ze daarvoor al zijn verdwenen.

Volgens Buitenlandse Zaken zijn de Panamese autoriteiten een grootschalige zoekactie gestart. Ook houdt de Nederlandse ambassadeur Wiebe de Boer de zaak in de gaten.

De meiden kennen elkaar van hun werk als serveerster bij Kruispunt Amersfoort. Volgens een vriendin van Lisanne was de reis een beloning voor het halen van haar diploma.




Boquete ligt midden in het bergachtige land tussen David en Bocas del Toro.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bijzondere beesten

De vulkaan Barú (3475 meter) nabij Boquete:



The occasional fall of hail or ice pellets has been reported on the summit, where the minimum temperature can be below 0°C (32°F) and the formation of frost is frequent during the dry season.
Hoogte van het district Boquete is 1000-2800 meter.


Links:
Facebookpagina
Nieuws RTV Utrecht
7 hostels in Boquete - HostelWorld
Fotoverslag van Boquete
WikiTravel - Boquete
Reisverslag Boquete

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

USA Travel tips

Ministerie van Buitenlandse Zaken - reisadviezen Panama:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vermist!-profielen van de meiden:

Lisanne Froon
Geboorteplaats en geboortejaar: Nederland, 1991
Weg sinds: Dinsdag 1 april 2014
Laatste woonplaats: Boquete

Uiterlijke kenmerken:
Halflang middelblond/lichtbruin sluik haar (meestal gedragen in een paardenstaart), bruine ogen, gaatjes in beide oren, 1.82 m. normaal slank postuur, blanke huidskleur. Lisanne draagt een zilveren ring met een knoopje.

Gezocht door:
Familie en derden

Extra info:
Sinds dinsdag 1 april 2014 wordt de 22-jarig Lisanne Froon uit Amersfoort vermist. Ze is verdwenen tijdens een wandeling in de omgeving van Boquete in Panama. Ze is voor het laatst gezien in het gezelschap van haar vriendin de 21-jarige Kris Kremers uit Utrecht. De vrouwen verblijven in Panama voor een studie Spaans.

Kris Kremers
Geboorteplaats en geboortejaar: Nederland, 1992
Weg sinds: Dinsdag 1 april 2014
Laatste woonplaats: Boquete

Uiterlijke kenmerken:
Lang sluik blond/rossing haar (meestal in paardenstaart gedragen), blauwe ogen, blanke huidskleur, 1.76 m. normaal postuur. Kris draagt een zilveren ring met een zwart steentje.

Gezocht door
Familie en derden

Extra info
Sinds dinsdag 1 april 2014 wordt de 21-jarige Kris Kremers uit Utrecht vermist. Ze is verdwenen tijdens een wandeltocht met haar vriendin de 22-jarige Lisanne Froon uit Amersfoort. De twee vrouwen wonen bij gastgezinnen in Panama waar ze verblijven voor een studie Spaans

  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:13:19 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_141327687
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:09 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Nog meer onzin. Die indiaans uitziende man is een gespecialiseerde opsporingsmedewerker.
Die titel krijg je in een bananenrepubliek als Panama bij een pak cornflakes.

Dat zegt dus niks.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:13:34 #3
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141327695
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:11 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Natuurlijk, daarom komt hij ook met zijn toeterd op de tv.
Joran van der Sloot kwam ook wel op TV. Dus dat zegt niks :P

Oh, en TT :|W
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:14:57 #4
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141327744
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:03 schreef Fierce. het volgende:

[..]

Ja, open en bloot. Er komen immers mensen en dus neem je een risico. Vrij onwaarschijnlijk dus. Je bent toch een rund als je er niet gewoon voor zorgt dat je na zo'n moord de lijken niet echt laat verdwijnen, maar dat je zo'n risico neemt.
Het was er zo druk dat het maanden heeft geduurd eer er wat is gevonden. Of denk jij dat dat er recent is neergelged?

Politie denkt toch ook nog aan een misdrijf of is dat nu anders?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:16:19 #5
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141327801
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:14 schreef Marrije het volgende:

[..]

Het was er zo druk dat het maanden heeft geduurd eer er wat is gevonden. Of denk jij dat dat er recent is neergelged?

Politie denkt toch ook nog aan een misdrijf of is dat nu anders?
Wat de politie denkt, is onbekend. Wat zij tot dusver naar buiten hebben gebracht, is dat ze denken aan een noodlottige verdwaling en ongeval etc.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:18:47 #6
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141327893
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:05 schreef Fierce. het volgende:

[..]

Dat is het ook niet, maar is spannend voor sommige mensen om daar allerlei dingen over te verzinnen ofzo.
Die schoen en rugzak zijn daar gevonden, ook een bot. Die rugzak is van de meiden. En sterke vermoeden heeft men dat de schoen dat ook is. Dat bot krijgt een dna onderzoek.

Dus, aangenomen dat het van de meiden is, wat men vermoedt.
Heb je een paar opties. Waarom moet het dan spannend zijn om die opties door te nemen? Kan dat niet net als bij andere items binnen NWS een soort van interesse zijn?
pi_141327935
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:16 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Wat de politie denkt, is onbekend. Wat zij tot dusver naar buiten hebben gebracht, is dat ze denken aan een noodlottige verdwaling en ongeval etc.
En dan kom je in stukjes in verschillende zakken terecht? :D
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:20:26 #8
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141327960
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:16 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Wat de politie denkt, is onbekend. Wat zij tot dusver naar buiten hebben gebracht, is dat ze denken aan een noodlottige verdwaling en ongeval etc.
Oh ik dacht juist gelezen te hebben (ohjee waar was dat) dat de politie alleen maar gesterkt was in het vermoeden van een misdrijf, omdat die rugzak zover bij die route vandaan was gevonden.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:20:30 #9
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141327965
quote:
11s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:19 schreef El_Matador het volgende:

[..]

En dan kom je in stukjes in verschillende zakken terecht? :D
Zoals al eerder geschreven, het barst daar van de predatoren.
pi_141328042
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:20 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Zoals al eerder geschreven, het barst daar van de predatoren.
"barsten". :D Ken je het gebied zelf dan?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Miss 200.000.000! vrijdag 20 juni 2014 @ 14:22:52 #11
367000 roos94
pi_141328064
Misschien zijn het ze helemaal niet. Die botten kunnen van zoveel mensen zijn.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:23:01 #12
225600 Joanne35
learn to fly butterfly
pi_141328074
Lijkt er op dat ze halverwege Boquete en het riviertje met die tas zijn gevonden :{
Die rode driehoek zit ook vlakbij een riviertje dat uitkomt op de rivier waar de tas lag.

"All mankind is divided into three classes: those that are immovable, those that are movable, and those that move." - Benjamin Franklin
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:24:23 #13
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141328141
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:20 schreef Marrije het volgende:

[..]

Oh ik dacht juist gelezen te hebben (ohjee waar was dat) dat de politie alleen maar gesterkt was in het vermoeden van een misdrijf, omdat die rugzak zover bij die route vandaan was gevonden.
Ik heb dat ook ergens gelezen hoor, na het vinden van de rugzak.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141328155
Lijkt me het meest aannemelijk dat ze zijn verdwaald. Slotje
  Miss 200.000.000! vrijdag 20 juni 2014 @ 14:34:29 #15
367000 roos94
pi_141328567
Zieke grapjes..
pi_141328580
http://m.telegraaf.nl/art(...)-van-lisanne-en-kris

De schoenen die zijn gevonden in Panama zijn zeker van de vermiste meisjes Lisanne en Kris. Dat zegt misdaadverslaggever John van den Heuvel in het Telegraaf TV Nieuws

Bijbehorend filmpje in de link.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:35:03 #17
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141328595
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:22 schreef roos94 het volgende:
Misschien zijn het ze helemaal niet. Die botten kunnen van zoveel mensen zijn.
Zou kunnen. Maar de kans wordt wel groter dat het zo is als die schoen van 1 van die meiden is en dat is best aannemelijk.
quote:
Resten volgens politie vermoedelijk van Kris en Lisanne
''We hebben het idee dat de resten die zijn gevonden in Panama, afkomstig zijn van de twee vermiste vrouwen Kris en Lisanne. Daarom laten we alles nu uitgebreid onderzoeken."
Dat zei politiewoordvoerder Bernhard Jens vrijdag.

Het vermoeden hangt samen met het feit dat de botten en schoenen zijn gevonden in de buurt van de plaats waar eerder een rugzak met onder meer de telefoons van Lisanne Froon en Kris Kremers werd aangetroffen.

De resten worden nu onderzocht in een laboratorium in Panama. Dat zal waarschijnlijk een paar dagen duren, denkt Jens.
nu.nl
pi_141328666
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:20 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Zoals al eerder geschreven, het barst daar van de predatoren.
En die slepen dat door de hele jungle en laten overal als een soort Kleinduimpje wat achter?
pi_141328673
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:34 schreef xSparks het volgende:
http://m.telegraaf.nl/art(...)-van-lisanne-en-kris

De schoenen die zijn gevonden in Panama zijn zeker van de vermiste meisjes Lisanne en Kris. Dat zegt misdaadverslaggever John van den Heuvel in het Telegraaf TV Nieuws

Bijbehorend filmpje in de link.
Ik weet niet wat ik droeviger vindt. Dit nieuws, of dat John zich er mee moet bemoeien.
Maar het mocht al wel duidelijk zijn, natuurlijk. Ik denk niet dat Panama bezaaid ligt met Nederlandse wandelschoenen ;(
Bestuur tegen de muur. Met de groeten van Ron Vlaar :W
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:38:01 #20
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141328721
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:23 schreef Joanne35 het volgende:
Lijkt er op dat ze halverwege Boquete en het riviertje met die tas zijn gevonden :{
Die rode driehoek zit ook vlakbij een riviertje dat uitkomt op de rivier waar de tas lag.

[ afbeelding ]
Als ik het goed begrijp is de gele punaise de vindplaats van de tas en de rode driehoek de vindplaats van de botten en de schoenen?
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141328832
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:36 schreef De_Pel het volgende:

[..]

Ik weet niet wat ik droeviger vindt. Dit nieuws, of dat John zich er mee moet bemoeien.
Maar het mocht al wel duidelijk zijn, natuurlijk. Ik denk niet dat Panama bezaaid ligt met Nederlandse wandelschoenen ;(
Wat is er "droevig" aan de hulp van de heer Van den Heuvel?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:41:00 #22
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141328841
Voor degene die het filmpje niet af kan spelen.

Die schoenen zijn dus positief herkend.

En verdwaling niet uit te sluiten omdat ze dichtbij die rivier zijn gevonden, dat ze mogelijk binnendoor hebben geprobeerd te gaan.
Maar een misdrijf is ook nog steeds een mogelijkheid.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:42:39 #23
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141328917
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:38 schreef MaLo het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp is de gele punaise de vindplaats van de tas en de rode driehoek de vindplaats van de botten en de schoenen?
maar die schoenen waren toch ook een eind uit elkaar gevonden?
  Spellchecker vrijdag 20 juni 2014 @ 14:42:49 #24
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_141328925
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:40 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Wat is er "droevig" aan de hulp van de heer Van den Heuvel?
De hulp??? Commentaar.
pi_141328964
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:41 schreef Marrije het volgende:
Voor degene die het filmpje niet af kan spelen.

Die schoenen zijn dus positief herkend.

En verdwaling niet uit te sluiten omdat ze dichtbij die rivier zijn gevonden, dat ze mogelijk binnendoor hebben geprobeerd te gaan.
Maar een misdrijf is ook nog steeds een mogelijkheid.
Ja, dan laat je echt dure smartfoons en camera achter :')
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141328986
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:42 schreef Marrije het volgende:

[..]

maar die schoenen waren toch ook een eind uit elkaar gevonden?
Het kan toch zo zijn dat er beesten mee aan de haal zijn gegaan? In één van de schoenen zat een voet.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:44:46 #27
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329018
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:43 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja, dan laat je echt dure smartfoons en camera achter :')
ze wachten toch even de doodsoorzaak af begreep ik
pi_141329049
Wat zou de Crocodile Hunter gevonden hebben van al die speculaties?
pi_141329058
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:42 schreef maily het volgende:

[..]

De hulp??? Commentaar.
Baat het niet dan schaadt het niet?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141329080
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:42 schreef Marrije het volgende:

[..]

maar die schoenen waren toch ook een eind uit elkaar gevonden?
Jazeker.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:46:39 #31
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329092
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:43 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Het kan toch zo zijn dat er beesten mee aan de haal zijn gegaan? In één van de schoenen zat een voet.
Ja kan ook. In geval van verdwaling is het ook best aannemelijk dat ze verspreid gevonden worden.
pi_141329164
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:43 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja, dan laat je echt dure smartfoons en camera achter :')
Verkrachting en daarna vermoord is goed mogelijk.
Het hoeft niet met materiele zaken te maken hebben.
pi_141329174
Misschien zijn ze wel verkracht, vermoord, in stukken gehakt en in de rivier gegooid. :X
pi_141329203
Verdwaald en dan doodgaan lijkt me sterk. Zó groot is het gebied niet. Criminelen nemen buit mee.

Uitgegleden en omgekomen is veel logischer.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141329241
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:49 schreef El_Matador het volgende:
Uitgegleden en omgekomen is veel logischer.
Allebei?
pi_141329245
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:43 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Het kan toch zo zijn dat er beesten mee aan de haal zijn gegaan? In één van de schoenen zat een voet.
Een voet?
pi_141329274
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:48 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Verkrachting en daarna vermoord is goed mogelijk.
Het hoeft niet met materiele zaken te maken hebben.
Die neemt een moordenaar niet even mee nee. Sure.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141329286
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:50 schreef Zolder het volgende:

[..]

Een voet?
Een schoen met menselijke resten, volgens het nieuwsbericht.
pi_141329302
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:50 schreef Zolder het volgende:

[..]

Een voet?
Ja een voet..
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:51:49 #40
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329319
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:50 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Allebei?
die ander aangevallen door een wild beest
pi_141329351
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:50 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Allebei?
de een glijdt uit, de ander probeert te redden en gaat ook. Easy peasy.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:53:55 #42
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329400
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:52 schreef El_Matador het volgende:

[..]

de een glijdt uit, de ander probeert te redden en gaat ook. Easy peasy.
hmm, gezien de schoenen op een andere plek zijn gevonden denk ik dat er 1 verder gegaan is alleen.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:54:31 #43
167383 Molurus
ex-FOK!ker
pi_141329426
"13.41 uur - De schoenen die gevonden zijn in Panama zijn van het Nederlandse merk Wildebeast. Het merk wordt alleen in Nederland verkocht door PerrySport. Het is nog niet zeker dat Lisanne of Kris de schoenen ook daadwerkelijk droeg."

Nou... de kans dat iemand anders ze op die plek droeg lijkt me zeer gering.
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_141329452
Van het pad afgegaan, verdwaald in de jungle en uiteindelijk van de honger omgekomen lijkt me aannemelijker. Hoewel ik een misdaad ook niet uitsluit. Ze zouden bv gevolgd kunnen zijn door een stel wilden die wel zin hadden in twee roomblanke, jonge meisjes.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:55:15 #45
225600 Joanne35
learn to fly butterfly
pi_141329460
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:38 schreef MaLo het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp is de gele punaise de vindplaats van de tas en de rode driehoek de vindplaats van de botten en de schoenen?
Zo interpreteer ik het kaartje ook. Bij het Panamese artikel stond overigens wel een oudere datum uit mei, dus ik kan de authenticiteit van dat kaartje niet helemaal garanderen. Maar het leek om een update van een ouder artikel te gaan.

Overigens is die driehoek maar 10km of zo van Boquete af :{
"All mankind is divided into three classes: those that are immovable, those that are movable, and those that move." - Benjamin Franklin
pi_141329467
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:53 schreef Marrije het volgende:

[..]

hmm, gezien de schoenen op een andere plek zijn gevonden denk ik dat er 1 verder gegaan is alleen.
Andere plek dan wat? is er persco geweest? if so, geen nieuws in de OP??
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141329473
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:51 schreef xSparks het volgende:

[..]

Ja een voet..
BRON?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:56:58 #48
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329527
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:55 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Andere plek dan wat? is er persco geweest? if so, geen nieuws in de OP??
die bergschoen en die zwarte schoen zijn toch op twee verschillende plekken gevonden? Bron, volgens mij uit een linkje dat voorbij is gekomen, geen tijd om te zoeken nu, sorry
pi_141329548
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:49 schreef El_Matador het volgende:
Verdwaald en dan doodgaan lijkt me sterk. Zó groot is het gebied niet. Criminelen nemen buit mee.

Uitgegleden en omgekomen is veel logischer.
Je kunt daar ook best een tijd overleven.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:57:52 #50
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141329569
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:54 schreef Molurus het volgende:
"13.41 uur - De schoenen die gevonden zijn in Panama zijn van het Nederlandse merk Wildebeast. Het merk wordt alleen in Nederland verkocht door PerrySport. Het is nog niet zeker dat Lisanne of Kris de schoenen ook daadwerkelijk droeg."

Nou... de kans dat iemand anders ze op die plek droeg lijkt me zeer gering.
john van den heuvel zei dat de schoenen positief herkend zijn
pi_141329573
http://mobiel.nu.nl/buite(...)ouwen-in-panama.html

Hier staat dat, ook nu de botten en schoenen zijn gevonden, het zeer onwaarschijnlijk is dat ze zijn verdwaald en dat er nog steeds word uitgegaan van een misdrijf.

Vreemd wel, dat er op geen manier sporen zijn gewist.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:57:58 #52
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141329574
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:54 schreef Molurus het volgende:
"13.41 uur - De schoenen die gevonden zijn in Panama zijn van het Nederlandse merk Wildebeast. Het merk wordt alleen in Nederland verkocht door PerrySport. Het is nog niet zeker dat Lisanne of Kris de schoenen ook daadwerkelijk droeg."

Nou... de kans dat iemand anders ze op die plek droeg lijkt me zeer gering.
En dan dus ook nog iemand die vermist is of zijn schoenen daar is kwijtgeraakt. Kans lijkt mij derhalve ook nihil dat het de schoen van iemand anders dan Kris of Lisanne betreft.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141329605
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:55 schreef Mint_Clansell het volgende:
Van het pad afgegaan, verdwaald in de jungle en uiteindelijk van de honger omgekomen lijkt me aannemelijker. Hoewel ik een misdaad ook niet uitsluit. Ze zouden bv gevolgd kunnen zijn door een stel wilden die wel zin hadden in twee roomblanke, jonge meisjes.
Hallo, ZO groot is dat gebied ook weer niet. Bovendien vol wandelpaden. "gewoon" verdwalen? Nee. Uitglijden/vastitten ok, maar waarom zoekt de ander geen plek met bereik? :?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Moderator vrijdag 20 juni 2014 @ 14:59:19 #54
8781 crew  Frutsel
pi_141329634
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:57 schreef MaLo het volgende:

[..]

En dan dus ook nog iemand die vermist is of zijn schoenen daar is kwijtgeraakt. Kans lijkt mij derhalve ook nihil dat het de schoen van iemand anders dan Kris of Lisanne betreft.
Weer iemand vermist in Panama

alles kan.. O-)
pi_141329689
Heel raar is het dat die twee jongens nog niet boven water zijn gekomen.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:00:37 #56
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141329707
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:58 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Hallo, ZO groot is dat gebied ook weer niet. Bovendien vol wandelpaden. "gewoon" verdwalen? Nee. Uitglijden/vastitten ok, maar waarom zoekt de ander geen plek met bereik? :?
Ik verdwaal nog midden in de helmerhoek in Enschede!
dus het zou maar zo kunnen hoor, hoeft geen groot gebied te zijn!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141329750
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:55 schreef Zolder het volgende:

[..]

BRON?
Moest even zoeken maar hier las ik het http://www.geenstijl.nl/m(...)llen_gevonden_i.html
pi_141329754
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:58 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Hallo, ZO groot is dat gebied ook weer niet. Bovendien vol wandelpaden. "gewoon" verdwalen? Nee. Uitglijden/vastitten ok, maar waarom zoekt de ander geen plek met bereik? :?
Ze zijn op 8 uur lopen van hun verblijfplaats gevonden.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:01:45 #59
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141329756
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:59 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Weer iemand vermist in Panama

alles kan.. O-)
Klopt, maar zou wel enorm toevallig zijn dat die Amerikaanse vrouw schoenen van Nederlandse bodem droeg :P.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141329782
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:03:37 #61
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141329828
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:00 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik verdwaal nog midden in de helmerhoek in Enschede!
dus het zou maar zo kunnen hoor, hoeft geen groot gebied te zijn!
Daar noem je ook een wijk :P.

Wij zijn wel eens verdwaald in de duinen bij Schoorl, was ook niet zo leuk toen het donker werd :'). (Net als Helmerhoek :X )
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141329849
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:01 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Ze zijn op 8 uur lopen van hun verblijfplaats gevonden.
Nee dat was de rugzak, die meegevoerd werd door de rivier.

Bovendien is 8 km voor 2 sterke meiden niet ver.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141329912
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:40 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Wat is er "droevig" aan de hulp van de heer Van den Heuvel?
Dat hij het weer niet kan laten zijn mediageile kop even te moeten laten zien.
Bestuur tegen de muur. Met de groeten van Ron Vlaar :W
pi_141329913
quote:
is dat die voet? :{ :X lijkt wel afgesneden.
There are only 151 Pokémon.
pi_141329929
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:04 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Nee dat was de rugzak, die meegevoerd werd door de rivier.

Bovendien is 8 km voor 2 sterke meiden niet ver.
Niet 8km maar 8 uur!
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:06:12 #66
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141329946
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:04 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Nee dat was de rugzak, die meegevoerd werd door de rivier.

Bovendien is 8 km voor 2 sterke meiden niet ver.
Ligt eraan hoe het terrein daar is. Dichte jungle zonder kapmes lijkt me behoorlijk pittig, zeker in de hitte van de tropen.

Als ze verdwaald zijn, ga ik er vanuit dat ze hebben geprobeerd de rivier te volgen. Dat hoor je toch vaker? Als je verdwaald bent, bij water blijven en de rivier volgen en dan maar hopen dat je ergens uit komt. Zou ik als onervaren persoon tenminste wel doen.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141329974
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:06 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ligt eraan hoe het terrein daar is. Dichte jungle zonder kapmes lijkt me behoorlijk pittig, zeker in de hitte van de tropen.

Als ze verdwaald zijn, ga ik er vanuit dat ze hebben geprobeerd de rivier te volgen. Dat hoor je toch vaker? Als je verdwaald bent, bij water blijven en de rivier volgen en dan maar hopen dat je ergens uit komt. Zou ik als onervaren persoon tenminste wel doen.
Klopt, dan loop je in elk geval geen rondjes en je hebt altijd water in de buurt. Huizen worden vaak gebouwd bij rivieren. Het zou ook mijn logica zijn.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:07:18 #68
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141329987
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:03 schreef MaLo het volgende:

[..]

Daar noem je ook een wijk :P.

Wij zijn wel eens verdwaald in de duinen bij Schoorl, was ook niet zo leuk toen het donker werd :'). (Net als Helmerhoek :X )
Regenboogbuurt in almere :X
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141329990
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:05 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Niet 8km maar 8 uur!
ah ja, 8 uur. Door de bergen is dat ~25 km. Isnieverdus.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:08:43 #70
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_141330048
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:05 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

is dat die voet? :{ :X lijkt wel afgesneden.
Dat lijkt me meer een heup/bekken bot
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_141330061
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:07 schreef El_Matador het volgende:

[..]

ah ja, 8 uur. Door de bergen is dat ~25 km. Isnieverdus.
Als ze echt 8 uur gelopen hebben vanaf 13.00 uur 's middags, zijn ze 9 uur 's avonds gestopt, toen was het donker en koud.
pi_141330070
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:07 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Klopt, dan loop je in elk geval geen rondjes en je hebt altijd water in de buurt. Huizen worden vaak gebouwd bij rivieren. Het zou ook mijn logica zijn.
Stroomafwaarts met de rivier meelopen inderdaad. Deels zul je dan zelfs in de rivier lopen en wellicht uitglijden ofzo ?
pi_141330093
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:05 schreef De_Pel het volgende:

[..]

Dat hij het weer niet kan laten zijn mediageile kop even te moeten laten zien.
Ah persoonlijke haat vanaf de zolderkamer, geen inhoudelijke bijdrage.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141330106
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:08 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Als ze echt 8 uur gelopen hebben vanaf 13.00 uur 's middags, zijn ze 9 uur 's avonds gestopt, toen was het donker en koud.
Tijdstip overlijden is onbekend. Wie weet hebben ze een maand gelopen... Lijkt mij sterk, maar in theorie kan het.
pi_141330107
Misschien heeft een een gebroken been oid opgelopen en helemaal in de rimboe durfde de ander niet alleen verder.
pi_141330144
waarom loopt iedereen zo roekeloos te speculeren?
There are only 151 Pokémon.
pi_141330148
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:09 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ah persoonlijke haat vanaf de zolderkamer, geen inhoudelijke bijdrage.
Nee hij draagt wel lekker wat bij :')
Bestuur tegen de muur. Met de groeten van Ron Vlaar :W
  Forum Admin vrijdag 20 juni 2014 @ 15:11:20 #78
35723 crew  GGMM
pi_141330165
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:10 schreef Eenskijken het volgende:
waarom loopt iedereen zo roekeloos te speculeren?
Is dit de eerste keer dat je een NWS-topic ziet? :?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_141330175
Er is nog eens een vrouw in die buurt gevonden, die had een gebroken been en was gestorven van honger en dorst. Daarom kom ik daarop.
pi_141330177
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:10 schreef Eenskijken het volgende:
waarom loopt iedereen zo roekeloos te speculeren?
Omdat we geen grappen meer mogen maken.
pi_141330181
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:08 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Als ze echt 8 uur gelopen hebben vanaf 13.00 uur 's middags, zijn ze 9 uur 's avonds gestopt, toen was het donker en koud.
Waar komt die 13:00 vandaan?? steeds werd 15:00 gezegd. Sowieso rare tijd om te gaan wandelen, maar goed.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:12:52 #82
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141330230
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Waar komt die 13:00 vandaan?? steeds werd 15:00 gezegd. Sowieso rare tijd om te gaan wandelen, maar goed.
Zo vlakbij de evenaar is het rond 18:00 al donker toch? Dan zou 15:00 uur wel laat zijn om te gaan lopen.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141330233
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Waar komt die 13:00 vandaan?? steeds werd 15:00 gezegd. Sowieso rare tijd om te gaan wandelen, maar goed.
Oke, dan was het 23.00 's avonds dat ze stopten. Kan me wel iets bij voorstellen. Ze waren uitgeput, zijn gaan slapen en zijn toen overvallen door roofdieren.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:13:10 #84
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141330242
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Waar komt die 13:00 vandaan?? steeds werd 15:00 gezegd. Sowieso rare tijd om te gaan wandelen, maar goed.
Het was steeds 15.00 uur. El Pianista kost ca. 3 uur. Ik weet niet hoe laat zonsondergang was.
pi_141330243
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Waar komt die 13:00 vandaan?? steeds werd 15:00 gezegd. Sowieso rare tijd om te gaan wandelen, maar goed.
Toen zijn ze vertrokken. Ik zou 's ochtends vertrekken. Niet om 13 uur en al helemaal niet om 15 uur.
pi_141330271
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:11 schreef De_Pel het volgende:

[..]

Nee hij draagt wel lekker wat bij :')
Baat het niet dan schaadt het niet en hij doet meer dan ene DePel vanaf de zolderkamer.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:14:27 #87
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141330298
Inmiddels is de term "Vermissing" in de titel van dit topic niet echt meer van toepassing.
pi_141330333
Wel heel dom dat ze niet meteen langs de rivier(en) zijn gaan zoeken, als bekend is dat verdwaalde wandelaars graag het water opzoeken en daar blijven.
pi_141330346
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:09 schreef Halcon het volgende:

[..]

Stroomafwaarts met de rivier meelopen inderdaad. Deels zul je dan zelfs in de rivier lopen en wellicht uitglijden ofzo ?
Tevens de drink/rustplaats voor o.a. jaguars en krokodillen.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:15:36 #90
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_141330356
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:14 schreef Dr.Kloothommel het volgende:
Inmiddels is de term "Vermissing" in de titel van dit topic niet echt meer van toepassing.
Technisch gezien nog wel.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_141330383
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:13 schreef Halcon het volgende:

[..]

Toen zijn ze vertrokken. Ik zou 's ochtends vertrekken. Niet om 13 uur en al helemaal niet om 15 uur.
Uuteraard.

Als ze op 8 uur zijn gevonden, zijn ze pas dag 2 of 3 gestorven van dorst lijkt me.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141330391
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:13 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Baat het niet dan schaadt het niet en hij doet meer dan ene DePel vanaf de zolderkamer.
Zo'n tragisch verhaal aangrijpen voor eigen eer en glorie ja.

Overigens hoef je niet zo tof te doen hoor lulhannes, het is niet alsof jouw verheven persoonlijkheid ons zoveel goeds brengt.
Bestuur tegen de muur. Met de groeten van Ron Vlaar :W
pi_141330442
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:15 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Tevens de drink/rustplaats voor o.a. jaguars en krokodillen.
Yep, maar ook in een boom ben je niet veilig voor de koning van de jungle.
pi_141330515
Het zou ook zo kunnen zijn dat er eentje is gegrepen door een kroko bij de rivier en dat de ander in blinde paniek de jungle is ingerend.
pi_141330559
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:16 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Uuteraard.

Als ze op 8 uur zijn gevonden, zijn ze pas dag 2 of 3 gestorven van dorst lijkt me.
Mits ze helemaal niets hebben gedronken...
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:20:32 #96
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141330572
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:15 schreef Loekie1 het volgende:
Wel heel dom dat ze niet meteen langs de rivier(en) zijn gaan zoeken, als bekend is dat verdwaalde wandelaars graag het water opzoeken en daar blijven.
Misschien zijn er veel vertakkingen op El Pianista trail, die onmogelijk allemaal te onderzoeken zouden zijn. Of ze zijn helemaal niet begonnen op El Pianista, maar hebben iets anders geprobeerd.

Er is steeds vanuit gegaan dat ze of op de El Pianista trail waren, of helemaal niet waren gaan wandelen. De mogelijkheid dat ze ergens anders zijn gaan wandelen, kwam destijds helemaal niet ter sprake.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 20 juni 2014 @ 15:21:07 #97
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_141330595
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:17 schreef Halcon het volgende:

[..]

Yep, maar ook in een boom ben je niet veilig voor de koning van de jungle.
Zelfs voor beren niet :D

Verder een hoog "de wens is de vader van de gedachte" gehalte in dit topic.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_141330723
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:21 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Zelfs voor beren niet :D

Verder een hoog "de wens is de vader van de gedachte" gehalte in dit topic.
Beet van een duizendpoot kan ook.

Mja... ongeluk lijkt me het meest waarschijnlijk op dit moment.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:24:20 #99
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141330737
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:19 schreef Mint_Clansell het volgende:
Het zou ook zo kunnen zijn dat er eentje is gegrepen door een kroko bij de rivier en dat de ander in blinde paniek de jungle is ingerend.
Volgens mij komen er daar geen krokodillen voor.
pi_141330781
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:24 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Volgens mij komen er daar geen krokodillen voor.
Misschien een keer losgelaten uit de prive zoo van een plaatselijke drugsbaron.
pi_141330948
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:25 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Misschien een keer losgelaten uit de prive zoo van een plaatselijke drugsbaron.
FYI: een krokodil is koudbloedig, Boquete ligt op 1800 meter. Ze zijn de bergen ingegaan, dus minstens hoger of even hoog.

Hoe wil een krokodil daar overleven?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:30:57 #102
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331026
Ik heb wel respect voor de mensen die daar nu op zoek zijn naar de stoffelijke resten. Geen fijn werkje, maar voor de familie wel belangrijk.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:34:22 #104
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331217
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:34 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Oud nieuws. Die hebben een alibi.
Ah, hoe betrouwbaar is dat? Hoe kom je bij 'oud nieuws'?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:36:37 #106
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331313
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:35 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ah, hoe betrouwbaar is dat? Hoe kom je bij 'oud nieuws'?
Volgens mij waren dat die twee jongens met wie ze eerder, voordat ze in Boquette aankwamen, contact hadden gehad. Die waren op het moment van de vermissing al in NL en zijn toen direct verhoord. Die andere twee mannen van dat ontbijt zijn nooit boven water gekomen, in mijn herinnering.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:37:11 #107
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_141331334
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
pi_141331364
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:37 schreef Pandaplint het volgende:

[..]

Doe dan niet zo stom en post die namen gewoon niet. :{ :r
Van die speculaties die iemand helemaal kapot kunnen maken dit.
Die namen zijn ook nergens op internet te vinden :')
pi_141331370
Op de fb van die jongens hebben ze beide een profielfoto in dezelfde setting als die van Kris. Bizar..
pi_141331379
De schoenen die in Panama zijn gevonden bij de zoektocht naar de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon lagen kilometers ver bij elkaar vandaan. Dat zegt de Panamees die de beide schoenen heeft gevonden tegen de Panamese zender TVN-2. Ik vond eerst een zwarte schoen en later vond ik een andere schoen. Die lag heel ver bij de plek vandaan waar ik de eerste schoen vond, vele kilometers,' aldus de man, die woont in het gebied waar de schoenen zijn gevonden. 'Aan een schoen hing een geur van bederf.' Later vond dezelfde man ook nog een bot. Volgens Panamese media zou dat bot afkomstig zijn uit het onderlichaam.

Een van de gevonden schoenen vertoont grote gelijkenis met bergwandelschoenen van het Nederlandse merk Wildebeast, een eigen merk van PerrySport. Schoenen van dit merk worden alleen in Nederland verkocht, volgens een medewerker van de winkelketen.

Onderzoeksleider Betzaida Pitty werd gisteren gefilmd met een geel pakket in haar handen waarin de schoenen en de botresten zouden zitten. Ze wilde niet vooruitlopen op het onderzoek. De Panamese justitie heeft wel het sterke vermoeden uitgesproken dat de menselijke resten en de schoenen van de vermiste vrouwen zijn omdat de resten zouden zijn gevonden in de buurt van de eerder gevonden rugzak met kledingstukken, camera en telefoons van de Amersfoortse vrouwen.

De resten zijn naar een laboratorium gestuurd in Panama-Stad voor onderzoek. Dat zal naar verwachting enkele dagen duren. De families van Kris en Lisanne willen nog niet reageren op de recente vondsten, zo hebben ze via een woordvoerder laten weten. 'Het gaat nog om geruchten.'


Lijkt me geen misdrijf maar de een gevallen en de ander op zoek naar hulp ook gestorven, al dan niet door een val.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141331393
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:36 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Volgens mij waren dat die twee jongens met wie ze eerder, voordat ze in Boquette aankwamen, contact hadden gehad. Die waren op het moment van de vermissing al in NL en zijn toen direct verhoord. Die andere twee mannen van dat ontbijt zijn nooit boven water gekomen, in mijn herinnering.
Wat voor contact was dat? Ze hadden toch niet alleen met hen contact?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:39:36 #112
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331448
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:38 schreef Halcon het volgende:

[..]

Wat voor contact was dat? Ze hadden toch niet alleen met hen contact?
Vriendschappelijk contact. Er zijn foto's waarop ze met zijn allen zitten te kaarten bij het strand. Maar dat was dus niet in Boquette.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:39:50 #113
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_141331462
Speculatietopics :r
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
  Moderator vrijdag 20 juni 2014 @ 15:42:03 #114
8781 crew  Frutsel
pi_141331554
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:39 schreef Pandaplint het volgende:
Speculatietopics :r
[ afbeelding ]
blijf weg dan :W
pi_141331613
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:39 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Vriendschappelijk contact. Er zijn foto's waarop ze met zijn allen zitten te kaarten bij het strand. Maar dat was dus niet in Boquette.
Volgens TVN hadden ze ook contact met jongens uit CR.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:44:11 #116
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331653
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:39 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Vriendschappelijk contact. Er zijn foto's waarop ze met zijn allen zitten te kaarten bij het strand. Maar dat was dus niet in Boquette.
http://images0.tcdn.nl/fe(...)nama_2_1_BLUF5EC.jpg
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:44:33 #117
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141331672
Ik houd het in ieder geval op een ongeluk. Alleen maar aanwijzigen die een misdaad volkomen onlogisch maken.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:45:37 #118
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331729
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:43 schreef Halcon het volgende:

[..]

Volgens TVN hadden ze ook contact met jongens uit CR.
Dat is niet vreemd, aangezien CR daar op loopafstand ligt.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:45:53 #119
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331743
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:44 schreef Hexagon het volgende:
Ik houd het in ieder geval op een ongeluk. Alleen maar aanwijzigen die een misdaad volkomen onlogisch maken.
Eens.
pi_141331810
Een (engelstalige) ervaring van een jungle wandeling bij Boquete:

quote:
"The Jungle is not for People"

Yesterday, before the news broke, I had a cup of tea with a woman in my neighborhood. Her daughter is an experienced traveller and hiker. She was in Panamá and Boquete in January.
The woman said: Of course, my daughter told me all about her stay in Boquete, she showed me the pictures, we talked about it ... everything. But it only hit me, really HIT me what this was like, when Kris and Lisanne disappeared.
You know, you don't expect it, but Boquete is stone cold at night. There are not really that many tourists and my daughter and her partner saw no one during their walks. They keep on telling that there are settlements where Kris and Lisanne could have asked for help.... my daughter met NO ONE on the tracks. On TV we keep seeing this big rock with El Pianista written on it, but beyond that, there hardly are any signs at all. Or maybe just in one or two places, if you are lucky enough to find them. There is a map, of sorts. It shows the trails, yes it does. But the many other roads that are there too are NOT on that map at all. So you come at a crossing and you have no idea. My daughter said: Ma, you have to leave a kind of mark yourself so that you can find the way back when you return or get lost. Because there is no one to help you. And there are so many roads, paths, senderitos and everything looks alike. Alike! We went on a hike and returned after half a mile, because the track split into two and we did not have a clue. We did another hike and came by a river. We could either follow it or cross it. We had no idea, map or no map. So we decided to stay on our side of the river and return home. To be on the safe side. If all else fails, you can best follow the river downstream, even if you have to walk in the water.
The mother looked at me and said: She is right, you know. If you follow the river downstream, it may take a while, but it will get you somewhere.

All of a sudden, we went very quiet.

If you follow water downstream, it will get you somewhere. Except if you are already on the other side of the Continental Divide. Then it will get you further from home and deeper into trouble.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_141331970
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:45 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Dat is niet vreemd, aangezien CR daar op loopafstand ligt.
Idd, maar die boys zoeken ze nog.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:51:11 #122
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141331986
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:47 schreef Montagui het volgende:
a
Duidelijk verhaal. Daarom wordt ook ernstig geadviseerd om dit niet zonder gids te doen. Tenzij je zelf een ervaren woudloper bent, met de juist uitrusting.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:53:04 #123
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141332065
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:50 schreef Halcon het volgende:

[..]

Idd, maar die boys zoeken ze nog.
Dat spoor is allang koud natuurlijk. Maar er is ook verder geen dringende reden om aan te nemen dat deze personen iets met de verdwijning te maken zouden hebben.
pi_141332110
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:53 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Dat spoor is allang koud natuurlijk. Maar er is ook verder geen dringende reden om aan te nemen dat deze personen iets met de verdwijning te maken zouden hebben.
Kunnen het nog wel belangrijke getuigen zijn. ;)

Al denk ik dat de laatste (geprobeerde) telefoonnummers en laatste foto's meer aanwijzingen opleveren.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332128
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:53 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Dat spoor is allang koud natuurlijk. Maar er is ook verder geen dringende reden om aan te nemen dat deze personen iets met de verdwijning te maken zouden hebben.
Dat niet, maar wellicht hebben ze nuttige informatie.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 15:56:34 #126
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141332218
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:51 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Duidelijk verhaal. Daarom wordt ook ernstig geadviseerd om dit niet zonder gids te doen. Tenzij je zelf een ervaren woudloper bent, met de juist uitrusting.
Jungle is en blijft een jungle,
het zou niet de eerste keer zijn dat iemand in een niet al te groot gebied verdwaald en pas weken later gevonden word.
Tenzij je Bear Grylls bent zou ik niet zomaar op pad gaan.

Momenteel gis werk, maar denk dat er over aantal dagen wat meer duidelijkheid is.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141332226
Respect voor de Panamese autoriteiten overigens. Toch al een flinke tijd met een hoop mankrachten aan het zoeken.
pi_141332236
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:56 schreef theguyver het volgende:

[..]

Jungle is en blijft een jungle,
het zou niet de eerste keer zijn dat iemand in een niet al te groot gebied verdwaald en pas weken later gevonden word.
Tenzij je Bear Grylls bent zou ik niet zomaar op pad gaan.

Momenteel gis werk, maar denk dat er over aantal dagen wat meer duidelijkheid is.
Duurt nog enkele weken.
pi_141332265
Via Facebook kwam deze langs:

quote:
AMERSFOORT/BOQUETE - De families van Kris en Lisanne houden er sterk rekening mee dat de twee Amersfoortse vriendinnen zijn overleden. Wel benadrukken de ouders dat dna-onderzoek dat dit kan bevestigen nog tot na het weekend op zich kan laten wachten. Dat staat in een verklaring die namens hen is uitgegaan.
De familie vraagt de media daarin ook om terughoudend te zijn in de berichtgeving. "Hoewel nog niet honderd procent vaststaat dat het om Kris en Lisanne gaat, is de shock rondom de ontwikkelingen groot en willen de families het nieuws nu in alle rust kunnen verwerken en verzoeken een ieder hiermee rekening te houden."
De berichten en foto's die sinds de recente vondsten van schoenen en botten in Panama in de (sociale) media zijn verschenen, hebben veel impact op de familie en bekenden van Kris en Lisanne.
"De families worden de laatste dagen geconfronteerd met publicaties waarin persoonlijke details worden gepubliceerd, mogelijk van Kris en Lisanne, hoewel dat op dit moment niet honderd procent vaststaat. Foto's en andere details komen hard binnen, niet alleen bij de families maar ook bij vrienden, kennissen en alle andere direct betrokkenen bij deze zaak", is in de verklaring te lezen.
pi_141332275
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:56 schreef theguyver het volgende:

[..]

Jungle is en blijft een jungle,
Je hebt jungle en jungle.

Zoals uit het stuk hierboven blijkt is Boquete gewoon koud 's nachts. Het ligt in de bergen, is geen Amazonejungle, maar meer tropische bergbossen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332293
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:38 schreef El_Matador het volgende:
De schoenen die in Panama zijn gevonden bij de zoektocht naar de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon lagen kilometers ver bij elkaar vandaan. Dat zegt de Panamees die de beide schoenen heeft gevonden tegen de Panamese zender TVN-2. Ik vond eerst een zwarte schoen en later vond ik een andere schoen. Die lag heel ver bij de plek vandaan waar ik de eerste schoen vond, vele kilometers,' aldus de man, die woont in het gebied waar de schoenen zijn gevonden. 'Aan een schoen hing een geur van bederf.' Later vond dezelfde man ook nog een bot. Volgens Panamese media zou dat bot afkomstig zijn uit het onderlichaam.

Een van de gevonden schoenen vertoont grote gelijkenis met bergwandelschoenen van het Nederlandse merk Wildebeast, een eigen merk van PerrySport. Schoenen van dit merk worden alleen in Nederland verkocht, volgens een medewerker van de winkelketen.

Onderzoeksleider Betzaida Pitty werd gisteren gefilmd met een geel pakket in haar handen waarin de schoenen en de botresten zouden zitten. Ze wilde niet vooruitlopen op het onderzoek. De Panamese justitie heeft wel het sterke vermoeden uitgesproken dat de menselijke resten en de schoenen van de vermiste vrouwen zijn omdat de resten zouden zijn gevonden in de buurt van de eerder gevonden rugzak met kledingstukken, camera en telefoons van de Amersfoortse vrouwen.

De resten zijn naar een laboratorium gestuurd in Panama-Stad voor onderzoek. Dat zal naar verwachting enkele dagen duren. De families van Kris en Lisanne willen nog niet reageren op de recente vondsten, zo hebben ze via een woordvoerder laten weten. 'Het gaat nog om geruchten.'


Lijkt me geen misdrijf maar de een gevallen en de ander op zoek naar hulp ook gestorven, al dan niet door een val.
Héél apart dat dezelfde man beide schoenen vindt die vele kilometers van elkaar lagen. En pardoes ook nog een bot. Flink uithoren die man zou ik zeggen. En even z'n huis en tuin doorzoeken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_141332350
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:58 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Héél apart dat dezelfde man beide schoenen vindt die vele kilometers van elkaar lagen. En pardoes ook nog een bot. Flink uithoren die man zou ik zeggen. En even z'n huis en tuin doorzoeken.
Hij was op zoek, want hij had de rugzak al gevonden. Logisch dat je dan langs een pad loopt en ook langs dat pad de ander vindt.

Natuurlijk is hij ook verdachte, want na 2,5 maand ineens een rugzak vinden in een "toeristisch" gebied is nogal lang.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332354
Dus ze zijn overleden? Waarschijnlijk?

Ik volg het niet maar goed...
Jammer. :'(
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:00:07 #134
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141332362
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:58 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Je hebt jungle en jungle.

Zoals uit het stuk hierboven blijkt is Boquete gewoon koud 's nachts. Het ligt in de bergen, is geen Amazonejungle, maar meer tropische bergbossen.
Voor ons Nederlanders 1 pot nat.
bomen wilde beesten insecten ... dus in mijn ogen gewoon jungle vind het wat makkelijker typen dan tropische bergbossen..
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141332372
Misschien een domme vraag maar op het Engelse stuk, op de vorige pagina staat dat als je aan de zuidelijke kant van de evenaar bent, je verder in de problemen raakt als je de rivier stroomafvaarts volgt. Waarom is dat? Het lijkt me toch dat je dan ook uiteindelijk wel bij de beschaving uitkomt..
pi_141332415
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:59 schreef Halcon het volgende:

[..]

Wat voor details dan?
Ik gok dat ze doelen op de foto's met de schoenen, botten, rugzak met spullen..
pi_141332421
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:00 schreef theguyver het volgende:

[..]

Voor ons Nederlanders 1 pot nat.
Ja, en ik leg je dus uit dat dat niet zo is.
quote:
bomen wilde beesten insecten ... dus in mijn ogen gewoon jungle vind het wat makkelijker typen dan tropische bergbossen..
Gebeten door een slang (als die zo hoog overleven) of giftig insect/spin lijkt me ook een goede mogelijkheid.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332438
Vraag me wel af hoe dit kon gebeuren?
pi_141332473
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:00 schreef xSparks het volgende:
Misschien een domme vraag maar op het Engelse stuk, op de vorige pagina staat dat als je aan de zuidelijke kant van de evenaar bent, je verder in de problemen raakt als je de rivier stroomafvaarts volgt. Waarom is dat? Het lijkt me toch dat je dan ook uiteindelijk wel bij de beschaving uitkomt..
Nee, dat staat er niet. Panama ligt ook niet ten zuiden van de evenaar.

Het gaat om de Continental Divide, de waterscheiding naar ofwel de Atlantische (daar moesten Kris en Lianne heen) ofwel de Pacifische kant (daar niet heen).
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332487
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:01 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Ik gok dat ze doelen op de foto's met de schoenen, botten, rugzak met spullen..
Er stond foto's en andere details...
pi_141332526
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:02 schreef Halcon het volgende:

[..]

Er stond foto's en andere details...
Mja, k weet het ook niet.. Meer dan dit stond er niet!
pi_141332548
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:02 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Nee, dat staat er niet. Panama ligt ook niet ten zuiden van de evenaar.

Het gaat om de Continental Divide, de waterscheiding naar ofwel de Atlantische (daar moesten Kris en Lianne heen) ofwel de Pacifische kant (daar niet heen).
Oh oke! Ik snapte het al niet, iets beter lezen/vertalen dus de volgende keer. Maar nog steeds vind ik het gek, wat maakt het nou uit of je aan Pacifische kant of de Atlantische kant uitkomt. Uiteindelijk kom je toch vanzelf wel een dorpje of wat dan ook tegen..
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:05:11 #143
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141332577
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:01 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja, en ik leg je dus uit dat dat niet zo is.

[..]

Gebeten door een slang (als die zo hoog overleven) of giftig insect/spin lijkt me ook een goede mogelijkheid.
Wat maakt het uit?
Ik noem het een jungle!

Paar jaar geleden op vakantie in Tsjechie waren een paar toeristen verdwaald op een bergje niet eens een hele hoge, duurde weken tot ze weer terug gevonden waren, kapot gevroren, spullen op andere plekken gevonden.

Het zou zomaar kunnen.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141332626
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:04 schreef xSparks het volgende:

[..]

Oh oke! Ik snapte het al niet, iets beter lezen/vertalen dus de volgende keer. Maar nog steeds vind ik het gek, wat maakt het nou uit of je aan Pacifische kant of de Atlantische kant uitkomt. Uiteindelijk kom je toch vanzelf wel een dorpje of wat dan ook tegen..
Het was ook een beetje grappend gesteld. ;)

Ja, of ze waren verzwakt door honger en dorst of door ziekte/gebeten/hallucineren/weet ik veel.

Anders weten 2 intelligente studentes echt wel de weg terug te vinden, zou je denken.

Maar wie dan ook om 15:00 nog 8 uur gaat lopen in de ijskoude bergen, is sowieso niet helemaal fris.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:06:37 #145
225600 Joanne35
learn to fly butterfly
pi_141332638
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:04 schreef xSparks het volgende:
Oh oke! Ik snapte het al niet, iets beter lezen/vertalen dus de volgende keer. Maar nog steeds vind ik het gek, wat maakt het nou uit of je aan Pacifische kant of de Atlantische kant uitkomt. Uiteindelijk kom je toch vanzelf wel een dorpje of wat dan ook tegen..
Als je goed naar de kaart kijkt zie je dat er net ten noorden van Boquete een bergketen ligt. Aan de zuidkant daarvan ligt nog een rivier die de goede kant op gaat (de bewoonde wereld in), maar aan de noordkant liggen stromen die juist verder de jungle in leiden.

Langs die stromen aan de noordkant lijken dus de rugzak en de schoenen gevonden te zijn :{
"All mankind is divided into three classes: those that are immovable, those that are movable, and those that move." - Benjamin Franklin
pi_141332648
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:05 schreef theguyver het volgende:

[..]

Wat maakt het uit?
Ik noem het een jungle!
Ja, je blijft graag bij je eigen verhaal, ook al is het onzin. Dat weten we inmiddels. :*
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332674
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:06 schreef Joanne35 het volgende:
de kaart
Welke kaart? Kan de TS de OP updaten met de laatste info?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332692
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:06 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Het was ook een beetje grappend gesteld. ;)

Ja, of ze waren verzwakt door honger en dorst of door ziekte/gebeten/hallucineren/weet ik veel.

Anders weten 2 intelligente studentes echt wel de weg terug te vinden, zou je denken.

Maar wie dan ook om 15:00 nog 8 uur gaat lopen in de ijskoude bergen, is sowieso niet helemaal fris.
Ja ik denk ook niet dat ze vrijwillig daarheen zijn gegaan. Misschien in eerste instantie wel, maar aangezien er word uitgegaan van een misdrijf...
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:08:03 #149
225600 Joanne35
learn to fly butterfly
pi_141332698
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:07 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Welke kaart?
Gewoon google maps, even Boquete intikken.
"All mankind is divided into three classes: those that are immovable, those that are movable, and those that move." - Benjamin Franklin
pi_141332793
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:07 schreef xSparks het volgende:

[..]

Ja ik denk ook niet dat ze vrijwillig daarheen zijn gegaan. Misschien in eerste instantie wel, maar aangezien er word uitgegaan van een misdrijf...
Een crimineel neemt telefoon en camera en paspoort mee. Die dingen zijn goud waard.

Ik denk juist aan een ongeluk, maar waarom dan die bergen nog in, dat vind ik vaag. Ze waren gewaarschuwd door de dorpelingen dat niet te doen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332815
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:08 schreef Joanne35 het volgende:

[..]

Gewoon google maps, even Boquete intikken.
Ok, ik dacht dat er een kaart was vrijgegeven. Er is dus niet bekend waar die resten gevonden zijn?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:13:45 #153
225600 Joanne35
learn to fly butterfly
pi_141332900
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ok, ik dacht dat er een kaart was vrijgegeven. Er is dus niet bekend waar die resten gevonden zijn?
Had wel deze gevonden en eerder hier gepost, maar weet niet hoe betrouwbaar die is...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All mankind is divided into three classes: those that are immovable, those that are movable, and those that move." - Benjamin Franklin
pi_141332923
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:05 schreef theguyver het volgende:

[..]

Wat maakt het uit?
Ik noem het een jungle!

Paar jaar geleden op vakantie in Tsjechie waren een paar toeristen verdwaald op een bergje niet eens een hele hoge, duurde weken tot ze weer terug gevonden waren, kapot gevroren, spullen op andere plekken gevonden.

Het zou zomaar kunnen.
Lijkt mij overdreven in Tjechie. Bron?
pi_141332964
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:13 schreef Joanne35 het volgende:

[..]

Had wel deze gevonden en eerder hier gepost, maar weet niet hoe betrouwbaar die is...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ok dank je. Maak zo wel ff een kaartje dan. :)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141332988
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ok, ik dacht dat er een kaart was vrijgegeven. Er is dus niet bekend waar die resten gevonden zijn?
Nee. Her en der lees ik allerlei rivieren en gebieden, maar geen exacte locaties.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:17:16 #157
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141332998
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:10 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Een crimineel neemt telefoon en camera en paspoort mee. Die dingen zijn goud waard.

Ik denk juist aan een ongeluk, maar waarom dan die bergen nog in, dat vind ik vaag. Ze waren gewaarschuwd door de dorpelingen dat niet te doen.
Bovendien, waarom zou je als crimineel naar zo'n moeilijk bereikbaar gebied gaan.
pi_141333053
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:17 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Bovendien, waarom zou je als crimineel naar zo'n moeilijk bereikbaar gebied gaan.
Weinig last van pottenkijkers? Narco's ? Wellicht die dames elders opgepikt?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:24:00 #159
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141333226
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:14 schreef oxylus11 het volgende:

[..]

Lijkt mij overdreven in Tjechie. Bron?
http://tsjechie-forum.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2950&p=13706
las het in een duitse krant beetje verwarring betrof dus oude knakker die op de berg woonde en dus kapot vroor randje berg.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:24:23 #160
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141333244
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:19 schreef Halcon het volgende:

[..]

Weinig last van pottenkijkers? Narco's ? Wellicht die dames elders opgepikt?
Ja, maar je hoeft geen 8 uur door de rimboe te ploeteren om op een plek te komen waar je ongemerkt je snode plannen kan uitvoeren.
pi_141333249
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:17 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Bovendien, waarom zou je als crimineel naar zo'n moeilijk bereikbaar gebied gaan.
Boquete is naar ik begrepen heb wel een beetje een rijk vakantieoord, met golfbanen etc. Het is geen backpackersparadise van laag allooi ofzo.

Dus als crimineel heb je een goede kans op een goede buit (al dan niet materiaal/seksueel). Maar dat je dan niks (?) meeneemt, lijkt me sterk.

Een lokale verkrachter die angst had voor de spulletjes van de dames zou kunnen.

Maar een ongeluk is in mijn ogen veel logischer dan een misdrijf.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141333330
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 15:37 schreef Pandaplint het volgende:

[..]

Doe dan niet zo stom en post die namen gewoon niet. :{ :r
Van die speculaties die iemand helemaal kapot kunnen maken dit.
"Iemand helemaal kapot kunnen maken"??

Er staan twee namen die verificatie behoeven.

En speculeren is het hele doel van dit topic. :?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141333333
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:24 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ja, maar je hoeft geen 8 uur door de rimboe te ploeteren om op een plek te komen waar je ongemerkt je snode plannen kan uitvoeren.
Dat klopt, dat hoeft niet. Vraag is dan waar ze die dames tegen zijn gekomen. Of ze wilden de sporen goed verbergen en hebben daardoor met die spullen gesjouwd?

Ik ga overigens uit van een ongeluk.
pi_141333561
Ik ben benieuwd of ze nog extra informatie vinden van de simkaarten van de telefoons en het geheugenkaartje uit de camera.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:33:10 #165
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_141333585
quote:
9s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:26 schreef El_Matador het volgende:

[..]

"Iemand helemaal kapot kunnen maken"??

Er staan twee namen die verificatie behoeven.

En speculeren is het hele doel van dit topic. :?
Je maakt die twee personen verdacht en post hun volledige namen. Niet chique imho.
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:35:52 #166
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141333666
Misschien opgegeten door het Cerro Azul Monster

quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:26 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat klopt, dat hoeft niet. Vraag is dan waar ze die dames tegen zijn gekomen. Of ze wilden de sporen goed verbergen en hebben daardoor met die spullen gesjouwd?

Ik ga overigens uit van een ongeluk.
Ik ook hoor maar beetje speculeren kan geen kwaad.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141333735
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:24 schreef theguyver het volgende:

[..]

http://tsjechie-forum.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2950&p=13706
las het in een duitse krant beetje verwarring betrof dus oude knakker die op de berg woonde en dus kapot vroor randje berg.
Ah ja, in de winter loop je ook in minder gevaarlijk gebied al meer risico. Bedankt voor de bron.
pi_141333740
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:33 schreef Pandaplint het volgende:

[..]

Je maakt die twee personen verdacht en post hun volledige namen. Niet chique imho.
Ik maak ze niet verdacht en hun namen komen expliciet naar voren in die post op dat forum. Lijkt me juist in het kader van volledigheid heel goed dat spoor ook in dit topic te bespreken. Er werd gesteld hier dat de jongens een alibi hadden. Dat zou mooi voor ze zijn, maar is daar info/nieuwslinks van?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:38:36 #169
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141333753
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:24 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Boquete is naar ik begrepen heb wel een beetje een rijk vakantieoord, met golfbanen etc. Het is geen backpackersparadise van laag allooi ofzo.

Dus als crimineel heb je een goede kans op een goede buit (al dan niet materiaal/seksueel). Maar dat je dan niks (?) meeneemt, lijkt me sterk.

Een lokale verkrachter die angst had voor de spulletjes van de dames zou kunnen.

Maar een ongeluk is in mijn ogen veel logischer dan een misdrijf.
Ik bedoel meer dat de plek waar ze gevonden zijn zeer lastig bereikbaar is. Het lijkt me als crimineel volstrekt onnodig risicovol om 8 uur door de bossen te gaan ploeteren om zoiets te gaan doen. En ook niet voor een crimineel om willekeurig midden in de jungle te gaan ronzwerven in de hoop dat je iemand tegenkomt.
pi_141333769
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:35 schreef theguyver het volgende:
Misschien opgegeten door het Cerro Azul Monster

[..]

Ik ook hoor maar beetje speculeren kan geen kwaad.
Dat vind ik ook. Speculeren is prima! Anders kan het hele forum wel dicht.
pi_141333789
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:38 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ik bedoel meer dat de plek waar ze gevonden zijn zeer lastig bereikbaar is. Het lijkt me als crimineel volstrekt onnodig risicovol om 8 uur door de bossen te gaan ploeteren om zoiets te gaan doen. En ook niet voor een crimineel om willekeurig midden in de jungle te gaan ronzwerven in de hoop dat je iemand tegenkomt.
Nee, dan zouden het criminelen zijn die in het dorp de twee meiden gespot hebben (niet zo moeilijk met hun lange blonde verschijningen) en daarna gevolgd of juist uitgenodigd "die waterval, het is niet ver" te gaan bezoeken...
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:40:13 #172
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_141333800
Gewoon opgevroten door de jaguars, kaaimannen en dergelijke.
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_141333823
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:42:38 #174
120235 skippy22
Potente kangoeroe
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:42:52 #175
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141333885
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:38 schreef oxylus11 het volgende:

[..]

Ah ja, in de winter loop je ook in minder gevaarlijk gebied al meer risico. Bedankt voor de bron.
Was niet de eerste keer, nu weet ik het weer, een tsjech zei me dat in beste duits dat het niet de eerste keer was in dat gebied, en dat er toen een paar hickers waren omgekomen.
Wanneer dat was geen idee maar ook doodgevroren op die berg.
Was al even zoeken maar kon niks vinden kan al wel heel lang gelden zijn.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141333889
Lijkt me in ieder geval een verschrikkelijke dood.
pi_141333894
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:43:50 #178
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_141333917
quote:
Wat een drama-queen. Zo wakker kan ik er nou ook weer niet van liggen.
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:43:56 #179
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141333925
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:43 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ja, die Amber is een nepper
Zag het net ook.
pi_141333951
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:43 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ja, die Amber is een nepper
Toch vreselijk als je zo voor lul staat:

Amber: "Ze zijn in elkaar gestrengeld gevonden"
Politie Panama: "ze zijn op enkele kilometers van elkaar gevonden"

Lange armen. :')
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141334020
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:44 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Toch vreselijk als je zo voor lul staat:

Amber: "Ze zijn in elkaar gestrengeld gevonden"
Politie Panama: "ze zijn op enkele kilometers van elkaar gevonden"

Lange armen. :')
_O- Hahaha echt he :')
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_141334086
quote:
Wel vreemd dat de account waar hij een screenshot van post niet meer bestaat...

Edit: mijn Fok! bleef hangen en zie nu pas dat het waarschijnlijk een nepaccount betrof. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd als je zulke dingen gaat Twitteren?!?
pi_141334242
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:48 schreef Scriptascripta het volgende:

[..]

Wel vreemd dat de account waar hij een screenshot van post niet meer bestaat...

Edit: mijn Fok! bleef hangen en zie nu pas dat het waarschijnlijk een nepaccount betrof. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd als je zulke dingen gaat Twitteren?!?
Ziek he ??? Ik kan er ook met mijn verstand niet bij... :N
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_141334245
Op het journaal wordt trouwens niet gesproken over botten, wel over menselijke resten.
Geen idee wat ze daarmee bedoelen.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 16:56:30 #185
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141334328
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:57 schreef xSparks het volgende:
http://mobiel.nu.nl/buite(...)ouwen-in-panama.html

Hier staat dat, ook nu de botten en schoenen zijn gevonden, het zeer onwaarschijnlijk is dat ze zijn verdwaald en dat er nog steeds word uitgegaan van een misdrijf.

Vreemd wel, dat er op geen manier sporen zijn gewist.
dank je ^O^

Misschien een amateur?
pi_141334397
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:56 schreef Marrije het volgende:

[..]

dank je ^O^

Misschien een amateur?
Ja of iemand die bang was dat via de telefoons en paspoorten een spoor naar hem of haar als dader zou komen? Het blijft gissen :(
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:00:33 #187
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141334460
Ik ben benieuwd hoe ze hier zouden kunnen vermoeden dat het een misdaad zou zijn.
pi_141334486
Nvm
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:03:09 #189
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141334534
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:33 schreef Pandaplint het volgende:

[..]

Je maakt die twee personen verdacht en post hun volledige namen. Niet chique imho.
Die namen hebben al in de krant gestaan, met foto en toestemming van de betrokkenen. Ze zijn ook helemaal niet verdacht en ook nooit verdacht geweest. Alleen getuigen.
pi_141334586
https://twitter.com/multesimus

Dit is een net zo'n grote mongool :').Met z'n 'brekend' en telefoontjes.

Hoe bedoel je ik wil interessant gevonden worden. Dan ben je toch zielig als 40-jarige of ligt het aan mij.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:05:36 #191
181126 MouzurX
Misschien?
pi_141334603
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:10 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Een crimineel neemt telefoon en camera en paspoort mee. Die dingen zijn goud waard.

Ik denk juist aan een ongeluk, maar waarom dan die bergen nog in, dat vind ik vaag. Ze waren gewaarschuwd door de dorpelingen dat niet te doen.
Over het algemeen zijn vrouwen die naar zulke landen gaan of iets als Afrika nogal dom en naïef. Om maar heel stereotype te denken maar ze zien er op die foto's ook weer precies uit als het beeld van de gemiddelde vrouw die daar heen gaat.
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
pi_141334606
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:04 schreef V-for-Vendetta het volgende:
https://twitter.com/multesimus

Dit is een net zo'n grote mongool :').Met z'n 'brekend' en telefoontjes.
Wat mensen al niet doen voor een beetje aandacht :') :{
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day
Rage, rage against the dying of the light
pi_141334607


In juni 2014 zijn op een afstand van ongeveer 8 uur lopen een rugzak gevonden die later van Kris en Lisanne bleek.







Daarna werden op donderdag 19 juni stoffelijke resten hoogstwaarschijnlijk van Kris en Lisanne gevonden, op enkele kilometers uit elkaar in de buurt van Boquete, Panama.

Video (Spaans): http://www.tvn-2.com/Noti(...)a-de-holandesas.aspx
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:05:49 #194
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141334612
Als ze al vermoord zouden zijn kan dat eigenlijk alleen ter plaatse. Je gaat immers geen lijk kilometers door de jungle heen dragen.
pi_141334654
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:05 schreef MouzurX het volgende:

[..]

Over het algemeen zijn vrouwen die naar zulke landen gaan of iets als Afrika nogal dom en naïef.
"Over het algemeen", jij hebt een grondig onderzoek hiernaar gedaan?

quote:
Om maar heel stereotype te denken maar ze zien er op die foto's ook weer precies uit als het beeld van de gemiddelde vrouw die daar heen gaat.
"de gemiddelde vrouw"?? WTF?

Het waren 2 studentes in de bloei van hun leven en dus overduidelijk niet dom en naief.

Ook intelligente mensen kunnen de verkeerde tegenkomen.

Walgelijk hoe jij de schuld van hun dood in hun eigen bergschoenen schuift. En dat zonder enige kennis van die meiden. :r
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141334675
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:05 schreef Hexagon het volgende:
Als ze al vermoord zouden zijn kan dat eigenlijk alleen ter plaatse. Je gaat immers geen lijk kilometers door de jungle heen dragen.
Wilde dieren kunnen dat wel natuurlijk. Maar ik denk dat de een gevallen/uitgegleden/gewond is geweest en de ander hulp wilde halen ofzo.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141334744
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:08 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Wilde dieren kunnen dat wel natuurlijk. Maar ik denk dat de een gevallen/uitgegleden/gewond is geweest en de ander hulp wilde halen ofzo.
Zou kunnen, ik zou dan in ieder geval een telefoon meenemen.
  Miss 200.000.000! vrijdag 20 juni 2014 @ 17:10:56 #198
367000 roos94
pi_141334771
er is ook alleen maar zoveel aandacht omdat het twee jonge, mooie blanke meisjes zijn. als het twee dikke hindoestaanse mannen van 24 waren gaf de media geen fuck :')
pi_141334775
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:10 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Zou kunnen, ik zou dan in ieder geval een telefoon meenemen.
Ja ik ook, maar goed, weet jij wat er met die rugzak gebeurd is? Wellicht is de rugzak ook gevallen (aan de rand van de rivier) en kon de ander die niet bereiken en dus had ze geen telefoon.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141334795
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:10 schreef roos94 het volgende:
er is ook alleen maar zoveel aandacht omdat het twee jonge, mooie blanke meisjes zijn. als het twee dikke hindoestaanse mannen van 24 waren gaf de media geen fuck :')
Die 'discussie' hebben we nu al tig keer gehad. Selectief gejank. De zaak krijgt trouwens bar weinig aandacht, 7 delen voor een topic van 2,5 maand is niet zoveel.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:12:26 #201
399258 niepleuje
houdt van vijgen
pi_141334819
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:05 schreef MouzurX het volgende:

[..]

Over het algemeen zijn vrouwen die naar zulke landen gaan of iets als Afrika nogal dom en naïef. Om maar heel stereotype te denken maar ze zien er op die foto's ook weer precies uit als het beeld van de gemiddelde vrouw die daar heen gaat.
Ik vind het knap dat je alle vrouwen die naar Panama gaan even hebt geanalyseerd en dat er een beeld van de gemiddelde vrouw uit is gekomen. Je hebt het recht niet om over deze meiden te oordelen, je kent ze niet eens.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:13:26 #202
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141334844
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:11 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja ik ook, maar goed, weet jij wat er met die rugzak gebeurd is? Wellicht is de rugzak ook gevallen (aan de rand van de rivier) en kon de ander die niet bereiken en dus had ze geen telefoon.
Wat moet je met een telefoon als je geen bereik hebt?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:16:19 #203
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141334940
quote:
15s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:12 schreef Voszje het volgende:

[..]

Ik vind het knap dat je alle vrouwen die naar Panama gaan even hebt geanalyseerd en dat er een beeld van de gemiddelde vrouw uit is gekomen. Je hebt het recht niet om over deze meiden te oordelen, je kent ze niet eens.
Het is een feit dat deze twee vrouwen in elk geval hebben geprobeerd El Pianista trail te lopen zonder gids, wat inderdaad nogal dom is - hoe wrang dat ook klinkt. Deze tragedie kan er wellicht wel voor zorgen dat andere vrouwen (en ook mannen) niet meer zo maar onvoorbereid de jungle in trekken.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:17:01 #204
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141334958
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:10 schreef roos94 het volgende:
er is ook alleen maar zoveel aandacht omdat het twee jonge, mooie blanke meisjes zijn. als het twee dikke hindoestaanse mannen van 24 waren gaf de media geen fuck :')
Boeiend

Het is ook veel jammerder dan 2 lekkere meiden, nou goed :P
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:25:18 #205
280727 Njosnavelin
tête folle
pi_141335233
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:13 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Wat moet je met een telefoon als je geen bereik hebt?
Kun je niet altijd een noodnummer bellen via satelliet ofzo?
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:26:49 #206
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141335295
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 16:01 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja, en ik leg je dus uit dat dat niet zo is.

[..]

Gebeten door een slang (als die zo hoog overleven) of giftig insect/spin lijkt me ook een goede mogelijkheid.
er komen daar minstens 4 soorten giftige slangen voor stond in een artikel, toen die tas gevonden werd
pi_141335311
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:25 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Kun je niet altijd een noodnummer bellen via satelliet ofzo?
Hoe wil je dat doen als je telefoon geen bereik heeft?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:27:19 #208
306743 Opa2012
© 2010..2017
pi_141335316
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:25 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Kun je niet altijd een noodnummer bellen via satelliet ofzo?
Ja hoor, met een hele lange ladder.
Hans Spekman (PvdA): 'Nivelleren is een feest!' [38 11 9 zetels]
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:35:13 #209
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141335585
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:25 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Kun je niet altijd een noodnummer bellen via satelliet ofzo?
Normale telefoons hebben geen satelietverbinding. Ik las ergens dat het ging om een gewone iPhone en Samsung. Die werken met gewone zendmastjes die een paar km bereik hebben.
pi_141335620
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:13 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Wat moet je met een telefoon als je geen bereik hebt?
Lopen naar een punt waar je dat wel hebt, misschien? ;)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141335631
quote:
15s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:12 schreef Voszje het volgende:

[..]

Ik vind het knap dat je alle vrouwen die naar Panama gaan even hebt geanalyseerd en dat er een beeld van de gemiddelde vrouw uit is gekomen. Je hebt het recht niet om over deze meiden te oordelen, je kent ze niet eens.
Exact. _O_
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141335671
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:26 schreef Marrije het volgende:

[..]

er komen daar minstens 4 soorten giftige slangen voor stond in een artikel, toen die tas gevonden werd
Ah dank je, ja, is ook wel logisch. Slangen, spinnen, insecten. Dat zijn de grootste gevaren (naast virussen etc.). Die jagoears komen pas bij de schemering en zullen niet zomaar een mens aanvallen. Een kat die honger heeft en een mens dat vastzit/gewond/verdoofd is, zal wat anders zijn denk ik...
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141335693
112 kan je vaak ook bellen als je geen bereik hebt. Weet niet hoe dat technisch werkt, maar de reden is duidelijk. Dat is in Europa zo, weet niet hoe dat in Panama zit.
pi_141335715
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:38 schreef Poolbal het volgende:
112 kan je vaak ook bellen als je geen bereik hebt. Weet niet hoe dat technisch werkt, maar de reden is duidelijk. Dat is in Europa zo, weet niet hoe dat in Panama zit.
In Colombia wel (123), Panama weet ik niet.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141335758
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:38 schreef Poolbal het volgende:
112 kan je vaak ook bellen als je geen bereik hebt. Weet niet hoe dat technisch werkt, maar de reden is duidelijk. Dat is in Europa zo, weet niet hoe dat in Panama zit.
Volgens mij switcht je telefoon dan van netwerk. Voor " reguliere" oproepen kan je alleen op je eigen netwerk, maar bij alarmoproepen kan je gebruik maken van alle beschikbare netwerken.
Alleen.... Dan moet er dus wel enig bereik zijn. Met 0,0 niks in de buurt gaat dat ook niet lukken.
pi_141335759
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:38 schreef Poolbal het volgende:
112 kan je vaak ook bellen als je geen bereik hebt. Weet niet hoe dat technisch werkt, maar de reden is duidelijk. Dat is in Europa zo, weet niet hoe dat in Panama zit.
Vandaar dat er onlangs in het nieuws kwam dat o.a. in Groningen mensen op sommige plekken niet mobiel het alarmnummer kunnen bellen.

http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=134178
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:41:40 #217
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141335788
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:38 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ah dank je, ja, is ook wel logisch. Slangen, spinnen, insecten. Dat zijn de grootste gevaren (naast virussen etc.). Die jagoears komen pas bij de schemering en zullen niet zomaar een mens aanvallen. Een kat die honger heeft en een mens dat vastzit/gewond/verdoofd is, zal wat anders zijn denk ik...
Ze hebben daar minimaal enkele dagen en maximaal enkel weken gezeten. Schemering genoeg dus. Een voor een jaguar of bergleeuw is een mens gewoon een prooidier, makkelijk aan te vallen. De doden hun prooi overigens heel snel, wat onder de omstandigheden als een relatief voordeel kan worden beschouwd.
pi_141335807
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:40 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Volgens mij switcht je telefoon dan van netwerk. Voor " reguliere" oproepen kan je alleen op je eigen netwerk, maar bij alarmoproepen kan je gebruik maken van alle beschikbare netwerken.
Alleen.... Dan moet er dus wel enig bereik zijn. Met 0,0 niks in de buurt gaat dat ook niet lukken.
Precies. Telefoon schakelt over op een andere provider. Is er geen andere, dan heb je pech.
pi_141335818
gewoon verdwaald en door honger en onderkoeling overleden en opgegeten
pi_141335857
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:41 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Ze hebben daar minimaal enkele dagen en maximaal enkel weken gezeten. Schemering genoeg dus. Een voor een jaguar of bergleeuw is een mens gewoon een prooidier, makkelijk aan te vallen. De doden hun prooi overigens heel snel, wat onder de omstandigheden als een relatief voordeel kan worden beschouwd.
Is dat zo? Voor zover nu bekend is het toch ook nog mogelijk dat ze op de dag van verdwijning al zijn omgekomen/vermoord/ontvoerd/verzin is wat?
pi_141335866
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:41 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Ze hebben daar minimaal enkele dagen en maximaal enkel weken gezeten. Schemering genoeg dus. Een voor een jaguar of bergleeuw is een mens gewoon een prooidier, makkelijk aan te vallen. De doden hun prooi overigens heel snel, wat onder de omstandigheden als een relatief voordeel kan worden beschouwd.
Een jaguar doodt normaal zijn prooi met een beet. Je ziet 'm ook niet aankomen.
pi_141335888
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:40 schreef alpeko het volgende:

[..]

Vandaar dat er onlangs in het nieuws kwam dat o.a. in Groningen mensen op sommige plekken niet mobiel het alarmnummer kunnen bellen.

http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=134178
Je hoeft me niet te geloven, maar het is wel zo.
pi_141335938
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:44 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Je hoeft me niet te geloven, maar het is wel zo.
Bull.

http://www.politie.nl/mobile/onderwerpen/contact-112.html
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:45:40 #224
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141335944
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:05 schreef Hexagon het volgende:
Als ze al vermoord zouden zijn kan dat eigenlijk alleen ter plaatse. Je gaat immers geen lijk kilometers door de jungle heen dragen.
die zwarte schoen (niet die bergschoen), die ziet er niet uit alsof het 8 uur door de jungle heeft gelopen...
pi_141335981
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:45 schreef Marrije het volgende:

[..]

die zwarte schoen (niet die bergschoen), die ziet er niet uit alsof het 8 uur door de jungle heeft gelopen...
Na 2,5 maand met veel regen daar gevonden? Lijkt me niet dat je op basis van een foto dat kan zeggen.

Maar ben het met je eens hoor, die 8 uur lopen is vaag. Heel vaag.

Het is trouwens geen jungle zoals je je voorstelt bij jungle. Het is vrij koel en bos op berghellingen. Zoiets als in de Jura of lagere Pyreneeen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141335984
Ik denk persoonlijk dat een wild dier zoals een poema/jaguar met hun lichaamsdelen heeft lopen slepen...
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:47:20 #227
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141335987
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:43 schreef Halcon het volgende:

[..]

Een jaguar doodt normaal zijn prooi met een beet. Je ziet 'm ook niet aankomen.
Een flinke jaguar is 1.90+ m en weegt tot 100 kg. Overlevingskansen voor een mens mij een aanval: nihil.
pi_141336034
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:47 schreef Xan21 het volgende:
Ik denk persoonlijk dat een wild dier zoals een poema/jaguar met hun lichaamsdelen heeft lopen slepen...
Die beesten nemen hun prooi mee naar een rustige plek (een grot, een hoekje) om rustig te verorberen.

Roofvogels kunnen het ook verplaatsen, maar dan zouden er veel onderdelen verplaatst zijn.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336035
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:45 schreef Marrije het volgende:

[..]

die zwarte schoen (niet die bergschoen), die ziet er niet uit alsof het 8 uur door de jungle heeft gelopen...
Ligt een beetje aan op welke foto je kijkt, op deze foto ziet er wel minder nieuw uit:

pi_141336059
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:47 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Een flinke jaguar is 1.90+ m en weegt tot 100 kg. Overlevingskansen voor een mens mij een aanval: nihil.
Dat hangt van je (gelegenheids)wapens af. Afschrikken met cameraflits en met stokken en stenen wegjagen moet kunnen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336060
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:44 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Je hoeft me niet te geloven, maar het is wel zo.
Onzin! Je kunt 112 bellen zonder SIM-kaart, maar niet zonder bereik.
pi_141336089
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:49 schreef alpeko het volgende:

[..]

Onzin! Je kunt 112 bellen zonder SIM-kaart, maar niet zonder bereik.
Dat is het, je hebt helemaal gelijk. Uiteindelijk moet je toch contact maken met een mast.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:50:17 #233
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141336108
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:43 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Is dat zo? Voor zover nu bekend is het toch ook nog mogelijk dat ze op de dag van verdwijning al zijn omgekomen/vermoord/ontvoerd/verzin is wat?
Ja, dat is waar. Feiten zijn er wat dat betreft nog niet. Maar waarschijnlijk overleef je wel 1 of 2 dagen, ook al ben je totaal onvoorbereid.
pi_141336109
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:47 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Een flinke jaguar is 1.90+ m en weegt tot 100 kg. Overlevingskansen voor een mens mij een aanval: nihil.
Er zijn mensen die dat hebben te weten overleven.

In een jungle tegen een hongerige of chagrijnige jaguar is die kans wel heel miniem ja.

Het is een minder erge dood, denk ik, dan een slangenbeet of zo.
pi_141336115
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:49 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Dat hangt van je (gelegenheids)wapens af. Afschrikken met cameraflits en met stokken en stenen wegjagen moet kunnen.
Durf te wedden dat niemand daar aan denkt als je gegrepen wordt...
pi_141336146
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:50 schreef Halcon het volgende:

[..]

Er zijn mensen die dat hebben te weten overleven.

In een jungle tegen een hongerige of chagrijnige jaguar is die kans wel heel miniem ja.

Het is een minder erge dood, denk ik, dan een slangenbeet of zo.
Iedereen heeft het wel over poema's e.d. maar leven die daar überhaupt wel? Slangen kan ik me wel voorstellen maar is hier wel research naar gedaan?
pi_141336152
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:50 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Ja, dat is waar. Feiten zijn er wat dat betreft nog niet. Maar waarschijnlijk overleef je wel 1 of 2 dagen, ook al ben je totaal onvoorbereid.
Wel langer ook als je een beetje nadenkt.
pi_141336171
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:50 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Ja, dat is waar. Feiten zijn er wat dat betreft nog niet. Maar waarschijnlijk overleef je wel 1 of 2 dagen, ook al ben je totaal onvoorbereid.
Als je uit gaat van verdwalen, tsja, waarschijnlijk. Maar als er menselijk handelen in het spel is (lees; ze zijn omgebracht, in een rivier gedumpt en zo zijn hun lichamen verplaatst oid) dan ist een ander verhaal.
pi_141336195
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:50 schreef Xan21 het volgende:

[..]

Durf te wedden dat niemand daar aan denkt als je gegrepen wordt...
Ik heb ook gewandeld in gebieden waar poema's en beren voorkomen. Neem aan dat die meiden niet onvoorbereid op pad gingen.

Geologenhamer mee helpt. :P
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:53:08 #240
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141336222
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:49 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Dat hangt van je (gelegenheids)wapens af. Afschrikken met cameraflits en met stokken en stenen wegjagen moet kunnen.
Je hebt een kans als je jezelf heel groot maakt, armen wijd enzo, en hard terugvecht met alles wat je kunt vinden: stenen, takken, etc. Maar punt 1. dat moet je maar net weten en punt 2. je moet ook alert zijn om het te doen. En als hij echt honger heeft, dan verlies je het sowieso.
pi_141336230
Ja maar dat beest zie je niet gauw op je afrennen ofzo, die besluipt en pakt je, weinig reactie tijd denk ik dan...
pi_141336244
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:51 schreef Jordony het volgende:

[..]

Iedereen heeft het wel over poema's e.d. maar leven die daar überhaupt wel? Slangen kan ik me wel voorstellen maar is hier wel research naar gedaan?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:54:40 #243
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141336295
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:51 schreef Jordony het volgende:

[..]

Iedereen heeft het wel over poema's e.d. maar leven die daar überhaupt wel? Slangen kan ik me wel voorstellen maar is hier wel research naar gedaan?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mammals_of_Panama
pi_141336298
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:50 schreef Xan21 het volgende:

[..]

Durf te wedden dat niemand daar aan denkt als je gegrepen wordt...
Als je wordt gegrepen, is het al te laat. Je moet al kunnen zien dat de jaguar je aanvalt en dan moet je nog "wapens" binnen handbereik hebben.

Wel indrukwekkende beesten trouwens. Je kunt rennen, in een boom klimmen of in een riviertje springen, maakt ze allemaal niets uit.
pi_141336325
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:53 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Je hebt een kans als je jezelf heel groot maakt, armen wijd enzo, en hard terugvecht met alles wat je kunt vinden: stenen, takken, etc. Maar punt 1. dat moet je maar net weten en punt 2. je moet ook alert zijn om het te doen. En als hij echt honger heeft, dan verlies je het sowieso.
Ja, als een van de meiden gevallen is en vastzit en een jagoear of poema met honger heeft de kans, begin je natuurlijk niks meer.

De vraag hoe en waar ze terechtgekomen zijn, zou qua dieren en risico's wat kunnen zeggen.

Eerst Italie-Costa Rica kijken, dan maak ik een kaartje. :7
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336331


[ Bericht 83% gewijzigd door Jordony op 20-06-2014 17:55:48 ]
pi_141336348
Oh idd andere netwerken pakken 112 telefoontjes op. Ik dacht dat ze er krachtigere zendmasten voor hadden oid.
pi_141336353
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:53 schreef Xan21 het volgende:
Ja maar dat beest zie je niet gauw op je afrennen ofzo, die besluipt en pakt je, weinig reactie tijd denk ik dan...
Ja. Of je moet 'm boos hebben gemaakt. Dan zie je 'm even.
pi_141336368
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:53 schreef El_Matador het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Well, that's fucked up. Sorry, had zelf wel wat moeite kunnen doen om het op te zoeken :p
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:56:16 #250
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141336374
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:47 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Na 2,5 maand met veel regen daar gevonden? Lijkt me niet dat je op basis van een foto dat kan zeggen.

Maar ben het met je eens hoor, die 8 uur lopen is vaag. Heel vaag.

Het is trouwens geen jungle zoals je je voorstelt bij jungle. Het is vrij koel en bos op berghellingen. Zoiets als in de Jura of lagere Pyreneeen.
maar als ik die, hoe noem je ze, die mannen op de foto's met oranje helm en hesje aan, zo zie dan kost het hun echt veel moeite door dat gebied te komen. En dan ziet die schoen van die meiden er nog zo goed uit?
pi_141336387
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:55 schreef Jordony het volgende:

Kaartje is wel heul algemeen he? Volgens deze kaart zou hier in de stad ook poema's moeten rondlopen. Heb tot nu toe alleen Puma's gezien. :P
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336426
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:56 schreef Marrije het volgende:

[..]

maar als ik die, hoe noem je ze, die mannen op de foto's met oranje helm en hesje aan, zo zie dan kost het hun echt veel moeite door dat gebied te komen. En dan ziet die schoen van die meiden er nog zo goed uit?
Schoenen vergaan niet snel. Zeker goede bergschoenen niet.

De lichamen zijn door roofvogels, gronddieren en aasgieren volledig verplaatst lijkt me. Nog knap dat ze die schoenen wisten te vinden.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336468
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:57 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Schoenen vergaan niet snel. Zeker goede bergschoenen niet.

De lichamen zijn door roofvogels, gronddieren en aasgieren volledig verplaatst lijkt me. Nog knap dat ze die schoenen wisten te vinden.
Maar aan de andere kant: Als er IN zo'n schoen een ontbindende voet zou hebben gezeten, teert dat hele schoeisel dan niet mee weg? Lijkt me wel eigenlijk, als je ziet wat voor troep ontbinding geeft..
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:59:32 #254
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141336486
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:51 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Als je uit gaat van verdwalen, tsja, waarschijnlijk. Maar als er menselijk handelen in het spel is (lees; ze zijn omgebracht, in een rivier gedumpt en zo zijn hun lichamen verplaatst oid) dan ist een ander verhaal.
Klopt, maar daar zijn helemaal geen aanwijzingen voor.
pi_141336511
Weleens filmpjes gezien van grote katachtigen die aanvallen... Kansloos ben je, zo snel en zo sterk. Met stok heb je denk ik 0,4% kans. Ook n x een leeuw die zn dompteur greep. Pas na wat kogels liet hij los.
pi_141336582
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:58 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Maar aan de andere kant: Als er IN zo'n schoen een ontbindende voet zou hebben gezeten, teert dat hele schoeisel dan niet mee weg? Lijkt me wel eigenlijk, als je ziet wat voor troep ontbinding geeft..
Het is vrij koud daar, niet tropisch heet zoals iedereen bij Panama denkt. Dan gaat ontbinding niet zo snel en wellicht vreet het dan niet door in die schoen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:02:25 #257
429912 Dr.Kloothommel
Trollen moet mogen
pi_141336586
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:58 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Maar aan de andere kant: Als er IN zo'n schoen een ontbindende voet zou hebben gezeten, teert dat hele schoeisel dan niet mee weg? Lijkt me wel eigenlijk, als je ziet wat voor troep ontbinding geeft..
Nee, natuurlijk niet. Dat zijn helemaal geen organische materialen, dus er valt niets weg te teren. Alleen varianten van plastic en rubber, etc.
pi_141336640
zouden ze nog leven?
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:04:17 #259
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141336649
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:57 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Schoenen vergaan niet snel. Zeker goede bergschoenen niet.

De lichamen zijn door roofvogels, gronddieren en aasgieren volledig verplaatst lijkt me. Nog knap dat ze die schoenen wisten te vinden.
Maar ik bedoel juist niet die berschoen, maar die andere met spierwitte zool.zijkant.
pi_141336655
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:02 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Het is vrij koud daar, niet tropisch heet zoals iedereen bij Panama denkt. Dan gaat ontbinding niet zo snel en wellicht vreet het dan niet door in die schoen.
Klinkt aannemelijk. Maar hoe komen die andere 'resten' dan zo schoon? Zijn ze dan toch biet van Lisanne of Kris ? (wat als nu blijkt dat alles van 1 iemand is, waar is dan dat andere meisje?), roofdieren die alles hebben kaalgevreten?
Op de een of ander manier roept elk mogelijk scenario nieuwe vragen op. Arme familieleden..
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:07:01 #261
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141336759
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:57 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Schoenen vergaan niet snel. Zeker goede bergschoenen niet.

De lichamen zijn door roofvogels, gronddieren en aasgieren volledig verplaatst lijkt me. Nog knap dat ze die schoenen wisten te vinden.
ja en het toeval wil: van allebei 1
pi_141336760
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:00 schreef Poolbal het volgende:
Weleens filmpjes gezien van grote katachtigen die aanvallen... Kansloos ben je, zo snel en zo sterk. Met stok heb je denk ik 0,4% kans. Ook n x een leeuw die zn dompteur greep. Pas na wat kogels liet hij los.
Je kunt beter aangevallen door de bontkraagrifrat dan door een jaguar.
pi_141336773
De laatste vrienden van Kris en Lisanne...






The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336797
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:04 schreef Marrije het volgende:

[..]

Maar ik bedoel juist niet die berschoen, maar die andere met spierwitte zool.zijkant.
Je bedoelt deze: Dat is die met witte zool, maar dan vanaf de bovenkant. Dan ziet ' ie er wel redelijk gedragen uit, zeg maar.



ter volledigheid, hier staat ' ie tussen vanaf de andere kant, als je ze even naast elkaar zet kun je wel zien dat het dezelfde schoen is.
pi_141336858
quote:
15s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:07 schreef El_Matador het volgende:
De laatste vrienden van Kris en Lisanne...

[ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wel mooie dieren. Mijn hond heeft de haarkleur van die 3e.
pi_141336878
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:07 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Je bedoelt deze: Dat is die met witte zool, maar dan vanaf de bovenkant. Dan ziet ' ie er wel redelijk gedragen uit, zeg maar.

[ afbeelding ]

ter volledigheid, hier staat ' ie tussen vanaf de andere kant, als je ze even naast elkaar zet kun je wel zien dat het dezelfde schoen is.
[ afbeelding ]
Goed punt dames. Kijk die spierwitte zool van die zwarte (?) niet-bergschoen. Lijkt me niet de bergschoen van een meid die in Panama gaat hiken en zeker niet van 2,5 maand in dat bos liggend... Die andere bergschoen wel.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141336928
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:10 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Goed punt dames. Kijk die spierwitte zool van die zwarte (?) niet-bergschoen. Lijkt me niet de bergschoen van een meid die in Panama gaat hiken en zeker niet van 2,5 maand in dat bos liggend... Die andere bergschoen wel.
Die met witte zool doet me inderdaad meer denken aan een stel dr. Martens dan aan bergschoeisel .
  Miss 200.000.000! vrijdag 20 juni 2014 @ 18:11:33 #268
367000 roos94
pi_141336943
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:07 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Je bedoelt deze: Dat is die met witte zool, maar dan vanaf de bovenkant. Dan ziet ' ie er wel redelijk gedragen uit, zeg maar.

[ afbeelding ]zijn dat botten op die tweede foto?

ter volledigheid, hier staat ' ie tussen vanaf de andere kant, als je ze even naast elkaar zet kun je wel zien dat het dezelfde schoen is.
[ afbeelding ]
zijn dat botten op die tweede foto?
pi_141336957
Die is te schoon. Maar ook dat kan diverse redenen hebben.
pi_141337102
De uitvaartbegeleiders van Kris en Lisanne....


The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141337174
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:04 schreef Evertjan het volgende:
zouden ze nog leven?
Goede grap man.
pi_141337243
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:11 schreef roos94 het volgende:

[..]

zijn dat botten op die tweede foto?
Er wordt geschreven van wel ja.
pi_141337246
quote:
15s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:15 schreef El_Matador het volgende:
De uitvaartbegeleiders van Kris en Lisanne....

[ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Wat een niveautje weer _O_
pi_141337280
quote:
15s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:15 schreef El_Matador het volgende:
De uitvaartbegeleiders van Kris en Lisanne....

[ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ][ afbeelding ]
:{
pi_141337286
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:04 schreef Evertjan het volgende:
zouden ze nog leven?
Ik denk zelf van niet omdat het bewijs (de rugzak en de 'Nederlandse merkschoen' en botten) voor mij vrij doorslaggevend zijn. Het blijft echter natuurlijk speculeren. Voor de oorzaak, van het mogelijk overlijden, en de reden waarom het bewijs zo ver van elkaar ligt kunnen echter uiteenlopende verklaringen zijn. Afgrijselijk en diep triest voor de familie :(
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:28:23 #276
280727 Njosnavelin
tête folle
pi_141337636
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:35 schreef Dr.Kloothommel het volgende:

[..]

Normale telefoons hebben geen satelietverbinding. Ik las ergens dat het ging om een gewone iPhone en Samsung. Die werken met gewone zendmastjes die een paar km bereik hebben.
Oh oké, dat wist ik niet.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:31:14 #277
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_141337761
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:45 schreef Marrije het volgende:

[..]

die zwarte schoen (niet die bergschoen), die ziet er niet uit alsof het 8 uur door de jungle heeft gelopen...
Lijkt me waarschijnlijker dan dat iemand een lijk midden in een lastig begaanbare jungle draagt. Daarmee kom je echt niet zo ver.
pi_141337818

Boquetedistrict
Este distrito es conocido por tener un clima templado, a diferencia de gran parte del país, debido a que el distrito se encuentra asentado en la Cordillera Central.

Boquete-dorp
Tiene 4.243 habitantes repartidos en 980 viviendas, con una superficie de 16,1 km², lo que supone una densidad de 250 hab./km². la altitud es de 1.100 msnm.

Volcán Barú
El volcán Barú es la elevación más alta de Panamá y es el volcán más alto del sur de América Central, con una altura de 3.475 msnm. Lo comparten tres distritos: Boquerón, Boquete y Bugaba.
Se recomienda hacer el ascenso desde el poblado de Boquete ya que requiere menos experticia, a pesar de que el trayecto es de 22 km o de 13,5 desde Camiseta (caseta del guardaparques nacional).









In juni 2014 zijn op een afstand van ongeveer 8 uur lopen een rugzak gevonden die later van Kris en Lisanne bleek.







Daarna werden op donderdag 19 juni stoffelijke resten hoogstwaarschijnlijk van Kris en Lisanne gevonden, op enkele kilometers uit elkaar in de buurt van Boquete, Panama.

Video (Spaans): http://www.tvn-2.com/Noti(...)a-de-holandesas.aspx

[ Bericht 10% gewijzigd door El_Matador op 20-06-2014 18:39:50 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141337866
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:31 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Lijkt me waarschijnlijker dan dat iemand een lijk midden in een lastig begaanbare jungle draagt. Daarmee kom je echt niet zo ver.
Dichtbij Boquete vermoorden, daar in stukken hakken en verderop in het bos dumpen, zou kunnen natuurlijk.

Maar een misdrijf lijkt me sowieso onwaarschijnlijk. Alleen als die tas ver en goed verstopt van die lichaamsdelen zijn gevonden.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141338051
Wat us dat op de derde foto btw?
pi_141338126
Lijkt op een stuk bot (heup gedeelte?)
pi_141338130
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:38 schreef Poolbal het volgende:
Wat us dat op de derde foto btw?
Stuk bekken, heupbot.
pi_141338168

Jezus, goed een nieuwe OP te maken. De resten zijn dus gevonden OVER de kam, dus aan de andere kant van de waterscheiding (waar ik precies fout zat; Bajo Boquete ligt aan de Pacifische kant).

Dat betekent dat de meiden de bergkam zijn overgestoken?? Dat doe je niet als je verdwaald en bij volle bewustzijn (?!) bent; je weet dat je naar beneden moet.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141338318
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:41 schreef El_Matador het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Jezus, goed een nieuwe OP te maken. De resten zijn dus gevonden OVER de kam, dus aan de andere kant van de waterscheiding (waar ik precies fout zat; Bajo Boquete ligt aan de Pacifische kant).

Dat betekent dat de meiden de bergkam zijn overgestoken?? Dat doe je niet als je verdwaald en bij volle bewustzijn (?!) bent; je weet dat je naar beneden moet.
Hmm. Das wel vreemd inderdaad. Misschien zijn ze dan toch met de rivier meegesleurd?
pi_141338485
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:43 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Hmm. Das wel vreemd inderdaad. Misschien zijn ze dan toch met de rivier meegesleurd?
Omhoog?? _O-
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141338529
quote:
8s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:46 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Omhoog?? _O-
Ik dacht ergens te lezen dat die tas toch stroomafwaarts lag van waar ze zouden wandelen?
Dat kan dan inderdaad niet omhoog zijn nee.
pi_141338635
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:46 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Ik dacht ergens te lezen dat die tas toch stroomafwaarts lag van waar ze zouden wandelen?
Dat kan dan inderdaad niet omhoog zijn nee.
Als die Google Mapsscreenshot klopt, zijn ze de bergen (8 uur dan dus?) overgestoken. 's avonds??

Ok, een misdrijf wordt logischer nu. Als die kaart klopt natuurlijk.

De Rio Culebra is volgens mij die wilde rivier die ze oversteken, maar die stroomt naar het zuiden, niet waar de lichaamsdelen (en tas?) zijn gevonden.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  vrijdag 20 juni 2014 @ 18:51:45 #288
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_141338777
Je leest wel eens uit dat soort verhalen dat mensen een hoog punt opzoeken om bereik te krijgen met hun telefoon.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_141338866
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:51 schreef Mani89 het volgende:
Je leest wel eens uit dat soort verhalen dat mensen een hoog punt opzoeken om bereik te krijgen met hun telefoon.
En dan ga je de bergkam over?

Dichterbij het dorp heb je ook meer kans.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141339033
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:41 schreef El_Matador het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Jezus, goed een nieuwe OP te maken. De resten zijn dus gevonden OVER de kam, dus aan de andere kant van de waterscheiding (waar ik precies fout zat; Bajo Boquete ligt aan de Pacifische kant).

Dat betekent dat de meiden de bergkam zijn overgestoken?? Dat doe je niet als je verdwaald en bij volle bewustzijn (?!) bent; je weet dat je naar beneden moet.
Maar ooit kwam het nieuws naar buiten, dat de meiden absoluut niet zelfstandig op pad waren want een aantal spullen (weet niet meer) lagen nog op de hotelkamer, toch?
En die lunch, dat was een dag voor de verdwijning?
pi_141339188
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 18:56 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Maar ooit kwam het nieuws naar buiten, dat de meiden absoluut niet zelfstandig op pad waren want een aantal spullen (weet niet meer) lagen nog op de hotelkamer, toch?
En die lunch, dat was een dag voor de verdwijning?
Daarom, moet er een goeie OP komen. Met een tijdlijn etc., zoals we ook voor de andere verdwijnings/opopgeloste moorden hebben.

Ik heb een aanzetje gemaakt met name om dat gebied voor ons, zolderkamerspeculantjes, zichtbaar te maken. Dan kan je je een beetje een voorstelling maken van het gebied.

Om 15:00 'nog even gaan wandelen' en dan op 8 uur lopen (?) over een hoge bergrug (>2000 m) terechtkomen, daar zit echt geen enkele logica in.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141339303
Als je met z'n tweeën bent, en de eerste komt te overlijden.... zal je dan bij haar blijven tot je zelf dood gaat van de honger of dorst zodat er op één plek verschillende schoenen worden gevonden?
Of zijn ze aangevallen door een dier, en alle twee tegelijk op een plek om het leven gekomen?
pi_141339376
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:02 schreef Mr.Ping het volgende:
Als je met z'n tweeën bent, en de eerste komt te overlijden.... zal je dan bij haar blijven tot je zelf dood gaat van de honger of dorst zodat er op één plek verschillende schoenen worden gevonden?
Of zijn ze aangevallen door een dier, en alle twee tegelijk op een plek om het leven gekomen?
Nee de schoenen zijn juist op totaal verschillende plekken gevonden...
pi_141339462
quote:
99s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:04 schreef Baran09 het volgende:

[..]

Nee de schoenen zijn juist op totaal verschillende plekken gevonden...
Dat zegt ook niet alles, ze zouden versleept kunnen zijn door dieren na hun overlijden
pi_141339481
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:02 schreef Mr.Ping het volgende:
Als je met z'n tweeën bent, en de eerste komt te overlijden.... zal je dan bij haar blijven tot je zelf dood gaat van de honger of dorst zodat er op één plek verschillende schoenen worden gevonden?
Of zijn ze aangevallen door een dier, en alle twee tegelijk op een plek om het leven gekomen?
Het gebied is relatief "jungle", maar het is toeristisch en niet zooo groot.

Verdwalen of een ongeluk geloof ik niet meer in. Je gaat niet 's avonds (als je om 15:00 uit Bajo Boquete vertrekt ben je hooguit een paar uur later -als het allang donker is-) samen de bergen in. Zo "dom en naief" zijn die meiden echt niet.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141339508
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:05 schreef Xan21 het volgende:

[..]

Dat zegt ook niet alles, ze zouden versleept kunnen zijn door dieren na hun overlijden
Roofvogel zou kunnen, maar welk dier sleept een lijk kilometers de berg op en over?

Een stel verschillende dieren (in 2,5 maand) zou kunnen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141339608
Hmz. Ik mis ook de logica daarin ja. Mij ontgaat sowieso de logica dat je 8 uur afdwaalt.
Verdwalen, ok. Maar op den duur krijg je dat toch door en zou ik blijven waar ik ben. Je kan er vanuit gaan dat mensen gaan zoeken en hoe dichter je bij je laatste bekende plaats bent, hoe groter de kans dat dat lukt!
  vrijdag 20 juni 2014 @ 19:11:21 #298
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141339734
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:06 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Het gebied is relatief "jungle", maar het is toeristisch en niet zooo groot.

Verdwalen of een ongeluk geloof ik niet meer in. Je gaat niet 's avonds (als je om 15:00 uit Bajo Boquete vertrekt ben je hooguit een paar uur later -als het allang donker is-) samen de bergen in. Zo "dom en naief" zijn die meiden echt niet.
ze zouden verdwaald kunnen zijn, rond 18 uur, wat geprobeerd hebben en rond schemer gestopt zijn met lopen en bij zonsopgang weer verder kunnen zijn gaan lopen. Zou kunnen.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 19:12:28 #299
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_141339803
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:08 schreef silliegirl het volgende:
Hmz. Ik mis ook de logica daarin ja. Mij ontgaat sowieso de logica dat je 8 uur afdwaalt.
Verdwalen, ok. Maar op den duur krijg je dat toch door en zou ik blijven waar ik ben. Je kan er vanuit gaan dat mensen gaan zoeken en hoe dichter je bij je laatste bekende plaats bent, hoe groter de kans dat dat lukt!
nou dat dus en dan wel een steeds moeilijker begaanbaar gebied ingaan? Dat gaat er bij mij niet in.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 19:22:24 #300
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_141340254
quote:
19s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:06 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Roofvogel zou kunnen, maar welk dier sleept een lijk kilometers de berg op en over?

Een stel verschillende dieren (in 2,5 maand) zou kunnen.
Een jaguar sleept zijn prooi naar een schuilplaats en bevindt zich vaak in en rondom water.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 19:23:25 #301
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_141340290
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 19:12 schreef Marrije het volgende:

[..]

nou dat dus en dan wel een steeds moeilijker begaanbaar gebied ingaan? Dat gaat er bij mij niet in.
Mensen raken nog weleens in paniek als ze verdwalen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')