Hee, als je hem snel wilt ontdooi je er toch eentje?quote:Op zondag 15 juni 2014 13:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Zonder de filmpjes gekeken te hebben, das toch niet net als zijn spaghettisaus recept wat 3 dagen werk betekende he?
quote:Op zondag 15 juni 2014 14:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hee, als je hem snel wilt ontdooi je er toch eentje?
Coppenrath&Wiese is ook lekker
Goeie spaghetti bolognese a la Heston is ook heerlijk, maar echt buiten proporties qua werk.quote:Op zondag 15 juni 2014 14:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er? Je wilt een goed recept, krijg je een linkje naar de beste die er is.
En waarom is dat mijn probleem?quote:Op zondag 15 juni 2014 14:50 schreef Molo het volgende:
[..]
Goeie spaghetti bolognese a la Heston is ook heerlijk, maar echt buiten proporties qua werk.
Een halve dag werk vind ik geen punt voor zoiets, maar het moet ergens ook leuk blijven.
Dus niet zoals hier http://www.insearchofheston.com/2011/06/spaghetti-bolognese/
Er zit toch wel enigszins een mogelijkheid voor een (ook) goed recept tussen Heston die er een week voor uit trekt en een diepvriesbonk
Het is jouw probleem niet, was slechts een vraag. Laat maar zitten danquote:
Geen idee of dit authentiek is, maar ik vond het erg lekker.quote:Op zondag 15 juni 2014 14:50 schreef Molo het volgende:
[..]
Goeie spaghetti bolognese a la Heston is ook heerlijk, maar echt buiten proporties qua werk.
Een halve dag werk vind ik geen punt voor zoiets, maar het moet ergens ook leuk blijven.
Dus niet zoals hier http://www.insearchofheston.com/2011/06/spaghetti-bolognese/
Er zit toch wel enigszins een mogelijkheid voor een (ook) goed recept tussen Heston die er een week voor uit trekt en een diepvriesbonk
Thanks! Iets wat jij anders zou doen dan het recept of waar ik rekening mee kan houden?quote:Op donderdag 19 juni 2014 11:50 schreef RobinOok het volgende:
http://carolinebrouwer.blogspot.fr/2014/05/aardbeiensloffen.html
fijn om te weten, dan durf ik het ook aan.quote:Op donderdag 19 juni 2014 13:17 schreef RobinOok het volgende:
Heb het even bekeken en nee, hooguit dat ik zou kijken of citroenbasilicum misschien leuker is dan mint. Maar qua receptuur vertrouw ik Caroline blind. Die post geen slechte recepten.
En oja, ik maak mijn spijs zelf, met Amaretto. Dat is wel extra lekker.
Bedankt! Heb ik morgenavond wat te doenquote:Op donderdag 19 juni 2014 13:57 schreef RobinOok het volgende:
Ja, dat zou ik absoluut nu al maken ja.
Dit is mijn recept : http://kokrobin.wordpress.com/2008/12/02/dutch-mooncakes/
Ik kan geen alcohol drinken, zou dat met amaretto-siroop ook kunnen?quote:Op donderdag 19 juni 2014 13:17 schreef RobinOok het volgende:
Heb het even bekeken en nee, hooguit dat ik zou kijken of citroenbasilicum misschien leuker is dan mint. Maar qua receptuur vertrouw ik Caroline blind. Die post geen slechte recepten.
En oja, ik maak mijn spijs zelf, met Amaretto. Dat is wel extra lekker.
Die verdwijnt voor een flink deel wel tijdens het bakken, maar je kan idd ook gewoon siroop gebruikenquote:Op donderdag 19 juni 2014 15:56 schreef Uccie het volgende:
[..]
Ik kan geen alcohol drinken, zou dat met amaretto-siroop ook kunnen?
Top, ben inmiddels begonnen aan de verzameling Monin-siropen en Amaretto heb ik inmiddels (heb er pas 12, van de ruim 100 dus kan nog wel even doorverzamelen)quote:Op donderdag 19 juni 2014 15:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die verdwijnt voor een flink deel wel tijdens het bakken, maar je kan idd ook gewoon siroop gebruiken
Of gewoon een spijsrecept zonder Amaretto googelen.quote:Op donderdag 19 juni 2014 15:56 schreef Uccie het volgende:
[..]
Ik kan geen alcohol drinken, zou dat met amaretto-siroop ook kunnen?
Zijn lang niet allemaal lekker, de rozensiroop vind ik ronduit smerig, vijgen weer verrukkelijk lekkerquote:Op donderdag 19 juni 2014 16:03 schreef Uccie het volgende:
[..]
Top, ben inmiddels begonnen aan de verzameling Monin-siropen en Amaretto heb ik inmiddels (heb er pas 12, van de ruim 100 dus kan nog wel even doorverzamelen)
Oh echt, dat moet ik toch ook eens doen. Vind het erg leuk om met siropen een beetje leuke alcoholvrije cocktails te maken. Maar het is wel een dure hobby als je het steeds moet kopen.quote:Op donderdag 19 juni 2014 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zijn lang niet allemaal lekker, de rozensiroop vind ik ronduit smerig, vijgen weer verrukkelijk lekker
Frambozen, aardbeien, ananas, granaatappel, suiker, citroen en vanille maak ik zelf (en granaatappel+vanille is grenadine)
Zelf siropen maken is heel gemakkelijk en erg lekker.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |