Vandaag naar de Gastromarket Food From Heaven in Rijswijk geweest.
Net dit op:
Zwethheul
Pata Negra, aardappelschuim, crème van ganzenlever, ijs van rode biet en citroendressing.
Savelberg
Schotse zalm ‘Label Rouge’ met cederhout gerookt op de ‘Green Egg’ met Limburgse asperges en Hollandaisesaus.
Calla’s
Gekoelde soep van pomodori en lambada aardbei met langoustine, kruiden van het laantje Voorham.
Hanting
Dun gesneden rauwe wilde zeebaars daaronder een salade van Chinese kool en zeekwal, krokante Chinese worst, aardappel en gepofte wilde rijst. Schuim van knoflook en dashi bouillon. drie bereidingen van komkommer mousse met crème fraìche en saus van lente-ui.
Brasserie NL
Fish & chips, grijze garnalen en Hollandaise.
Savarin
Gerecht met morilles gevulde piepkuiken, geglaceerde Hollandse koude grond asperges, een jus van krokante knoflook en tuinboontjes met kruidenolie.
Villa la Ruche
Bleu d'Auvergne, ganzenlever, Madeira, peer, walnoot en bleekselderij.
Des Indes
Gewelde oosterscheldekreeft, aardappel venkel ravioli, gedroogde abrikozen, pancetta en saus van kimoto sake.
Pearl (Hilton)
MRIJ rund ( van de green Egg), kalfswang, Marloeskes, Rodewijn, amandel en selderij.
Brasserie Brut Bubbles & Bites (Promenade)
Clafoutis van rabarber en vanille, met witte chocolade crème, limoen granité en Single Malt nougat.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like