Leuk tochquote:Op donderdag 5 juni 2014 21:50 schreef Skeletor. het volgende:
Gepofte aardappel csirkepaprikás (Hongaars gerecht van kipfilet in paprika-roomsaus).
Jullie gaan nog Hongaars leren als ik blijf posten.
Nu crackers met rookkaas.
What the hell is mediteraanse kaas?quote:Op donderdag 5 juni 2014 22:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Jus d'orange en mediterraanse kaas.
Ik vind die Chinese cake altijd zo smakeloos. Wel lekker luchtig, maar weinig smaak.quote:Op donderdag 5 juni 2014 22:09 schreef Iwanius het volgende:
Avond. Is eigenlijk niet goed voor mij maar lekker eigenwijs zijn en opnieuw eten.![]()
Het ongemak nemen we later wel op de koop toe.
Mixed bowl met hofan,sui kauw & pekingeend en een extra bakje bouillon met choi sam groente erin.
Ziet er zelfs van dichtbij gewoon lekker vol uit.![]()
Als afsluiter opnieuw een Chinese roll.I.i.g. een andere dan die van vanmorgen.
Lijkt me lekker, is dit recept ook in het nederlands te krijgenquote:Op donderdag 5 juni 2014 21:50 schreef Skeletor. het volgende:
Gepofte aardappel csirkepaprikás (Hongaars gerecht van kipfilet in paprika-roomsaus).
Jullie gaan nog Hongaars leren als ik blijf posten.
Nu crackers met rookkaas.
Heb je daar een recept van?quote:Op donderdag 5 juni 2014 21:50 schreef Skeletor. het volgende:
Gepofte aardappel csirkepaprikás (Hongaars gerecht van kipfilet in paprika-roomsaus).
Jullie gaan nog Hongaars leren als ik blijf posten.
Nu crackers met rookkaas.
Klopt maar daarom is het af en toe ook perfect voor mij. Weinig suikers en andere zooi en dan smaakt het prima als luchtig achterafje.quote:Op donderdag 5 juni 2014 22:33 schreef Molo het volgende:
Ik vind die Chinese cake altijd zo smakeloos. Wel lekker luchtig, maar weinig smaak.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |