quote:Op donderdag 24 april 2014 07:13 schreef Halcon het volgende:
Zo'n Astrid is toch absoluut ongeschikt als chef kok?
Ik dacht dat ze zichzelf nogal aanwees, in elk geval stribbelde bart wel tegen toen ze bojana direct aanwees als sous-chef. Misschien dachten ze: die gaat toch de baas spelen, laat ze t dan maar doen ook...quote:Op donderdag 24 april 2014 08:57 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik vond het daarom zo gek dat haar team juist haar aanwees als chefkok! "Want ze deed het vorige keer ook zo goed". Zij zien een andere Astrid dan wij volgens mij :p.
Dat denk ik ook.quote:Op donderdag 24 april 2014 08:57 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik vond het daarom zo gek dat haar team juist haar aanwees als chefkok! "Want ze deed het vorige keer ook zo goed". Zij zien een andere Astrid dan wij volgens mij :p.
Volgens mij deed alleen Rosah dat, toch? Of Bojana, in elk geval slechts eentje van de vier. Bart leek het er in elk geval niet erg mee eens, zo te zien aan zijn lichaamstaal.quote:Op donderdag 24 april 2014 08:57 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik vond het daarom zo gek dat haar team juist haar aanwees als chefkok! "Want ze deed het vorige keer ook zo goed". Zij zien een andere Astrid dan wij volgens mij :p.
Klopt, maar Bart vind ik daar het type niet voor. Hij zegt ook echt wel wat hij vindt, waardoor het mij verbaasde dat hij bij het kiezen van de teamcaptain niet tegen de keuze van Astrid in ging.quote:Op donderdag 24 april 2014 09:47 schreef Lkw het volgende:
[..]
Volgens mij deed alleen Rosah dat, toch? Of Bojana, in elk geval slechts eentje van de vier. Bart leek het er in elk geval niet erg mee eens, zo te zien aan zijn lichaamstaal.
Daarbij krijgen dit soort vervelende types vaker zo'n rol toebedeeld, omdat je zeker weet dat ze in een bijrol in elk geval de boel gaan lopen ondergraven en zich alsnog overal mee gaan bemoeien, waardoor je het als team nog moeilijker zult krijgen.
Daarom hebben mensen met een grote bek en agressieve houding vaak ook relatief veel succes. Anderen geven hun vaak in vredesnaam hun zin maar, om van het gezeik af te zijn en confrontatie uit de weg te gaan.
// amateurpsycholoog-modus
Nee klopt, Bart staat zijn mannetje wel. Maar wat had hij moeten doen? De overige drie leken de keuze voor Astrid als teamhoofd wel okee te vinden. Maar zijn lichaamshouding sprak wat mij betreft boekdelen (dat hij er niet blij mee was).quote:Op donderdag 24 april 2014 10:46 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Klopt, maar Bart vind ik daar het type niet voor. Hij zegt ook echt wel wat hij vindt, waardoor het mij verbaasde dat hij bij het kiezen van de teamcaptain niet tegen de keuze van Astrid in ging.
Expres, Bojana en Rosah heeft al gebotst, Astrid en Bart ook, expres een "vlammend" team genomen denk ik.quote:Op donderdag 24 april 2014 10:51 schreef Lkw het volgende:
[..]
Nee klopt, Bart staat zijn mannetje wel. Maar wat had hij moeten doen? De overige drie leken de keuze voor Astrid als teamhoofd wel okee te vinden. Maar zijn lichaamshouding sprak wat mij betreft boekdelen (dat hij er niet blij mee was).
Bart is vaker het haasje geweest in conclaaf met Astrid. Eigenlijk lullig dat de jury hem deze keer weer met Astrid in hetzelfde bootje zette.
Heel veel mensen zijn geen leider en vinden het zodoende stiekem wel best als mensen als Astrid het "regelen". Bij gratie van die lui kan ze blijven commanderen en afsnauwen.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:07 schreef Piet_Piraat het volgende:
David liet de boel al door Job regelen, dat is geen leider.
Yep, door d'r grote bek kreeg ze die rol want anders pakt ze 'm toch wel.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:08 schreef Halcon het volgende:
[..]
Heel veel mensen zijn geen leider en vinden het zodoende stiekem wel best als mensen als Astrid het "regelen". Bij gratie van die lui kan ze blijven commanderen en afsnauwen.
En dat eerste is gewoon omdat het kan. De rest vindt het wel prima. Bojana is ook bazig, maar de verdeel en heers-politiek werkt kennelijk.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:11 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Yep, door d'r grote bek kreeg ze die rol want anders pakt ze 'm toch wel.
Job is de mannelijke regelneef en ben benieuwd wat die 2 in team gaat brengen.
Jammer dat ze nog een keer Bart erbij deden, hebben die 2 al weleens in 1 team gezeten eigenlijk?quote:Op donderdag 24 april 2014 17:14 schreef Halcon het volgende:
[..]
En dat eerste is gewoon omdat het kan. De rest vindt het wel prima. Bojana is ook bazig, maar de verdeel en heers-politiek werkt kennelijk.
Job en Astrid in één team kan gaan knallen. Dat is natuurlijk leuk om te zien.
Dat weet ik niet, maar het lijkt me wel goed om bij het indelen van teams "eerlijk" te verdelen, dus ook een keer twee kapiteins op één schip.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:23 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Jammer dat ze nog een keer Bart erbij deden, hebben die 2 al weleens in 1 team gezeten eigenlijk?
*btw in principe liet Bart dat wijf maar lullen en deed ie zijn eigen ding.
* Omdat ik die tijdsdruk niet leuk vind. Ik neem liever 1 1/2 uur dan dat ik in 45 minuten iets in elkaar flans.quote:Op woensdag 23 april 2014 19:07 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Een beetje offtopic maar: Waarom doe jij niet mee?
Wat een boel smoezen.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
* Omdat ik die tijdsdruk niet leuk vind. Ik neem liever 1 1/2 uur dan dat ik in 45 minuten iets in elkaar flans.
* Omdat ik stante pede bedenken wat je wilt maken niet leuk vind. Ik denk daar liever over na, puzzel gerechten of menu's uit, bereid het voor, schrijf het uit. Bedenk rustig wat er het beste bij zou passen, wat een leuke twist zou zijn.
* Omdat ik niet uit mijn hoofd wil koken of wielen opnieuw uit wil vinden. Cake bakken uit je hoofd, hallo, wie doet dat? Waarom gokken als er recepten bestaan. Al zijn het je eigen recepten, ik kook niet uit mijn hoofd.
* Omdat ik rennen door een winkel om in 2 minuten ingredienten te verzamelen en medekandidaten weg te drukken niet leuk vind.
* Omdat ik desserts en patisserie maken niet leuk vind.
* Omdat ik bang ben dat straks heel Nederland over mij praat zoals ze nu over Astrid of Bojana praten
* Omdat ik niet met mijn kop op tv wil.
Maar verder lijkt het me wel leuk en vraag ik me af hoe ik het zou doen. Dat wel.![]()
Job doet dat eigenlijk best wel goed, die Astrid hoeft alleen nog kort kapsel te nemen.quote:Op donderdag 24 april 2014 17:27 schreef Halcon het volgende:
[..]
Dat weet ik niet, maar het lijkt me wel goed om bij het indelen van teams "eerlijk" te verdelen, dus ook een keer twee kapiteins op één schip.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
quote:Op donderdag 24 april 2014 21:47 schreef dude1986 het volgende:
doegdoegMooi dat die weg is.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Dat zag er uitzonderlijk smerig uit inderdaad. En dan met van die grote stukken aardappel erbij. Brrr.quote:Op donderdag 24 april 2014 22:44 schreef golfer het volgende:
Leuk dat Rosah er toch nog in zit. Ik had verwacht dat zij vandaag naar huis moest, maar gelukkig verpestte Siham haar gerecht nog meer.
Hele vis zonder ogen serveren.
Ik mag hopen dat ze toch nog even blijft leven.quote:Op donderdag 24 april 2014 23:24 schreef Piet_Piraat het volgende:
Rosah is de volgende die gaat sneuvelen.
Ik wordt erg nerveus van zulke vrouwen.quote:Op donderdag 24 april 2014 23:31 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik mag hopen dat ze toch nog even blijft leven.
Hopen dat ze niet nog een keer terug mag komen.quote:Op donderdag 24 april 2014 22:53 schreef Lkw het volgende:
[..]
Dat zag er uitzonderlijk smerig uit inderdaad. En dan met van die grote stukken aardappel erbij. Brrr.
Even heel eerlijk. Alleen niet leuk of denk je misschien ook dat je de tijdsdruk niet aan kunt, niet in 2 min je boodschappen in orde kunt hebben en niet in zo'n korte tijd een goed gerecht kunt verzinnen?quote:Op donderdag 24 april 2014 17:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
* Omdat ik die tijdsdruk niet leuk vind. Ik neem liever 1 1/2 uur dan dat ik in 45 minuten iets in elkaar flans.
* Omdat ik stante pede bedenken wat je wilt maken niet leuk vind. Ik denk daar liever over na, puzzel gerechten of menu's uit, bereid het voor, schrijf het uit. Bedenk rustig wat er het beste bij zou passen, wat een leuke twist zou zijn.
* Omdat ik niet uit mijn hoofd wil koken of wielen opnieuw uit wil vinden. Cake bakken uit je hoofd, hallo, wie doet dat? Waarom gokken als er recepten bestaan. Al zijn het je eigen recepten, ik kook niet uit mijn hoofd.
* Omdat ik rennen door een winkel om in 2 minuten ingredienten te verzamelen en medekandidaten weg te drukken niet leuk vind.
* Omdat ik desserts en patisserie maken niet leuk vind.
* Omdat ik bang ben dat straks heel Nederland over mij praat zoals ze nu over Astrid of Bojana praten
* Omdat ik niet met mijn kop op tv wil.
Maar verder lijkt het me wel leuk en vraag ik me af hoe ik het zou doen. Dat wel.![]()
Het meest verschrikkelijke is en blijft dat je binnen 2 minuten een gerecht in je hoofd moet zitten en dan nog eens alle ingredienten moet pakken uit de winkel en je never nooit meer tijdens de opdracht terug die pantry in mag. Bah.quote:Op vrijdag 25 april 2014 10:49 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga gewoon echt niet als een debiel naar en door een winkel rennen. Gewoon niet. Helemaal niet.
Dus dat alleen al is reden om niet mee te doen.
Ik kan misschien on the spot best iets bedenken om te maken, maar ik denk dat ik iets beters kan bedenken als je me een half of heel uur bedenktijd geeft.
En de tijdsdruk. Ik weet het niet. Ik denk dat ik er wel tegen kan. Omdat ik timing nu al heel belangrijk vindt. Zo plannen dat alles tegelijk op tafel komt. Mijn boontjes zijn nooit 10 minuten van tevoren klaar of zo. Dat komt bijna niet voor. Dan moet er iets mis zijn gegaan.
Maar de druk van altijd beperkte tijd, vreemde keuken, irri jury en camera's in je nek, daar zou ik misschien wel eens heel slecht tegen kunnen ja. ;-)
Ik denk toch dat ze bedenktijd krijgen. Soms zag ikd at er opeens geschreven recepten/ideeën op het aanrecht stonden na of voor ze uit de winkel kwamen rennen. Niet alles wordt natuurlijk uitgezonden. De opdrachten worden volgens mij ook duidelijker uitgelegd etcquote:Op vrijdag 25 april 2014 12:37 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Het meest verschrikkelijke is en blijft dat je binnen 2 minuten een gerecht in je hoofd moet zitten en dan nog eens alle ingredienten moet pakken uit de winkel en je never nooit meer tijdens de opdracht terug die pantry in mag. Bah.
Wat ze kon, kon ze ook wel goed, maar ze was toch wat te beperkt in haar kunnen.quote:Op vrijdag 25 april 2014 12:56 schreef dude1986 het volgende:
en over Siham, ze is idd de zwakste schakel geweest de afgelopen weken. Het is wel leuk voor haar dat twee van haar recepten in twee verschillende restaurants op het menu komen. Dat heeft in deze serie nog niemand bereikt.
idd, en ze probeerde dus uit haar comfortzone te treden, maar het resultaat was vaak niet goed.quote:Op vrijdag 25 april 2014 13:11 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Wat ze kon, kon ze ook wel goed, maar ze was toch wat te beperkt in haar kunnen.
Ik denk dat Regnavetto, als ex-deelnemer toch echt wel weet waar hij het over heeft.quote:Op vrijdag 25 april 2014 12:54 schreef dude1986 het volgende:
Ik denk toch dat ze bedenktijd krijgen.
Nou ik ben benieuwd. Misschien kan Regnavetto dan even uitleggen of de tijd die uitgezonden wordt daadwerkelijk de tijd is die ze krijgen. Ik zag som echt zelfgeschreven opmerkingen etc op masterchef papier, dus dat zou dan betekenen dat ze misschien bij sommige opdrachten wel een paar minuten extra krijgen dan uitgezonden. En volgens mij wordt bijvoorbeeld de uitleg ook niet uitzonden?quote:Op vrijdag 25 april 2014 13:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk dat Regnavetto, als ex-deelnemer toch echt wel weet waar hij het over heeft.
Als ze terugkomen rennen na de 5 minuten die ze mogen winkelen, stonden er bij sommige geschreven notities op het aanrecht. Dus dat zou kunnen betekenen dat tussen het uitlegmoment van de opdracht en het winkelen (we zien ze direct rennen naar de pantry na deze uitleg) toch nog een moment zit die ze mogen gebruiken om te denken over wat ze moeten doen. Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. Ze schrijven niet tijdens deze uitleg, dan staan ze te luisteren.quote:Op vrijdag 25 april 2014 15:34 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt toch ook gewoon in de tijd die je krijgt aantekeningen maken? Beginnen met iets opschrijven?
regnavetto heeft volgens mij eerder al eens gezegd dat de camera's moesten worden verplaatst van 'keuken' naar 'pantry' en dat dat een paar minuutjes kost en in die tijd kon je zelf wat opkrabbelen.quote:Op vrijdag 25 april 2014 16:08 schreef dude1986 het volgende:
Als ze terugkomen rennen na de 5 minuten die ze mogen winkelen, stonden er bij sommige geschreven notities op het aanrecht. Dus dat zou kunnen betekenen dat tussen het uitlegmoment van de opdracht en het winkelen (we zien ze direct rennen naar de pantry na deze uitleg) toch nog een moment zit die ze mogen gebruiken om te denken over wat ze moeten doen. Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. Ze schrijven niet tijdens deze uitleg, dan staan ze te luisteren.
Dan is dat dus het antwoordquote:Op vrijdag 25 april 2014 16:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
regnavetto heeft volgens mij eerder al eens gezegd dat de camera's moesten worden verplaatst van 'keuken' naar 'pantry' en dat dat een paar minuutjes kost en in die tijd kon je zelf wat opkrabbelen.
dus ja Golfer, ze krijgen meer bedenktijd! zie hierbovenquote:Op vrijdag 25 april 2014 13:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk dat Regnavetto, als ex-deelnemer toch echt wel weet waar hij het over heeft.
Moet de camera ook niet verschoven worden van keukendeel (waar ze de opdracht te horen krijgen) naar de pantry?quote:Op vrijdag 25 april 2014 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat is dan wel bedenktijd nadat je je boodschappen hebt gedaan.
Nee hoor: luisteren naar uitleg, camera's worden verzet dus bedenktijd, dan shoppenquote:Op vrijdag 25 april 2014 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat is dan wel bedenktijd nadat je je boodschappen hebt gedaan.
ottevanger maar dan achterstevorenquote:Op vrijdag 25 april 2014 18:58 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Nee hoor: luisteren naar uitleg, camera's worden verzet dus bedenktijd, dan shoppenEn volgens ravigotesaus (vergeet zijn nick steeds
) zijn er ook deelnemers die tijdens de shop-tijd nog wat meer tijd voor denken/schrijven nemen..
Dat. Volgens mij doen die alsof het warm isquote:Op vrijdag 25 april 2014 19:38 schreef JustD1984 het volgende:
Ik vind het ook altijd wel apart dat er altijd een enorme zooi op hun werkplek ligt op het moment dat de tijd om is. En vervolgens als ze met het eten naar de jury lopen is alles netjes opgeruimd en staan ze alleen nog met het bord te kijken. Het eten is dan toch ook allemaal koud? Hierdoor kan het ook slechter smaken en bij ijs lijkt het me helemaal lastig aangezien het dan gaat smelten.
Vraag me altijd af hoe ze dat doen in die tijd. Ik ze nooit iets uit een oven/vriezer halen voor ze het serveren aan de jury.....
![]()
En wie zal daar de afwas doen?
Volgens mij morgen ze eten opwarmen. Dit is bij Masterchef Australia zo. Misschien hier in NL ookquote:Op vrijdag 25 april 2014 19:38 schreef JustD1984 het volgende:
Ik vind het ook altijd wel apart dat er altijd een enorme zooi op hun werkplek ligt op het moment dat de tijd om is. En vervolgens als ze met het eten naar de jury lopen is alles netjes opgeruimd en staan ze alleen nog met het bord te kijken. Het eten is dan toch ook allemaal koud? Hierdoor kan het ook slechter smaken en bij ijs lijkt het me helemaal lastig aangezien het dan gaat smelten.
Vraag me altijd af hoe ze dat doen in die tijd. Ik ze nooit iets uit een oven/vriezer halen voor ze het serveren aan de jury.....
![]()
En wie zal daar de afwas doen?
Ik wil mee.quote:Op vrijdag 25 april 2014 19:46 schreef JustD1984 het volgende:
maar dat lijkt me wel lastig en je krijgt dan ook niet exact het juiste beeld van wat ze hebben gemaakt bijvoorbeeld bij de kans op nagaren van sommige dingen.
poeh, lastig hoor.
Ik zou wel eens een kijkje achter de schermen willen. Het liefst in Australië dan natuurlijk....![]()
![]()
Dit seizoen. Zn username wordt hier boven genoemd, het is volgens mij Phi....quote:Op vrijdag 25 april 2014 19:46 schreef JustD1984 het volgende:
En ik heb het niet helemaal goed meegekregen maar is hier een ex-deelnemer aanwezig? Van MC NL? wie wat waar welk seizoen???
Jezus man, het wordt zo ongeveer uitgespeldquote:
iddquote:Op vrijdag 25 april 2014 21:09 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Jezus man, het wordt zo ongeveer uitgespelden de twitterlink in zijn sig is ook vrij veelzeggend
Ja, heel fijn, maar via de phone zie je signatures niet.quote:Op vrijdag 25 april 2014 21:09 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Jezus man, het wordt zo ongeveer uitgespelden de twitterlink in zijn sig is ook vrij veelzeggend
en de dit: ?quote:Op vrijdag 25 april 2014 21:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Ja, heel fijn, maar via de phone zie je signatures niet.
quote:
psssst als je op je telefoon zit kun je op t avatarsmilieding klikken, dan krijg je iemands signature etc te zien!quote:Op vrijdag 25 april 2014 21:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Ja, heel fijn, maar via de phone zie je signatures niet.
Yep, maar om nu bij elke post even te klikken op de auteur om zijn/haar signature te zien... zo boeiend is dat meestal toch niet.quote:Op vrijdag 25 april 2014 22:30 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
psssst als je op je telefoon zit kun je op t avatarsmilieding klikken, dan krijg je iemands signature etc te zien!
Je krijgt de opdracht te horen en dan wordt er even gestopt omdat natuurlijk de tijd in de winkel ook opgenomen moet worden, maar dat is echt heel minimaal. Dus meestal heb je echt maar 1 of 2 minuutjes om snel even wat dingen op te schrijven. Camera's gaan van het statief gelijk op handheld naar de winkel.Maar je weet dan ook helemaal niet wat er in de koelkast in de winkel ligt, ene keer is die helemaal leeg, andere keer liggen er mooie stukken vis enz. compleet random voor ons. Wat veel mensen vaak deden als de tijd inging was snel nog heel je plan uitschrijven. Dus meestal zijn die aantekeningen die je op tv ziet tijdens de kooktijd opgeschreven.quote:Op vrijdag 25 april 2014 15:31 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Nou ik ben benieuwd. Misschien kan Regnavetto dan even uitleggen of de tijd die uitgezonden wordt daadwerkelijk de tijd is die ze krijgen. Ik zag som echt zelfgeschreven opmerkingen etc op masterchef papier, dus dat zou dan betekenen dat ze misschien bij sommige opdrachten wel een paar minuten extra krijgen dan uitgezonden. En volgens mij wordt bijvoorbeeld de uitleg ook niet uitzonden?
Of wel Regnavetto? Ben benieuwd.
Heb je nog contact met de andere kandidaten? En wie denk je dat er gaat winnen? Ik denk Bojanaquote:Op zondag 27 april 2014 18:39 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Je krijgt de opdracht te horen en dan wordt er even gestopt omdat natuurlijk de tijd in de winkel ook opgenomen moet worden, maar dat is echt heel minimaal. Dus meestal heb je echt maar 1 of 2 minuutjes om snel even wat dingen op te schrijven. Camera's gaan van het statief gelijk op handheld naar de winkel.Maar je weet dan ook helemaal niet wat er in de koelkast in de winkel ligt, ene keer is die helemaal leeg, andere keer liggen er mooie stukken vis enz. compleet random voor ons. Wat veel mensen vaak deden als de tijd inging was snel nog heel je plan uitschrijven. Dus meestal zijn die aantekeningen die je op tv ziet tijdens de kooktijd opgeschreven.
ah cool, thx voor je reactie ;-)quote:Op zondag 27 april 2014 18:39 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Je krijgt de opdracht te horen en dan wordt er even gestopt omdat natuurlijk de tijd in de winkel ook opgenomen moet worden, maar dat is echt heel minimaal. Dus meestal heb je echt maar 1 of 2 minuutjes om snel even wat dingen op te schrijven. Camera's gaan van het statief gelijk op handheld naar de winkel.Maar je weet dan ook helemaal niet wat er in de koelkast in de winkel ligt, ene keer is die helemaal leeg, andere keer liggen er mooie stukken vis enz. compleet random voor ons. Wat veel mensen vaak deden als de tijd inging was snel nog heel je plan uitschrijven. Dus meestal zijn die aantekeningen die je op tv ziet tijdens de kooktijd opgeschreven.
Dus niet, zoals je kunt lezen.quote:Op vrijdag 25 april 2014 17:25 schreef dude1986 het volgende:
dus ja Golfer, ze krijgen meer bedenktijd! zie hierboven
Ja spreek ze nog regelmatig! Ik denk dat Dinsimo gaat winnen! Oftewel ik kan er niks van zeggenquote:Op zondag 27 april 2014 18:45 schreef Unites het volgende:
[..]
Heb je nog contact met de andere kandidaten? En wie denk je dat er gaat winnen? Ik denk Bojana!
Mag je wel vertellen hoe dat gaat als de opdracht klaar is? Hoe het zit met de tijd tussen einde opdracht en het proeven van de jury?quote:Op zondag 27 april 2014 20:02 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ja spreek ze nog regelmatig! Ik denk dat Dinsimo gaat winnen! Oftewel ik kan er niks van zeggen![]()
en 1 a 2 minuten is geen extra bedenktijd...?quote:Op zondag 27 april 2014 18:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Dus niet, zoals je kunt lezen.
Max. 1 a 2 minuten.
Niet meer dan al bekend was, nee.quote:Op zondag 27 april 2014 20:19 schreef dude1986 het volgende:
en 1 a 2 minuten is geen extra bedenktijd...?
Ja, inderdaad, wie doet de afwas en hoe worden de gerechten warm/koud gehouden?quote:Op zondag 27 april 2014 20:12 schreef easy-going het volgende:
[..]
Mag je wel vertellen hoe dat gaat als de opdracht klaar is? Hoe het zit met de tijd tussen einde opdracht en het proeven van de jury?
We hebben een heel lief team die de boel opruimt en afwast. En die hebben me een partij afgezien.quote:Op zondag 27 april 2014 20:48 schreef Unites het volgende:
[..]
Ja, inderdaad, wie doet de afwas en hoe worden de gerechten warm/koud gehouden?
Bij Masterchef Australië worden gerechten opgewarmd, maar dit kan natuurlijk totaal anders zijn in de NLversie.quote:Op zondag 27 april 2014 22:15 schreef kwakz0r het volgende:
lijkt me duidelijk: ze proeven koud eten en doen alsof het warm is/opgewarmd en dien alsof het vers is. dan snap ik wel waarom ze regelmatig in restaurant setting een opdracht doen
Dat zei ik als tweede optie na de schuine streepquote:Op zondag 27 april 2014 22:59 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Bij Masterchef Australië worden gerechten opgewarmd, maar dit kan natuurlijk totaal anders zijn in de NLversie.
nee, je zegt dat ze doen alsof het warm/opgewarmd is. Ik zeg dat dit in de Australische versie daadwerkelijk opwarmen is en dus niet doen alsofquote:Op zondag 27 april 2014 23:24 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Dat zei ik als tweede optie na de schuine streep
1. ze proeven koud eten en doen alsof het warm isquote:Op zondag 27 april 2014 22:15 schreef kwakz0r het volgende:
lijkt me duidelijk: ze proeven koud eten en doen alsof het warm is/opgewarmd en dien alsof het vers is. dan snap ik wel waarom ze regelmatig in restaurant setting een opdracht doen
ah okej duidelijkquote:Op maandag 28 april 2014 00:02 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
1. ze proeven koud eten en doen alsof het warm is
2. opgewarmd en doen alsof het vers is
ik snap dat de schuine streep verwarrend is, maar dit bedoelde ik.
Begin me inderdaad steeds meer te irriteren aan d'r.quote:Op maandag 28 april 2014 20:55 schreef XcUZ_Me het volgende:
God wat een zeikstraal is die Astrid zeg.
Ik maakte aan het begin en grapje tegen mijn vriend "als je geen zin meer hebt: gewoon alles wokken. biet, zure room, ozzewoz, hoppa"quote:Op maandag 28 april 2014 21:16 schreef RobinOok het volgende:
Ossenworst bakken. Dat mens spoort niet!
What's next met haar. Moleculair koken met frikandellen?quote:Op maandag 28 april 2014 21:16 schreef RobinOok het volgende:
Ossenworst bakken. Dat mens spoort niet!
Het is gaaaaan.quote:Op maandag 28 april 2014 21:16 schreef kwakz0r het volgende:
dr sit feels te feel suur in dat mantdje, dus nou ga ik die ossewos lekker gaar bakkon.
quote:Op zondag 27 april 2014 20:48 schreef Unites het volgende:
[..]
Ja, inderdaad, wie doet de afwas en hoe worden de gerechten warm/koud gehouden?
Ik hoop het ook, maar ben er bang voor.quote:Op maandag 28 april 2014 21:46 schreef golfer het volgende:
Wat leuk voor Rosah dat ze morgen niet hoeft te koken voor eliminatie.
Ik hoop zo dat Astrid er dan eindelijk uitvliegt.
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertitelingquote:Op dinsdag 29 april 2014 11:50 schreef Schaapje82 het volgende:
Ik vraag me ook af hoe dat nou werkt als ze klaar zijn met koken. Als ze de gerechten brengen is de hele boel alweer opgeruimd. Dan worden die gerechten, neem ik aan, warm gehouden. Maar blijft de gaarheid dan wel gelijk? Gaart het niet door?
Ik maak soms de dovenondertitels voor dit programma en ben het daardoor ook gaan volgen. Nog maar twee weken en ze zijn nog met z'n zessen. Dan moeten er komende twee weken dus nog even gauw 4 uit. Wordt een spannende tijd.
Graag gedaan.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:00 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertiteling.
Hoe werkt dat? Loop jij 'voor' met de ondertiteling dus heb je de volgende afleveringen al gezien? Of gaat dat gelijk op?
In ieder geval niet specifiek voor een programma. Kan zijn dat er in mijn overeenkomst met de payroller iets over staat, maar heb dat eigenlijk nooit uitgeplozen. Het is werk en dat er mensen helemaal in spanning zouden kunnen zitten om wie er mogen uit ligt besef ik niet zo. De meeste programma's die ik doe hebben sowieso niet een dergelijk element. Of je moet wel heel nieuwsgierig zijn naar waar Rob komend weekend nu weer een tuin gaat verbouwen.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:28 schreef golfer het volgende:
Moet jij, als ondertitelaar, ook een geheimhoudingsverklaring tekenen?
quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:45 schreef Schaapje82 het volgende:
Ik heb wel een keer een of andere quiz gedaan en toen zat ik daarna bij m'n schoonouders die quiz toevallig ook te kijken. Dus ik al die vragen goed beantwoorden. Ze waren helemaal onder de indruk.
Nog een dagje volhouden! Het wordt echt niet leuker als je al weet wie eruit gaat.quote:
Ik gok persoonlijk op een finale tussen Bart en Bojana...quote:Op dinsdag 29 april 2014 13:44 schreef Unites het volgende:
Stel me in ieder geval gerust: Bojana niet toch...?
quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:45 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]
In ieder geval niet specifiek voor een programma. Kan zijn dat er in mijn overeenkomst met de payroller iets over staat, maar heb dat eigenlijk nooit uitgeplozen. Het is werk en dat er mensen helemaal in spanning zouden kunnen zitten om wie er mogen uit ligt besef ik niet zo. De meeste programma's die ik doe hebben sowieso niet een dergelijk element. Of je moet wel heel nieuwsgierig zijn naar waar Rob komend weekend nu weer een tuin gaat verbouwen.
Ik heb wel een keer een of andere quiz gedaan en toen zat ik daarna bij m'n schoonouders die quiz toevallig ook te kijken. Dus ik al die vragen goed beantwoorden. Ze waren helemaal onder de indruk.
Niet vissen, dat kan ze toch echt niet vertellenquote:
Kan wel, maar het is niet leuk.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Niet vissen, dat kan ze toch echt niet vertellen
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:00 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertiteling.
Mij boeit dat niks. Sterker nog, bij de Australische versie weet je het meestal al. Omdat het dan daar als is uitgezonden. Ik vind het er niet minder spannend om worden. Sterker nog, ik vind het wel prettiger kijken.quote:
Huh? We kijken toch allemaal de opgenomen versie.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.
Haha, ja, ik heb wel ergens een keer gehad dat ik er weinig van kon maken. Maar iemand herhaalde toen dat woord (misschien was het een ingredient) en toen kon ik het alsnog goed neerzetten. Maar het valt alles mee naast Rosah met 300 woorden per seconde en Alain met 'we gaan proef'.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:19 schreef regnavetto het volgende:
Ben ik een beetje goed te verstaan Schaapje?? Of was ik een irritante gast om de ondertitel voor te schrijven? Groetjes Philip
quote:
"Je eet alleen niet met je mond maar ook met je hoog" en dan wijzend naar zijn ogen. Vond het wel een prachtige vent haha, maar om te ondertitelen misschien wat minder ja.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:29 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]
Haha, ja, ik heb wel ergens een keer gehad dat ik er weinig van kon maken. Maar iemand herhaalde toen dat woord (misschien was het een ingredient) en toen kon ik het alsnog goed neerzetten. Maar het valt alles mee naast Rosah met 300 woorden per seconde en Alain met 'we gaan proef'.
Zij kijkt NL programma's altijd via uitzending/programma gemist. Op die sites kun je ondertiteling aanzetten.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.
Ja, maar dus niet als je het hebt opgenomen.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:35 schreef Unites het volgende:
Je kunt toch ook via de tv ondertiteling aanzetten? 888?
Ze hadden ervoor gekozen om de laatste 5 afvallers terug te laten komen. Dus gewoon uitgekozen op wanneer ze eruit waren gegaan en niet op persoonlijkheid of wat dan ook.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:33 schreef Unites het volgende:
Oh, regnavetto, nog een vraag: waarom mochten niet alle afvallers meedoen om weer terug in de strijd te komen?
Dan graag ook even uitleg geven over de opruimen/warmhouden-vraagquote:Op dinsdag 29 april 2014 14:37 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ze hadden ervoor gekozen om de laatste 5 afvallers terug te laten komen. Dus gewoon uitgekozen op wanneer ze eruit waren gegaan en niet op persoonlijkheid of wat dan ook.
Zeker. Lijkt me een aardige man. Ik heb ook MC Junior wel ondertiteld, dus ik ben inmiddels aardig gewend aan z'n accent.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:30 schreef regnavetto het volgende:
[..]
"Je eet alleen niet met je mond maar ook met je hoog" en dan wijzend naar zijn ogen. Vond het wel een prachtige vent haha, maar om te ondertitelen misschien wat minder ja.
Ik zie het ja.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:38 schreef Unites het volgende:
@Minilot
Hij weet niet zeker of hij dat wel mag vertellen.
Afhankelijk van hoe snel je kunt typen, Unites.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:39 schreef Unites het volgende:
Verdient dat ondertitelen goed...? Als ik vragen mag
Ik vind in ieder geval hoe zij het doen, de meest eerlijke manier. En hier heb je niks aan dat weet ikquote:Op dinsdag 29 april 2014 14:48 schreef minilot het volgende:
Ik vermoed trouwens sterk dat de jury het meeste gewoon op kamertemperatuur eet. Maar ik zou het graag zeker willen weten.
Ben bezig met opzet van een aantal dingetjes! Bv workshops specifiek op wat ik het beste kan bijvoorbeeld. Daar valt onder Italiaans en Filipijnse keuken! Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:38 schreef Unites het volgende:
Ah oke :$ Je woont trouwens best dichtbij... zelf zou ik ook best mee willen doen aan zo'n programma, ookal doe ik alles via recepten
Kan ik niet eens een keer een kookworkshop bij je volgen!!??
Ik zat net te zoeken naar een stream van de Masterchef Journalen die uitgezonden werden voordat MC daadwerkelijk begon. Ik meen te herinneren dat zij daar een keer aandacht aan hadden geschonken. Maar volgensm ij hebben ze die van het net gepleurd.quote:
Nou, constant eigenlijk. Ben er nu wel alweer eventjes uit dus het wordt steeds minder. Maar toen mijn kop zo goed als elke dag op tv was, werd ik tijdens het boodschappen bijvoorbeeld een aantal keer al aangesproken. Paar keer gevraagd om foto's en dat soort geinige dingen/quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:57 schreef minilot het volgende:
Ben je sinds MC eigenlijk al 'ns herkend op straat, Philip?
Je ziet ze tijdens het koken in elk geval vaak genoeg met hun vingers in het eten zitten.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:48 schreef minilot het volgende:
Ik vermoed trouwens sterk dat de jury het meeste gewoon op kamertemperatuur eet, en dat de jury tijdens het kookproces alvast af en toe een hapje komt proeven. Maar ik zou het graag zeker willen weten.
Ja, hah hah.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:22 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Huh? We kijken toch allemaal de opgenomen versie.
Omdat die niet te vreten is ja!quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:51 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.
Ik weet eigenlijk niet zo wat ik me er bij voor moet stellen... Wat zijn zoal de kenmerken van de Filipijnse keuken?quote:
Zit niks anders op, dan moet je maar een keer koken voor iedereen hier.quote:
Filipijnse keuken is armoedig, lomp en vet.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet zo wat ik me er bij voor moet stellen... Wat zijn zoal de kenmerken van de Filipijnse keuken?
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialistequote:Op dinsdag 29 april 2014 17:00 schreef minilot het volgende:
Terug naar MC, al was het maar omdat ik momenteel de herhaling zit te kijken..![]()
Ik vraag me af: waarom glimt iedereen zo onaangenaam in die tussen-kletsstukjes? Is even poederen teveel gevraagd? Ik vind het telkens zo onsmakelijk om te zien!
Dat moet het zijn. Net als dat Celine ongetwijfeld viooltjes poept en rozenwater snottert.quote:
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.quote:
Dan smeerden ze er bij die arme Roel wel heel veel op.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialiste
of Celine is de enige die niet zweet
quote:
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftquote:Op dinsdag 29 april 2014 17:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?quote:
quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:25 schreef minilot het volgende:
O, en ik ben wel om wat betreft David. Toch wel reuze sympathiek.
Dit viel me bij Job een keer ook op dat hij in één x zo geel leek, bij Julis idd ook.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?
Typische 'dichtgesmeerde-huid-look'quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
[..]
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftCeline is gezegend met haar niet-vette huidje...
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.quote:
over vraag 5quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Dat is ze volgens Philip wel.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar wellicht zetten ze haar op een bepaalde manier neer / geven ze haar een bepaalde rol.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kijk nu de aflevering van gisteren terug trouwens. Beetje rommelige aflevering, omdat iedereen zo verschillende hoofdingrediënten heeft.
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Haha, geloof het of niet, Astrid is eigenlijk een hele sympathieke, leuke, meelevende vrouw buiten de opdrachten om. Maar ik snap heel goed waarom mensen van haar een bepaald beeld hebben, tijdens de opdrachten lijkt ze een totaal ander persoon te zijn. Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.quote:
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:49 schreef regnavetto het volgende:
Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.
Waterpoloquote:Op dinsdag 29 april 2014 19:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?
Txquote:Op dinsdag 29 april 2014 18:48 schreef regnavetto het volgende:
[..]
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.
2) Hoe langer je erin zit, hoe meer contact je met de juryleden natuurlijk hebt, omdat je elkaar beter leert kennen. Ik kan je zeggen dat het echt hele leuke mensen zijn en niet arrogant en afzijdig, waar ik een beetje bang voor was voordat ik eraan begon.
3) Pfoe, wat sowieso is dat de koelkast echt elke dag totaal anders is. Soms staat het vol met zuivel producten, andere dag vlees, andere dag helemaal leeg. Er zijn een hoop standaard dingen die er altijd liggen, olie, specerijen, azijnen etc. Maar bijvoorbeeld de groenten veranderen dan weer per dag of 2 dagen. Maar net wat ze willen om ons weer op et verkeerde pad te brengen. Zo lagen er 1 dag hele mooie citroengras stengels, laos, kaffir bladeren, en dacht ik bij een opdracht de andere dag gelijk ik ga iets moois Thai maken, was dit allemaal verdwenen en sta je weer een minuut van de 5 die je krijgt te stressen (en die wordt natuurlijk uitgezonden).
4) Ik denk dat er veel meer personen erbij komen kijken dan je misschien op voorhand verwacht. Camera-, licht-, geluids- mannen, productie team (dus voor het schoonmaken, nieuwe producten klaarzetten, zorgen dat alle dingen er zijn die we nodig hebben,) maar je hebt natuurlijk ook redacteurs nodig die alles wat er gebeurt noteren zodat dat later terug gevraagd kan worden tijdens het quoten.
5) Uhm, waren een aantal ronden, waar natuurlijk je gefilterd wordt op persoonlijkheid enz. Kookaudities waren met de welbekende mysterybox. Ik had toen met pompoen, aardappel en nog wat aandere producten een aardappelgnocchi met geroosterde pompoensaus gemaakt. Met wat garnituurtjes.
Ik snap het.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:28 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ja, nog even een paar minuten doorstaan van dat deprimerende bake my day. Dat is echt niks he...
Ik ga voor een kapsel naar de kapperquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:29 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...
Even off topic, maar ik nam Sherlock ook altijd op bij de bbc en dan kun je daarna ook gewoon met ondertiteling kijkenquote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
haha en nu weerquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:55 schreef kwakz0r het volgende:
Dus of je even wil oprotten Julius, over 5 minuten kan Bojana je alles uitleggen....maar nu heeft ze even stress
Tjin's en was echt onder de indruk wat ze allemaal hadden voor zo'n klein winkeltje haha.quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Welke toko?
(ik heb geen digitaal kastje, ik kijk nog analoog)
Doe dan workshops voor de Philipijnse keuken!quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:51 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ben bezig met opzet van een aantal dingetjes! Bv workshops specifiek op wat ik het beste kan bijvoorbeeld. Daar valt onder Italiaans en Filipijnse keuken! Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.
Heb het gemist, Job eruit?quote:Op dinsdag 29 april 2014 22:29 schreef golfer het volgende:
Nou. Alle terugkeerkandidaten zijn weer netjes weggewerkt en de strijd kan nu echt gaan beginnen.
quote:
quote:De meeste deelnemers hebben een baan, op studenten na, worden de dagen dat je niet kan werken gecompenseerd door het programma of neemt men onbetaald verlof en/of vakantiedagen op?
smaken verschillen. Ik vind bojana echt heel erg vermoeiendquote:Op woensdag 30 april 2014 08:48 schreef Unites het volgende:
Nee, Bojana... Bart vind ik een beetje een kwal.
Ik kan niet ontkennen dat ze soms zo overkomt, maar ik weet niet of ze daar wat aan kan doen.quote:Op woensdag 30 april 2014 11:48 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
smaken verschillen. Ik vind bojana echt heel erg vermoeiend
Ze is autistisch volgens mij. Denk dat ze een keer een goede doorsmeerbeurt nodig heeft.quote:Op woensdag 30 april 2014 11:48 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
smaken verschillen. Ik vind bojana echt heel erg vermoeiend
Bij Job heb ik steeds het idee dat hij is komen tijdreizen vanuit de jaren '50quote:
Geen idee eigenlijk, ik ben zelf student dus weet niet hoe ik het had moeten doen als ik een baan, hypotheek etc. zou hebben. Weet niet hoe dat geregeld is met de andere kandidaten.quote:Op woensdag 30 april 2014 09:20 schreef Schaapje82 het volgende:
En, leuker toch als je het niet weet?
Ik ga straks ook even terugkijken nog. Eerst even werken. Ben ook wel benieuwd naar het antwoord op de vraag van Bluezz overigens.
[..]
Is daar nooit over gesproken met elkaar?quote:Op woensdag 30 april 2014 12:04 schreef regnavetto het volgende:
Geen idee eigenlijk, ik ben zelf student dus weet niet hoe ik het had moeten doen als ik een baan, hypotheek etc. zou hebben. Weet niet hoe dat geregeld is met de andere kandidaten.
Roel mag gewoon wegblijven als het boven de 18 graden is. Dan ruikt het niet zo naar zweet op kantoor.quote:Op woensdag 30 april 2014 12:09 schreef golfer het volgende:
[..]
Is daar nooit over gesproken met elkaar?
Ik bedoel maar: Roel zou een baan hebben als managing consultant ergens. Die kan toch niet zomaar weken wegblijven van z'n werk?
Oh, is dat volgens jou de oplossing voor autisme?quote:Op woensdag 30 april 2014 11:49 schreef Halcon het volgende:
[..]
Ze is autistisch volgens mij. Denk dat ze een keer een goede doorsmeerbeurt nodig heeft.
Nee, maar ik denk wel dat het haar zichtbaar goed zou doen.quote:Op woensdag 30 april 2014 12:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, is dat volgens jou de oplossing voor autisme?
Sommige mannen geloven dat dat een oplossing is voor allesquote:Op woensdag 30 april 2014 12:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, is dat volgens jou de oplossing voor autisme?
Ik denk eerder dat ze het 'niet verfijnd genoeg' zal vindenquote:Op woensdag 30 april 2014 12:20 schreef Halcon het volgende:
[..]
Nee, maar ik denk wel dat het haar zichtbaar goed zou doen.
quote:Op woensdag 30 april 2014 12:25 schreef Lkw het volgende:
[..]
Ik denk eerder dat ze het 'niet verfijnd genoeg' zal vinden
quote:Op woensdag 30 april 2014 12:25 schreef Lkw het volgende:
[..]
Ik denk eerder dat ze het 'niet verfijnd genoeg' zal vinden
Van alle kandidaten vond ik altijd dat Bojana eng veel wist. Veel recepten uit haar hoofd en grammen bij de bijbehorende ingredienten, alle oventijden etc. Leek wel of ze een fotografisch geheugen heeft.quote:Op woensdag 30 april 2014 13:36 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]![]()
Ik mag Bojana ook niet, maar ze maakt wel mooie en lekkere (ga ik dan vanuit) dingen.
Mijn man zegt dat ik op haar lijk. Als alles gaat zoals ik het in mijn hoofd bedacht heb, gaat alles prima, maar als ik dan iets heb wat afwijkt (stel ik bak een taart, normaal 20cm en heb nu alleen een springvorm van 40) dan raak ik in de war en ga ik de fout in.
Ik dacht dat het er om ging wie het beste kan koken...quote:Op woensdag 30 april 2014 11:49 schreef Halcon het volgende:
[..]
Ze is autistisch volgens mij. Denk dat ze een keer een goede doorsmeerbeurt nodig heeft.
Bart vind ik maar een blije en Astrid een bitch.
David zou van mij wel mogen winnen.
En ik zou ook wel eens willen weten of die quotes authentiek zijn of dat daar een legertje tekstschrijvers achter zit. Maar ik neem aan dat dit soort info binnenskamers moet blijven.quote:Op woensdag 30 april 2014 17:50 schreef dude1986 het volgende:
Vraagje aan regnavetto
De quotemomentjes eh, worden deze na het koken, maar voor het juryoordeel opgenomen? Of gewoon aan het einde en dus ook na het juryoordeel? Ik weet dat aan het einde van de uitzending altijd een quote-stukje komt van de afvaller, maar wordt alleen dit stukje na het juryoordeel opgenomen, of alles.
okequote:Op woensdag 30 april 2014 18:36 schreef regnavetto het volgende:
Ik weet niet of ik kan vertellen hoe dat zit met quoten en dergelijke, maar 100% garanderen dat die quotes authentiek zijn en niet verzonnen door tekstschrijvers.
Waarom dan????quote:Op woensdag 30 april 2014 11:54 schreef Lkw het volgende:
[..]
Bij Job heb ik steeds het idee dat hij is komen tijdreizen vanuit de jaren '50
ja topstad iddquote:Op woensdag 30 april 2014 23:07 schreef megamandy het volgende:
Quotes zijn gewoon vooraf gegaan aan suggestieve vragen, moet je maar eens opletten op hoe de zinnen geformuleerd worden met aan het einde bevestigende woorden etc.
En MaastrichtNu heb ik zin in warme appels
Door zijn uiterlijk, zijn manier van praten, zijn brave uitstraling? Ik kan er niet precies de vinger op leggen. Hij zou volgens mij niet misstaan in een film over die tijd. Neemt niet weg dat hij volgens mij best sympathiek is hoor, dat staat er los van.quote:
Ik ga er eens op letten, vind het wel interessant eigenlijk. In elk geval komen ze wel ietsiepietsie persoonlijker en authentieker over dan bijvoorbeeld bij de Amerikaanse versie. En gelukkig hebben we in de Nederlandse versie ook niet van die debiele, gekunstelde reclame tijdens het programma voor winkels als Walmart of de messenfabrikant.quote:Op woensdag 30 april 2014 23:07 schreef megamandy het volgende:
Quotes zijn gewoon vooraf gegaan aan suggestieve vragen, moet je maar eens opletten op hoe de zinnen geformuleerd worden met aan het einde bevestigende woorden etc.
Thnx voor je (zoveelste) antwoordquote:Op woensdag 30 april 2014 18:36 schreef regnavetto het volgende:
Ik weet niet of ik kan vertellen hoe dat zit met quoten en dergelijke, maar 100% garanderen dat die quotes authentiek zijn en niet verzonnen door tekstschrijvers.
Het gaat erom wie de beste chef is. Bojana kan wellicht het beste koken, maar bij als chef functioneren komt wel wat meer kijken.quote:Op woensdag 30 april 2014 17:30 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ik dacht dat het er om ging wie het beste kan koken...
Dat is samenstellen en assembleren.quote:Op donderdag 1 mei 2014 09:24 schreef Schaapje82 het volgende:
Koken is toch meer dan in een pan kieperen? Het gaat toch ook om het combineren van smaken, het (gelijkmatig) snijden van de producten en het opmaken van het bord?
quote:Op donderdag 1 mei 2014 11:58 schreef regnavetto het volgende:
Je hebt inderdaad redacteuren die tijdens het koken constant op je letten en aantekeningen maken. Dus hypotetisch gesteld, mocht er iemand zijn die bakpapier op een bakplaat in de fiklaat vliegen, dan heeft een redacteur dat genoteerd en vraagt daar bij het quote naar.
Inderdaad heel hypothetisch.quote:Op donderdag 1 mei 2014 11:58 schreef regnavetto het volgende:
Dus hypotetisch gesteld, mocht er iemand zijn die bakpapier op een bakplaat in de fiklaat vliegen, dan heeft een redacteur dat genoteerd en vraagt daar bij het quote naar.
Bij Bake my day (of hoe heet dat) is dat een keer gebeurd.quote:Op donderdag 1 mei 2014 12:23 schreef golfer het volgende:
[..]
Inderdaad heel hypothetisch.
Zoiets doms kan ik mij echt niet voorstellen dat dat ooit een deelnemer zou overkomen.
Wat jij wilt, maakt verder geen verschil voor de kern van wat ik zei.quote:
Hmm, misschien. Geen idee wat ze (Astrid) precies aan het maken is. Misschien dat ze straks bij de toelichting nog iets erover zegt. Hou ik voor nu even deze spelling aan.quote:
Dit gaat volgens mij om een nog uit te zenden aflevering. Schaapje transcribeert ondertitels..quote:
Vanavond inderdaad. En ze maken wel vaker jus, toch? Zeker bij 't Hollandse thema deze week kun je het verwachten.quote:Op donderdag 1 mei 2014 13:23 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Dit gaat volgens mij om een nog uit te zenden aflevering. Schaapje transcribeert ondertitels..
Jus hoort bij eten eh, dus idd. Ben benieuwdquote:Op donderdag 1 mei 2014 13:29 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]
Vanavond inderdaad. En ze maken wel vaker jus, toch? Zeker bij 't Hollandse thema deze week kun je het verwachten.
Ik neem aan dat je behalve feilloos schriftelijk Nederlands ook minstens nog een vreemde taal goed beheersen?quote:Op donderdag 1 mei 2014 13:37 schreef Unites het volgende:
Mij lijkt ondertitelen ook best leuk om te doen? Moet je daar papieren voor hebben?
Inderdaad Nederlands goed beheersen. Als je wilt vertalen zul je ook goed moeten zijn in een taal. Engels-Nederlands is dan hier natuurlijk wel het meeste werk in. Vertaalopleiding kan helpen. Ik heb zelf Nederlands gestudeerd met een minor Engels, maar doe zelden nog vertaalwerk. En snel kunnen typen is handig. In principe geen vereiste diploma's.quote:Op donderdag 1 mei 2014 13:37 schreef Unites het volgende:
Mij lijkt ondertitelen ook best leuk om te doen? Moet je daar papieren voor hebben?
Dat zie je verkeerd. Sligro is er onofficieel voor iedereen die van koken houdt en iemand in de kennissenkring heeft met een willekeurig KvK-nummer.quote:
quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:40 schreef Sunnythesun het volgende:
Oh en Rosah.. we zijn hier verliefd op Roosje..echt zo schattig
Ben er ook een beetje bang voor maar wie weet.. hij ging wel erg goed een tijd lang..quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:42 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ik vind David zo tof! Heerlijk die zelfspot. Ik hoop dat ie er nog ff in blijft, maar ik vrees wel.
Soep, hoofdgerecht en pudding.. heb het ook maar half gehoordquote:Op donderdag 1 mei 2014 20:53 schreef minilot het volgende:
Ik moest ineens even bellen voor mijn werk - wat is de opdracht nou precies?!
Gehaktbal bij het hoofdgerecht.quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:53 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Soep, hoofdgerecht en pudding.. heb het ook maar half gehoord
Groentesoep, hoofdgerecht met een gehaktbal en pudding als dessert. Op z'n oer-Hollands.quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:53 schreef minilot het volgende:
Ik moest ineens even bellen voor mijn werk - wat is de opdracht nou precies?!
Maar David had/heeft ballenquote:Op donderdag 1 mei 2014 21:01 schreef minilot het volgende:
Ja, maar jullie Snorlax David gebruikte ook potbouillon. Snif.
Niet klein, verfijnd.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:08 schreef XcUZ_Me het volgende:
Goh, Bojana maakt wat kleins. Jeetje. Verrassend.
Oh maar ik denk dat ze dat ook wel oprecht vinden hoor..quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:27 schreef Halcon het volgende:
YeaaaaahhhhhhEn de rest doet of ze het erg vinden
als je de berichten van regnavetto had gelezen had je gesnapt waaromquote:Op donderdag 1 mei 2014 21:27 schreef Halcon het volgende:
YeaaaaahhhhhhEn de rest doet of ze het erg vinden
Gelezen, maar alsof hij hier het tegendeel zou zeggen...quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:28 schreef loecje het volgende:
[..]
als je de berichten van regnavetto had gelezen had je gesnapt waarom
Dit.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:29 schreef XcUZ_Me het volgende:
"We hebben de laatste weken gezien hoe je bent"
Ja. And that ain't pretty.
quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:30 schreef Halcon het volgende:
[..]
Gelezen, maar alsof hij hier het tegendeel zou zeggen...
Ik vind haar ook heel leuk. David trouwens ook een leuke gast met humor.quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:40 schreef Sunnythesun het volgende:
Oh en Rosah.. we zijn hier verliefd op Roosje..echt zo schattig
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |