Het is gaaaaan.quote:Op maandag 28 april 2014 21:16 schreef kwakz0r het volgende:
dr sit feels te feel suur in dat mantdje, dus nou ga ik die ossewos lekker gaar bakkon.
quote:Op zondag 27 april 2014 20:48 schreef Unites het volgende:
[..]
Ja, inderdaad, wie doet de afwas en hoe worden de gerechten warm/koud gehouden?
Ik hoop het ook, maar ben er bang voor.quote:Op maandag 28 april 2014 21:46 schreef golfer het volgende:
Wat leuk voor Rosah dat ze morgen niet hoeft te koken voor eliminatie.
Ik hoop zo dat Astrid er dan eindelijk uitvliegt.
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertitelingquote:Op dinsdag 29 april 2014 11:50 schreef Schaapje82 het volgende:
Ik vraag me ook af hoe dat nou werkt als ze klaar zijn met koken. Als ze de gerechten brengen is de hele boel alweer opgeruimd. Dan worden die gerechten, neem ik aan, warm gehouden. Maar blijft de gaarheid dan wel gelijk? Gaart het niet door?
Ik maak soms de dovenondertitels voor dit programma en ben het daardoor ook gaan volgen. Nog maar twee weken en ze zijn nog met z'n zessen. Dan moeten er komende twee weken dus nog even gauw 4 uit. Wordt een spannende tijd.
Graag gedaan.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:00 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertiteling.
Hoe werkt dat? Loop jij 'voor' met de ondertiteling dus heb je de volgende afleveringen al gezien? Of gaat dat gelijk op?
In ieder geval niet specifiek voor een programma. Kan zijn dat er in mijn overeenkomst met de payroller iets over staat, maar heb dat eigenlijk nooit uitgeplozen. Het is werk en dat er mensen helemaal in spanning zouden kunnen zitten om wie er mogen uit ligt besef ik niet zo. De meeste programma's die ik doe hebben sowieso niet een dergelijk element. Of je moet wel heel nieuwsgierig zijn naar waar Rob komend weekend nu weer een tuin gaat verbouwen.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:28 schreef golfer het volgende:
Moet jij, als ondertitelaar, ook een geheimhoudingsverklaring tekenen?
quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:45 schreef Schaapje82 het volgende:
Ik heb wel een keer een of andere quiz gedaan en toen zat ik daarna bij m'n schoonouders die quiz toevallig ook te kijken. Dus ik al die vragen goed beantwoorden. Ze waren helemaal onder de indruk.
Nog een dagje volhouden! Het wordt echt niet leuker als je al weet wie eruit gaat.quote:
Ik gok persoonlijk op een finale tussen Bart en Bojana...quote:Op dinsdag 29 april 2014 13:44 schreef Unites het volgende:
Stel me in ieder geval gerust: Bojana niet toch...?
quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:45 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]
In ieder geval niet specifiek voor een programma. Kan zijn dat er in mijn overeenkomst met de payroller iets over staat, maar heb dat eigenlijk nooit uitgeplozen. Het is werk en dat er mensen helemaal in spanning zouden kunnen zitten om wie er mogen uit ligt besef ik niet zo. De meeste programma's die ik doe hebben sowieso niet een dergelijk element. Of je moet wel heel nieuwsgierig zijn naar waar Rob komend weekend nu weer een tuin gaat verbouwen.
Ik heb wel een keer een of andere quiz gedaan en toen zat ik daarna bij m'n schoonouders die quiz toevallig ook te kijken. Dus ik al die vragen goed beantwoorden. Ze waren helemaal onder de indruk.
Niet vissen, dat kan ze toch echt niet vertellenquote:
Kan wel, maar het is niet leuk.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Niet vissen, dat kan ze toch echt niet vertellen
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:00 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Dan is mijn zusje je dankbaar voor die ondertiteling.
Mij boeit dat niks. Sterker nog, bij de Australische versie weet je het meestal al. Omdat het dan daar als is uitgezonden. Ik vind het er niet minder spannend om worden. Sterker nog, ik vind het wel prettiger kijken.quote:
Huh? We kijken toch allemaal de opgenomen versie.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.
Haha, ja, ik heb wel ergens een keer gehad dat ik er weinig van kon maken. Maar iemand herhaalde toen dat woord (misschien was het een ingredient) en toen kon ik het alsnog goed neerzetten. Maar het valt alles mee naast Rosah met 300 woorden per seconde en Alain met 'we gaan proef'.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:19 schreef regnavetto het volgende:
Ben ik een beetje goed te verstaan Schaapje?? Of was ik een irritante gast om de ondertitel voor te schrijven? Groetjes Philip
quote:
"Je eet alleen niet met je mond maar ook met je hoog" en dan wijzend naar zijn ogen. Vond het wel een prachtige vent haha, maar om te ondertitelen misschien wat minder ja.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:29 schreef Schaapje82 het volgende:
[..]
Haha, ja, ik heb wel ergens een keer gehad dat ik er weinig van kon maken. Maar iemand herhaalde toen dat woord (misschien was het een ingredient) en toen kon ik het alsnog goed neerzetten. Maar het valt alles mee naast Rosah met 300 woorden per seconde en Alain met 'we gaan proef'.
Zij kijkt NL programma's altijd via uitzending/programma gemist. Op die sites kun je ondertiteling aanzetten.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ook. Reden waarom ik toch het liefste live kijk en niet de opgenomen versie.
Ja, maar dus niet als je het hebt opgenomen.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:35 schreef Unites het volgende:
Je kunt toch ook via de tv ondertiteling aanzetten? 888?
Ze hadden ervoor gekozen om de laatste 5 afvallers terug te laten komen. Dus gewoon uitgekozen op wanneer ze eruit waren gegaan en niet op persoonlijkheid of wat dan ook.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:33 schreef Unites het volgende:
Oh, regnavetto, nog een vraag: waarom mochten niet alle afvallers meedoen om weer terug in de strijd te komen?
Dan graag ook even uitleg geven over de opruimen/warmhouden-vraagquote:Op dinsdag 29 april 2014 14:37 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ze hadden ervoor gekozen om de laatste 5 afvallers terug te laten komen. Dus gewoon uitgekozen op wanneer ze eruit waren gegaan en niet op persoonlijkheid of wat dan ook.
Zeker. Lijkt me een aardige man. Ik heb ook MC Junior wel ondertiteld, dus ik ben inmiddels aardig gewend aan z'n accent.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:30 schreef regnavetto het volgende:
[..]
"Je eet alleen niet met je mond maar ook met je hoog" en dan wijzend naar zijn ogen. Vond het wel een prachtige vent haha, maar om te ondertitelen misschien wat minder ja.
Ik zie het ja.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:38 schreef Unites het volgende:
@Minilot
Hij weet niet zeker of hij dat wel mag vertellen.
Afhankelijk van hoe snel je kunt typen, Unites.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:39 schreef Unites het volgende:
Verdient dat ondertitelen goed...? Als ik vragen mag
Ik vind in ieder geval hoe zij het doen, de meest eerlijke manier. En hier heb je niks aan dat weet ikquote:Op dinsdag 29 april 2014 14:48 schreef minilot het volgende:
Ik vermoed trouwens sterk dat de jury het meeste gewoon op kamertemperatuur eet. Maar ik zou het graag zeker willen weten.
Ben bezig met opzet van een aantal dingetjes! Bv workshops specifiek op wat ik het beste kan bijvoorbeeld. Daar valt onder Italiaans en Filipijnse keuken! Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:38 schreef Unites het volgende:
Ah oke :$ Je woont trouwens best dichtbij... zelf zou ik ook best mee willen doen aan zo'n programma, ookal doe ik alles via recepten
Kan ik niet eens een keer een kookworkshop bij je volgen!!??
Ik zat net te zoeken naar een stream van de Masterchef Journalen die uitgezonden werden voordat MC daadwerkelijk begon. Ik meen te herinneren dat zij daar een keer aandacht aan hadden geschonken. Maar volgensm ij hebben ze die van het net gepleurd.quote:
Nou, constant eigenlijk. Ben er nu wel alweer eventjes uit dus het wordt steeds minder. Maar toen mijn kop zo goed als elke dag op tv was, werd ik tijdens het boodschappen bijvoorbeeld een aantal keer al aangesproken. Paar keer gevraagd om foto's en dat soort geinige dingen/quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:57 schreef minilot het volgende:
Ben je sinds MC eigenlijk al 'ns herkend op straat, Philip?
Je ziet ze tijdens het koken in elk geval vaak genoeg met hun vingers in het eten zitten.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:48 schreef minilot het volgende:
Ik vermoed trouwens sterk dat de jury het meeste gewoon op kamertemperatuur eet, en dat de jury tijdens het kookproces alvast af en toe een hapje komt proeven. Maar ik zou het graag zeker willen weten.
Ja, hah hah.quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:22 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Huh? We kijken toch allemaal de opgenomen versie.
Omdat die niet te vreten is ja!quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:51 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.
Ik weet eigenlijk niet zo wat ik me er bij voor moet stellen... Wat zijn zoal de kenmerken van de Filipijnse keuken?quote:
Zit niks anders op, dan moet je maar een keer koken voor iedereen hier.quote:
Filipijnse keuken is armoedig, lomp en vet.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet zo wat ik me er bij voor moet stellen... Wat zijn zoal de kenmerken van de Filipijnse keuken?
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialistequote:Op dinsdag 29 april 2014 17:00 schreef minilot het volgende:
Terug naar MC, al was het maar omdat ik momenteel de herhaling zit te kijken..![]()
Ik vraag me af: waarom glimt iedereen zo onaangenaam in die tussen-kletsstukjes? Is even poederen teveel gevraagd? Ik vind het telkens zo onsmakelijk om te zien!
Dat moet het zijn. Net als dat Celine ongetwijfeld viooltjes poept en rozenwater snottert.quote:
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.quote:
Dan smeerden ze er bij die arme Roel wel heel veel op.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialiste
of Celine is de enige die niet zweet
quote:
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftquote:Op dinsdag 29 april 2014 17:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?quote:
quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:25 schreef minilot het volgende:
O, en ik ben wel om wat betreft David. Toch wel reuze sympathiek.
Dit viel me bij Job een keer ook op dat hij in één x zo geel leek, bij Julis idd ook.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?
Typische 'dichtgesmeerde-huid-look'quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
[..]
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftCeline is gezegend met haar niet-vette huidje...
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.quote:
over vraag 5quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Dat is ze volgens Philip wel.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar wellicht zetten ze haar op een bepaalde manier neer / geven ze haar een bepaalde rol.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kijk nu de aflevering van gisteren terug trouwens. Beetje rommelige aflevering, omdat iedereen zo verschillende hoofdingrediënten heeft.
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Haha, geloof het of niet, Astrid is eigenlijk een hele sympathieke, leuke, meelevende vrouw buiten de opdrachten om. Maar ik snap heel goed waarom mensen van haar een bepaald beeld hebben, tijdens de opdrachten lijkt ze een totaal ander persoon te zijn. Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.quote:
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:49 schreef regnavetto het volgende:
Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.
Waterpoloquote:Op dinsdag 29 april 2014 19:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?
Txquote:Op dinsdag 29 april 2014 18:48 schreef regnavetto het volgende:
[..]
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.
2) Hoe langer je erin zit, hoe meer contact je met de juryleden natuurlijk hebt, omdat je elkaar beter leert kennen. Ik kan je zeggen dat het echt hele leuke mensen zijn en niet arrogant en afzijdig, waar ik een beetje bang voor was voordat ik eraan begon.
3) Pfoe, wat sowieso is dat de koelkast echt elke dag totaal anders is. Soms staat het vol met zuivel producten, andere dag vlees, andere dag helemaal leeg. Er zijn een hoop standaard dingen die er altijd liggen, olie, specerijen, azijnen etc. Maar bijvoorbeeld de groenten veranderen dan weer per dag of 2 dagen. Maar net wat ze willen om ons weer op et verkeerde pad te brengen. Zo lagen er 1 dag hele mooie citroengras stengels, laos, kaffir bladeren, en dacht ik bij een opdracht de andere dag gelijk ik ga iets moois Thai maken, was dit allemaal verdwenen en sta je weer een minuut van de 5 die je krijgt te stressen (en die wordt natuurlijk uitgezonden).
4) Ik denk dat er veel meer personen erbij komen kijken dan je misschien op voorhand verwacht. Camera-, licht-, geluids- mannen, productie team (dus voor het schoonmaken, nieuwe producten klaarzetten, zorgen dat alle dingen er zijn die we nodig hebben,) maar je hebt natuurlijk ook redacteurs nodig die alles wat er gebeurt noteren zodat dat later terug gevraagd kan worden tijdens het quoten.
5) Uhm, waren een aantal ronden, waar natuurlijk je gefilterd wordt op persoonlijkheid enz. Kookaudities waren met de welbekende mysterybox. Ik had toen met pompoen, aardappel en nog wat aandere producten een aardappelgnocchi met geroosterde pompoensaus gemaakt. Met wat garnituurtjes.
Ik snap het.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:28 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ja, nog even een paar minuten doorstaan van dat deprimerende bake my day. Dat is echt niks he...
Ik ga voor een kapsel naar de kapperquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:29 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...
Even off topic, maar ik nam Sherlock ook altijd op bij de bbc en dan kun je daarna ook gewoon met ondertiteling kijkenquote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
haha en nu weerquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:55 schreef kwakz0r het volgende:
Dus of je even wil oprotten Julius, over 5 minuten kan Bojana je alles uitleggen....maar nu heeft ze even stress
Tjin's en was echt onder de indruk wat ze allemaal hadden voor zo'n klein winkeltje haha.quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Welke toko?
(ik heb geen digitaal kastje, ik kijk nog analoog)
Doe dan workshops voor de Philipijnse keuken!quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:51 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ben bezig met opzet van een aantal dingetjes! Bv workshops specifiek op wat ik het beste kan bijvoorbeeld. Daar valt onder Italiaans en Filipijnse keuken! Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |