Wat een heerlijk stukje vis! Gelukkig maar want ik heb er door een miscommunicatie bij de Makro best veel voor betaald per ongelukquote:Op woensdag 14 mei 2014 12:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zouten peperen en bloemen en op de huid krokant bakken vind ik het lekkerste
Breng witte wijn aan de kook en reduceer tot ca de helft of 1/3, voeg kalfsfond of kippenfond toe en breng weer aan de kook doe er room bij, bind het en smaak het af met zout en peper eventueel wat worcestershire sauce (paar druppels). Voeg de heel dun gesneden truffel toe.quote:Op donderdag 15 mei 2014 11:49 schreef Helsinki het volgende:
Ik ben op zoek naar een recept voor truffelroomsaus, iemand?
Hoezo? Wilde je geen kabeljauw?quote:Op donderdag 15 mei 2014 09:50 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat een heerlijk stukje vis! Gelukkig maar want ik heb er door een miscommunicatie bij de Makro best veel voor betaald per ongeluk
Lontong is meer een bereidingswijze, maar wordt meestal wel van kleefrijst/ketan gemaakt ja. Soms is het ook een mix van ketan en gewone rijst. Maar het gaat er vooral om dat het in een vormpje gekookt wordt en je er blokjes van kunt snijden.quote:Op donderdag 15 mei 2014 08:10 schreef mascara-klodder het volgende:
Vraagje aan Robin: lontong is toch een kleefrijst? Netals ketan en sushi-rijst?
En heeft sushi-rijst nog een eigen naam?
We hadden een miscommunicatie over de prijs, lang verhaal. Niet zo boeiend eigenlijk.quote:Op donderdag 15 mei 2014 12:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoezo? Wilde je geen kabeljauw?
Eet het drie a vier keer in de maand, heerlijk.
Toch is je site geweldig Robin en vaak de eerste hit in Google.quote:Op donderdag 15 mei 2014 13:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lontong is meer een bereidingswijze, maar wordt meestal wel van kleefrijst/ketan gemaakt ja. Soms is het ook een mix van ketan en gewone rijst. Maar het gaat er vooral om dat het in een vormpje gekookt wordt en je er blokjes van kunt snijden.
Moet er nog eens over bloggen. Komt er maar niet van. :-)
Heb trouwens in Amersfoort een goede toko ontdekt, er zijn ongetwijfeld betere, maar ze hebben veelquote:Op donderdag 15 mei 2014 14:52 schreef RobinOok het volgende:
Dank je.
Ik ga ook gewoon stug door, hij wordt langzaamaan steeds completer. Maar af zal het nooit zijn. En de to-do-list blijft oneindig lijken...
Heb je overwogen de site in h engels te maken? Zou nog best groot kunnen worden.quote:Op donderdag 15 mei 2014 14:52 schreef RobinOok het volgende:
Dank je.
Ik ga ook gewoon stug door, hij wordt langzaamaan steeds completer. Maar af zal het nooit zijn. En de to-do-list blijft oneindig lijken...
Zoiets: http://asian-ingredients.com/ ? ;-)quote:Op donderdag 15 mei 2014 16:21 schreef habitue het volgende:
[..]
Heb je overwogen de site in h engels te maken? Zou nog best groot kunnen worden.
Wat bedoel je met content management?quote:Op donderdag 15 mei 2014 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je dat gaat doen, denk dan ook na over een content management systeem, gaat je leven erg gemakkelijk maken als je dat al niet hebt.
WordPress is wel degelijk een CMS. En een van de grootste ook. Dat het oorpronkelijk een weblog is doet daar niets aan af.quote:Op donderdag 15 mei 2014 18:26 schreef icloud het volgende:
Een csm zoals magno of joomla, je hoeft alleen je verhaal te tikken, fotos toe te voegen en op verzenden klikken
Ik zie dat he nu wordpress gebruikt dat is niet echt een cms.
En weblogsofware is per definitie een CMS. Met alle uitbreidingen die gratis te vinden zijn is voor ongeveer elke toepassing wel een oplossing. Bovendien een stuk simpeler in gebruik dan bijvoorbeeld Joomla. Voor zover ik kan beoordelen is WordPress goed genoeg in dit geval. Maar goed, dat is off topic hier. Inderdaad een geweldige site!quote:Op donderdag 15 mei 2014 18:46 schreef icloud het volgende:
Onzin wordpress is en blijft een weblog en kan niet mee met joomla bijvoorbeeld
En dessertrijst (mits geen suiker toegevoegd) toch?quote:Op zaterdag 17 mei 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Sushi, Risotto of Paellarijst, het is allemaal rondkorrelrijst.
Yepquote:Op zaterdag 17 mei 2014 18:56 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
En dessertrijst (mits geen suiker toegevoegd) toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |