abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 6 april 2016 @ 18:29:55 #226
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_161228000


[ Bericht 100% gewijzigd door Isabeau op 07-04-2016 20:09:59 (onnodig gescheld) ]
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_161228090
quote:
0s.gif Op woensdag 6 april 2016 16:46 schreef Paxcon het volgende:

[..]

In een goede nasi proef je persoonlijkheid, de aandacht voor het gerecht, kortom: een soort ongrijpbare energie. Dat heeft niet iedereen. De nasi van johannes_vermeer kenmerkt zich door een ongekende finesse. Hij weet in het gerecht een soort magische bovenlaag van elementen aan te brengen.
Dit kan ik beamen.
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 7 april 2016 @ 19:08:20 #228
414785 sirdanilot
pi_161260630


[ Bericht 100% gewijzigd door Isabeau op 07-04-2016 20:10:23 (reactie op verwijderde post) ]
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_161261691
Dit is een gaar topic.
pi_161349936
Het lijkt mij eigenlijk hoog tijd dat er een beslissende nasi-cookoff plaats gaat vinden tussen johannes_vermeer en Iwanius. Uiteraard beiden op eigen terrein, dus de eigen keuken. Een panel van onafhankelijke waarnemers (ik stel Paxcon, Kanovinnie en KnutDeIjsbeer voor) zal beoordelen welke nasi nu echt het beste is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Moderator / Miss SHO maandag 11 april 2016 @ 14:54:45 #231
22592 crew  Ole
pi_161350226
Lekker onafhankelijk inderdaad :D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Forum Admin maandag 11 april 2016 @ 14:55:23 #232
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_161350237
quote:
10s.gif Op maandag 11 april 2016 14:40 schreef Ludachrist het volgende:
Het lijkt mij eigenlijk hoog tijd dat er een beslissende nasi-cookoff plaats gaat vinden tussen johannes_vermeer en Iwanius. Uiteraard beiden op eigen terrein, dus de eigen keuken. Een panel van onafhankelijke waarnemers (ik stel Paxcon, Kanovinnie en KnutDeIjsbeer voor) zal beoordelen welke nasi nu echt het beste is.
Die jury kan nog niet eens een pakje conimex van knorr onderscheiden.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  roze maandag 11 april 2016 @ 15:00:02 #233
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_161350345
quote:
7s.gif Op woensdag 6 april 2016 18:33 schreef Etsu het volgende:

[..]

Dit kan ik beamen.
Your beauty never ever scared me.
  maandag 11 april 2016 @ 15:01:58 #234
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_161350390
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2016 14:54 schreef Ole het volgende:
Lekker onafhankelijk inderdaad :D
Dat lijkt mij ook!
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2016 14:55 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Die jury kan nog niet eens een pakje conimex van knorr onderscheiden.
Ik herken gelukkig wel een hansworst als ik er 1 zie. :{w
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 11 april 2016 @ 15:02:14 #235
414785 sirdanilot
pi_161350397
Hoe kunnen zo veel mensen toch een mening hebben over de smaak van 1 van de 2 legendarische nasi's terwijl je het toch echt niet via je beeldscherm kan proeven?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_161350445
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2016 14:54 schreef Ole het volgende:
Lekker onafhankelijk inderdaad :D
Ik kan me geen onafhankelijker jury voorstellen dan deze drie. Bovendien hebben zij al vaker met het spreekwoordelijke nasi-bijltje gehakt, dus zijn zij goed op de hoogte van de nuances die komen kijken bij een geslaagde nasi.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_161356547
Die nuances zijn voor vakmensen die echt van smaken en smaakverhoudingen afweten en diens originaliteit. En dat zijn jullie sowieso niet als ik alle zelfgemaakte 'Polletje Horlepiep' nasi's erop naloop die er gepost zijn. Leuk voor studenten huis-tuin en keuken niveau maar verder niks van doen met het echte werk. En ik heb de basis aangetoond,uit twee verschillende keukens en zoals het in het land van oorsprong wordt bereidt. Dus geen aangepaste 'Hollandse' prut.

En als ik een echte vak-jury samenstel dat zijn het vakmensen van gerenomeerde restaurants/deli's die niet alleen uit het land van oorsprong komen maar ook zelf als kok hun sporen meer dan verdiend hebben. M.a.w geen huis-tuin en keuken speeltuin nasi maar gewoon het echte werk. M.a.w meedoen met de grote jongens en hypen hoe geweldig je nasi is wordt direct getorpedeerd want ze willen je het zien bereiden en dan gelijk proeven en reken maar dat je met de grond wordt gelijk gemaakt als het kut is.( en dat begint al met de ingredienten die je laat zien)

Dus ik zeg: Doen als je echt zoveel voorstelt want ik wil graag lachen en ik weet met mij veel vakmensen... })

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2016 20:08:46 ]
pi_161356819
quote:
15s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Iwanius het volgende:
Die nuances zijn voor vakmensen die echt van smaken en smaakverhoudingen afweten en diens originaliteit. En dat zijn jullie sowieso niet als ik alle zelfgemaakte 'Polletje Horlepiep' nasi's erop naloop die er gepost zijn. Leuk voor studenten huis-tuin en keuken niveau maar verder niks van doen met het echte werk. En ik heb de basis aangetoond,uit twee verschillende keukens en zoals het in het land van oorsprong wordt bereidt. Dus geen aangepaste 'Hollandse' prut.

En als ik een echte vak-jury samenstel dat zijn het vakmensen van gerenomeerde restaurants/deli's die niet alleen uit het land van oorsprong komen maar ook zelf als kok hun sporen meer dan verdiend hebben. M.a.w geen huis-tuin en keuken speeltuin nasi maar gewoon het echte werk. M.a.w meedoen met de grote jongens en hypen hoe geweldig je nasi is wordt direct getorpedeerd want ze willen je het zien bereiden en dan gelijk proeven en reken maar dat je met de grond wordt gelijk gemaakt als het kut is.( en dat begint al met de ingredienten die je laat zien)

Dus ik zeg: Doen als je echt zoveel voorstelt want ik wil graag lachen en ik weet met mij veel vakmensen... })
Ik heb anders ook hard moeten lachen om die fantastische barbecue van je.
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
  roze maandag 11 april 2016 @ 20:17:02 #239
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_161356904
:')
Your beauty never ever scared me.
pi_161356991
Ziet er echt kki goor uit, sorry. Ook geen punten voor presentatie. Next.
pi_161357288
Prima bakje nasi, mijn complimenten dat je het hebt geprobeerd, maar het mist een beetje de souplesse van de knorr en maggi nasi-mixen natuurlijk.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_161357560
quote:
15s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Iwanius het volgende:
Die nuances zijn voor vakmensen die echt van smaken en smaakverhoudingen afweten en diens originaliteit. En dat zijn jullie sowieso niet als ik alle zelfgemaakte 'Polletje Horlepiep' nasi's erop naloop die er gepost zijn. Leuk voor studenten huis-tuin en keuken niveau maar verder niks van doen met het echte werk. En ik heb de basis aangetoond,uit twee verschillende keukens en zoals het in het land van oorsprong wordt bereidt. Dus geen aangepaste 'Hollandse' prut.

En als ik een echte vak-jury samenstel dat zijn het vakmensen van gerenomeerde restaurants/deli's die niet alleen uit het land van oorsprong komen maar ook zelf als kok hun sporen meer dan verdiend hebben. M.a.w geen huis-tuin en keuken speeltuin nasi maar gewoon het echte werk. M.a.w meedoen met de grote jongens en hypen hoe geweldig je nasi is wordt direct getorpedeerd want ze willen je het zien bereiden en dan gelijk proeven en reken maar dat je met de grond wordt gelijk gemaakt als het kut is.( en dat begint al met de ingredienten die je laat zien)

Dus ik zeg: Doen als je echt zoveel voorstelt want ik wil graag lachen en ik weet met mij veel vakmensen... })
Hou op met jezelf voor schut zetten man :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_161358192
quote:
10s.gif Op maandag 11 april 2016 14:40 schreef Ludachrist het volgende:
Het lijkt mij eigenlijk hoog tijd dat er een beslissende nasi-cookoff plaats gaat vinden tussen johannes_vermeer en Iwanius. Uiteraard beiden op eigen terrein, dus de eigen keuken. Een panel van onafhankelijke waarnemers (ik stel Paxcon, Kanovinnie en KnutDeIjsbeer voor) zal beoordelen welke nasi nu echt het beste is.
Dus een cookoff tussen levensmiddelenfabrikanten en Iwanius.
pi_161358435
Kookwedstrijd waarbij de jury door één van de deelnemers wordt geselecteerd lijkt me sowieso niet echt onafhankelijk.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 11 april 2016 @ 20:55:55 #245
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_161358536
quote:
15s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Iwanius het volgende:
Die nuances zijn voor vakmensen die echt van smaken en smaakverhoudingen afweten en diens originaliteit. En dat zijn jullie sowieso niet als ik alle zelfgemaakte 'Polletje Horlepiep' nasi's erop naloop die er gepost zijn. Leuk voor studenten huis-tuin en keuken niveau maar verder niks van doen met het echte werk. En ik heb de basis aangetoond,uit twee verschillende keukens en zoals het in het land van oorsprong wordt bereidt. Dus geen aangepaste 'Hollandse' prut.

En als ik een echte vak-jury samenstel dat zijn het vakmensen van gerenomeerde restaurants/deli's die niet alleen uit het land van oorsprong komen maar ook zelf als kok hun sporen meer dan verdiend hebben. M.a.w geen huis-tuin en keuken speeltuin nasi maar gewoon het echte werk. M.a.w meedoen met de grote jongens en hypen hoe geweldig je nasi is wordt direct getorpedeerd want ze willen je het zien bereiden en dan gelijk proeven en reken maar dat je met de grond wordt gelijk gemaakt als het kut is.( en dat begint al met de ingredienten die je laat zien)

Dus ik zeg: Doen als je echt zoveel voorstelt want ik wil graag lachen en ik weet met mij veel vakmensen... })
:')
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  maandag 11 april 2016 @ 20:58:45 #246
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_161358666
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2014 10:34 schreef nietzman het volgende:
Geen Amerikaans stopcontact te bekennen dus dit topic is waar bevonden.

+10 voor je tipoc.
:D
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_161359113
quote:
9s.gif Op maandag 11 april 2016 20:47 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Dus een cookoff tussen levensmiddelenfabrikanten en Iwanius.
Alsof johannes_vermeer een pakje nodig heeft om nasi te kunnen maken :') . De beste man heeft het praktisch uitgevonden. Ik kan je vertellen, en dat is een feit, dat hij zeker twintig minuten foto's van Indonesië, Thailand en Chili aan het bekijken is geweest. Dan ga je mij niet vertellen dat hij niet genoeg weet over die Aziatische landen om een goede nasi neer te zetten.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_161359157
quote:
15s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Iwanius het volgende:
Die nuances zijn voor vakmensen die echt van smaken en smaakverhoudingen afweten en diens originaliteit. En dat zijn jullie sowieso niet als ik alle zelfgemaakte 'Polletje Horlepiep' nasi's erop naloop die er gepost zijn. Leuk voor studenten huis-tuin en keuken niveau maar verder niks van doen met het echte werk. En ik heb de basis aangetoond,uit twee verschillende keukens en zoals het in het land van oorsprong wordt bereidt. Dus geen aangepaste 'Hollandse' prut.

En als ik een echte vak-jury samenstel dat zijn het vakmensen van gerenomeerde restaurants/deli's die niet alleen uit het land van oorsprong komen maar ook zelf als kok hun sporen meer dan verdiend hebben. M.a.w geen huis-tuin en keuken speeltuin nasi maar gewoon het echte werk. M.a.w meedoen met de grote jongens en hypen hoe geweldig je nasi is wordt direct getorpedeerd want ze willen je het zien bereiden en dan gelijk proeven en reken maar dat je met de grond wordt gelijk gemaakt als het kut is.( en dat begint al met de ingredienten die je laat zien)

Dus ik zeg: Doen als je echt zoveel voorstelt want ik wil graag lachen en ik weet met mij veel vakmensen... })
Dezelfde vakmensen die je eerst niet eens in de keuken lieten? Nou, ik kan over een half jaar wel een gaatje vrijmaken als het op hetzelfde tempo gaat dit keer!
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_161360362
quote:
10s.gif Op maandag 11 april 2016 21:09 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Alsof johannes_vermeer een pakje nodig heeft om nasi te kunnen maken :') . De beste man heeft het praktisch uitgevonden. Ik kan je vertellen, en dat is een feit, dat hij zeker twintig minuten foto's van Indonesië, Thailand en Chili aan het bekijken is geweest. Dan ga je mij niet vertellen dat hij niet genoeg weet over die Aziatische landen om een goede nasi neer te zetten.
Oh oke. In het topic nasi a la Johannes zie ik veel pakjes vandaar mijn aanname.
pi_161363670
quote:
15s.gif Op maandag 11 april 2016 21:40 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Oh oke. In het topic nasi a la Johannes zie ik veel pakjes vandaar mijn aanname.
Is ook zo. Ik ging ook maar eens kijken en wat een getroll met pakjes knorr.
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')