I dont think you are happy enough!quote:Op zondag 19 juli 2015 12:18 schreef golfer het volgende:
En in Amsterdam heeft Julius Jaspers nu ook een Aziatisch Streetfoodrestaurant geopend:
http://happyhappyjoyjoy.asia/nl/
Goeie lyrics ook.quote:
tv kok (nou ja) die weer ergens zijn naam aan verbindt, verwacht ook hier weinig vanquote:Op zondag 19 juli 2015 12:18 schreef golfer het volgende:
En in Amsterdam heeft Julius Jaspers nu ook een Aziatisch Streetfoodrestaurant geopend:
http://happyhappyjoyjoy.asia/nl/
ZIjn BBQ-toko lees ik alleen maar matige verhalen over.quote:Op zondag 19 juli 2015 12:57 schreef Tarado het volgende:
[..]
tv kok (nou ja) die weer ergens zijn naam aan verbindt, verwacht ook hier weinig van
Hij heeft zich al ruimschoots bewezen met eigen goede zaken. Misschien je vooroordelen opzij zetten en zelf eens bij een restaurant van hem gaan eten?quote:Op zondag 19 juli 2015 12:57 schreef Tarado het volgende:
tv kok (nou ja) die weer ergens zijn naam aan verbindt, verwacht ook hier weinig van
Ren en Stimpyquote:
noem er een paar dan, voorlopig is het teren op zijn populariteit ipv echte kwaliteitquote:Op zondag 19 juli 2015 13:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij heeft zich al ruimschoots bewezen met eigen goede zaken. Misschien je vooroordelen opzij zetten en zelf eens bij een restaurant van hem gaan eten?
Zeker geen fan van Ren&Stimpy?quote:
Heb je al eens bij hem gegeten?quote:Op zondag 19 juli 2015 13:07 schreef Tarado het volgende:
\
noem er een paar dan, voorlopig is het teren op zijn populariteit ipv echte kwaliteit
Sterker nog, ik ken ze niet.quote:
geen behoefte aan, beide concepten liggen me niet, zijn recepten vind ik wel leuk vaak hoor.quote:
Jij?en zo ja wat is dan zo specifiek onderscheidend van hem als het zijn bereide gerechten en smaken betreft i.v.g met andere zo niet betere chef-koks.quote:
Restaurant Kwartier Noord in Katlijk? Daar zou ik nooit gaan eten. Stinkt het daar niet enorm?quote:"Jan Smink wint Nederlandse finale Bocuse d'Or
ROTTERDAM -
Met een tarbot met crème van kreeft en gelakte zwezerik met krokante kalfswang heeft Jan Smink maandag de Nederlandse finale van de Bocuse d'Or gewonnen. Smink, die bij het bekende restaurant De Librije van Jonnie Boer werkt, gaat in mei samen met zijn assistent Sander Verhaaf naar de Europese Bocuse d'Or in Hongarije.
Smink werd unaniem gekozen als winnaar van de 'olympische spelen van het koken'. "Alles klopte op het bord", aldus de jury.
Het is de tweede keer dat Smink de Nederlandse finale wint. In 2013 pakte hij de titel, toen hij nog chef-kok was van restaurant Kwartier Noord in Katlijk, Friesland. In de Europese wedstrijd in Hongarije kunnen Smink en Verhaaf zich kwalificeren voor de wereldfinale, in 2017 in Lyon.
De internationale culinaire wedstrijd bestaat sinds 1986, met als grondlegger de beroemde Franse topkok Paul Bocuse. Elke 2 jaar strijden koks uit 24 landen om de titel. In Azië, Noord en Zuid-Amerika en Europa worden voorcompetities gehouden."
quote:Op maandag 21 september 2015 20:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Restaurant Kwartier Noord in Katlijk? Daar zou ik nooit gaan eten. Stinkt het daar niet enorm?
'Beppie'.... _______!quote:Op maandag 21 september 2015 20:43 schreef RobinOok het volgende:
Restaurant Kwartier Noord in Katlijk? Daar zou ik nooit gaan eten. Stinkt het daar niet enorm?
https://www.collincrowdfu(...)2FTBeKV0i0cxMM-18621quote:Imko Binnerts, voorheen de patron cuisinier van Vis & Ko in Haarlem, wordt herbergier. Samen met zijn partner Cathy Moerdijk (Wijn & Ko – Haarlem) start hij een crowdfunding campagne voor de overname van Hotel Villa de Klughte en zijn nieuwe zaak Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee.
Imko Binnerts start crowdfunding voor overname hotel en start Imko’s Puur Zee
Na de verkoop van Vis & Ko deze zomer aan de eigenaren van Ratatouille hebben Imko Binnerts (SVH Meesterkok) en Cathy Moerdijk (Cathy’s Taste en Wijn & Ko) hun oog laten vallen op een villa “de Klughte” , een historische villa in Wijk aan Zee met 13 hotelkamers. Daar wil Imko, samen met Jacco Calf (Imko’s keukenchef), naast het hotel en brasserie, een klein en intiem visrestaurant (35 zitplaatsen) creëren waar zij het plan “vis zonder compromis” tot uitvoering willen brengen onder de naam Imko’s Puur Zee. Het voornemen is om nog voor de kerstdagen open te gaan.
Crowdfunding
Om het plan van de nodige financiële ondersteuning te voorzien, is een extra investering van ¤240.000 (Binnerts investeert ¤100.000 zelf) nodig. Imko Binnerts gaat daarvoor in zee met Collin Crowdfund. Een crowdfunding platform waar bijvoorbeeld Kaldi Koffie & Thee begin oktober in 25 minuten de gewenste investering van ¤80.000 voor de vestiging in Bergen op Zoom ophaalde. Kijk hier voor een volledig gedetailleerd overzicht van Imko’s plannen (inclusief foto’s en video).
Extra Beloning vanaf ¤ 2.500 investering
Bij een bijdrage vanaf ¤ 2.500,- wordt er een extra beloning in het vooruitzicht gesteld voor de investeerders. Denk aan een driegangendiner voor twee tot een compleet verwenweekend in één van de suites.
http://www.missethoreca.n(...)met-bier-2-101225952quote:Een pop-up bar die geen maand openblijft, geen half jaar of een jaar. Maar eentje die sluit als er 10.000 biertjes zijn verkocht. En waar tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge de bar bites maakt, passend bij de speciaalbieren.
Het gaat om Pand10, aan de Nieuwe Doelenstraat in Amsterdam. Het is de oude Freddy’s Bar, de bar heeft een andere ingang én een andere doelgroep dan hotel De L’Europe.
Speciaalbieren die op de kaart staan zijn onder andere Tiger, Affligem, en Birra Moretti. In totaal schenkt Pand10 ook 10 bieren, een op tap, negen op fles. Richard van Oostenbrugge combineert ze met spicy chicken taco’s, ceviche, bruschetta en hartige wafels en kalfsbitterbal.
Pand10 opent op 30 oktober (woensdag tot en met zondag) en sluit zodra de laatste slok van het 10.000ste biertje gedronken is.
Snel drinken, snel dicht
Een mooie paradox; hoe populairder de bar wordt, hoe sneller de deuren weer sluiten. Voor iedereen die de pop-up bar zo lang mogelijk open wil houden is er ook een kaart met GinTonics, verschillende wijnen en frisdrank.
Genummerde flesjes houden de stand van zaken bij, want elke ronde kan zomaar de laatste zijn.
Het vintage meubilair van Pand 10 en de statige bar krijgen een lekkere edge door de barmannen in denim chic spijkergoed en de DJ die op vrijdag en zaterdag de platen draait.
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2526557quote:Sergio Herman heeft heel wat plannen in het Nederlandse dorp Cadzand. De Zeeuwe sterrenchef start onder meer met een derde restaurant, waarbij hij een ode wil brengen aan zijn zieke vader. "Want pa is de grondlegger van wie ik ben", zegt hij in Het Nieuwsblad.
Rustig kan het leven van Sergio Herman niet bepaald genoemd worden. Vijf jaar geleden startte hij met Pure C in Cadzand, drie jaar geleden kwam hij met The Jane naar Antwerpen. Voor dat laatste restaurant mocht hij en zijn team afgelopen week trouwens een tweede ster in ontvangst nemen.
Nu heeft de sterrenchef al nieuwe plannen, zo kondigt hij aan in Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen. Op de havendam in Cadzand start hij onder meer met een nieuw restaurant, waarin hij een ode wil brengen aan zijn vader.
"Ik zal er zijn keuken serveren met nog wat extraatjes van mijzelf. Vis uit de oven, gegrilde kreeft, een lekker stuk vlees, een mooie kop van rotisserie. De klassieke keuken waar iedereen naar snakt", zegt hij. "Ik heb al twee keer geprobeerd om in de geest van mijn vader iets simpels in de markt te zetten (Pure C en The Jane, nvdr.). Telkens is dat mislukt omdat de ambitie altijd werd verlegd. Nu moet dat lukken, want pa is de grondlegger van wie ik ben."
"Mij nooit losgelaten"
Daarnaast zijn er ook nog heel wat plannen voor het Strandhotel, waar Pure C gevestigd is. Het hotel en restaurant wordt vernieuwd, er komt een broodbar, een winkel en een koffie- en aperozaak.
"Cadzand heeft mij nooit losgelaten", besluit hij. "Ik ben geboren is Sluis, hier tien minuten vandaan. Met de familie kwamen we drie, vier keer per week naar hier. Ook in mijn gastronomie heb ik altijd met deze streek rekening gehouden."
Een soort grote ronddraaiende grill.quote:
Een varkenskop van de grill ?quote:Op vrijdag 18 december 2015 15:38 schreef RobinOok het volgende:
Ik zie het nog steeds niet.....
Wat is die mooie kop?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |