Mogen we je daar aan houden?quote:Op woensdag 28 mei 2014 17:08 schreef Iwanius het volgende:
Zullen we 1 ding afspreken? Als dit de teneur is/wordt op mijn recensies dan is dit mijn laatste recensie op FOK! geweest want ik doe dit omdat ik het leuk vind.
Ja, ik zie het niet. Echt niet. Geen enkele reden om te gaan, behalve misschien honger of enorme nieuwsgierigheid. En dat heeft golfer beiden niet.quote:Op woensdag 28 mei 2014 17:41 schreef Iwanius het volgende:
Heb jij tenminste meer ruimte voor je eigen recensies wil je zeggen?
Ja,mag jij mij aanhouden maar ik houd tenminste woord. Kwestie van wanneer ik dat moment uitkies. Nu jij weer. Maar jij durft niet eens dat aan te gaan getuige je slap excuus die ik verwachte en ook voorspelde inzake naar de Pauluskerk te komen om tussen de bezoekers aldaar wat te eten. Zelfs als er een fles tegenover staat.
quote:Op woensdag 28 mei 2014 17:42 schreef Mord_Sith het volgende:
Zullen we weer ontopic gaan en de vetes elders uitvechten?
Liever niet, er zijn genoeg fokkers die de recensies van Iwanius kunnen waarderen, zonder zich een mening te hoeven vormen over zijn persoonlijkheidquote:
+1quote:Op donderdag 29 mei 2014 08:42 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Liever niet, er zijn genoeg fokkers die de recensies van Iwanius kunnen waarderen, zonder zich een mening te hoeven vormen over zijn persoonlijkheid
Mijn hemel, wat ben jij een avonturier. Ik moet bijna kotsen bij je verhaal. Je doet het nu overkomen alsof jij de wereldverbeteraar bent door je een uur te omgeven door dak- en thuislozen en een maaltijd van een euro naar binnen te schuiven en nog lekker drie keer bij te scheppen. Te treurig voor woorden.quote:Op woensdag 28 mei 2014 17:08 schreef Iwanius het volgende:
Waar anderen zoals Golfer en Bluezz zich alleen maar in de veilige "Hollandse brasserieën en restaurants "wagen en waar haast alleen maar "nette"brave (welbespraakte autochtone) landgenoten komen heb ik tenminste de moeite genomen tussen mensen te zitten die amper Nederlands spreken,van allochtone afkomst zijn( Afrika,Azie,Midden-Amerika),die bijna allemaal een zwaar verleden hebben en verder helemaal niets hebben dan als enig toevlucht de Pauluskerk en het aanwezig personeel(vrijwilligers) die hun letterlijke liefdevol opvangen en toevallige passanten die met hun een praatje willen aanknopen. En ja ze dragen niet die 'chique kleding die mensen zoals Golfer en Bluezz hebben. Nee, deze mensen dragen wat ze kunnen krijgen. Afvallige kleding waar anderen vaak hun neus voor ophalen. Maar wel hier de moralist komen uithangen inzake mijn bezoek aldaar?'Houd dan je mond zeg ik altijd.
Heerlijk he? Als je tevreden naar buiten loopt.quote:Op donderdag 29 mei 2014 10:22 schreef Selestha het volgende:
Nu tijd voor weer een recensie
Waar: Loch Fyne Seafood & Grill, York
Wanneer: 28-5-2014
Het menu:
Coquilles met haggis en gegrilde peer.
[ afbeelding ]
Erg lekker, mooi gebalanceerd voorgerecht. Een hapje van lief geproeft, dat was goede introductie van haggis voor mij. Erg lekker!
Gegrilde sardines met knoflook en peterselieboter.
[ afbeelding ]
Ik had nog nooit gegrilde hele sardine gehad,en ik vond het fantastisch lekker Zeker voor herhaling vatbaar!
Gegrilde zeebaars met chilli & koriander, met citroen-peterselie aardappeltjes en knoflook sperziebonen.
[ afbeelding ]
Volgens Lief een erg lekkere zeebaars en smaakvolle nieuwe aardappeltjes. Minpunt was wel dat de sperziebonen niet geheel gaar waren, en dat gold ook voor mijn hoofdgerecht. Wij hebben beide sperziebonen porties niet hoeven betalen, en kregen hierom thee en koffie van het huis. Dat was goede service
Gebakken heilbot met Hollandaise saus, gratin Dauphinois en knoflook sperziebonen.
[[ afbeelding ]
Lekkere vis, smaakvolle saus. De gratin lijkt op de foto heel donker, maar het was prima van smaak.
Daarna nog een toetje voor mij, namelijk Perentaart met amandelen en creme Anglaise. Helaas vergeten een foto te maken, maar het was heerlijk! Lekker zacht, verwarmend, romig en zoet zoals je wil op een regenachtige avond zoals gisteren.
Impressie?
Ik ben hier al eerder geweest, en ik ben zeer tevreden over het eten. Het is over het algemeen eten van hoge kwaliteit en er is hele goede service. De bediening is prettig en persoonlijk, en als er een minpunt is zoals de boontjes van vandaag wordt er adequaat gehandeld. Niet hoeven betalen voor de bonen en koffie en thee van het huis stemde ons tevreden. We hadden een hele fijne ober
Kosten?
65 pond afgerond voor 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 4 drankjes en een dessert Ik vind dat prima in verhouding.
Cijfer?
8+
Er werd duidelijk op de kaart aangegeven dat het om hele vissen ging, minder avontuurlijke mensen konden ook rustig filet bestellen Maar wij hebben geen moeite met oogjes enzoquote:Op donderdag 29 mei 2014 12:06 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Heerlijk he? Als je tevreden naar buiten loopt.
Die hele vissen Dat zie je hier in NL bijna niet meer, je krijgt toch het meest filet.
Ja dat snap ik nu, het is echt verukkelijk Een van de lekkerste dingen die ik ooit gegeten hebquote:Op donderdag 29 mei 2014 12:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Hele gegrilde sardienes, gewoon met wat zout en citroensap. Daar kan je me snachts voor wakker maken, ik denk dat ik weinig dingen zo lekker vind.
Ja, dat heb ik nu ook ontdekt Heerlijk. Best leuk zo, drie dingen geprobeerd in een avond die ik nooit eerder gehad heb en die op mijn lekkere dingen lijstje kunnenquote:Op donderdag 29 mei 2014 12:06 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Haggis is, mits goed bereid, lekker hoor
dat is makkelijk. alles met uitzondering van de staart, kop en graten. de huid is een keuze.quote:Op donderdag 29 mei 2014 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Blij toe, zou werkelijk niet weten wat ik kan eten van een vis
Juist daarom zou je soms eens een hele vis moeten krijgen.quote:Op donderdag 29 mei 2014 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Blij toe, zou werkelijk niet weten wat ik kan eten van een vis
Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis?quote:
Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.quote:Op donderdag 29 mei 2014 12:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Hele gegrilde sardienes, gewoon met wat zout en citroensap. Daar kan je me snachts voor wakker maken, ik denk dat ik weinig dingen zo lekker vind.
Je hebt een keer haggis geprobeerd, en schrijft het meteen af als oneetbaar? Er zijn talrijke regionale verschillen; ik zou dat niet zo snel beslissen. Altijd blijven proevenquote:Op donderdag 29 mei 2014 14:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis?
[..]
Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.
Was dit jaar voor het eerst. Was erg gezellig en lekker, leuk om kennis te maken met een aantal restaurants uit de buurt waar ik nog niet eerder geweest was.quote:Gastromarket Food from Heaven
Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 30 mei 2014
13.00 uur tot 18.00 uur
Op Gastromarket Food from Heaven slaan tien topchefs de handen ineen. Met een amuse of signature dish tonen zij waar Groot Den Haag culinair voor staat. De doelgroep van gourmands, levensgenieters, zakelijke eters, hobby-koks en culinair geïnteresseerden krijgen een gastronomische totaalbelevenis voorgeschoteld. Want de koks weten zich gepresenteerd in een bedding van smaakmakende partners met olijfolie, kaas, kaviaar, truffel, serviesgoed, koffie en kruiden. En ook voor deze broeders in de branche geldt dat kwaliteit de norm is. De Haagse regio verdient een culinair evenement op niveau: een gastronomische markt met hemelse gerechten
Lekker hoor, haggis. Zeker in combinatie met andere ingrediënten in een gerechtquote:Op donderdag 29 mei 2014 14:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis?
[..]
Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |