abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 28 mei 2014 @ 17:38:01 #151
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_140474900
quote:
15s.gif Op woensdag 28 mei 2014 17:08 schreef Iwanius het volgende:

Zullen we 1 ding afspreken? Als dit de teneur is/wordt op mijn recensies dan is dit mijn laatste recensie op FOK! geweest want ik doe dit omdat ik het leuk vind.

Mogen we je daar aan houden? :W
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_140475020
Heb jij tenminste meer ruimte voor je eigen recensies wil je zeggen? >:)

Ja,mag jij mij aanhouden maar ik houd tenminste woord. Kwestie van wanneer ik dat moment uitkies. Nu jij weer. Maar jij durft niet eens dat aan te gaan getuige je slap excuus die ik verwachte en ook voorspelde inzake het naar de Pauluskerk komen om tussen de bezoekers aldaar wat te eten. Zelfs als er een fles tegenover staat. :)

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-05-2014 17:42:11 ]
pi_140475057
Zullen we weer ontopic gaan en de vetes elders uitvechten?
Mokkel met stuntstok
pi_140475062
quote:
2s.gif Op woensdag 28 mei 2014 17:41 schreef Iwanius het volgende:
Heb jij tenminste meer ruimte voor je eigen recensies wil je zeggen? >:)

Ja,mag jij mij aanhouden maar ik houd tenminste woord. Kwestie van wanneer ik dat moment uitkies. Nu jij weer. Maar jij durft niet eens dat aan te gaan getuige je slap excuus die ik verwachte en ook voorspelde inzake naar de Pauluskerk te komen om tussen de bezoekers aldaar wat te eten. Zelfs als er een fles tegenover staat. :)
Ja, ik zie het niet. Echt niet. Geen enkele reden om te gaan, behalve misschien honger of enorme nieuwsgierigheid. En dat heeft golfer beiden niet.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_140475071
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 17:42 schreef Mord_Sith het volgende:
Zullen we weer ontopic gaan en de vetes elders uitvechten?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_140475425
Mensen het was wel klaar. Lekker eten en genieten allemaal weer.
Mokkel met stuntstok
  woensdag 28 mei 2014 @ 17:53:50 #157
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_140475459
Bummer. -O-
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_140498990
quote:
14s.gif Op woensdag 28 mei 2014 17:38 schreef golfer het volgende:

[..]

Mogen we je daar aan houden? :W
Liever niet, er zijn genoeg fokkers die de recensies van Iwanius kunnen waarderen, zonder zich een mening te hoeven vormen over zijn persoonlijkheid :+
pi_140499362
Ik kan zijn recensies ook waarderen. Wat hij ervoor betaalt interesseert me echt geen zak btw. :')
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  donderdag 29 mei 2014 @ 10:09:14 #160
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_140499942
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 08:42 schreef Cinderella_Man het volgende:

[..]

Liever niet, er zijn genoeg fokkers die de recensies van Iwanius kunnen waarderen, zonder zich een mening te hoeven vormen over zijn persoonlijkheid :+
+1
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_140500149
Nu tijd voor weer een recensie :)


Waar: Loch Fyne Seafood & Grill, York


Wanneer: 28-5-2014

Het menu:

Coquilles met haggis en gegrilde peer.

Erg lekker, mooi gebalanceerd voorgerecht. Een hapje van lief geproeft, dat was goede introductie van haggis voor mij. Erg lekker!

Gegrilde sardines met knoflook en peterselieboter.

Ik had nog nooit gegrilde hele sardine gehad,en ik vond het fantastisch lekker :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Gegrilde zeebaars met chilli & koriander, met citroen-peterselie aardappeltjes en knoflook sperziebonen.

Volgens Lief een erg lekkere zeebaars en smaakvolle nieuwe aardappeltjes. Minpunt was wel dat de sperziebonen niet geheel gaar waren, en dat gold ook voor mijn hoofdgerecht. Wij hebben beide sperziebonen porties niet hoeven betalen, en kregen hierom thee en koffie van het huis. Dat was goede service :)

Gebakken heilbot met Hollandaise saus, gratin Dauphinois en knoflook sperziebonen.
[
Lekkere vis, smaakvolle saus. De gratin lijkt op de foto heel donker, maar het was prima van smaak.

Daarna nog een toetje voor mij, namelijk Perentaart met amandelen en creme Anglaise. Helaas vergeten een foto te maken, maar het was heerlijk! Lekker zacht, verwarmend, romig en zoet zoals je wil op een regenachtige avond zoals gisteren.

Impressie?
Ik ben hier al eerder geweest, en ik ben zeer tevreden over het eten. Het is over het algemeen eten van hoge kwaliteit en er is hele goede service. De bediening is prettig en persoonlijk, en als er een minpunt is zoals de boontjes van vandaag wordt er adequaat gehandeld. Niet hoeven betalen voor de bonen en koffie en thee van het huis stemde ons tevreden. We hadden een hele fijne ober :)

Kosten?
65 pond afgerond voor 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 4 drankjes en een dessert :) Ik vind dat prima in verhouding.

Cijfer?
8+

[ Bericht 2% gewijzigd door Selestha op 29-05-2014 10:28:45 ]
pi_140500730
quote:
15s.gif Op woensdag 28 mei 2014 17:08 schreef Iwanius het volgende:

Waar anderen zoals Golfer en Bluezz zich alleen maar in de veilige "Hollandse brasserieën en restaurants "wagen en waar haast alleen maar "nette"brave (welbespraakte autochtone) landgenoten komen heb ik tenminste de moeite genomen tussen mensen te zitten die amper Nederlands spreken,van allochtone afkomst zijn( Afrika,Azie,Midden-Amerika),die bijna allemaal een zwaar verleden hebben en verder helemaal niets hebben dan als enig toevlucht de Pauluskerk en het aanwezig personeel(vrijwilligers) die hun letterlijke liefdevol opvangen en toevallige passanten die met hun een praatje willen aanknopen. En ja ze dragen niet die 'chique kleding die mensen zoals Golfer en Bluezz hebben. Nee, deze mensen dragen wat ze kunnen krijgen. Afvallige kleding waar anderen vaak hun neus voor ophalen. Maar wel hier de moralist komen uithangen inzake mijn bezoek aldaar?'Houd dan je mond zeg ik altijd. }:|
Mijn hemel, wat ben jij een avonturier. Ik moet bijna kotsen bij je verhaal. Je doet het nu overkomen alsof jij de wereldverbeteraar bent door je een uur te omgeven door dak- en thuislozen en een maaltijd van een euro naar binnen te schuiven en nog lekker drie keer bij te scheppen. Te treurig voor woorden.
pi_140502209
quote:
14s.gif Op donderdag 29 mei 2014 10:22 schreef Selestha het volgende:
Nu tijd voor weer een recensie :)


Waar: Loch Fyne Seafood & Grill, York


Wanneer: 28-5-2014

Het menu:

Coquilles met haggis en gegrilde peer.
[ afbeelding ]
Erg lekker, mooi gebalanceerd voorgerecht. Een hapje van lief geproeft, dat was goede introductie van haggis voor mij. Erg lekker!

Gegrilde sardines met knoflook en peterselieboter.
[ afbeelding ]
Ik had nog nooit gegrilde hele sardine gehad,en ik vond het fantastisch lekker :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Gegrilde zeebaars met chilli & koriander, met citroen-peterselie aardappeltjes en knoflook sperziebonen.
[ afbeelding ]
Volgens Lief een erg lekkere zeebaars en smaakvolle nieuwe aardappeltjes. Minpunt was wel dat de sperziebonen niet geheel gaar waren, en dat gold ook voor mijn hoofdgerecht. Wij hebben beide sperziebonen porties niet hoeven betalen, en kregen hierom thee en koffie van het huis. Dat was goede service :)

Gebakken heilbot met Hollandaise saus, gratin Dauphinois en knoflook sperziebonen.
[[ afbeelding ]
Lekkere vis, smaakvolle saus. De gratin lijkt op de foto heel donker, maar het was prima van smaak.

Daarna nog een toetje voor mij, namelijk Perentaart met amandelen en creme Anglaise. Helaas vergeten een foto te maken, maar het was heerlijk! Lekker zacht, verwarmend, romig en zoet zoals je wil op een regenachtige avond zoals gisteren.

Impressie?
Ik ben hier al eerder geweest, en ik ben zeer tevreden over het eten. Het is over het algemeen eten van hoge kwaliteit en er is hele goede service. De bediening is prettig en persoonlijk, en als er een minpunt is zoals de boontjes van vandaag wordt er adequaat gehandeld. Niet hoeven betalen voor de bonen en koffie en thee van het huis stemde ons tevreden. We hadden een hele fijne ober :)

Kosten?
65 pond afgerond voor 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 4 drankjes en een dessert :) Ik vind dat prima in verhouding.

Cijfer?
8+
Heerlijk he? Als je tevreden naar buiten loopt.
Die hele vissen :o Dat zie je hier in NL bijna niet meer, je krijgt toch het meest filet.
Haggis is, mits goed bereid, lekker hoor :Y

[ Bericht 2% gewijzigd door Blues op 29-05-2014 12:13:49 ]
pi_140502272
Blij toe, zou werkelijk niet weten wat ik kan eten van een vis :@
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_140502479
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:06 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Heerlijk he? Als je tevreden naar buiten loopt.
Die hele vissen :o Dat zie je hier in NL bijna niet meer, je krijgt toch het meest filet.
Er werd duidelijk op de kaart aangegeven dat het om hele vissen ging, minder avontuurlijke mensen konden ook rustig filet bestellen ;) Maar wij hebben geen moeite met oogjes enzo ;)

En het is best leuk zo, want die sardinen had ik anders dus nooit geprobeerd :)
  donderdag 29 mei 2014 @ 12:13:48 #166
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140502485
Hele gegrilde sardienes, gewoon met wat zout en citroensap. Daar kan je me snachts voor wakker maken, ik denk dat ik weinig dingen zo lekker vind.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140502511
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Hele gegrilde sardienes, gewoon met wat zout en citroensap. Daar kan je me snachts voor wakker maken, ik denk dat ik weinig dingen zo lekker vind.
Ja dat snap ik nu, het is echt verukkelijk :D Een van de lekkerste dingen die ik ooit gegeten heb :9
pi_140502557
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:06 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Haggis is, mits goed bereid, lekker hoor :Y
Ja, dat heb ik nu ook ontdekt :D Heerlijk. Best leuk zo, drie dingen geprobeerd in een avond die ik nooit eerder gehad heb en die op mijn lekkere dingen lijstje kunnen :)
  donderdag 29 mei 2014 @ 13:24:58 #169
63722 z80
I fink you freaky
pi_140504675
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Blij toe, zou werkelijk niet weten wat ik kan eten van een vis :@
dat is makkelijk. alles met uitzondering van de staart, kop en graten. de huid is een keuze.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_140505422
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Blij toe, zou werkelijk niet weten wat ik kan eten van een vis :@
Juist daarom zou je soms eens een hele vis moeten krijgen.
pi_140505564
Nog nooit zulke lekkere hele gegrilde vis gehad als in Thailand. Zo vers op de grill :9~
Nog nooit sardines gehad, zal ze snel eens proberen.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_140505824
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:06 schreef Bluezz het volgende:
Haggis is, mits goed bereid, lekker hoor :Y
Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis? :N

quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Hele gegrilde sardienes, gewoon met wat zout en citroensap. Daar kan je me snachts voor wakker maken, ik denk dat ik weinig dingen zo lekker vind.
Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. :Y Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 29-05-2014 14:09:38 ]
pi_140506381
quote:
10s.gif Op donderdag 29 mei 2014 14:05 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis? :N

[..]

Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. :Y Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.
Je hebt een keer haggis geprobeerd, en schrijft het meteen af als oneetbaar? Er zijn talrijke regionale verschillen; ik zou dat niet zo snel beslissen. Altijd blijven proeven :)
  donderdag 29 mei 2014 @ 18:43:34 #174
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140513981
Vandaag naar de Gastromarket Food From Heaven in Rijswijk geweest. www.gastromarket.nl

Net dit op:

Zwethheul
Pata Negra, aardappelschuim, crème van ganzenlever, ijs van rode biet en citroendressing.


Savelberg
Schotse zalm ‘Label Rouge’ met cederhout gerookt op de ‘Green Egg’ met Limburgse asperges en Hollandaisesaus.


Calla’s
Gekoelde soep van pomodori en lambada aardbei met langoustine, kruiden van het laantje Voorham.


Hanting
Dun gesneden rauwe wilde zeebaars daaronder een salade van Chinese kool en zeekwal, krokante Chinese worst, aardappel en gepofte wilde rijst. Schuim van knoflook en dashi bouillon. drie bereidingen van komkommer mousse met crème fraìche en saus van lente-ui.


Brasserie NL
Fish & chips, grijze garnalen en Hollandaise.


Savarin
Gerecht met morilles gevulde piepkuiken, geglaceerde Hollandse koude grond asperges, een jus van krokante knoflook en tuinboontjes met kruidenolie.


Villa la Ruche
Bleu d'Auvergne, ganzenlever, Madeira, peer, walnoot en bleekselderij.


Des Indes
Gewelde oosterscheldekreeft, aardappel venkel ravioli, gedroogde abrikozen, pancetta en saus van kimoto sake.


Pearl (Hilton)
MRIJ rund ( van de green Egg), kalfswang, Marloeskes, Rodewijn, amandel en selderij.


Brasserie Brut Bubbles & Bites (Promenade)
Clafoutis van rabarber en vanille, met witte chocolade crème, limoen granité en Single Malt nougat.

_O_

quote:
Gastromarket Food from Heaven
Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 30 mei 2014
13.00 uur tot 18.00 uur

Op Gastromarket Food from Heaven slaan tien topchefs de handen ineen. Met een amuse of signature dish tonen zij waar Groot Den Haag culinair voor staat. De doelgroep van gourmands, levensgenieters, zakelijke eters, hobby-koks en culinair geïnteresseerden krijgen een gastronomische totaalbelevenis voorgeschoteld. Want de koks weten zich gepresenteerd in een bedding van smaakmakende partners met olijfolie, kaas, kaviaar, truffel, serviesgoed, koffie en kruiden. En ook voor deze broeders in de branche geldt dat kwaliteit de norm is. De Haagse regio verdient een culinair evenement op niveau: een gastronomische markt met hemelse gerechten
Was dit jaar voor het eerst. Was erg gezellig en lekker, leuk om kennis te maken met een aantal restaurants uit de buurt waar ik nog niet eerder geweest was.
Was goed geregeld, leuk en lekker. Alleen jammer van het weer, maar daar kan niemand wat aan doen.
Is morgen ook nog, zijn nog kaarten te koop als iemand er nog heen wil :)

[ Bericht 12% gewijzigd door Molo op 29-05-2014 18:52:13 ]
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 29 mei 2014 @ 18:44:19 #175
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140514006
quote:
10s.gif Op donderdag 29 mei 2014 14:05 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Dat je dat naar binnenkrijgt. Ooit geprobeerd in Glasgow zelf en bij Hielander in Alkmaar. Whisky's top maar de hagis? :N

[..]

Mont-sur-Rolle Piet in de zomer bij het meer. :Y Heerlijk genietend van een wijntje. In de winter voortreffelijke kaasfondue trouwens. En anders Marseille in F.
Lekker hoor, haggis. Zeker in combinatie met andere ingrediënten in een gerecht :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')