FOK!forum / Culinesse à gogo / Italiaans restaurant in omgeving noord-brabant
JaafkeEHVwoensdag 12 maart 2014 @ 10:25
Mijn vadertje lief is weer bijna jarig, en gaan we natuurlijk weer uiteten.

Normaal gesproken werd er altijd een michelin restaurant, maar met een grote groep is dit altijd een opgaven. De vaste menu's, mensen die geen vlees/vis eten etc.

Nu is mijn vader is een liefhebber van italiaans eten, en door de jaren heen hebben wij regelmatig geweldige italianen bezocht. Van dalila is maasmechellen tot pittoresque italiaanse restaurants in het hoge noorden.

Nu hoop ik dat jullie net die ene italiaan weten, waar je een leuke sfeer hebt en geweldig kan eten. het budget maakt niet echt uit. Het liefst met een maaltijd vissoep op het menu (zijn lievelingsgerecht)

Het liefst niet verder dan 1 uur vanaf eindhoven.

alvast bedankt!
NightH4wkwoensdag 12 maart 2014 @ 10:31
Pizza Troje in Tilburg. Zes euro per pizza.

Kan meerijden met de bezorger.
Deetchwoensdag 12 maart 2014 @ 10:32
Omgeving eindhoven dus. Op iens.nl kun je restaurants zoeken op regio, keuken en gemiddeld prijs. Als je dan in het wat hogere prijssegment recensies gaat lezen kom je denk ik al een heel eind.
#ANONIEMwoensdag 12 maart 2014 @ 10:33
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:31 schreef NightH4wk het volgende:
Pizza Troje in Tilburg. Zes euro per pizza.

Kan meerijden met de bezorger.
Hehe.
JaafkeEHVwoensdag 12 maart 2014 @ 10:34
quote:
3s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:32 schreef Deetch het volgende:
Omgeving eindhoven dus. Op iens.nl kun je restaurants zoeken op regio, keuken en gemiddeld prijs. Als je dan in het wat hogere prijssegment recensies gaat lezen kom je denk ik al een heel eind.
Dat heb ik gedaan, en heb wel wat restaurants gevonden!
maar aangezien er regelmatig uit eten gaan, hoop ik net dat ene restaurant te vinden.

nu heb ik momenteel een lijst van 6 restaurants..
Deetchwoensdag 12 maart 2014 @ 10:37
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:34 schreef JaafkeEHV het volgende:

[..]

Dat heb ik gedaan, en heb wel wat restaurants gevonden!
maar aangezien er regelmatig uit eten gaan, hoop ik net dat ene restaurant te vinden.

nu heb ik momenteel een lijst van 6 restaurants..
}:| post ze dan ook even
JaafkeEHVwoensdag 12 maart 2014 @ 10:42
- Da nello eindhoven, eigenaar is laatst verdronken. gaan we al regelmatig eten. niet bijzonder maar wel oke

- osteria in sint oedenrode

- de heer kocken, michelinster - nadeel: Zeer beperkte kaart

- ristorante bellagio

- kok verhoeven tilburg (niet italiaans, wel veel vis)

- the fishermen idem met kok verhoeven

- antionios in eindhoven - italiaans, maar kleine tafels, erg donker, en druk
AnnaNiemwoensdag 12 maart 2014 @ 12:56
Antonios Eindhoven
Da Antonio Oss
La Stalla Malden
Loontjahwoensdag 12 maart 2014 @ 13:06
Senzi Pari in Deurne
develorwoensdag 12 maart 2014 @ 13:17
Restaurant Adriano in Heveadorp!
bloodymary1zaterdag 15 maart 2014 @ 09:51
Mi Dica in Eindhoven is ook goed!
Zeus1981zaterdag 15 maart 2014 @ 10:10
Hoewel het praktisch de straat uitlopen is, heb ik er nog maar één keer gegeten in het restaurant. Dat was wel erg lekker. Verder haal ik hier altijd mijn pizza's.

Isolani in Waalwijk
http://www.iens.nl/restaurant/29530/waalwijk-ristorante-isolani
valekzaterdag 15 maart 2014 @ 10:37
Die Italiaan naast de movies in Eindhoven.
Stsmaandag 17 maart 2014 @ 22:34
Mangiare? Maar als je in Ehv woont, zijn jullie daar vast al geweest.
bloodymary1dinsdag 18 maart 2014 @ 00:57
quote:
0s.gif Op maandag 17 maart 2014 22:34 schreef Sts het volgende:
Mangiare? Maar als je in Ehv woont, zijn jullie daar vast al geweest.
Ik vind het eten daar eigenlijk ook helemaal niet bijzonder, niet eens echt lekker zelfs. Te vaak in Italie geweest denk ik...
mark_dabombwoensdag 19 maart 2014 @ 22:14
Da angelo in molenhoek
highenderzaterdag 22 maart 2014 @ 01:11
Capri in Oisterwijk
Pietverdrietzaterdag 22 maart 2014 @ 09:33
quote:
0s.gif Op maandag 17 maart 2014 22:34 schreef Sts het volgende:
Mangiare? Maar als je in Ehv woont, zijn jullie daar vast al geweest.
Mangiare is de reden waarom ik nog wel 10 keer nadenk voordat ik een steak zal bestellen in de horeca

- Heeft u een keuze kunnen maken?
> Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood.
- De Ribeye steak?
> Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben.
- okay, hi hi hi

Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld.

Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet.
Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan.
Stszaterdag 22 maart 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 09:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mangiare is de reden waarom ik nog wel 10 keer nadenk voordat ik een steak zal bestellen in de horeca

- Heeft u een keuze kunnen maken?
> Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood.
- De Ribeye steak?
> Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben.
- okay, hi hi hi

Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld.

Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet.
Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan.
Ok, ok :P De keer dat ik geweest ben is het goed bevallen, maar dit klinkt wel slecht.
bloodymary1zaterdag 22 maart 2014 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 12:52 schreef Sts het volgende:

[..]

Ok, ok :P De keer dat ik geweest ben is het goed bevallen, maar dit klinkt wel slecht.
Ik hoor wel meer mensen die enthousiast zijn over Mangiare, maar die zijn denk ik nog nooit in Italie geweest. Ik vind eigenlijk alles daar tegenvallen, de pasta's de pizza's allemaal een beetje smakeloos.

Dan vind ik Mi Dica een stuk beter. Al moet je daar ook geen pizza bestellen. Maar ik ben in Nederland nog nooit een goede pizza tegengekomen.
Pietverdrietzaterdag 22 maart 2014 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:07 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Ik hoor wel meer mensen die enthousiast zijn over Mangiare, maar die zijn denk ik nog nooit in Italie geweest. Ik vind eigenlijk alles daar tegenvallen, de pasta's de pizza's allemaal een beetje smakeloos.

Dan vind ik Mi Dica een stuk beter. Al moet je daar ook geen pizza bestellen. Maar ik ben in Nederland nog nooit een goede pizza tegengekomen.
Goede pizza is idd een witte raaf.
bloodymary1zaterdag 22 maart 2014 @ 13:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Goede pizza is idd een witte raaf.
In Nederland dan. In Italie is het een zwarte kraai.
Pietverdrietzaterdag 22 maart 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:47 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

In Nederland dan. In Italie is het een zwarte kraai.
Heb een jaar een afdeling gemanaged met jongeren tussen de 22 en 28 ongeveer, die haalden op een gegeven moment hun nieuwe kpi's
Ik heb ze toen allemaal meegenomen naar een italiaan met een houtoven, waanzinnige pizza's, en was nogal verbaasd, ze vonden het niet lekker. Ze vonden pizzahut beter.
bloodymary1zaterdag 22 maart 2014 @ 13:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb een jaar een afdeling gemanaged met jongeren tussen de 22 en 28 ongeveer, die haalden op een gegeven moment hun nieuwe kpi's
Ik heb ze toen allemaal meegenomen naar een italiaan met een houtoven, waanzinnige pizza's, en was nogal verbaasd, ze vonden het niet lekker. Ze vonden pizzahut beter.
8)7 niet te geloven he. Heel die smaakpapillen zijn verpest. Maar eh.... waar zit die Italiaan met die waanzinnige pizza's?
De beste pizza's ooit hebben ze bij Belle Arti in Bologna. Maar ja, dat is toch 1.400 km rijden...
Pietverdrietzaterdag 22 maart 2014 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:58 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

8)7 niet te geloven he. Heel die smaakpapillen zijn verpest. Maar eh.... waar zit die Italiaan met die waanzinnige pizza's?
De beste pizza's ooit hebben ze bij Belle Arti in Bologna. Maar ja, dat is toch 1.400 km rijden...
Oh, net buiten München
Schiet je ook niets mee op.
Sugo in Elten heeft erg goede Pizza's, geen waanzinnige hout oven pizza, maar toch erg goed. Is net over de grens aan de A12
derLudolfzondag 23 maart 2014 @ 15:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb een jaar een afdeling gemanaged met jongeren tussen de 22 en 28 ongeveer, die haalden op een gegeven moment hun nieuwe kpi's
Ik heb ze toen allemaal meegenomen naar een italiaan met een houtoven, waanzinnige pizza's, en was nogal verbaasd, ze vonden het niet lekker. Ze vonden pizzahut beter.
Was ook een keer aan het eten met wat mensen die normaal pizza's bestellen bij de shoarmaboer. Vragen ze in een Italiaans restaurant om de whiskey en knoflook saus :')

[ Bericht 27% gewijzigd door derLudolf op 23-03-2014 15:37:49 ]
JaafkeEHVmaandag 24 maart 2014 @ 15:17
eet bijna elke vrijdag bij mangiare met mn ouders en vriendin (bijna een traditie) een beetje balle tent waar iedereen elkaar kent, en dat duidelijk wil laten merken

de carpacio is te doen, en meestal de spagethi agli olio ook wel
Pietverdrietmaandag 24 maart 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op maandag 24 maart 2014 15:17 schreef JaafkeEHV het volgende:
eet bijna elke vrijdag bij mangiare met mn ouders en vriendin (bijna een traditie) een beetje balle tent waar iedereen elkaar kent, en dat duidelijk wil laten merken

de carpacio is te doen, en meestal de spagethi agli olio ook wel
Wel lekker buiten zitten in de zomer, maar ik ga er niet meer naartoe.
JaafkeEHVmaandag 24 maart 2014 @ 16:06
quote:
0s.gif Op maandag 24 maart 2014 15:17 schreef JaafkeEHV het volgende:
eet bijna elke vrijdag bij mangiare met mn ouders en vriendin (bijna een traditie) een beetje balle tent waar iedereen elkaar kent, en dat duidelijk wil laten merken

de carpacio is te doen, en meestal de spagethi agli olio ook wel
zat je in de tuin, of voor aan de straat? het is inderdaad leuk zitten, en de wijn is redelijk. ideaal voor een borrel
Copycatmaandag 24 maart 2014 @ 16:10
Ik ga er met enige regelmaat lunchen, het liefst achter in de tuin. Een oude stapvriendin baat het uit, de lunchgerechten zijn fors en imo goed en een wijntje van het huis smaakt altijd :+ . Dan neem ik dat populaire ons-kent-onsgehalte wel voor lief. Ik ken het merendeel ook en het is veel geblaat, weinig wol. Korreltjes zout en je lacht erom.

Basic pizzatip: http://www.daportare.nl

Staat elke dag weer ergens anders in Eindhoven en omgeving. Ik bezoek ze regelmatig op dinsdag op Strijp S. Altijd een gratis wijntje van het huis en met goed weer kun je aan de picknicktafel eten. Wel uit de doos.
Thinkk-Pinkkmaandag 24 maart 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:42 schreef JaafkeEHV het volgende:
- Da nello eindhoven, eigenaar is laatst verdronken. gaan we al regelmatig eten. niet bijzonder maar wel oke

- osteria in sint oedenrode

- de heer kocken, michelinster - nadeel: Zeer beperkte kaart

- ristorante bellagio

- kok verhoeven tilburg (niet italiaans, wel veel vis)

- the fishermen idem met kok verhoeven

- antionios in eindhoven - italiaans, maar kleine tafels, erg donker, en druk
Kok Verhoeven al een paar keer gegeten en is echt heel erg goed.
JaafkeEHVmaandag 24 maart 2014 @ 16:15
quote:
1s.gif Op maandag 24 maart 2014 16:13 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Kok Verhoeven al een paar keer gegeten en is echt heel erg goed.
Gaat hem ook waarschijnlijk worden! lyrische recenties gelezen
Thinkk-Pinkkmaandag 24 maart 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op maandag 24 maart 2014 16:15 schreef JaafkeEHV het volgende:

[..]

Gaat hem ook waarschijnlijk worden! lyrische recenties gelezen
Ik ben zelf niet bepaald een vis liefhebber maar mijn vriend en vrienden wel. Dus heb daar meestal een vlees gerecht. En die zijn ook echt super. Moet er echt weer eens naartoe.
egeltje1985maandag 24 maart 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 12:56 schreef AnnaNiem het volgende:
Antonios Eindhoven
Da Antonio Oss
La Stalla Malden
ik onderstreep la stalla. :9
JaafkeEHVdonderdag 27 maart 2014 @ 08:25
Morgen weer naar mangiare.. >:O
Turbomuisdonderdag 27 maart 2014 @ 14:39
Da Verdi (inderdaad, die ene naast The Movies). Hebben ze erg lekker eten :)
mytecdonderdag 27 maart 2014 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 13:58 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

8)7 niet te geloven he. Heel die smaakpapillen zijn verpest. Maar eh.... waar zit die Italiaan met die waanzinnige pizza's?
De beste pizza's ooit hebben ze bij Belle Arti in Bologna. Maar ja, dat is toch 1.400 km rijden...
Zal ze eens proberen bij Belle Arti, verder wisselt de kwaliteit van pizza's in Italie ook wel hoor. Maar in ieder geval altijd beter dan in Nederland.
bloodymary1donderdag 27 maart 2014 @ 19:24
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 18:10 schreef mytec het volgende:

[..]

Zal ze eens proberen bij Belle Arti, verder wisselt de kwaliteit van pizza's in Italie ook wel hoor. Maar in ieder geval altijd beter dan in Nederland.
Precies. Het komt maar sporadisch voor dat ze echt slecht zijn. En dat is dan vaak juist in een grote stad op een toeristisch plein.
Maar eh.. kom je wel eens in Bologna, ken je Belle Arti?
Pietverdrietdonderdag 27 maart 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 19:24 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Precies. Het komt maar sporadisch voor dat ze echt slecht zijn. En dat is dan vaak juist in een grote stad op een toeristisch plein.
Maar eh.. kom je wel eens in Bologna, ken je Belle Arti?
At in Florence tegenover het standbeeld van David ( die copie die op het plein staat) een betere houtovenpizza dan ik in NL ooit heb gehad.
Maar de beste was Al Metro op Sardinie, op het strand bij Algero. Pizza van een meter of meer, heel dun, heel erg lekker. Per kwart meter kon je je beleg uitkiezen. Salade erbij, wat te drinken, was spotgoedkoop en zat vol met lokalo's
mytecdonderdag 27 maart 2014 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 19:24 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Precies. Het komt maar sporadisch voor dat ze echt slecht zijn. En dat is dan vaak juist in een grote stad op een toeristisch plein.
Maar eh.. kom je wel eens in Bologna, ken je Belle Arti?
Ik loop daar toch wel vaak in de buurt, ik studeer om de hoek ;-). Zijn zoveel goede plekken om te eten. mijn favoriet is echter buiten de stad il mulino bruciato, typsich italiaans/ bolognees en ontzettend veel.
hmmmzvrijdag 28 maart 2014 @ 02:03
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:31 schreef NightH4wk het volgende:
Pizza Troje in Tilburg. Zes euro per pizza.

Kan meerijden met de bezorger.
Dat zijn geen Italianen. Voor goede Italiaanse bezorg pizza moet je in Tilburg bij Pizza Italia zijn.
hmmmzvrijdag 28 maart 2014 @ 02:09
Kok Verhoeven is prima binnen te houden. :Y)

[ Bericht 55% gewijzigd door hmmmz op 28-03-2014 03:07:57 ]
bloodymary1vrijdag 28 maart 2014 @ 10:32
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 23:20 schreef mytec het volgende:

[..]

Ik loop daar toch wel vaak in de buurt, ik studeer om de hoek ;-). Zijn zoveel goede plekken om te eten. mijn favoriet is echter buiten de stad il mulino bruciato, typsich italiaans/ bolognees en ontzettend veel.
Oh, jaloers! Ik ken Bologna ook heel goed. Wij gaan elk jaar op vakantie in Zuid-Italie en blijven daar op de terugweg dan een paar dagen (ook om te eten bij Belle Arti) en soms tussendoor nog op een stedentripje. Ik heb even gegoogled op die afgebrande molen, maar dat ziet er ook goed uit met goede recensies! Die gaan we zeker eens proberen.
Wat leuk dat je daar studeert. Gezellig 's avonds bij die wijnbar waar vaak optredens zijn, en de Ierse Pub.
WJMWvrijdag 28 maart 2014 @ 15:01
ALs je dan toch naar Tilburg gaat, zou ik ook nog even een blik werpen of je wellicht niet naar hofstede de blaak wilt gaan.
mytecvrijdag 28 maart 2014 @ 15:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 10:32 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Oh, jaloers! Ik ken Bologna ook heel goed. Wij gaan elk jaar op vakantie in Zuid-Italie en blijven daar op de terugweg dan een paar dagen (ook om te eten bij Belle Arti) en soms tussendoor nog op een stedentripje. Ik heb even gegoogled op die afgebrande molen, maar dat ziet er ook goed uit met goede recensies! Die gaan we zeker eens proberen.
Wat leuk dat je daar studeert. Gezellig 's avonds bij die wijnbar waar vaak optredens zijn, en de Ierse Pub.
Helaas is elke dag uit eten gaan geen optie ;-) Ja er is altijd wel wat te doen.
jpg97vrijdag 28 maart 2014 @ 15:37
Mi Dica in Eindhoven _O_
jpg97vrijdag 28 maart 2014 @ 15:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 maart 2014 09:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mangiare is de reden waarom ik nog wel 10 keer nadenk voordat ik een steak zal bestellen in de horeca

- Heeft u een keuze kunnen maken?
> Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood.
- De Ribeye steak?
> Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben.
- okay, hi hi hi

Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld.

Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet.
Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan.
Hahahaha herkenbaar... die n00bs ( CQ scholieren die als bijbaantje bedienen ) vragen als ik een biestukje bestel altijd: " Wilt u hem medium? " en dan zeg ik altijd: "Nou als ik de keuze heb doe dan maar Large! "

Dan vragen ze : "ja maar hoe wilt u de biefstuk hebben? "
ik: " Saignant svp "

Die scholier: " :? "

:')
DuvelDuvelvrijdag 28 maart 2014 @ 15:46
Ik vind de Ristorante pizza´s van Dr. Oetker erg lekker. Het is net of je echt bij de Italiaan zit.
r8v2vrijdag 28 maart 2014 @ 15:51
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 14:39 schreef Turbomuis het volgende:
Da Verdi (inderdaad, die ene naast The Movies). Hebben ze erg lekker eten :)
Lol, das gewoon een ordinaire vreetschuur. Niet bepaald culinair. Van al het personeel is er 1 halve Italiaan, de rest is allemaal Noord-Afrika :').
Turbomuisvrijdag 28 maart 2014 @ 16:07
quote:
4s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 15:51 schreef r8v2 het volgende:

[..]

Lol, das gewoon een ordinaire vreetschuur. Niet bepaald culinair. Van al het personeel is er 1 halve Italiaan, de rest is allemaal Noord-Afrika :').
Kan zomaar zijn. Maar tis best lekker :)
JaafkeEHVdinsdag 1 april 2014 @ 13:19
het is *tromgeroffel*
iets heel anders geworden..

noble in den bosch!