JaafkeEHV | woensdag 12 maart 2014 @ 10:25 |
Mijn vadertje lief is weer bijna jarig, en gaan we natuurlijk weer uiteten. Normaal gesproken werd er altijd een michelin restaurant, maar met een grote groep is dit altijd een opgaven. De vaste menu's, mensen die geen vlees/vis eten etc. Nu is mijn vader is een liefhebber van italiaans eten, en door de jaren heen hebben wij regelmatig geweldige italianen bezocht. Van dalila is maasmechellen tot pittoresque italiaanse restaurants in het hoge noorden. Nu hoop ik dat jullie net die ene italiaan weten, waar je een leuke sfeer hebt en geweldig kan eten. het budget maakt niet echt uit. Het liefst met een maaltijd vissoep op het menu (zijn lievelingsgerecht) Het liefst niet verder dan 1 uur vanaf eindhoven. alvast bedankt! | |
NightH4wk | woensdag 12 maart 2014 @ 10:31 |
Pizza Troje in Tilburg. Zes euro per pizza. Kan meerijden met de bezorger. | |
Deetch | woensdag 12 maart 2014 @ 10:32 |
Omgeving eindhoven dus. Op iens.nl kun je restaurants zoeken op regio, keuken en gemiddeld prijs. Als je dan in het wat hogere prijssegment recensies gaat lezen kom je denk ik al een heel eind. | |
#ANONIEM | woensdag 12 maart 2014 @ 10:33 |
Hehe. | |
JaafkeEHV | woensdag 12 maart 2014 @ 10:34 |
Dat heb ik gedaan, en heb wel wat restaurants gevonden! maar aangezien er regelmatig uit eten gaan, hoop ik net dat ene restaurant te vinden. nu heb ik momenteel een lijst van 6 restaurants.. | |
Deetch | woensdag 12 maart 2014 @ 10:37 |
![]() | |
JaafkeEHV | woensdag 12 maart 2014 @ 10:42 |
- Da nello eindhoven, eigenaar is laatst verdronken. gaan we al regelmatig eten. niet bijzonder maar wel oke - osteria in sint oedenrode - de heer kocken, michelinster - nadeel: Zeer beperkte kaart - ristorante bellagio - kok verhoeven tilburg (niet italiaans, wel veel vis) - the fishermen idem met kok verhoeven - antionios in eindhoven - italiaans, maar kleine tafels, erg donker, en druk | |
AnnaNiem | woensdag 12 maart 2014 @ 12:56 |
Antonios Eindhoven Da Antonio Oss La Stalla Malden | |
Loontjah | woensdag 12 maart 2014 @ 13:06 |
Senzi Pari in Deurne | |
develor | woensdag 12 maart 2014 @ 13:17 |
Restaurant Adriano in Heveadorp! | |
bloodymary1 | zaterdag 15 maart 2014 @ 09:51 |
Mi Dica in Eindhoven is ook goed! | |
Zeus1981 | zaterdag 15 maart 2014 @ 10:10 |
Hoewel het praktisch de straat uitlopen is, heb ik er nog maar één keer gegeten in het restaurant. Dat was wel erg lekker. Verder haal ik hier altijd mijn pizza's. Isolani in Waalwijk http://www.iens.nl/restaurant/29530/waalwijk-ristorante-isolani | |
valek | zaterdag 15 maart 2014 @ 10:37 |
Die Italiaan naast de movies in Eindhoven. | |
Sts | maandag 17 maart 2014 @ 22:34 |
Mangiare? Maar als je in Ehv woont, zijn jullie daar vast al geweest. | |
bloodymary1 | dinsdag 18 maart 2014 @ 00:57 |
Ik vind het eten daar eigenlijk ook helemaal niet bijzonder, niet eens echt lekker zelfs. Te vaak in Italie geweest denk ik... | |
mark_dabomb | woensdag 19 maart 2014 @ 22:14 |
Da angelo in molenhoek | |
highender | zaterdag 22 maart 2014 @ 01:11 |
Capri in Oisterwijk | |
Pietverdriet | zaterdag 22 maart 2014 @ 09:33 |
Mangiare is de reden waarom ik nog wel 10 keer nadenk voordat ik een steak zal bestellen in de horeca - Heeft u een keuze kunnen maken? > Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood. - De Ribeye steak? > Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben. - okay, hi hi hi Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld. Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet. Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan. | |
Sts | zaterdag 22 maart 2014 @ 12:52 |
Ok, ok ![]() | |
bloodymary1 | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:07 |
Ik hoor wel meer mensen die enthousiast zijn over Mangiare, maar die zijn denk ik nog nooit in Italie geweest. Ik vind eigenlijk alles daar tegenvallen, de pasta's de pizza's allemaal een beetje smakeloos. Dan vind ik Mi Dica een stuk beter. Al moet je daar ook geen pizza bestellen. Maar ik ben in Nederland nog nooit een goede pizza tegengekomen. | |
Pietverdriet | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:28 |
Goede pizza is idd een witte raaf. | |
bloodymary1 | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:47 |
In Nederland dan. In Italie is het een zwarte kraai. | |
Pietverdriet | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:57 |
Heb een jaar een afdeling gemanaged met jongeren tussen de 22 en 28 ongeveer, die haalden op een gegeven moment hun nieuwe kpi's Ik heb ze toen allemaal meegenomen naar een italiaan met een houtoven, waanzinnige pizza's, en was nogal verbaasd, ze vonden het niet lekker. Ze vonden pizzahut beter. | |
bloodymary1 | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:58 |
![]() De beste pizza's ooit hebben ze bij Belle Arti in Bologna. Maar ja, dat is toch 1.400 km rijden... | |
Pietverdriet | zaterdag 22 maart 2014 @ 14:02 |
Oh, net buiten München Schiet je ook niets mee op. Sugo in Elten heeft erg goede Pizza's, geen waanzinnige hout oven pizza, maar toch erg goed. Is net over de grens aan de A12 | |
derLudolf | zondag 23 maart 2014 @ 15:19 |
Was ook een keer aan het eten met wat mensen die normaal pizza's bestellen bij de shoarmaboer. Vragen ze in een Italiaans restaurant om de whiskey en knoflook saus ![]() [ Bericht 27% gewijzigd door derLudolf op 23-03-2014 15:37:49 ] | |
JaafkeEHV | maandag 24 maart 2014 @ 15:17 |
eet bijna elke vrijdag bij mangiare met mn ouders en vriendin (bijna een traditie) een beetje balle tent waar iedereen elkaar kent, en dat duidelijk wil laten merken de carpacio is te doen, en meestal de spagethi agli olio ook wel | |
Pietverdriet | maandag 24 maart 2014 @ 15:28 |
Wel lekker buiten zitten in de zomer, maar ik ga er niet meer naartoe. | |
JaafkeEHV | maandag 24 maart 2014 @ 16:06 |
zat je in de tuin, of voor aan de straat? het is inderdaad leuk zitten, en de wijn is redelijk. ideaal voor een borrel | |
Copycat | maandag 24 maart 2014 @ 16:10 |
Ik ga er met enige regelmaat lunchen, het liefst achter in de tuin. Een oude stapvriendin baat het uit, de lunchgerechten zijn fors en imo goed en een wijntje van het huis smaakt altijd ![]() Basic pizzatip: http://www.daportare.nl Staat elke dag weer ergens anders in Eindhoven en omgeving. Ik bezoek ze regelmatig op dinsdag op Strijp S. Altijd een gratis wijntje van het huis en met goed weer kun je aan de picknicktafel eten. Wel uit de doos. | |
Thinkk-Pinkk | maandag 24 maart 2014 @ 16:13 |
Kok Verhoeven al een paar keer gegeten en is echt heel erg goed. | |
JaafkeEHV | maandag 24 maart 2014 @ 16:15 |
Gaat hem ook waarschijnlijk worden! lyrische recenties gelezen | |
Thinkk-Pinkk | maandag 24 maart 2014 @ 16:17 |
Ik ben zelf niet bepaald een vis liefhebber maar mijn vriend en vrienden wel. Dus heb daar meestal een vlees gerecht. En die zijn ook echt super. Moet er echt weer eens naartoe. | |
egeltje1985 | maandag 24 maart 2014 @ 16:43 |
ik onderstreep la stalla. ![]() | |
JaafkeEHV | donderdag 27 maart 2014 @ 08:25 |
Morgen weer naar mangiare.. ![]() | |
Turbomuis | donderdag 27 maart 2014 @ 14:39 |
Da Verdi (inderdaad, die ene naast The Movies). Hebben ze erg lekker eten ![]() | |
mytec | donderdag 27 maart 2014 @ 18:10 |
Zal ze eens proberen bij Belle Arti, verder wisselt de kwaliteit van pizza's in Italie ook wel hoor. Maar in ieder geval altijd beter dan in Nederland. | |
bloodymary1 | donderdag 27 maart 2014 @ 19:24 |
Precies. Het komt maar sporadisch voor dat ze echt slecht zijn. En dat is dan vaak juist in een grote stad op een toeristisch plein. Maar eh.. kom je wel eens in Bologna, ken je Belle Arti? | |
Pietverdriet | donderdag 27 maart 2014 @ 19:42 |
At in Florence tegenover het standbeeld van David ( die copie die op het plein staat) een betere houtovenpizza dan ik in NL ooit heb gehad. Maar de beste was Al Metro op Sardinie, op het strand bij Algero. Pizza van een meter of meer, heel dun, heel erg lekker. Per kwart meter kon je je beleg uitkiezen. Salade erbij, wat te drinken, was spotgoedkoop en zat vol met lokalo's | |
mytec | donderdag 27 maart 2014 @ 23:20 |
Ik loop daar toch wel vaak in de buurt, ik studeer om de hoek ;-). Zijn zoveel goede plekken om te eten. mijn favoriet is echter buiten de stad il mulino bruciato, typsich italiaans/ bolognees en ontzettend veel. | |
hmmmz | vrijdag 28 maart 2014 @ 02:03 |
Dat zijn geen Italianen. Voor goede Italiaanse bezorg pizza moet je in Tilburg bij Pizza Italia zijn. | |
hmmmz | vrijdag 28 maart 2014 @ 02:09 |
Kok Verhoeven is prima binnen te houden. ![]() [ Bericht 55% gewijzigd door hmmmz op 28-03-2014 03:07:57 ] | |
bloodymary1 | vrijdag 28 maart 2014 @ 10:32 |
Oh, jaloers! Ik ken Bologna ook heel goed. Wij gaan elk jaar op vakantie in Zuid-Italie en blijven daar op de terugweg dan een paar dagen (ook om te eten bij Belle Arti) en soms tussendoor nog op een stedentripje. Ik heb even gegoogled op die afgebrande molen, maar dat ziet er ook goed uit met goede recensies! Die gaan we zeker eens proberen. Wat leuk dat je daar studeert. Gezellig 's avonds bij die wijnbar waar vaak optredens zijn, en de Ierse Pub. | |
WJMW | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:01 |
ALs je dan toch naar Tilburg gaat, zou ik ook nog even een blik werpen of je wellicht niet naar hofstede de blaak wilt gaan. | |
mytec | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:16 |
Helaas is elke dag uit eten gaan geen optie ;-) Ja er is altijd wel wat te doen. | |
jpg97 | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:37 |
Mi Dica in Eindhoven ![]() | |
jpg97 | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:40 |
Hahahaha herkenbaar... die n00bs ( CQ scholieren die als bijbaantje bedienen ) vragen als ik een biestukje bestel altijd: " Wilt u hem medium? " en dan zeg ik altijd: "Nou als ik de keuze heb doe dan maar Large! " Dan vragen ze : "ja maar hoe wilt u de biefstuk hebben? " ik: " Saignant svp " Die scholier: " ![]() ![]() | |
DuvelDuvel | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:46 |
Ik vind de Ristorante pizza´s van Dr. Oetker erg lekker. Het is net of je echt bij de Italiaan zit. | |
r8v2 | vrijdag 28 maart 2014 @ 15:51 |
Lol, das gewoon een ordinaire vreetschuur. Niet bepaald culinair. Van al het personeel is er 1 halve Italiaan, de rest is allemaal Noord-Afrika ![]() | |
Turbomuis | vrijdag 28 maart 2014 @ 16:07 |
Kan zomaar zijn. Maar tis best lekker ![]() | |
JaafkeEHV | dinsdag 1 april 2014 @ 13:19 |
het is *tromgeroffel* iets heel anders geworden.. noble in den bosch! |