Soms heb ik ook geen zin om naar Lombok te lopen, dan loop ik ook wel bij DC binnen, maar heb dan altijd spijt naderhand... Ook de knoflooksaus bij DC is vies.quote:Op woensdag 12 maart 2014 12:33 schreef d4v1d het volgende:
Want jullie denken allemaal dat de plaatselijke turk nog open is om 23:00?Hij was idd niet zo lekker als bij de echte turk pp de Kanaalstraat, maar je moet toch iets als je honger hebt
Chico praat niet zo.quote:Op woensdag 12 maart 2014 14:52 schreef Melro het volgende:
[..]
Gezellig eten kom bij Chico! Oranjemenu met cola lekker lekker. Iedereen welkom.
Kipdönerquote:
Kalf is beter. Ik bestel dat dan met alleen sla, rode ui, pepers en knoflooksaus (dat gare rooie spul houden ze maar zelf).quote:Op woensdag 12 maart 2014 21:09 schreef Peunage het volgende:
[..]
wtf man. Wat is dit nou? Kipdoner ftw.
Ja is the shit met rode spul dan wel extraquote:Op woensdag 12 maart 2014 21:15 schreef IPA35 het volgende:
[..]
Kalf is beter. Ik bestel dat dan met alleen sla, rode ui, pepers en knoflooksaus (dat gare rooie spul houden ze maar zelf).
Het heeft een Indische naam dus wil ik het niet op een (pseudo)Turks gerecht.quote:Op woensdag 12 maart 2014 21:19 schreef Fer het volgende:
Kipdoner is tenminste nog laagjes vlees, kalf is een soort gemengd gehakt.
En die rode saus is sambal mietje, had er van de week een. Veel sambal, weinig knoflook. Heerlijk
Alsof dat gegrilde afvalvlees dat al uren in een warmhoudbak licht te stinken een culinair meesterstukje is.quote:Op woensdag 12 maart 2014 21:24 schreef imikethat het volgende:
Met sambal is gewoon moord op je smaakpapillen. Dan kan het niet smerig zijn ook nee.
Het liefst met halve slappe frieten en kaas die al een half uur onder de grill hangtquote:Op woensdag 12 maart 2014 21:25 schreef Fer het volgende:
[..]
Alsof dat gegrilde afvalvlees dat al uren in een warmhoudbak licht te stinken een culinair meesterstukje is.
Dan mengen de smaken zich goedquote:Op woensdag 12 maart 2014 21:30 schreef imikethat het volgende:
[..]
Het liefst met halve slappe frieten en kaas die al een half uur onder de grill hangt
hoe duur is het daar dan? misschien toch 's uitchecken.quote:Op donderdag 13 maart 2014 07:51 schreef malalatete het volgende:
Die tent op/aan station Nijmegen heeft goede shit! Ben niet zo'n doner fan eigenlijk maar die zijn zeer smakelijk, alle groenten erop en dan zonder saus want dan proef je tenminste wat je eet.
Veel vlees,niet te duur en vol zit ik van een normaal broodje.
Hoe heet die tent, kan er niet opkomen. edit: oh das ook een doner company
Hij kan ook amper Nederlandsquote:Op donderdag 13 maart 2014 08:44 schreef Melro het volgende:
[..]
Op zijn Facebook wel. https://www.facebook.com/chicos.place
Dees man weetquote:
quote:Op donderdag 13 maart 2014 08:44 schreef Melro het volgende:
[..]
Op zijn Facebook wel. https://www.facebook.com/chicos.place
Heerlijk dramatisch omschreven allemaalquote:Chicos place özlemlerin sona erdigi lezzet güneşi chicos place. Karisik izgara erzurumda degil chicos place de.. Hasret bitti LEZZET GELDI
Denk dat het grootste deel van zijn klanten een wel erg beperkte kennis van het Turks hebben...quote:Op donderdag 13 maart 2014 11:17 schreef housesoftheholy het volgende:
[..]
[..]
Heerlijk dramatisch omschreven allemaal
Yildiz, een 100% NL original.quote:Op zaterdag 15 maart 2014 03:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Neem gewoon je eigen Yildiz saus mee, dat is de Turkse traditie!
Dat doe ik zelf ook
Lieg niet! Dhr Yildiz en zijn wederhelft Fatma maken het zelf op een groot open vuur in Antalya.quote:
Denk eerder dat Bram hooguit een paar weken per jaar op het strand vertoeft van Alanya.quote:Op zaterdag 15 maart 2014 09:58 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Lieg niet! Dhr Yildiz en zijn wederhelft Fatma maken het zelf op een groot open vuur in Antalya.
3.20 geloof ikquote:Op donderdag 13 maart 2014 08:07 schreef Biekuh het volgende:
[..]
hoe duur is het daar dan? misschien toch 's uitchecken.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |