In Türkije, thuisland van de lahmacun en de döner is het pas armoedig gesteld met het vlees dat je krijgt. Vlees ook nog eens in grammen per brood,quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:46 schreef HSG het volgende:
Welkom in Nederland waar je weinig voor veel geld krijgt.
Maar het is daar wel goedkoper.quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:50 schreef zarGon het volgende:
[..]
In Türkije, thuisland van de lahmacun en de döner is het pas armoedig gesteld met het vlees dat je krijgt. Vlees ook nog eens in grammen per brood,.
De broodje döners zijn daar waardeloos. Zo weinig vlees dat je spijt hebt dat je het koopt, je baalt achteraf gewoon.quote:
En anders neem je iets anders daar want dan krijg je vast wel meer voor je geld.quote:Op woensdag 12 maart 2014 09:02 schreef zarGon het volgende:
[..]
De broodje döners zijn daar waardeloos. Zo weinig vlees dat je spijt hebt dat je het koopt, je baalt achteraf gewoon.
Ja, de drie euro dat je hier neerlegt voor een broodje is daar veel meer waard, dat wel.
Ik zeg altijd "met een klein beetje (insert saus)" maar het mag nooit baten.quote:Op woensdag 12 maart 2014 07:52 schreef zarGon het volgende:
Omdat Nederlanders over het algemeen niet tegen dat spul kunnen en/of het gedoseerd willen.
Grijp de volgende keer meteen in en geef aan dat je meer saus wil wanneer je dat streepje ziet. Óf, geef het aan bij het bestellen ('met veel knoflooksaus graag').
Ze doen er niermt moeilijk over.
Nee, een 'echte' Nederlander gebruikt fritessausquote:Op woensdag 12 maart 2014 00:56 schreef imikethat het volgende:
[..]
Als een echte Nederlander gewoon mayo op de döner en het dan liefst met gekookte aardappelen.
Waarom dit niet gewoon inderdaad? niks raars aan toch?quote:Op woensdag 12 maart 2014 00:08 schreef zquing het volgende:
Vraag dan of hij er wat meer saus op wil doen
Goedkoop ook, studentenmenu met drinken erbij alles.quote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |