cherrycoke | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:36 |
de lekkerste groente die er is rauw gekookt gewokt het kan allemaal met Paksoi ![]() paksoi ![]() ![]() | |
Rezania | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:38 |
Nog nooit op. | |
Nat-Water | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:39 |
Met spek ![]() | |
gebrokenglas | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:40 |
Ken het niet... | |
So_Surreal | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:55 |
Lekker in de wok ![]() | |
BasEnAad | vrijdag 7 maart 2014 @ 19:55 |
Lekker? Er zit nog minder smaak aan dan aan een komkommer. ![]() | |
Wijnand_Bierenstein | vrijdag 7 maart 2014 @ 20:07 |
Rettich ![]() | |
LXIV | vrijdag 7 maart 2014 @ 20:13 |
Wel eens een keer gebakken op, met een stuk zalm erop. Heel lekker inderdaad. | |
Saawan | zaterdag 8 maart 2014 @ 14:57 |
Smaakmakers wel toevoegen. Of door de nasi, wel iets fijner gesneden dan. | |
Jiang153 | zaterdag 8 maart 2014 @ 17:37 |
De mini versie ![]() Rauw, wat is deze? ![]() | |
adnapekkid | zaterdag 8 maart 2014 @ 17:39 |
Paksoi adoratie topic ![]() ![]()
| |
kanovinnie | zaterdag 8 maart 2014 @ 17:53 |
Schopje naar CUL | |
RobinOok | zaterdag 8 maart 2014 @ 18:26 |
Een van mijn favorietste recepten:![]() warme pakchoi salade [ Bericht 30% gewijzigd door RobinOok op 08-03-2014 23:43:16 ] | |
Hagelkaas | zaterdag 8 maart 2014 @ 20:50 |
Paksoi met hoi-sin saus ![]() | |
derLudolf | zaterdag 8 maart 2014 @ 23:38 |
dan is bijna alles lekker | |
MsMessy | zondag 9 maart 2014 @ 00:10 |
Paksoi-mango smoothie ![]() | |
Jiang153 | zondag 9 maart 2014 @ 00:12 |
Groenten in een smoothie? ![]() | |
#ANONIEM | zondag 9 maart 2014 @ 05:30 |
Dat is toch het hele idee van smoothies? Het is een prakje voor volwassenen | |
Pietverdriet | zondag 9 maart 2014 @ 10:39 |
Een potje Hipp-ster | |
Curiosity | zondag 9 maart 2014 @ 19:24 |
Vandaag nog gegeten in de hindoestaanse kip. | |
#ANONIEM | maandag 10 maart 2014 @ 01:13 |
CUL / Paksoi Oud topic van mij. Wel met receptjes ![]() Al jaren niet meer gemaakt, wordt weereens tijd dan maar ![]() | |
Deshain | maandag 10 maart 2014 @ 14:33 |
Met hoi sin maak je een drol nog lekker, ligt niet aan de paksoi dus. | |
Hagelkaas | maandag 10 maart 2014 @ 20:34 |
Ik weet niet hoeveel hoi-sin jij gebruikt maar ik proef gewoon paksoi hoor. Met hoisin. | |
Tanin | dinsdag 11 maart 2014 @ 20:00 |
Paksoi ![]() Chinese kool ![]() | |
Onnozelaar | dinsdag 11 maart 2014 @ 23:42 |
Dit moet ik maken! | |
gianni61 | donderdag 13 maart 2014 @ 08:31 |
Paksoi ![]() alleen jammer dat de kwaliteit nogal wisselend is bij mijn supermarkt. | |
Uccie | donderdag 13 maart 2014 @ 12:27 |
Daarom haal ik het bij de toko of op de markt. Maar die heb jij misschien wat minder tot je beschikking. | |
gianni61 | donderdag 13 maart 2014 @ 12:28 |
markt: op donderdag tijdens werktijd toko: in de grote enge stad. maar als ik in de stad ben ga ik ook wel altijd naar de toko/aziatische super ![]() | |
Uccie | donderdag 13 maart 2014 @ 12:30 |
Ja, ik realiseerde me het tijdens het typen. Maar paksoi, roerbakken met ui en paprika en grote garnalen, lekker veel pepersaus er doorheen ![]() Of in de wontonsoep!! | |
#ANONIEM | dinsdag 25 maart 2014 @ 09:59 |
Op deze foto heb ik het in mijn mixed bowl maar flikker ik het altijd eruit gewoon omdat ik deze niet lekker vind.( nee ook niet voor zoals men het noemt "het krokante") Er zijn betere,lekkere Chinese groenten, iets dat ik hier al eerder aanhaalde. [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 25-03-2014 10:00:52 ] | |
Spanky78 | dinsdag 25 maart 2014 @ 21:23 |
Lekker hoor! Gegrillde paksoi met een goede dressing, hmm. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 maart 2014 @ 18:21 |
Probeer eens voor de gein Gai Lan als groente. Beter betekend als Chinese broccoli. Heerlijk krokant en stevig, veel beter dan Pak Choi. | |
cherrycoke | zaterdag 29 maart 2014 @ 18:54 |
beetje bitter dat wel | |
SandyZuko | zondag 30 maart 2014 @ 11:18 |
lekker roerbakken met gember, chili, knoflook en oestersaus. | |
RobinOok | zondag 30 maart 2014 @ 12:15 |
Voor wie dat niet kent: gai lan Niet echt te vergelijken met pak soi trouwens. Verschil als tussen sla en spruitjes. | |
Pietverdriet | zondag 30 maart 2014 @ 12:54 |
Lekker idd. Eet je ook wel eens snijbiet? | |
RobinOok | zondag 30 maart 2014 @ 14:22 |
Lijkt op paksoi ja, alleen is snijbiet eigenlijk altijd verlept als ik het zie. Dus niet zo heel enthousiast over. En de kleuren vind ik meestal ook maar zo zo. | |
Sicstus | maandag 31 maart 2014 @ 09:31 |
Dat groen kun je roerbakken neem ik aan, maar die witte stronk ook? Of kun je die beter eerst blancheren ofzo? | |
Pietverdriet | maandag 31 maart 2014 @ 11:18 |
Neuh, kan je ook gewoon roerbakken. Als hij vezelig is heb je snijbiet die te lang heeft gegroeid. Jong geoogst is het als ijsbergsla qua structuur zeg maar | |
#ANONIEM | maandag 31 maart 2014 @ 19:25 |
Klopt. Trouwens Robin. Die foto die jij toonde m.b.t Pak Choi met je dressing. Was dat de witte of mini Pak-Choi? De laatste vind ik lekkerder. Sterker nog ik heb' m vanmiddag tijdens lunch gegeten. Die andere Pak Choi heet dus witte Pak Choi. Misschien wel handig om dat verschil erin te houden bij het benoemen want er zit terdege verschil in. Voor wie het wil weten: ![]() Witte Pak- Choi die de meesten kennen is de goedkoopste en meest gebruikt. ![]() De mini Pak- Choi is kleiner en prijziger maar veel lekkerder. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 31-03-2014 19:29:58 ] | |
RobinOok | maandag 31 maart 2014 @ 19:35 |
Die groenige heet volgens mij shanghai pak choy en ja, die neem ik eigenlijk altijd. Mini paksooitjes zijn nog kleiner en eet men eigenlijk altijd gehalveerd. En heeft witte stengels ipv groene, zoals de Shanghai pak choi. | |
#ANONIEM | maandag 31 maart 2014 @ 19:46 |
Klopt, m.b.t Shanghai. Maar ik noem ze altijd mini vanwege het formaat. ![]() Noem ze ook standaard witte Pak Choi vanwege de witte steel. ![]() |