Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegetenquote:Op dinsdag 4 maart 2014 20:56 schreef JohnB52 het volgende:
Straks die mozzarellabolletjes uitproberen!
4 emmers? thats insanequote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Emmertjes ... En bij nader inzien waren het er drie ...quote:
als het maar lekker is meidquote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:46 schreef Copycat het volgende:
[..]
Emmertjes ... En bij nader inzien waren het er drie ...
De broodjes en pasta's Caprese hebben hier veelvuldig op het menu gestaan.
My name is Copycat, I'm a mozzarella di bufala addict.
Nee die balletjes die je in de friteuse moest doen.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Ah okay, gelukkig frituur ik nietquote:Op woensdag 5 maart 2014 00:00 schreef JohnB52 het volgende:
Nee die balletjes die je in de friteuse moest doen.
Ach, iemand moest t proberen...
Wij 2quote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Ja.quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:14 schreef THEFXR het volgende:
[..]
liggen die schnitzels in de diepvries?
Ik vind ze wel knap vet. Bak ze daarom in de oven met bakpapier eronder en dep ze daarna nog af, dan zijn ze prima.quote:
goede tipquote:Op woensdag 5 maart 2014 16:47 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik vind ze wel knap vet. Bak ze daarom in de oven met bakpapier eronder en dep ze daarna nog af, dan zijn ze prima.
Bij mij gewoon weer op de vertrouwde plek. In de koeling ergens bij de kwark en kaas, naast de tapenade. In transparante ronde bakjes.quote:
Thanks! Morgen eens kijkenquote:Op donderdag 6 maart 2014 17:00 schreef alors het volgende:
[..]
Bij mij gewoon weer op de vertrouwde plek. In de koeling ergens bij de kwark en kaas, naast de tapenade. In transparante ronde bakjes.
Net ook op!quote:Op zaterdag 8 maart 2014 18:35 schreef Dragonberry het volgende:
Caesar salade is lekker. De kip die erin zit smaakt in ieder geval veel beter dan in menig andere salade die ik heb gegeten..
Ik vond het bij de kokosversie zo jammer dat de vulling zo vloeibaar is, gelei-achtig. ik had liever wat meer de bounty-vulling gehad, wat stevigerquote:Op maandag 10 maart 2014 15:42 schreef Yi-Long het volgende:
Vandaag voor et eerst Schogetten chocolade gehaald, en de cocus-smaak is prima te doen. Ergh zachte vulling, maar vind het denk ik lekkerder dan Bounty.
Edit: Hazelnoot ook primaDit wordt mijn nieuwe keus voor betaalbare repen
![]()
Ik vind het nog niet storend. Nu ik er wat meer heb gegeten merk je wel dat de smaak wat 'heftig' is, maar of dat de chocolade of de cocos is, ben ik nog niet helemaal uit. Misschien iets TE zoet.quote:Op maandag 10 maart 2014 15:49 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Ik vond het bij de kokosversie zo jammer dat de vulling zo vloeibaar is, gelei-achtig. ik had liever wat meer de bounty-vulling gehad, wat steviger
Oh ik vind dat zachte juist wel lekkerquote:Op maandag 10 maart 2014 15:49 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Ik vond het bij de kokosversie zo jammer dat de vulling zo vloeibaar is, gelei-achtig. ik had liever wat meer de bounty-vulling gehad, wat steviger
Dat vind ik van die kip in de zakken nasi en bami. Die is erg lekker. Alleen daarom koop ik zulke zakken. (Ook omdat het bijzonder makkelijk is tijdens een avonddienst, en er geen kantine meer aanwezig is, maar dit terzijde)quote:Op zaterdag 8 maart 2014 18:35 schreef Dragonberry het volgende:
Caesar salade is lekker. De kip die erin zit smaakt in ieder geval veel beter dan in menig andere salade die ik heb gegeten..
Da's een duur grammetjequote:Op maandag 10 maart 2014 19:31 schreef uniekhoorn het volgende:
Mijn lief vind de toetje van loetje kwark/citroensmaak heerlijk, lekkerder dan Mono aardbeien/kwark en roze koekenkwark.
Aardbeien, 99 cent voor gram, ze zijn nog niet echt lekker maar goed te doen
morgen gelijk bellen en klagenquote:Op dinsdag 11 maart 2014 21:31 schreef zakschijt het volgende:
Die stokbroodjes met pepperoni hebben ze nooit meer hier (Den Haag) bij de lidl.... Alleen met olijf of naturel....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ga morgen weer kijken.quote:Op dinsdag 11 maart 2014 23:04 schreef CrashO het volgende:
[..]
In Enschede lag er nog een doos of 30
Heb er ook 2 liggen
Ja, deze week toevallig wel. Ik zag gisteren nog een pallet met zakken van 20 liter staan.quote:
Yes, 99 cent per zakquote:Op vrijdag 14 maart 2014 14:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, deze week toevallig wel. Ik zag gisteren nog een pallet met zakken van 20 liter staan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |