Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegetenquote:Op dinsdag 4 maart 2014 20:56 schreef JohnB52 het volgende:
Straks die mozzarellabolletjes uitproberen!
4 emmers? thats insanequote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Emmertjes ... En bij nader inzien waren het er drie ...quote:
als het maar lekker is meidquote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:46 schreef Copycat het volgende:
[..]
Emmertjes ... En bij nader inzien waren het er drie ...
De broodjes en pasta's Caprese hebben hier veelvuldig op het menu gestaan.
My name is Copycat, I'm a mozzarella di bufala addict.
Nee die balletjes die je in de friteuse moest doen.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Ah okay, gelukkig frituur ik nietquote:Op woensdag 5 maart 2014 00:00 schreef JohnB52 het volgende:
Nee die balletjes die je in de friteuse moest doen.
Ach, iemand moest t proberen...
Wij 2quote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die mini-mozzarella van koemelk? Die zijn idd niet lekker. Mozzarella moet imo van buffelmelk worden gemaakt, zoals die van de Italiaanse week van vorige week. Die vond ik weer erg lekker. Ik heb geloof ik in totaal vier emmertjes gekocht ... En opgegeten.
Ja.quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:14 schreef THEFXR het volgende:
[..]
liggen die schnitzels in de diepvries?
Ik vind ze wel knap vet. Bak ze daarom in de oven met bakpapier eronder en dep ze daarna nog af, dan zijn ze prima.quote:
goede tipquote:Op woensdag 5 maart 2014 16:47 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik vind ze wel knap vet. Bak ze daarom in de oven met bakpapier eronder en dep ze daarna nog af, dan zijn ze prima.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |