Als water is voor kikkers, is thee voor ..quote:Op zondag 23 februari 2014 13:12 schreef marc0871 het volgende:
vanochtend (nou ja, bijna middag) een paar bolletjes hagelslag, en een mok thee.
vanavond maak ik bami met ei, ham, ui, prei, een teentje knoflook, en een eigen kruidenmix van gember, korianderzaad, chilipoeder, kurkuma, komijnzaad, kaneel en anijs,
tjap tjoi met kip, ui, prei, paprika, wortel, een teentje knoflook en chinese kool, in een licht gebonden kippenbouillon
ajam pangang met in kipkruiden gemarineerde kip, in een pittige zoetzure saus van water, verse gember, sambal, tomatenpuree, suiker en azijn, gebonden met allesbinder.
en pindasaus van kokosmelk, pindakaas, ui, knoflook, sambal en ketjap
Wat heeft dit met wokken te maken? Oesters ok, maar de andere dingen...quote:Op zondag 23 februari 2014 16:59 schreef uniekhoorn het volgende:
Uit wokken.... de zgn. luxe wok.
Met verse oesters, gerookte palingen, carpaccio's, verse pasta's, pizza's, pannenkoeken.
goed anderhalf uur.quote:Op zondag 23 februari 2014 14:49 schreef Geerd het volgende:
[..]
Als water is voor kikkers, is thee voor ..
Zo dan beste klus of niet? Klinkt goed iig
inderdaadquote:Op zondag 23 februari 2014 17:15 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Wat heeft dit met wokken te maken? Oesters ok, maar de andere dingen....
Het is patat.quote:Op zondag 23 februari 2014 14:40 schreef Skeletor. het volgende:
Nu tosti fricandeau/Bulgaarse kaas. Vanavond patat/friet en 2 goulashkroketten. Met Hot Ketchup van Heinz.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |