Tot een paar maanden terug hadden ze volgens mij eendenborst bij iedere redelijk gesorteerde supermarkt. Jumbo, AH, maak niet uit. Maar gvdgdvdg is zie het nu al maanden nergens meer liggen! Baal ik echt van, want wij aten het regelmatig.quote:Op zondag 23 februari 2014 16:50 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Klinkt goed alleen hebben ze eendenborstfilet volgens mij niet bij de Jumbo liggen.
Hele nieuwe koel-vriescombi kopen zat ik aan te denken, deze doet niet meer dan dichtvriezen en dat schiet niet op.quote:Op zondag 23 februari 2014 16:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Vriezer ontdooien en schoonmaken dan maar
Ik eet het zelf niet zo heel veel maar 't is wel enorm lekker..quote:Op zondag 23 februari 2014 17:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Tot een paar maanden terug hadden ze volgens mij eendenborst bij iedere redelijk gesorteerde supermarkt. Jumbo, AH, maak niet uit. Maar gvdgdvdg is zie het nu al maanden nergens meer liggen! Baal ik echt van, want wij aten het regelmatig.
Schijnt dan in NL een zomerproduct te zijn.quote:Op zondag 23 februari 2014 17:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Tot een paar maanden terug hadden ze volgens mij eendenborst bij iedere redelijk gesorteerde supermarkt. Jumbo, AH, maak niet uit. Maar gvdgdvdg is zie het nu al maanden nergens meer liggen! Baal ik echt van, want wij aten het regelmatig.
Hoe is het met je rubbers? Meestal komt een slecht vriezende vriezer door of slechte rubbers of een halve sneeuwpop op de wanden.quote:Op zondag 23 februari 2014 16:54 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Misschien in de diepvries wel overigens maar ik koop over eht algemeen alleen vers vlees.
Komt ook omdat m'n eigen "diepvries" het niet goed doet, zelfs roomijs smelt erin.
Er ligt ook nog een kangoeroe filet ergens onder het ijs dat kennelijk wel op de wanden wil aangroeien maar die durf ik niet meer te eten (ligt er al lang en niet bij -18)
En tijdens de feestdagen.quote:Op zondag 23 februari 2014 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schijnt dan in NL een zomerproduct te zijn.
Je zou eerder rond de herfst verwachten, eendenjacht van vroeger.quote:Op zondag 23 februari 2014 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schijnt dan in NL een zomerproduct te zijn.
Weglatenquote:Op zondag 23 februari 2014 17:53 schreef -mandy- het volgende:
Beste piet,
Wat is een goed alternatief voor noten in een appel- of perentaart? heeft een pinda- en notenallergie, en ik vroeg me af of jij daar een ander lekker alternatief voor hebt?
Sap van persen?quote:Op maandag 24 februari 2014 14:36 schreef Eris het volgende:
Ik heb hier nog 40 sinasappels liggen die langzaam aan het vergaan zijn.... wat kanik er mee.
Koelcel/store is zo goed als leeg.
Eieren, slagroom, yogurt zijn allemaal op. Wel zat bloem en cake mix waar water en olie bij moet.
Daarnaast wat custard en ander zooi. Over het algemeen is het vinden het grootste probleem.
Je kan, bij twijfel, er ook nog 1 kilo suiker per liter sap aan toevoegen en het als siroop gebruiken voor een verfrissende sinas met spa rood.quote:Op maandag 24 februari 2014 14:54 schreef MaximusTG het volgende:
Wou het net posten . Das dan weer een voordeel van sinaasappels -> je houdt er meestal niet veel sap aan over .
Wat voor een schip werk je?quote:Op maandag 24 februari 2014 14:36 schreef Eris het volgende:
Ik heb hier nog 40 sinasappels liggen die langzaam aan het vergaan zijn.... wat kanik er mee.
Koelcel/store is zo goed als leeg.
Eieren, slagroom, yogurt zijn allemaal op. Wel zat bloem en cake mix waar water en olie bij moet.
Daarnaast wat custard en ander zooi. Over het algemeen is het vinden het grootste probleem.
Piet, je blijft me verbazen....quote:Op maandag 24 februari 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Hoe lang zit je nog op zee? Stores leeg is kut, en voor 9 man koken is best lastig als je het niet gewend bent.
Heb zelf aan boord van cruiseschepen gewerkt. 6-7 uur slaap als je geluk had en voor de rest alleen maar werken
how come?quote:
Dit verbaasde me..... meer niet.quote:Op maandag 24 februari 2014 14:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat voor een schip werk je?
Ben jarenlang scheepskok geweest
Koken voor negen man maar? Valt toch wel mee?quote:Op maandag 24 februari 2014 15:49 schreef Eris het volgende:
Nu 2 dag onze filipijnse kok is ziek naar huis en ik ben de enige die redelijk goed kan koken en in de ochtend geen wacht hoeft te lopen. Dus zodoende...
Ik hoop alleen dat dit geen weken hoef te doen. Toch meer werk dan het lijkt steeds koken voor negen man
Alleen de stores zijn bijna leeg. Wat het nog lastiger is.
En niet ff naar de lidl kunnen om de hoekquote:Op maandag 24 februari 2014 20:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Koken voor negen man maar? Valt toch wel mee?
Heb wel eens met 2 man voor 35 man gekookt Maar goed, eenmalig is natuurlijk iets anders dan elke dag 3 keer eten voorschotelen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |