abonnement Unibet Coolblue
pi_136837986
Ik moet toegeven dat ik het ook nooit heb geprobeerd, maar dat idee heb ik altijd als ik zo een plakkerige hap vastkoker in mijn mond heb.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 09:05:53 #52
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136838156
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 08:52 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ik moet toegeven dat ik het ook nooit heb geprobeerd, maar dat idee heb ik altijd als ik zo een plakkerige hap vastkoker in mijn mond heb.
Ik zou het ook niet doen, ik gebruik liever geen organische verbindingen op de muren, als je alleen minerale stoffen gebruikt gaat het ook niet schimmelen. Heb geen behang dus ook.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136838756
Ik vind vastkokers heerlijk met kefir en dille :Y)
Spoilers!
  dinsdag 18 februari 2014 @ 09:41:38 #54
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136838871
Ik maak een uitzondering voor vastkokers als het opperdoes ronde zijn, of roseval
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136840180
Piet of iemand anders,

Ik heb dit weekend brood gebakken. Kilo bloem, beetje zout, drie zakjes gist, 600ml water en nor rozijnen en rozemarijn voor de smaak. 2 keer 40 minuten gerezen.

Alleen, het brood is eigenlijk helemaal niet zo luchtig. Hoe krijg ik luchtig zelfgebakken brood?
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 18 februari 2014 @ 10:47:44 #56
414785 sirdanilot
pi_136840772
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 09:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik zou het ook niet doen, ik gebruik liever geen organische verbindingen op de muren, als je alleen minerale stoffen gebruikt gaat het ook niet schimmelen. Heb geen behang dus ook.
Nou, mijn muren, waar niks organisch aan is, schimmelen toch een eind weg :') Het gaat meer om de vochtigheid dan om het materiaal van de muur.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 18 februari 2014 @ 11:02:39 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136841266
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 10:47 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Nou, mijn muren, waar niks organisch aan is, schimmelen toch een eind weg :') Het gaat meer om de vochtigheid dan om het materiaal van de muur.
Wat voor een verf zit daar op?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 11:03:00 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136841284
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 10:29 schreef Young_David het volgende:
Piet of iemand anders,

Ik heb dit weekend brood gebakken. Kilo bloem, beetje zout, drie zakjes gist, 600ml water en nor rozijnen en rozemarijn voor de smaak. 2 keer 40 minuten gerezen.

Alleen, het brood is eigenlijk helemaal niet zo luchtig. Hoe krijg ik luchtig zelfgebakken brood?
Langer laten rijzen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136841766
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 10:29 schreef Young_David het volgende:
Piet of iemand anders,

Ik heb dit weekend brood gebakken. Kilo bloem, beetje zout, drie zakjes gist, 600ml water en nor rozijnen en rozemarijn voor de smaak. 2 keer 40 minuten gerezen.

Alleen, het brood is eigenlijk helemaal niet zo luchtig. Hoe krijg ik luchtig zelfgebakken brood?
Kan aan een heleboel zaken liggen. Heb je het goed gekneed (minimaal 10 min), temperatuur van het water, rijstemperatuur, etc.
Stel je vraag eens in het broodbaktopic, daar zitten de echte broodbak experts.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 11:53:09 #60
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_136843015
Piet nog een idee voor goede vegetarische uiensoep?
pi_136843095
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:53 schreef ErkendFokker het volgende:
Piet nog een idee voor goede vegetarische uiensoep?
Snij de uien in ringen, net als de knoflook tenen. Doe boter in de pan en laat warm worden. Doe de uien en knoflook in de pan, 15 minuten, half hoog vuur, deksel op de pan, af en toe roeren.
Als de uien zacht zijn en redelijk wat vocht af hebben gegeven, vuur laag en deksel schuin.
Af en toe roeren en 1 ½ uur laten pruttelen.

Dan drank naar keuze, tuinkruidenbouillon en verse kruiden toevoegen, klaar.
Sterkheidsbaas van alles.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 12:15:17 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136843806
Veel, heel veel (liefst rode) uien snijden, grote pan wat boter smelten, of olie, en de uien op laag vuur een uur lang of nog langer heel langzaam laten carameliseren.
Easy does it, niet snel snel willen.
Als de uien verworden zijn tot goudbruine "prut" wat gehakte knoflook toevoegen en rode wijn toevoegen laten koken ca 15-20 minuten dan bouillon toevoegen en aan de kook brengen.
Afsmaken met zout en peper, eventueel wat soyasaus.
De knoflook niet mee carameliseren, wordt snel bitter dan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 18 februari 2014 @ 12:24:41 #63
414785 sirdanilot
pi_136844116
Bij uiensoep hoort naar mijn mening de smaak van boter. In boter caramelliseren, dus, indien mogelijk.

Ik heb er geen geduld voor; kilo's uien snijden en dan ook nog eens uren wachten tot het klaar is, roeren, etc... Ik had ooit een recept gevonden waarbij je het in de oven (!) kon doen. Maar de uien droogden alleen maar uit, dat werkt dus niet :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 18 februari 2014 @ 12:27:32 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136844223
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 12:24 schreef sirdanilot het volgende:
Bij uiensoep hoort naar mijn mening de smaak van boter. In boter caramelliseren, dus, indien mogelijk.

Ik heb er geen geduld voor; kilo's uien snijden en dan ook nog eens uren wachten tot het klaar is, roeren, etc... Ik had ooit een recept gevonden waarbij je het in de oven (!) kon doen. Maar de uien droogden alleen maar uit, dat werkt dus niet :')
Zet de uien op, ga een boek lezen, fokken of een film kijken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 18 februari 2014 @ 12:36:05 #65
414785 sirdanilot
pi_136844556
Moet je niet blijven roeren dan?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 18 februari 2014 @ 12:39:31 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136844659
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 12:36 schreef sirdanilot het volgende:
Moet je niet blijven roeren dan?
Neuh, niet als je een pan hebt met een dikke bodem en het vuur laag houdt, dan hoef je niet telkens de blijven roeren,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136845568
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 22:58 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet, waarom zou je ergens vastkokende aardappelen voor gebruiken? Ik eet alleen kruimige aardappelen, vastkokend vind ik een vieze structuur en smaak hebben. Ook nog geen toepassing tegengekomen waar ik stevigere aardappelen voor zou willen.
Ik gebruik ze wel eens in een tajineschotel, ik wil dan namelijk niet dat het een grote brei wordt maar dat de stukken goed gevormd blijven. Dit zou je zo ook kunnen doen bij andere stoven waarbij je de aardappelen in het begin toe wilt voegen.
Behalve aardappelsalade kan ik ook niet meer bedenken, ik gebruik dus ook vrijwel altijd kruimige.
pi_136845579
Piet, gebruik jij meestal een volledige soepkip om bouillon te maken? Ik heb onlangs 1 kilo kippenekken gekocht, voor 1¤. Zeer voordelig en ook enorm veel smaak.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
  dinsdag 18 februari 2014 @ 13:13:54 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136845864
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 13:06 schreef ASSpirine het volgende:
Piet, gebruik jij meestal een volledige soepkip om bouillon te maken? Ik heb onlangs 1 kilo kippenekken gekocht, voor 1¤. Zeer voordelig en ook enorm veel smaak.
Uitstekend voor bouillon en fond, alleen wat weinig vlees dan, maar als basis voor soepen en bv risotto een prima idee.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136846122
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 13:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Uitstekend voor bouillon en fond, alleen wat weinig vlees dan, maar als basis voor soepen en bv risotto een prima idee.
Hoeveel bouillon/fond maak je van 1 kilo kippenproduct?
Ik moet ook eens zelf fonds gaan maken.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 14:33:15 #71
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_136849360
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Veel, heel veel (liefst rode) uien snijden, grote pan wat boter smelten, of olie, en de uien op laag vuur een uur lang of nog langer heel langzaam laten carameliseren.
Easy does it, niet snel snel willen.
Als de uien verworden zijn tot goudbruine "prut" wat gehakte knoflook toevoegen en rode wijn toevoegen laten koken ca 15-20 minuten dan bouillon toevoegen en aan de kook brengen.
Afsmaken met zout en peper, eventueel wat soyasaus.
De knoflook niet mee carameliseren, wordt snel bitter dan.
Ik heb ook nog een bult witte uien, gooi ik er ook bij
Wat voor boullion kan je aanbevelen?
  dinsdag 18 februari 2014 @ 14:39:21 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136849618
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:33 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Ik heb ook nog een bult witte uien, gooi ik er ook bij
Wat voor boullion kan je aanbevelen?
Rund normaal gesproken, maar je vroeg toch vegetaries?
Dan zou ik een groentebouillon gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 14:46:26 #73
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_136849948
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Rund normaal gesproken, maar je vroeg toch vegetaries?
Dan zou ik een groentebouillon gebruiken
Ja helaas vegetarisch..
  dinsdag 18 februari 2014 @ 17:02:51 #74
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136857649
Of shiitake bouillon.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 17:06:34 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136857914
Wat soy erbij en het smaakt zeer umami.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136896470
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 13:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Uitstekend voor bouillon en fond, alleen wat weinig vlees dan, maar als basis voor soepen en bv risotto een prima idee.
Waar gebruik jij het vlees dan nog voor?
Ik heb het vlees van de nekken uiteindelijk weg gegooid, is massaal van het bot gekomen.
De hoeveelheid vlees van de nekken valt best mee hoor, ik had er eventueel nog kroketten van kunnen maken.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
  woensdag 19 februari 2014 @ 18:17:36 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136899540
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 16:35 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Waar gebruik jij het vlees dan nog voor?
Ik heb het vlees van de nekken uiteindelijk weg gegooid, is massaal van het bot gekomen.
De hoeveelheid vlees van de nekken valt best mee hoor, ik had er eventueel nog kroketten van kunnen maken.
Klinkt als een goed idee, of ragout mee maken, met wat room, en dan bij rijst serveren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 21 februari 2014 @ 10:54:20 #78
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_136965862
Piet, waar kun je het beste uit eten in de omgeving van Kleef?
  vrijdag 21 februari 2014 @ 10:59:39 #79
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136966051
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 10:54 schreef BasEnAad het volgende:
Piet, waar kun je het beste uit eten in de omgeving van Kleef?
Geen idee, ben daar in de buurt niet uit eten geweest.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 21 februari 2014 @ 11:34:15 #80
414785 sirdanilot
pi_136967377
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 16:35 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Waar gebruik jij het vlees dan nog voor?
Ik heb het vlees van de nekken uiteindelijk weg gegooid, is massaal van het bot gekomen.
De hoeveelheid vlees van de nekken valt best mee hoor, ik had er eventueel nog kroketten van kunnen maken.
Zonde -O- Lekker in een soep, if inderdaad ragout/kroket, door de pasta... etc.

Creatief zijn met restjes is voor mij een belangrijk onderdeel van het koken ;)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 21 februari 2014 @ 11:47:21 #81
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136967858
Maar toch, het is toch de bedoeling dat de smaak in de bouillon trekt?
Ik vind het overgebleven vlees meestal nogal smakeloos. Dus kieper het vaak weg.
Zeker bij zoiets als kippennekken.
  vrijdag 21 februari 2014 @ 12:38:03 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136969562
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:47 schreef RobinOok het volgende:
Maar toch, het is toch de bedoeling dat de smaak in de bouillon trekt?
Ik vind het overgebleven vlees meestal nogal smakeloos. Dus kieper het vaak weg.
Zeker bij zoiets als kippennekken.
<oma modus> Kan merken dat jij de oorlog niet hebt meegemaakt</oma modus>
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 22 februari 2014 @ 15:11:25 #83
414785 sirdanilot
pi_137014597
Klopt, ik zou zoiets ook nooit weggooien, er zitten nog altijd voedingsstoffen in en kan lekker dienen als vulling in een soep of zo.

Piet, ik heb rotivellen gemaakt, uitgerold en gestapeld met plastic tussen elk rotivel, opgerold en in de vriezer gedaan. Is dit een goed idee of wordt het één grote troep zodra ik het er weer uit haal en laat ontdooien?

Ik had ooit een Indiër op mijn gang wonen, die maakte dus elke dag from scratch van die roti-achtige dingen. Stond uren in de keuken... Ik zei nog tegen hem 'waarom maak je niet in één keer een grote stapel om in te vriezen?' Maar hij beweerde dat dat niet kon :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 22 februari 2014 @ 15:15:33 #84
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137014732
Geen idee, ik eet graag surinaams, maar maak het zelf nooit.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 februari 2014 @ 20:54:32 #85
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_137027443
Ik zou niet weten waarom dat niet zou kunnen. Met laagjes plastic of vetvrij papier ertussen lijkt me prima oplossing. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 22 februari 2014 @ 20:58:46 #86
414785 sirdanilot
pi_137027651
Nou ja, het was toch een restje dus mocht het niet lukken is er geen man overboord.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 22 februari 2014 @ 20:59:06 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137027670
Als ik kijk waar rotivellen van gemaakt worden lijkt me dat ze mits goed verpakt best in te vriezen zijn
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 februari 2014 @ 21:00:37 #88
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137027761
Damn, ik mis de bijlmer soms zo, heerlijk eten in de Amsterdamse Poort
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 februari 2014 @ 22:24:59 #89
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_137031737
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 15:11 schreef sirdanilot het volgende:
Ik had ooit een Indiër op mijn gang wonen, die maakte dus elke dag from scratch van die roti-achtige dingen. Stond uren in de keuken... Ik zei nog tegen hem 'waarom maak je niet in één keer een grote stapel om in te vriezen?' Maar hij beweerde dat dat niet kon :')
Het is een Indiër, die denken soms wat anders over voedsel bereiden en het leven in het algemeen :D
Dat hoeft niet altijd zo Nederlands efficiënt, kwestie van accepteren ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_137047065
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 15:11 schreef sirdanilot het volgende:
Klopt, ik zou zoiets ook nooit weggooien, er zitten nog altijd voedingsstoffen in en kan lekker dienen als vulling in een soep of zo.

Piet, ik heb rotivellen gemaakt, uitgerold en gestapeld met plastic tussen elk rotivel, opgerold en in de vriezer gedaan. Is dit een goed idee of wordt het één grote troep zodra ik het er weer uit haal en laat ontdooien?

Ik had ooit een Indiër op mijn gang wonen, die maakte dus elke dag from scratch van die roti-achtige dingen. Stond uren in de keuken... Ik zei nog tegen hem 'waarom maak je niet in één keer een grote stapel om in te vriezen?' Maar hij beweerde dat dat niet kon :')
In de Amsterdamse Poort kan je ze diepgevroren én vers van hetzelfde merk kopen, dus invriezen lijkt me geen probleem. Ik ben zó blij dat ik daar in de buurt werk.
Leuk werk rotivellen maken en ik heb nu eindelijk de slag te pakken om er zo'n heerlijke vulling goed in te krijgen *) .
Home computers are being called upon to perform many new functions, including the consumption of homework formerly eaten by the dog.
pi_137051637
Even een vraagje, ik wil zoete aardappelkoekjes maken met gele paprika en wortel en misschien zelfs wat rozijntjes erin. Heeft iemand hier een goed recept? Wat ik tot nu toe heb gezien aan recepten is met geprakte zoete aardappel met meel en ei. Ik vraag me af of gewoon geraspte zoete aardappel ook kan en wat lekkerder is. Als ik aardappelpuree gebruik, moet ik de wortel en paprika ook pureren of kan ik die gewoon geraspt of in stukjes erin doen. Wat denken jullie?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  User die het meest klaagt 2022 zondag 23 februari 2014 @ 16:03:07 #92
414785 sirdanilot
pi_137051972
Zoute zoeteaardappelkoekjes neem ik aan?

Ik zou gewoon maar wat proberen, ik heb zoiets nog nooit gemaakt. De textuur zal heel anders worden bij geraspt dan bij gepureerd.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_137052343
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 16:03 schreef sirdanilot het volgende:
Zoute zoeteaardappelkoekjes neem ik aan?

Ik zou gewoon maar wat proberen, ik heb zoiets nog nooit gemaakt. De textuur zal heel anders worden bij geraspt dan bij gepureerd.
Nee zoete zoete aardappelkoekjes had ik in gedachten. Past denk ik beter.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  User die het meest klaagt 2022 zondag 23 februari 2014 @ 16:42:50 #94
414785 sirdanilot
pi_137053473
Zoete zoete aardappelkoekjes met... paprika?

You're on your own. Ik zou zeggen, experimenteer er op los en post foto's :)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 23 februari 2014 @ 16:45:36 #95
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_137053627
M'n avondeten.. Piet, hoe maak ik het klaar?

Ik heb totaal geen inspiratie voor vandaag (supermarkt is open dus ik kan boodschappen doen)
  zondag 23 februari 2014 @ 16:47:54 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137053717
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 16:45 schreef SiGNe het volgende:
M'n avondeten.. Piet, hoe maak ik het klaar?

Ik heb totaal geen inspiratie voor vandaag (supermarkt is open dus ik kan boodschappen doen)
Zin om te koken of niet?
Ik maak vanavond een eendenborst filet, op de huid gebakken met klassieke sinaasappelsaus, bloemige aardappels en rode kool met appeltjes.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_137053799
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 15:56 schreef Tinuviel het volgende:
Even een vraagje, ik wil zoete aardappelkoekjes maken met gele paprika en wortel en misschien zelfs wat rozijntjes erin. Heeft iemand hier een goed recept? Wat ik tot nu toe heb gezien aan recepten is met geprakte zoete aardappel met meel en ei. Ik vraag me af of gewoon geraspte zoete aardappel ook kan en wat lekkerder is. Als ik aardappelpuree gebruik, moet ik de wortel en paprika ook pureren of kan ik die gewoon geraspt of in stukjes erin doen. Wat denken jullie?
http://carolinebrouwer.bl(...)ppelkoekjes.html?m=1

Ottolenghi! *O*
  zondag 23 februari 2014 @ 16:50:13 #98
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_137053806
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 16:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zin om te koken of niet?
Ik maak vanavond een eendenborst filet, op de huid gebakken met klassieke sinaasappelsaus, bloemige aardappels en rode kool met appeltjes.
Klinkt goed alleen hebben ze eendenborstfilet volgens mij niet bij de Jumbo liggen.
Wel eendenborst-carpaccio maar dat bakt wat minder ;)
  zondag 23 februari 2014 @ 16:51:43 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137053869
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 16:50 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Klinkt goed alleen hebben ze eendenborstfilet volgens mij niet bij de Jumbo liggen.
Wel eendenborst-carpaccio maar dat bakt wat minder ;)
AH volgens mij wel, maar geen idee verder, ik koop ze bij Aldi süd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 23 februari 2014 @ 16:54:42 #100
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_137053999
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 16:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

AH volgens mij wel, maar geen idee verder, ik koop ze bij Aldi süd
Misschien in de diepvries wel overigens maar ik koop over eht algemeen alleen vers vlees.
Komt ook omdat m'n eigen "diepvries" het niet goed doet, zelfs roomijs smelt erin.
Er ligt ook nog een kangoeroe filet ergens onder het ijs dat kennelijk wel op de wanden wil aangroeien maar die durf ik niet meer te eten (ligt er al lang en niet bij -18)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')