of sjips als ze shit willen zeggenquote:
Zouden ze nu gaan vertellen hoeveel gouda er uit Nieuw Zeeland komt? Of uit Ierland?quote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:08 schreef golfer het volgende:
Gouda, wie heeft er geen kaas van gegeten? Kaas maak je van melk, dat weten we allemaal. Maar de ene Goudse is de andere niet. Van de prijsknaller uit de supermarkt tot het exclusieve stukje bij de specialist. Hoe kan iets dat altijd van hetzelfde gemaakt is zo verschillend smaken?
Donderdag in de Keuringsdienst van Waarde: de kaas en waar die naar smaakt
inderdaadquote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
of sjips als ze shit willen zeggen
is dit geen herhaling?quote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:08 schreef golfer het volgende:
Gouda, wie heeft er geen kaas van gegeten? Kaas maak je van melk, dat weten we allemaal. Maar de ene Goudse is de andere niet. Van de prijsknaller uit de supermarkt tot het exclusieve stukje bij de specialist. Hoe kan iets dat altijd van hetzelfde gemaakt is zo verschillend smaken?
Donderdag in de Keuringsdienst van Waarde: de kaas en waar die naar smaakt
Ik heb ze gevraagd.quote:Op donderdag 6 maart 2014 02:21 schreef Knuck-les het volgende:
is dit geen herhaling?
http://keuringsdienstvanw(...)everingen/21-10-2010
Dat werd toen ook verteld, dat goudse kaas helemaal niet zo gouds is/wasquote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zouden ze nu gaan vertellen hoeveel gouda er uit Nieuw Zeeland komt? Of uit Ierland?
Kwam in NZ mensen tegen die in een kaasfabriek daar werken die voor AH produceert
wat valt er voor nieuws te vertellen dan?quote:Op donderdag 6 maart 2014 13:18 schreef golfer het volgende:
Bericht terug van ze: het is een nieuwe uitzending en geen herhaling!
We zullen het moeten zien.quote:Op donderdag 6 maart 2014 15:51 schreef TUFKAL het volgende:
wat valt er voor nieuws te vertellen dan?
Bij Betty?quote:
de kaaswinkel in Deventer is al jaren de bestequote:Op donderdag 6 maart 2014 21:17 schreef golfer het volgende:
'Onze' Betty van L'Amuse (tegenwoordig in IJmuiden) kon het weer fraai uitleggen.
Als je ooit iets wilt weten over kaas moet je een keer naar haar winkeltje toe. Ze is geloof SVH-meester in kaas en weet echt alles van allerlei kazen van over de hele wereld.
En hoe heet die dan wel en is die net zo bekend als l' Amuse en betrekken de toprestaurants daar ook hun kazen van?quote:Op donderdag 6 maart 2014 22:00 schreef TUFKAL het volgende:
de kaaswinkel in Deventer is al jaren de beste
Hier welquote:Op donderdag 6 maart 2014 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
En hoe heet die dan wel en is die net zo bekend als l' Amuse en betrekken de toprestaurants daar ook hun kazen van?
Gok dat ze niet ff paar maanden mee wildenquote:Op donderdag 13 maart 2014 20:49 schreef arjan1112 het volgende:
was het geld op dat ze het via Skype doen ?
Dat was wel grappig jaquote:Op donderdag 13 maart 2014 20:41 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wat een seksist die Duitser!
Nog geen levende pollakvis gezien.
ik ken Skype alleen van de chicksquote:Op donderdag 13 maart 2014 20:49 schreef arjan1112 het volgende:
was het geld op dat ze het via Skype doen ?
Seksistquote:Op donderdag 13 maart 2014 20:41 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wat een seksist die Duitser!
Nog geen levende pollakvis gezien.
quote:Op donderdag 13 maart 2014 21:45 schreef CrashO het volgende:
Die selfie met die vis !
Uberbaas en uberdebiel tegelijk.
inderdaad!quote:Op donderdag 13 maart 2014 21:07 schreef golfer het volgende:
Haha, dat wijf in die Iglofabriek met al die linkerfilets.
'Het is hier geen kleuterschool" en meteen daar achteraan die infantiele reclame met kinderen van Captain Iglo monteren.
Het viel mij nog mee dat het inderdaad allemaal hele samengeperste filets waren, die grote diepvriesblokken en geen seperatorvis.
Volgens mij bellen ze niet met helpdesken, maar met winkels/groothandels en komen dan gewoon bij de kaasafdeling/visafdeling terechtquote:Op vrijdag 14 maart 2014 12:03 schreef fotostarter het volgende:
Ik vond hem in tegenstelling van velen wel lekker wegkijken.
Het bellen tussendoor, helpdeskmedewerkers die nergens iets vanaf weten
Zijn veelal concepthoreca die daarmee werken, dezelfde die met synthetisch truffelaroma werken en het truffel noemen.quote:Op vrijdag 14 maart 2014 22:45 schreef Isegrim het volgende:
Dat zag er echt goor uit gewoon, dat sintjacobs-separatorvlees. Als je dat gebruikt, heb je als kok echt geen zelfrespect.
nee, de rekenkamerquote:
Dat is toch een herhaling, want die heb ik al gezien.quote:Op donderdag 19 juni 2014 19:57 schreef fotostarter het volgende:
Vandaag kipfilet
http://www.tvgids.tv/tv/keuringsdienst-van-waarde/11381247
Vond het eigenlijk maar een heel matige aflevering. En eerlijk als ik ben, vond ik de soep van de belg er helemaal niet zo lekker uit zien. Maar goed, smaak valt niet te proeven door een tvquote:Op donderdag 26 juni 2014 20:54 schreef Jester65 het volgende:
Ik zag alleen het laatste stuk, maar de aflevering over Ossenstaartsoep leek wel een sterke te zijn. Met die kok bij wie letterlijk het water in de mond stond. En de dame van de Plus die de hoorn er op gooide.
Hij zal het zelf ook niet als 'ossenstaartvlees' verkopen. Dus doet niks fout, hij verkoopt gewoon een soort van grote frikandellen.quote:Op vrijdag 27 juni 2014 07:42 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Vond het eigenlijk maar een heel matige aflevering. En eerlijk als ik ben, vond ik de soep van de belg er helemaal niet zo lekker uit zien. Maar goed, smaak valt niet te proeven door een tv
Ik kon wel veel sympathie opbrengen voor de kerel in die fabriek welke het "soepvlees" maakte.
De eerlijkheid, terwijl het bullshit was. Hij draaide er niet omheen, maar zij gewoon dat consumenten in feite worden besodemieterd. Dat zie ik liever dan mensen die de schijn hoog houden terwijl ze hetzelfde doen
Snap je mijn post niet?quote:Op vrijdag 27 juni 2014 08:44 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Hij zal het zelf ook niet als 'ossenstaartvlees' verkopen. Dus doet niks fout, hij verkoopt gewoon een soort van grote frikandellen.
Dat zijn klanten het in de soep gooien en dan de naam Ossenstaartsoep erop zetten, is niet zijn probleem.
Ik ben het ook inderdaad met je eens hoorquote:
Okquote:Op vrijdag 27 juni 2014 11:55 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Ik ben het ook inderdaad met je eens hoor
6 maart dit jaarquote:Op donderdag 7 augustus 2014 16:54 schreef HenkieVdV het volgende:
Vanavond nog steeds geen nieuwe aflevering toch? Ik twijfel of ik deze al gezien heb.
Herhaling van maart.quote:Op donderdag 7 augustus 2014 16:54 schreef HenkieVdV het volgende:
Vanavond nog steeds geen nieuwe aflevering toch? Ik twijfel of ik deze al gezien heb.
Leuk! Hopelijk komen de klagers en degene die het de vorige keer beweerde dan ook in de uitzending.quote:Op maandag 25 augustus 2014 21:41 schreef golfer het volgende:
Vanaf donderdag 28-8 weer nieuwe afleveringen.
Melkkoe:
De Keuringsdienst kreeg veel reacties op een eerdere uitzending over kaas. Vooral van melkboeren, die boos waren op een kaasboer. Die had de controversiėle uitspraak gedaan, dat koeien op een dag wel negentig liter melk kunnen geven. Flauwekul, of niet? De Keuringsdienst zoekt zulke gekke koeien. Een verhaal over de koe en het uiterste van haar uiers.
Ja, die komt er ook nog aan.quote:Op maandag 25 augustus 2014 22:33 schreef RacerDKB het volgende:
Bij de Slimste Mens vertelde Marijn Frank over een aankomende aflevering over tonijn dacht ik.
Nice.quote:Op maandag 25 augustus 2014 21:41 schreef golfer het volgende:
Vanaf donderdag 28-8 weer nieuwe afleveringen.
Melkkoe:
De Keuringsdienst kreeg veel reacties op een eerdere uitzending over kaas. Vooral van melkboeren, die boos waren op een kaasboer. Die had de controversiėle uitspraak gedaan, dat koeien op een dag wel negentig liter melk kunnen geven. Flauwekul, of niet? De Keuringsdienst zoekt zulke gekke koeien. Een verhaal over de koe en het uiterste van haar uiers.
Gewoon een kwestie van fokken. Doen we al sinds de bronstijd.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 21:12 schreef golfer het volgende:
Wow, wat ze niet al kunnen met doorfokken en genetische manipulatie.
Koeien die steeds meer en efficiėnter melk produceren met minder afval en zelfs zonder hoorns.
Of je daar heel erg blij mee moet zijn is een andere discussie.
Dna-profielen en het manipuleren daarvan is toch echt vrij recente wetenschap.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 21:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Gewoon een kwestie van fokken. Doen we al sinds de bronstijd.
Klopt. Maar toon jij eerst maar eens aan dat melkvee genetisch gemanipuleerd wordt met recombinant dna technologiequote:Op donderdag 28 augustus 2014 22:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Dna-profielen en het manipuleren daarvan is toch echt vrij recente wetenschap.
Heb je wel gekeken naar de uitzending?quote:Op donderdag 28 augustus 2014 22:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Klopt. Maar toon jij eerst maar eens aan dat melkvee genetisch gemanipuleerd wordt met recombinant dna technologie
Ja, en ik begreep ook waar het om ging en wat er gezegd werd. Wat gezegd werd was formeel correct maar er werd naar mijn indruk nogal gestrooid met de term genetisch om het een wat Faustiaans tintje te geven.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 23:31 schreef golfer het volgende:
[..]
Heb je wel gekeken naar de uitzending?
Door daarop te selecteren?quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 12:09 schreef golfer het volgende:
Hoe kan je zonder manipulatie een koe zonder hoorns kweken?
Net zoals je schapen zonder hoorns fokt?quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 12:09 schreef golfer het volgende:
Hoe kan je zonder manipulatie een koe zonder hoorns kweken?
Bestaan er dan koeienrassen zonder hoorns?quote:
Soms zijn er spontane mutaties, net zoals nectarines perziken zijn zonder haar. Polled is het vakbegrip voor hoornloze koeien maar dat is niet noodzakelijk natuurlijk.quote:Op vrijdag 29 augustus 2014 12:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Bestaan er dan koeienrassen zonder hoorns?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |