Natuurlijk, maar de aardappel is maar een klein deel van de kostprijs.quote:Op vrijdag 28 februari 2014 10:44 schreef Igen het volgende:
[..]
Is het dan wel zo extreem veel? Kan me voorstellen dat die apparatuur heel duur is en je de kosten alleen lager krijgt door héééél veel massaproductie te doen.
Maar misschien is er dan ook wel helemaal niks mis mee om Lays te kopen. Als die gewoon de schaaleffecten benutten en aan de klant doorgeven ipv. als A-merk idiote winstmarges te hanteren, prima toch?
Niets, maar dat is niet wat ik van KVW van oudsher gewend wasquote:Op vrijdag 28 februari 2014 11:49 schreef Igen het volgende:
Is er wat mis dan, met Sendung mit der Maus (of vergelijkbare programma's zoals Galileo, Jimmy's Food Factory etc.)?
Ze kunnen het idd beter veranderen in "In een schuur gebakken chips door een vol-automatische machine in de buurt van Natasja"quote:Op zaterdag 1 maart 2014 14:23 schreef TUFKAL het volgende:
"Op de boerderij gebakken chips door Natasja" wat een onzin
of sjips als ze shit willen zeggenquote:
Zouden ze nu gaan vertellen hoeveel gouda er uit Nieuw Zeeland komt? Of uit Ierland?quote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:08 schreef golfer het volgende:
Gouda, wie heeft er geen kaas van gegeten? Kaas maak je van melk, dat weten we allemaal. Maar de ene Goudse is de andere niet. Van de prijsknaller uit de supermarkt tot het exclusieve stukje bij de specialist. Hoe kan iets dat altijd van hetzelfde gemaakt is zo verschillend smaken?
Donderdag in de Keuringsdienst van Waarde: de kaas en waar die naar smaakt
inderdaadquote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
of sjips als ze shit willen zeggen
is dit geen herhaling?quote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:08 schreef golfer het volgende:
Gouda, wie heeft er geen kaas van gegeten? Kaas maak je van melk, dat weten we allemaal. Maar de ene Goudse is de andere niet. Van de prijsknaller uit de supermarkt tot het exclusieve stukje bij de specialist. Hoe kan iets dat altijd van hetzelfde gemaakt is zo verschillend smaken?
Donderdag in de Keuringsdienst van Waarde: de kaas en waar die naar smaakt
Ik heb ze gevraagd.quote:Op donderdag 6 maart 2014 02:21 schreef Knuck-les het volgende:
is dit geen herhaling?
http://keuringsdienstvanw(...)everingen/21-10-2010
Dat werd toen ook verteld, dat goudse kaas helemaal niet zo gouds is/wasquote:Op dinsdag 4 maart 2014 16:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zouden ze nu gaan vertellen hoeveel gouda er uit Nieuw Zeeland komt? Of uit Ierland?
Kwam in NZ mensen tegen die in een kaasfabriek daar werken die voor AH produceert
wat valt er voor nieuws te vertellen dan?quote:Op donderdag 6 maart 2014 13:18 schreef golfer het volgende:
Bericht terug van ze: het is een nieuwe uitzending en geen herhaling!
We zullen het moeten zien.quote:Op donderdag 6 maart 2014 15:51 schreef TUFKAL het volgende:
wat valt er voor nieuws te vertellen dan?
Bij Betty?quote:
de kaaswinkel in Deventer is al jaren de bestequote:Op donderdag 6 maart 2014 21:17 schreef golfer het volgende:
'Onze' Betty van L'Amuse (tegenwoordig in IJmuiden) kon het weer fraai uitleggen.
Als je ooit iets wilt weten over kaas moet je een keer naar haar winkeltje toe. Ze is geloof SVH-meester in kaas en weet echt alles van allerlei kazen van over de hele wereld.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |