Ik heb dat spul nog nooit gebruikt. Zonder kan je eiwitten ook stijf krijgenquote:Op woensdag 12 februari 2014 14:01 schreef Dragonberry het volgende:
Cream of tartar toch? Dat heb ik inderdaad laatst nog bij de toko gekocht. Hier stond het alleen niet in het normale schap, maar bij de toonbank.
Dan kun je het het beste raspen.quote:Op dinsdag 11 februari 2014 23:38 schreef Sorella het volgende:
Ik heb palmsuiker in blokken die zal ik dan eerst fijn moeten malen lijkt mij ?
Het is een natuurlijk rijsmiddel. Vrij makkelijk te krijgen.quote:Op woensdag 12 februari 2014 06:38 schreef Tinuviel het volgende:
Alleen wat is wijnsteenbakpoeder? Daarvan heb ik nog nooit gehoord. Waar koop je dat?
Ja, maar mčt baking soda gemengd. Ik weet niet of dat er al in zit, anders een mengeling maken, anders is het te sterk.quote:Op woensdag 12 februari 2014 14:01 schreef Dragonberry het volgende:
Cream of tartar toch? Dat heb ik inderdaad laatst nog bij de toko gekocht. Hier stond het alleen niet in het normale schap, maar bij de toonbank.
Het is een alternatief voor zakjes Backin' van Oetker, alleen is dat laatste dus een stuk sterker.quote:Op woensdag 12 februari 2014 20:48 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Ik heb dat spul nog nooit gebruikt. Zonder kan je eiwitten ook stijf krijgen
Dan denk ik dat ik in de war ben met wat anders...quote:Op woensdag 12 februari 2014 22:18 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Het is een alternatief voor zakjes Backin' van Oetker, alleen is dat laatste dus een stuk sterker.
Volgens mij doe je Backin 9g op 500g of 1kg
Wijnsteenzuur bakpoeder is 10g per 250g meel
Maar in het cakerecept hoeft maar heel weinig, meer ter ondersteuning.
quote:Op vrijdag 14 februari 2014 16:13 schreef djkoelkast het volgende:
Koekjes gebakken (met spelt en einkorn uiteraard ) in Pacman vorm
[ afbeelding ]
Had even niks bij de hand om een foto te makenquote:Op vrijdag 14 februari 2014 19:03 schreef lady-wrb het volgende:
die vormpjes heb ik ook
waarom geen foto van de koekjes
Dit.quote:Op dinsdag 11 februari 2014 19:23 schreef loecje het volgende:
ik dacht; nu komt er een super ingewikkeld recept, maar het moeilijkste is denk ik nog de ingrediėnten verzamelen
Wat ik al zei: vorige keer typte ik een recept uit en kreeg ik 2x te horen "oh veel te moeilijk", vond het nogal zonde van het uittypenquote:Op vrijdag 14 februari 2014 22:44 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dit.
Toch bedankt, djkoelkast!
Ja, maar als ze dan "te moeilijk" gaan roepen met z'n allen dan denk ik ook waar doe ik het voor.quote:Op vrijdag 14 februari 2014 23:47 schreef Lienekien het volgende:
Het is toch leuk als mensen belangstelling hebben voor je recepten?
Als je er niet genoeg voor terug krijgt, dan doe je het niet meer. Simpel.quote:Op vrijdag 14 februari 2014 23:55 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ja, maar als ze dan "te moeilijk" gaan roepen met z'n allen dan denk ik ook waar doe ik het voor.
Ik schrijf mijn recepten nooit op, ik gebruik een zo oud mogelijk boek als leidraad voor de verhoudingen (x gram meel, x eieren etc.) en daar ga ik mee variėren. Meestal heel erg lekkerquote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:03 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Als je er niet genoeg voor terug krijgt, dan doe je het niet meer. Simpel.
Als mensen dan weer gaan vragen om een recept als je een foto van iets goddelijk lekkers plaatst, dan helpen we gerust: nee, djkoelkast post wel foto's maar geen recepten. Ben je gauw genoeg van het gezeur af.
We vragen je nooit meer om recepten, ok?quote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:06 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik schrijf mijn recepten nooit op, ik gebruik een zo oud mogelijk boek als leidraad voor de verhoudingen (x gram meel, x eieren etc.) en daar ga ik mee variėren. Meestal heel erg lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |