Dat ga ik onthoudenquote:Op zaterdag 4 januari 2014 02:34 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Daar bind ik wel eens stoofpotten mee
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danquote:Op zaterdag 4 januari 2014 10:14 schreef RobinOok het volgende:
Gevilde Gevulde eieren met veel kerrie.
Ja, als je het "echt" wilt doen, dan druk je de dooiers door een zeef en draai je er inderdaad een mousse-achtige vulling van die je mooi kun spuiten, maar ik prak ze meestal gewoon met mayonaise, veel kerrie, zout, peper en vreet ze achter elkaar op.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 14:50 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danwant dan ken ik. Erg lekker.
Nee die zijn vies, huzaren slaatje is lekkerquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Westland rundvleesslaatjes
[ afbeelding ]
Had ik vroeger regelmatig maar alleen plakjes spek en ipv ui en mosterd een goede eetlepel zeeuwse keukenstroop eroverquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Men neme 1 pak blokjes ontbijtspek, en 1 bak plakjes vetspek. Gooit het in een pan en door blijven gaan tot het helemaal uitgebakken is en knapperig. Warm een blijk capucijners of bruine bonen op, klein uitje snipperen, opgewarmde en uitgelekte bonen in je bord, een goede lepel met het uitgebakken spek (zoveel als je hebberigheid aan kan, vergeet een goede lepel vet ook niet) en de ui en een dikke theelepel mosterd. NOM NOM!
ipv de gehaktballen, biefstuk in roomboter gebakken en dan met witte roomboter bolletjes het jus oplepelen uit de panquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Mwah als echt guilty heb ik er twee die eigenlijk voor je aderen niet door de haak kunnen.
Gehaktballen maken en die aanbakken met harde boter (mag ook harde roomboter, niet die knijpflessen rommel). En dan na het eten met een stuk brood door het vet en de aangebrande stukjes vlees NOM NOM.
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Schamen? Nee. De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel...quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Met de jus van gebakken kippenleverquote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.
Juist niet, hoe korter hoe beter ze smaken.quote:Op zondag 5 januari 2014 16:21 schreef Adames het volgende:
ik dacht dat spruiten zo'n beetje de enige groente was die je wel door en door moet koken
Jij wintquote:
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |