uniekhoorn | zaterdag 21 december 2013 @ 18:03 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? Post hier je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje! ![]() Game on! Ben heerlijk aan het snoepen van aardbeiensorbet mmmm ![]() | |
golfer | zaterdag 21 december 2013 @ 18:20 |
Fricandeau-rollade uit de oven met gebakken kastanjechampignons en een ceasarsalad. ![]() | |
minilot | zaterdag 21 december 2013 @ 18:20 |
Ik eet nu zelfgemaakte kroepoek! Helemaal van garnalen en tapiocamail! *trots* ![]() Na burrito's met gehakt, bonen, oude kaas tomaten en groene kool, als avondeten. Burp. Er moest het een en ander op. ![]() Verder vandaag een banaan, een sinaasappel en een bak walnoten op. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 december 2013 @ 18:43 |
tapiocaMAIL nog wel, lekker digitaal ![]() Wat een werk joh, hoop dat je minstens een berg hebt gemaakt ![]() Ik eet ook wat op moet; een witlofschoteltje en een hema kaasbroodje ![]() | |
sirdanilot | zaterdag 21 december 2013 @ 18:53 |
Wat voor garnalen gebruik je voor de kroepoek? Gewoon hollandse? En zou je de kroepoek ook kunnen drogen en dan bewaren, en frituren wanneer je er zin in hebt? Dan lijkt het me namelijk juist superhandig. Eventueel in de vriezer. | |
Geerd | zaterdag 21 december 2013 @ 19:00 |
Vandaaag koffie broodje kaas met paprika, mandarijntje pils natuurlijk en kipfilet schotel met een kapsalon besteld 16,- best wel duur eigenlijk koop ik een week boodschappen voor ex bier dan. | |
motorbloempje | zaterdag 21 december 2013 @ 19:02 |
Snelle pasta met kip, bechamel/pestosaus en wat groenten en geraspte kaas. | |
minilot | zaterdag 21 december 2013 @ 19:05 |
Kan met elke gekookte garnaalsoort die je wilt (of krab! of kreeft!), net wat je lekker vindt. En ja, het is juist de bedoeling dat je ze in de oven (op niet meer dan een graad of veertig!) helemaal droogt zodat je ze daarna zo'n beetje oneindig goed kunt houden, in een afgesloten zakje of doosje. Als je zin hebt in kroepoek, dan frituur je gewoon een handje van die piepkleine, gedroogde plakjes en hopla: verse kroepoek. ![]() Je kunt ze precies op die manier ook bij de toko kopen: ![]() Ik frituurde laatst wat van die voorverpakte kroepoek uit een toko die al (minstens!) vijf jaar lang in mijn voorraadkast had gelegen (ooit eens gekregen), ging prima. Zo kwam ik eigenlijk op het idee om het eens zelf te maken. ![]() | |
SEMTEX | zaterdag 21 december 2013 @ 19:06 |
Een maaltijdsaus van Knorr met broccoli, kipjes, tomaat en pastastrikjes ![]() | |
minilot | zaterdag 21 december 2013 @ 19:07 |
![]() | |
borisz | zaterdag 21 december 2013 @ 19:11 |
Een eenvoudige bolognese ![]() Lees gewoon in een half uurtje en niet drie uur pruttelen ![]() | |
sirdanilot | zaterdag 21 december 2013 @ 19:28 |
Ik heb doodgewoon gegeten, maar het was zo lekker Comfort food heet dat tegenwoordig. - spruitjes gekookt in weinig water met deksel erop (i.t.t. de manier met ruim water zonder deksel) - beetje kookvocht overgehouden, beschuitje erin verkruimeld, zelfgeraspte nootmuskaat. Een lekker ouderwets 'papje' dus. Als je de spruitjes volledig afgiet wordt het allemaal zo droog vind ik persoonlijk, maar het kan wel. - spekjes gebakken, beetje roomboter erbij (ik had niet zo veel spekjes), reeds gekookte aardappelplakjes erbij, lekker gebakken Op deze manier had ik een lekkere vleessmaak (spek) terwijl er echt maar heel weinig spek bij zat. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 december 2013 @ 21:21 |
Zo'n Lidl bavarois toetjes glaasje ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 21 december 2013 @ 23:41 |
Paprikachips en glaasje fanta | |
Yankee | zondag 22 december 2013 @ 00:02 |
Even een karmeliet ![]() | |
FutureFairytale | zondag 22 december 2013 @ 13:16 |
Kwark | |
Pietverdriet | zondag 22 december 2013 @ 15:58 |
Ik heb net nieuwjaarsrolletjes gegeten, dunne opgerolde wafels gevuld met slagroom. Nodig Een wafelijzer voor platte wafels Beslag 1 heel ei (groot) 1 eiwit Snuf zout 120 gram suiker 75 gram meel 75 gram maizena 30 gram gesmolten boter Vanille (ik gebruik mijn zelfgemaakte extract) CUL / Vanille-extract of siroop maken, experiment Het ei, eiwit en zout losslaan, dan de suiker en de vanille toevoegen. Schuimig roeren. Als alle suiker is opgelost voorzichtig maizena en meel toevoegen en heel voorzichtig doorroeren tot gladde massa (1 minuut, niet langer, je wiltgeen glutenvorming). Dan de gesmolten boter erbij en deze er doorroeren. Uur laten rusten. Wafelijzer warm maken en met een kwastje beetje inboteren, ook al heb je een antiaanbakijzer. Ongeveer een eetlepel beslag gebruiken en bakken tot goudbruin. Dan de wafel eruit nemen met een siliconenspatel ging dat het best. Snel om een steel van een houten lepel of een aanzetstaal rollen. Vuurvaste vingers nodig. Als je het niet snel genoeg doet gaat hij scheuren. Na c.a. 30 seconden is de wafel hard en heeel bros. Af laten koelen. Dit recept is genoeg voor ca 8-10 rolletjes. Sla slagroom stijf, doe dit in een spuitzak en vul de rolletjes voorzichtig. Goddelijk lekker. | |
FutureFairytale | zondag 22 december 2013 @ 16:02 |
Koude maar hete (pittige) garnalen ![]() IJslolly om af te blussen. | |
Anne | zondag 22 december 2013 @ 16:05 |
De beeb krijgt door mijn vader gemaakte Kip Madras met rijst. Ik een kleine salade en bak daarnaast nog wel een omelet met tomaat en ui voor op brood. | |
Pietverdriet | zondag 22 december 2013 @ 16:06 |
Vanavond maak ik Rucola met gebakken geitenkaas Gesmoorde halskarbonade, pommes gratiné, boontjes, bruine saus. Vla | |
uniekhoorn | zondag 22 december 2013 @ 16:09 |
Nu een warme chocomelk met slagroom en een Baileys Vanavond rijst met zelfmgemaakte satesaus, varkenshaas met champignons, komkommersalade, roergebakken verse spinazie met ui en knoflook, gesmoorde spruiten (ui/tomaat/kruiden/knoflook) | |
Diconnected | zondag 22 december 2013 @ 16:14 |
Nu toastjes met kip meloen salade en Port Salut ![]() | |
sirdanilot | zondag 22 december 2013 @ 16:29 |
Oh port salut is zó lekker ! Wij halen vanavond gewoon chinees denk ik ![]() | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 22 december 2013 @ 16:33 |
(spelt) spaghetti met een saus van champignons, uien, tomaten, knoflook en een heleboel kruiden. het ruikt in elk geval érrug lekker, maar dat komt omdat IK niet kook vandaag ![]() | |
Gwywen | zondag 22 december 2013 @ 17:12 |
Wij eten straks knödel met groente en kalkoenfilet. Ik weet alleen nog niet welke groente ik erbij ga kiezen. | |
Sarasi | zondag 22 december 2013 @ 17:42 |
Ik ga zo een 'Portobello pizza' maken met mozzarella, tomaat en ui. Ben benieuwd. | |
Zonnetje1981 | zondag 22 december 2013 @ 18:12 |
stokbroodje kaas en champignonensoep | |
Szlie | zondag 22 december 2013 @ 18:21 |
Patat/friet en 2 goulashkroketten! | |
SEMTEX | zondag 22 december 2013 @ 18:25 |
Een beker met een zakje Nr1 (http://www.bodyenfitshop.(...)ortsnutrition/n-r-1/) en een restje sojayoghurt na de training ![]() | |
#ANONIEM | zondag 22 december 2013 @ 18:32 |
Restjes van gisteren: Hazenpeper met aardappelpuree, soep getrokken van de hazenbotten die ik over had en sperziebonen. | |
SEMTEX | zondag 22 december 2013 @ 18:54 |
En zojuist een varkensschnitzel en salade met stukjes cranberry, walnoot, paprika. frambozendressing en sla ![]() [ Bericht 4% gewijzigd door SEMTEX op 22-12-2013 19:00:35 ] | |
LordLynx | zondag 22 december 2013 @ 18:58 |
Wilde zalm met boursin en Parmezaanse kaas in filodeeg uit de oven, daarbij aardappelgratintorentjes en spinazie (ook met boursin). Erbij een Sauvignon Blanc uit nieuw zeeland ![]() | |
FutureFairytale | zondag 22 december 2013 @ 21:37 |
Heerlijk gegeten bij Fratelli in Leidschendam. Pizza 4 stagioni piccante, mango sorbet en een shotje limoncello. | |
Prego | zondag 22 december 2013 @ 23:50 |
![]() en ![]() | |
OMG | maandag 23 december 2013 @ 01:09 |
Reuben sandwich ![]() | |
FutureFairytale | maandag 23 december 2013 @ 01:55 |
Zit je in de US? Heb nog nooit pastrami op. Lijkt het op corned beef? | |
golfer | maandag 23 december 2013 @ 02:02 |
Beetje uit eten geweest. ![]() | |
OMG | maandag 23 december 2013 @ 02:16 |
Yep. Het is allebei rund, en wel vergelijkbaar, alleen is pastrami peperiger. Wij hadden het vanavond met pastrami, maar meestal gebruiken we corned beef. | |
Zonnetje1981 | maandag 23 december 2013 @ 10:44 |
Wow!! Ziet er goed uit! ot; koffie ![]() | |
sirdanilot | maandag 23 december 2013 @ 13:30 |
Vanavond wordt het kabeljauw ![]() | |
Pietverdriet | maandag 23 december 2013 @ 13:33 |
Echt mediterrane kabeljauw is natuurlijk stokvis | |
FANNvanhetlaatsteuur | maandag 23 december 2013 @ 13:55 |
Tosti Kaas, Tomaat, Ui en een verse jus d'orange ![]() | |
BlackLining | maandag 23 december 2013 @ 14:14 |
Net ontbeten (jazeker) bij La Place. Lekker heur. Nu eens kijken wat er vanavond op tafel komt ![]() Vast maar eens wat dingen proberen voor de kerst denk ik. Eet vanavond toch alleen dus mag het nog verprutsen ![]() | |
FutureFairytale | maandag 23 december 2013 @ 15:09 |
Snoepen van stoofpeertjes en wat pistachenootjes ![]() | |
uniekhoorn | maandag 23 december 2013 @ 17:02 |
Net een blokje chocolade. Straks bloemkool, wortelen en koolvis verpakt in grote bladen chinese kool met allerlei lekkers uit de oven, aardappelpurree | |
sirdanilot | maandag 23 december 2013 @ 17:28 |
Klopt, maar vandaag hebben we verse kabeljauw. Dat komt in landen als brazilië/portugal, waar veel gezouten/gedroogde kabeljauw gegeten wordt, ook steeds meer in zwang in culinaire kringen. | |
Zonnetje1981 | maandag 23 december 2013 @ 17:40 |
simpele macaroni, morgen op vakantie!! Iedereen hele fijne en vooral smakelijke dagen gewenst! ![]() | |
Dragonberry | maandag 23 december 2013 @ 18:02 |
Raspatat met bitterballen. Mijn vriend had ook nog konijnenbout gestoofd in rode wijn. | |
BlackLining | maandag 23 december 2013 @ 18:21 |
Hazenpeper ![]() | |
DeHovenier | maandag 23 december 2013 @ 18:26 |
Minestronesoep met stokbrood. | |
#ANONIEM | maandag 23 december 2013 @ 18:37 |
Kipfilet gevuld met Boursin en omwikkeld met spek. Haricots Verts en frietjes. | |
uniekhoorn | maandag 23 december 2013 @ 18:45 |
Dit is voor herhaling vatbaar... met neme een groot chineze kool blad, leg er een stuk witvis op met zout/peper/dille/kerrie met daarop een paar flinterdun gesneden palkjes rode peper en rauwe knoflook en verse sjalot, citroentje, paar plakken kaas. Daarop weer een groot blad chineze kool (pakketje dus). | |
Mirjam | maandag 23 december 2013 @ 18:55 |
Hutspot met gehakt erdoor, en een slavink. | |
Zo-is-dat | maandag 23 december 2013 @ 19:18 |
Kikkerwten burgers door vriendje lief gemaakt! ![]() | |
minilot | maandag 23 december 2013 @ 21:11 |
Avondeten was dit: http://www.kayotic.nl/blog/steamed-cod-champ-and-mustard-sauce. Aardig, maar een beetje saai van smaak. Nu schapenkaas en Jopenbier. ![]() | |
sirdanilot | maandag 23 december 2013 @ 21:19 |
Het wordt dus aardappel, courgette, groene olijf, ui en kabeljauw uit de oven met tomaatjes erop, en alles overgoten met genoeg olijfolie. Helaas lusten de zeurpieten hier geen korianderblad ![]() (ja wij eten erg laat, wordt wel half 10 denk ik) Het is een beetje een variant op een Portugees gerecht, maar dat is met gekookt ei erbij en met gezouten gedroogde kabeljauw ipv vers. Ik zag die kabeljauw hier overigens in de toko, dus dat kunnen we ook wel een keer doen ![]() | |
minilot | maandag 23 december 2013 @ 21:22 |
Ooo, Jopenbier. Wat een lekker bier is dat! ![]() Mijn lief moest er ooit ook niets van hebben, maar na consequent volhouden )mijnerzijds van piepkleine beetjes verse koriander naar steeds een blaadje meer) is -ie er wel aan gewend. Geen koriander lusten is in mijn keuken geen optie hoor. ![]() | |
theKiD | maandag 23 december 2013 @ 21:50 |
En dat eet men rauw? Of uit de oven? Of gestoomd? | |
FutureFairytale | dinsdag 24 december 2013 @ 00:38 |
Aan de berg schilletjes te zien aardig wat pistachenoten weggekauwd ![]() | |
Prego | dinsdag 24 december 2013 @ 00:55 |
Een frambozen ijsthee met wat vodka en daarna ![]() | |
uniekhoorn | dinsdag 24 december 2013 @ 07:44 |
Ojs.. uit de oven, 200gr, zo'n 20 tot 30 min | |
#ANONIEM | dinsdag 24 december 2013 @ 12:44 |
![]() | |
FutureFairytale | dinsdag 24 december 2013 @ 12:50 |
Yoghurt met muesli en pure hagel | |
FANNvanhetlaatsteuur | dinsdag 24 december 2013 @ 12:52 |
Koppie Groene Thee | |
Zo-is-dat | dinsdag 24 december 2013 @ 13:12 |
Nog een kikkererwtenburger! | |
uniekhoorn | dinsdag 24 december 2013 @ 14:10 |
Ipv spruitjes, lever e.d. heb ik een witlof ham/kaas/room/ei ovenschotel in elkaar geklutst met vanavond erbij een romige pasta. Zo een appel en een kaki fruit | |
bloodymary1 | dinsdag 24 december 2013 @ 14:15 |
Vanavond al een klein voorproefje op Kerst met eendenborstfilet met portsaus, aardappeltruffelpuree en haricots verts. | |
sirdanilot | dinsdag 24 december 2013 @ 15:33 |
Vanavond wel iets simpels, we hebben genoeg gegeten de afgelopen dagen. Morgen eten we bij familie en die toveren steevast een grote kalkoen/gans/ander gevogelte op tafel met een vulling waar lever in zit. Ze kunnen prima koken hoor, maar het is wel vaak hetzelfde. Ook van die erwtjes met room, dingen met zalm, etc. En ze openen de oven continu waardoor de oven steeds afkoelt en het langer duurt ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 24 december 2013 @ 15:42 |
Vooraf, Aspergesoep van witte asperges, met bladerdeeg soldaatjes met kummel, kaas of amandelrasp. Hoofd Kabeljauw met witte wijn saus Saffraanrijst Groene asperges in spekmantel. Na Vla | |
Lienzz | dinsdag 24 december 2013 @ 15:47 |
Ik brand vanavond ook los in de keuken, geen culinaire hoogstandjes want dat doe ik normaal ook niet en als ik dat wel zou doen moet ik op kerstavond nog op zoek naar een snackbar die open is. Maar goed ik ga vanavond het volgende klaarmaken: Voorgerecht: Carpaccio met truffelmayonaise en salade Hoofdgerecht: Kogelbiefstukje met pom duchesse (aviko) en overige salade Nagerecht: Dame blanche pudding (mona) Sjmakelik ![]() ![]() | |
Jula123 | dinsdag 24 december 2013 @ 15:47 |
net 2 geroosterde witte boterhammen met omelet met kaas. nu reep milka tuc. | |
Lienzz | dinsdag 24 december 2013 @ 15:49 |
![]() | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 24 december 2013 @ 15:51 |
![]() | |
Jula123 | dinsdag 24 december 2013 @ 15:52 |
probeer het eens, is heerlijk! sowieso combi choco& zout = ![]() | |
BlackLining | dinsdag 24 december 2013 @ 15:53 |
Hazenpeper van gisteren. Uiteindelijk met twee van gegeten dus minder over dan ik had gehoopt. Maar godverdomme wat wordt dat spul lekker van een nachtje staan ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 24 december 2013 @ 15:56 |
ook heerlijk op kleine kroketjes cq bitterballen van te malken | |
Pietverdriet | dinsdag 24 december 2013 @ 15:57 |
Smerige melkchocolade met ranzige koekjes. | |
Jula123 | dinsdag 24 december 2013 @ 16:00 |
![]() | |
minilot | dinsdag 24 december 2013 @ 16:10 |
Maar goede zoute aardappelchips met een laagje pure chocolade erom, dat is echt wel lekker! ![]() Vanavond eet ik gnocchi met paddestoelen, truffelboter en schapenkaas. | |
Resistor | dinsdag 24 december 2013 @ 16:51 |
Vrijgezellenkerstavondmaaltijd: Slavink Erwten en wortelen uit een potje (eigenlijk wilde ik sperziebonen, maar de mosterd is bij mijn ouders op de zalm gesmeerd) Aardappelschijfjes met spekjes en ui uit een pakje ![]() | |
Yankee | dinsdag 24 december 2013 @ 16:52 |
stokbroodje kruidenboter spaghetti met spinazie en spekjes chocoladetoetje | |
Bienelientjee | dinsdag 24 december 2013 @ 17:15 |
Wij eten vanavond gewoon pizza. Lekker makkelijk. Morgen gourmetten bij mijn broertje, voor het eerst in zijn huis, ben benieuwd hoe hij het als gastheer voor 8 doet! ![]() En de dag erna ga ik uitgebreid lunch en diner kokkerellen! | |
CherryOnTop | dinsdag 24 december 2013 @ 17:20 |
Tomatensoep en een broodje met zelfgemaakte eiersalade, komkommer, sla en tomaat. | |
golfer | dinsdag 24 december 2013 @ 17:28 |
Puree van aardpeer oftewel topinamboer oftewel knolzonnebloem oftewel Jeruzalemartisjok met confit de canard. ![]() | |
bloodymary1 | dinsdag 24 december 2013 @ 17:37 |
Ja wat is het nou? ![]() | |
Gwywen | dinsdag 24 december 2013 @ 17:43 |
Vanavond houden we het bij een heel eenvoudige groentensoep,als compensatie voor de overvloed die morgen op het menu staat. | |
uniekhoorn | dinsdag 24 december 2013 @ 19:55 |
kwark, vla, slagroom, likeur en banaan. | |
FutureFairytale | dinsdag 24 december 2013 @ 20:11 |
McDrive! ![]() McKroket en 9 Chicken McNuggets met zoetzure saus. Nu een yoghurtje. | |
FutureFairytale | dinsdag 24 december 2013 @ 22:31 |
Toastjes met boursin, naturel chips en jus d'orange | |
Yankee | dinsdag 24 december 2013 @ 22:42 |
Rode wijn, stukje worst, stukje kaas ![]() | |
Dragonberry | dinsdag 24 december 2013 @ 23:08 |
Diner was lamsrack met portsaus ![]() Nu nog lekker Chili tortilla chips en ice tea | |
OMG | woensdag 25 december 2013 @ 01:16 |
In eigen keuken gemaakte KFC Honey Barbecue Wings (want die verkopen het niet eens meer) naar dit recept, maar verbeterd; http://www.cdkitchen.com/(...)cue_Wings40340.shtml ![]() | |
Geerd | woensdag 25 december 2013 @ 02:13 |
Broodje kaas/ham hamburgertje, 3 mandarijnen een appel en nu pils!! Morgen zijn veel winkels dicht maar gelukkig zijn der nog een paar pizza boeren los ![]() | |
--Sam | woensdag 25 december 2013 @ 11:06 |
Laat het eten weten als je hem hebt gemaakt, ik ben benieuwd wat je ervan vindt! | |
Reemi | woensdag 25 december 2013 @ 11:20 |
Versgebakken croissants | |
FutureFairytale | woensdag 25 december 2013 @ 11:33 |
Me 2, heb vers deeg. Met ham en kaas vullen straks ![]() | |
Reemi | woensdag 25 december 2013 @ 11:44 |
Das al helemaal goddelijk ![]() | |
Dragonberry | woensdag 25 december 2013 @ 11:57 |
Cinnamon rolls ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 25 december 2013 @ 13:19 |
Vanavond doen wij een light version van ons kerstmaal, gewoon omdat het toch 1st kerstdag is. [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2013 13:20:08 ] | |
Zo-is-dat | woensdag 25 december 2013 @ 13:30 |
Kerst ontbijt gehad ![]() Eigen gebakken brood: drie zuurdesems: chocolade rozijnen, vijgen walnoten, norwich. Plus suikerbrood en Kerstbrood, erbij lekker boter en verschillende soorten beleg | |
uniekhoorn | woensdag 25 december 2013 @ 13:37 |
Straks kopje koffie met een stukje stol. Vanavond sperziebonen, salade of spinazie met aardappel kroketten en gegrild biefstukje met gegrilde ui en champignons | |
Myraela | woensdag 25 december 2013 @ 13:59 |
Vanavond varkenshaasjes met mosterd en omwikkeld met spek. ![]() | |
golfer | woensdag 25 december 2013 @ 16:02 |
Nu een bospaddenstoelenragout in ragoutbakjes. Vanavond kreeftenstaarten uit de oven, gebakken coquilles en gegrilde romainesla. ![]() | |
Geerd | woensdag 25 december 2013 @ 17:16 |
Grapefruit, koffie, pizza besteld nu pils! | |
N.I.M.B.Y. | woensdag 25 december 2013 @ 17:25 |
Kabeljauw rijst bonen ![]() | |
SEMTEX | woensdag 25 december 2013 @ 20:12 |
Een stukje zelfgemaakte spelt-honing marmercake (http://www.mijnreceptenbo(...)armer-speltcake.html ) | |
Yankee | woensdag 25 december 2013 @ 20:14 |
Pompoensoep ![]() Hertenbiefstuk ![]() De volgende gangen moeten we nog maken ![]() | |
Dragonberry | woensdag 25 december 2013 @ 21:27 |
Standaard gourmet gegeten met vianetta als toetjes ![]() | |
Yankee | woensdag 25 december 2013 @ 21:43 |
Varkenshaasje met opperdoezers en stoofpeertjes ![]() | |
Gripper | woensdag 25 december 2013 @ 22:10 |
Ik heb pas een haas gekregen van vrienden met een jagende vader. Die is vandaag verwerkt tot een stoofpotje, en de rugfilets hebben we als biefstukje gebakken. Daarbij verder een eenvoudige salade en brood, wild is al zo sterk en smaakvol van zichzelf ![]() Toe stoofpeertjes. Vooraf al 2 amuses geprobeerd die we morgen ook willen serveren, dan komen zowel ouders als schoonouders langs, en gaan we helemaal los met 5 gangen ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 25 december 2013 @ 22:25 |
Voor: coquilles met kruidenboter, garnalen met zongedroogde tomaat-chili, zalmhaasje met soja en cashew Soep: Mushroom hot pot Hoofd: Varkenshaas met mosterd en 'herfstsaus' met gemixte champignons Toe: Nougat ijstaart met cranberrysaus, vers fruit en slagroom. | |
Yankee | woensdag 25 december 2013 @ 22:26 |
Kaas worst plankje met wederom rode wijn ![]() | |
uniekhoorn | woensdag 25 december 2013 @ 22:33 |
Sinas/berenburg, zoute stokjes, augurkjes met ham | |
Szlie | woensdag 25 december 2013 @ 23:06 |
Kogelbiefstuk met gebakken sjalotjes, geroerbakte spinazie en aardappeltjes on schil uit de oven. | |
--Sam | donderdag 26 december 2013 @ 10:07 |
Vandaag eten we restjes van gisteren: nasi met sajoerboontjes en loempia. | |
Pietverdriet | donderdag 26 december 2013 @ 11:58 |
Broodje hardgekookt ei, kopje koffie. | |
OMG | donderdag 26 december 2013 @ 20:05 |
Gisteravond;![]() Vandaag een hoop restjes. ![]() | |
uniekhoorn | donderdag 26 december 2013 @ 21:39 |
Garnalen, paar stuken varkenshaas, kipfilet, gebakken makreel, gebakken sliptong, hertenbierfstukken, groente, paar plakken stokbrood met kruidenboter, zalm, ananas, verse tonijn. Het was lekker gourmetten! | |
FutureFairytale | donderdag 26 december 2013 @ 22:17 |
Ook gegourmet met garnalen, stukje varkenshaas, stukje kip, tartaartjes, hamburgertjes, slavinkjes en champignons. Met gesmolten kaas, kruidenboter, sausjes, aardappeltjes, slaatje en tomaat. Toe weer ijstaart met aardbeiensaus. Thee met 2 merci als na-na. | |
Enix | donderdag 26 december 2013 @ 22:38 |
Heerlijk standaard gegourmet, haha. Biefstuk (rund en hert), varkenshaas, kip ("kaal" en omwikkeld met rauwe ham), hamburgertjes (provenciaals en omwikkeld met spek). Zelfgemaakte salade en sausjes. Stokbrood vers van de bakker. Pffff. | |
FutureFairytale | vrijdag 27 december 2013 @ 01:07 |
Chilicashews en fanta | |
FutureFairytale | vrijdag 27 december 2013 @ 13:38 |
Verse jus, kopje tomatensoep en bruine boterham kroket met mosterd. | |
Yankee | vrijdag 27 december 2013 @ 13:43 |
Twee kaiserbroodjes uit de oven met ham, kaas, tomaat en komkommer | |
FutureFairytale | vrijdag 27 december 2013 @ 18:10 |
Vanavond wordt het noodles met kip en groente + pittige komkommersalade. En net heerlijk Inferno chips gegeten ![]() | |
uniekhoorn | vrijdag 27 december 2013 @ 18:12 |
Een appelbeignet met poedersuiker Straks sperziebonen, rijst met zelfgemaakte satesaus, gebakken lever met ui, spek en champignons, komkommersalade. Na vla, slagroom, slagroomijs en stoofperen ![]()
| |
Zonnetje1981 | vrijdag 27 december 2013 @ 18:15 |
Pasta met zwarte truffel ![]() | |
Zo-is-dat | vrijdag 27 december 2013 @ 18:29 |
Derde kerstdag feestje, ik breng mini taartjes met spinazie geitenkaas tomaatje en pijnboompitten mee. Plus overgebleven brownie met toffee en stoofpeertjes ![]() | |
Arizona | vrijdag 27 december 2013 @ 18:39 |
Na met kerst veel gegeten te hebben, hadden we vanavond zelfgemaakte groentesoep, met broodjes van de lidl-bakkerij erbij (daar kan geen enkele bakkerij tegenop, de harde broodjes van de Lidl ![]() | |
Gwywen | vrijdag 27 december 2013 @ 18:45 |
Hah, wij ook, groentesoep. Om dezelfde reden ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 27 december 2013 @ 23:30 |
Ouderwets spijskoekje met een glaasje Orangina | |
Szlie | vrijdag 27 december 2013 @ 23:34 |
Diner: gepaneerde pangasiusfilet (zelf gemaakt), Thaise roerbakgroenten, gebakken krieltjes in schil en krulsla met een dressing van appelazijn, pompoenpitolie en knoflook. Nu knäckebröd met jonge kaas. | |
FutureFairytale | zaterdag 28 december 2013 @ 14:34 |
hamkaas croissants uit de oven ![]() | |
Jula123 | zaterdag 28 december 2013 @ 18:17 |
Pastasalade. Halve reep Tony's nougat. | |
Zonnetje1981 | zaterdag 28 december 2013 @ 18:24 |
Andijviestamppot met (magere) rookworst, kaas en spekjes ![]() | |
BlackLining | zaterdag 28 december 2013 @ 18:27 |
Gemarineerde kipdrumsticks ![]() | |
Anne | zaterdag 28 december 2013 @ 18:31 |
Vette hap vandaag ![]() Daarstraks een kapsalon op en de beeb een broodje shoarma en döner. En straks gooien we nog 2 pizza's in de oven. We hebben ook gewoon niks meer in huis ![]() | |
SEMTEX | zaterdag 28 december 2013 @ 19:19 |
Een restantje rollade van 't kerstdiner met wasabi rucola, en komkommer. | |
Dragonberry | zaterdag 28 december 2013 @ 19:38 |
Garnalen wok, met peultjes, bami en oestersaus | |
uniekhoorn | zaterdag 28 december 2013 @ 21:48 |
Nu vla, slagroom, eigengemaakte stoofperen... NOM! En stiekem wat brownie luchtig toetje van de Lidl We hadden spruitjes, aardappelpuree (zelfgemaakt) gehaktballen met kaas erdoor, ijsbergslasalade met van alles erdoor. Straks nog wat paprikachips *burp* | |
Zonnetje1981 | zaterdag 28 december 2013 @ 22:06 |
Wit wijntje, zo wat crackers met smeersels | |
SEMTEX | zaterdag 28 december 2013 @ 22:20 |
Godverdomme, wat heb ik weer een lekkere plantaardige/lactosevrije marmercake gebakken! ![]() | |
Zonnetje1981 | zondag 29 december 2013 @ 10:32 |
Afbak kaiserbroodjes met ham/gekookt ei en koffie ![]() | |
BlackLining | zondag 29 december 2013 @ 10:37 |
Ik denk dat ik zometeen eens roerei ga maken ![]() | |
Yankee | zondag 29 december 2013 @ 10:48 |
Broodjes pindakaas | |
Sarasi | zondag 29 december 2013 @ 10:50 |
Omnom, lekker ontbeten met roerei, bacon en tomaat. ![]() | |
Zonnetje1981 | zondag 29 december 2013 @ 13:39 |
Groenten-kippensoep aan t maken | |
FutureFairytale | zondag 29 december 2013 @ 15:12 |
2 kommen goedgevulde kippensoep met veel vermicelli en kip. + stukje stokbrood met kruidenboter. Vanavond geb. aardappeltjes, sla, worteltjes en zalm. | |
--Sam | zondag 29 december 2013 @ 15:20 |
Optimel vla, keelontsteking.. | |
uniekhoorn | zondag 29 december 2013 @ 15:26 |
Paar lychees, blokje pure chocolade, krentenoliebol uit de oven. Vanavond bloemkool, komkommersalade, gegrilde kipvleugels en aardappelkroketten | |
koffiemetmelkensuiker | zondag 29 december 2013 @ 17:12 |
Bao-Pao met rundvleesvulling ![]() | |
Bienelientjee | zondag 29 december 2013 @ 17:14 |
Lasagna | |
Pinnenmutske | zondag 29 december 2013 @ 17:19 |
niet veel meer want ik heb vanmiddag heel veel gegeten. misschien nog een ijsje ![]() | |
Ama | zondag 29 december 2013 @ 17:22 |
Net twee 15 cm subs achter de kiezen. In de smaken Italian BMT en Surimi Krab. Maar heb nog honger dus ga zo nog een paar chippies eten ![]() | |
PdeHoog | zondag 29 december 2013 @ 17:27 |
Experimentje gedaan met blokjes kipfilet in panko (japans broodkruim) en dan bakken. Best lekker ![]() ![]() | |
Pietverdriet | zondag 29 december 2013 @ 17:32 |
Pasta met spinazie blauwe schimmelkaas en spekjes | |
golfer | zondag 29 december 2013 @ 18:23 |
Stamppot rauwe andijvie van aardpeer en aardappel met een lekkere gehaktbal. ![]() | |
xuryah | zondag 29 december 2013 @ 18:25 |
Wij gaan Koreaans bqqen vandaag! ![]() Kimchi ♥ | |
Dragonberry | zondag 29 december 2013 @ 18:26 |
Chinees! | |
Zo-is-dat | zondag 29 december 2013 @ 19:00 |
Salade met verse vijgen gevuld met geitenkaas uit de oven, balsamico honing mosterd dressing, nootjes en vers gebakken zuurdesem ![]() | |
Yankee | zondag 29 december 2013 @ 19:04 |
Volkoren spaghetti met chipolata worstjes, een hoop groente en tomatensaus | |
sirdanilot | zondag 29 december 2013 @ 19:17 |
Boekweitgrutten met linzen Nee, ik heb het niet bedacht, maar ja oost europa hč ![]() EDIT: Ik bedoel van die 'pohanka' korrels, volgens mij is dat niet precies hetzelfde als grutten. Ach ja... | |
LeeHarveyOswald | zondag 29 december 2013 @ 22:09 |
Rice & Curries. Srilankaanse ei-curry, en een Indiase viscurrie. De eerste is heel warm, stevig. De tweede, die ik niet eerder had gemaakt, een hele zachte romige curry. | |
FutureFairytale | maandag 30 december 2013 @ 10:47 |
Beschuitje kaas, beschuitje jam, glas optimel puur | |
aadspagaat | maandag 30 december 2013 @ 14:43 |
bak fruit met kiwi, banaan en mandarijn | |
uniekhoorn | maandag 30 december 2013 @ 17:20 |
Allerlei soorten oliebollen op de markt, in de winkels e.d. geproefd, en nu een 1 uit de oven. Zo maar beginnen met romige pasta, wortelen, koolvis, roergebakken witte kool | |
Zonnetje1981 | maandag 30 december 2013 @ 17:22 |
Ik witlof ham/pittige kaas uit de oven, rest van het gezin rijst met chili | |
OMG | maandag 30 december 2013 @ 17:55 |
Ben eens voor het eerst aan het proberen kroketten te maken. Het prutje smaakt in ieder geval al goed. | |
FutureFairytale | maandag 30 december 2013 @ 19:01 |
pizza margherita | |
Zo-is-dat | maandag 30 december 2013 @ 19:09 |
Vriendlief staat verse pasta te maken! ![]() | |
Yankee | maandag 30 december 2013 @ 19:10 |
Entrecote, gebakken opperdoezers en een salade met romana sla | |
Bienelientjee | maandag 30 december 2013 @ 19:11 |
Wij ook witlof, met kaas/ham uit de oven. En aardappel en speklapje. | |
Apotheose | maandag 30 december 2013 @ 22:21 |
nu: zoute pinda's. ![]() | |
Geerd | maandag 30 december 2013 @ 22:23 |
Heb gezondigd patatje en hamburger kakzooi, dacht mooi vroeg thuis te zijn eet ik thuis wel een broodje. Mocht ik toch nog even weg sja. Smaakte wel goed ![]() | |
Yankee | maandag 30 december 2013 @ 22:24 |
Karmeliet ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 31 december 2013 @ 15:41 |
Vooraf een aardappelroomsoep met Jacobsschelpen Hoofdgerecht, in Rioja gestoofde iberico varkenswangetjes, daarbij zeekraal en bloemige aardappels en een salade Na, 10 soorten kaas met kwetsenbrood, gedroogde vijgen, dadels en abrikozen, walnoten. Voor de liefhebbers is er ook ijs. Bij de soep champagne Bij het hoofdgerecht Rioja Bij de kaas een belegen port of zoete sherry naar keuze | |
Zonnetje1981 | dinsdag 31 december 2013 @ 15:47 |
Ik vier oud&nieuw bij vrienden. Beginnen met een 4-gangen diner met heerlijke wijnen, daarna zien we wel ![]() Ik wens jullie allemaal een hele fijne, gezellige en heerlijke jaarwisseling! Op een mooi culinair 2014! | |
golfer | dinsdag 31 december 2013 @ 16:04 |
Nu: bakkie erwtensoep met extra rookworst. Vanavond:gefileerde kippendijen in een gefermenteerde zwarte bonen/knoflooksaus met basmatirijst en een salade van botersla. ![]() | |
Madame_Paon | dinsdag 31 december 2013 @ 16:07 |
Ik las karameltiet. ![]() Ik ga zometeen Aardappel Anders eten. | |
Bienelientjee | dinsdag 31 december 2013 @ 16:08 |
Wij, euh, bestellen chinees ![]() | |
Diconnected | dinsdag 31 december 2013 @ 16:18 |
Pizza's met stokbrood voor avondeten en vanavond diverse hapjes o.a. mijn wraps met zalm en wraps met ham ![]() | |
Ansu | dinsdag 31 december 2013 @ 16:26 |
Hier staat al even de uiensoep en Vlaams stoofvlees op voor vanavond, als toetje Apple crumble met slagroomijs ![]() | |
FutureFairytale | dinsdag 31 december 2013 @ 19:02 |
Net ook Chinees gegeten. Champignonsoep, kip zoetzuur, babi pangang, varkenshaas in ketjapsaus en ossenhaas met groenten + kroepoek, mini loempia'tjes, sate en nasi. Toe 2 mandarijntjes. | |
Mirjam | dinsdag 31 december 2013 @ 19:08 |
een vers sapje van 5 kiwi's, 1 appel en 1 wortel, sinaasappelsap en grapefruitsap. | |
Geerd | dinsdag 31 december 2013 @ 19:18 |
Chippies beugels en nootjes | |
fratsman | dinsdag 31 december 2013 @ 19:20 |
Aardappels, boontjes een bieflapje. Nu koffie met een koekje, en straks zal het wel een shitload aan bier en bitterballen zijn. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 31 december 2013 @ 19:49 |
Heel simpel en eenvoudig gehouden gezien datgene wat na 00:00 uur verorbert wordt alvorens we het in bed duiken. | |
Mirjam | woensdag 1 januari 2014 @ 00:46 |
Het nieuwe jaar ingeluid met thee met honing en een schepje ascorbinezuur. | |
Geerd | woensdag 1 januari 2014 @ 00:48 |
Griep kak! De r is in de maand dus levertraan, en een grapefruit | |
Mirjam | woensdag 1 januari 2014 @ 00:49 |
vanmiddag een vers sapje met kiwi en grapefruit gemaakt, samen met een cocktail aan antibiotica en paracetamol. Je moet wat he? (beste wensen) | |
Geerd | woensdag 1 januari 2014 @ 00:53 |
Maar dan ben je toch niet echt ziek als je dat binnen kunt houden? Ben je wel eens echt ziek geweest? 1 slok gekookt water en je schijt de hele pot al onder, laat staan dat ik wat moet drinken | |
Mirjam | woensdag 1 januari 2014 @ 00:56 |
Ik ka wat binnen houden maar daar is ook meteen alles mee gezegd. | |
uniekhoorn | woensdag 1 januari 2014 @ 00:58 |
Cava, paprikachips en een paar oliebollen. | |
lyolyrc | woensdag 1 januari 2014 @ 01:13 |
Twee glazen Prosecco | |
Szlie | woensdag 1 januari 2014 @ 01:26 |
Aardappeltortilla, spinazie en kippengehaktballetjes. Daarna twee oliebollen later op de avond en nu stokbrood met twee verse knakworstjes ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 1 januari 2014 @ 01:49 |
Bittergarnituur incl kaasstengels ![]() | |
uniekhoorn | woensdag 1 januari 2014 @ 05:06 |
Kwark, vla en banaan | |
Zonnetje1981 | woensdag 1 januari 2014 @ 12:20 |
Voorgerecht was salade met rauwe ham en rauwe tonijn, voor de anderen met coquilles Tussengerecht was spinazie met kwartel, voor de anderen met kreeft Hoofdgerecht was kangoeroe met cranberrysaus en groenten/aardappels Kaasplankje Dessert was lopend chocoladetaartje met yoghurtijs Vandaag maar ff weer normaal doen ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 1 januari 2014 @ 13:55 |
Koe Loe Ha i.c.m.mihoensoep-Sui Kau & eend. ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 1 januari 2014 @ 14:09 |
![]() Ik had een broodje met helft fricandeau, helft rookvlees en 2 kiwi's. Eind vd middag borrel bij familie met allerlei hapjes en daarna standaard soep met broodjes. | |
uniekhoorn | woensdag 1 januari 2014 @ 16:42 |
Nu een naturel en een krenten oliebol... Vind ze zo lekker! Straks bloemkooll, doperwten en wortelen, aardappelkroketten en koolvis met gesmolten brie | |
Zo-is-dat | woensdag 1 januari 2014 @ 18:21 |
Borrel voor de familie gehad hier, druk geweest: - drie soorten foccacia - drie tapenades - drie zuurdesem broden - drie soorten mini quiche - knolselderij soepje met basilicum olie - hoisin balletjes - pasteitjes met ragout - lavendel tea cakes - grote creme brulee - spiced sugared cranberries - caprese salade - geroosterde paprika salade Het was erg gezellig! ![]() | |
golfer | woensdag 1 januari 2014 @ 18:24 |
Lekker simpel: verse spaghetti met een zelfgemaakte bolognesesaus met daarin i.p.v. gehakt de inhoud van 2 rundersauseisen. ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 1 januari 2014 @ 18:31 |
Soep van gisteren met croissants, broodjes en een tortilla | |
Geerd | woensdag 1 januari 2014 @ 19:06 |
Pfff kom je een keer hier koken? ![]() | |
Zonnetje1981 | woensdag 1 januari 2014 @ 19:24 |
Broodje knakworst met gesmolten kaas. Straks nog een glaasje bubbels | |
--Sam | woensdag 1 januari 2014 @ 19:28 |
Frittata met spinazie en feta | |
sirdanilot | woensdag 1 januari 2014 @ 20:10 |
Rodekool met spek, en van die aardappel 'knudeln' (geen idee wat het nederlandse woord is, knoedels klinkt dom en dumplings is engels). | |
Pietverdriet | woensdag 1 januari 2014 @ 20:12 |
Is gewoon het nederlandse woord ervoor http://nl.wikipedia.org/wiki/Knoedel Spreek uit "kneudel" | |
Geerd | woensdag 1 januari 2014 @ 20:13 |
Nootjes en beugels, | |
FutureFairytale | woensdag 1 januari 2014 @ 20:22 |
Net een bord heerlijke kippensoep met een stukje brood. Straks nog wat ovenaardappeltjes. | |
Muck | donderdag 2 januari 2014 @ 15:59 |
Een kopje mango chai met een puntje mon chou taart ![]() | |
minilot | donderdag 2 januari 2014 @ 16:28 |
Allen wat yoghurt en een paar tomaten op vandaag. Straks een uitgebreide homemade groene kipcurry met geroosterde broccoli en rijst. | |
Zo-is-dat | donderdag 2 januari 2014 @ 16:28 |
Vanavond een restje geroosterde paprika salade van ottolenghi ![]() | |
uniekhoorn | donderdag 2 januari 2014 @ 16:38 |
Gestoofde sperziebonen, gekookte aardappelen met jus en draadjesvlees, salade en andijvie met room | |
Iemand91 | donderdag 2 januari 2014 @ 16:45 |
Geen enkele pan vanavond; alles uit de oven: - Pesto/doperwten/ei/kaas enz. mengsel in bladerdeeg - Gekruide krieltjes - Kip EDIT: (hmm, toch nog wat extra krieltjes in een pan moeten gooien ![]() ![]() [ Bericht 25% gewijzigd door Iemand91 op 02-01-2014 18:50:48 ] | |
golfer | donderdag 2 januari 2014 @ 16:46 |
Straks: puree van knolselderij, gegrilde little gems en gebakken entrecotes. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 2 januari 2014 @ 18:45 |
Slavink & Pom des Art & Sperziebonen [ Bericht 28% gewijzigd door #ANONIEM op 02-01-2014 18:49:48 ] | |
Zonnetje1981 | donderdag 2 januari 2014 @ 18:47 |
Zuurkoolstamppot met spekjes en jus | |
FutureFairytale | donderdag 2 januari 2014 @ 19:18 |
Slavinken ![]() [ Bericht 9% gewijzigd door FutureFairytale op 02-01-2014 19:28:27 ] | |
FutureFairytale | donderdag 2 januari 2014 @ 19:19 |
Ik had net Hongaarse macaroni (met chorizo) met een paar augurkenschijfjes on the side. Toetje wordt optimel kwark. | |
Mirjam | donderdag 2 januari 2014 @ 19:49 |
eet jij iedere dag buiten de deur eigenlijk? (en zo ja, waarom? werk?) | |
Anne | donderdag 2 januari 2014 @ 19:56 |
Hier staat de schaal inmiddels in de oven: Pot aardappel anders, aardappelschijfjes, paprika, champignons, hamblokjes, spekblokjes, asperges en een heel potje groene pesto. | |
AnnaNiem | donderdag 2 januari 2014 @ 19:57 |
Fricandeau, spinazie en aardappelpuree | |
Mirjam | donderdag 2 januari 2014 @ 19:57 |
ik heb wat sla gegeten een een afbakstokbroodje met kruidenboter/knoflooksaus. Heb nog niet zo veel trek eik. | |
Pietverdriet | donderdag 2 januari 2014 @ 19:58 |
Kippenvleugels en aardappels uit de oven, groene salade en koolsla | |
golfer | donderdag 2 januari 2014 @ 20:37 |
Foto vanuit de kantine van je werk? | |
Szlie | donderdag 2 januari 2014 @ 23:16 |
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet in venkelsaus, sugarsnaps/worteltjes, frietjes, gemengde salade. | |
Muck | vrijdag 3 januari 2014 @ 13:31 |
Een tosti ![]() | |
--Sam | vrijdag 3 januari 2014 @ 14:02 |
Crackers met kaas | |
uniekhoorn | vrijdag 3 januari 2014 @ 15:46 |
Net thuis van het werk en morgen mijn eerste vrije dag van het jaar ![]() Cola-berenburg, minimars, minimilkyway Vanavond: gewokte spinazie, romige pasta, varkenshaas met ui en champignons. Of uit eten, dat kan ook | |
#ANONIEM | vrijdag 3 januari 2014 @ 15:49 |
• Welke kantine? • Ga je mij nu vertellen dat jij je vraag hebt laten leiden vanwege die Remia zakjes die ik • zo opvallend op het bord heb neergelegd voor de foto? ![]() Op mijn werk is er geen kantine die dit serveert. Die Remia zakjes komen van een bezoek die ik ooit aan zo een snackbar bracht en een handvol van meenam naar huis en die vervolgens al wat weken ergens in de ijskast lagen. Ik doe hetzelfde met boterkuipjes tijdens vliegreizen,tandenstokers en alles wat misschien ooit weer gebruikt kan worden neem ik mee naar huis voor eigen gebruik. ![]() En een beetje kenner had kunnen zien dat slavinken met jus en pommes en boontjes en ook nog mayo wel erg veel van het goede is. Zeg maar gerust ligt er te dik bovenop! (jus + mayo? ![]() on topic. Giga burger 1a! en Giga burger 1b! als lunch buiten de deur. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-01-2014 16:11:19 ] | |
Gripper | vrijdag 3 januari 2014 @ 16:14 |
Die burgers zien er best goed uit ![]() | |
Zo-is-dat | vrijdag 3 januari 2014 @ 16:16 |
Hier vanavond salade, runderchipolata en roseval aardappeltjes uit de oven | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 17:49 |
Tuurlijk niet, alleen gekookte aardappels eet je met jus. Anders met mayo. Jus is voor bij het vlees. En in dit geval ook voor bij de groenten. | |
Pietverdriet | vrijdag 3 januari 2014 @ 17:52 |
Zelfgemaakte friet, dubbeldikke karbonade en salades | |
Dragonberry | vrijdag 3 januari 2014 @ 18:07 |
Hele kip staat nu nog in de oven, straks lekker opeten met salade erbij ![]() | |
Zonnetje1981 | vrijdag 3 januari 2014 @ 19:31 |
restje zuurkool, vitello of rijst met kip...hmm ga denk ik voor de zuurkool | |
BlackLining | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:17 |
Eens geprobeerd om kip te stoven. Geen succes. Droge toei. | |
uniekhoorn | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:25 |
Owwwwwwwwww lekker!! Hier melbatoast met selleriesalade, filet americain en oude kaas. Schaaltje chips en augurkjes met ham | |
Yankee | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:12 |
Glaasje rood ![]() | |
Blue_Panther_Ninja | zaterdag 4 januari 2014 @ 01:57 |
eten: patat met schouderkarbonade en spare-ribs Drinken: Dr Foots,ACE Multivitamine en energiedrank cassis ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 4 januari 2014 @ 12:08 |
Yoghurt met muesli, een sinaasappel en beker optimel puur. Vanmiddag kippensoep. Vnv bij vriendin, ik denk patat met snacks. | |
Zo-is-dat | zaterdag 4 januari 2014 @ 14:54 |
Nu eigen gemaakt broodje bapao Vanavond eters: Amuse: koud tomaten soepje in twee laagjes Voor: mierikswortel maanzaad mousse met in o.a. Biet gemarineerde forelfilet, groene appel en basilicum Hoofd: kabeljauw met spinazie, amandelen, citroen en kappertjes. Erbij pommes duchesses en een beurre blanc Toe: sticky toffee puddings met gezouten whisky karamel saus en vanille ijs | |
Zonnetje1981 | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:20 |
Saucijzenbroodje en een biertje Vanavond spaghetti met gehaktballetjes | |
sieske | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:22 |
sperziebonen ovenschotel, lekker makkelijk en vanilleijs met warme kersen na. | |
sieske | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:24 |
Toe: sticky toffee puddings met gezouten whisky karamel saus en vanille ijs ohh lekker, mag ik een receptje? | |
sieske | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:24 |
| |
Yankee | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:40 |
Vanavond: Italiaans stoofpotje met tagliatelle | |
habitue | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:42 |
Spicy lamsburger met zelfgemaakte tsatsiki saus en wat aardappeltjes uit de oven. | |
golfer | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:59 |
Nu: een eerst gekookte en daarna gegrilde maiskolf met flink wat roomboter en wat grof zeezout. ![]() | |
uniekhoorn | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:09 |
Nu een dropje, zo een tofifee chocotoff en een warme chocomelk met baileys en slagroom ![]() Vanavond gebakken lever met ui en spek, spruitjes, rode bieten, rijst met zelfgemaakte satesaus [ Bericht 5% gewijzigd door uniekhoorn op 04-01-2014 16:59:50 ] | |
golfer | zaterdag 4 januari 2014 @ 17:38 |
Straks: scampi met groenterijst. met als extraatje nog een paar gebakken coquilles. ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 4 januari 2014 @ 18:10 |
Broccoli stilton soep, met een salade erbij ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:23 |
Bij vriendin gegeten, frituur; patat, 2 kaassouffles, loempia, halve frikandel speciaal. Schijf van 5 ![]() | |
Anne | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:30 |
Ik heb net 2 broodjes babi pangang met augurk op. M'n lief boerenkool stampot met een rookworst. | |
Zonnetje1981 | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:37 |
Zo dadelijk alvast de sukade opzetten voor morgen mmmmm | |
Mainport | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:45 |
Een bladerdeegbodem met tonijn, gegrilde paprika en feta. Daarbij gehaktballetjes gevuld met geitenkaas gesudderd in tomatensaus. | |
sirdanilot | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:03 |
Bah ![]() Vanavond hadden we gehaktbrood, aardappel en zuurkool. Straks nog een toetje ![]() | |
uniekhoorn | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:13 |
Kwark, vla, banaan en bruine suiker. Kwart meloen | |
Bienelientjee | zondag 5 januari 2014 @ 12:09 |
Vanavond pannekoeken! | |
Zo-is-dat | zondag 5 januari 2014 @ 12:53 |
Deze: http://www.aziatische-ingredienten.nl/momofuku-pork-buns/![]() | |
Anne | zondag 5 januari 2014 @ 12:57 |
Bakje fruitsalade en een aardbeienthee. Zo meteen nog een wit broodje met *iets* erop. | |
Toekito | zondag 5 januari 2014 @ 12:57 |
2 crepes na rondje wandelen ![]() | |
Zonnetje1981 | zondag 5 januari 2014 @ 13:06 |
Sukade met rijst. | |
4EverBlackEyed | zondag 5 januari 2014 @ 14:02 |
2 cheeseburgers, een foccaciabrood en heel veel chocomelk | |
golfer | zondag 5 januari 2014 @ 15:45 |
Nu: kalfsragout in een bladerdeeg-ragoutbakje. ![]() | |
uniekhoorn | zondag 5 januari 2014 @ 16:04 |
Nu een warme chocomelk met Baileys en slagroom ![]() Vanavond: aardappelkroketten, gegrilde biefstuk met ui en champignons, peperroomsaus, gesmoorde sperziebonen, salade. | |
FutureFairytale | zondag 5 januari 2014 @ 17:03 |
tijdens het wandelen vanmiddag op een terrasje een bitter lemon en puntje aardbeienkwarktaart genuttigd ![]() Vanavond kippensoep en afbakbroodjes met aioli en tapenade. | |
Helsinki | zondag 5 januari 2014 @ 17:05 |
Biefstukje naar binnen werken straks ![]() | |
bloodymary1 | zondag 5 januari 2014 @ 17:11 |
Lekker gourmetten, ieder op een bank en ondertussen Dexter kijken (seizoen 6 zijn we nu). | |
Pietverdriet | zondag 5 januari 2014 @ 17:13 |
Spareribs, kwammersloeg en stokbrood | |
Mirjam | zondag 5 januari 2014 @ 17:59 |
Ik heb een maaltijdsalade met garnalen, maar geen idee of ik daar trek in heb. Neem straks wel een stukje kip, heb kippenpoten in de oven staan, in een braadzak met provencaalse mix ![]() | |
motorbloempje | zondag 5 januari 2014 @ 18:08 |
Pizza. Nom. | |
Diconnected | zondag 5 januari 2014 @ 18:27 |
Ermnerm ![]() Hier shoarma met zelfgemaakte knoflooksausch, aardappelkroketjes en gebakken paprika's ![]() | |
Jula123 | zondag 5 januari 2014 @ 19:20 |
Couscous met courgette, paprika, tomaat, feta en pittenmix. | |
Zo-is-dat | zondag 5 januari 2014 @ 20:02 |
Sushi! | |
Anne | zondag 5 januari 2014 @ 20:07 |
Het werden 2 broodjes met kipkerriesalade en tonijnsalade. Daarnet pasta op, met spekjes, veel groenten en een nasi-bami kruidenmix in plaats van saus. Nu ga ik aan de sinaasappelsap met passoă ![]() ![]() | |
Szlie | zondag 5 januari 2014 @ 22:32 |
Zelfgepaneerde kipschnitzel, gebakken aardappeltje in schil, gebakken bloemkool in sojasaus, koolsalade. | |
FutureFairytale | zondag 5 januari 2014 @ 22:35 |
Door deze post had ik net ook een glas passoa jus ![]() Nu sinas. | |
littledrummergirl | maandag 6 januari 2014 @ 07:09 |
Ojah passoa das oldskool ![]() ![]() | |
SEMTEX | maandag 6 januari 2014 @ 07:15 |
lekker snel dronken worden ![]() ![]() Ik eet een restantje speltpannekoeken met poedersuiker ![]() | |
spierbal | maandag 6 januari 2014 @ 07:17 |
week boodschappen met 16eu. ![]() Hoe doete gij dat dn. | |
FutureFairytale | maandag 6 januari 2014 @ 15:54 |
Lunch was kop erwtensoep en 2 crackers komijnekaas. Net crackers en 3 mandarijntjes. Vanavond macaroni met chorizo. Augurken erbij. | |
sirdanilot | maandag 6 januari 2014 @ 16:39 |
Ik doe ook met 16 echt wel een week hoor. Studentenbudget hč. Gewoon alleen zelf dingen maken (geen pakjes/kant en klaar), niet te veel vlees eten (ik sla regelmatig een dagje vlees over) en groenten zoveel mogelijk in de aanbieding kopen. Bier reken ik overigens niet echt mee met mijn boodschappen, zeker geen bier in de kroeg. Maar goed zelfs qua bier doe ik tegenwoordig vrij zuinig, vroeger dronk ik veel meer. | |
golfer | maandag 6 januari 2014 @ 16:56 |
Straks: nasi goreng met gebakken rookworst en sambalomelet. ![]() | |
Bienelientjee | maandag 6 januari 2014 @ 17:13 |
Andijvie stamppot | |
sirdanilot | maandag 6 januari 2014 @ 17:24 |
Wow, nasi met rookworst. Over fusion gesproken ![]() -- Ik heb dit jaar weer heel erg zin om lekker te koken. Heb nu stoofpeertjes opgezet. Ik heb gelezen dat de stoffen, die stoofpeertjes roze maken, in de schil zitten. Dus ik heb een paar grote stukken schil bij de stoofpeertjes in de pan gedaan die ik er na afloop uitvis. Kijken of het werkt. Ik krijg ze normaal wel zalmroze maar niet echt heel rood (gieser wiedemanpeertjes kleuren altijd wel enigszins). Verder wil ik één dezer dagen zelf mayonaise maken, maar ik vraag me af of ik het dan wel opkrijg in m'n eentje ![]() | |
--Sam | maandag 6 januari 2014 @ 18:06 |
http://www.ah.nl/allerhande/recepten/931334/chili-met-vegaspekjes Zonder vegaspekjes, met kip. Zonder zure room en peterselie, met Griekse yoghurt. | |
Gwywen | maandag 6 januari 2014 @ 18:33 |
Ben een beetje laat met koken vandaag, maar het wordt een risotto met pancetta en zoete ui, volgens dit recept: http://www.ah.nl/allerhan(...)recht&dishType=rijst Smaakt naar Flammkuchen! ![]() | |
Zonnetje1981 | maandag 6 januari 2014 @ 18:51 |
Wiltlof ham/pittige kaas | |
FutureFairytale | maandag 6 januari 2014 @ 18:57 |
Toch niet met een zakje nasimix he zoals in t recept? ![]() Denk overigens dat de Unox pittige rookworst er wel bij past, gezien t oosters is. | |
golfer | maandag 6 januari 2014 @ 19:01 |
Nee, met veel vers gesneden groentes en Indische kruiden uit mijn eigen keuken erbij. Was goed te doen. ![]() | |
uniekhoorn | maandag 6 januari 2014 @ 19:25 |
KOmende 2 dagen... restjes opmaakdag. Vandaag: aardappelpurree, prei met room, koolvispakketjes gestoofd, gekookte wortelen, bloemkool. Morgen gewokte chineze kool, pasta carbonara, gegrilde groentes uit de oven (paprika, champ, wortel, knof), varkenshaas en wat spinazie | |
Geerd | maandag 6 januari 2014 @ 21:39 |
3 broden en een beetje beleg? Paar appeltjes er bij. klaar | |
Anne | maandag 6 januari 2014 @ 21:56 |
Wraps met heel veel groenten en een beetje gehakt en kruiden. Nu aan de water en een paar after eights. | |
FutureFairytale | maandag 6 januari 2014 @ 22:31 |
Limo en een chocolaatje. | |
sirdanilot | maandag 6 januari 2014 @ 22:41 |
Eet jij geen avondeten? | |
SEMTEX | maandag 6 januari 2014 @ 22:42 |
Een vegan eiwitshake ![]() | |
Mainport | maandag 6 januari 2014 @ 22:46 |
Ik geef wekelijks meer dan honderd euro uit aan drank, eten en sigaretten. Vooral drank eigenlijk. Ik laat me sponsoren door de IB-GROEP, bedankt daarvoor. | |
Geerd | maandag 6 januari 2014 @ 22:48 |
Nope, ik"werk" tussen 16.00 en 0100 ongeveer, ik eet beetje beetje fruit melk, en als ik thuis kom brood kaas en vlees en bier tot 04.00 dan weer 12 uur pitten Ongeveer hoor. | |
Apotheose | maandag 6 januari 2014 @ 22:48 |
ow ja. Er ligt nog een chocoladeletter in mn koelkast.... ![]() |