abonnement Unibet Coolblue
pi_134327548


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
...
Ga weg
pi_134327569
Kut, én niet gelinkt én niet in het Nintendo subforum
Ga weg
pi_134329846
Nu wel
Ga weg
  maandag 16 december 2013 @ 15:19:07 #4
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134330018
Prankster Sableye is gewoon puur plezier
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134330880
Gisteren een 6IV Goomy gebreed *O* Doel was een 5IV maar je hoort mij niet klagen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134335981
Het moeilijkste aan nieuwe mons breeden vind ik het verzinnen van een leuke naam voor het eindresultaat
Ga weg
pi_134336012
Maar dat gevoel van triomf als je na twee dagen iets goeds hebt, Grumpy de Dragonite is in zijn nopjes
Ga weg
pi_134336512
quote:
6s.gif Op maandag 16 december 2013 18:04 schreef Nikmans het volgende:
Maar dat gevoel van triomf als je na twee dagen iets goeds hebt, Grumpy de Dragonite is in zijn nopjes
Na twee dagen kon je niet iets beters bedenken dan Grumpy?
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_134336735
quote:
16s.gif Op maandag 16 december 2013 18:21 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Na twee dagen kon je niet iets beters bedenken dan Grumpy?
Zoek je ruzie soms
Ga weg
pi_134336743
Wat zijn jouw namen?
Ga weg
pi_134337698
Ik geef ze geen namen
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_134339459
quote:
11s.gif Op maandag 16 december 2013 18:58 schreef Jesse_ het volgende:
Ik geef ze geen namen
Gemiste kans man
Ga weg
pi_134339485
Thunderpunch of Firepunch op Dragonite? Thunderpunch raakt Azumarill en Togekiss lekker hard, dat is wel smakelijk
Ga weg
pi_134340299
quote:
11s.gif Op maandag 16 december 2013 18:58 schreef Jesse_ het volgende:
Ik geef ze geen namen
same here..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134352892
quote:
1s.gif Op maandag 16 december 2013 20:04 schreef MrMoon het volgende:

[..]

same here..
Pokémon zonder namen hebben geen ziel
Ga weg
pi_134354140
GRAFMEWTWO IK HAAT JE
GA DIE BAL IN :r

En als ik hem eens vang en hij *is* timid heeft ie graf IV's in HP attack en special defense, ofzo
Ga weg
pi_134354625
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 december 2013 00:43 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Pokémon zonder namen hebben geen ziel
ze hebben altijd een naam.. ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134356516
quote:
11s.gif Op maandag 16 december 2013 19:41 schreef Nikmans het volgende:
Thunderpunch of Firepunch op Dragonite? Thunderpunch raakt Azumarill en Togekiss lekker hard, dat is wel smakelijk
Thunderpunch natuurlijk, met firepunch sloop je alleen ferrothorn en scizor makkelijker, maar daar moet je al helemaal niet bang voor zijn.
pi_134359563
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 10:01 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Thunderpunch natuurlijk, met firepunch sloop je alleen ferrothorn en scizor makkelijker, maar daar moet je al helemaal niet bang voor zijn.
En shit met ice STAB-moves zoals mamoswine, abomasnow etc
Ga weg
pi_134361500
Mewtwo mag als eerste dus ik denk "nice, timid" (50% kans op timid door synchronize), ik vechten, breng hem naar de judge, 4 perfecte IV's zelfs _O_ Is ie jolly :')

Krijg aids, mewtwo.
Ga weg
  dinsdag 17 december 2013 @ 13:12:53 #21
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_134361915
quote:
8s.gif Op dinsdag 17 december 2013 13:01 schreef Nikmans het volgende:
Mewtwo mag als eerste dus ik denk "nice, timid" (50% kans op timid door synchronize), ik vechten, breng hem naar de judge, 4 perfecte IV's zelfs _O_ Is ie jolly :')

Krijg aids, mewtwo.
Wat moet hij dan zijn, Quirky?
pi_134362044
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 13:12 schreef baniekje het volgende:

[..]

Wat moet hij dan zijn, Quirky?
Timid, ik werd in de val gelokt omdat ie voor mijn gallade mocht, bleek ie achteraf Jolly :')
Ga weg
pi_134362906
Timid en perfecte defense, sp atk en speed, ik kan ermee leven
Ga weg
pi_134364494
Ik heb vorige keer per ongeluk een shiny Bellsprout vermoord.. ;( Was hordes aan het vermoorden voor EV's zonder echt op te letten verder.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 17 december 2013 @ 14:21:19 #25
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_134364529
Ik zal straks een kijken welke die van mij heeft. Vanmorgen vers gevangen.
pi_134367827
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 14:21 schreef baniekje het volgende:
Ik zal straks een kijken welke die van mij heeft. Vanmorgen vers gevangen.
Ik ben benieuwd
Ga weg
pi_134374501
Hallo iedereen,

Is er toevallig iemand hier die nog een everstone over heeft? Ik heb toevallig de mijne gedelete tijdens het breeden, heel frustrerend allemaal haha!
pi_134375141
Gewoon een hoop geodude/gravelers of roggenrola's vangen. Hebben 5% kans op een everstone.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134375310
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 19:06 schreef Sjiznit het volgende:
Gewoon een hoop geodude/gravelers of roggenrola's vangen. Hebben 5% kans op een everstone.
Thanks dude! Had na 3 Roggenrola's al een everstone! :)
pi_134377694
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 19:06 schreef Sjiznit het volgende:
Gewoon een hoop geodude/gravelers of roggenrola's vangen. Hebben 5% kans op een everstone.
ik heb er gewoon een via GTS uitgezocht met everstone :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 18 december 2013 @ 08:36:06 #31
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_134394275
Datis een goede tip! Ben ook zo dom geweest om mijn everstone te traden.
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 december 2013 15:41 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd
Mijn arme Mewtwo is Lonely...
pi_134404271
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 08:36 schreef baniekje het volgende:
Datis een goede tip! Ben ook zo dom geweest om mijn everstone te traden.

[..]

Mijn arme Mewtwo is Lonely...
Jammer voor hem ;(
Ga weg
pi_134409504
Als ik goed kijk is Mega Mewtwo Y gewoon eindeloos (Yndeloos :') ) veel beter dan X? Hij leert amper goede fysieke moves (Psycho Cut :') ), TM's brengen behalve Earthquake geen uitkomst en psystrike huilt bittere tranen ;( Leuk dat je STAB op aura sphere krijgt maar zonder superpower of close combat ofzo is die fighting type eerder een nadeel. Je kunt hem Bulk Up leren, maar je kon sowieso al Calm Mind dus dat is schattig maar verder niks *plus* je hebt toch de fysieke moves niet om ermee te 'werken'.

Ik ben iig blij dat ik Y heb gekocht, vanwege het uiterlijk van Mewtwo Y (en Yveltal die dan wel weer minder is dan Xerneas maarja :') ) _O_
Psystriken vanaf 194 base sp atk _O_
Ga weg
pi_134438676
WQDG-WWWW-WWW3-PL38

Zelden iemand zo hard slaag gegeven :') Ok hij was wel slecht enzo, maar dit was bijna pijnlijk
Ga weg
pi_134439325
Ik lees dat je een Celebi krijgt als je Pokémon Bank activeert volgende week. Nice. Die heb ik in nog geen enkele game.
pi_134439478
Jup, zag het net ook. Leuke Pokemon ook.

Wil ook nog steeds ooit een Mew. Ook nog nooit gehad. De rest van de nieuwere legendaries kunnen me niet zo boeien. Zijn er wat mij betreft te veel, ze voelen ook niet als legendary. Mew, Mewtwo, Ho-oh, Lugia en dan Articuno, Zapdos en Moltres zijn het wel een beetje voor mij aan boeiende legendaries.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134439896
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 08:10 schreef Mystikvm het volgende:
Ik lees dat je een Celebi krijgt als je Pokémon Bank activeert volgende week. Nice. Die heb ik in nog geen enkele game.
Gaaf! Meteen doen dan!
pi_134440393
Je hebt trouwens tot 30 september ofzo voor die Celebi. Die gratis maand PokeBank is maar tot eind januari.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134440664
De laatste Pokémon die ik heb gespeeld, is FireRed. De nieuwere spellen hebben mij nooit zo aangesproken, omdat ze van 2D naar een soort 3D zijn gegaan.
Toch lijkt deze wel interessant, maar ik denk niet dat ik kan wennen aan dat lelijke (imo) 3D. Of valt het wel mee? :+
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134442398
quote:
2s.gif Op donderdag 19 december 2013 09:35 schreef Bitterlemon het volgende:
De laatste Pokémon die ik heb gespeeld, is FireRed. De nieuwere spellen hebben mij nooit zo aangesproken, omdat ze van 2D naar een soort 3D zijn gegaan.
Toch lijkt deze wel interessant, maar ik denk niet dat ik kan wennen aan dat lelijke (imo) 3D. Of valt het wel mee? :+
Ik had diamond of pearl nog een keer via een emulator gespeeld, dat vond ik wel een mindere versie.
Maar pokemon x vind ik echt gaaf, ziet er in 3D ook echt heel tof uit.
pi_134442522
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 08:10 schreef Mystikvm het volgende:
Ik lees dat je een Celebi krijgt als je Pokémon Bank activeert volgende week. Nice. Die heb ik in nog geen enkele game.
Eindelijk Piplup vanaf volgende week *)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134443168
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 10:42 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Ik had diamond of pearl nog een keer via een emulator gespeeld, dat vond ik wel een mindere versie.
Maar pokemon x vind ik echt gaaf, ziet er in 3D ook echt heel tof uit.
Zag net een filmpje, dit is inderdaad wel aanzienlijk beter.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134446959
Heeft iemand een Cacnea/Cacturne, een Togepi of een Hidden Ability Gligar voor me? Of heeft iemand die in zijn/haar Friend Safari misschien? Bij voorbaat dank :)
pi_134448605
quote:
1s.gif Op donderdag 19 december 2013 10:47 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Eindelijk Piplup vanaf volgende week *)
Vanaf volgende week zo veel die ineens beschikbaar zijn! Gaat nog een hel worden om alles te krijgen en daar een team van maar 6 pokemon uit te maken
pi_134451208
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 13:21 schreef Flightguy1986 het volgende:
Heeft iemand een Cacnea/Cacturne, een Togepi of een Hidden Ability Gligar voor me? Of heeft iemand die in zijn/haar Friend Safari misschien? Bij voorbaat dank :)
Ik heb wel een Togepi en een HA Gligar voor je :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134451235
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 14:05 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Vanaf volgende week zo veel die ineens beschikbaar zijn! Gaat nog een hel worden om alles te krijgen en daar een team van maar 6 pokemon uit te maken
Ja idd.. ik vind het nu al lastig.. ik heb zeker al 15 gebreed.. en klaar voor gebruik..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134452670
Ik heb zojuist Y gekocht.

Impulsaankopen ftw.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134457956
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 15:52 schreef Bitterlemon het volgende:
Ik heb zojuist Y gekocht.

Impulsaankopen ftw.
Goed bezig _O_
De beste mega charizard
De beste mega mewtwo
De slechtere legendary van de twee

Y _O_
Ga weg
pi_134457976
Ga je ook battlen en shit of alleen singleplayer/dex completen
Ga weg
pi_134458271
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:26 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Goed bezig _O_
De beste mega charizard
De beste mega mewtwo
De slechtere legendary van de twee

Y _O_
Ach, wij hebben tenminste geen elfjeshert.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458293
quote:
11s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:26 schreef Nikmans het volgende:
Ga je ook battlen en shit of alleen singleplayer/dex completen
Battlen, jeweet. Ik wil dat ook wel eens proberen, de nieuwste Pokémon die ik heb gespeeld is FireRed. :')
Alles is "nieuw" voor me. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:41:10 #52
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134458514
quote:
2s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:35 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Battlen, jeweet. Ik wil dat ook wel eens proberen, de nieuwste Pokémon die ik heb gespeeld is FireRed. :')
Alles is "nieuw" voor me. :P
Metagametechnisch is er veel veranderd. Een tip: entry hazards zijn alles.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134458549
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:41 schreef Faux. het volgende:

[..]

Metagametechnisch is er veel veranderd. Een tip: entry hazards zijn alles.
Wat en wat? Ik heb me nooit zo bezig gehouden met stats en dat soort dingen.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458588
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:34 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ach, wij hebben tenminste geen elfjeshert.
Ja man, fuck dat gedrocht
Ga weg
pi_134458600
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:42 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Wat en wat? Ik heb me nooit zo bezig gehouden met stats en dat soort dingen.
Dat merk ik bij mij ook, dat ik in eerdere spellen de pokemon apart moest trainen en het me te lang duurde ik het vanzelf weggelegd heb. In X heb ik voor het eerst een pokemon spel uitgespeeld zonder cheats en dergelijke.
pi_134458612
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:43 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ja man, fuck dat gedrocht
Mewtwo uit Y is wel een beetje... vrouwelijk.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:43:47 #57
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134458618
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:42 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Wat en wat? Ik heb me nooit zo bezig gehouden met stats en dat soort dingen.
Metagame = het battlen. En entry hazards leveren damage(/status) elke keer als je switcht.

Maar ik zou me daar nu nog niet in interesseren. Eerst lekker het spel uitspelen, zonder je druk te maken over EV/IV/natures/whatever. :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134458643
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:43 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Dat merk ik bij mij ook, dat ik in eerdere spellen de pokemon apart moest trainen en het me te lang duurde ik het vanzelf weggelegd heb. In X heb ik voor het eerst een pokemon spel uitgespeeld zonder cheats en dergelijke.
Is dat nu niet meer zo? Ik heb Emerald trouwens drie keer uitgespeeld en FireRed één keer, alle keren zonder cheats. Maar ik merkte ook wel dat als je niet genoeg had getraind, dat het gewoon misging. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:44:49 #59
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134458661
X/Y zijn by far de makkelijkste spellen tot nu toe :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134458666
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:43 schreef Faux. het volgende:

[..]

Metagame = het battlen. En entry hazards leveren damage(/status) elke keer als je switcht.

Maar ik zou me daar nu nog niet in interesseren. Eerst lekker het spel uitspelen, zonder je druk te maken over EV/IV/natures/whatever. :)
Oké. Online dus ook nog even achterwege laten.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:46:23 #61
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134458729
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:44 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oké. Online dus ook nog even achterwege laten.
Online battlen is sowieso niet de moeite waard. Dagen lang breeden om vervolgens door een legendarische afgemaakt te worden. Geen regels, anarchie, paniek, zonde van je tijd.

* Faux. wegrent voor alle haat die-ie nu gaat krijgen
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134458750
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:44 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oké. Online dus ook nog even achterwege laten.
Ik ben tijdens de singleplayer van y een paar keer voor de yolo online gegaan en ik héb me een pak slaag gekregen. Nu achteraf realiseer ik me hoeveel mensen online gewoon geen idee hebben wat ze doen, maar als beginner krijg je toch nog altijd gewoon slaag hoor
Ga weg
pi_134458794
quote:
2s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:44 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Is dat nu niet meer zo? Ik heb Emerald trouwens drie keer uitgespeeld en FireRed één keer, alle keren zonder cheats. Maar ik merkte ook wel dat als je niet genoeg had getraind, dat het gewoon misging. :P
je hebt in X EXP share all. In eerdere spellen had je die ook maar kon je maar 1 pokemon laten ''meegenieten'', hier kan je het hele team gelijk doen, natuurlijk optioneel maar handig is het wel.

Zit er ook aan te denken om Y te kopen, maar misschien komt er over een jaar wel een pokemon Z ofzo.
pi_134458798
quote:
9s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:46 schreef Faux. het volgende:

[..]

Online battlen is sowieso niet de moeite waard. Dagen lang breeden om vervolgens door een legendarische afgemaakt te worden. Geen regels, anarchie, paniek, zonde van je tijd.

* Faux. wegrent voor alle haat die-ie nu gaat krijgen
Hehehe. Maar ik ga het wel uitproberen, zodra ik er iets van begrijp.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458807
quote:
9s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:46 schreef Faux. het volgende:

[..]

Online battlen is sowieso niet de moeite waard. Dagen lang breeden om vervolgens door een legendarische afgemaakt te worden. Geen regels, anarchie, paniek, zonde van je tijd.

* Faux. wegrent voor alle haat die-ie nu gaat krijgen
Daarom battlen met passersby voor de fun en met mensen van FOK! of je kennissenkring voor de 'echt'.

De meeste mensen online weten sowieso niet wat ze doen dus voor goede battles heb je er gewoon niet zoveel aan
Ga weg
pi_134458836
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:47 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

je hebt in X EXP share all. In eerdere spellen had je die ook maar kon je maar 1 pokemon laten ''meegenieten'', hier kan je het hele team gelijk doen, natuurlijk optioneel maar handig is het wel.

Zit er ook aan te denken om Y te kopen, maar misschien komt er over een jaar wel een pokemon Z ofzo.
EXP share had je in Emerald ook, als item. Heb je die in Y ook dan?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458849
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:47 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Hehehe. Maar ik ga het wel uitproberen, zodra ik er iets van begrijp.
Arcadia en ik zijn (volgens mij) de enigen die nog in dit topic posten die ook regelmatig battlen, maar dan kan ik me vergissen
Ga weg
  donderdag 19 december 2013 @ 18:49:20 #68
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134458862
quote:
17s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Arcadia en ik zijn (volgens mij) de enigen die nog in dit topic posten die ook regelmatig battlen, maar dan kan ik me vergissen
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134458865
quote:
2s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:48 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

EXP share had je in Emerald ook, als item. Heb je die in Y ook dan?
Ja, dat zeg ik. Maar in emerald was dit iets waardoor je maar 1 andere pokemon exp kon geven uit je team. In X/Y krijgen alle 6 pokemons het.
pi_134458874
quote:
17s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

nog in dit topic posten
Sterft het uit? :P

Maar oké, ik speel het eerst maar even uit, dan zie ik wel weer. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458896
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:49 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ja, dat zeg ik. Maar in emerald was dit iets waardoor je maar 1 andere pokemon exp kon geven uit je team. In X/Y krijgen alle 6 pokemons het.
Oh, ik dacht dat dat bij Emerald ook zo was. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458899
quote:
8s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:49 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik zei toch volgens mij
Ga weg
pi_134458905
IK GA BATTLEN!
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458921
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:49 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Sterft het uit? :P

Maar oké, ik speel het eerst maar even uit, dan zie ik wel weer. :P
Er zijn er een paar afgehaakt lijkt het, zoals WARE_HEIDEN en Roburtt
Ga weg
pi_134458933
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:50 schreef Bitterlemon het volgende:
IK GA BATTLEN!
Kom vechten dan, wat is je friendcode
Ga weg
pi_134458948
Kut, diegene heeft 6 Pokémon. Ik heb Fennekin en Pidgey.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134458969
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:51 schreef Bitterlemon het volgende:
Kut, diegene heeft 6 Pokémon. Ik heb Fennekin en Pidgey.
_O_ Goed werk
Ga weg
pi_134458981
En verloren. :')
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459002
Ook leuk: je mons hoeven maar lvl 50 te zijn om te battlen, alles daarboven wordt omlaag gezet naar 50
Ga weg
pi_134459011
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:50 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom vechten dan, wat is je friendcode
Staat wel in het 3DS-topic. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459035
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:52 schreef Nikmans het volgende:
Ook leuk: je mons hoeven maar lvl 50 te zijn om te battlen, alles daarboven wordt omlaag gezet naar 50
Die van mij werd net naar 50 gezet. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:53:13 #82
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134459043
Eckte bazen vechten via Showdown.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134459082
quote:
6s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:53 schreef Faux. het volgende:
Eckte bazen vechten via Showdown.
Via wat? :+
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459089
quote:
6s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:53 schreef Faux. het volgende:
Eckte bazen vechten via Showdown.
Ik snap de appeal maar ik vind het gewoon leuker op de 3ds
Ga weg
  donderdag 19 december 2013 @ 18:54:28 #85
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134459096
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:54 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Via wat? :+
http://pokemonshowdown.com/
Officiële simulator van Smogon.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134459111
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:54 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Via wat? :+
Zo'n browserbased ding van smogon, da's een competitive battling community ding
Ga weg
pi_134459122
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:54 schreef Faux. het volgende:

[..]

http://pokemonshowdown.com/
Officiële simulator van Smogon.
Oh, zo'n ding. Heb ik ook al eens mee gespeeld, ja.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  donderdag 19 december 2013 @ 18:55:05 #88
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134459123
quote:
9s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik snap de appeal maar ik vind het gewoon leuker op de 3ds
Is t ook, maar dat breeden en ev-trainen ;(

bovendien moet ik het spel nog uitspelen :@
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134459169
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:55 schreef Faux. het volgende:

[..]

Is t ook, maar dat breeden en ev-trainen ;(

bovendien moet ik het spel nog uitspelen :@
Ik heb best een hoge tolerantie voor breeden en EV-trainen _O_ En dan heb je ze iig 'echt'
Ga weg
pi_134459204
quote:
2s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:52 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Staat wel in het 3DS-topic. :P
Toegevoegd, de mijne: 1418-7035-8547
Ga weg
pi_134459215
Als je me snel toevoegt heb ik misschien wel wat vette gratis mons voor je
Ga weg
pi_134459218
Wat is EV en IV en zo? Had ik al wat over gelezen. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459272
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:57 schreef Nikmans het volgende:
Als je me snel toevoegt heb ik misschien wel wat vette gratis mons voor je
Toegevoegd, oh almachtige Nikmans.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459372
quote:
5s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:57 schreef Bitterlemon het volgende:
Wat is EV en IV en zo? Had ik al wat over gelezen. :P
IV = Individual Value = 'genetisch' bepaalde potentiële stats van je mon, mijn lvl 100 charizard kan 200 attack hebben en die van jou bijvoorbeeld 231. Zit een marge in van 31 punten, wat betekent dat er op lvl 100 31 punten verschil per stat kan zijn tussen een '0 IV' en '31 IV' mon. In principe wil je voor competitieve mons meestal 5 perfecte (= 31) IV's hebben, aangezien je attack/special attack doorgaans niet uitmaakt omdat je er maar eentje gebruikt.

EV = Effort Value = 'geheime' bonuspunten die elke stat krijgen door te battlen. In elke pokémongame zit wel een npc die je vertelt dat getrainde mons sterker zijn dan wilde mons met hetzelfde level, dat komt omdat je door battles te winnen EV's spaart en die boosten dan een stat. Bijvoorbeeld, het was altijd zo dat als je een zubat molde je een speed-EV kreeg waardoor je speedstat 'stiekem' hoger werd. Er zit een maximum van 510 EV-punten aan, met een maximum van 252 per stat, en sinds X/Y is EV-training een heel stuk simpeler geworden omdat je niet meer op zoek hoeft naar specifieke mons om dood te slaan maar het nu via een minigame kunt doen én je je EV's kunt resetten, omdat ze zich bij Gamefreak realiseerden dat toch iedereen al wist wat EV's waren.
Ga weg
pi_134459396
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:59 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Toegevoegd, oh almachtige Nikmans.
Kom online dan
Ga weg
pi_134459424
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:02 schreef Nikmans het volgende:

[..]

IV = Individual Value = 'genetisch' bepaalde potentiële stats van je mon, mijn lvl 100 charizard kan 200 attack hebben en die van jou bijvoorbeeld 231. Zit een marge in van 31 punten, wat betekent dat er op lvl 100 31 punten verschil per stat kan zijn tussen een '0 IV' en '31 IV' mon. In principe wil je voor competitieve mons meestal 5 perfecte (= 31) IV's hebben, aangezien je attack/special attack doorgaans niet uitmaakt omdat je er maar eentje gebruikt.

EV = Effort Value = 'geheime' bonuspunten die elke stat krijgen door te battlen. In elke pokémongame zit wel een npc die je vertelt dat getrainde mons sterker zijn dan wilde mons met hetzelfde level, dat komt omdat je door battles te winnen EV's spaart en die boosten dan een stat. Bijvoorbeeld, het was altijd zo dat als je een zubat molde je een speed-EV kreeg waardoor je speedstat 'stiekem' hoger werd. Er zit een maximum van 510 EV-punten aan, met een maximum van 252 per stat, en sinds X/Y is EV-training een heel stuk simpeler geworden omdat je niet meer op zoek hoeft naar specifieke mons om dood te slaan maar het nu via een minigame kunt doen én je je EV's kunt resetten, omdat ze zich bij Gamefreak realiseerden dat toch iedereen al wist wat EV's waren.
Ah, koel, thanks.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459430
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:03 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom online dan
Ik ben online.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459551
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:04 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik ben online.
Misschien even wachten tot je hier verschijnt ofzo :')
Ik heb een 3 IV dratini voor je en een 5 IV protean froakie, die froakie verandert door zijn ability bij elke move die hij gebruikt in dat type waardoor ie bij elke move de 50% same-type-attack-bonus krijgt, aka STAB
Ga weg
pi_134459575
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:07 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Misschien even wachten tot je hier verschijnt ofzo :')
Ik heb een 3 IV dratini voor je en een 5 IV protean froakie, die froakie verandert door zijn ability bij elke move die hij gebruikt in dat type waardoor ie bij elke move de 50% same-type-attack-bonus krijgt, aka STAB
Nice. :o

Maar ben ik dan niet opeens veel te goed (in de SP)? :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459626
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:08 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nice. :o

Maar ben ik dat niet opeens veel te goed (in de SP)? :P
Nee man ze zijn lvl 1 :P
Sowieso overrompel je de SP simpel door gewoon je exp share aan te zetten, met je lead (die 20 levels voorloopt op de rest) alles kapot te maken en als je geresist wordt te switchen naar een andere mon die passief exp heeft zitten leechen :P Pokémon SP's zijn nooit lastig geweest
Ga weg
pi_134459635
Ik stond offline om de een of andere reden.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459645
Je bent nog altijd niet online hier
Ga weg
pi_134459651
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:10 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nee man ze zijn lvl 1 :P
Sowieso overrompel je de SP simpel door gewoon je exp share aan te zetten, met je lead (die 20 levels voorloopt op de rest) alles kapot te maken en als je geresist wordt te switchen naar een andere mon die passief exp heeft zitten leechen :P Pokémon SP's zijn nooit lastig geweest
Aight. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459659
Spuit 11
Ga weg
pi_134459681
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:11 schreef Nikmans het volgende:
Spuit 11
En nu?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459704
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:11 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

En nu?
Requesting trade
Ga weg
pi_134459731
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:12 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Requesting trade
Waar, wat, hoe.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459756
Je bent weer offline
Ga weg
pi_134459768
quote:
11s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:13 schreef Nikmans het volgende:
Je bent weer offline
Huh?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459778
Ah, daar ben je.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459807
Grrrrr
Ga weg
pi_134459820
quote:
8s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:15 schreef Nikmans het volgende:
Grrrrr
Sup?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459821
Ah
Ga weg
pi_134459866
Wat moet ik doen?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459900
Trade me een pidgey ofzo
Ga weg
pi_134459910
Of vang iets doms als je niks hebt
Ga weg
pi_134459929
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:17 schreef Nikmans het volgende:
Of vang iets doms als je niks hebt
Doe ik zo, heb hierna alleen nog Fedinges.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134459931
Volgens mij heeft die Dratini al wat moves en die Froakie heeft sowieso Hydro Pump
Ga weg
pi_134459967
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:18 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Doe ik zo, heb hierna alleen nog Fedinges.
Prima, ik heb nog een half uur ofzo :P
Die dratini wordt trouwens een dragonite met zijn hidden ability (multiscale) en die is vet goed _O_ Zorgt ervoor dat ie maar 50% schade krijgt als ie op 100% hp is, dus de eerste klap voelt ie amper
Ga weg
pi_134459985
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Prima, ik heb nog een half uur ofzo :P
Die dratini wordt trouwens een dragonite met zijn hidden ability (multiscale) en die is vet goed _O_ Zorgt ervoor dat ie maar 50% schade krijgt als ie op 100% hp is, dus de eerste klap voelt ie amper
Nice. :D
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134460039
Trade maar als je iets doms hebt
Ga weg
pi_134460129
Tyfus ik heb helemaal geen 40 minuten meer maar 6, ik trade je die froakie morgen/vanavond wel goed?
Ga weg
pi_134460144
Wooee precies op tijd
Ga weg
pi_134460165
Lol hij is lvl 50
Ga weg
pi_134460177
quote:
11s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:25 schreef Nikmans het volgende:
Lol hij is lvl 50
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134460221
Als ie niet luistert of whatever dan bewaar hem maar, dit is gewoon een competitief gebreede mon met de juiste ability, de moves zijn bout afgezien van hydro pump maar dat heb je makkelijk opgelost en afgezien daarvan is het precies dezelfde mon als die ik zelf gebruik voor battles
Ga weg
pi_134460280
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:26 schreef Nikmans het volgende:
Als ie niet luistert of whatever dan bewaar hem maar, dit is gewoon een competitief gebreede mon met de juiste ability, de moves zijn bout afgezien van hydro pump maar dat heb je makkelijk opgelost en afgezien daarvan is het precies dezelfde mon als die ik zelf gebruik voor battles
Is goed, thanks.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134467245
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Prima, ik heb nog een half uur ofzo :P
Die dratini wordt trouwens een dragonite met zijn hidden ability (multiscale) en die is vet goed _O_ Zorgt ervoor dat ie maar 50% schade krijgt als ie op 100% hp is, dus de eerste klap voelt ie amper
Will o wisp :P
  donderdag 19 december 2013 @ 22:06:29 #129
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134467685
Multiscale _O_
zeker een van de beste abilities
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134473916
quote:
1s.gif Op donderdag 19 december 2013 21:59 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Will o wisp :P
Of een motherfucking stealth rock :r
Check mijn vid trouwens _O_
Ga weg
pi_134473951
WQDG-WWWW-WWW3-PL38

Hij was fucking slecht maar ik heb hardop zitten lachen, zo erg :P

[ Bericht 34% gewijzigd door Nikmans op 20-12-2013 00:41:39 ]
Ga weg
pi_134486251
Hou jullie vast boys, er komt een FOK!film special aan _O_
Ga weg
pi_134496736
Wat een geluk. Op 6 health een rated battle winnen!

Voor de liefhebber: J3ZW-WWWW-WWW3-QUAA
pi_134520115
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 15:15 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Ik heb wel een Togepi en een HA Gligar voor je :)
Geweldig, heb je dit weekend tijd om te ruilen? (sorry voor de late reply)
  zaterdag 21 december 2013 @ 12:32:26 #135
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134520879
Wie heeft er hier al van Funbro gehoord? :')
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134520956
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 11:46 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Geweldig, heb je dit weekend tijd om te ruilen? (sorry voor de late reply)
ik heb je een pm gestuurd :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134521328
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 18:50 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Er zijn er een paar afgehaakt lijkt het, zoals WARE_HEIDEN en Roburtt
Ga weer beginnen, assassins creed uitgespeeld :P, nu nog tijd vinden :+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134526372
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 12:32 schreef Faux. het volgende:
Wie heeft er hier al van Funbro gehoord? :')
Wat is dat?
Ga weg
pi_134526375
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 12:54 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ga weer beginnen, assassins creed uitgespeeld :P, nu nog tijd vinden :+
Whehehe
Ga weg
  zaterdag 21 december 2013 @ 16:25:04 #140
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134526559
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:26 schreef Nikmans het volgende:
Als ie niet luistert of whatever dan bewaar hem maar, dit is gewoon een competitief gebreede mon met de juiste ability, de moves zijn bout afgezien van hydro pump maar dat heb je makkelijk opgelost en afgezien daarvan is het precies dezelfde mon als die ik zelf gebruik voor battles
*Pokémon. Mon klinkt stom. :6

Ik haalde in White 2 een ei bij de daycare en ging meteen naar binnen om mijn Pokémon uit de Daycare te halen. Zegt de daycare vrouw dat mijn man haar moet spreken. Binnen 7 stappen een ei. 8)7

Ik ben op zoek naar een physical attacking ghost Pokémon (in White 2). Alleen is er niet veel keus: Banette heeft een movepool en defenses van niks, Dusknoir is supersloom en heeft weinig HP en Golurk heb ik al een keer gebruikt en ik wil het liefst een Pokémon die ik nog niet eerder heb gebruikt. En Trevenant is een gen 6 Pokémon. ;(
Ik twijfel dus nog. Welke zal ik kiezen?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134527266
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:25 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

*Pokémon. Mon klinkt stom. :6

Ik haalde in White 2 een ei bij de daycare en ging meteen naar binnen om mijn Pokémon uit de Daycare te halen. Zegt de daycare vrouw dat mijn man haar moet spreken. Binnen 7 stappen een ei. 8)7

Ik ben op zoek naar een physical attacking ghost Pokémon (in White 2). Alleen is er niet veel keus: Banette heeft een movepool en defenses van niks, Dusknoir is supersloom en heeft weinig HP en Golurk heb ik al een keer gebruikt en ik wil het liefst een Pokémon die ik nog niet eerder heb gebruikt. En Trevenant is een gen 6 Pokémon. ;(
Ik twijfel dus nog. Welke zal ik kiezen?
Aegislash, en ophouden met inferieure games spelen :P
Ga weg
pi_134527382
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Aegislash, en ophouden met inferieure games spelen :P
Niks boven ruby.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 21 december 2013 @ 16:57:21 #143
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134527427
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Aegislash, en ophouden met inferieure games spelen :P
Heiligschennis. :o
Aegislash heeft een vreemde statverdeling. En ziet er stom uit.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134527428
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:55 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Niks boven ruby.
Laatst mijn Ruby cart terug gevonden _O_
Inclusief Groudon en twee Rayquaza's _O_

Uren zoeken naar een Feebas _O_
Salamence en Metagross de beste MONs aller tijden _O_
Ga weg
pi_134527445
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:57 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Heiligschennis. :o
Aegislash heeft een vreemde statverdeling. En ziet er stom uit.
Ligt aan zijn vorm
Ga weg
pi_134527452
Ik heb bw/bw2 niet eens gespeeld btw, maar ik krijg black van een vriend die er eentje 'over had' dus dat scheelt
Ga weg
pi_134527465
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:57 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Laatst mijn Ruby cart terug gevonden _O_
Inclusief Groudon en twee Rayquaza's _O_

Uren zoeken naar een Feebas _O_
Salamence en Metagross de beste MONs aller tijden _O_
Ik heb m'n milotic ook nog, zou ik wel op X willen krijgen eigenlijk :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134527523
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:58 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik heb m'n milotic ook nog, zou ik wel op X willen krijgen eigenlijk :P
Ik ook man, mirror coat, baton bass, echt god weet hoe lang shit over zitten breeden van Corsola, naar Gorebyss die moest evolven met zo'n steen en dan naar Feebas voor een zo ziek mogelijke Milotic _O_
Ga weg
pi_134527565
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:01 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ook man, mirror coat, baton bass, echt god weet hoe lang shit over zitten breeden van Corsola, naar Gorebyss die moest evolven met zo'n steen en dan naar Feebas voor een zo ziek mogelijke Milotic _O_
Je was altijd al de eindbaas al had je op ruby een feebas/milotic, kreeg er zo veel streetcred van altijd _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134527566
Als je diamond/pearl regelt kan ik misschien iets voor je doen, aangezien ik black toch krijg. Traden we die shit naar mijn diamond, zet ik ze door naar black en dan via daar de pokebank in en naar mijn Y en dan trade ik je wel, oid, moet lukken toch?
Ga weg
  zaterdag 21 december 2013 @ 17:03:26 #151
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134527578
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:58 schreef Nikmans het volgende:
Ik heb bw/bw2 niet eens gespeeld btw, maar ik krijg black van een vriend die er eentje 'over had' dus dat scheelt
BW2 vind ik een stuk leuker dan BW.

En X&Y hebben niet eens standaard Poké transfer/Pal park. :( Daar moet je straks nog extra voor betalen ook. Afzetters.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134527588
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:02 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Je was altijd al de eindbaas al had je op ruby een feebas/milotic, kreeg er zo veel streetcred van altijd _O_
Dikke streetcred toen ik zo'n forum had gevonden waar ik voor het eerst chestorest vond, meteen uitproberen, iedereen werd gek _O_
Ga weg
pi_134527595
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:02 schreef Nikmans het volgende:
Als je diamond/pearl regelt kan ik misschien iets voor je doen, aangezien ik black toch krijg. Traden we die shit naar mijn diamond, zet ik ze door naar black en dan via daar de pokebank in en naar mijn Y en dan trade ik je wel, oid, moet lukken toch?
Heb niet meer zo'n gameboy slot O+, ik regel wel wat met vrienden. Is de pokébank al open?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134527598
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:03 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

BW2 vind ik een stuk leuker dan BW.

En X&Y hebben niet eens standaard Poké transfer/Pal park. :( Daar moet je straks nog extra voor betalen ook. Afzetters.
Mja vijf euro per jaar is te overzien, plus 'gratis' celebi _O_
Maar het probleem is dus dat je je oude shit gewoon niet hebt op x/y?
Ga weg
pi_134527610
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:04 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb niet meer zo'n gameboy slot O+, ik regel wel wat met vrienden. Is de pokébank al open?
Vanaf de 27e volgens mij
Ga weg
pi_134527616
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:03 schreef Nikmans het volgende:
chestorest
Chestorest sowieso _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134527668
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:05 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Chestorest sowieso _O_
Ik wil eigenlijk een rain team maken met Goodra en dan die ability dat ie elke beurt al zijn status effects verliest in rain, en dan rest _O_
Ga weg
  zaterdag 21 december 2013 @ 17:08:59 #158
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134527710
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:04 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mja vijf euro per jaar is te overzien, plus 'gratis' celebi _O_
Maar het probleem is dus dat je je oude shit gewoon niet hebt op x/y?
O.a. En het spel draait om de Mega Evolutions, die ik nog steeds extreem suf vind. Net als Pokémon Amie, dat je móet gebruiken om een Sylveon te krijgen. En aanvallen zoals Fire Blast die om de een of andere reden zwakker zijn gemaakt.
Het enige wat X&Y voor mij leuk maakt, is trainer costumisation.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134527735
Mega evoluties zijn zo tof in battles, hele andere dimensie in het battlen en zoveel opties erbij _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134528086
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:08 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

O.a. En het spel draait om de Mega Evolutions, die ik nog steeds extreem suf vind. Net als Pokémon Amie, dat je móet gebruiken om een Sylveon te krijgen. En aanvallen zoals Fire Blast die om de een of andere reden zwakker zijn gemaakt.
Het enige wat X&Y voor mij leuk maakt, is trainer costumisation.
Sommige mega evolutions zijn megasterk maar je verliest een itemslot dus ik vind het op zich wel meevallen. Pokémon Amie nodig? Waarvoor :o? Als ik iets wil evolven met hoge friendship doe ik een stukje karton onder het pookje van mijn 3ds en ga ik een kwartier rondjes om die eiffeltoren rijden :P
Fireblast/Hydro Pump lijkt me balance, dunno, ik zit er niet echt mee
Ga weg
  zaterdag 21 december 2013 @ 17:28:05 #161
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134528251
quote:
11s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:22 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Sommige mega evolutions zijn megasterk maar je verliest een itemslot dus ik vind het op zich wel meevallen. Pokémon Amie nodig? Waarvoor :o? Als ik iets wil evolven met hoge friendship doe ik een stukje karton onder het pookje van mijn 3ds en ga ik een kwartier rondjes om die eiffeltoren rijden :P
Fireblast/Hydro Pump lijkt me balance, dunno, ik zit er niet echt mee
http://www.gamesradar.com/sylveon-evolution-method/

En ze hebben, door Low Sweep en Wake-Up Slap iets sterker te maken, Technician Brelooms beste Fighting STABS afgepakt. :'( :'(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134528425
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:04 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mja vijf euro per jaar is te overzien, plus 'gratis' celebi _O_
Maar het probleem is dus dat je je oude shit gewoon niet hebt op x/y?
hoe gaat dat betalen eigenlijk?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134528913
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:33 schreef MrMoon het volgende:

[..]

hoe gaat dat betalen eigenlijk?
Geen idee, ik neem aan dat je in Nederland gewoon iDeal kunt gebruiken
Ga weg
pi_134528951
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

http://www.gamesradar.com/sylveon-evolution-method/

En ze hebben, door Low Sweep en Wake-Up Slap iets sterker te maken, Technician Brelooms beste Fighting STABS afgepakt. :'( :'(
Da's wel lichtelijk gay ja, maar die balance changes boeien me echt vrij weinig
Ga weg
pi_134528993
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

http://www.gamesradar.com/sylveon-evolution-method/

En ze hebben, door Low Sweep en Wake-Up Slap iets sterker te maken, Technician Brelooms beste Fighting STABS afgepakt. :'( :'(
Ja hoor, alsof die twee ooit betere opties waren dan Mach Punch
  zaterdag 21 december 2013 @ 17:59:04 #166
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134529044
quote:
15s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:56 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ja hoor, alsof die twee ooit betere opties waren dan Mach Punch
Ehhmm .. ja. Of nog beter: een combinatie van Low Sweep, Mach Punch en Bullet Seed.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 21 december 2013 @ 18:06:30 #167
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134529196
Maar nu weet ik nog steeds niet of ik nou voor Banette, Dusknoir of toch weer Golurk moet gaan. :o
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134529390
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:06 schreef Madame_Paon het volgende:
Maar nu weet ik nog steeds niet of ik nou voor Banette, Dusknoir of toch weer Golurk moet gaan. :o
Aegislash
Ga weg
  zaterdag 21 december 2013 @ 18:26:08 #169
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134529728
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:14 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Aegislash
:{w :6

Ik denk dat ik voor Dusknoir ga, omdat die een veel betere movepool heeft dan Banette en ik al een Golurk op level 100 heb ik Black 2.
Maar dan is de vraag hoe ik hem ga trainen. Adamant of Jolly nature? 252 EVs in HP en Attack of juist in Attack en Speed? Ik heb een hekel aan slome Pokémon, maar aan de andere kant heeft hij Shadow Sneak en Payback. (sowieso geen EVs in Def en Sp.def, want die vind ik hoog genoeg)
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134529935
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:26 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

:{w :6

Ik denk dat ik voor Dusknoir ga, omdat die een veel betere movepool heeft dan Banette en ik al een Golurk op level 100 heb ik Black 2.
Maar dan is de vraag hoe ik hem ga trainen. Adamant of Jolly nature? 252 EVs in HP en Attack of juist in Attack en Speed? Ik heb een hekel aan slome Pokémon, maar aan de andere kant heeft hij Shadow Sneak en Payback. (sowieso geen EVs in Def en Sp.def, want die vind ik hoog genoeg)
Dusknoir is zo traag dat ie toch niks zal outspeeden (en in-game maakt geen fluit uit), dus ik zou gewoon lekker voor Adamant met 252HP/252Atk gaan als je 'em als offensive 'mon wil gebruiken

En laat Payback achterwege, geeft geen bonus coverage naast z'n Ghost STAB, compleet nutteloos
pi_134539349
quote:
11s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:52 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Geen idee, ik neem aan dat je in Nederland gewoon iDeal kunt gebruiken
ik hoop op paypal..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134551309
iDeal zie ik nog wel gebeuren, ze hebben ook moeite in een Nederlandse trailer gestoken voor die Bank. Paypal denk ik niet, dat heeft nog nooit bij Nintendo gekund.

Hoewel ik wel vind dat het niet hebben van een creditcard in deze tijd wel een beetje vreemd is. Tenzij je nog heel jong bent natuurlijk.
pi_134553161
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 09:42 schreef Mystikvm het volgende:
iDeal zie ik nog wel gebeuren, ze hebben ook moeite in een Nederlandse trailer gestoken voor die Bank. Paypal denk ik niet, dat heeft nog nooit bij Nintendo gekund.

Hoewel ik wel vind dat het niet hebben van een creditcard in deze tijd wel een beetje vreemd is. Tenzij je nog heel jong bent natuurlijk.
als ik de betaalmogelijkheden in de eshop zie dan vermoed ik met ecards en een creditcard..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zondag 22 december 2013 @ 12:41:11 #174
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134554712
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:34 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Dusknoir is zo traag dat ie toch niks zal outspeeden (en in-game maakt geen fluit uit), dus ik zou gewoon lekker voor Adamant met 252HP/252Atk gaan als je 'em als offensive 'mon wil gebruiken

En laat Payback achterwege, geeft geen bonus coverage naast z'n Ghost STAB, compleet nutteloos
Ik ben uiteindelijk gegaan voor Adamant met 252Atk/176HP/80Spe. Dan is-ie nog steeds sloom, maar wel iets sneller dan andere slome Pokémon.

quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 09:42 schreef Mystikvm het volgende:
Hoewel ik wel vind dat het niet hebben van een creditcard in deze tijd wel een beetje vreemd is. Tenzij je nog heel jong bent natuurlijk.
Waarom is dat vreemd? Om een creditcard te krijgen moet je minimaal een bepaald bedrag per maand verdienen en niet iedereen voldoet daaraan. Daarnaast is het met een creditcard makkelijk om schulden te krijgen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134556472
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:41 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Waarom is dat vreemd? Om een creditcard te krijgen moet je minimaal een bepaald bedrag per maand verdienen en niet iedereen voldoet daaraan. Daarnaast is het met een creditcard makkelijk om schulden te krijgen.
Bij mijn weten is dat maandbedrag niet zo hoog en als je gewoon bij een Nederlandse bank je kaart aanvraagt is het vrijwel onmogelijk schuld op te bouwen aangezien maandelijks door de bank wordt geďnd. Maar dat is een andere discussie :)
pi_134582658
M'n Pokémon zitten inmiddels alweer tussen de Lv. 40 en 50, gaat al goed.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134582870
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2013 19:18 schreef Nikmans het volgende:
Volgens mij heeft die Dratini al wat moves en die Froakie heeft sowieso Hydro Pump
Ik heb Froakie geruild voor een Pikachu. :@
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134582903
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:19 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik heb Froakie geruild voor een Pikachu. :@
;(
Ga weg
pi_134582926
Iemand battlen?
Ga weg
pi_134583026
quote:
11s.gif Op zondag 22 december 2013 22:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

;(
Eerst voor een Lv. 60 Pikachu die niet luisterde, geruild voor eentje met een Koreaanse naam en daarna laten evolueren naar een Raichu, dan krijgt 'ie blijkbaar wel weer normale letters. :+

Dratini (nu Dragonair) heb ik nog wel, en die doet het prima. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583041
quote:
6s.gif Op zondag 22 december 2013 22:20 schreef Nikmans het volgende:
Iemand battlen?
Als ik goed genoeg was. :+
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583064
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:21 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Eerst voor een Lv. 60 Pikachu die niet luisterde, geruild voor eentje met een Koreaanse naam en daarna laten evolueren naar een Raichu, dan krijgt 'ie blijkbaar wel weer normale letters. :+

Dratini (nu Dragonair) heb ik nog wel, en die doet het prima. :P
Maar die heeft geen 5 perfecte IV's
Ga weg
pi_134583092
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:22 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Maar die heeft geen 5 perfecte IV's
Froakie wel?

Kak.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583126
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:22 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Froakie wel?

Kak.
Jep, hij was helemaal klaar voor online
Ga weg
pi_134583146
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:22 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Jep, hij was helemaal klaar voor online
Sorry.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583183
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 22:23 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Sorry.
Ik heb de mijne gewoon nog hoor
Ga weg
pi_134583261
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:23 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb de mijne gewoon nog hoor
Oh, lol.

Heb nu trouwens een Charizard, Dragonair, Raichu, Absol, Machamp en Blastoise. Da's wel een prima team, toch?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583350
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:24 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oh, lol.

Heb nu trouwens een Charizard, Dragonair, Raichu, Absol, Machamp en Blastoise. Da's wel een prima team, toch?
Mwo, voor singleplayer is het prima lijkt me, heb je X of Y?
Ga weg
pi_134583425
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:26 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mwo, voor singleplayer is het prima lijkt me, heb je X of Y?
Y.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583539
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:27 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Y.
Mega Charizard Y is een dikke baas
Ga weg
pi_134583578
Als je met een 4x stealth rock weakness kunt leven dan
Ga weg
pi_134583614
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:28 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mega Charizard Y is een dikke baas
True dat.

Wat is eigenlijk een goede waterpokémon? Ik heb Blastoise gekregen voor een Greninja, maar ik vind hem toch niet zo chill. Kan ook aan z'n moveset liggen. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134583682
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 22:30 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

True dat.

Wat is eigenlijk een goede waterpokémon? Ik heb Blastoise gekregen voor een Greninja, maar ik vind hem toch niet zo chill. Kan ook aan z'n moveset liggen. :P
Greninja, Starmie, Azumarill off the top of my head
Ga weg
pi_134583724
Blastoise is ok, zijn Mega evolution is best te pruimen maar er zijn inderdaad betere watermons
Ga weg
pi_134583749
Rotom-W is een harde baas watermon
Ga weg
pi_134583941
quote:
15s.gif Op zondag 22 december 2013 22:31 schreef Nikmans het volgende:
Blastoise is ok, zijn Mega evolution is best te pruimen maar er zijn inderdaad betere watermons
Met Earthquake, Hydro Pump, Ice Beam en Surf lijkt 'ie me wel prima. Nu nog aan die moves zien te komen. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134584021
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:34 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Met Earthquake, Hydro Pump, Ice Beam en Surf lijkt 'ie me wel prima. Nu nog aan die moves zien te komen. :P
Zelfs dan heeft ie behoorlijk lage special attack, en nog lagere normal attack dus Earthquake is sowieso al kansloos vanaf een blastoise :P
Ga weg
  zondag 22 december 2013 @ 22:36:25 #198
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584033
Greninja het beest van OU
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584087
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Zelfs dan heeft ie behoorlijk lage special attack, en nog lagere normal attack dus Earthquake is sowieso al kansloos vanaf een blastoise :P
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:36 schreef Faux. het volgende:
Greninja het beest van OU
Ik had dus gewoon die Greninja moeten houden.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:38:02 #200
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584129
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:37 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]


[..]

Ik had dus gewoon die Greninja moeten houden.
je snapt m
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584180
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:37 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

[..]

Ik had dus gewoon die Greninja moeten houden.
Blastoise leert Rapid Spin, dat is best goed en na zijn mega evolutie heeft ie 'ok' special attack en een ability waar ie shit als aura sphere, dark pulse etc mee boost dus dat is wel bruikbaar. Maar écht goed wordt ie niet, tenzij je persé een spinner wil met veel defense/hp en water type.
Ga weg
pi_134584290
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:38 schreef Faux. het volgende:

[..]

je snapt m
Het was ook nog een fucking goed gebreede, ruilt die haas hem weg voor een Pikachu die je in het eerste bos gewoon kunt vinden
Ga weg
  zondag 22 december 2013 @ 22:41:34 #203
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584377
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:40 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Het was ook nog een fucking goed gebreede, ruilt die haas hem weg voor een Pikachu die je in het eerste bos gewoon kunt vinden
Met protean?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584382
Ga weg
pi_134584399
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:40 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Het was ook nog een fucking goed gebreede, ruilt die haas hem weg voor een Pikachu die je in het eerste bos gewoon kunt vinden
Maar het was geen Greninja.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134584423
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 22:41 schreef Faux. het volgende:

[..]

Met protean?
Jep, 100% klaar voor online, ik had er nog eentje rondslingeren en ik dacht kom ik help die man even op weg, en dan ruilt ie hem weg :'(
Ga weg
pi_134584432
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:38 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Blastoise leert Rapid Spin, dat is best goed en na zijn mega evolutie heeft ie 'ok' special attack en een ability waar ie shit als aura sphere, dark pulse etc mee boost dus dat is wel bruikbaar. Maar écht goed wordt ie niet, tenzij je persé een spinner wil met veel defense/hp en water type.
Geen idee wat een spinner is, maar het klinkt wel goed.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:42:49 #208
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584447
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:19 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik heb Froakie geruild voor een Pikachu. :@
:') :')___!!!!!!! :') :'( ;( BL _O- _O- :'( ;(
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584492
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 22:42 schreef Faux. het volgende:

[..]

:') :')___!!!!!!! :') :'( ;( BL _O- _O- :'( ;(
Ik had nog geen Fly en had geen zin om terug te gaan naar dat eerste bos. Wist ik veel dat die Froakie zo goed was.

Hij luisterde niet eens.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:43:50 #210
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584508
quote:
sinds wanneer erken jij smogon?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zondag 22 december 2013 @ 22:44:33 #211
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584538
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:43 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik had nog geen Fly en had geen zin om terug te gaan naar dat eerste bos. Wist ik veel dat die Froakie zo goed was.

Hij luisterde niet eens.
Hahahaha. Deze gaat mn FoBo in. Haha _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584558
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:42 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Geen idee wat een spinner is, maar het klinkt wel goed.
Een gebruiker van de move Rapid Spin, da's een normal attack met 20 power die alle entry hazards aan jouw kant weghaalt. Dus zeg maar shit die je mons pijn doet als ze inswitchen zoals Stealth Rock, Spikes, Sticky Web etc.

Charizard verliest 50% van zijn hp als ie inswitcht en er liggen stealth rocks op het veld vanwege zijn 4x weakness dus als je die gast online wil gebruiken is een spinner wel een goed idee.
Ga weg
pi_134584605
quote:
17s.gif Op zondag 22 december 2013 22:43 schreef Faux. het volgende:

[..]

sinds wanneer erken jij smogon?
Ik vind het een prima pagina, niet dat dat me ervan weerhoudt een Blaziken en Mega Gengar in mijn wifi team te hebben maar je kunt er gewoon niet omheen
Ga weg
pi_134584611
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 22:44 schreef Faux. het volgende:

[..]

Hahahaha. Deze gaat mn FoBo in. Haha _O-
Ik snap wel waarom hij niet luisterde, maar dat zou dan nog zo lang duren. En ik wilde een Raichu.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134584638
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Een gebruiker van de move Rapid Spin, da's een normal attack met 20 power die alle entry hazards aan jouw kant weghaalt. Dus zeg maar shit die je mons pijn doet als ze inswitchen zoals Stealth Rock, Spikes, Sticky Web etc.

Charizard verliest 50% van zijn hp als ie inswitcht en er liggen stealth rocks op het veld vanwege zijn 4x weakness dus als je die gast online wil gebruiken is een spinner wel een goed idee.
Oeh, dat klinkt wel goed.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:46:40 #216
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584667
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:45 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik vind het een prima pagina, niet dat dat me ervan weerhoudt een Blaziken en Mega Gengar in mijn wifi team te hebben maar je kunt er gewoon niet omheen
kut ik blijf de enige ;(
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584709
Blaziken. O+
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:48:00 #218
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584752
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:45 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik snap wel waarom hij niet luisterde, maar dat zou dan nog zo lang duren. En ik wilde een Raichu.
raichu
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134584782
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:46 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oeh, dat klinkt wel goed.
Normaal zie je Starmie of Excadrill als spinners, soms Donphan maar Blastoise is ook prima, alleen voegt ie buiten spinnen niet zoveel toe én kost ie je een mega evolution die je misschien liever gebruikt voor Charizard
Ga weg
pi_134584842
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Normaal zie je Starmie of Excadrill als spinners, soms Donphan maar Blastoise is ook prima, alleen voegt ie buiten spinnen niet zoveel toe én kost ie je een mega evolution die je misschien liever gebruikt voor Charizard
Oh, kun je maar één mega evolution gebruiken per battle? Ook in SP?
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134584848
quote:
17s.gif Op zondag 22 december 2013 22:48 schreef Faux. het volgende:

[..]

raichu
Ik tel 475 statpoints zo snel, ik dacht dat die man wel iets 'groter' was
Ga weg
pi_134584866
quote:
11s.gif Op zondag 22 december 2013 22:49 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oh, kun je maar één mega evolution gebruiken per battle? Ook in SP?
Jep, dus die ben je kwijt
Ga weg
pi_134584886
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2013 22:49 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Jep, dus die ben je kwijt
Kak.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  zondag 22 december 2013 @ 22:51:00 #224
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134584947
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:49 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik tel 475 statpoints zo snel, ik dacht dat die man wel iets 'groter' was
die def :')
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134585362
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 22:51 schreef Faux. het volgende:

[..]

die def :')
Die stats in het algemeen :')
Ga weg
pi_134585389
Met attack stats van 90 win je de oorlog wel, pas op Volcarona, het special attack kanon is gearriveerd _O_
Ga weg
pi_134585622
Kan iemand me straks even helpen met het traden van Machoke? Moet even een Machamp worden. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134585833
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 23:04 schreef Bitterlemon het volgende:
Kan iemand me straks even helpen met het traden van Machoke? Moet even een Machamp worden. :P
sure, wat is straks?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134586445
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 23:07 schreef MrMoon het volgende:

[..]

sure, wat is straks?
Nu? :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_134586632
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 23:18 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nu? :P
prima, wat is je FC?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134588306
Is er een manier om online 6v6 battles te houden (het liefst met duplicate items) zonder dat je passersby uit moet dagen? Op Battle Spot krijg ik alleen 3v3 volgens mij ;(
Ga weg
pi_134603872
quote:
11s.gif Op zondag 22 december 2013 23:50 schreef Nikmans het volgende:
Is er een manier om online 6v6 battles te houden (het liefst met duplicate items) zonder dat je passersby uit moet dagen? Op Battle Spot krijg ik alleen 3v3 volgens mij ;(
Niet in single fights voorlopig, misschien komt er ooit nog een seizoen dat de special regels 6v6 zijn.
Je kunt altijd nog triple battles doen als je ze allemaal wil gebruiken ;)
pi_134616030
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 13:32 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Niet in single fights voorlopig, misschien komt er ooit nog een seizoen dat de special regels 6v6 zijn.
Je kunt altijd nog triple battles doen als je ze allemaal wil gebruiken ;)
:'(
Ga weg
pi_134616254
quote:
9s.gif Op maandag 23 december 2013 18:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

:'(
Aan de andere kant, je bent niet eeuwig bezig om stall teams te slopen.

Ik vind het best prettig, 3v3 rated battles
pi_134652360
Ok, hoe outspeed een blastoise(+0) een timid max EV greninja?

Choice scarf is uitgesloten, tenzij je wel fake out kan doen met choice scarf en daarna iets anders.
Andere items die ik over het hoofd zie?
pi_134652374
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:07 schreef Lhyanna het volgende:
Ok, hoe outspeed een blastoise(+0) een timid max EV greninja?

Choice scarf is uitgesloten, tenzij je wel fake out kan doen met choice scarf en daarna iets anders.
Andere items die ik over het hoofd zie?
Scratch de andere items, het was een mega blastoise... maakt het allemaal nog vreemder.
Geen baton pass gebruikt oid.
pi_134654274
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:07 schreef Lhyanna het volgende:
Ok, hoe outspeed een blastoise(+0) een timid max EV greninja?

Choice scarf is uitgesloten, tenzij je wel fake out kan doen met choice scarf en daarna iets anders.
Andere items die ik over het hoofd zie?
Zou net moeten kunnen als Blastoise max IV en de Greninja min IV heeft?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_134654792
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:09 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Zou net moeten kunnen als Blastoise max IV en de Greninja min IV heeft?
Max speed IV, max speed EV en beneficial nature voor mijn Greninja :S
pi_134655180
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:24 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Max speed IV, max speed EV en beneficial nature voor mijn Greninja :S
Filmpje opgeslagen? Ik wil het wel zien
Ga weg
pi_134655231
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:34 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Filmpje opgeslagen? Ik wil het wel zien
Net gevraagd op smogon, komt door tailwind.
Weer iets nieuws geleerd.
pi_134655276
Zo uit het blote bolletje zou ik zeggen dat je hebt gemist dat Fake Out 100% kans op flinch heeft en je gewoon geen beurt hebt gekregen nadat je erdoor bent geraakt
Ga weg
pi_134655289
Oh, kijk aan, scratch that dan maar
Ga weg
  dinsdag 24 december 2013 @ 16:42:31 #243
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134655462
Ik vind Greninja echt een baas trouwens. Komt in rijtje van favoriete Pokemon.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134655509
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:42 schreef Faux. het volgende:
Ik vind Greninja echt een baas trouwens. Komt in rijtje van favoriete Pokemon.
Telkens als ik hem wil gebruiken, word ik 3-0 ingemaakt... Hij staat, behalve dan dat hij best cool is, ver buiten mijn rijtje favoriete pokemon :p
pi_134655558
Je zou toch zeggen dat ie in 3v3 één van de beste pokemon is, dankzij zijn enorme coverage (en U-turn)
Ga weg
  dinsdag 24 december 2013 @ 16:49:36 #246
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134655628
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134655703
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:47 schreef Nikmans het volgende:
Je zou toch zeggen dat ie in 3v3 één van de beste pokemon is, dankzij zijn enorme coverage (en U-turn)
Kom hem bijna nooit tegen, waarschijnlijk omdat scarfed Garchomp overal is en hem 1-shot.

quote:
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Mijn all-time favoriet is Dragonite, zodra ik zin heb om baton pass blaziken te breeden ga ik hem misschien weer gebruiken, vooral omdat ook hij zwaar geowned wordt door Garchomp (die echt niet normaal lelijk is!)
pi_134655967
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:49 schreef Faux. het volgende:
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Dan ga ik denk ik ook voor Dragonite, samen met Metagross en Gengar
Ga weg
pi_134655973
En O+ Poliwag O+
Ga weg
pi_134656072
Ik vind de eerste vorm van veel mons zoveel cooler dan wat ze uiteindelijk worden, jammer dat buiten little league om er maar zo weinig mee te doen is
Ga weg
  dinsdag 24 december 2013 @ 17:12:07 #251
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134656339
En jullie favoriete track? Uit de Pokemonserie?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134656355
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:04 schreef Nikmans het volgende:
Ik vind de eerste vorm van veel mons zoveel cooler dan wat ze uiteindelijk worden, jammer dat buiten little league om er maar zo weinig mee te doen is
DIT!

Bulbasaur O+
pi_134656498
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:12 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

DIT!

Bulbasaur O+
JA! _O_
Bulbasaur O+
Goomy _O_
Solosis O+
Mudkip O+
Ga weg
pi_134656508
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:12 schreef Faux. het volgende:
En jullie favoriete track? Uit de Pokemonserie?
Al sla je me dood, al vind ik dat deuntje in de pokécenters wel altijd enorm catchy
Ga weg
pi_134656609
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:12 schreef Faux. het volgende:
En jullie favoriete track? Uit de Pokemonserie?
Meeste tracks zijn wel catchy, sommige gymfights hebben wel een stoere track. Maar als ik niet in bed lig te spelen staat toch mn eigen muziek aan.
pi_134659764
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:49 schreef Faux. het volgende:
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Blastoise en Sandshrew
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134671762
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:49 schreef Faux. het volgende:
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Sinds gen 1 is dat Squirtle/Blastoise. Sindsdien wel een aantal extra favorieten erbij gekregen: Articuno, Alakazam, Umbreon, Scizor, Crobat de Brobat en in Gen 6 vind ik Aegislash toch wel echt tof. Die speelt vooral heel lekker.

Sluit me wel aan dat veel eerste evoluties toch cooler zijn. En het blijft ruk dat je daar weinig mee klaar speelt. Zo'n Fennekin, Cyndaquil en Chespin vind ik er tof.


quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:12 schreef Faux. het volgende:
En jullie favoriete track? Uit de Pokemonserie?
Speel altijd met muziek uit. In bed ligt mn vriendin te slapen en buiten mn bed heb ik altijd eigen muziek etc.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134678348
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 23:19 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Sluit me wel aan dat veel eerste evoluties toch cooler zijn. En het blijft ruk dat je daar weinig mee klaar speelt. Zo'n Fennekin, Cyndaquil en Chespin vind ik er tof.
Ja Chespin is erg tof.. Ik heb dit gevoel ook heel erg bij Chimchar, Aipom en Oshawott..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134685512
PokeBank is gelanceerd in Japan, veel meer oude Pokemon op de GTS nu en ook meer kans op de wonder trade op oudere pokemon.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134685674
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 14:30 schreef Sjiznit het volgende:
PokeBank is gelanceerd in Japan, veel meer oude Pokemon op de GTS nu en ook meer kans op de wonder trade op oudere pokemon.
Tijd om een kijkje te nemen dan!

Edit: Bedankt voor het zeggen, mudkip is binnen :D

[ Bericht 12% gewijzigd door Lhyanna op 25-12-2013 16:31:18 ]
pi_134693956
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 14:35 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Tijd om een kijkje te nemen dan!

Edit: Bedankt voor het zeggen, mudkip is binnen :D
nice :D
Ik hou me overigens aanbevolen voor een Piplup :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134693993
quote:
1s.gif Op woensdag 25 december 2013 20:42 schreef MrMoon het volgende:

[..]

nice :D
Ik hou me overigens aanbevolen voor een Piplup :)
Gen 4 en 5 starters heb ik alleen Chimchar nog maar van kunnen krijgen :(. Alle overige starters heb ik al wel :p
pi_134699020
Zo Zapdos gevangen. Na wat versies maar gesettled voor een outstanding timid (met synchronize pokemon gevangen) met 31iv in HP, attack en Sp. Atk. Wilde eigenlijk voor iig Sp. Atk en Speed gaan, maar goed. Outstanding moet het dan maar doen.

Edit: na wat wondertraden al een chicorita en cyndaquil binnen. Tot mijn grote vreugde ook een 5iv maile foreign geodude en een 5iv Mawile. Mooi fokmateriaal.

[ Bericht 26% gewijzigd door Sjiznit op 26-12-2013 00:28:55 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134709048
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 20:43 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Gen 4 en 5 starters heb ik alleen Chimchar nog maar van kunnen krijgen :(. Alle overige starters heb ik al wel :p
ik heb inmiddels alleen een Cyndaquil kunnen binnen halen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134709513
quote:
1s.gif Op donderdag 26 december 2013 11:19 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik heb inmiddels alleen een Cyndaquil kunnen binnen halen..
Morgen komt de Pokebank in de rest van de wereld uit, zal het helemaal wel simpel worden. Als je zelf oudere games hebt met die Pokemon kan je die ook zelf gaan overzetten.

Zal eens in mn eigen White gaan kijken wat ik daar voor Pokemon heb die de moeite waard zijn om over te zetten. Had volgens mij een shiny Dratini en Sableye. Maar geen idee of die legit zijn.


Edit: Ha! Kijk ik mn boxen door heb ik een shiny Woobat! Zelf gevangen ooit eens. Nooit door gehad :P

[ Bericht 12% gewijzigd door Sjiznit op 26-12-2013 11:51:32 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134710254
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 11:37 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Morgen komt de Pokebank in de rest van de wereld uit, zal het helemaal wel simpel worden. Als je zelf oudere games hebt met die Pokemon kan je die ook zelf gaan overzetten.

Zal eens in mn eigen White gaan kijken wat ik daar voor Pokemon heb die de moeite waard zijn om over te zetten. Had volgens mij een shiny Dratini en Sableye. Maar geen idee of die legit zijn.

Edit: Ha! Kijk ik mn boxen door heb ik een shiny Woobat! Zelf gevangen ooit eens. Nooit door gehad :P
Lekker, altijd leuk zoiets onverwachts :p.
pi_134711220
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 12:03 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Lekker, altijd leuk zoiets onverwachts :p.
Zeker, alleen een shiny woobat is dan niet direct degene die je graag hebt :P Nu ook maar in soulsilver even mn team aan het doortrainen om Red te verslaan en dan Groudon te vangen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134715135
Door alle eshop drukte is de release date van Pokémon Bank gezet op TBD (To Be Decided), en verwijdert van de eshop. Waarschijnlijk morgen geen Pokébank jongens... :(

http://www.serebii.net/index2.shtml
pi_134716218
quote:
9s.gif Op donderdag 26 december 2013 14:44 schreef roy9 het volgende:
Door alle eshop drukte is de release date van Pokémon Bank gezet op TBD (To Be Decided), en verwijdert van de eshop. Waarschijnlijk morgen geen Pokébank jongens... :(

http://www.serebii.net/index2.shtml
Kan mij niet voorstellen dat dat langer dan een paar dagen duurt
pi_134720372
Spelen er nog mensen?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 26 december 2013 @ 17:57:00 #271
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_134721454
Ik speel. Heb hem al uitgespeeld. Van het fokken snap ik weinig. Dus ik wacht op Pokemonbank. Transfer dan alles door.. En ga me in het fokken verdiepen.
Heb alleen alle items die daarvoor handig zijn verkocht.. :(

Edit: Nu twee destiny knots en een Everstone..

[ Bericht 8% gewijzigd door Krizzol op 26-12-2013 20:54:20 ]
Whoaaah
pi_134733436
Is al iets bekend van de Celebi die je bij de bank krijgt? IV's, nature etc?
Ga weg
pi_134733557
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 december 2013 00:35 schreef Nikmans het volgende:
Is al iets bekend van de Celebi die je bij de bank krijgt? IV's, nature etc?
Op serebii.net stond een screenshot van zijn Celebi, maar of iedereen dezelfde krijgt weet ik niet.
Beter komt de bank snel online, ik wil eigenlijk nog een keer restarten en dan met Celebi alles doorlopen, zonder Blazikenite kwijt te raken >.>
pi_134734481
quote:
1s.gif Op donderdag 26 december 2013 11:19 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik heb inmiddels alleen een Cyndaquil kunnen binnen halen..
en nu ook Piplup *O*
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  vrijdag 27 december 2013 @ 01:27:46 #275
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134734568
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 00:39 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Op serebii.net stond een screenshot van zijn Celebi, maar of iedereen dezelfde krijgt weet ik niet.
Beter komt de bank snel online, ik wil eigenlijk nog een keer restarten en dan met Celebi alles doorlopen, zonder Blazikenite kwijt te raken >.>
Items konden toch niet in de Bank?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134736238
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 december 2013 01:27 schreef Faux. het volgende:

[..]

Items konden toch niet in de Bank?
Nope. Gewoon even ruilen met iemand dus :)
Ga weg
pi_134736243
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 01:23 schreef MrMoon het volgende:

[..]

en nu ook Piplup *O*
evenals Chimchar, Turtwig en Oshawott :D
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134737004
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 december 2013 01:27 schreef Faux. het volgende:

[..]

Items konden toch niet in de Bank?
Maar voor 15 januari kun je nog een nieuwe krijgen
pi_134737025
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 03:22 schreef MrMoon het volgende:

[..]

evenals Chimchar, Turtwig en Oshawott :D
Nice, mocht je een Turtwig en/of Piplup en/of Oshawott over hebben, dan wil ik wel ruilen. Ik heb alle gen 2 en 3 starters

Edit: Alle starters zijn binnen :D

[ Bericht 5% gewijzigd door Lhyanna op 27-12-2013 11:05:39 ]
pi_134744939
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 08:47 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Nice, mocht je een Turtwig en/of Piplup en/of Oshawott over hebben, dan wil ik wel ruilen. Ik heb alle gen 2 en 3 starters

Edit: Alle starters zijn binnen :D
nice :)
Ik zal eens kijken of ik nog wat van de GTS kan halen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  vrijdag 27 december 2013 @ 16:35:43 #281
177161 MhZero
Oet de Melderse
pi_134750368
Pokemon Bank is uitgesteld. Nieuwe release is nog onbekend. IN Japan is het uit de lucht gehaald.
Morge, hedde geej ouk kalde schottel?
pi_134753209
Nou, het is zo ver. Ik heb eindelijk Pokemans X bemachtigd. :D

Jammer van de framerate drops als je 3D aan hebt... maar verder tot nu toe erg leuk. :) Wonder Trade is ook wel lachen. Vind wel dat het erg makkelijk is. Heb nu de eerste badge, alles is me tot nu toe echt belachelijk makkelijk afgegaan (veel makkelijker dan vorige Gens op 't begin). Exp share zet ik dan ook maar preventief uit. :{
Of toch du vader?
pi_134758373
Porygon gekregen via Wonder Trade! O+
pi_134761342
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 19:51 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Porygon gekregen via Wonder Trade! O+
lucky you :P
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134766652
Even uit de pokemonrunning dankzij Zelda
Ga weg
  zaterdag 28 december 2013 @ 08:57:51 #286
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_134776611
Shiny Corsola gevangen in X. :s)
  zaterdag 28 december 2013 @ 16:14:07 #287
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134788255
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:49 schreef Faux. het volgende:
Wat is jullie favoriet eigenlijk? :P
Chandelure, Zangoose, Togekiss, Lucario, Hydreigon.

quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:12 schreef Faux. het volgende:
En jullie favoriete track? Uit de Pokemonserie?
Ik vind de muziekjes van Celadon en Slateport City geweldig. Ik zet altijd het geluid wat harder als ik in die steden ben. :P

Het grootste nadeel van XY ten opzichte van BW2 is wat mij betreft dat XY geen Join Avenue heeft.
Als je maar genoeg geld hebt, heeft het zoveel voordelen: eieren in één keer hatchen _O_, Pokémon volledig EV-trainen zonder ook maar één gevecht _O_, Pokémon binnen een minuut naar 220 happiness _O_, PP UPs kopen _O_, etc.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134790239
Hmm, gister 8.5 uur gespeeld. :')

Wat een geweldig spel. _O_
Of toch du vader?
pi_134802242
5IV Poison Heal Gligar is binnen :D

Nu even gaan puzzelen op optimale EVs.

Is er iemand die me aan een Chimchar en een Totodile kan helpen?
pi_134802618
Zou iemand mij later even willen helpen met Kadabra en Haunter evolueren dmv trade?
Of toch du vader?
pi_134803891
quote:
2s.gif Op zaterdag 28 december 2013 21:36 schreef Luchtkoker het volgende:
Zou iemand mij later even willen helpen met Kadabra en Haunter evolueren dmv trade?
als morgenavond later is, kan ik je wel helpen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134804287
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 december 2013 22:01 schreef MrMoon het volgende:

[..]

als morgenavond later is, kan ik je wel helpen..
Top, stuur wel even DM morgen. Misschien ben ik nl. weg :)
Of toch du vader?
pi_134805060
quote:
2s.gif Op zaterdag 28 december 2013 22:08 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Top, stuur wel even DM morgen. Misschien ben ik nl. weg :)
is goed, dan merk ik het wel..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zondag 29 december 2013 @ 11:10:50 #294
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_134819349
Heb Pokemon Y met de kerst gekregen. Heb het nu al uit. De moeilijkheidsgraad van de kampioen stelt me toch wel een beetje teleur. Heb Yveltal voor Xerneas geruild, en heb de kampioen met alleen Xerneas verslagen.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 29 december 2013 @ 11:31:28 #295
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_134819857
Holy shit. Iemand heeft een Zoroark geruild voor een Lapras.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 29 december 2013 @ 12:35:37 #296
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134821652
quote:
11s.gif Op zondag 29 december 2013 11:10 schreef SGYENZO het volgende:
Heb Pokemon Y met de kerst gekregen. Heb het nu al uit. De moeilijkheidsgraad van de kampioen stelt me toch wel een beetje teleur. Heb Yveltal voor Xerneas geruild, en heb de kampioen met alleen Xerneas verslagen.
geomancy is ook echt overpowered als fuck _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zondag 29 december 2013 @ 12:53:37 #297
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_134822371
quote:
10s.gif Op zondag 29 december 2013 12:35 schreef Faux. het volgende:

[..]

geomancy is ook echt overpowered als fuck _O-
Hahaha heb die aanval maar ingeruild voor Misty Terrain _O-
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 29 december 2013 @ 14:22:15 #298
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_134826041
Yveltal of Xerneas en waarom? Zit te twijfelen.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 29 december 2013 @ 16:13:31 #299
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134831171
Doet iemand mee aan de Smogon kampioenschappen?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134834982
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 december 2013 22:21 schreef MrMoon het volgende:

[..]

is goed, dan merk ik het wel..
Het is al gelukt met een random. Een random persoon tradede mij zijn Haunter, ik dacht echt huh? :') Daarna snapte ik het, meteen ff mijn Haunter en Kadabra overgestuurd.
quote:
11s.gif Op zondag 29 december 2013 11:10 schreef SGYENZO het volgende:
Heb Pokemon Y met de kerst gekregen. Heb het nu al uit. De moeilijkheidsgraad van de kampioen stelt me toch wel een beetje teleur. Heb Yveltal voor Xerneas geruild, en heb de kampioen met alleen Xerneas verslagen.
Ik vind de moeilijkheidsgraad van het hele spel wat laag liggen, jammer genoeg. ;(
Of toch du vader?
  zondag 29 december 2013 @ 18:13:55 #301
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134836711
wow
such last
very post
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')