abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_133532927
registreer om deze reclame te verbergen
bitcoin.php
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geďnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=1&p=0&

Lineair:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

3-maanden:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=90&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=S&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:
9yX8kz2.png

Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
pi_133532981
yMlR8GE.png
pi_133532983
Ik denk dat de crash pas komt als je weer instapt uit wanhoop :P
  vrijdag 22 november 2013 @ 22:55:14 #4
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133533019
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:54 schreef Stokkie_ het volgende:
Ik denk dat de crash pas komt als je weer instapt uit wanhoop :P
Zoals altijd he
pi_133533041
Meeste weekenden (vooral zondag) zakt de koers volgens mij, om maandag weer mooi te stijgen. Hoop daar deze week een beetje op in te kunnen spelen.
  vrijdag 22 november 2013 @ 22:58:05 #7
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133533154
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:41 schreef MaGNeT het volgende:

...

Tik daar:
[ code verwijderd ]

Je krijgt dan de privatekey te zien die bij het ontvangstadres hoort (begint met een 5).
Die kan je dan als QR code uitprinten of in tekst.

mijn ontvangstadres waarop btc-e de ltc's heeft overgeschreven begint met LQ :@
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133533222
Ik denk dat de koers rond de 650-750 gaat liggen de komende 2 maanden.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:00:28 #9
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133533256
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:59 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Ik denk dat de koers rond de 650-750 gaat liggen de komende 2 maanden.
Saaaiii
pi_133533325
net peercoins, worldcoins en feathercoins gekocht :p
pi_133533333
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:58 schreef Sosa het volgende:

[..]

mijn ontvangstadres waarop btc-e de ltc's heeft overgeschreven begint met LQ :@
Ik heb het niet over het ontvangstadres maar de privatekey van Bitcoin die begint met een 5.
Een ontvangstadres voor Bitcoin begint met een 1.
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:05:57 #12
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133533467
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb het niet over het ontvangstadres maar de privatekey van Bitcoin die begint met een 5.
Een ontvangstadres voor Bitcoin begint met een 1.
Die heb ik alleen van btc-e, bedoel je die?

Ik heb geen privatekey van de litecoin client.

edit: ohw wacht, ik snap het

edit2: toch niet, ik krijg " 23:09:03 Invalid Litecoin address (code -5)"

Ik vul dumpprivkey en mijn ontvangstadres in waar ik net mijn ltc naar heb overgeschreven..
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:06:44 #13
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133533491
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:02 schreef NeeOfTochJA het volgende:
net peercoins, worldcoins en feathercoins gekocht :p
money_down_the_drain.jpg
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133533658
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:06 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
pi_133533728
quote:
Miljardair Richard Branson steunt bitcoin

Miljardair en eigenaar van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic Richard Branson omarmt de bitcoin. Zijn commerciële ruimtevaartbedrijf Virgin Galactic gaat de valuta accepteren.


"Virgin Galactic is een bedrijf dat in de toekomst kijkt", schrijft Branson op het blog van zijn bedrijf.

"Bitcoin trekt de laatste tijd de aandacht van bedrijven die de toekomst in kijken. Hoog tijd dat dat klanten van Virgin Galactic kunnen betalen met bitcoins." Branson zegt zelf ook in bitcoins te hebben belegd.

Virgin Galactic biedt ruimtereizen aan particulieren aan. Mensen kunnen na een training in een speciaal ontworpen vliegtuig een suborbitale ruimtevlucht maken. Een ticket kost tweehonderdduizend dollar per persoon, of zo'n 250 bitcoins.

Bitcoin

Bitcoin is een virtuele valuta die de laatste tijd steeds meer in het nieuws is. De munt is niet gereguleerd en de wisselkoers met traditionele valuta wisselt enorm.

Op steeds meer plekken is het mogelijk om met bitcoins te betalen. Zo noemde de VS de bitcoin eerder deze week een legitiem betaalmiddel.

In Nederland accepteert bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl de virtuele valuta, ook in verschillende Nederlandse cafés is het mogelijk om met bitcoins te betalen.
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:13:41 #16
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133533783
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:12 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

wat een held die man. O+
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133533846
Over een kwartiertje praat Max Keiser op BBC2 bij Newsnight over onder andere Bitcoin.
Stream is hier te zien.
pi_133533900
Keiser op BBC2 :o
Ben benieuwd of hij daar precies hetzelfde is als op RT. Kan het me niet voorstellen :P
pi_133533905
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:00 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Saaaiii
Het probleem is dat iedereen straks met die Bitcoins zit en dat het bitcoin-ecosysteem nog niet genoeg ontwikkeld is. Ik denk dat na de laatste mania mensen even afkoelen en zich afvragen, wat heb ik nou eigenlijk gekocht?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:17:02 #20
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133533915
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:05 schreef Sosa het volgende:

[..]

Die heb ik alleen van btc-e, bedoel je die?

Ik heb geen privatekey van de litecoin client.

edit: ohw wacht, ik snap het

edit2: toch niet, ik krijg " 23:09:03 Invalid Litecoin address (code -5)"

Ik vul dumpprivkey en mijn ontvangstadres in waar ik net mijn ltc naar heb overgeschreven..

Ah, http://www.liteaddress.org/ helpt me aan een private key

Weer wat geleerd :)

begint met een 6 overigens
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133534034
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:15 schreef Brampski92 het volgende:
Over een kwartiertje praat Max Keiser op BBC2 bij Newsnight over onder andere Bitcoin.
Stream is hier te zien.
Ben benieuwd, thx.
pi_133535260
Van 674 naar 709 geklommen. Houden of verkopen :P
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:49:38 #23
11102 knep
Mountainfreak
pi_133535299
Bam bam bam! :D
pi_133535313
LTC van 8.68 naar 9.35...
Forcefield City Bewoner
pi_133535379
Keiser kicks ass
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:52:11 #26
11102 knep
Mountainfreak
pi_133535390
Toch maar BTC bijkopen denk ik :@
pi_133535422
Ik ken het, als ik nu verkoop komt ie noot meer zo laag als ik ben ingestapt, en als ik niet verkoop keldert de handel...
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 22 november 2013 @ 23:55:02 #28
11102 knep
Mountainfreak
pi_133535510
Choo choo motherfucker 10.gif
Enjoy the ride 8-)
pi_133535521
Op het moment dat mensen als Richard Branson in Bitcoin stappen dan kan het ineens alle kanten opgaan.
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133535532
Gaat lekker zo. Rustig klimmen geen enorme sprongen, zo zie ik het graag. Op naar de 100.000 per bitcoin :P
pi_133535561
Voorlopig lekker houden denk. De boel ziet er stabiel netjes omhooglopend uit.
Forcefield City Bewoner
pi_133535609
plop omhoog ;)
pi_133535792
Zo, heb 2 sells uitgezet. Benieuwd of die ze haalt.
Forcefield City Bewoner
pi_133535833
Nu gaat het heel hard met bitcoin zo.

Van 767 dollar naar 802 dollar in 4 minuten.
pi_133535860
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:02 schreef Robuustheid het volgende:
Nu gaat het heel hard met bitcoin zo.

Van 767 dollar naar 802 dollar in 4 minuten.
:o
pi_133535864
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:57 schreef Stokkie_ het volgende:
plop omhoog ;)
migdud.jpg
pi_133536038
Toch de order maar weggehaald, gaat zo hard omhoog ineens allemaal.
Straks gaat ie weer niet omlaag zoals vandaag heel de dag...
Lekker laten staan, morgen zien we wel weer. Op naar de 1000!
Forcefield City Bewoner
pi_133536128
2gwhzx3.jpg
pi_133536136
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:07 schreef roislecxe het volgende:
Toch de order maar weggehaald, gaat zo hard omhoog ineens allemaal.
Straks gaat ie weer niet omlaag zoals vandaag heel de dag...
Lekker laten staan, morgen zien we wel weer. Op naar de 1000!
Gewoon verkooporder op 5000 zetten en wachten.
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133536169
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:09 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gewoon verkooporder op 5000 zetten en wachten.
Das een verdomd lange zit...
Forcefield City Bewoner
pi_133536181
Magnet, je zult op dit moment wel erg blij zijn met je 65 bitcoins. :P
pi_133536183
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Das een verdomd lange zit...
Ach, die paar weken.
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133536198
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef Robuustheid het volgende:
Magnet, je zult op dit moment wel erg blij zijn met je 65 bitcoins. :P
65 - 8.49 ;(
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133536206
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ach, die paar weken.
5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Forcefield City Bewoner
pi_133536278
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Ach 600 zou het ook nooit gaan halen, 200 ook niet.. Ik wacht wel

Al zullen de meesten hier wel geinvesteerd hebben, voor mij is het geld wat ik nooit gehad heb dus dat maakt het wss wel iets makkelijker om deze conclusie aan te nemen
pi_133536379
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:12 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Ach 600 zou het ook nooit gaan halen, 200 ook niet.. Ik wacht wel

Al zullen de meesten hier wel geinvesteerd hebben, voor mij is het geld wat ik nooit gehad heb dus dat maakt het wss wel iets makkelijker om deze conclusie aan te nemen
Ben zelf paar dagen geleden pas begonnen. Eerst met een heel klein beetje om te testen. Nu met een stukje meer nu ik weet hoe alles reilt en zeilt. Heb nog niet veel winst en verlies gemaakt, dus ben benieuwd komende dagen.
Forcefield City Bewoner
pi_133536494
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:15 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ben zelf paar dagen geleden pas begonnen. Eerst met een heel klein beetje om te testen. Nu met een stukje meer nu ik weet hoe alles reilt en zeilt. Heb nog niet veel winst en verlies gemaakt, dus ben benieuwd komende dagen.
Nou ja, dagen zegt het al, al zal ik waarschijnlijk niet anders handelen in jou situatie. Ik zie al sinds 2011 bubbles en plops, ik blijf even zitten igg maar ik snap erg goed hoe jij er over denkt, handel lekker en leer hoe het écht werkt ;)
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 00:18:54 #48
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133536512
Bitstamp reageert niet meer op bitcoinwisdom..
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133536517
Heb alleen in BTC en LTC wat geld zitten omdat ik denk dat de rest hooguit tijdelijk is. Hopelijk zijn deze voor langere termijn ;)
Forcefield City Bewoner
pi_133536606
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:18 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Nou ja, dagen zegt het al, al zal ik waarschijnlijk niet anders handelen in jou situatie. Ik zie al sinds 2011 bubbles en plops, ik blijf even zitten igg maar ik snap erg goed hoe jij er over denkt, handel lekker en leer hoe het écht werkt ;)
Heb wel vaker verdiept in dit soort, maar nooit echt doorgezet. Nu voor het eerst wat erin geďnvesteerd en hopelijk pakt het een beetje leuk uit. Ofwel nu, ofwel over 3 maanden om maar wat te noemen.
Ik laat me niet gek maken en hoop gewoon op een goed moment om uit te stappen. En dat lijkt het me op dit moment nog niet ;)
Forcefield City Bewoner
pi_133536625
Mijn trades vandaag, (nog) niet erg succesvol maar ik zal laten zien dat ze alle 3 winst gaan maken ;)

07SY9bc.png
pi_133536672
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:22 schreef Stokkie_ het volgende:
Mijn trades vandaag, (nog) niet erg succesvol maar ik zal laten zien dat ze alle 3 winst gaan maken ;)

[ link | afbeelding ]
Hoop voor je dat ze allemaal positief uitpakken ;)
Forcefield City Bewoner
pi_133536765
Ben zelf meer een pokerspeler, maar dat is ook een bepaalde manier geld ergens insteken zonder het resultaat vooraf te weten. Een gokje kan goed, maar ook minder goed uitpakken.
En zonder janken verder gaan, dan leer je het wel te snappen :P
Forcefield City Bewoner
pi_133536788
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:25 schreef roislecxe het volgende:
Ben zelf meer een pokerspeler, maar dat is ook een bepaalde manier geld ergens insteken zonder het resultaat vooraf te weten. Een gokje kan goed, maar ook minder goed uitpakken.
En zonder janken verder gaan, dan leer je het wel te snappen :P
Poker :Y)
pi_133536836
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:26 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Poker :Y)
Haha, nu de micromillions, altijd leuk. Nog geen 1 x niet ITM gekomen ;)
Zondag main event, ben je ook van de partij?
Forcefield City Bewoner
pi_133536957
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:28 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Haha, nu de micromillions, altijd leuk. Nog geen 1 x niet ITM gekomen ;)
Zondag main event, ben je ook van de partij?
Helaas, online doe ik niet meer ;) heb prive groepjes
pi_133537001
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:31 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Helaas, online doe ik niet meer ;) heb prive groepjes
Veel leuker eigenlijk. Speel ik maar soms, maar is vooral met vrienden voor 5 euro ofzo wel leuk. Kunnen er niks van :')
Volgende week zaterdag weer.
Forcefield City Bewoner
pi_133537083
Uiteindeijk is de 2 kratten bier hoger dan het prijzengeld, bij wijze van, maar boeiend :P
Zolang het maar gezellig is toch.
Forcefield City Bewoner
  zaterdag 23 november 2013 @ 00:34:32 #59
11102 knep
Mountainfreak
pi_133537084
Toch bijna 100 euro winst na 2 dagen klooien met 400 euro :).
pi_133537113
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:34 schreef knep het volgende:
Toch bijna 100 euro winst na 2 dagen klooien met 400 euro :).
Goeie zaak. 25% up. Dat lukt niet overal :P
Forcefield City Bewoner
pi_133537149
Ik laat het gewoon nog even een tijdje staan hoor. Zie wel of het straks de moeite is om al uit te keren.
Forcefield City Bewoner
  zaterdag 23 november 2013 @ 00:36:51 #62
11102 knep
Mountainfreak
pi_133537177
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
pi_133537318
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:36 schreef knep het volgende:
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
jaaa ik zit op BTC-e *O*

:@
Forcefield City Bewoner
pi_133537341
Die gaat naar het miljoen.
Forcefield City Bewoner
pi_133537349
:')
Forcefield City Bewoner
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 00:42:54 #66
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133537393
De ATH van 19 nov wordt al weer gedwergd.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133537593
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:36 schreef knep het volgende:
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
je kunt toch gewoon je bitcoins doosturen, doe ik ook altijd.
pi_133537912
Bluh, valtie weer omlaag natuurlijk. Nog maar ff wat nuttigs doen, en morgen maar weer es kijken dan.
Forcefield City Bewoner
  zaterdag 23 november 2013 @ 01:20:08 #69
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133538329
Ik volg gewoon al het advies in de chatbox daar. Heeft me nog geen windeieren gelegd
pi_133538489
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:20 schreef Lollertrolle het volgende:
Ik volg gewoon al het advies in de chatbox daar. Heeft me nog geen windeieren gelegd
Daar schreeuwt 80% ook maar wat in het wilde weg toch.
Forcefield City Bewoner
  zaterdag 23 november 2013 @ 01:32:52 #71
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133538592
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:27 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Daar schreeuwt 80% ook maar wat in het wilde weg toch.
Welnee. Buitengewoon goede adviezen daar door insiders.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133538675
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Welnee. Buitengewoon goede adviezen daar door insiders.
Ik ruik sarcasme in je post.
Forcefield City Bewoner
pi_133538729
Zonde eigenlijk om te gaan slapen nu er eindelijk echt iets gebeurd, maar Scorpie zorgt ervoor dat de koers morgen nog aardig hoog staat.
Ik ben ook schorpioen als sterrenbeeld, dus dat moet goed komen.
Forcefield City Bewoner
  zaterdag 23 november 2013 @ 01:53:34 #74
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133538905
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:42 schreef roislecxe het volgende:
Zonde eigenlijk om te gaan slapen nu er eindelijk echt iets gebeurd, maar Scorpie zorgt ervoor dat de koers morgen nog aardig hoog staat.
Ik ben ook schorpioen als sterrenbeeld, dus dat moet goed komen.
Gewoon wakker blijven!

Of gewoon orders plaatsen en het systeem het automatisch laten doen.
  zaterdag 23 november 2013 @ 02:21:34 #75
218617 YazooW
bel de wouten!
  zaterdag 23 november 2013 @ 02:22:55 #76
11102 knep
Mountainfreak
pi_133539222
Damn
  zaterdag 23 november 2013 @ 05:24:18 #77
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133540115
Bitcoinity constant:

wkYgCss.gif
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133540227
Current Bitcoin price:598.89¤ $844.02 ( as of 11/23/13 7:15 AM )

:D
  zaterdag 23 november 2013 @ 08:27:16 #79
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133540374
LTC gaat zeker de $ 10 voorbij.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133540432
Wie callt de drop? :P Ik zeg $950 en dan naar $500. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  zaterdag 23 november 2013 @ 08:59:47 #81
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133540517
Ben ik de enige die zich irriteert aan dit soort bots.

QzqD8vK.jpg
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zaterdag 23 november 2013 @ 09:17:43 #82
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133540616
Ben ik ff blij dat ik weer op 695 ben ingestapt :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 09:24:44 #83
11102 knep
Mountainfreak
pi_133540656
Ik heb nog ergens een oud spaarloon tegoed staan ter waarde van 1 BTC, dat ga ik ook maar eens in een echte BTC omzetten ipv door de inflatie op de euro naar de vaantjes te laten gaan.
pi_133540721
Ben ik blij dat ik dinsdag 125 geďnvesteerd heb om het te proberen.

Laat het nu nog even staan, misschien verkopen om usb miners te kopen.
pi_133540797
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:
5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Dit jaar niet meer nee. Op z'n vroegst februari, maart.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133540837
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:45 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Dit jaar niet meer nee. Op z'n vroegst februari, maart.
Dat is slechts speculeren, laat staan of-ie de 2000 haalt. Je zult toch moeten afwachten of hij volledig toepasbaar is in het dagelijks leven als betaalmiddel, en of er geen nieuwe bugs/hacks boven water komen.
pi_133540975
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:51 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dat is slechts speculeren, laat staan of-ie de 2000 haalt. Je zult toch moeten afwachten of hij volledig toepasbaar is in het dagelijks leven als betaalmiddel, en of er geen nieuwe bugs/hacks boven water komen.
Of dat een andere cryptocurrency beter (b)lijkt.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 10:13:39 #88
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133541006
gr gr aan alle afwachters :W
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 23 november 2013 @ 10:15:32 #89
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133541021
Heeft iemand ervaring met transacties van Bitonic die handmatig goedgekeurd moeten worden? Hoe lang duurde dat? Ik heb gister na mijn bestelling niets meer vernomen. :(
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
pi_133541029
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:34 schreef StephanL het volgende:
Ben ik blij dat ik dinsdag 125 geďnvesteerd heb om het te proberen.

Laat het nu nog even staan, misschien verkopen om usb miners te kopen.
Hoe snel verdien je die terug? :)
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
  zaterdag 23 november 2013 @ 10:16:24 #91
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133541030
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:13 schreef Zith het volgende:
gr gr aan alle afwachters :W
o|O :7
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133541049
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hoe snel verdien je die terug? :)
Ik heb geen idee :P

Als de koers zo blijft zo stijgen, met de rest wat ik nog heb dekt dat voor de helft de lading, de andere helft moet ik genereren, maar ik neem aan dat het een stuk sneller gaat met een aantal usb sticks dan met één losse videokaart.
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 10:18:57 #93
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133541051
CRASH CREASH
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133541052
Dikke sell-off net wel. :P Blijven belachelijke bedragen af en toe. Iemand met 200 BTC in een keer.

Ik had 950 als crashpunt maar blijkbaar is het toch 900 dat de max is.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133541111
Pfff eerst te vroeg verkocht en erna net voor de crash verkocht waardoor ik cynisch werd.
Nu al 2 dagen aan het hopen op een crash en geirriteerd zijn dat ik niet bij 345 euro heb gekocht op happycoins 3 dagen geleden :(
  zaterdag 23 november 2013 @ 10:31:40 #96
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133541160
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:13 schreef Zith het volgende:
gr gr aan alle afwachters :W
Gewoon all-in op rood ja toch je weet zelluf je komt op deze wereld met niks je gaat op deze wereld met niks #yolo #swag #groetjesaandehont
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133541182
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:18 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ik heb geen idee :P

Als de koers zo blijft zo stijgen, met de rest wat ik nog heb dekt dat voor de helft de lading, de andere helft moet ik genereren, maar ik neem aan dat het een stuk sneller gaat met een aantal usb sticks dan met één losse videokaart.
Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133541183
Perfect moment voor een crash met zo weinig steun in de bied.
pi_133541224
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
En dan komen de stroomkosten (normaal gesproken) nog om de hoek kijken :)
  zaterdag 23 november 2013 @ 10:52:52 #100
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133541381
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
Heb jij niet nog een erupter liggen die niks doet? Meen me te herinneren dat je er een aantal had besteld.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133541589
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:52 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Heb jij niet nog een erupter liggen die niks doet? Meen me te herinneren dat je er een aantal had besteld.
Nope, ik niet.

Heb er wel over nagedacht, tot ik ging rekenen :+
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133541604
Ben nu bij Litecoin / Bitcoin pools aan het inloggen waar ik ooit gemined heb, net 9.1 LTC bij Coinotron.com gevonden en uit laten betalen :D
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133541619
0.01642781

Yey, fucking winst ouwe!
  zaterdag 23 november 2013 @ 11:20:09 #104
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133541741
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:09 schreef MaGNeT het volgende:
Ben nu bij Litecoin / Bitcoin pools aan het inloggen waar ik ooit gemined heb, net 9.1 LTC bij Coinotron.com gevonden en uit laten betalen :D
Netjes, op die manier vond ik ook nog wat ltc en PPC terug die ik was vergeten.

Die erupter is ook niet om dikke winst mee te halen, hij wil een beetje proberen, en zo gaat er niemand klagen dat zn pc constant staat te roken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133541831
Voor degene die Keiser gisteren niet op de BBC heeft gezien, aanrader :)
pi_133541836
haha troll box lekker in het Nederlands nu
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133541906
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:28 schreef flesjewater88 het volgende:
haha troll box lekker in het Nederlands nu
Gelijk een ban :')
Forcefield City Bewoner
pi_133541939
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:33 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Gelijk een ban :')
me 2:(
Liet me een beetje gaan..
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133542080
Is Trollbox de chat op BTC-e? :@
pi_133542158
Yep.
pi_133542287
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:43 schreef .PRISM het volgende:
Is Trollbox de chat op BTC-e? :@
Yep. 100% nonsens daar. En NL praten = instant ban.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133542341
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:55 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Yep. 100% nonsens daar. En NL praten = instant ban.
Kan sowieso nog niet chatten daar. 'New user' (gister geregistreerd). Heb er wel wat LTC staan, dus ik voldoe verder aan de eisen. Wel vermakelijk om te lezen.
pi_133542646
http://bitcoin.clarkmoody.com/

Vreemde grafiek op 858.808

Alleen maar horizontaal.
pi_133543362
LTC tikt bijna $10 aan :7
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 13:14:32 #116
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133543488
LTC :') verliest al sinds het begin waarde tegenover BTC.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133543520
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:14 schreef Zith het volgende:
LTC verliest al 6 maanden tegenover BTC.
Onzin, van de zomer heeft LTC op ruim 0.03 btc gestaan! Wat denk je als sites als Mtgox LTC gaan toevoegen?
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 13:21:10 #118
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133543628
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:16 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Onzin, van de zomer heeft LTC op ruim 0.03 btc gestaan! Wat denk je als sites als Mtgox LTC gaan toevoegen?
0.03 BTC is meer dan 0.013, toch? Oftewel, LTC heeft over deze periode / maanden aan waarde verloren?

Zie ook wel http://bitcoinwisdom.com/markets/cryptotrade/ltcbtc en zet tijd op 6h interval. Het verliest aan waarde,af en toe een piek omhoog maar dan weer direct naar beneden.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133543667
Zit bijna 100$ verschil in BTC-e en MtGox zie ik, kan je toch beter op BTC-e inkopen en op MtGox verkopen :P
Nee, toch niet
pi_133543714
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:21 schreef Zith het volgende:
0.03 BTC is meer dan 0.013, toch? Oftewel, LTC heeft over deze periode / maanden aan waarde verloren?
Alvorens hij op ruim 0.03 stond heeft hij een langere tijd rond de 0.021 gestaan. LTC is destijds hard gestegen omdat Mtgox bekend maakte dat ze LTC gingen toevoegen. Daarna is de prijs van LTC tegenover BTC een tijdje ingezakt, we hebben zelfs 0.0085 voorbij zien komen. Dus als je gaat vergelijken met het hoogste punt in 6 maanden en nu heeft LTC inderdaad aan waarde verloren tegenover BTC, maar als we nog een aantal weken terugkijken stond hij op 0.009, en nu op 0.013.. mooie stijging :7
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 23 november 2013 @ 13:34:31 #121
862 Arcee
Look closer
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 13:39:09 #122
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133543951
op 19 november $370 USD

op 23 november $850 USD

_O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133544033
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:23 schreef Solidberg het volgende:
Zit bijna 100$ verschil in BTC-e en MtGox zie ik, kan je toch beter op BTC-e inkopen en op MtGox verkopen :P
Succes! Helaas zijn je euro's/dollars op gox minder waard omdat je ze er niet af krijgt.
pi_133544050
Ben erg benieuwd wanneer we de 1000 dollar grens overgaan (op MTgox of BTC-e) })

Maar eigenlijk meer benieuwd naar wat de prijs dan gaat doen als we eenmaal die grens over zijn :7
pi_133544060
btc China is omgerekend al 935usd
  zaterdag 23 november 2013 @ 13:59:26 #126
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133544314
Als btc de 1000 over gaat is LTC al 12 ofzo.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133544435
Weet iemand hoeveel van de BTC-markt in handen is van China?
pi_133544555
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:44 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

Succes! Helaas zijn je euro's/dollars op gox minder waard omdat je ze er niet af krijgt.
Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
Nee, toch niet
pi_133544589
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:05 schreef Robuustheid het volgende:
Weet iemand hoeveel van de BTC-markt in handen is van China?
Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
Ze hebben al maanden bankproblemen waardoor withdrawals lang (6-8 weken) duren.
pi_133544635
LTC 9.93 *O*
pi_133544673
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:15 schreef Toto69 het volgende:
LTC 9.93 *O*
Staan flinke sellorders rond de 10
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_133544688
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
In euro's gaat het wel, met dollars wat lastiger.
pi_133544715
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:12 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

[..]

Ze hebben al maanden bankproblemen waardoor withdrawals lang (6-8 weken) duren.
Ah bedankt, heb mij even ingelezen. Zie het inderdaad, problemen begonnen 2 maandjes nadat ik daar weg was.
Ga dan eerst maar even op BTC-e en bitstamp werken dan :)
Nee, toch niet
pi_133544756
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:18 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Staan flinke sellorders rond de 10
Klopt :X
pi_133544775
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:21 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Klopt :X
Die 100k $ is zo weg hoor, alleen op btc-e heeft ltc al een volume van 7mil $
pi_133544779
Ik heb 100 LTC, wordt een mooi rond getal @10, niet dat ik ze verkoop, maar geeft een goed gevoel :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133544809
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:22 schreef mike-amersfoort het volgende:
Ik heb 100 LTC, wordt een mooi rond getal @10, niet dat ik ze verkoop, maar geeft een goed gevoel :)
Voor hoeveel gekocht? Ik heb er 12, hehe.
pi_133544818
Ik geef wel 450 euro voor je LTC :)
Nee, toch niet
pi_133544823
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:23 schreef .PRISM het volgende:

[..]

Voor hoeveel gekocht? Ik heb er 12, hehe.
Moeilijk te zeggen, heb ze via BTC gekocht al een tijd geleden, zal rond de $2-3 liggen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133544875
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:12 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

Hmmz, dat bevestigt m'n idee dat de $1000/$900 niet als psychologische grens bestaat, aangezien de meerderheid van de markt in handen is van de Chinezen. Daar kijken ze niet naar BTC/USD, maar naar BTC/Reminibini.
pi_133544977
Even wachten tot de FBI z'n werk weer doet en Silk Road Nr2 opdoekt, en dan massaal inkopen :)
Nee, toch niet
pi_133544984
Dat is slechts aanname, op nergens gebaseerd. We kunnen net zo god in transitional periode zitten.. of erger nog... :).
pi_133545015
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:33 schreef Robuustheid het volgende:
Dat is slechts aanname, op nergens gebaseerd. We kunnen net zo god in transitional periode zitten.. of erger nog... :).
Ja, is uiteraard een positieve voorstelling van zaken, maar wel enigszins onderbouwd in het artikel. ;)

Daarbij, zie jij gebruik van fiat currencies al afnemen? Ik denk dat we pas in de "transitional period" zitten als bedrijven als Western Union de handdoek in de ring gooien of overgaan op crypocurrencies. ;)
pi_133545719
Ik zit nou met een shitload aan NMC.
Ik wou daar gister nog 1x mee cashe en dan alles in LTC stoppen.
Maarja NMC blijft vrolijk op eigen koers rond dobbe.
En LTC stijgt maar verder verder.

Feels bad.
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 15:19:00 #146
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133545871
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:12 schreef flesjewater88 het volgende:
Ik zit nou met een shitload aan NMC.
Ik wou daar gister nog 1x mee cashe en dan alles in LTC stoppen.
Maarja NMC blijft vrolijk op eigen koers rond dobbe.
En LTC stijgt maar verder verder.

Feels bad.
Gewoon wachten op de volgende pump, dan kan je het aan andere noobs doorgegven.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 15:19:57 #147
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133545896
uber-crash. brc = ded
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133545907
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:19 schreef Zith het volgende:
uber-crash. brc = ded
Wat bedoel je?
  Moderator zaterdag 23 november 2013 @ 15:20:44 #149
230491 crew  Zith
pls tip
pi_133545914
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:20 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Het is voorbij.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133545928
RIP Bitcoin, het was leuk je gekend te hebben. ;(
  zaterdag 23 november 2013 @ 15:22:08 #151
11102 knep
Mountainfreak
pi_133545941
LTC wordt een beetje gedumpt nu ;p
pi_133546031
LTC daalt met BTC mee, er is net 5% af gegaan, niet boeiend.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zaterdag 23 november 2013 @ 15:26:41 #153
11102 knep
Mountainfreak
pi_133546056
_O- @ trollerbox ;p
pi_133546170
Crash :D

Straks lekker inkopen


Valt wel mee
PSN: Duuc-nl
  zaterdag 23 november 2013 @ 15:32:16 #155
11102 knep
Mountainfreak
pi_133546173
Zo correctie is klaar, we kunnen weer naar boven ;p
pi_133546200
Ik had ooit een verkoop order staan op 9,985
Als LTC ooit dat punt zou bereiken, wilde ik uitstappen
Order gelukkig op tijd weggehaald, heb er meer vertrouwen in :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133546241
Dalen!
జ్ఞ‌ా
pi_133546247
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
duurt tegenwoordig 8 weken :o
pi_133546279
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:33 schreef mike-amersfoort het volgende:
Ik had ooit een verkoop order staan op 9,985
Als LTC ooit dat punt zou bereiken, wilde ik uitstappen
Order gelukkig op tijd weggehaald, heb er meer vertrouwen in :)
meer vertrouwen in LTC dan BTC? BTC doet het al heel lang een stuk beter dan LTC.
pi_133546378
Zo dat ging even snel. Nog iemand die het mes heeft durven vangen?
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  zaterdag 23 november 2013 @ 15:43:05 #161
11102 knep
Mountainfreak
pi_133546431
Gaat nu weer net zo hard omhoog :).
pi_133546471
Als iemand hier LTC wil gaan minen (of al bezig is), join Team Holland op de mining pool https://www.liteguardian.com :)
Zie ook een post van mij in dit topic in DIG voor meer info: DIG / Bitcoin Mining #7 | Zonder miners geen Bitcoin!
pi_133547097
Today, for the first time ever, Bitcoin has surpassed PayPal in terms of average transaction volume.
M62Dvgh.jpg
జ్ఞ‌ా
pi_133547132
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:36 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

meer vertrouwen in LTC dan BTC? BTC doet het al heel lang een stuk beter dan LTC.
Meer vertrouwen in LTC in verhouding tot het vertrouwen dat ik vroeger had in LTC.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133547332
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:40 schreef Mortaxx het volgende:
Zo dat ging even snel. Nog iemand die het mes heeft durven vangen?
ik heb gekocht op 746, als je dat bedoelt
pi_133547517
Vanavond gaan we LTC boven de 10 dollar zien uitkomen op btc-e :7

Maandag bitcoin boven 1000 dollar op Mtgox _O_

Zo, dat waren mijn voorspelling uit de glazenbol voor vandaag.. hier moet u het mee doen :W
pi_133547705
Zou me niet blind staren op MtGox prijs, dat verschil is niet echt gezond lijkt me.
Nee, toch niet
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:44:16 #168
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133547725
Mtgox als leidraad gebruiken is nogal dom.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:45:16 #169
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133547749
Gox zit nu $10 onder Bitstamp, dus die prijzen kun je momenteel wel aanhouden imo.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:47:07 #170
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133547788
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:45 schreef Maxbet het volgende:
Gox zit nu $10 onder Bitstamp, dus die prijzen kun je momenteel wel aanhouden imo.
Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:48:21 #171
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133547809
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:47 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
Wil je BTC-e aanhouden dan? Zelfs Bitonic zit daar boven.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:48:33 #172
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133547812
Die fees op Bitstamp trouwens, de tandjes :D afzetters.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 16:49:41 #173
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133547836
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:48 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Wil je BTC-e aanhouden dan? Zelfs Bitonic zit daar boven.
Ik doe alleen maar zaken op BTC-e, de rest interesseert me niet. Bitstamp die ff down ging tijdens de laatste rally :D genot.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133548115
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:47 schreef Scorpie het volgende:
Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
De enigste die ''betrouwbaar'' voor iemand is, is natuurlijk de exchange waarop diegene zelf handelt ;)

Helaas maar waar is Mtgox wel vaak de exchange die leidend is op dit vlak, bij een ''crash'' zie je vaak Mtgox als eerst gaan! Het blijft helaas wel een bagger site...
pi_133548328
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel :')
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  zaterdag 23 november 2013 @ 17:13:22 #176
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133548399
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:10 schreef MissionPhailed het volgende:
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel :')
Ik wil hem op 200 en morgen op 1200 jeweettoch
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133548437
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:10 schreef MissionPhailed het volgende:
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel
Ik heb naast de coins op btc-e ook nog 1,5 USD staan, hoe vet zou het zijn als ik daar 1 hele bitcoin van kon kopen :z
pi_133548537
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik wil hem op 200 en morgen op 1200 jeweettoch
Zondag 200, maandag 1200, dinsdag 200, woensdag 1200, etc ... nix doen voor een hoop poen :+
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133548556
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:14 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Ik heb naast de coins op btc-e ook nog 1,5 USD staan, hoe vet zou het zijn als ik daar 1 hele bitcoin van kon kopen :z
In dat geval sla ik meteen een vrachtwagenlading in ... !
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133548733
Crash crash :D
  zaterdag 23 november 2013 @ 17:29:43 #181
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_133548741
Slechts een kwestie van tijd tot de boel klapt, dit kan nooit goed gaan natuurlijk :P

Hoe denken jullie trouwens over LTC?
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_133548881
LTC is de toekomst natuurlijk. Veel snellere transacties (blocks per uur blijven hetzelfde, i.t.t. Bitcoin).

Dat zegt mijn glazen bol tenminste :+.
  zaterdag 23 november 2013 @ 17:37:29 #183
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133548887
20 NMC verkocht, 5 LTC gekocht :)

Volgende halte BTC
pi_133549118
Iedereen die nog "vast" zit met fiat bij MtGox, kan nu iig zijn slag slaan. Bitstamp $27 hoger dan Gox. :o
  zaterdag 23 november 2013 @ 17:48:49 #185
32768 DionysuZ
Respect my authority!
pi_133549135
gox gaat leeglopen zo
□ Reality is merely an illusion,albeit a very persistent one-A.Einstein
■ Of ik ben gek of de rest van de wereld.Ik denk zelf de rest van de wereld-Rudeonline
□ The war is not meant to be won.It is meant to be continuous-G.Orwell
  zaterdag 23 november 2013 @ 17:58:50 #186
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133549351
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:48 schreef DionysuZ het volgende:
gox gaat leeglopen zo
gox wordt weer geDDossed, erg kinderachtig van die lui
pi_133549412
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:58 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

gox wordt weer geDDossed, erg kinderachtig van die lui
Elke exchange omstebeurts, begin van de week Bitstamp toen BTC-E en nu MtGox.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:04:57 #188
32768 DionysuZ
Respect my authority!
pi_133549496
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:01 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Elke exchange omstebeurts, begin van de week Bitstamp toen BTC-E en nu MtGox.
Heeft met misschien te maken met het weghalen van momentum bij drops?
□ Reality is merely an illusion,albeit a very persistent one-A.Einstein
■ Of ik ben gek of de rest van de wereld.Ik denk zelf de rest van de wereld-Rudeonline
□ The war is not meant to be won.It is meant to be continuous-G.Orwell
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:05:06 #189
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133549502
Waar kan ik het beste bitcoins inkopen en verkopen?
of LTC etc
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:06:55 #190
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133549540
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:05 schreef anti-loper het volgende:
Waar kan ik het beste bitcoins inkopen en verkopen?
Als het snel moet via bitonic kopen en versturen naar een account op 1 van de online trade houses. btc-e, bitstamp - mt.gox.

Van daaruit kun je kopen en verkopen
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:08:46 #191
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133549570
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:06 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Als het snel moet via bitonic kopen en versturen naar een account op 1 van de online trade houses. btc-e, bitstamp - mt.gox.

Van daaruit kun je kopen en verkopen
Dankje!
Ik kan maar niet aanmelden op mtgox :')
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:11:14 #192
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133549627
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:08 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Dankje!
Ik kan maar niet aanmelden op mtgox :')
Gebruik btc-e.

Die vind ik zelf als beginnend coin-houder fijn
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:14:56 #193
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133549728
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:11 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Gebruik btc-e.

Die vind ik zelf als beginnend coin-houder fijn
Ja net aangemeld.
Nog een vraagje waar ik kan beetje de koerzen in de gaten houden?
pi_133549742
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:14 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Ja net aangemeld.
Nog een vraagje waar ik kan beetje de koerzen in de gaten houden?
bitcoinwisdom.com
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:23:43 #196
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133549987
quote:
Dat soort volume had ik dan eerder bij Gox of die Chinese exchange verwacht.

Staaft hun dagelijks volume ook zoiets dan?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133550196
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:20 schreef Zith het volgende:

[..]

Het is voorbij.
Wat is voorbij? Snap geen fuck van je reactie.
pi_133550379
ik heb gister een aantal Worldcoins overgemaakt naar mn wallet maar deze kan niet syncen met het netwerk. Kan nu niet zien of mn coins zijn aangekomen. Iemand ervaring hiermee? Op blockchain is ook geen informatie te vinden over de transactie.
pi_133550485
Crash komt eraan.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:45:07 #200
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133550629
Hoe maak je een wallet aan op btc-e?
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:47:00 #201
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550688
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:36 schreef NeeOfTochJA het volgende:
ik heb gister een aantal Worldcoins overgemaakt naar mn wallet maar deze kan niet syncen met het netwerk. Kan nu niet zien of mn coins zijn aangekomen. Iemand ervaring hiermee? Op blockchain is ook geen informatie te vinden over de transactie.
Je probeert zeker op Blockchain.info? Die is alleen voor Bitcoin.

Kijk hier maar eens of je je transactie terug kan vinden: http://wdc.cryptocoinexplorer.com/
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:47:38 #202
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133550701
nvm al gelukt
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:47:53 #203
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133550711
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:40 schreef retorbrapi het volgende:
Crash komt eraan.
Dat zeiden we 2 dagen geleden ook al
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:48:35 #204
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133550734
Waar is dat topic voor de noobies als je hem nodig hebt ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:49:09 #205
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133550755
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:48 schreef Scorpie het volgende:
Waar is dat topic voor de noobies als je hem nodig hebt ?
Welke vraag heb je die ik voor je moet beantwoorden
pi_133550807
quote:
8s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:47 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dat zeiden we 2 dagen geleden ook al
Nu is het nog meer waar.
pi_133550812
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:47 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Je probeert zeker op Blockchain.info? Die is alleen voor Bitcoin.

Kijk hier maar eens of je je transactie terug kan vinden: http://wdc.cryptocoinexplorer.com/
ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:52:41 #208
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133550868
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:49 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Welke vraag heb je die ik voor je moet beantwoorden
Wanneer gaat de btc crashen
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:52:44 #209
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550872
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Kun je wat updaten?
En nee, je client zal toch eerst moeten syncen voordat hij je coins als incoming ziet.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133550874
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:23 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat soort volume had ik dan eerder bij Gox of die Chinese exchange verwacht.

Staaft hun dagelijks volume ook zoiets dan?
Bitstamp is momenteel nummer 3 qua volume, nog maar net achter Gox:
http://bitcoincharts.com/markets/
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:53:24 #211
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133550896
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Het syncen gebeurt automatisch, duurt een dag of 2, afhankelijk van je snelheid.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:53:29 #212
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550899
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Bitstamp is momenteel nummer 3 qua volume, nog maar net achter Gox:
http://bitcoincharts.com/markets/
Ik zag het ja, maar dan nog. 200.000 BTC is veel meer dan ik had verwacht. Zeker voor een enkele exchange.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133550904
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)

http://www.worldcoinfoundation.org ?

Als je deze al hebt maar hij wil niet verbinden/syncen, ga dan naar de volgende map:

C:\Users\Yourusername\AppData\Roaming\Worldcoin

Maak daar het bestand "worldcoin.conf" aan.
Zet in die tekst de volgende regel:

1connect=74.121.190.25 


[ Bericht 16% gewijzigd door MaGNeT op 23-11-2013 18:58:38 ]
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:53:47 #214
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133550909
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:52 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wanneer gaat de btc crashen
In de nacht van zondag op maandag
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:53:59 #215
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550919
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)
De expert! *O*
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:54:14 #216
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133550927
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Maxbet het volgende:

[..]

De expert! *O*
Dat ben jij
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:54:53 #217
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550946
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

In de nacht van zondag op maandag
Of eerder, of later.
Oant moarn!
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:55:26 #218
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133550960
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:54 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dat ben jij
Niet echt, en zeker niet over Worldcoins en dergelijke.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133550994
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)
v0.6.4.4. op hun site gedownload. hoe heet het bestand waar de coins in zitten? dan kopieer ik die naar een nieuwe versie.
  zaterdag 23 november 2013 @ 18:58:48 #220
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133551035
Gebruikt iemand anders hier ook bitcoin wallet op hun mobiel?
Heb via bitonic wat gekocht voor op bitcoin wallet en wil het zo naar btc-e sturen alleen verzenden lukt maar niet.
pi_133551046
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:57 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

v0.6.4.4. op hun site gedownload. hoe heet het bestand waar de coins in zitten? dan kopieer ik die naar een nieuwe versie.
Dat bestand (wallet.dat) kan je gewoon laten staan, die staat in je roaming map in Windows.
Je hoeft alleen maar de 6.4.6 client te downloaden en uit te voeren:

http://www.worldcoinfoundation.org
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133551101
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat bestand (wallet.dat) kan je gewoon laten staan, die staat in je roaming map in Windows.
Je hoeft alleen maar de 6.4.6 client te downloaden en uit te voeren:

http://www.worldcoinfoundation.org
ik heb mac osx. ben nog ff naar dat bestand aan t zoeken.
pi_133551149
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:01 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ik heb mac osx. ben nog ff naar dat bestand aan t zoeken.
Oh, Apple is dus niet mijn vakgebied :P
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_133551207
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:03 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oh, Apple is dus niet mijn vakgebied :P
heb em gedownload, ga weer ff proberen te syncen :)
  zaterdag 23 november 2013 @ 19:09:35 #225
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133551314
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
pi_133551344
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
Volgens mij kun je naar je coins en centen fluiten :')
pi_133551427
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
welke status heeft ie exact?.. is ie nog maar door 1 peer gezien?
als ie daar op blijft hangen dan moet je ff de chain resetten in multibit..
  zaterdag 23 november 2013 @ 19:17:05 #228
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133551497
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:13 schreef nikao het volgende:

[..]

welke status heeft ie exact?.. is ie nog maar door 1 peer gezien?
als ie daar op blijft hangen dan moet je ff de chain resetten in multibit..
Oh het is al gelukt , duurt blijkbaar even voor dat hij verzend
Nu staat ie op 2 bevestigingen
pi_133551506
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:10 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Volgens mij kun je naar je coins en centen fluiten :')
Maak die jongen niet zo bang. Gewoon wachten tot ze bevestigd zijn dan komen ze vanzelf.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133551684
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Maak die jongen niet zo bang. Gewoon wachten tot ze bevestigd zijn dan komen ze vanzelf.
Die vraag is al zovaak langs geweest :D
pi_133551698
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
Je hebt het verkeerde adres ingevoerd. Je moet ze naar het juiste adres sturen.

Mocht je niet weten welke adres, laat het dan weten :)
pi_133551975
Hij stijgt wel lekker gestaag.
If not now, then when.
pi_133552048
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hij stijgt wel lekker gestaag.
En ik blijf maar wachten op een crash :P
pi_133552056
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hij stijgt wel lekker gestaag.
Gelukkig met 'groot' geld :') weer wat terug kunnen kopen:

Type Date and Time BTC Amount USD Amount BTC Price Fee
Buy 23 november 2013 16:41 0,30000000 BTC -$244,50 $815,00 $1,03
Buy 23 november 2013 16:32 0,15000000 BTC -$121,66 $811,10 $0,52

Ik ging me vervelen door ze niet te hebben.
pi_133552068
Gisteren binnen gehaald op 665, vandaag de deur uit op 750. Best aardig.
Een dipje zou best weer welkom zijn.
Forcefield City Bewoner
pi_133552655
Werkt het handig om via mijn BTCe account direct een pizza te bestellen bij thuisbezorgd.nl ?
pi_133552677
nog mensen bezig met altcoins? mn peercoins gaan lekker de afgelopen dagen.
pi_133552714
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:39 schreef roislecxe het volgende:
Een dipje zou best weer welkom zijn.
zeker. dan ga ik ook weer bijkope
pi_133552802
Hoest met de tulpenbollenhandel ?
pi_133552873
/troll ignore.
  zaterdag 23 november 2013 @ 20:08:00 #241
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133552883
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:05 schreef gelly het volgende:
Hoest met de tulpenbollenhandel ?
Top, 400% winst al and counting. Doe je mee ? Speciale korting voor laatbloeiers.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 20:08:24 #242
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133552891
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:07 schreef Robuustheid het volgende:
/troll ignore.
Het is gnaeus maar, die is ongevaarlijk.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133553080
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:07 schreef Robuustheid het volgende:
/troll ignore.
Jij was toch een aantal dagen geleden uitgestapt? :')
pi_133553134
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:15 schreef WebBeestje het volgende:
Jij was toch een aantal dagen geleden uitgestapt? :')
Toen de koers instortte van 900 naar beneden 400, ja.

Later weer ingekocht.
pi_133553215
Is dat andere topic nog geopend?
If not now, then when.
pi_133553376
Nope.
pi_133553472
LTC heeft ook nogal moeite over de 10 te komen. Hikt al heel de dag tegen die top aan.
Forcefield City Bewoner
pi_133553573
Hmm, zie nu pas dat je minimaal $10 of equivalent daarvan op je account op BTC-e moet hebben om überhaupt te kunnen chatten in de trollbox. Vanaf nu dus geen 1000 berichten per seconde meer.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  zaterdag 23 november 2013 @ 20:36:21 #249
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133553916
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:26 schreef roislecxe het volgende:
LTC heeft ook nogal moeite over de 10 te komen. Hikt al heel de dag tegen die top aan.
Fikse sell order.

9.99 7158.53010037 71513.71570
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133553923
Net een pizza besteld.
Nu kijken hoe snel ik het heb terug verdiend, of het voor herhaling vatbaar is en of ik over twee weken niet te veel voor mijn pizza betaald heb :P
pi_133554008
Oke, pizza terug verdiend. _O-
pi_133555606
ik heb een linux boot stick gemaakt voor mn wallet. als je die wallet nou 100% veilig wil houden, maar wel af en toe wil gebruiken, moet je dan steeds een nieuwe maken?

Dus zo:
oude wallet openen, overboeking maken, nieuwe wallet maken, restant naar nieuwe wallet boeken, oude wallet openen op PC met internet, overboekingen worden uitgevoerd.


Wow, sell wall van 1000BTC op BTC-e :o
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:20:45 #253
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133555906
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
pi_133555946
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:20 schreef anti-loper het volgende:
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
ik doe liever USD, meer volume
pi_133555980
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:20 schreef anti-loper het volgende:
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
Maakt niet uit, misschien euro`s omdat je die meteen op je bankrekening kan laten storten
pi_133556136
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:22 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Maakt niet uit, misschien euro`s omdat je die meteen op je bankrekening kan laten storten
BTC-e:
BTC/USD: volume van 25.000 BTC
BTC/EUR: volume van 500 BTC
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:29:15 #257
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133556286
Ja oke dat is beter inderdaad
pi_133556434
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:26 schreef Byte_Me het volgende:
BTC-e:
BTC/USD: volume van 25.000 BTC
BTC/EUR: volume van 500 BTC
Op die manier heb ik er nog niet eerder naar gekeken, maar je hebt inderdaad gelijk!
Ik handel zelf alleen in USD, nog nooit geld van btc-e eruit gehaald. Lijkt me ook niet zo slim om dit vanaf btc-e te doen, beter via bitonic verkopen voor hogere prijs en vrijwel direct geld op je rekening.
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:39:32 #259
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133556684
Zo leer je eens wat haha
pi_133556707
Weer verkocht :') bang voor de crash :')

(Voor $859,99)
pi_133556775
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:
Weer verkocht :') bang voor de crash :')
niet onterecht hoor, ik vind de koers ook erg hoog op het moment.
alleen kan ik het niet laten om een beetje te speculeren :P
voor een crash komt toch een piek, op tijd verkopen dus ;)
pi_133556781
BTC-koers op BTC-e de laatste 12 uur zo tussen de 740 en 770 dollar. Koers van LTC veelal tussen 9,70 en 10 dollar.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:44:14 #263
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133556845
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:42 schreef MissionPhailed het volgende:
BTC-koers op BTC-e de laatste 12 uur zo tussen de 740 en 770 dollar. Koers van LTC veelal tussen 9,70 en 10 dollar.
Idd. Denk dat we morgen dezelfde bandbreedte krijgen maar dan 40$ hoger voor LTC en 1 dollar hoger voor LTC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:44:41 #264
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133556858
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:
Weer verkocht :') bang voor de crash :')

(Voor $859,99)
Hoe kan je het voor zo veel verkopen terwijl het maar 745 op btc-e is
pi_133556866
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:42 schreef Byte_Me het volgende:
voor een crash komt toch een piek
Al een aantal keren heb ik een stabiele koers vanuit het niets onderuit zien gaan.. vertrouw niet altijd op een piek!
pi_133556871
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133556895
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Hoe kan je het voor zo veel verkopen terwijl het maar 745 op btc-e is
www.bitstamp.net :)
pi_133556906
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef MissionPhailed het volgende:
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
Onbegrijpelijk dat iemand zoveel geld op een exchange heeft staan..
  zaterdag 23 november 2013 @ 21:47:35 #269
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133556951
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:46 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk dat iemand zoveel geld op een exchange heeft staan..
Is een hedgefunds oid.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133557048
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:47 schreef Scorpie het volgende:
Is een hedgefunds oid.
Dat weet je nooit zeker, vroege vogels spelen ook wel eens met zulke bedragen.
pi_133557765
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef MissionPhailed het volgende:
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
Beetje met kleingeld spelen vind ik wel leuk :7
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_133558544
Waarom wordt er eigenlijk altijd zo op buy en sell walls gelet? Zijn toch helemaal niet relevant eigenlijk?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  zaterdag 23 november 2013 @ 22:35:47 #273
401928 anti-loper
is aan het cutten
pi_133558622
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:33 schreef Neraice het volgende:
Waarom wordt er eigenlijk altijd zo op buy en sell walls gelet? Zijn toch helemaal niet relevant eigenlijk?
Volgens mij heeft het met vraag en aanbod te maken.
Meer vraag = duurder
pi_133558850
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:35 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Volgens mij heeft het met vraag en aanbod te maken.
Meer vraag = duurder
Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133559265
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:42 schreef Neraice het volgende:

[..]

Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
Juist dan kunnen ze relevant zijn... als ze niet echt zijn en je komt bij die koers dan kunnen ze ineens verdwijnen en vlieg je omhoog..
pi_133559728
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:42 schreef Neraice het volgende:

[..]

Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
pi_133559927
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:11 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
Klopt en daarom kan de bied juist wel nep zijn.
pi_133559942
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:11 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beďnvloeden.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133560017
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beďnvloeden.
hmmm, dan zal ik nog maar eens wat extra geld op mn account zetten :P

overigens kan dit volgens mij niet, zo'n order wordt gewoon direct gevuld (op BTCe zijn geen limit orders). je kunt alleen zeggen dat je er 1000 koopt voor 700 als de koers op 800 staat.
pi_133560043
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:20 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hmmm, dan zal ik nog maar eens wat extra geld op mn account zetten :P
Jij bent biljonair? :P
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133560084
Hop hop naar de <650.
Forcefield City Bewoner
pi_133560090
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:21 schreef Neraice het volgende:

[..]

Jij bent biljonair? :P
mijn achternaam is winklevoss!
pi_133560510
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:22 schreef roislecxe het volgende:
Hop hop naar de <650.
nee nee. up up up
pi_133560533
Aardig dat ie dat piekje even omhoog gooide. Daar stond mijn sell ergens te wachten. :s)
Forcefield City Bewoner
pi_133560688
Hoe laag zou die duiken voor hij terugloopt naar +/- 730... :P
Forcefield City Bewoner
pi_133560914
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beďnvloeden.
Herkansing want je maakte een flinke fout :D
pi_133560926
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133561028
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
ja
pi_133561178
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Herkansing want je maakte een flinke fout :D
Je hebt gelijk :') Ach het is al laat.

Het is uiteraard lager bieden om te kopen en hoger om te verkopen om het te laten lijken alsof er veel vraag is. Bij een sell wall laat je het bijvoorbeeld lijken alsof er veel aanbod is.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133561181
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
Maar hoe spreek je het uit? :P

Ik zeg altijd mount gox, maar vraag me af of dat wel goed is.
  zaterdag 23 november 2013 @ 23:55:16 #291
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133561216
Al die panic sellers ;(
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133561227
Magic the Gathering lol heb hier nog een stapel liggen.
pi_133561385
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:55 schreef WebBeestje het volgende:
Magic the Gathering lol heb hier nog een stapel liggen.
ik ook :P maar het schijnt allemaal niks meer waard te zijn, heb ik me laten vertellen.

zal ik kopen, zou de koers nog verder zakken... lastig!
pi_133561458
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Maxbet het volgende:
Ik zag het ja, maar dan nog. 200.000 BTC is veel meer dan ik had verwacht. Zeker voor een enkele exchange.
Valt nog wel mee lijkt me. Is ongeveer het volume wat daar in 4 dagen wordt verhandeld. Hoeveel bitcoins denk je dat daar in hun cold storage geparkeerd staan :)

Die shitload aan BTC is niet per se van hun zelf he. Waarschijnlijk alleen in hun beheer, wat mensen daar hebben geparkeerd.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133561524
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:55 schreef SosuaCafe het volgende:
Al die panic sellers ;(
Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
  zondag 24 november 2013 @ 00:08:17 #296
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133561657
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:04 schreef gelly het volgende:

[..]

Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
hier krijg je geen vieze vingers van. ;)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133561669
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:04 schreef gelly het volgende:

[..]

Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
bitcoin is niet alleen valuta, het staat ook voor een compleet betaalsysteem met lage kosten, los van banken.

voor sommige regio's van de wereld is dit een uitkomst, omdat niet iedereen makkelijk beschikking heeft over een bankrekening (goed, je moet wel internet hebben).

er zijn ook mensen die meer vertrouwen hebben in bitcoin dan in euro's, dollars, etc. omdat er geen centrale bank is die even de persen aanzet om een paar miljard bij te drukken.
pi_133561806
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:08 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

bitcoin is niet alleen valuta, het staat ook voor een compleet betaalsysteem met lage kosten, los van banken.

voor sommige regio's van de wereld is dit een uitkomst, omdat niet iedereen makkelijk beschikking heeft over een bankrekening (goed, je moet wel internet hebben).

er zijn ook mensen die meer vertrouwen hebben in bitcoin dan in euro's, dollars, etc. omdat er geen centrale bank is die even de persen aanzet om een paar miljard bij te drukken.
Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.

Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is. Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?

Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
pi_133561911
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:12 schreef gelly het volgende:

[..]

Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.

Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is. Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?

Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
Bitcoin is niet perse een munt.

Bitcoin is drie dingen: een betaalsysteem, een protocol waarop nieuwe innovatieve systemen gebouwd kunnen worden en het kan ook worden gebruikt als valuta.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133562014
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:12 schreef gelly het volgende:

[..]

Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen.
ik denk eerlijk gezegd dat het grootste deel van bitcoins gewoon in een wallet zit, en niet wordt gebruikt ter speculatie. kan ik weleens naar kijken, moet allemaal op te zoeken zijn.
quote:
Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.
Alles is volatiel in de opstartfase. Als de acceptatie verbeterd, meer mensen bitcoins hebben, zal de volatiliteit afnemen.
quote:
Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is.
Bijdrukken zorgt er voornamelijk voor dat je geld minder waard is en dat banken gered worden, begrotingstekorten gedicht worden, etc. In feite is het een overheveling van kapitaal van arm naar rijk.
quote:
Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?
Bar weinig, maar ik verwacht dat het minder wordt.
quote:
Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
Op het moment wel.
pi_133562036
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:16 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Bitcoin is niet perse een munt.

Bitcoin is drie dingen: een betaalsysteem, een protocol waarop nieuwe innovatieve systemen gebouwd kunnen worden en het kan ook worden gebruikt als valuta.
Op het moment is het vooral een munt waarmee flink gespeculeerd wordt. Het hele systeem van mining en cryptografie is leuk maar in essentie niets anders dan een gefingeerde andere munt. Het werkt alleen als er deelnemers zijn en er vertrouwen in is.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')