abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 november 2013 @ 01:01:58 #1
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133400916

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133400971
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 00:59 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Waar vind je de Bitonic transacties?
Blijkbaar is de transactie aan mij 6 seconden nadat de vorige transactie voor het eerst in een block was opgenomen verzonden.
In die tijd kan ik nooit mijn hele iDeal procedure zijn doorlopen.

Dit is het adres waarvandaan de BTC naar mij is verzonden.
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_133400996
We gaan lekker.
pi_133401022
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 00:58 schreef druide het volgende:

[..]

Anderen (zoals nightanimal) waren er juist positief over. Welke weg raad jij aan? Snelheid vind ik vrij belangrijk.
Ik heb het nog even gecheckt en was vergeten de fee van ¤2,5 in mijn berekening mee te nemen. Dan nog heb ik die litecoins gekocht voor een prijs van ¤7,84/LTC. Terwijl op het moment van de transactie met Realgg een LTC meer dan ¤2,50 minder waard was. Ook was de transactie om kwart voor vier 's middags rond en stond het er half acht op. Dat is drie uur en drie kwartier later. Als snelheid dus van belang is zal ik verder kijken..
  dinsdag 19 november 2013 @ 01:14:03 #5
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133401077
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 23:10 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Je kunt het als je wilt via Skrill/Neteller accounts laten binnenkomen en dan dagelijks 750 euro pinnen. Maar waarom zou je dat doen? Die 1.2% belasting maakt ook niets uit.
Waar kun je laten uitcashen via Neteller/Scrill? Heb nog zo'n kaartje in de la liggen, kan die toch weer van pas komen :)
The best firms advertise the least...
pi_133401227
ha, vanochtend nog even 2 BTC gekocht voor 420 euro per stuk. nu geeft bitonic er al 550 voor terug :P
pi_133401257
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 01:14 schreef edcetera het volgende:

[..]

Waar kun je laten uitcashen via Neteller/Scrill? Heb nog zo'n kaartje in de la liggen, kan die toch weer van pas komen :)
Localbitcoin.com
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133401356
pi_133401377
China nu boven de $1000
pi_133401481
- Momenteel zijn er zo'n 12 miljoen bitcoins in omloop, die elk ~700 dollar waard zijn. 21.000.000 x 700 = 8.400 miljoen dollar.
- het totale bruto nationale product van de wereld is 54.311.608 miljoen dollar.
- dit betekent dat als de bitcoin een algemeen aanvaarde, betrouwbare munt zou zijn, haar waarde 6466 keer hoger, dus 4.525.967 dollar per bitcoin zou zijn.
- Mijn 0.046 bitcoins (aankoopprijs 27,50 euro) kunnen dus uiteindelijk 208 duizend dollar waard worden.
Je länger ein Blinder lebt, desto mehr sieht er - Viva la revolucion !
pi_133401486
800$ op mtgox
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_133401497
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 01:44 schreef Insomnia_ het volgende:
800$ op mtgox
De tering.
pi_133401509
Ongelofelijk, hij blijft maar doorstijgen. China zit trouwens al rond de $1100.
pi_133401533
Op naar de $1000 jongens :7

Nu nog het juiste moment vinden om uit te stappen...
pi_133401558
Ik twijfel heel erg om 300 euro te besteden. Het kan zijn dat ik er straks 50 euro uithaal (zou ik al blij mee zijn) maar straks crashed die en blijft die 2 maanden heel erg laag.

Ben niet de beste met financieel en economie gebeuren dus t zou echt een blinde gok zijn ;(
  dinsdag 19 november 2013 @ 01:56:55 #16
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133401580
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 01:52 schreef d4v1d het volgende:
Ik twijfel heel erg om 300 euro te besteden. Het kan zijn dat ik er straks 50 euro uithaal (zou ik al blij mee zijn) maar straks crashed die en blijft die 2 maanden heel erg laag.

Ben niet de beste met financieel en economie gebeuren dus t zou echt een blinde gok zijn ;(
Denk heel hard na of je het geld kan missen. Zo niet ook niet doen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133401582
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 01:52 schreef d4v1d het volgende:
Ik twijfel heel erg om 300 euro te besteden. Het kan zijn dat ik er straks 50 euro uithaal (zou ik al blij mee zijn) maar straks crashed die en blijft die 2 maanden heel erg laag.

Ben niet de beste met financieel en economie gebeuren dus t zou echt een blinde gok zijn ;(
Mijn advies: stop er geen geld in wat je niet kan missen. High risk, high return, het kan doorstijgen naar $1000, maar kan ook best crashen als mensen hun BTCs inwisselen.
pi_133401597
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 01:56 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Denk heel hard na of je het geld kan missen. Zo niet ook niet doen.
Dan ga ik het niet doen denk ik, niet met zoveel iig.

Ben ook nog maar minderjarig en 300 euro is n maandloon :')
pi_133401641
Stijgt te snel. :o
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401644
1260.0 882.5801 606.2826

Staat ff een order uit ... 882 BTC op 606\

UP UP
  dinsdag 19 november 2013 @ 02:10:47 #21
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_133401658
Met de huidige koers ooit een ton in bezit gehad :'( of iig een ton uitgegeven.

pi_133401664
$900 grens komt in zicht op Mtgox...
pi_133401673
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:11 schreef Okeanos het volgende:
$900 grens komt in zicht op Mtgox...
aangetikt
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_133401678
Das zuur woelwater :(
pi_133401682
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:10 schreef Woelwater het volgende:
Met de huidige koers ooit een ton in bezit gehad :'(

Sick.
If not now, then when.
pi_133401688
Niet leuk meer deze stijging, voor mij in ieder geval. Ik kan pas ergens volgende week investeren. Ik hoop dat die hard crasht dan, maar ik ga niet van een significante crash uit.
If not now, then when.
pi_133401690
Ik vrees wel dat het nu te snel stijgt, waarschijnlijk zeer veel mensen die nu ook gauw wat BTC kopen om maar te profiteren van de stijging. Wanneer denken jullie dat er een correctie komt? $1000?
pi_133401695
Veel hangt ook af van China natuurlijk. Die mogen nergens in investeren buiten China waardoor alles in Real Estate gaat. Nu dat langzamerhand scheurtjes begint te vertonen, springen ze op alles wat los en vast zit.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401697
Hij 'crasht' nu op Mtgox, 900 naar 800 in minder dan een minuut
pi_133401702
Wel grappig op zich. De uitspraak vanuit de vergadering was redelijk positief -> prijs stijgt -> Bitcoins in bezit van de overheid (Silk Road) stijgen in waarde -> verkopen -> profit. :P
If not now, then when.
pi_133401719
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:16 schreef Okeanos het volgende:
Hij 'crasht' nu op Mtgox, 900 naar 800 in minder dan een minuut
Yep, in 2 minuten $100 eraf.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401723
Ik vraag mij af in hoeverre ze de Bitcoins op Wall Street monitoren, ook al is het niet geheel relevant.
If not now, then when.
pi_133401724
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:21 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Yep, in 2 minuten $100 eraf.
Wel vreemd dat Mtgox veel volatieler is dan BTC-e, of niet?
pi_133401729
Ik ga nog niet slapen.

Echt kut, ik wilde op 800 verkopen, knalt mn internet er uit, kwartier voorbij en prijs alweer gecorrigeerd. bagger!!
pi_133401731
Ik ben er niet gerust op.

Dit instabiliseert de wereldeconomie.

China krijgt hiermee zoveel macht over andere landen, daar ze meeste bitcoins hebben. :{.
pi_133401732
Weer een massive sale!
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401735
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:23 schreef Robuustheid het volgende:
Ik ben er niet gerust op.

Dit instabiliseert de wereldeconomie.

China krijgt hiermee zoveel macht over andere landen, daar ze meeste bitcoins hebben. :{.
Hoe weet jij dat ze daar de meeste Bitcoins hebben dan?
If not now, then when.
pi_133401736
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:23 schreef Robuustheid het volgende:
Ik ben er niet gerust op.

Dit instabiliseert de wereldeconomie.

China krijgt hiermee zoveel macht over andere landen, daar ze meeste bitcoins hebben. :{.
Alleen als de bitcoin een dergelijke waarde blijft houden. En daarvoor moet niet alleen China geinteresseerd zijn. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401738
Misschien is de Bitcoin wel een uitvinding van een groep Chinezen of de Chinese overheid? :P
If not now, then when.
pi_133401743
400 dollar verschil tussen Bitstamp en China :{
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133401744
Onder de 800 nu op Mt Gox.

Edit: En weer omhoog. :P

Edit2: 788 nu. :o
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401746
In China $1100 en Mtgox $800, klinkt als een mooi arbitrage opportunity...
pi_133401748
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:26 schreef SuperHarregarre het volgende:
Onder de 800 nu op Mt Gox.

Edit: En weer omhoog. :P

Edit2: 788 nu. :o
Zieke sale.
If not now, then when.
pi_133401749
Holy fuck.
If not now, then when.
pi_133401750
Grafiek gaat zelfs schuiven nu. :P Gaat richting de 750.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401751
Nu kopen. Zo.
If not now, then when.
pi_133401754
Gaat echt kenkerhard omlaag nu.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401755
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:28 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Nu kopen.
Never catch a falling knife zeggen ze dan :P eerst kijken waar de bodem zit
pi_133401757
502 sale? :o
If not now, then when.
pi_133401760
:')
If not now, then when.
pi_133401761
Haha wat een paniek sale dit! Op naar de $600
pi_133401762


Panic sell..

Nu al voorbij 650.
pi_133401763
Onder 700 nu.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401767
Tja, dat hoort erbij. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401768
Dit is echt belachelijk en intrigerend tegelijk. Ik zit letterlijk zo achter de PC: :D :? :D
If not now, then when.
pi_133401769
China nog altijd op $1040, als de bodem is bereikt wellicht een goed instapmoment
pi_133401771
Waarom gaat Bitcoin zo hard omlaag :?.

Ik zie niet echt iets wat dit getriggerd heeft.
pi_133401775
De FBI dumpt de in beslag genomen bitcoins? :P
pi_133401777
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:32 schreef Robuustheid het volgende:
Waarom gaat Bitcoin zo hard omlaag :?.

Ik zie niet echt iets wat dit getriggerd heeft.
Richting $1,000. Mensen klooien op dit moment met de BTC om snel geld te verdienen. Dan is $1,000 een memorabel getal. Mensen anticiperen, anderen anticiperen een beetje meer. Rond de $900 collapse.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401779
Ik kan ook geen nieuwsberichten vinden die een daling getriggered kunnen hebben.
If not now, then when.
pi_133401781
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:33 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Richting $1,000. Mensen klooien op dit moment met de BTC om snel geld te verdienen. Dan is $1,000 een memorabel getal. Mensen anticiperen, anderen anticiperen een beetje meer. Rond de $900 collapse.
Klinkt plausibel. :Y
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_133401783
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:34 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik kan ook geen nieuwsberichten vinden die een daling getriggered kunnen hebben.
De stijging was ook wel redelijk abnormaal te noemen. Als de daling eenmaal is ingezet, wil iedereen snel verkopen en de winst verzilveren.
pi_133401784
Nu zijn ze voorbij $600 dollar.
pi_133401785
Dit kan toch geen panic sale zijn?
If not now, then when.
pi_133401791
Wel interessant dit. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401792
En nu naar $670 dollar.
pi_133401795
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:36 schreef Okeanos het volgende:

[..]

De stijging was ook wel redelijk abnormaal te noemen. Als de daling eenmaal is ingezet, wil iedereen snel verkopen en de winst verzilveren.
Hmm, ja oké. Dat kan ik ook wel begrijpen, alhoewel ik op dit moment (600) niet meer zou verkopen.
If not now, then when.
pi_133401797
Komen nu ook steeds meer mensen die rond 600-650 veel inkopen. Die stappen er de volgende keer bij $900 weer uit. ;) Gratis geld. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401800
Het was gewoon tijd voor een correctie....
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  dinsdag 19 november 2013 @ 02:40:06 #70
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133401801
En China is net wakker, vreemd.
Misschien daar een berg mensen die denken lekker snel geld verdiend en houdoe
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133401803
nvm
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
  dinsdag 19 november 2013 @ 02:42:17 #72
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133401812
Het heeft wel karakteristieken van een crash:MTGOX fluctureert tussen de 650 en 580 en gaat als een gek tekeer.

Spannend waar het morgenochtend op staat. Misschien stijgt ie weer en was het een tijdelijke dip of een voorteken van meer de komende dag
The best firms advertise the least...
pi_133401813
600 lijkt bottom.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401821
Er lijkt inderdaad een sterke steun te zijn op 600, die brak steeds niet doorheen.
pi_133401822
Dit soort mini-crashes zijn wel redelijk treurig. De gehaaidere spelers hakken de zooi af op $900, hebben buy orders rond $600-650 en de minder gehaaide spelers verkopen in totale paniek, tot blijkt dat de prijs stabiliseert rond $600 en dan gaan ze vrolijk weer kopen tot $900.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 02:45:50 #76
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133401823
Bitstamp zakte wel erg ver door in verhouding met de rest. Zag net even $505 terwijl Btc-e rond de $570 bleef haken
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133401825
"Snel geld verdienen bestaat niet, je moet harden werken.", totdat de Bitcoin kwam.
If not now, then when.
pi_133401828


Vast een hele grote partij die op 600 alle sell-orders opkoopt.
pi_133401831
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:45 schreef SuperHarregarre het volgende:
Dit soort mini-crashes zijn wel redelijk treurig. De gehaaidere spelers hakken de zooi af op $900, hebben buy orders rond $600-650 en de minder gehaaide spelers verkopen in totale paniek, tot blijkt dat de prijs stabiliseert rond $600 en dan gaan ze vrolijk weer kopen tot $900.
Iemand verdient hier in ieder geval flink aan, dat is wel duidelijk!
pi_133401832
Gestoorde inkopen nu, duidelijk van een gering aantal inkopers. Die zitten nu gebakken, nu is 't wachten op de suckers.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401834
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:46 schreef Robuustheid het volgende:
[ afbeelding ]

Vast een hele grote partij die op 600 alle sell-orders opkoopt.
Net een buying size van 2300.
If not now, then when.
pi_133401839
Goed, 700 alweer aangetikt.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401840
2300 bitcoins? Dat moet een miljoen zijn.
pi_133401842
Hoe meer Bitcoins je in bezit hebt, hoe meer invloed je hebt op de fluctuaties neem ik aan? :P Misschien zijn wat grote spelers gewoon aan het fucken.
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 02:50:00 #85
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133401848
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:49 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hoe meer Bitcoins je in bezit hebt, hoe meer invloed je hebt op de fluctuaties neem ik aan? :P Misschien zijn wat grote spelers gewoon aan het fucken.
Daar lijkt het wel op.Blijft een vermakelijk schouwspel
The best firms advertise the least...
pi_133401849
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:49 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hoe meer Bitcoins je in bezit hebt, hoe meer invloed je hebt op de fluctuaties neem ik aan? :P Misschien zijn wat grote spelers gewoon aan het fucken.
Dat gebeurt sowieso. Bitcoin is de enige manier waarop je met fucken in een half uur een ton kunt verdienen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401853
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:50 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Dat gebeurt sowieso. Bitcoin is de enige manier waarop je met fucken in een half uur een ton kunt verdienen.
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:46 schreef Yuri_Boyka het volgende:
"Snel geld verdienen bestaat niet, je moet harden werken.", totdat de Bitcoin kwam.
:P
If not now, then when.
pi_133401858
Fascinerend natuurlijk. Binnen een half uur van 900 naar 600 en weer richting 800. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401859
Dit is toch wel financieel entertainment eerste klas natuurlijk :D
pi_133401860
Ik vraag mij af of er ooit iets in de financiële markten bestaan heeft wat zo dichtbij de fluctuaties van de Bitcoins komt.
If not now, then when.
pi_133401864
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:52 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik vraag mij af of er ooit iets in de financiële markten bestaan heeft wat zo dichtbij de fluctuaties van de Bitcoins komt.
Qua fluctuaties misschien wel, maar BTC heeft daarnaast ook een flinke marketcap
pi_133401867
Mtgox is vastgelopen en bij Bitstamp schoot die ineens omhoog. Bij jullie hetzelfde?
If not now, then when.
pi_133401868
return to "normal"
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_133401870
Hij werkt weer.
If not now, then when.
pi_133401871
Ik denk dat er rond de 800 weer een correctie komt
pi_133401873
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:55 schreef Okeanos het volgende:
Ik denk dat er rond de 800 weer een correctie komt
Omdat dat nu gebeurt. :P Richting de 700. Rollercoaster! Wooooo!
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401874
Hoe werkt zo'n correctie?
If not now, then when.
pi_133401875
Ha, met een beetje verstand pak je hier in een uurtje of 3 een leuk zakcentje mee. Bizar..
pi_133401876
Nu staan de kooporders op 700. Probeert iemand 'm te stabiliseren rond 750?
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401877
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:56 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hoe werkt zo'n correctie?
Met correctie bedoel ik een daling van de koers (een correctie omlaag naar de 'werkelijke' waarde).
pi_133401880
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 02:58 schreef Okeanos het volgende:

[..]

Met correctie bedoel ik een daling van de koers (een correctie omlaag naar de 'werkelijke' waarde).
Ah, op die manier. Ik dacht al. :+
If not now, then when.
pi_133401881
Vraag is dan wat de werkelijke waarde is. Niemand die het weet. :P

Er is geen bedrijf of hun winsten voor een fundamentele analyse.

En geen land gebruikt het als valuta.
pi_133401882
Je kunt beter voorspellen per uur. :P Ik zeg 750 over een uur. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401892
Wat betekent die oranje en blauwe lijn bij mtgox?
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 03:04:28 #105
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133401894
Het lijkt een beetje op rust te komen. Ik ga maar hetzelfde doen als de koers ;)
The best firms advertise the least...
pi_133401901
Ja ik ben ook weg guys. Veel plezier nog. Het was mij een genoegen.
If not now, then when.
pi_133401903
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:03 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Wat betekent die oranje en blauwe lijn bij mtgox?
Trendlijnen. ;)
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401906
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:06 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Trendlijnen. ;)
^O^
If not now, then when.
pi_133401909
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:07 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

^O^
Geel/oranje is voor buy, blauw is voor sell. Zoals je zag tijdens de crash lag die veel hoger. ;) Nu is 't vrij stabiel dus ligt 't dicht bij elkaar.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401912
Koers is nog steeds gestoord. Er is zeker weten 1 koper die steeds opkoopt tot 750.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401913
Het is nu wachten op een aflevering van SouthPark met Bitcoin als thema :')
pi_133401916
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Het is nu wachten op een aflevering van SouthPark met Bitcoin als thema :')
Kunnen ze de grap "aaaaaand it's gone" weer van stal halen. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401936
Voor de slapenden onder ons: Ondertussen gaat de koers weer richting de 800.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401939
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:23 schreef SuperHarregarre het volgende:
Voor de slapenden onder ons: Ondertussen gaat de koers weer richting de 800.
Wat een achtbaan...

Ik vind het wel vreemd dat BTC-e zo achterblijft bij Mtgox... het lijkt alsof er veel meer actie is op Mtgox
pi_133401941
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:25 schreef Okeanos het volgende:

[..]

Wat een achtbaan...

Ik vind het wel vreemd dat BTC-e zo achterblijft bij Mtgox... het lijkt alsof er veel meer actie is op Mtgox
Mt Gox is toch ook de grootste speler of heb ik dat verkeerd begrepen? 8)7
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401946
Ik ga een gokje doen, over 20 minuten zit hij weer richting de 900. :P

Edit: Misschien nog wel eerder, lijkt verdacht veel op wat er tussen 8:40 en 9:12 gebeurde. (Zit in China.)
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401953
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:27 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Mt Gox is toch ook de grootste speler of heb ik dat verkeerd begrepen? 8)7
Klopt maar het verschil is wel erg groot nu.

We gaan weer omhoog...
pi_133401957
Vraag is nu of mensen weer voor een paniekverkoop gaan.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401959
Lijkt alsof 800 nu de psychologische grens is.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401964
Denk dat de kopers van 9:45/9:46 nu aan het verkopen zijn geslagen. Toch een mooie winst van rond de $100 per BTC.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401971
Ik ging reddit/r/bitcoin nog even snel checken, zag ik deze: http://www.reddit.com/r/B(...)and_forgot_about_it/

:o :D
If not now, then when.
pi_133401974
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik ging reddit/r/bitcoin nog even snel checken, zag ik deze: http://www.reddit.com/r/B(...)and_forgot_about_it/

:o :D
Haha, wat een baws. :D Ik zou toch een deel gewoon pakken. :P De rest laten.

Met huidige Mt Gox koers heeft hij trouwens rond de 80k. ;)
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401976
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:38 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Haha, wat een baws. :D Ik zou toch een deel gewoon pakken. :P De rest laten.
Ja, en dat was nog voor de stijging. Moet je nagaan wanneer die wakker wordt.
If not now, then when.
pi_133401985
Wel handig die geluidjes die je kunt instellen bij clarkmoody. Werd net weer een flinke batch verkocht.

Edit: Denk dat 900 toch niet meer getikt gaat worden. Verkoop rond 800 blijft populair.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133401998
Van onderen!!!

Edit: En weer van boven. :P Ik kap er even mee. :P

[ Bericht 89% gewijzigd door SuperHarregarre op 19-11-2013 04:00:44 ]
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402010
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:51 schreef SuperHarregarre het volgende:
Van onderen!!!

Edit: En weer van boven. :P Ik kap er even mee. :P
Ja het lijkt nu te stabiliseren rond de 750
pi_133402033
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 04:02 schreef Okeanos het volgende:

[..]

Ja het lijkt nu te stabiliseren rond de 750
Had ik 't toch goed eerder. :P Maar goed, wat is een stabiele prijs bij Bitcoin? Later vandaag kan 't zomaar oplopen naar 900 of zakken naar 600. We zullen zien. :) Heb 'm nog aanstaan in de achtergrond voor geluiden bij >10 orders.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 04:44:28 #128
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_133402057
Dit slaat toch gewoon nergens meer op _O-

Jammer dat ik de boot gemist heb, maar dit lijkt meer op een casino dan wat anders _O-
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_133402118
Drempel ligt voor de komende tijd op 770/800.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402137
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 05:14 schreef SuperHarregarre het volgende:
Drempel ligt voor de komende tijd op 770/800.
Niet in China :P
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133402139
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 05:41 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Niet in China :P
Nee, maar da's sowieso erg ondoorzichtig. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402143
Whoop wat is er gebeurd vannacht? :o
pi_133402146
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 05:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Whoop wat is er gebeurd vannacht? :o
Supersnelle rise naar 900 en toen collapse naar 600. :P Nu "stabiel" rond 770-800.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402147
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 05:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Whoop wat is er gebeurd vannacht? :o
çrashje naar 500 en toen weer up
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402290
Okay, dat was een slechte beslissing (om gisteren te verkopen).
జ్ఞ‌ా
pi_133402299
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 06:51 schreef µ het volgende:
Okay, dat was een slechte beslissing (om gisteren te verkopen).
Welke prijs?

Werden net 138 BTC verkocht voor meer dan 100k. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402305
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 06:54 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Welke prijs?

Werden net 138 BTC verkocht voor meer dan 100k. :P
500 nogwat euro.
జ్ఞ‌ా
pi_133402307
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 november 2013 06:56 schreef µ het volgende:

[..]

500 nogwat euro.
Valt nog mee, er was maar een korte window om voor veel geld te verkopen. Ook op dit moment schommelt het nog erg.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402344
Nemen jullie je wallet mee naar werk/school?
pi_133402372
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 03:27 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Mt Gox is toch ook de grootste speler of heb ik dat verkeerd begrepen? 8)7
Nee, BTCchina is de grootste speler. MTgox is 2e. BTC-E is 3e.
pi_133402385
China staat al op $1080 :P
pi_133402398
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:19 schreef Sylv3se het volgende:
China staat al op $1080 :P
Vraag me af of het ineenklappen van btc daar veel ellende zou veroorzaken...
Heb het idee dat middenklasse in China btc als gratisch geld ziet.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402402
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:21 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Vraag me af of het ineenklappen van btc daar veel ellende zou veroorzaken...
Heb het idee dat middenklasse in China btc als gratisch geld ziet.
Niet overdrijven. :') Er zijn maar heel weinig mensen in China met BTC bezig. Zij die zich bezighouden met BTC zijn waarschijnlijk ook de mensen die al meerdere huizen bezitten en dit als volgende investering zien.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402424
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:24 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Niet overdrijven. :') Er zijn maar heel weinig mensen in China met BTC bezig. Zij die zich bezighouden met BTC zijn waarschijnlijk ook de mensen die al meerdere huizen bezitten en dit als volgende investering zien.
Ik denk dat je in China ongeveer dezelde tendens ziet als hier. Daarmee bedoel ik dus veel nieuwe mensen die snel nog mee willen profiteren.
En in China vind veel meer Händel plaats dan in de rest van de wereld. Het zou me dan ook niets verbazen dat "simpele" mensen daar te veel in btc zitten.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402456
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:29 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ik denk dat je in China ongeveer dezelde tendens ziet als hier. Daarmee bedoel ik dus veel nieuwe mensen die snel nog mee willen profiteren.
En in China vind veel meer Händel plaats dan in de rest van de wereld. Het zou me dan ook niets verbazen dat "simpele" mensen daar te veel in btc zitten.
Goed verhaal.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_133402471
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:29 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ik denk dat je in China ongeveer dezelde tendens ziet als hier. Daarmee bedoel ik dus veel nieuwe mensen die snel nog mee willen profiteren.
En in China vind veel meer Händel plaats dan in de rest van de wereld. Het zou me dan ook niets verbazen dat "simpele" mensen daar te veel in btc zitten.
Ja, maar het is zo'n klein deel dat het echt niets uitmaakt. Dat geldt trouwens voor heel bitcoin op dit moment. Er verdwijnt een hoop geld en misschien verliezen er links en rechts een paar mensen al hun spaargeld maar dat is 't dan ook wel.

In China is 't primair real estate, de stock exchange is ronduit kut qua rendement vergeleken met de zieke huizenprijzen. BTC is op zich een makkelijke middenstap voor mensen die het niet redden om nu al een huis te kopen maar het aantal gebruikers met een grote portfolio zal wel meevallen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402518
Als het lukt om een paar dagen boven de duizend te blijven kan het zomaar de nieuwe "bodem" zijn.
Of we vallen er doorheen ;)
pi_133402529
De kenker, koopt iemand even een berg BTC. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402530
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:21 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Vraag me af of het ineenklappen van btc daar veel ellende zou veroorzaken...
Heb het idee dat middenklasse in China btc als gratisch geld ziet.
Zou nog meer ellende veroorzaken als blijkt dat de Japanse uitvinder toch iets van een backdoor heeft en waardoor de koers in elkaar kan klappen. Japan en China zijn al geen goede bondgenoten :)
pi_133402541
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:46 schreef SuperHarregarre het volgende:
De kenker, koopt iemand even een berg BTC. :P
Waar zie je dat :P Vind het best leuk om te volgen :')
Forcefield City Bewoner
pi_133402548
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:47 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Waar zie je dat :P Vind het best leuk om te volgen :')
http://bitcoin.clarkmoody.com/

Iemand gooide er net even een half miljoen USD tegenaan.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402551
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:45 schreef MaGNeT het volgende:
Als het lukt om een paar dagen boven de duizend te blijven kan het zomaar de nieuwe "bodem" zijn.
Of we vallen er doorheen ;)
Eerst maar eens zien dat die 1000 op alle exchanges gehaald wordt...
pi_133402556
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 04:44 schreef star_gazer het volgende:
Dit slaat toch gewoon nergens meer op _O-

Jammer dat ik de boot gemist heb, maar dit lijkt meer op een casino dan wat anders _O-
Dat klopt, ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat iets zoveel en zovaak na elkaar over de kop ging. Hoe sneller en hoger de koers oploopt hoe voorzichtiger ik word want vanochtend alweer mijn (2 :'( ) BTC verkocht die ik gisteren voor $520 nog kocht. Verbaas je in ieder geval niet als je een keer wakker wordt en de koers staat op -30% of meer.
pi_133402564
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:48 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

http://bitcoin.clarkmoody.com/

Iemand gooide er net even een half miljoen USD tegenaan.
Dank :)
Vind het een mooi schouwspel, beetje jammer dat ik zelf niet mee doe, maar ja, inmiddels zo duur geworden dat het niet zoveel zin meer heeft als je niet al flink geld hebt om nog mee te beginnen..
Forcefield City Bewoner
pi_133402576
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:50 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dank :)
Vind het een mooi schouwspel, beetje jammer dat ik zelf niet mee doe, maar ja, inmiddels zo duur geworden dat het niet zoveel zin meer heeft als je niet al flink geld hebt om nog mee te beginnen..
Je zit ook veel relaxter te kijken. ;) Als ik ergens mee speel, raak ik toch te gestressed. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402611
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 06:51 schreef µ het volgende:
Okay, dat was een slechte beslissing (om gisteren te verkopen).
O-)
pi_133402633
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:50 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dank :)
Vind het een mooi schouwspel, beetje jammer dat ik zelf niet mee doe, maar ja, inmiddels zo duur geworden dat het niet zoveel zin meer heeft als je niet al flink geld hebt om nog mee te beginnen..
Eén Bitcoin is absoluut gezien duur ja, maar niemand weet wat een juiste waarde is voor Bitcoin. Waarom zou hij niet nogmaals tig keer over de kop kunnen gaan als het meer mainstream wordt? Dan is 'ie juist nog heel goedkoop nu. En je hoeft geen hele BTC te kopen natuurlijk. :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 07:58:57 #158
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133402634
Gooooooooooooooooooooooooooeiemorgen, lekker wakker worden dit.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133402683
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:58 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Eén Bitcoin is absoluut gezien duur ja, maar niemand weet wat een juiste waarde is voor Bitcoin. Waarom zou hij niet nogmaals tig keer over de kop kunnen gaan als het meer mainstream wordt? Dan is 'ie juist nog heel goedkoop nu. En je hoeft geen hele BTC te kopen natuurlijk. :)
Ja, klopt. Maar heb er verder niet zoveel verstand van, behalve de 3 laatste gehele topics die ik een beetje heb zitten meelezen en her en der wat info op internet heb gezocht. Lijkt me ook niet verstandig eraan te beginnen gezien de financiële situatie enzo ;)
Als iemand me dit nou gewoon even 2 jaar geleden had verteld :P
Forcefield City Bewoner
pi_133402685
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 07:58 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Eén Bitcoin is absoluut gezien duur ja, maar niemand weet wat een juiste waarde is voor Bitcoin. Waarom zou hij niet nogmaals tig keer over de kop kunnen gaan als het meer mainstream wordt? Dan is 'ie juist nog heel goedkoop nu. En je hoeft geen hele BTC te kopen natuurlijk. :)
Of de koers stabiliseert uiteindelijk rond de 100usd per btc.
Momenteel kan het nog beide kanten op.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402699
Precies, om nu op basis van twee weken te stellen dat 800 een koopje is, tja.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402734
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:07 schreef SuperHarregarre het volgende:
Precies, om nu op basis van twee weken te stellen dat 800 een koopje is, tja.
Op basis van ervaringen in dit topic kan ik me voorstellen dat iedereen wilt instappen.
Maar verliezers posten hier niet zo snel denk ik.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402754
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:11 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Op basis van ervaringen in dit topic kan ik me voorstellen dat iedereen wilt instappen.
Maar verliezers posten hier niet zo snel denk ik.
Iedereen moet zelf weten hoe hij/zij gokt natuurlijk. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402792
BTC-E ligt er momenteel uit, lijkt het.
  dinsdag 19 november 2013 @ 08:18:49 #165
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_133402796
Ik ga op dit moment nog niet kopen.

Ik wacht tot de waarde van bitcoin weer terugkomt op 75eur en koop er dan een aantal.

Ditzelfde geldt voor Litecoin, ik wacht totdat de waarde zakt naar 4 euro.

Zakken beiden niet ... dan heb ik pech maar ben ook niks verloren :7
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_133402840
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:18 schreef Maikuuul het volgende:
Ik ga op dit moment nog niet kopen.

Ik wacht tot de waarde van bitcoin weer terugkomt op 75eur en koop er dan een aantal.
Dit idee had ik al toen die nog op 20 euro stond. :D
pi_133402874
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:18 schreef Maikuuul het volgende:
Ik ga op dit moment nog niet kopen.

Ik wacht tot de waarde van bitcoin weer terugkomt op 75eur en koop er dan een aantal.

Ditzelfde geldt voor Litecoin, ik wacht totdat de waarde zakt naar 4 euro.

Zakken beiden niet ... dan heb ik pech maar ben ook niks verloren :7
Er moet heel wat gebeuren willen de mensen die nu in btc zitten een daling tot 75eur toelaten. Maar zeg nooit nooit.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133402883
Daling tot 75 euro lijkt me gelijk een daling tot 0, want dat is widespread panic. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133402983
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:11 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Op basis van ervaringen in dit topic kan ik me voorstellen dat iedereen wilt instappen.
Maar verliezers posten hier niet zo snel denk ik.
Nu instappen, er zijn veeeeel te weinig bitcoins.
1 Bitcoin zal ooit 100.000 euro waard zijn.

Echt, kopen en houden, en niet schrikken van dips.
Bewaar je Bitcoins, en Stack Litecoins.

1 Ltc zal in de kopende jaren 100 of zelfs 1000 euro waard kunnen worden.

Nog even een gok voor Goldcoin, koop daar voor 20/25 euro aan coins van.
Grote kans dat die ooit 1 of 2 euro per stuk waard kunnen worden...en voor 20 euro koop je een boel Goldcoins.

Weg blijven bij Butterflycoin.
  dinsdag 19 november 2013 @ 08:40:02 #170
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_133402999
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:11 schreef tofastTG het volgende:
Op basis van ervaringen in dit topic kan ik me voorstellen dat iedereen wilt instappen.
Maar verliezers posten hier niet zo snel denk ik.
Oftewel iedereen even posten:
-hoeveel euro heb je er in gestoken
-hoeveel euro heb je in hardware/elektriciteit gestoken
-hoeveel euro heb je er uit gehaald

Wereldwijd is het saldo negatief, tegenover de winnaars staan dus meer verliezers.
censuur :O
pi_133403012
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:40 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Oftewel iedereen even posten:
-hoeveel euro heb je er in gestoken
-hoeveel euro heb je in hardware/elektriciteit gestoken
-hoeveel euro heb je er uit gehaald

Wereldwijd is het saldo negatief, tegenover de winnaars staan dus meer verliezers.
Ja heel logisch dat het saldo negatief zou staan, bekijk eens de grafiek van BTC.
pi_133403088
Verkoopspike net even.

15:48:10 785.00000 191.1624
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133403216
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:38 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nu instappen, er zijn veeeeel te weinig bitcoins.
1 Bitcoin zal ooit 100.000 euro waard zijn.

Echt, kopen en houden, en niet schrikken van dips.
Bewaar je Bitcoins, en Stack Litecoins.

1 Ltc zal in de kopende jaren 100 of zelfs 1000 euro waard kunnen worden.

Nog even een gok voor Goldcoin, koop daar voor 20/25 euro aan coins van.
Grote kans dat die ooit 1 of 2 euro per stuk waard kunnen worden...en voor 20 euro koop je een boel Goldcoins.

Weg blijven bij Butterflycoin.
Denk dat je met bitcoins en litecoins best goed kan zitten. Maar de Goldcoin ken ik niet, waarom zou die het beter gaan doen dan bijvoorbeeld de feathercoin denk je?
  dinsdag 19 november 2013 @ 08:59:44 #174
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133403221
Gisteravond een in mijn ogen onrealistische sell order op btc-e van 775 gezet, wat denk je, verkocht en nu 10% lager _O- tijd om weer in te kopen
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133403342
Tering. :P Heb geluiden aanstaan, in een keer weer een verkoopspike met mensen die 100+ verkopen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133403456
Heb op BTC-e weer een beetje bijgekocht op $680. Ben benieuwd. 8-)
pi_133403564
16:27:49 760.00000 428.9131
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133403595
Voor wie cash heeft: nu kopen. $663 op BTC-e :')
pi_133403602
16:29:53 750.00000 173.1110
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133403616
Woa bitonic heeft ook weer voorraad... 43 BTC!
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
  dinsdag 19 november 2013 @ 09:31:50 #181
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133403627
Goedenmorgen!

Wat?! high $900 :o _O_
  dinsdag 19 november 2013 @ 09:33:07 #182
342505 Anti-vermoeidheid
DigitaleVitamine C
pi_133403655
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:31 schreef Cid het volgende:
Woa bitonic heeft ook weer voorraad... 43 BTC!
Aaaand it's gone ;)
pi_133403662
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:33 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:

[..]

Aaaand it's gone ;)
Haha dat is gewoon 43x 500+ euro weg in een paar seconde _O-
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_133403679
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:33 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:

[..]

Aaaand it's gone ;)
Bitcoinkoorts ^O^
pi_133403894
We're going down boys. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 09:52:41 #186
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133403998
CRASH
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133404014
Plop de zeepbel loopt leeg ;)
pi_133404088
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:42 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ja heel logisch dat het saldo negatief zou staan, bekijk eens de grafiek van BTC.
Je zou maar net de arme stumper zijn die op 900 gekocht heeft en op 500 weer verkoopt. En ja die zijn er ook. Of ze hier ook zijn? Dat weet ik niet.
Maar niet iedereen kan altijd alleen maar geld verdienen.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133404126
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:53 schreef WebBeestje het volgende:
Plop de zeepbel loopt leeg ;)
Iemand heeft z'n vinger in 't gat gestoken. :P Althans, we hangen nog rond 700. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133404164
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:38 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nu instappen, er zijn veeeeel te weinig bitcoins.
1 Bitcoin zal ooit 100.000 euro waard zijn.

Echt, kopen en houden, en niet schrikken van dips.
Bewaar je Bitcoins, en Stack Litecoins.

1 Ltc zal in de kopende jaren 100 of zelfs 1000 euro waard kunnen worden.

Nog even een gok voor Goldcoin, koop daar voor 20/25 euro aan coins van.
Grote kans dat die ooit 1 of 2 euro per stuk waard kunnen worden...en voor 20 euro koop je een boel Goldcoins.

Weg blijven bij Butterflycoin.
Juist, want er zijn nog nooit andere producten geweest die gehyped werden tot en met en uiteindelijk geen klap waard bleken te zijn?
Schaarste =/ een hoge prijs
schaarste en veel vraag = een hoge prijs
Of de vraag naar cryptocurrencys altijd hoog blijft, dat weet op dit moment niemand.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133404187
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:59 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Iemand heeft z'n vinger in 't gat gestoken. :P Althans, we hangen nog rond 700. :P
Er zijn mensen die het nog lang niet kunnen gebruiken dat de bel barst/leegloopt. Die moeten eerst nog wat BTC's dumpen.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133404224
Zouden er nog miners van het eerste uur zijn die hun BTC moeten verkopen? Gaat dan wel om grote aantallen zoals die pizza-kerel :D
pi_133404253
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:04 schreef WebBeestje het volgende:
Zouden er nog miners van het eerste uur zijn die hun BTC moeten verkopen? Gaat dan wel om grote aantallen zoals die pizza-kerel :D
Yes gisteren nog iemand die heeft besloten zijn 20k BTC te verkopen(Maar dat lukt natuurlijk niet binnen 1 dag op een normale manier). Linkje moet ergens in een van de vorige delen staan.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133404265
Vannacht is de koers ingedoken van $900,- naar $600,- (MT.GOX). Reden hiervoor is simpelweg dat er enkele personen met een zeer groot vermogen hun bezit hebben verkocht.
Ongeveer honderdduizend Bitcoins krijg je niet tegen een huidige koers verkocht en daardoor zakt die logischerwijs heel rap in.
Mensen zijn onzeker, weten niet wat ze moeten, door de gigantische toe- en afnamen van de waarde. Mij lijkt het slimste je Bitcoins nog even te laten staan. Het is duidelijk dat er nu gehandeld wordt op basis van paniek. We zullen langzaamaan vandaag weer opkrabbelen.
pi_133404291
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:06 schreef ShyntoZ het volgende:
Vannacht is de koers ingedoken van $900,- naar $600,- (MT.GOX). Reden hiervoor is simpelweg dat er enkele personen met een zeer groot vermogen hun bezit hebben verkocht.
Ongeveer honderdduizend Bitcoins krijg je niet tegen een huidige koers verkocht en daardoor zakt die logischerwijs heel rap in.
Mensen zijn onzeker, weten niet wat ze moeten, door de gigantische toe- en afnamen van de waarde. Mij lijkt het slimste je Bitcoins nog even te laten staan. Het is duidelijk dat er nu gehandeld wordt op basis van paniek. We zullen langzaamaan vandaag weer opkrabbelen.
Waarom besluiten zoveel grote jongens om uit te stappen dan volgens jou?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 10:09:53 #196
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_133404334
$900 op de piek !!!

Goeiedag. Logisch dat het daarna weer daalde, dat is lekker cashen.
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
pi_133404338
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:08 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Waarom besluiten zoveel grote jongens om uit te stappen dan volgens jou?
Omdat ze weten dat die crasht en ze vervolgens weer laag inkopen?
If not now, then when.
pi_133404346
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:08 schreef tofastTG het volgende:
Waarom besluiten zoveel grote jongens om uit te stappen dan volgens jou?
Wellicht omdat ze onzeker zijn. De koers stond verschrikkelijk hoog en denk dat een aantal hiervan gelijk hebben willen profiteren. Dit hoeft geen slecht teken te zijn. De Bitcoins van de grote jongens worden dan namelijk in kleinere delen verkocht, waardoor de Bitcoins meer worden verspreid over de mensen.
pi_133404378
Ik had niet de ritjes gemaakt als de koers niet zo volatiel zou zijn. Dit is niet te vergelijken met een aandeel maar een idioot snelle ontwikkeling is het wel.
pi_133404595
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:09 schreef _NZT_ het volgende:
$900 op de piek !!!

Goeiedag. Logisch dat het daarna weer daalde, dat is lekker cashen.
$1100 in China :P
pi_133404644
Volgens mij is de koers alweer langzaam bezig zich te herstellen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 10:26:41 #203
324708 Fok-now
The only one
pi_133404670
Kan iemand mij vertellen waar ik het beste Litecoins kan kopen en betalen met iDeal?
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133404695
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:25 schreef ShyntoZ het volgende:
Volgens mij is de koers alweer langzaam bezig zich te herstellen.
Er worden heel veel buys gedaan met grote aantallen Bitcoins. De sells houden zich vooral bij kleine getallen.
pi_133404701
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:26 schreef Fok-now het volgende:
Kan iemand mij vertellen waar ik het beste Litecoins kan kopen en betalen met iDeal?
Volgens mij is er nog niet écht een goede plek om Litecoins te kopen m.b.v. iDeal.. Je kan ze op http://www.litecoins.nl/ kopen. Deze hebben echter nauwelijks voorraad en zijn verschrikkelijk duur. Dat raad ik je dus af.
pi_133404760
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:26 schreef Fok-now het volgende:
Kan iemand mij vertellen waar ik het beste Litecoins kan kopen en betalen met iDeal?
Gewoon eerst BitCoins kopen en die omwisselen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 10:31:39 #207
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133404773
Waar kan ik bitcoins kopen?
Er zijn in Nederland inmiddels al verschillende locaties waar je online bitcoins kunt kopen met iDeal.

Bitonic
HappyCoins
BTCNext
Bitmymoney

Hierbij betaal je vaak wel een premium prijs voor de snelheid en het gemak waarmee je ze kunt kopen.
Dit ligt gemiddeld 5-10% hoger dan de prijzen op een online marktplaats (exchange).

Koop daar bitcoins en zet ze om in litecoin.

Zet dat maar in de op.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133404828
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:27 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Er worden heel veel buys gedaan met grote aantallen Bitcoins. De sells houden zich vooral bij kleine getallen.
Onzin. Er zaten ook een aantal 100+ verkopen bij. Het gaat ongeveer gelijk op. Grote sells worden gevolgd door kleine sells, grote buys door kleine buys. Uiteindelijk is duidelijk wie de verliezer is. ;)
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 10:36:35 #209
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_133404870
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:42 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ja heel logisch dat het saldo negatief zou staan, bekijk eens de grafiek van BTC.
Die grafiek is irrelevant voor de totale verliezen in euro's. Of denk jij werkelijk dat er netto euro's mee worden gecreeerd uit het niets?
censuur :O
pi_133404965
Als ik zo de reacties op http://www.nujij.nl/inter(...)nacht.25939039.lynkx lees is er nog heel wat werk te verrichten voordat mensen ook maar een beetje een idee krijgen wat Bitcoin precies is.
pi_133404994
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:40 schreef Tourniquet het volgende:
Als ik zo de reacties op http://www.nujij.nl/inter(...)nacht.25939039.lynkx lees is er nog heel wat werk te verrichten voordat mensen ook maar een beetje een idee krijgen wat Bitcoin precies is.
Klopt. Het is voor veel mensen nog moeilijk en onbegrijpelijk. Dat betekent dus misschien ook dat de koers het maximum nog lang niet heeft bereikt.
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 10:44:15 #212
230491 Zith
pls tip
pi_133405033
quote:
Gisteren nog al die mensen 'het is geen bubbel' 'het stort niet in' etc. Hopelijk haalt dit die roze bril van jullie hoofd.
Zeker, die 400% winst in de laatste 3 weken doet me zeker pijn.

I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133405062
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:44 schreef Zith het volgende:

[..]

Zeker, die 400% winst in de laatste 3 weken doet me zeker pijn.

_O-
pi_133405085
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:36 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Die grafiek is irrelevant voor de totale verliezen in euro's. Of denk jij werkelijk dat er netto euro's mee worden gecreeerd uit het niets?
Ja een enkeling zal er op verloren hebben door bijvoorbeeld vannacht op de top gekocht te hebben maar tot nu toe is BTC elke keer weer bovenop een crash gekomen. Free money is hier voorlopig zeker het geval maar eerder dit jaar was er in korte tijd ook al een daling van 80% dus blijft oppassen.
pi_133405093
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:44 schreef Zith het volgende:

[..]

Zeker, die 400% winst in de laatste 3 weken doet me zeker pijn.

Zijn mensen die jaloers zijn. Zien de koers al dagen, weken stijgen, maar hebben niet durven inleggen. Blijven roepen dat het een bubbel is is geen oplossing. Naar mijn mening kunnen personen die nu pas instappen nog gigantische winsten boeken.
  dinsdag 19 november 2013 @ 10:47:51 #216
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133405114
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:36 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Die grafiek is irrelevant voor de totale verliezen in euro's. Of denk jij werkelijk dat er netto euro's mee worden gecreeerd uit het niets?
Hoi Remco :W
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 19 november 2013 @ 10:57:47 #217
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133405323
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:46 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ja een enkeling zal er op verloren hebben door bijvoorbeeld vannacht op de top gekocht te hebben maar tot nu toe is BTC elke keer weer bovenop een crash gekomen. Free money is hier voorlopig zeker het geval maar eerder dit jaar was er in korte tijd ook al een daling van 80% dus blijft oppassen.
Free money? Dat bestaat per definitie niet
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133405369
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:47 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Zijn mensen die jaloers zijn. Zien de koers al dagen, weken stijgen, maar hebben niet durven inleggen. Blijven roepen dat het een bubbel is is geen oplossing. Naar mijn mening kunnen personen die nu pas instappen nog gigantische winsten boeken.
Je kunt onmogelijk stellen of dit een bubbel is of niet. Dat hangt namelijk af van de economische draagkracht van de valute/dit product en welke andere aanbieders er nog komen/gaan. Wat je wel kunt stellen is dat de enorme stijging en het geringe gebruik buiten de exchange wijst op een mogelijke bubbel. En dan hoeft die bubbel nog niet eens zo snel te knappen. Daar kan ook een tijd overheen gaan, tot 't moment waarop de BTC ofwel relevant ofwel irrelevant wordt. Ook kan het natuurlijk gedeeltelijk relevant worden, afhankelijk van verdere ontwikkelingen.

Punt is, het is 11 tegen 11, de bal is rond. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133405599
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:42 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Klopt. Het is voor veel mensen nog moeilijk en onbegrijpelijk. Dat betekent dus misschien ook dat de koers het maximum nog lang niet heeft bereikt.
Nou moet ik wel zeggen dat veel van het volk wat daar ziet wel meer dingen in het leven niet snappen :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 11:10:46 #221
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133405638
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 11:18:04 #222
342505 Anti-vermoeidheid
DigitaleVitamine C
pi_133405829
Bitonic geeft er de brui aan :').

"Verkoop tijdelijk offline
Wegens technisch onderhoud is het helaas op dit moment even niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.
Onze excuses voor het ongemak, we werken er hard aan en verwachten snel weer terug te zijn!"
pi_133405878
Behhh SEPA naar Bitstamp duurt maar, ik wil nu kopen
  dinsdag 19 november 2013 @ 11:21:20 #224
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_133405912
LTC is nog net niet op 10 euro geweest? :P
High: 9.9989 USD
pi_133405961
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:18 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:
Bitonic geeft er de brui aan :').

"Verkoop tijdelijk offline
Wegens technisch onderhoud is het helaas op dit moment even niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.
Onze excuses voor het ongemak, we werken er hard aan en verwachten snel weer terug te zijn!"
Conspiracy!!! Sell! Sell! Sell!

:P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133406000
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:23 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Conspiracy!!! Sell! Sell! Sell!

:P
_O-
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 11:25:46 #227
230491 Zith
pls tip
pi_133406011
$399 USD verschil met bitstamp en china.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133406050
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:25 schreef Zith het volgende:
$399 USD verschil met bitstamp en china.
Bizar, maarja, wat moet je met die yuan's he, zal ook niet heel makkelijk/goedkoop zijn die om te laten zetten naar euro's.
pi_133406071
Die verschillen zijn zo bizar. Je zou zeggen dat het een beetje gelijkloopt omdat investeringen elders ook weer zorgen voor groei.
pi_133406105
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:27 schreef robin007bond het volgende:
Die verschillen zijn zo bizar. Je zou zeggen dat het een beetje gelijkloopt omdat investeringen elders ook weer zorgen voor groei.
Waar het hier nog wat geleidelijk gaat is het daar echt alleen maar buy buy buy heb ik het idee. 'Bij ons' zie je nog weleens een correctie of even stagnatie.
pi_133406127
BTC China heeft nu ook een dipje van boven 6000 naar 5-nogwat. Dat zijn in China per bitcoin trouwens maandsalarissen waarmee gespeeld wordt.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133406160
30d volumes;

Total volume in selected timespan: 4,080,921 BTC

quote:
Name Total volume [BTC] Market share Currencies
btcchina 1,235,341 30.27 % CNY
mtgox 1,165,285 28.55 % AUD CAD CHF CNY DKK EUR GBP HKD JPY NOK NZD PLN RUB SEK SGD THB USD
bitstamp 842,410 20.64 % USD
btce 455,638 11.17 % EUR RUR USD
bitfinex 233,581 5.72 % USD
localbitcoins 49,203 1.21 % AUD CAD EUR GBP JPY PLN USD
bitcurex 35,654 0.87 % EUR PLN
cavirtex 26,058 0.64 % CAD
campbx 17,238 0.42 % USD
rmbtb 15,260 0.37 % CNY
kraken 2,085 0.05 % EUR
justcoin 1,365 0.03 % EUR NOK USD
bit2c 988 0.02 % ILS
bitquick 809 0.02 % EUR USD
icbit 0 0.00 % USD
  dinsdag 19 november 2013 @ 11:31:55 #233
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133406173
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 08:38 schreef ZetaOS het volgende:

Nog even een gok voor Goldcoin, koop daar voor 20/25 euro aan coins van.
Grote kans dat die ooit 1 of 2 euro per stuk waard kunnen worden...en voor 20 euro koop je een boel Goldcoins.
waar koop je die. niet bij BTC-E he?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133406302
Danny zit doneer buttons voor BTC/LTC in te klussen :')
pi_133406336
Weer even bijgekocht via happycoins.
Wat ik gister had gekocht via happycoins, kon ik net al lekker met winst doorverkopen via bitonic.

Epic. NU even wachten wat de de LTC/BTC koers gaat doen:).
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133406410
Verkoopt iemand even z'n hele stack. :P

Mensen die net de beurs checken, zien wat er vannacht gebeurd is...CASHEN! SCHNELL! :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133406451
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:36 schreef Loveless85 het volgende:
Danny zit doneer buttons voor BTC/LTC in te klussen :')
:D

Waar?
pi_133406478
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:42 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

:D

Waar?
Onderaan de pagina
pi_133406511
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:43 schreef Piethur het volgende:

[..]

Onderaan de pagina
Ik ziet 't nie-hiet.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133406520
Leuk probeerseltje, maar ik mag toch hopen dat het geimplementeerd gaat worden bij de abo-verkoop? Doneren aan een commerciele instellingen is nogal... :')
pi_133406543
Whehe :D.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133406548
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:44 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Ik ziet 't nie-hiet.
Onder de link naar 'Algemene voorwaarden'
pi_133406592
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:46 schreef Piethur het volgende:

[..]

Onder de link naar 'Algemene voorwaarden'
Bij mij niet. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 11:50:00 #244
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133406627
wie wil er nog wat LTC verkopen dan
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133406628
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:48 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Bij mij niet. :P
Nu weer weg. :D
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133406665
Hehe je kunt litecoins en bitcoins doneren inderdaad. :D
pi_133406690
DagobertDuckNL twitterde op dinsdag 19-11-2013 om 07:47:41 Wat is de lol aan bitcoins? Je kunt er niet eens in zwemmen! reageer retweet
pi_133406770
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:52 schreef Tourniquet het volgende:
DagobertDuckNL twitterde op dinsdag 19-11-2013 om 07:47:41 Wat is de lol aan bitcoins? Je kunt er niet eens in zwemmen! reageer retweet
Die snaterbaas had er natuurlijk bij $0.01 gewoon 100,000 gekocht.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133406883
BTC toch hard aan het dalen op BTC-E. Kijken wanneer er weerstand gaat optreden
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:00:20 #251
342505 Anti-vermoeidheid
DigitaleVitamine C
pi_133406908
Flinke correctie op BTC-e inderdaad.
pi_133406915
Mooi moment om LTC tijdelijk om te zetten in BTC om zodra BTC zich weer hersteld heeft het omgekeerde te doen. :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:01:18 #253
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133406928
Is het slim om nu Bitcoins te kopen? Ik zie dat t gedaald is. Waarom ben ik zo laat met dingen -O-
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133406986
Als je geld op BTC-E kan deposte wel. Maar ik ga niet mijn id-kaart+ andere gegevens sturen naar BTCE of een bitstamp bv.
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133406989
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:01 schreef richolio het volgende:
Is het slim om nu Bitcoins te kopen? Ik zie dat t gedaald is. Waarom ben ik zo laat met dingen -O-
Koers staat het laatste uur best wel laag. Je zou weleens goed kunnen gokken door nu in te stappen. Vanavond kan het misschien alweer +$680 per BTC. Misschien ook niet...
pi_133407001
Die chart van de afgelopen 24u ziet er zowat het zelfde uit als de 3mnd chart van april..
Down we go boy!
pi_133407027
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:01 schreef richolio het volgende:
Is het slim om nu Bitcoins te kopen? Ik zie dat t gedaald is. Waarom ben ik zo laat met dingen -O-
Dat is de gok he. :P Hij kan ook weer naar 500 dalen. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133407084
Je kan ook bijvoorbeeld 1000euro investeren. De coins die je koopt naar BTCe sturen en daar gaan handelen. Dus in dit geval verkopen, want het daalt. Buy high, sell low! etc.
pi_133407130
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 11:59 schreef flesjewater88 het volgende:
BTC toch hard aan het dalen op BTC-E. Kijken wanneer er weerstand gaat optreden
Mwah vrij weinig aanbod momenteel, dus ik verwacht dat de koers wel weer gaat opkrabbelen. Of er moet PANIEK of andere gekte ontstaan bij verkopers.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:09:31 #260
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133407135
We gaan hard omlaag nu.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:10:16 #261
11102 knep
Mountainfreak
pi_133407152
Hm effe volgen en dan maar eens gaan instappen lijkt me :).
pi_133407161
Hmmz verkocht op 600 en net een nanoseconde te laat om weer op 550 in te kopen. Bummer nouja met nog zo'n stuiter komt het misschien alsnog goed..
pi_133407172
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:10 schreef knep het volgende:
Hm effe volgen en dan maar eens gaan instappen lijkt me :).
Probeer wel even goed in te lezen en stap niet voor te veel in het kan zo nog verder omlaag knallen in de loop van de dag.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:12:14 #264
11102 knep
Mountainfreak
pi_133407203
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:11 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Probeer wel even goed in te lezen en stap niet voor te veel in het kan zo nog verder omlaag knallen in de loop van de dag.
Komt goed ;).
pi_133407270
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:12 schreef knep het volgende:

[..]

Komt goed ;).
Zorg dat je geld klaar staat voor een flashcrash zoals gisterennacht, dan zit je helemaal goed!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:16:49 #266
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133407319
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:03 schreef MxM het volgende:

[..]

Koers staat het laatste uur best wel laag. Je zou weleens goed kunnen gokken door nu in te stappen. Vanavond kan het misschien alweer +$680 per BTC. Misschien ook niet...
Hoe kan ik momenteel het beste kopen/verkopen dan? I' m kinda new in this stuff :9

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:04 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Dat is de gok he. :P Hij kan ook weer naar 500 dalen. :P
Dat klopt. :P Maar laten we hopen van niet. Het ging net wel hard omlaag..
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133407553
Als je naar die chart kijkt van april ziet het er wel naar uit dat het zelfde gaat gebeuren. Niet dat ik in de toekomst kan kijken, maar het patroon is zowat identiek. Een enorme piek met nu de eerste flinke correctie. Wie weet dendert het straks, de komende paar dagen helemaal naar het punt waar het allemaal begonnen is.
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 12:29:52 #268
257132 crew  Awsom
pi_133407600
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:28 schreef Faazz het volgende:
Als je naar die chart kijkt van april ziet het er wel naar uit dat het zelfde gaat gebeuren. Niet dat ik in de toekomst kan kijken, maar het patroon is zowat identiek. Een enorme piek met nu de eerste flinke correctie. Wie weet dendert het straks, de komende paar dagen helemaal naar het punt waar het allemaal begonnen is.
Laten we het hopen :P
pi_133407712
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:28 schreef Faazz het volgende:
Als je naar die chart kijkt van april ziet het er wel naar uit dat het zelfde gaat gebeuren. Niet dat ik in de toekomst kan kijken, maar het patroon is zowat identiek. Een enorme piek met nu de eerste flinke correctie. Wie weet dendert het straks, de komende paar dagen helemaal naar het punt waar het allemaal begonnen is.
Is even de vraag ja, nu in ieder geval een serieuze stagnatie, en hoe gaat de markt reageren? Aan de ene kant mooi moment om in te stappen wellicht, dus misschien meer kopers, aan de andere kant zit er natuurlijk ook een grote groep mensen die bij een koers van 500 - 600 ook al flinke winst pakken en misschien juist willen verkopen en denken 'het is goed zo'
pi_133407776
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:28 schreef Faazz het volgende:
Als je naar die chart kijkt van april ziet het er wel naar uit dat het zelfde gaat gebeuren. Niet dat ik in de toekomst kan kijken, maar het patroon is zowat identiek. Een enorme piek met nu de eerste flinke correctie. Wie weet dendert het straks, de komende paar dagen helemaal naar het punt waar het allemaal begonnen is.
Groot verschil is dat er toen eigenlijk maar 1 grote Exchange was (MtGox) die toen erg aan het haperen was, mede door uitgebreide dDoS-attacks. Ik heb het idee dat dat toen ook een factor was in die crash. Je hebt nu meerdere exchanges die weinig problemen hebben de laatste tijd.
pi_133407821
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:37 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Groot verschil is dat er toen eigenlijk maar 1 grote Exchange was (MtGox) die toen erg aan het haperen was, mede door uitgebreide dDoS-attacks. Ik heb het idee dat dat toen ook een factor was in die crash. Je hebt nu meerdere exchanges die weinig problemen hebben de laatste tijd.
Bitstamp _O_ Merk praktisch niks van de drukte, doen ze echt netjes. Maar helaas is Gox toch nog steeds de grootste niet-Chineese exchange.
pi_133407846
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:39 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Bitstamp _O_ Merk praktisch niks van de drukte, doen ze echt netjes. Maar helaas is Gox toch nog steeds de grootste niet-Chineese exchange.
Het scheelt anders niet veel meer: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 12:41:31 #273
230491 Zith
pls tip
pi_133407871
Dit was hem dan jongens, bijna 12u all time low - RIP in piece BTC.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133407927
Bitstamp zakt ook door de 600 heen
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:44:14 #275
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133407936
Alles verkocht ! Wachten op lagere koers en dan hup instappen
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133407947
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:41 schreef Zith het volgende:
Dit was hem dan jongens, bijna 12u all time low - RIP in piece BTC.
Inderdaad, gisteren rond deze tijd zaten we op Bitstamp op $499, nu nog maar op $600. Slechts $101 stijging in 24 uur, het is voorbij. RIP. ;(
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:44:53 #277
11102 knep
Mountainfreak
pi_133407949
MultiBit maar geïnstalleerd ter voorbereiding en 'n wallet aangemaakt.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:45:27 #278
11102 knep
Mountainfreak
pi_133407960
Wat is je winst Scorpie of mag ik dat niet vragen? ;)
pi_133408096
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:44 schreef Scorpie het volgende:
Alles verkocht ! Wachten op lagere koers en dan hup instappen
Net 5 cent winst gemaakt. Ik zag het zo hard dalen dat ik het echt niet meer aan durfde te zien. :')
pi_133408121
Flinke daling opeens.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 12:54:00 #281
230491 Zith
pls tip
pi_133408157
Flinke stijging oppeens.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:54:43 #282
11102 knep
Mountainfreak
pi_133408172
:D
pi_133408204
Goedemiddag Ik wilde lang geleden bitcoins kopen maar na de berichten van wuzz maar van het piramidespel afgezien Bedankt wuzz.


Ok maar toe de point ik ga voor het minen van litecoins ik heb een wallet aangemaakt. En gesynchroniseerd tot dusver geen probleem


Toen kwam ik dr achter dat ik mnie software nodig had en toen heb ik guiminer scrypt een aantal keer gedownload en toen begon de ellende uitpakken is Miss uiteindelijk gelukt al met al een hele week bezig geweest en ik word dr knettergek van


Ik hen alle tutorials en uitleggen gelezen ????

Is dr niet iemand die m'n computer op afstand kan instellen ofzo dit is m'n laatste poging
pi_133408208
Deze dag illustreert wel goed waarom bitcoin-bezitters 54% meer kans op een hartverzakking hebben.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  dinsdag 19 november 2013 @ 12:56:50 #285
11102 knep
Mountainfreak
pi_133408219
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:56 schreef SuperHarregarre het volgende:
Deze dag illustreert wel goed waarom bitcoin-bezitters 54% meer kans op een hartverzakking hebben.
hehe
pi_133408221
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:55 schreef octopusoctopus het volgende:
Goedemiddag Ik wilde lang geleden bitcoins kopen maar na de berichten van wuzz maar van het piramidespel afgezien Bedankt wuzz.

Ok maar toe de point ik ga voor het minen van litecoins ik heb een wallet aangemaakt. En gesynchroniseerd tot dusver geen probleem

Toen kwam ik dr achter dat ik mnie software nodig had en toen heb ik guiminer scrypt een aantal keer gedownload en toen begon de ellende uitpakken is Miss uiteindelijk gelukt al met al een hele week bezig geweest en ik word dr knettergek van

Ik hen alle tutorials en uitleggen gelezen ????

Is dr niet iemand die m'n computer op afstand kan instellen ofzo dit is m'n laatste poging
Topicreeks: Bitcoin mining rigs
pi_133408248
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:56 schreef SuperHarregarre het volgende:
Deze dag illustreert wel goed waarom bitcoin-bezitters 54% meer kans op een hartverzakking hebben.
Jup, sinds gisteravond de koers wat aandachtiger te volgen vanwege die hearing en de volatiliteit daarna, maar goed voor je hart kan het niet zijn :+
pi_133408276
Pak jullie kans: Bitonic heeft 22 BTC in voorraad..
pi_133408297
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:59 schreef MxM het volgende:
Pak jullie kans: Bitonic heeft 22 BTC in voorraad..
Aaaaaaaand it's gone
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:00:00 #290
11102 knep
Mountainfreak
pi_133408307
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:59 schreef MxM het volgende:
Pak jullie kans: Bitonic heeft 22 BTC in voorraad..
Was dat niet een paar min geleden?
pi_133408316
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 12:56 schreef SuperHarregarre het volgende:
Deze dag illustreert wel goed waarom bitcoin-bezitters 54% meer kans op een hartverzakking hebben.
Samenvatting?
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:02:05 #292
11102 knep
Mountainfreak
pi_133408371
Dadelijk wordt de VS wakker, eens kijken.
pi_133408400
Dat bitonic _O-
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133408410
Kan t niet opgelost worden met hulp op afstand eventueel tegen betaling ofzo enzo niet dan kap ik dr mee een week hoofdpijn en 24 uur synchroniseren
pi_133408462
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:03 schreef octopusoctopus het volgende:
Kan t niet opgelost worden met hulp op afstand eventueel tegen betaling ofzo enzo niet dan kap ik dr mee een week hoofdpijn en 24 uur synchroniseren
voor slechts 1 bitcoin help ik je met al je problemen

op dit gebied dan
pi_133409010
Dit plaatje dat gisteren al voorbij is gekomen blijft toch interessant. :Y)
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:24:41 #297
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409050
Hoppa, daling is ingezet richting de 500.
pi_133409056
De bodem van deze dip lijkt nog niet bereikt. Ik houd met BTC vast ook al begint het te kriebelen.
Benieuwd hoe de mensen vanavond reageren die nu offline aan het werk zijn,
pi_133409077
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:23 schreef FZN05 het volgende:
Dit plaatje dat gisteren al voorbij is gekomen blijft toch interessant. :Y)
[ afbeelding ]
Ik zag zo een soortgelijk plaatje ook al voorbij komen eerder. Wel mooi maar is het echt representatief? Ik zou het niet durven dromen eigenlijk :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:27:22 #300
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409128
Ben op 590 weer uitgestapt bijna 500 dollar verlies bij een winst van 2500, dus al met al weinig schade :D nu even afwachten wanneer we omhoog gaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133409129
Ik begreep er niks van, dacht dat ik 2 BTC had zie nu nog 0,2 staan. Had ik nog een order vannacht staan:

Buy
19 november 2013 01:38
0,20000000 BTC
-$105,20
$526,00
$0,49

Had ik die vanochtend maar verkocht want nu is het weer ongeveer even veel waard :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')