abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:05:42 #1
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133300938

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:07:14 #2
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301018
Dus

BTC kopen bij Bitonic.nl
Overzetten naar BTC-e
Omzetten naar LTC
????
Profit
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:07:47 #3
256220 85
Together we're invincible
pi_133301042
Dan Bitonic -> BTC-e -> LTC

Dus je moet eerst bitcoins kopen @bitonic.nl? Kan ik niet direct ltc kopen?
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:08:40 #4
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301082
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:07 schreef 85 het volgende:
Dan Bitonic -> BTC-e -> LTC

Dus je moet eerst bitcoins kopen @bitonic.nl?
Jup, is wel iets duurder, maar wel makkelijk..

Hou er trouwens rekening mee dat als je een nieuw account hebt bij BTC-e dat je LTC daar 48 blijven staan..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † vrijdag 15 november 2013 @ 22:10:45 #5
230491 Zith
pls tip
pi_133301200
alles of feathercoin gezet, die zijn extreem geodkoop
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:11:46 #6
256220 85
Together we're invincible
pi_133301254
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:08 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Jup, is wel iets duurder, maar wel makkelijk..

Hou er trouwens rekening mee dat als je een nieuw account hebt bij BTC-e dat je LTC daar 48 blijven staan..
Ok thnx, je bedoelt na het omzetten dat het 48u blijft staan?
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:12:46 #7
256220 85
Together we're invincible
pi_133301305
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:10 schreef Zith het volgende:
alles of feathercoin gezet, die zijn extreem geodkoop
Ze wegen dan ook vrijwel niks ;)
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:13:16 #8
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301328
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:11 schreef 85 het volgende:

[..]

Ok thnx, je bedoelt na het omzetten dat het 48u blijft staan?
Ja, is een veiligheidsmaatregel schijnbaar voor nieuwe accounts. Maar ze zijn daar niet echt duidelijk over..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:14:25 #9
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301382
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:12 schreef 85 het volgende:

[..]

Ze wegen dan ook vrijwel niks ;)
Maar ze nemen wel veel ruimte in in de cold storage :Y
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133301403
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:07 schreef 85 het volgende:
Dan Bitonic -> BTC-e -> LTC

Dus je moet eerst bitcoins kopen @bitonic.nl? Kan ik niet direct ltc kopen?
Niet weer he, lees even de laatste topics door. Kopie van onze eerdere troll.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:16:41 #11
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133301519
9 euro verloren, omdat ik even niet op zat te letten en de buy nog niet aangepast was..

Tis niet veel, maar toch zonde.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:17:53 #12
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301595
De trollbox valt me een beetje tegen op het moment. Ik dacht gratis entertainment te krijgen, maar helaas.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:18:33 #13
256220 85
Together we're invincible
pi_133301632
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:14 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Niet weer he, lees even de laatste topics door. Kopie van onze eerdere troll.
Kun je deze uitleggen? Ik begrijp er inderdaad nog niet veel van maar kan weinig info vinden over ltc kopen.
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:20:57 #14
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133301796
Kreeg net nog een mailtje van een lokale drukkerij :o
Ze claimen net zo'n stickers als van Casascius te kunnen maken, alleen met iets minder lagen.
Morgenvroeg kan ik langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. *O*
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:43:22 #15
256220 85
Together we're invincible
pi_133303130
ik vertrouw dat btc-e niet, russische teksten en slecht engels. Of ben ik nou zo paranoia?

foutmelding: "Такой пользователь уже зарегистрирован."
"Using the same passwords are not safe."
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:45:41 #16
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133303282
BTC-e is wel betrouwbaar. Nog nooit issues mee gehad.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:46:03 #17
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133303305
Overigens begint de crash nu en moet iedereen gaan verkopen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:47:10 #18
256220 85
Together we're invincible
pi_133303372
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:46 schreef Scorpie het volgende:
Overigens begint de crash nu en moet iedereen gaan verkopen.
Bron? ;)
Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:47:25 #19
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303386
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:47 schreef 85 het volgende:

[..]

Bron? ;)
Google, leer het
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:47:27 #20
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133303391
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:43 schreef 85 het volgende:
ik vertrouw dat btc-e niet, russische teksten en slecht engels. Of ben ik nou zo paranoia?

foutmelding: "Такой пользователь уже зарегистрирован."
"Using the same passwords are not safe."
"Paranoia is in bloom"

They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:48:35 #21
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303460
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:46 schreef Scorpie het volgende:
Overigens begint de crash nu en moet iedereen gaan verkopen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:52:38 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133303683
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:48 schreef Maxbet het volgende:

[..]

[ afbeelding ]


'Crash is imminent! Panic sell all the coins!'
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:53:28 #23
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303727
Zondag gaat een lastige beslissing worden om bij te kopen of niet..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:54:20 #24
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133303770
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:53 schreef Maxbet het volgende:
Zondag gaat een lastige beslissing worden om bij te kopen of niet..
Gewoon balls of steel en niets doen. :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:54:42 #25
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133303788
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:53 schreef Maxbet het volgende:
Zondag gaat een lastige beslissing worden om bij te kopen of niet..
Je begint met niets en je eindigt in deze wereld met niets, dus neem die gok.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:54:57 #26
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303802
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:54 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Gewoon balls of steel en niets doen. :)
Oh, ik bedoel ook niet dumpen hoor, ik bedoel zondag wel of niet extra kopen of wachten tot dinsdag
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:55:14 #27
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133303818
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:54 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Oh, ik bedoel ook niet dumpen hoor, ik bedoel zondag wel of niet extra kopen of wachten tot dinsdag
Nu kopen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133303824
Voor zover ik weet is het alleen maar een 'hearing' zondag dus er gaat niks besloten worden.
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:56:02 #29
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303851
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:55 schreef Stokkie_ het volgende:
Voor zover ik weet is het alleen maar een 'hearing' zondag dus er gaat niks besloten worden.
We kennen de markt ondertussen goed genoeg om te weten dat ze zelfs daar behoorlijk op kunnen reageren.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:56:44 #30
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303882
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:55 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Nu kopen.
Zou wel willen, dan had ik vorig weekend wel al meer gekocht, maar moet ook rekeningen betalen enzo.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:57:36 #31
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133303916
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:56 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Zou wel willen, dan had ik vorig weekend wel al meer gekocht, maar moet ook rekeningen betalen enzo.
Funds lenen met rente? ;)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133303927
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:56 schreef Maxbet het volgende:

[..]

We kennen de markt ondertussen goed genoeg om te weten dat ze zelfs daar behoorlijk op kunnen reageren.
Mja maar de richting is niet te voorspellen, je kan dus een hoop winnen en verliezen of je blijft zitten of niet. Gokje dus :)
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:58:02 #33
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303936
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:57 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Funds lenen met rente? ;)
Ben Heisenberg niet
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:58:24 #34
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133303957
BTC op BTC-e even heel kort een ietsiepietsie onder de 400 dollar gedipt.
pi_133303975
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:53 schreef Maxbet het volgende:
Zondag gaat een lastige beslissing worden om bij te kopen of niet..
Vanwege het Senaat dat maandag over BTC gaat hebben?
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:59:13 #36
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133303991
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:57 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Mja maar de richting is niet te voorspellen, je kan dus een hoop winnen en verliezen of je blijft zitten of niet. Gokje dus :)
Wat ik nu heb blijft lekker waar het is, dat maakt me niet uit als het wat zakt, gaat uiteindelijk toch wel omhoog. Maar de BTC die ik bijkoop in de loop van de tijd wil ik natuurlijk zo goedkoop mogelijk hebben.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133303998
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:54 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Gewoon balls of steel en niets doen. :)
waarom specifiek zondag?
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:59:41 #38
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304005
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:58 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Vanwege het Senaat dat maandag over BTC gaat hebben?
Precies, kan veel schelen om een dag te wachten of niet
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 22:59:50 #39
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133304013
Ik hou gewoon al m'n bitcoins en koop bij bij een eventuele dip :)
pi_133304020
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:59 schreef stripe het volgende:

[..]

waarom specifiek zondag?
Is eigenlijk maandag, US senate hearing over cryptocurrencies
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:00:03 #41
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304024
Och, als BTC maandag 'n klap krijgt door de Senaatsvergadering (wat ik niet erg waarschijnlijk acht) vormt het uiteraard een mooie gelegenheid om goedkoop BTC in te slaan.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:00:04 #42
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304025
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 22:59 schreef Mender het volgende:
Ik hou gewoon al m'n bitcoins en koop bij bij een eventuele dip :)
nu dus.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:00:23 #43
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133304039
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:00 schreef MissionPhailed het volgende:
Och, als BTC maandag 'n klap krijgt door de Senaatsvergadering (wat ik niet erg waarschijnlijk acht) vormt het uiteraard een mooie gelegenheid om goedkoop BTC in te slaan.
dit idd :)
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:01:01 #44
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133304064
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:00 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

nu dus.
Neuh dit is een klein dipje.
pi_133304067
Wou ik mn eerste bitcoins gaan kopen doet ING eigenwijs :(

  vrijdag 15 november 2013 @ 23:01:16 #46
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304081
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:00 schreef MissionPhailed het volgende:
Och, als BTC maandag 'n klap krijgt door de Senaatsvergadering (wat ik niet erg waarschijnlijk acht) vormt het uiteraard een mooie gelegenheid om goedkoop BTC in te slaan.
Precies dit, maar als de hearing goed gaat is zondag dus de dip
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133304086
Nou t dipje is toch wel groot aan t worden
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:02:11 #48
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133304123
mm, mischien is iedereen toch maar alvast aan het verkopen voor zondag lol
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:02:27 #49
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304135
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:01 schreef Mender het volgende:

[..]

Neuh dit is een klein dipje.
Denk 't ook. BTC staat tevens behoorlijk wat sterker dan in bijv. april; meer vertrouwen en meer organisaties die in zee gegaan zijn met het fenomeen :+
pi_133304203
Paniek! :+ Lekker bijkopen en ook nog maar een bak LTCs inslaan. Niet nu: zondag.
pi_133304220
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:01 schreef d4v1d het volgende:
Wou ik mn eerste bitcoins gaan kopen doet ING eigenwijs :(

[ afbeelding ]
Waarom zit je anno 2013 nog bij die faalbank?
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:05:14 #52
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304225
Trollbox:
quote:
Obama as a president this term has been about as useful as two tits on a boar!
:')
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133304264
Grappig die panic sellers, ik koop iig bij als het nog wat zakt.
pi_133304271
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:05 schreef Maxbet het volgende:
Trollbox:

[..]

:')
misschien een stomme vraag maar waar vind ik die "trollbox"?
pi_133304275
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:05 schreef tralalala het volgende:

[..]

Waarom zit je anno 2013 nog bij die faalbank?
Keuze van mn ouders :')
pi_133304281
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:06 schreef stripe het volgende:

[..]

misschien een stomme vraag maar waar vind ik die "trollbox"?
btc-e.com
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:06:58 #57
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304288
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:06 schreef stripe het volgende:

[..]

misschien een stomme vraag maar waar vind ik die "trollbox"?
btc-e.com
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:07:20 #58
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304299
Hm, BTC nu $386 dollar, was vanmiddag nog $425. (op BTC-e)
pi_133304302


[ Bericht 100% gewijzigd door drheisenberg op 15-11-2013 23:07:42 ]
pi_133304313
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:01 schreef d4v1d het volgende:
Wou ik mn eerste bitcoins gaan kopen doet ING eigenwijs :(

[ afbeelding ]
Ja die fuckers doen dat expres ze blokkeren Bitcoin aankopen regelmatig.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:08:09 #61
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304315
Veel automatische orders op $400 bij bitstamp
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:08:26 #62
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304326
En Bitstamp <400
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133304327
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:08 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ja die fuckers doen dat expres ze blokkeren Bitcoin aankopen regelmatig.
Serieus? :')
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:08:54 #64
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304341
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:08 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Serieus? :')
Zou me niks verbazen met wat ik de laatste tijd over ING hoor.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:09:16 #65
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304354
wauw 380
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133304363
Idd, ING blokkeert bitstamp en andere sites.
pi_133304373
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:09 schreef Rubenslash het volgende:
Idd, ING blokkeert bitstamp en andere sites.
:r
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:10:12 #68
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304391
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:09 schreef Rubenslash het volgende:
Idd, ING blokkeert bitstamp en andere sites.
Lame :{
pi_133304398
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:09 schreef Rubenslash het volgende:
Idd, ING blokkeert bitstamp en andere sites.
Ik had dezelfde melding en ook tanfunctieblokkade.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:11:04 #70
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304419
Verrek, lijkt iets meer dan een 'normaal' dipje te zijn; nu 380 dollar op btc-e, komend vanaf 425 vanmiddag.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:11:22 #71
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304431
abnamro O+
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:11:22 #72
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304432
Toch maar proberen om te kijken of ik nog wat geld vrijgeschoven krijg om bij te kopen, kansen als deze zijn zeldzaam.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:12:03 #73
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304462
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:11 schreef Maxbet het volgende:
Toch maar proberen om te kijken of ik nog wat geld vrijgeschoven krijg om bij te kopen, kansen als deze zijn zeldzaam.
fuck de hypotheek :P
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:12:54 #74
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304503
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:12 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

fuck de hypotheek :P
Nee, dat zeker niet. Maar het is wel geld uit een reserve die hier eigenlijk niet voor bedoeld was. Als ik het niet kan missen leg ik het ook niet in.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:13:12 #75
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304511
vliegt weer omhoog
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133304517
Zo zie je maar dat panic sellers altijd gestraft worden. Stijgt alweer als een gek.

Mijn gouden tip:

- Koop als je ziet dat het hard is gezakt, verkoop zeker niet.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:13:53 #77
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304536
@386 kunnen kopen :D
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:14:43 #78
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304561
Zo, stijgt sneller dan dat bitcoinwisdom bij kan houden
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:14:57 #79
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304570
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:13 schreef SosuaCafe het volgende:
@386 kunnen kopen :D
Goed bezig, op de exchange?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:15:06 #80
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133304573
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:13 schreef SosuaCafe het volgende:
@386 kunnen kopen :D
nice
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:15:16 #81
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304582
BTC-e: 20 dollar stijging in 5 minuten ... !
pi_133304597
oh.

quote:
In de nacht van vrijdag op zaterdag
Het onderhoud begint vrijdag 15 november om 23:00 uur en duurt tot zaterdag 16 november 11:00 uur. Dat betekent dat u dan niet kunt inloggen op Mijn ING, iDEAL en de Mobiel Bankieren App. Na de werkzaamheden kunt u weer inloggen zoals u gewend bent.
Onderhoud dus, lijkt geen blokade?
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:16:03 #83
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304606
Orderboek is wel vrij dun nu, er zou voor ongeveer $700k verkocht moeten zijn.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:16:16 #84
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304614
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:14 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Goed bezig, op de exchange?
btc-e

geen hele bitcoin, maar toch lekker.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:18:07 #85
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304703
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:16 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

btc-e

geen hele bitcoin, maar toch lekker.
Gratis geld is gratis geld, en daar zeggen we nooit nee tegen
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133304721
WTF was dat voor achtbaan :o :o
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:18:44 #87
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304734
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:18 schreef Jace_TBL het volgende:
WTF was dat voor achtbaan :o :o
Nog steeds
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:19:14 #88
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304760
weeeer zakken. @400 verkocht.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133304767
Zijn jullie nou de hele tijd aan het F5'en? :P
pi_133304783
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:16 schreef Maxbet het volgende:
Orderboek is wel vrij dun nu, er zou voor ongeveer $700k verkocht moeten zijn.
En ook gekocht voor hetzelfde bedrag.
pi_133304797
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:19 schreef d4v1d het volgende:
Zijn jullie nou de hele tijd aan het F5'en? :P
http://bitcoinwisdom.com/markets/mtgox/btcusd
http://bitcoinity.org/markets
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:21:12 #92
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304839
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:19 schreef d4v1d het volgende:
Zijn jullie nou de hele tijd aan het F5'en? :P
http://bitcoinity.org/markets/bitstamp/USD
http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd

Dan zie je de belangrijkste koersen al live in de headers
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:21:55 #94
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133304876
quote:
Ik kijk niet eens meer naar Gox, heb wel de Chinezen open staan in een tab
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:23:45 #95
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133304949
Wat stellen jullie als doel om bij te kopen?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133304992
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:23 schreef SosuaCafe het volgende:
Wat stellen jullie als doel om bij te kopen?
Heb een order op 380 gezet bij Bitstamp.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:24:53 #97
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133304997
Ehm, bij 370-375 en lager kom ik enigszins in de verleiding :+
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:25:02 #98
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133305002
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:24 schreef MissionPhailed het volgende:
Ehm, bij 370-375 en lager kom ik enigszins in de verleiding :+
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † vrijdag 15 november 2013 @ 23:31:47 #99
230491 Zith
pls tip
pi_133305294
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:23 schreef SosuaCafe het volgende:
Wat stellen jullie als doel om bij te kopen?
Gewoon minder daytraden. Je pakt nu voor niets verlies.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:33:45 #100
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133305387
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:31 schreef Zith het volgende:

[..]

Gewoon minder daytraden. Je pakt nu voor niets verlies.
Ah. Net van 0.05 btc binnen 5 minuten 0.11btc gemaakt.

Graties.

De rest laat ik lekker staan. Beetje zakgeld is wel leuk.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133305388
Vraag;

Ik weet nu hoe ik Bitcoins op btc-e kan zetten om te traden.
Maar hoe haal ik mijn geld (dus euros of dollars) weg? Ik weet hoe ik min bitcoins kan weghalen, maar wat als ik mijn ltc of btc verkoop, ik wil mijn geld niet op btc-e houden, ziet er niet erg veilig uit!
pi_133305500
Gast, rot op.

We negeren je vragen vanaf nu.


[ Bericht 39% gewijzigd door sitting_elfling op 16-11-2013 02:07:07 (Niet zo aanvallen) ]
pi_133305515
http://www.forexfactory.c(...)1312236&d=1384460603

Leesvoer! We gaan naar de 100.000 ¤ per Bitcoin!
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:36:59 #104
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133305541
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:36 schreef MaGNeT het volgende:
http://www.forexfactory.c(...)1312236&d=1384460603

Leesvoer! We gaan naar de 100.000 ¤ per Bitcoin!
Is dat echt niet anders beschikbaar in plaats van pdf?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † vrijdag 15 november 2013 @ 23:37:31 #105
230491 Zith
pls tip
pi_133305561
This type of file can harm my computer.

:N

:P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:37:43 #106
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133305568
Rust "lijkt" wedergekeerd. Ik ga pitten :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133305590
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:36 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Is dat echt niet anders beschikbaar in plaats van pdf?
Weet ik niet, kreeg het net van iemand van de http://cryptominer.net pool via Skype.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:38:12 #108
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133305592
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:36 schreef MaGNeT het volgende:
http://www.forexfactory.c(...)1312236&d=1384460603

Leesvoer! We gaan naar de 100.000 ¤ per Bitcoin!
Eset haat jouw link.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:38:23 #109
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133305596
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:36 schreef MaGNeT het volgende:
http://www.forexfactory.c(...)1312236&d=1384460603

Leesvoer! We gaan naar de 100.000 ¤ per Bitcoin!
¤100.000? Da's wel érg extreem :+ Wil zeggen dat mijn huidige 0,03 BTC dan ¤3000 waard is.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:38:44 #110
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133305609
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Weet ik niet, kreeg het net van iemand van de http://cryptominer.net pool via Skype.
Ik geloof je zo wel dat we naar de $100,000 gaan
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133305666
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:33 schreef drheisenberg het volgende:
Vraag;

Ik weet nu hoe ik Bitcoins op btc-e kan zetten om te traden.
Maar hoe haal ik mijn geld (dus euros of dollars) weg? Ik weet hoe ik min bitcoins kan weghalen, maar wat als ik mijn ltc of btc verkoop, ik wil mijn geld niet op btc-e houden, ziet er niet erg veilig uit!
Jij komt er wel! Goed bezig! Is je account al geverifieerd? Withdrawl kost een tijd als je daar nog nieuw bent. Ik heb er verder geen verstand van, heb mijn coins daar altijd al gehad. Overigens kon ik een tijd terug moeiteloos LTC van BTCe naar mijn persoonlijke wallet sturen, zonder problemen of vertraging. Gewoon die adressen copy-pasten, that's it.

De koers gaat wel lekker naar beneden nu, ik ben heel erg benieuwd naar de komende dagen. Het kan stijgen en zakken, alle kanten, maar een flinke dip lag al tijden op de loer. Even in de gaten houden dus!
pi_133305676
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:38 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

¤100.000? Da's wel érg extreem :+ Wil zeggen dat mijn huidige 0,03 BTC dan ¤3000 waard is.
Als bitcoin echt groot gaat worden is een dergelijke waarde niet ondenkbaar
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:41:15 #113
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133305717
Ben benieuwd wat ltc dan gaat doen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:41:56 #114
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133305738
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:40 schreef Faazz het volgende:

[..]

Jij komt er wel! Goed bezig! Is je account al geverifieerd? Withdrawl kost een tijd als je daar nog nieuw bent. Ik heb er verder geen verstand van, heb mijn coins daar altijd al gehad. Overigens kon ik een tijd terug moeiteloos LTC van BTCe naar mijn persoonlijke wallet sturen, zonder problemen of vertraging. Gewoon die adressen copy-pasten, that's it.

De koers gaat wel lekker naar beneden nu, ik ben heel erg benieuwd naar de komende dagen. Het kan stijgen en zakken, alle kanten, maar een flinke dip lag al tijden op de loer. Even in de gaten houden dus!
Jouw UI. O+
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133305768
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:41 schreef SosuaCafe het volgende:
Ben benieuwd wat ltc dan gaat doen.
LTC is eigenlijk altijd maar speculatief geweest, ik vind het niet echt veel toegevoegde waarde hebben behalve dat het nog te minen is met een GPU. Heb door die speculatie echter wel het meeste verdiend met LTC
pi_133305920
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:40 schreef Faazz het volgende:

[..]

Jij komt er wel! Goed bezig! Is je account al geverifieerd? Withdrawl kost een tijd als je daar nog nieuw bent. Ik heb er verder geen verstand van, heb mijn coins daar altijd al gehad. Overigens kon ik een tijd terug moeiteloos LTC van BTCe naar mijn persoonlijke wallet sturen, zonder problemen of vertraging. Gewoon die adressen copy-pasten, that's it.

De koers gaat wel lekker naar beneden nu, ik ben heel erg benieuwd naar de komende dagen. Het kan stijgen en zakken, alle kanten, maar een flinke dip lag al tijden op de loer. Even in de gaten houden dus!
Nee, het duurt nog 44 uur voordat ik geld kan opnemen.
Maar ik bedoelde dus echt geld, zoals dollars en euros.
Je hebt wallets voor de BTC & LTC, en ik heb een LTC en BTC wallet dus ik weet hoe ik die currencies kan overboeken.

Maar mijn vraag/probleem is dus, hoe haal ik mijn Euros en Dollars weg van BTC-e.com? Die kun je toch niet naar een Bitcoin of Litecoin wallet boeken?

Ik heb BTC's met moeite op BTC-e.com kunnen krijgen om te traden, omdat ze geen credit cards, paypal of ideal aannemen. Ik neem dus aan dat je euros en dollars niet op je credit card, bankrekening of paypal account kan laten storten?
pi_133305999
:')
pi_133306031
Wat zijn eigenlijk de kosten om van Bitstamp naar privérekening te storten en hoe lang duurt zoiets?
pi_133306094
:)

  vrijdag 15 november 2013 @ 23:51:42 #120
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133306178
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:50 schreef MaGNeT het volgende:
:)

[ afbeelding ]
Nette temps! sinds wanneer heb je die binnen?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133306232
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:51 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nette temps! sinds wanneer heb je die binnen?
Week of 4 nu :)

Heb de behuizing er afgesloopt en de fans omgedraaid zodat ze blazen, zoals bij een CPU cooler.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:53:59 #122
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133306298
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:52 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Week of 4 nu :)

Heb de behuizing er afgesloopt en de fans omgedraaid zodat ze blazen, zoals bij een CPU cooler.
Wat verbruikt dat ding nou in het echt, of heb je niet gemeten?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † vrijdag 15 november 2013 @ 23:54:38 #123
230491 Zith
pls tip
pi_133306341


Van bit-card.de... Die verification link is ook wel leuk (te scannen met Google Goggles).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133306346
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:53 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Wat verbruikt dat ding nou in het echt, of heb je niet gemeten?
Niet gemeten, zal rond de 250Watt + 20 Watt voor m'n netbookje zijn.

Terugverdienen zal niet meevallen maar ik mine er ook wel eens andere SHA256D altcoins mee.
  vrijdag 15 november 2013 @ 23:55:57 #125
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133306403
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:54 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

Van bit-card.de... Die verification link is ook wel leuk (te scannen met Google Goggles).
Had ik inderdaad ook al gevonden, deze zijn 1 time use toch?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133306530
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:46 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Nee, het duurt nog 44 uur voordat ik geld kan opnemen.
Maar ik bedoelde dus echt geld, zoals dollars en euros.
Je hebt wallets voor de BTC & LTC, en ik heb een LTC en BTC wallet dus ik weet hoe ik die currencies kan overboeken.

Maar mijn vraag/probleem is dus, hoe haal ik mijn Euros en Dollars weg van BTC-e.com? Die kun je toch niet naar een Bitcoin of Litecoin wallet boeken?

Ik heb BTC's met moeite op BTC-e.com kunnen krijgen om te traden, omdat ze geen credit cards, paypal of ideal aannemen. Ik neem dus aan dat je euros en dollars niet op je credit card, bankrekening of paypal account kan laten storten?
Je kan je BTC's op BTCe omruilen voor dollars of euro's en die overboeken naar je rekening via SEPA of wat voor dienst ze ook aanbieden. Dat moet je even uitzoeken. Hou er rekening mee dat er wel een flinke fee gevraagd wordt.

Middels andere websites (coinbase?) kun je je BTC's ruilen voor echt geld dat schijnbaar sneller gaat. Maar dat weet ik nog niet. Ik heb mijn coins nog nooit om laten zetten tot dat het op mijn ING rekening stond. Maar in essentie zou het wel moeten kunnen.

Vooralsnog ruil ik gewoon sporadisch om aan meer BTC te komen en mocht ik het geld ooit een keer echt nodig hebben, dan overweeg ik wel een manier, maar vooralsnog ben ik daar niet aan toe gekomen.

Ik ben er niet echt bang voor dat BTCe mijn centen vast houden zoals Gox dat doet, of dat het gewoon een scam betreft en zij bijvoorbeeld over drie dagen de website sluiten om er met je coins van door te gaan.

Het komt wel goed, je moet gewoon niet zo para doen jij en jezelf een beetje inlezen voor je ergens aan begint. Andere mensen hanteren weer een ander systeem met private wallets met encrypties en beveiligingmethodes waar je dol van wordt. Des te beter voor grote investeringen, maar als je wilt traden ontkom je niet aan BTCe en hún voorwaarden. Dus doe wat goed voelt, maar verdiep je in de materie en maak verstandige keuzes.
  zaterdag 16 november 2013 @ 00:04:28 #127
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133306732
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:58 schreef Faazz het volgende:

[..]

Je kan je BTC's op BTCe omruilen voor dollars of euro's en die overboeken naar je rekening via SEPA of wat voor dienst ze ook aanbieden. Dat moet je even uitzoeken. Hou er rekening mee dat er wel een flinke fee gevraagd wordt.

Middels andere websites (coinbase?) kun je je BTC's ruilen voor echt geld dat schijnbaar sneller gaat. Maar dat weet ik nog niet. Ik heb mijn coins nog nooit om laten zetten tot dat het op mijn ING rekening stond. Maar in essentie zou het wel moeten kunnen.

Vooralsnog ruil ik gewoon sporadisch om aan meer BTC te komen en mocht ik het geld ooit een keer echt nodig hebben, dan overweeg ik wel een manier, maar vooralsnog ben ik daar niet aan toe gekomen.

Ik ben er niet echt bang voor dat BTCe mijn centen vast houden zoals Gox dat doet, of dat het gewoon een scam betreft en zij bijvoorbeeld over drie dagen de website sluiten om er met je coins van door te gaan.

Het komt wel goed, je moet gewoon niet zo para doen jij en jezelf een beetje inlezen voor je ergens aan begint. Andere mensen hanteren weer een ander systeem met private wallets met encrypties en beveiligingmethodes waar je dol van wordt. Des te beter voor grote investeringen, maar als je wilt traden ontkom je niet aan BTCe en hún voorwaarden. Dus doe wat goed voelt, maar verdiep je in de materie en maak verstandige keuzes.
Ok, ik ga hier nog 1 keer op terug komen.

Als je NU je coins wil verkopen doe je dat het makkelijkst via Bitonic, die zitten op het moment ongeveer ¤5 onder de rpijs die je bij BTC-e zou krijgen. Maar denk aan de fees bij BTC-e en het feit dat een SEPA betaling altijd langer duurt. Ik hoor verhalen van mensen die bij Bitonic verkochten en binnen 2, of soms 1 dag het geld op de rekening hadden staan.

Je kunt sommige beveiligingsmaatregelen onzin vinden, maar ik zou toch nooit onnodig geld op een site laten staan. Zo moeilijk is het nu ook weer niet om dat even in een veilige wallet te zetten die onder je eigen beheer valt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 00:08:27 #128
230491 Zith
pls tip
pi_133306843
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:55 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Had ik inderdaad ook al gevonden, deze zijn 1 time use toch?
Ja ik zie niet echt hoe ik deze kan gebruiken zonder de ontvanger gelijk de gehele wallet te geven :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 16 november 2013 @ 00:14:22 #129
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133307043
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:08 schreef Zith het volgende:

[..]

Ja ik zie niet echt hoe ik deze kan gebruiken zonder de ontvanger gelijk de gehele wallet te geven :P
https://en.bitcoin.it/wiki/Change

Maar praktisch is het inderdaad niet, meestal haal je eerst de kaart leeg naar een andere wallet en maak je daarna de betaling over. Als je die kaart hebt gebruikt is je beveiliging sowieso weg, aangezien die hologram sticker maar 1 keer plakt.

Daarom zou het idee wat ik had met die BIP38 protected kaarten fijner werken, er is geen sticker om je private key te beschermen want die is niet nodig. Als je wachtwoord sterk genoeg is kun je in principe gewoon je private key op internet zetten zonder dat er iets aan de hand is.

Dat was ik trouwens ook van plan met de eerste kaart die ik binnen krijg, ik zet daar een klein bedrag op (0.05 ofzo) en degene die in de wallet kan komen mag het hebben. Denk niet dat het gaat lukken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133307050
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:04 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ok, ik ga hier nog 1 keer op terug komen.

Als je NU je coins wil verkopen doe je dat het makkelijkst via Bitonic, die zitten op het moment ongeveer ¤5 onder de rpijs die je bij BTC-e zou krijgen. Maar denk aan de fees bij BTC-e en het feit dat een SEPA betaling altijd langer duurt. Ik hoor verhalen van mensen die bij Bitonic verkochten en binnen 2, of soms 1 dag het geld op de rekening hadden staan.

Je kunt sommige beveiligingsmaatregelen onzin vinden, maar ik zou toch nooit onnodig geld op een site laten staan. Zo moeilijk is het nu ook weer niet om dat even in een veilige wallet te zetten die onder je eigen beheer valt.
Ik heb wel 2 wallets (Multibit & Bitcoin-Qt nog aan het syncen voor BTC) en Litecoin-Qt voor LTC.

Stel dat ik mijn bitcoins op BTC-e naar mijn wallet toe stuur (multibit wallet bijvoorbeeld), kan ik mijn bitcoins dan aanbieden op bitonic en er direct geld voor krijgen via een iDeal betaling? (Zoals je zelf ook de BTC koopt dus, maar dan als verkoper)?

Thanks :)
  zaterdag 16 november 2013 @ 00:15:04 #131
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133307067
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:14 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Ik heb wel 2 wallets (Multibit & Bitcoin-Qt nog aan het syncen voor BTC) en Litecoin-Qt voor LTC.

Stel dat ik mijn bitcoins op BTC-e naar mijn wallet toe stuur (multibit wallet bijvoorbeeld), kan ik mijn bitcoins dan aanbieden op bitonic en er direct geld voor krijgen via een iDeal betaling? (Zoals je zelf ook de BTC koopt dus, maar dan als verkoper)?

Thanks :)
Nee, jij niet
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133307179
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:04 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ok, ik ga hier nog 1 keer op terug komen.

Als je NU je coins wil verkopen doe je dat het makkelijkst via Bitonic, die zitten op het moment ongeveer ¤5 onder de rpijs die je bij BTC-e zou krijgen. Maar denk aan de fees bij BTC-e en het feit dat een SEPA betaling altijd langer duurt. Ik hoor verhalen van mensen die bij Bitonic verkochten en binnen 2, of soms 1 dag het geld op de rekening hadden staan.

Je kunt sommige beveiligingsmaatregelen onzin vinden, maar ik zou toch nooit onnodig geld op een site laten staan. Zo moeilijk is het nu ook weer niet om dat even in een veilige wallet te zetten die onder je eigen beheer valt.
Het ligt er natuurlijk echt aan of je een daytrader bent of niet. Ik maak gemiddeld zo'n 20-30 trades per dag tijdens de hoogtepunten, het verschilt. Maar mocht je een investeerder zijn, is het misschien handiger om het via bitonic te doen inderdaad.
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:14 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Ik heb wel 2 wallets (Multibit & Bitcoin-Qt nog aan het syncen voor BTC) en Litecoin-Qt voor LTC.

Stel dat ik mijn bitcoins op BTC-e naar mijn wallet toe stuur (multibit wallet bijvoorbeeld), kan ik mijn bitcoins dan aanbieden op bitonic en er direct geld voor krijgen via een iDeal betaling? (Zoals je zelf ook de BTC koopt dus, maar dan als verkoper)?

Thanks :)
Ja dat kan. Uitbetalen duur alleen langer dan inleggen. Vanuit BTCe kan je ook voor withdrawl kiezen, waarbij je een adres kan opgeven. Dat zal dan waarschijnlijk het adres zijn waar bitonic om vraagt zodra je wilt verkopen. Maar hee, het is in principe allemaal heel erg logisch, dus ik adviseer je nogmaals om je fatsoenlijk in te lezen alvorens wij jou te moeten gaan spoonfeeden.
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 00:20:04 #133
230491 Zith
pls tip
pi_133307204
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:14 schreef Maxbet het volgende:

[..]

https://en.bitcoin.it/wiki/Change

Maar praktisch is het inderdaad niet, meestal haal je eerst de kaart leeg naar een andere wallet en maak je daarna de betaling over. Als je die kaart hebt gebruikt is je beveiliging sowieso weg, aangezien die hologram sticker maar 1 keer plakt.

Daarom zou het idee wat ik had met die BIP38 protected kaarten fijner werken, er is geen sticker om je private key te beschermen want die is niet nodig. Als je wachtwoord sterk genoeg is kun je in principe gewoon je private key op internet zetten zonder dat er iets aan de hand is.

Dat was ik trouwens ook van plan met de eerste kaart die ik binnen krijg, ik zet daar een klein bedrag op (0.05 ofzo) en degene die in de wallet kan komen mag het hebben. Denk niet dat het gaat lukken.
Ze hebben ook BIP38, waarbij de passphrase dan ergens anders gedaan kan worden.

http://www.bit-card.de/ne(...)amed-card-space.html

Toch nog een hologram erbij maar die is nutteloos, idd. Lijkt me een mooie, veilige offline storage methode... wel wat duur (nu ong. 7 EUR per kaart).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133307244
Vroeger was een tulp evenveel waard als een duur huis in Amsterdam dus een bitcoin kan zeker naar 100.000$ gaan. Of dat ook gebeurt is natuurlijk een heel ander verhaal.
pi_133307493
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:36 schreef Robuustheid het volgende:
Gast, rot op.

We negeren je vragen vanaf nu.
+1

Ehh ik bedoel, welke vragen? Ik zie niks.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zaterdag 16 november 2013 @ 01:03:30 #136
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133308378
Hmmm, de BTC-dip van vanavond was te summier en kortstondig voor mij om écht erop te reageren. Desondanks morgen toch weer 'n kleine hoeveelheid BTC aankopen en wellicht dat die Senaatsvergadering op de 18e nog wat teweeg gaat brengen (of dat nu omhoog of omlaag is)
pi_133308388
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:03 schreef MissionPhailed het volgende:
Hmmm, de BTC-dip van vanavond was te summier en kortstondig voor mij om écht erop te reageren. Desondanks morgen toch weer 'n kleine hoeveelheid BTC aankopen en wellicht dat die Senaatsvergadering op de 18e nog wat teweeg gaat brengen (of dat nu omhoog of omlaag is)
Limietorders ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_133308966
Weten ze trouwens nog steeds niet wie de BTC uitgevonden heeft?
If not now, then when.
  zaterdag 16 november 2013 @ 01:42:17 #139
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133309204
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:29 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Weten ze trouwens nog steeds niet wie de BTC uitgevonden heeft?
Satoshi Nakamoto
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133309207
Wat doen jullie eigenlijk. Investeren jullie (lange termijn), of traden ullie veel?
Dus gewoon 20-50 transacties per dag. Koop in wanneer het laag is, verkoop bij hoog en dat de gehele dag door?

Ik had rond de 100 dollar kunnen verdienen vandaag.

De BTC was iets van 425 dollar, had ik mijn 2 bitcoins toen verkocht, had ik er 850 voor gekregen.
En op zijn laagste punt rond de 385 dollar, had ik toen voor 850 dollar bitcoins gekocht, zou ik 0.207 bitcoin winst gehad hebben (momenteel 85 dollar waard).
pi_133309233
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:42 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Satoshi Nakamoto
Ja, dat is slechts een pseudoniem. Het grappige vind ik ook het feit dat de starter van deze reeks in 2010 slechts twee posts geplaatst heeft en daarna nooit meer gepost heeft. :P
If not now, then when.
pi_133309329
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:44 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Het grappige vind ik ook het feit dat de starter van deze reeks in 2010 slechts twee posts geplaatst heeft en daarna nooit meer gepost heeft. :P
Voor zover je weet althans.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133309348
Wat als Satoshi Nakamoto geen goede intenties met Bitcoin heeft?

Stel, men heeft 21 miljoen bitcoins gemined. En dan introduceert Satoshi Nakamoto een hack, houdt het systeem voor gek waardoor er massaal miljarden bitcoin erbij komen, en het waardeloos wordt.

Dat-ie nadat Bitcoin aanslaat, ineens verdwijnt, moet toch een reden hebben.
  zaterdag 16 november 2013 @ 01:51:51 #144
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133309361
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:50 schreef Robuustheid het volgende:
Wat als Satoshi Nakamoto geen goede intenties met Bitcoin heeft?

Stel, men heeft 21 miljoen bitcoins gemined. En dan verschijnt-ie ineens ten tonele, en hackt/houdt het systeem voor gek waardoor er massaal miljarden bitcoin erbij komen, en het waardeloos wordt.
Dan komt er gewoon een fork aangezien men dan niet zijn update accepteerd. En hij zal ook nog eens langs de huidige devs moeten eerst.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133309368
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:51 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dan komt er gewoon een fork aangezien men dan niet zijn update accepteerd. En hij zal ook nog eens langs de huidige devs moeten eerst.
Hoe kun je dat zo zeker weten? Hij kent het systeem immers beter dan je.
  zaterdag 16 november 2013 @ 01:53:24 #146
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133309383
Ik zal net eens op Bitcointalk te lezen over die hack bij 50BTC, maar wat een zooitje zeg. Je zou toch verwachten van gasten die jaren lang de op 1 na grootste pool hebben beheerd dat ze in ieder geval wat beter zouden zijn met communicatie.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 16 november 2013 @ 01:54:19 #147
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133309399
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:52 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Hoe kun je dat zo zeker weten? Hij kent het systeem immers beter dan je.
Zou jij een update accepteren die je geld nog maar 1/10 waard maakt?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133309584
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:42 schreef drheisenberg het volgende:
Wat doen jullie eigenlijk. Investeren jullie (lange termijn), of traden ullie veel?
Dus gewoon 20-50 transacties per dag. Koop in wanneer het laag is, verkoop bij hoog en dat de gehele dag door?

Ik had rond de 100 dollar kunnen verdienen vandaag.

De BTC was iets van 425 dollar, had ik mijn 2 bitcoins toen verkocht, had ik er 850 voor gekregen.
En op zijn laagste punt rond de 385 dollar, had ik toen voor 850 dollar bitcoins gekocht, zou ik 0.207 bitcoin winst gehad hebben (momenteel 85 dollar waard).
Je mag wel een paar bitcoins aan mij geven. O+
pi_133309603
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 23:49 schreef WebBeestje het volgende:
Wat zijn eigenlijk de kosten om van Bitstamp naar privérekening te storten en hoe lang duurt zoiets?
Kost ¤ 0,90 en is vrij snel, ongeveer 2 werkdagen geloof ik al is het alweer een aantal maanden geleden dat ik dat heb gedaan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:52 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Hoe kun je dat zo zeker weten? Hij kent het systeem immers beter dan je.
Bitcoin is open source, dus de broncode is al door duizenden developers uitgeplozen op backdoors. Tevens zijn die 21 miljoen pas rond het jaar 2140 allemaal gemined, dan zijn de meesten van ons en ook Satoshi zelf al naar de eeuwige jachtvelden. :P
pi_133309923
Dit is wel een interessant artikel betreft de founder: http://www.wired.com/magazine/2011/11/mf_bitcoin/
If not now, then when.
pi_133310249
kunnen er maar 21 miljoen bitcoins gemaakt worden?
als dat zo is, dan is het hebben van 10 bitcoins al fucking veel
10 eenheid hebben van een currency waar er in totaal 21 miljoen eenheden van zijn is sick

Per jaar is er zo'n $85 triljoen USD.

10 van 21 miljoen = 0.000048%

Om 0.000048% van USD te hebben, moet je 4,080,000,000 USD hebben (vier miljard & tachtig miljoen dollar).

Denk ik?
  zaterdag 16 november 2013 @ 04:59:02 #152
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_133310284
Verschil is dat je holdings in USD aan inflatie onderheving zijn, waar dit in bitcoin onmogelijk is zodra we de 21 miljoen bereiken.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_133310394
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 04:21 schreef drheisenberg het volgende:
kunnen er maar 21 miljoen bitcoins gemaakt worden?
als dat zo is, dan is het hebben van 10 bitcoins al fucking veel
10 eenheid hebben van een currency waar er in totaal 21 miljoen eenheden van zijn is sick

Per jaar is er zo'n $85 triljoen USD.

10 van 21 miljoen = 0.000048%

Om 0.000048% van USD te hebben, moet je 4,080,000,000 USD hebben (vier miljard & tachtig miljoen dollar).

Denk ik?
Echter is dat alleen het geval als opeens alleen bitcoins nog een geldig betaalmiddel zijn. Je hebt ook nog allerlei andere munteenheden, beleggingen en andere waardehoudende zooi. Je kunt er natuurlijk op gokken dat bitcoin een grotere relevantie krijgt als betaalmiddel, waardoor onder die 21 miljoen bitcoins meer economische activiteit valt en je met die 10 bitcoins inderdaad vrij goed zit maar het lijkt me sterk dat dit daadwerkelijk zo'n vaart zal lopen, al is het alleen maar omdat het toch veel neigt naar een piramidespel. Zal dan ook lastiger zijn om bitcoin een dergelijke positie in te manouvreren.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133310432
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 07:07 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Echter is dat alleen het geval als opeens alleen bitcoins nog een geldig betaalmiddel zijn. Je hebt ook nog allerlei andere munteenheden, beleggingen en andere waardehoudende zooi. Je kunt er natuurlijk op gokken dat bitcoin een grotere relevantie krijgt als betaalmiddel, waardoor onder die 21 miljoen bitcoins meer economische activiteit valt en je met die 10 bitcoins inderdaad vrij goed zit maar het lijkt me sterk dat dit daadwerkelijk zo'n vaart zal lopen, al is het alleen maar omdat het toch veel neigt naar een piramidespel. Zal dan ook lastiger zijn om bitcoin een dergelijke positie in te manouvreren.
Ik denk dat wanneer een grote multinational bitcoins accepteert, het de lucht in schiet.

Bijvoorbeeld Amazon, of Apple. Of wat als Shell het accepteert? Een zo'n bedrijf moet het maar accepteren en velen zullen volgen.

Amazon zou wel vet zijn :P
Of eBay... Kun je namelijk grote betalingen doen.

Bijvoorbeeld;

Je wilt een auto van 50,000 K kopen. Een dealer accepteer bitcoins, 50K = 156 bitcoins van de 21 miljoen...

Denk dat mensen die bitcoins accepteren in hun webshop rijk gaan worden :D.

Ik denk dat litecoins ook ver komt, waarschijnlijk zal het uiteindelijk 10-25% van de btc waard zijn
pi_133310526
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 07:35 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Ik denk dat litecoins ook ver komt, waarschijnlijk zal het uiteindelijk 10-25% van de btc waard zijn
En waarom denk je dat? :?
  zaterdag 16 november 2013 @ 08:17:19 #156
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133310588
Ik denk dat het vandaag rond 18:00 donker is.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133311047
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 07:35 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Ik denk dat wanneer een grote multinational bitcoins accepteert, het de lucht in schiet.

Bijvoorbeeld Amazon, of Apple. Of wat als Shell het accepteert? Een zo'n bedrijf moet het maar accepteren en velen zullen volgen.

Amazon zou wel vet zijn :P
Of eBay... Kun je namelijk grote betalingen doen.

Bijvoorbeeld;

Je wilt een auto van 50,000 K kopen. Een dealer accepteer bitcoins, 50K = 156 bitcoins van de 21 miljoen...

Denk dat mensen die bitcoins accepteren in hun webshop rijk gaan worden :D.

Ik denk dat litecoins ook ver komt, waarschijnlijk zal het uiteindelijk 10-25% van de btc waard zijn
Zo rijk als de koers van de dag. Dat is ook een beetje het probleem met bitcoins op dit moment. De ene dag koop je er een pizza voor, de andere dag een halve PS4. Webshops die 'm op dit moment accepteren doen dat voornamelijk met het oog op die latere waarde.

Probleem is dan wel dat bitcoins niet meer gaan rollen, omdat je op elk moment verwacht dat jouw deel van die 21 miljoen ervoor gaat zorgen dat je miljonair wordt. Praktisch gezien is het dus onmogelijk voor de bitcoin om algemeen geaccepteerd te worden zolang meer dan 1 btc in handen is van een enkel persoon.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 09:58:26 #158
230491 Zith
pls tip
pi_133311307
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 09:31 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Zo rijk als de koers van de dag. Dat is ook een beetje het probleem met bitcoins op dit moment. De ene dag koop je er een pizza voor, de andere dag een halve PS4. Webshops die 'm op dit moment accepteren doen dat voornamelijk met het oog op die latere waarde.
Nee... webshops die Bitcoins accepteren zetten deze gelijk om in EUR.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 16 november 2013 @ 10:37:17 #159
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133311781
pittig verschil btc-e / mt.gox

416/454.90
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133312293
quote:
99s.gif Op zaterdag 16 november 2013 10:37 schreef SosuaCafe het volgende:
pittig verschil btc-e / mt.gox

416/454.90
Handel ernaar, zou ik zeggen. Koop in op BTC-e, en verkoop op mt.gox.
pi_133312672
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 11:15 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Handel ernaar, zou ik zeggen. Koop in op BTC-e, en verkoop op mt.gox.
Verkopen op gox werkt niet
pi_133312699
Op $435 even uitgestapt :)
  Moderator zaterdag 16 november 2013 @ 11:49:43 #163
257132 crew  Awsom
pi_133312937
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 00:21 schreef Rubenslash het volgende:
Vroeger was een tulp evenveel waard als een duur huis in Amsterdam dus een bitcoin kan zeker naar 100.000$ gaan. Of dat ook gebeurt is natuurlijk een heel ander verhaal.
Dus omdat een tulp vroeger evenveel waard was als een duur huis in A'dam kan een bitcoin zeker naar $100.000? Mooie, onderbouwde assumpties weer in dit topic ;)

quote:
7s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:42 schreef drheisenberg het volgende:
Wat doen jullie eigenlijk. Investeren jullie (lange termijn), of traden ullie veel?
Dus gewoon 20-50 transacties per dag. Koop in wanneer het laag is, verkoop bij hoog en dat de gehele dag door?

Ik had rond de 100 dollar kunnen verdienen vandaag.

De BTC was iets van 425 dollar, had ik mijn 2 bitcoins toen verkocht, had ik er 850 voor gekregen.
En op zijn laagste punt rond de 385 dollar, had ik toen voor 850 dollar bitcoins gekocht, zou ik 0.207 bitcoin winst gehad hebben (momenteel 85 dollar waard).
Achteraf is het makkelijk praten... maar als jij zeker bent van je tactieken en een glazen bol hebt; succes!
  zaterdag 16 november 2013 @ 12:04:19 #164
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133313224
Scaahmteloze crosspost van Reddit: http://imgur.com/oAe0c9g
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133313273
Over "De Waag" in Delft, naar zeggen het eerste restaurant in Nederland dat bitcoins accepteerde:

http://bitcoinmagazine.co(...)-in-the-netherlands/
  zaterdag 16 november 2013 @ 12:09:18 #166
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133313344
Op BTC-e alweer een nieuw koersrecord; 427 dollar ... ! BTC lijkt zowaar van graniet.
pi_133313452
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 november 2013 12:09 schreef MissionPhailed het volgende:
Op BTC-e alweer een nieuw koersrecord; 427 dollar ... ! BTC lijkt zowaar van graniet.
Nog even en we kunnen de topic titel veranderen naar 'Bitcoin millionaires'
pi_133313509
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 11:49 schreef Awsom het volgende:
Achteraf is het makkelijk praten... maar als jij zeker bent van je tactieken en een glazen bol hebt; succes!
Inderdaad, achteraf is altijd beredeneren dat je leuk had kunnen verdienen als je op de high verkoopt en op de low terug koopt, maar in het moment weet je nooit wat het juiste punt is om te kopen/verkopen.

Als we allemaal de max uit de daghandel haalden hoefden er een paar mensen niet meer te werken gok ik.
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 12:24:22 #169
230491 Zith
pls tip
pi_133313800
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 12:04 schreef Maxbet het volgende:
Scaahmteloze crosspost van Reddit: http://imgur.com/oAe0c9g
Dit soort posts zijn de kanker van /r/bitcoin.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133313985
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 07:07 schreef SuperHarregarre het volgende:
Echter is dat alleen het geval als opeens alleen bitcoins nog een geldig betaalmiddel zijn. Je hebt ook nog allerlei andere munteenheden, beleggingen en andere waardehoudende zooi.
Ja maar dat geldt voor de USD net ze goed. Daar zijn ook nog allerlei andere munteenheden en zooi naast.

Bitcoin hoeft dus 'slechts' de relevantie van de USD te krijgen, niet van alle totale wereldwijde betaalmiddelen en waardehoudende zooi bij elkaar :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133314184
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 01:50 schreef Robuustheid het volgende:
Wat als Satoshi Nakamoto geen goede intenties met Bitcoin heeft?

Stel, men heeft 21 miljoen bitcoins gemined. En dan introduceert Satoshi Nakamoto een hack, houdt het systeem voor gek waardoor er massaal miljarden bitcoin erbij komen, en het waardeloos wordt.

Dat-ie nadat Bitcoin aanslaat, ineens verdwijnt, moet toch een reden hebben.
Als je begrijpt hoe Bitcoin in elkaar zit, weet je dat dit onmogelijk is. En dat Satoshi Nakamoto hier zelf net zoveel (of net zo weinig eigenlijk) mogelijkheid toe heeft als ieder ander, want open source en alles.
Er kunnen niet "miljarden bitcons" bijkomen, want die moeten ergens vandaan komen, en ergens anders dan de huidige 25 per valide gemined block wordt domweg door iedereen genegeerd.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133314724
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 12:31 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Ja maar dat geldt voor de USD net ze goed. Daar zijn ook nog allerlei andere munteenheden en zooi naast.

Bitcoin hoeft dus 'slechts' de relevantie van de USD te krijgen, niet van alle totale wereldwijde betaalmiddelen en waardehoudende zooi bij elkaar :)
Alleen die relevantie kan de bitcoin niet krijgen als er geen dingen veranderen. Op dit moment is dat allemaal speculatief natuurlijk. Zijn er ergens duidelijke statistieken te vinden van de verdeling van bitcoins? Als je er toch vanuit wil gaan dat de bitcoin een even brede relevantie krijgt als de USD, dan ga je er ook vanuit dat deze dezelfde economische/militaire macht bereikt waarmee resources binnen en buiten de VS gedomineerd kunnen worden.

Als je van dat laatste uitgaat, zou ik zeker vraagtekens gaan zetten bij de bitcoin-voorraden van de early adopters. Anders krijg je helemaal geen verandering qua systeem maar gewoon een herhaling van zetten met andere poppetjes. Iets wat in mijn ogen sowieso gaat gebeuren, met welke cryptocurrency dan ook. Hoezeer je een wijziging en verbetering in de knikkers kunt waarderen, het spel wordt gespeeld met knikkers, niet door knikkers.

Overigens volg ik dit wel met gemeende interesse, puur omdat ik kan genieten van pogingen, futiel of niet, om de status quo te wijzigen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133315438
Nieuwe all time high :D Blij dat ik flink heb ingekocht op $385. Wel even anders dan vorig weekend!
  zaterdag 16 november 2013 @ 14:10:37 #174
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133316762
Schaamteloze plug, maar ik ben benieuwd wat jullie van de eerste poging tot plastic wallets vinden.
Het heeft trouwens geen zin om die QR te scannen, die komt gewoon van Google Image af, en ik heb geen idee of de content er achter te vertrouwen is.

Iemand op of aanmerkingen?

Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133316989
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:10 schreef Maxbet het volgende:
Schaamteloze plug, maar ik ben benieuwd wat jullie van de eerste poging tot plastic wallets vinden.
Het heeft trouwens geen zin om die QR te scannen, die komt gewoon van Google Image af, en ik heb geen idee of de content er achter te vertrouwen is.

Iemand op of aanmerkingen?

[ afbeelding ]
Het ziet er wel goed uit, maar wat is precies het doel er van? Ligt misschien aan mij hoor, ik heb me niet zo in het paper/plastic wallet gebeuren verdiept, maar wat zijn de voordelen?
pi_133317111
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 12:54 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Alleen die relevantie kan de bitcoin niet krijgen als er geen dingen veranderen. Op dit moment is dat allemaal speculatief natuurlijk. Zijn er ergens duidelijke statistieken te vinden van de verdeling van bitcoins? Als je er toch vanuit wil gaan dat de bitcoin een even brede relevantie krijgt als de USD, dan ga je er ook vanuit dat deze dezelfde economische/militaire macht bereikt waarmee resources binnen en buiten de VS gedomineerd kunnen worden.

Als je van dat laatste uitgaat, zou ik zeker vraagtekens gaan zetten bij de bitcoin-voorraden van de early adopters. Anders krijg je helemaal geen verandering qua systeem maar gewoon een herhaling van zetten met andere poppetjes. Iets wat in mijn ogen sowieso gaat gebeuren, met welke cryptocurrency dan ook. Hoezeer je een wijziging en verbetering in de knikkers kunt waarderen, het spel wordt gespeeld met knikkers, niet door knikkers.

Overigens volg ik dit wel met gemeende interesse, puur omdat ik kan genieten van pogingen, futiel of niet, om de status quo te wijzigen.
Precies, er wordt heel veel geroepen over die 21 miljoen BTC, maar schaarste an sich heb je niet zoveel aan. Er zijn waarschijnlijk een stuk minder voetbalplaatjes van Ed de Goeij, maar als ik daarmee aan kom dan is het toch ook echt niks waard. Pas op het moment dat bedrijven gaan zeggen 'jij mag hier met je voetbalplaatjes van Ed de Goeij betalen' krijgt het waarde, en dan kan de schaarste uiteraard prijsopdrijvend werken, maar het is geen verantwoording voor de huidige prijs.

Het kan overigens ook een probleem worden, een kapitaalkrachtige investeerder kan als hij dat wil toch al vrij snel 10 - 20% van alle bitcoins gaan bezitten, en hiermee zoveel invloed hebben dat je de koers kan sturen.

Overigens kan er natuurlijk altijd een exit gevonden worden, dat de huidige techniek nu maar 21 miljoen bitcoins toestaat wil niet zeggen dat er geen BTC2.0 kan komen, of gekoppeld aan de LTC, of weet ik wat voor noodgrepen. Vroeger werd de hoeveelheid geld ook gedekt door de goudvoorraad, en zou je dus kunnen zeggen dat daar ook ooit een max aan zat. Dat is mettertijd ook opgerekt en uiteindelijk laten varen om gewoon maar bij te kunnen drukken.

BTC heeft zeker z'n voordelen tov fiat geld, maar het is ook ietwat naïef te denken dat hier niet wat kunstgrepen toegepast kunnen worden om het speelveld wat op te rekken, zeker als er op een bepaald moment toch eea gereguleerd gaat worden, of er (te) grote spelers op de markt zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2013 14:30:14 ]
  zaterdag 16 november 2013 @ 14:25:19 #177
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133317115
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:19 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het ziet er wel goed uit, maar wat is precies het doel er van? Ligt misschien aan mij hoor, ik heb me niet zo in het paper/plastic wallet gebeuren verdiept, maar wat zijn de voordelen?
Ik zelf wil het gebruiken om aan bekenden te geven als cadeau of om bekend te raken met Bitcoins. Maar ik hoorde van iemand ook al dat diegene het wou gebruiken om mee te nemen op reis, op die manier hoef je niet zoveel in je hot wallet te houden, en als de kaart gestolen is hoef je je nog geen zorgen te maken aangezien je zonder wachtwoord niks kan. Moet je alleen een backup thuis houden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133317234
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:25 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik zelf wil het gebruiken om aan bekenden te geven als cadeau of om bekend te raken met Bitcoins. Maar ik hoorde van iemand ook al dat diegene het wou gebruiken om mee te nemen op reis, op die manier hoef je niet zoveel in je hot wallet te houden, en als de kaart gestolen is hoef je je nog geen zorgen te maken aangezien je zonder wachtwoord niks kan. Moet je alleen een backup thuis houden.
je genereert dus een adres, wat je print op die paper wallet, en niet koppelt aan een multibit of wat dan? En zo doende stort je daar je BTC heen, en heb je ze (tijdelijk) niet meer electronisch?

het is natuurlijk wel een stuk minder veilig op gebied van verlies, slijtage of brand, maar aan de andere kant wel weer makkelijker te vervoeren, bij je te dragen en minder 'hack-gevoelig'.

zeker ook leuk als cadeaukaart idee, das wel echt een idee wat sowieso wel wat commerciële potentie heeft
  zaterdag 16 november 2013 @ 14:39:29 #179
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133317531
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:29 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

je genereert dus een adres, wat je print op die paper wallet, en niet koppelt aan een multibit of wat dan? En zo doende stort je daar je BTC heen, en heb je ze (tijdelijk) niet meer electronisch?

het is natuurlijk wel een stuk minder veilig op gebied van verlies, slijtage of brand, maar aan de andere kant wel weer makkelijker te vervoeren, bij je te dragen en minder 'hack-gevoelig'.

zeker ook leuk als cadeaukaart idee, das wel echt een idee wat sowieso wel wat commerciële potentie heeft
Nou ja, ik genereer eigenlijk niks. Zeg dat jij zo'n kaart zou willen, dan zou ik jou de keys laten genereren (met BIP38 encryptie, zodat je behalve de keys ook nog een wachtwoord nodig hebt om het adres leeg te halen) en mij de keys op te sturen.

Ik ga natuurlijk vertrouwelijk om met de keys, maar dat kun jij nooit zeker weten. Daarom is BIP38 een uitkomst. Ook al zou ik de private keys bewaren (wat ik niet doe) ik heb er nog niks aan zonder wachtwoord.

Dit idee is eigenlijk tot stand gekomen omdat ik mijn pa wat Bitcoin wil geven voor zijn verjaardag, maar niet met een usb stickje of home made paper wallet aan wil komen. En toen ik er toch al mee bezig was zag ik de potentie die BIP 38 heeft om van veel van de vertrouwensproblemen af te komen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 14:56:52 #180
230491 Zith
pls tip
pi_133317955
Ik zou ook een 'verify' QR code erop zetten. Die je naar zo'n soort pagina brengt (dus te lezen met gewone QR app).

http://blockchain.info/address/1NSkkMrKU1xk7Kij5ycfSSze111tPpJpvp

Dan kan men zien wat er op staat. Eventueel achter hologram sticker.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133317982
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:39 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nou ja, ik genereer eigenlijk niks. Zeg dat jij zo'n kaart zou willen, dan zou ik jou de keys laten genereren (met BIP38 encryptie, zodat je behalve de keys ook nog een wachtwoord nodig hebt om het adres leeg te halen) en mij de keys op te sturen.

Ik ga natuurlijk vertrouwelijk om met de keys, maar dat kun jij nooit zeker weten. Daarom is BIP38 een uitkomst. Ook al zou ik de private keys bewaren (wat ik niet doe) ik heb er nog niks aan zonder wachtwoord.

Dit idee is eigenlijk tot stand gekomen omdat ik mijn pa wat Bitcoin wil geven voor zijn verjaardag, maar niet met een usb stickje of home made paper wallet aan wil komen. En toen ik er toch al mee bezig was zag ik de potentie die BIP 38 heeft om van veel van de vertrouwensproblemen af te komen.
Wordt dat niet veel te ingewikkeld dan? Hoe leg ik aan een bitcoin-newbie uit hoe hij zelf private keys met BIP38 encryptie moet genereren? Denk dat dat veel mensen direct afschrikt. En hoe kun je de coins weer uitgeven? Die moet je op een gegeven moment dus zelf importeren in een wallet? Hoe gaat het dan met de geëncrypte private keys? Hoe ontcijfer je die?
  zaterdag 16 november 2013 @ 14:58:13 #182
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133317998
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:56 schreef Zith het volgende:
Ik zou ook een 'verify' QR code erop zetten. Die je naar zo'n soort pagina brengt (dus te lezen met gewone QR app).

http://blockchain.info/address/1NSkkMrKU1xk7Kij5ycfSSze111tPpJpvp

Dan kan men zien wat er op staat. Eventueel achter hologram sticker.
Dat is de QR op de voorkant ;)
Voordeel van BIP38 is dat in principe geen enkele code achter stickers hoeft, ben wel aan het proberen om er te krijgen, wachten is op het proefontwerp.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 16 november 2013 @ 14:59:47 #183
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133318046
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:57 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Wordt dat niet veel te ingewikkeld dan? Hoe leg ik aan een bitcoin-newbie uit hoe hij zelf private keys met BIP38 encryptie moet genereren? Denk dat dat veel mensen direct afschrikt. En hoe kun je de coins weer uitgeven? Die moet je op een gegeven moment dus zelf importeren in een wallet? Hoe gaat het dan met de geëncrypte private keys? Hoe ontcijfer je die?
Importeren gaat hetzelfde als altijd, alleen moet je dan een wachtwoord erbij invoeren.
Idee is dat jij dat doet al "Bitcoin-kenner" en dan de wallet als cadeau of iets dergelijk weggeeft. Of gebruikt natuurlijk.

Edit: kijk eens op https://www.bitaddress.org/ hoe makkelijk dat het generen van adressen is inclusief BIP38
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 15:00:21 #184
230491 Zith
pls tip
pi_133318059
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:58 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat is de QR op de voorkant ;)
Voordeel van BIP38 is dat in principe geen enkele code achter stickers hoeft, ben wel aan het proberen om er te krijgen, wachten is op het proefontwerp.
Wat ik bedoel is niet de Public address he. Puur een QR http link naar http://blockchain.info/address. Als ik een public address zou scannen met mijn bitcoin app dan kan ik niet de inhoud zien.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 15:01:59 #185
230491 Zith
pls tip
pi_133318099
Zo heeft deze:

http://www.bit-card.de/ne(...)amed-card-space.html

3 QR codes: Een public address (waarmee je met een bitcoin app geld naar kunt sturen), een private key achter hologram, een 'verification' QR met een link naar blockchain.info (scan hem maar met Google Goggles).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133318260
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 14:59 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Idee is dat jij dat doet al "Bitcoin-kenner" en dan de wallet als cadeau of iets dergelijk weggeeft. Of gebruikt natuurlijk.

Edit: kijk eens op https://www.bitaddress.org/ hoe makkelijk dat het generen van adressen is inclusief BIP38
Ah, dat stukje had ik even gemist. www.bitaddress.org ken ik, maar ik dacht even dat je het genereren van de keys door de "n00b" wilde laten doen aan wie je zo'n pasje kado doet. :P
  zaterdag 16 november 2013 @ 15:09:20 #187
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133318291
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 15:08 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ah, dat stukje had ik even gemist. www.bitaddress.org ken ik, maar ik dacht even dat je het genereren van de keys door de "n00b" wilde laten doen aan wie je zo'n pasje kado doet. :P
Het zou kunnen, maar als ik zo'n kaart aan iemand geef regel ik zelf wel een goed wachtwoord. De meeste mensen aan wie ik zoiets zou geven zouden waarschijnlijk hun naam als wachtwoord kiezen oid.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 16 november 2013 @ 15:10:36 #188
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133318311
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 15:01 schreef Zith het volgende:
Zo heeft deze:

http://www.bit-card.de/ne(...)amed-card-space.html

3 QR codes: Een public address (waarmee je met een bitcoin app geld naar kunt sturen), een private key achter hologram, een 'verification' QR met een link naar blockchain.info (scan hem maar met Google Goggles).
Die verification link gaat gewoon naar hun website, waar ze waarschijnlijk zelf ook nog eens bijhouden welke adressen wel of geen transacties hebben gedaan oid.

De QR die je bij https://www.bitaddress.org/ maakt is gewoon scanbaar, en laat je zien wat voor balance er op het adres staat.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133318362
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 11:49 schreef Awsom het volgende:
naar 100.000$ gaan. Of dat ook gebeurt is natuurlijk een heel ander verhaal.Dus omdat een tulp vroeger evenveel waard was als een duur huis in A'dam kan een bitcoin zeker naar $100.000? Mooie, onderbouwde assumpties weer in dit topic
Jezus, snap jij niet dat ik wil zeggen dat enorme bubbles mogelijk zijn en in het verleden al hebben plaatsgevonden???
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 15:13:49 #190
230491 Zith
pls tip
pi_133318396
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 15:10 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Die verification link gaat gewoon naar hun website, waar ze waarschijnlijk zelf ook nog eens bijhouden welke adressen wel of geen transacties hebben gedaan oid.

De QR die je bij https://www.bitaddress.org/ maakt is gewoon scanbaar, en laat je zien wat voor balance er op het adres staat.
Met welke app is dat? Op de blockchain app kan ik geen functie vinden die bij een public address de final balance laat zien.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133318455
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 15:12 schreef Rubenslash het volgende:

[..]

Jezus, snap jij niet dat ik wil zeggen dat enorme bubbles mogelijk zijn en in het verleden al hebben plaatsgevonden???
Ja, maar goed, dan kan je dat dus ook nu even zo roepen van de voetbalplaatjes van Ed de Goeij, om mijn voorbeeld van net ff te gebruiken. Want ja, tulpen deden dat ook, dus het kan ook met voetbalplaatjes!

Ik denk dat hij vooral bedoelt dat je geen argumenten aandraagt waarom dit voor BTC zou gelden. Dat het kan betwist denk ik niemand, maar op die manier kan je het voor alles roepen.
  zaterdag 16 november 2013 @ 15:20:07 #192
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133318535
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 15:13 schreef Zith het volgende:

[..]

Met welke app is dat? Op de blockchain app kan ik geen functie vinden die bij een public address de final balance laat zien.
Ik zie net dat ik inderdaad geen blockchain app heb waarmee ik dat probeerde maar een Bitcoin Scanner app. Daar werkt het in ieder geval prima. Zal eens gaan kijken of er meer apps zijn die dat ondersteunen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133319481
Welke wallet vinden jullie prettig werken voor Android?
pi_133319508
Ben nu twee weken bezig met Bitcoin. Heb alles weer verkocht net. Vorige week ¤30 euro winst, deze week ¤80. Benieuwd wat volgende week brengt :)
(Ja, als je echt winst wil pakken moet je niet steeds kopen/verkopen op Bitonic, want dan betaal je je scheel aan transactiefee's en marges, weet ik ;) )
pi_133319597
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:15 schreef DarkNoize het volgende:
Ben nu twee weken bezig met Bitcoin. Heb alles weer verkocht net. Vorige week ¤30 euro winst, deze week ¤80. Benieuwd wat volgende week brengt :)
(Ja, als je echt winst wil pakken moet je niet steeds kopen/verkopen op Bitonic, want dan betaal je je scheel aan transactiefee's en marges, weet ik ;) )
toch nette winsten! Ik zit deze week op ¤55 wat me wel wat tegenvalt. Ook weinig inspeelt op pieken en dalen, dat dan weer wel
pi_133319646
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:13 schreef stripe het volgende:
Welke wallet vinden jullie prettig werken voor Android?
Die van Andreas Schildbach.
జ్ఞ‌ా
pi_133319655
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:20 schreef stripe het volgende:

[..]

toch nette winsten! Ik zit deze week op ¤55 wat me wel wat tegenvalt. Ook weinig inspeelt op pieken en dalen, dat dan weer wel
Ik speel niet echt in op winsten hoor. Dinsdag weer gekocht omdat me dat een mooi moment leek en nu weer verkocht omdat ik ¤80 winst wel mooi vond voor een week, en hij vorige week zaterdagnacht echt als een malle daalde (stond toen in de kroeg elke 3 minuten de koers te checken, gezellig :D ) dus ik neem het zekere voor het onzekere.

Risico is wel dat ik er steeds meer koop (had er nu 2 gekocht) omdat ik denk dat het toch wel de goede kant op gaat. Lekker is wel dat wanneer je er meer hebt de winst meteen een stuk beter is. (vorige week had ik er 1,7).
pi_133319787
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:23 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Ik speel niet echt in op winsten hoor. Dinsdag weer gekocht omdat me dat een mooi moment leek en nu weer verkocht omdat ik ¤80 winst wel mooi vond voor een week, en hij vorige week zaterdagnacht echt als een malle daalde (stond toen in de kroeg elke 3 minuten de koers te checken, gezellig :D ) dus ik neem het zekere voor het onzekere.

Risico is wel dat ik er steeds meer koop (had er nu 2 gekocht) omdat ik denk dat het toch wel de goede kant op gaat. Lekker is wel dat wanneer je er meer hebt de winst meteen een stuk beter is. (vorige week had ik er 1,7).
Inderdaad! Als je maar 0,5 of 1 BTC hebt zijn de winsten vaak aan de lage kant. Gevolg daarvan is dat ik meerdere BTC heb en dus ook meer risico loop...
  † In Memoriam † zaterdag 16 november 2013 @ 17:43:03 #199
230491 Zith
pls tip
pi_133321244
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:15 schreef DarkNoize het volgende:
Ben nu twee weken bezig met Bitcoin. Heb alles weer verkocht net. Vorige week ¤30 euro winst, deze week ¤80. Benieuwd wat volgende week brengt :)
(Ja, als je echt winst wil pakken moet je niet steeds kopen/verkopen op Bitonic, want dan betaal je je scheel aan transactiefee's en marges, weet ik ;) )
Hoeveel winst zou je hebben gehad als je op dag 1 had gehouden?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133321275
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:13 schreef stripe het volgende:
Welke wallet vinden jullie prettig werken voor Android?
Hoe zit het trouwens met de veiligheid van je wallet op je telefoon? Wat voor maatregelen kan je daarvoor trekken naast een code op je telefoon.
pi_133321778
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 17:43 schreef Zith het volgende:

[..]

Hoeveel winst zou je hebben gehad als je op dag 1 had gehouden?
Tjah dat is wel ietsjes meer ja. Eerste hele nog gekocht voor 165 euro. Even daarna nog 0,7 bijgekocht voor 170. Deze week 2 gekocht voor 600 euro. Als ik alleen die eerste coin gekocht had, en niks had bijgekocht/verkocht had ik nu al 160 euro winst gehad in plaats van de 115 euro nu door koop/verkoop. Als, als, als :)

[ Bericht 0% gewijzigd door DarkNoize op 16-11-2013 18:39:04 ]
  zaterdag 16 november 2013 @ 19:34:24 #202
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133324079
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:20 schreef stripe het volgende:

[..]

toch nette winsten! Ik zit deze week op ¤55 wat me wel wat tegenvalt. Ook weinig inspeelt op pieken en dalen, dat dan weer wel
je weet ook slecht of het een kleine daling zal zijn, of een forse zoals gisteravond. Soms daalt 'ie ineens $20 om echt een minuut of 5 daarna weer vrolijk hoger te stijgen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zaterdag 16 november 2013 @ 19:36:08 #203
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133324149
Hele dag niet gekeken, bar weinig verschil zeg. Komt zeker door het weekend.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133324806
pi_133324839
Lijkt mij fake trouwens. De breedte van het universum of zijn leeftijd is niet eens vastgesteld.

En dat zal wel meer bedragen dan de 25 cijfers van een bitcoin adres.
pi_133324925
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 19:59 schreef Robuustheid het volgende:
Lijkt mij fake trouwens. De breedte van het universum of zijn leeftijd is niet eens vastgesteld.

En dat zal wel meer bedragen dan de 25 cijfers van een bitcoin adres.
Wat wil het plaatje überhaupt duidelijk maken?
  zaterdag 16 november 2013 @ 20:04:33 #207
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133325022
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 20:01 schreef FZN05 het volgende:

[..]

Wat wil het plaatje überhaupt duidelijk maken?
Hoe klein de kans is dat iemand anders toevallig jouw adres+private key genereert.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 16 november 2013 @ 20:25:33 #208
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133325660
https://twitter.com/inthepixels/statuses/401762643507019776

quote:
@MtGox hiring pt time hourly non-skilled employee $9/hr to check sensitive customer ID https://jobs.gaijinpot.co(...)lang/en/job_id/90192 … #bitcoin #huh? @Coinality
Beetje laat wat mij betreft. En ik zou ook verwachten dat ze toch wat meer eisen hebben aan iemand die met zo'n berg persoonlijke info omgaat op dagelijkse basis.

Nogmaals een goed voorbeeld waarom je ook moet uitkijken met persoonlijke informatie opsturen naar exchanges.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133325923
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:14:52 #210
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133327118
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 16:15 schreef DarkNoize het volgende:
Ben nu twee weken bezig met Bitcoin. Heb alles weer verkocht net. Vorige week ¤30 euro winst, deze week ¤80. Benieuwd wat volgende week brengt :)
(Ja, als je echt winst wil pakken moet je niet steeds kopen/verkopen op Bitonic, want dan betaal je je scheel aan transactiefee's en marges, weet ik ;) )
Niet slecht. Ik zit sinds zaterdag op circa 1,70 euro winst en dat heeft de volgende oorzaken:

-ingekocht op vrij ongunstige koers (toen btc-e ca. 340 dollar aangaf vorige week zaterdavond)
-ingekocht op het relatief dure Bitonic en bovendien kleine hoeveelheid met verhoudingsgewijs redelijk wat transactiekosten
pi_133328717
quote:
As of 14th November, here is the list in sequential order based on 30-day cumulative bitcoin trading volume (for single trading pair):

(1) BTC China traded $298.4m in XBT/CNY (based in China)

(2) Mt. Gox traded $232.8m in XBT/USD (based in Japan)

(3) BitStamp traded $200m in XBT/USD (based in Slovenia)

(4) btc-e traded $119.8m in XBT/USD (based in Bulgaria)
pi_133328855
Bitcoin door FED en banken al 'verboden'.

http://www.forbes.com/sit(...)t-get-bank-accounts/

Ze zullen bij de senaat vast pleiten voor het illegaal verklaren van iedere transactie in Bitcoin, daar het niet te controleren is en de hegemonie van de dollar bedreigt.
  zaterdag 16 november 2013 @ 22:21:27 #213
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133329172
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 22:11 schreef Robuustheid het volgende:
Bitcoin door FED en banken al 'verboden'.

http://www.forbes.com/sit(...)t-get-bank-accounts/

Ze zullen bij de senaat vast pleiten voor het illegaal verklaren van iedere transactie in Bitcoin, daar het niet te controleren is en de hegemonie van de dollar bedreigt.
Dat is al een tijdje bekend, en schijnt hier in Nederland ook al (op kleine schaal) voorgekomen te zijn. Kan ook vanwege een angst die er een beetje is vanwege de scams/hacks bij enkele zaken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133331508
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 22:05 schreef Robuustheid het volgende:

As of 14th November, here is the list in sequential order based on 30-day cumulative bitcoin trading volume (for single trading pair):

(1) BTC China traded $298.4m in XBT/CNY (based in China)

(2) Mt. Gox traded $232.8m in XBT/USD (based in Japan)

(3) BitStamp traded $200m in XBT/USD (based in Slovenia)

(4) btc-e traded $119.8m in XBT/USD (based in Bulgaria)

Holy cow...
pi_133335631
wat een fucking scammers bij bitonic

kopen van 1 bitcoin is 350 euro
verkopen krijg je er maar 324 euro voor

Dat is 26 euro verschil, een fee 7.5% :')
pi_133335647
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 03:41 schreef drheisenberg het volgende:
wat een fucking scammers bij bitonic
*pakt popcorn*

Ga nou maar gewoon terug naar de kinderspeelplaats.
pi_133335696
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 03:47 schreef d4v1d het volgende:

[..]

*pakt popcorn*

Ga nou maar gewoon terug naar de kinderspeelplaats.
Hjb
  Moderator zondag 17 november 2013 @ 04:50:05 #218
257132 crew  Awsom
pi_133335853
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 03:41 schreef drheisenberg het volgende:
wat een fucking scammers bij bitonic

kopen van 1 bitcoin is 350 euro
verkopen krijg je er maar 324 euro voor

Dat is 26 euro verschil, een fee 7.5% :')
Nee dat is geen fee, dat is de spread.
pi_133335891
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 04:50 schreef Awsom het volgende:

[..]

Nee dat is geen fee, dat is de spread.
Ik zou het gewoon opgeven en hem niks meer uitleggen.
pi_133336317
Patssss, die $450 wall op Bitstamp aan diggelen, en MtGox en China stevenen keihard af op $500 respectievelijk ¥3000 :o :D
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133336337
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 08:08 schreef Jace_TBL het volgende:
Patssss, die $450 wall op Bitstamp aan diggelen, en MtGox en China stevenen keihard af op $500 respectievelijk ¥3000 :o :D
tering, hij gaat wel hard :o
  zondag 17 november 2013 @ 08:47:54 #222
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133336473
Best wakker worden zo. :)

Ene all time high na de andere.

Alleen de ltc blijft een beetje hangen.

[ Bericht 28% gewijzigd door SosuaCafe op 17-11-2013 09:15:29 ]
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 17 november 2013 @ 09:19:41 #223
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133336652
Deze prijs :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † zondag 17 november 2013 @ 09:22:31 #224
230491 Zith
pls tip
pi_133336676
En al die mensen die 'wachten op de dip' maar wachten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 17 november 2013 @ 09:49:06 #225
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133336861
All time high op BTC-E :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133336911
Die $500 wall op MtGox was daarstraks nog meer dan 2.5k BTC. Nu al half weg, nog voordat men is begonnen met slopen ^O^
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133337282
Gaat wel lekker zo :)
pi_133337762
Bij welke andere NL websites kun je bitcoins kopen (naast bitonic).
Ik vind bitonic maar duur, iets van $30 te duur per coin. Als je het koopt om te handelen, dan is dat natuurlijk een groot verschil (met btc-e). Dan moet je wachten tot de btc naar $480 stijgt, en dan heb je dus verdient waar je in 1e instantie voor had betaalt..
pi_133337928
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 11:11 schreef drheisenberg het volgende:
Bij welke andere NL websites kun je bitcoins kopen (naast bitonic).
Ik vind bitonic maar duur, iets van $30 te duur per coin. Als je het koopt om te handelen, dan is dat natuurlijk een groot verschil (met btc-e). Dan moet je wachten tot de btc naar $480 stijgt, en dan heb je dus verdient waar je in 1e instantie voor had betaalt..
Dan moet je geduld hebben en geld op een exchange proberen te krijgen.
pi_133338038
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 11:23 schreef stripe het volgende:

[..]

Dan moet je geduld hebben en geld op een exchange proberen te krijgen.
Duurt zo lang, 3-5 werkdagen :(
Is dat hoe jullie het doen? Of is er een snellere manier (naast bitonic dan...)
  zondag 17 november 2013 @ 11:40:11 #231
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133338241
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 11:11 schreef drheisenberg het volgende:
Bij welke andere NL websites kun je bitcoins kopen (naast bitonic).
Ik vind bitonic maar duur, iets van $30 te duur per coin. Als je het koopt om te handelen, dan is dat natuurlijk een groot verschil (met btc-e). Dan moet je wachten tot de btc naar $480 stijgt, en dan heb je dus verdient waar je in 1e instantie voor had betaalt..
BTC Next
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zondag 17 november 2013 @ 11:41:14 #232
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133338253
Bizar; vorige week zaterdag 7,70 euro via Bitonic 'geïnvesteerd' in BTC en vanmorgen stond de winst op 2,40 euro indien ik weer via Bitonic zou verkopen. Kleine bedragen in dit geval, maar de relatieve winst is erg groot. Zojuist weer een kleine aankoop gedaan via Bitonic.
pi_133338372
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 11:40 schreef Faux. het volgende:

[..]

BTC Next
Oh, thanks :o.
Scheelt 12 euro met Bitonic. Waarom is dat? Is het te vertrouwen? :@ :@

Edit: ze verkopen niet.

Iemand een ander tjiep alternatief? :@
  zondag 17 november 2013 @ 11:52:40 #234
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133338449
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 11:29 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Duurt zo lang, 3-5 werkdagen :(
Is dat hoe jullie het doen? Of is er een snellere manier (naast bitonic dan...)
Welkom bij de achterkant van de hype train.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133338575
Nou heb alles verkocht op de all time high! Toch $100 winst.

Nu wachten tot de boel weer wat zakt en dan koop ik weer in.
pi_133338988
$455 op btc-e!
pi_133339128
Is realgg.nl betrouwbaar?
pi_133339168
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 09:57 schreef Jace_TBL het volgende:
Die $500 wall op MtGox was daarstraks nog meer dan 2.5k BTC. Nu al half weg, nog voordat men is begonnen met slopen ^O^
aaand it's gone!
pi_133339183
quote:
10s.gif Op zondag 17 november 2013 12:35 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

aaand it's gone!
Is realgg betrouwbaar?
pi_133339461
quote:
10s.gif Op zondag 17 november 2013 12:35 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

aaand it's gone!
Ging wel snel inderdaad!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133339884
Wanneer is de uitspraak van het senaat te wachten (globaal tijdstip). Dan ga ik namelijk nowcaste. Benieuwd wat de uitspraak voor LC gaat betekenen.

Is er trouwens een exchange voor LC, waar je kan instellen dat je LC koopt bij een zelf ingevoerde koerswaarde?
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133340070
waar the fuck kan ik btc kopen met ideal
niemand heeft het op voorraad, zelfs bitonic niet wtf
  zondag 17 november 2013 @ 13:12:50 #243
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133340084
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:03 schreef flesjewater88 het volgende:
Wanneer is de uitspraak van het senaat te wachten (globaal tijdstip). Dan ga ik namelijk nowcaste. Benieuwd wat de uitspraak voor LC gaat betekenen.

Is er trouwens een exchange voor LC, waar je kan instellen dat je LC koopt bij een zelf ingevoerde koerswaarde?
Zo uit mijn hoofd ergens van maandag op dinsdag net voor middernacht. En BTC-e
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133340089
godver wat ben ik een kk mongool, aantal weken geleden wou ik nog bitcoins kopen (waren toen rond de 140 euro), niet gedaan

Jezus jezus...
  zondag 17 november 2013 @ 13:14:06 #245
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_133340116
Ik had toch echt een crash verwacht in de afgelopen week, vooralsnog gaat het nog steeds als een raket omhoog.

Ik had een paar maanden terug nog een hevige discussie om voor een paar 1000 euro btc te kopen. Dat vond ze niet zo goed plan, uiteindelijk 1 btc gekocht voor 100 euro. Had ik het maar gedaan...

Van die 1 btc 0,5 verkloot met daytraden. Alles wat ik nu in btc laat ik voor een paar jaar staan.
pi_133340144
btc-e lagged bij mij neeeeeee
pi_133340169
doet btc-e het bij jullie ?!
pi_133340199
btc-e.com crash !!!!
  zondag 17 november 2013 @ 13:18:19 #249
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133340207
/mute

tevens hebben wij onze betaling nog niet ontvangen van 0,1 btc drheisenberg
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 17 november 2013 @ 13:19:08 #250
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133340223
1N9CvHXfAn3EkBz7BWphGPi6f6M4khe5hp

mag het naartoe.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133340238
btc-e lagged hard
pi_133340328
is btc-e.com bereikbaar voor jullie?!
pi_133340437
Gewoon die kutuser negeren.

Mod, bij deze wil ik een verzoek doen om een topicban te doen. De kutuser verpest al 2 topics op een rij met z'n blaat-posts zonder geduldig in te lezen. Vele waarschuwingen daarover negeert hij.

Ben je met mij eens, quote deze post zodat de modjes een ban-verzoek zullen indienen.
pi_133340531
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 13:28 schreef Robuustheid het volgende:
Gewoon die kutuser negeren.

Mod, bij deze wil ik een verzoek doen om een topicban te doen. De kutuser verpest al 2 topics op een rij met z'n blaat-posts zonder geduldig in te lezen. Vele waarschuwingen daarover negeert hij.

Ben je met mij eens, quote deze post zodat de modjes een ban-verzoek zullen indienen.
Je bent zelf een kutuser.
En ik heb geen een waarschuwing gehad van welke moderator dan ook, dus waarom maak je probleem waar er geen zijn
pi_133340558
Bitcoin could go to millions of dollars! Vanessa Collette interviews Jeff Berwick at the 11th Annual Silver Summit

quote:
VC: Now moving over to Bitcoin- Bitcoin has continued to gain popularity and momentum --what do you think of the popularity it’s been gaining and are you still involved in any way?

JB: I'm definitely involved in terms that I love it… It started in 2009, I heard about it in 2011 and it was about three dollars at that point and I started doing some Bitcoin businesses last year or this year sorry I don't remember exactly but it was around $35 dollars actually when Cyprus happened and it went to two hundred fifty dollars and then it had a draw a major drawback and went down to about fifty dollars per Bitcoin - it's currently as we speak about $210. I believe if Bitcoin continues to have an uptake with the population and continues to be used as a currency it could go to - and I don’t mean to talk about crazy numbers here – but we're talking millions dollars a per Bitcoin.

VC: Wow, that’s quite an increase.

JB: It’s supply and demand and people are starting to realize these paper currencies with just pictures of criminals painted on them and like on the other side there's this pyramid with an all-seeing eye. People are starting to realize they’ve been fooled. We’ve been fooled since 1913 with the Federal Reserve and we really got fooled – I don't mean we but- the people in general- in 1971. And more and more people, especially younger people who are not seeing any of the good sides of government or central banking – seeing all the negative sides - they're born into two hundred fifty thousand dollars’ worth of debt in the US. You want to go to school -which is pointless, it's mostly useless- costs you a hundred thousand dollars. The younger people are starting to realize – there is starting to be an awakening that all this stuff is BS and a lot of people are gravitating towards Bitcoin- especially in places like Argentina where they have capital controls like real capital controls right now- we're going to see it in the US - we're seeing in the US- even in Germany right now, Berlin there's so many places that accept Bitcoin as currency and the central banks are very scared of this but they can't stop it.
Hele interview: http://www.silverseek.com(...)rwick-11th-annual-si
  zondag 17 november 2013 @ 13:34:38 #256
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_133340567
quote:
8s.gif Op zondag 17 november 2013 13:32 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

Je bent zelf een kutuser.
En ik heb geen een waarschuwing gehad van welke moderator dan ook, dus waarom maak je probleem waar er geen zijn
Ga lekker in ONZ spelen knul of leef je uit de op de trollbox op btc-e. Blijf hier gewoon weg.
pi_133340702

:7
pi_133340719
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 13:12 schreef drheisenberg het volgende:
waar the fuck kan ik btc kopen met ideal
niemand heeft het op voorraad, zelfs bitonic niet wtf
Bij mij kun je kopen. Hoeveel wil je er?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133340791
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:34 schreef Tourniquet het volgende:
Bitcoin could go to millions of dollars! Vanessa Collette interviews Jeff Berwick at the 11th Annual Silver Summit

[..]

Hele interview: http://www.silverseek.com(...)rwick-11th-annual-si
In hoeverre hebben zulke berichten/interviews invloed op de waarde van de bitcoin?
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133340855
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:44 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

In hoeverre hebben zulke berichten/interviews invloed op de waarde van de bitcoin?
Zal best meehelpen, vooral als steeds meer high-profile economen/ondernemers bitcoin gaan omarmen.
pi_133340893
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:41 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Bij mij kun je kopen. Hoeveel wil je er?
weet niet ligt eraan of ik korting krijg >:)
pi_133340898
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:47 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Zal best meehelpen, vooral als steeds meer high-profile economen/ondernemers bitcoin gaan omarmen.
Ja, dat zal ook wel een extra "trustfactor" met zich mee brengen..
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133340926
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:44 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

In hoeverre hebben zulke berichten/interviews invloed op de waarde van de bitcoin?
Door dit soort berichten zullen meer mensen bitcoins willen hebben, waardoor de prijs verder omhoog gaat.
Winkels gaan bitcoins accepteren, alleen zal niemand met bitcoins betalen omdat de waarde zo snel stijgt.
Winkels stoppen weer met de bitcoin omdat niemand ermee betaald.
Mensen zien dat ze niks met de bitcoin kunnen doen en zullen alles weer verkopen.

Het zal vast niet zo negatief eindigen, maar ik denk wel dat dit soort berichten een bubble veroorzaken.
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_133340952
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:50 schreef Jegorex het volgende:

[..]

Door dit soort berichten zullen meer mensen bitcoins willen hebben, waardoor de prijs verder omhoog gaat.
Winkels gaan bitcoins accepteren, alleen zal niemand met bitcoins betalen omdat de waarde zo snel stijgt.
Winkels stoppen weer met de bitcoin omdat toch niemand betaald.
Mensen zien dat ze niks met de bitcoin kunnen doen en zullen alles weer verkopen.

Het zal vast niet zo negatief eindigen, maar ik denk wel dat dit soort berichten een bubble veroorzaken.
Uiteindelijk zal er met de bitcoin betaalt moeten worden voor producten, wil het stijgen in waarde en/of stabiliseren .. correct?

vasthouden aan de munt is eigenlijk dodelijk voor de valuta?
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133341067
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 13:49 schreef drheisenberg het volgende:
weet niet ligt eraan of ik korting krijg >:)
Ligt eraan hoeveel je er koopt. Het minimum is 50.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133341082
Jace_TBL, negeer die kutuser toch. :).

Hoe meer aandacht je aan geeft, hoe harder het kind gaat krijsen.
pi_133341085
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:55 schreef Robuustheid het volgende:
Jace_TBL, negeer die kutuser toch. :).
jij ziet deze reactie looplooploop
  † In Memoriam † zondag 17 november 2013 @ 13:56:50 #268
230491 Zith
pls tip
pi_133341108
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 13:49 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

weet niet ligt eraan of ik korting krijg >:)
Je zult juist een premium morten betalen omdat je niet een aantal dagen hoeft te wachten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133341114
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 13:56 schreef Zith het volgende:

[..]

Je zult juist een premium morten betalen omdat je niet een aantal dagen hoeft te wachten.
nee
pi_133341140
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 13:57 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

nee
jawel
  zondag 17 november 2013 @ 13:58:46 #271
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_133341163
Kan een moderator ingrijpen!? Dit topic veranderd steeds meer in een slowchat ONZ topic welke totaal niet AEX waardig is!
pi_133341189
Klaag dan in het Feedback topic in plaats van hier.

Hier lopen klagen wordt het topic niet beter van.
pi_133341212
Uitspraken dat de Bitcoin per stuk miljoenen waard zullen worden vind ik een beetje nergens op gebaseerd. Er zal wel een motivatie achter zitten, vaar vooralsnog moet je Harry en Rita op de lokale markt maar eens vragen of ze interesse hebben om met Bitcoin te betalen.

Vooralsnog is het een manier om je geld ergens in te investeren. Nu de motor goed is gaan draaien is het aan ons, de grote economen en de massamedia om het voor het normale volk toegankelijk te krijgen.

Dat kan nog wel eens heel erg lang gaan duren, daar het vooral een enorm ingewikkeld iets is voor de normale mens.

Overigens ben ik er ergens wel van overtuigd dat het een zelfde shift teweeg zal brengen zoals email heeft gedaan, twintig jaar geleden.
  † In Memoriam † zondag 17 november 2013 @ 14:00:57 #274
230491 Zith
pls tip
pi_133341213
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:50 schreef Jegorex het volgende:

[..]

Door dit soort berichten zullen meer mensen bitcoins willen hebben, waardoor de prijs verder omhoog gaat.
Winkels gaan bitcoins accepteren, alleen zal niemand met bitcoins betalen omdat de waarde zo snel stijgt.
Winkels stoppen weer met de bitcoin omdat niemand ermee betaald.
Mensen zien dat ze niks met de bitcoin kunnen doen en zullen alles weer verkopen.

Het zal vast niet zo negatief eindigen, maar ik denk wel dat dit soort berichten een bubble veroorzaken
het kost bedrijven niets extra's om een btc optie te houden en ze krijgen het geld direct in euros. Er is geen reden voor hun om de optie later weer weg te halen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 17 november 2013 @ 14:01:55 #275
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133341236
Vraagje. In een filmpje van Khan Academy wordt gezegd dat nodes die block chains genereren beloond worden met bitcoins en dat dat minen is. Ik dacht echter dat bitcoins minen op dezelfde manier ging als goud delven: je computer gaat als het ware op zoek naar bitcoins door ingewikkelde berekeningen (die steeds moeilijker worden) uit te voeren en 'vindt' zo nieuwe bitcoins. Zit ik er nou helemaal naast? ;(
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133341257
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 14:01 schreef Faux. het volgende:
Vraagje. In een filmpje van Khan Academy wordt gezegd dat nodes die block chains genereren beloond worden met bitcoins en dat dat minen is. Ik dacht echter dat bitcoins minen op dezelfde manier ging als goud delven: je computer gaat als het ware op zoek naar bitcoins door ingewikkelde berekeningen (die steeds moeilijker worden) uit te voeren en 'vindt' zo nieuwe bitcoins. Zit ik er nou helemaal naast? ;(
Beide zijn een andere uitleg of interpretatie van hetzelfde proces.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 17 november 2013 @ 14:05:00 #278
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133341302
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:02 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Beide zijn een andere uitleg of interpretatie van hetzelfde proces.
Kan je dat toelichten? :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133341322
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:00 schreef Faazz het volgende:
Uitspraken dat de Bitcoin per stuk miljoenen waard zullen worden vind ik een beetje nergens op gebaseerd. Er zal wel een motivatie achter zitten, vaar vooralsnog moet je Harry en Rita op de lokale markt maar eens vragen of ze interesse hebben om met Bitcoin te betalen.
Ja, nu ja. Moest je in 1979 eens vragen of ze interesse hadden om met PIN te betalen, of begin jaren 90 of ze een email adres wilden, en online dingen kopen.

Kun je nagaan, als dit gedurende de komende 5-10 jaar aanslaat en de Bitcoin-economie wordt 1000× of 10.000× zo groot als nu.

Daar komen dat soort uitspraken dus vandaan, de gigantische potentie die Bitcoin heeft als nieuwe revolutionaire techniek, en de revolutie die het teweeg kan brengen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133341326
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:00 schreef Faazz het volgende:
Uitspraken dat de Bitcoin per stuk miljoenen waard zullen worden vind ik een beetje nergens op gebaseerd. Er zal wel een motivatie achter zitten, vaar vooralsnog moet je Harry en Rita op de lokale markt maar eens vragen of ze interesse hebben om met Bitcoin te betalen.

Vooralsnog is het een manier om je geld ergens in te investeren. Nu de motor goed is gaan draaien is het aan ons, de grote economen en de massamedia om het voor het normale volk toegankelijk te krijgen.

Dat kan nog wel eens heel erg lang gaan duren, daar het vooral een enorm ingewikkeld iets is voor de normale mens.

Overigens ben ik er ergens wel van overtuigd dat het een zelfde shift teweeg zal brengen zoals email heeft gedaan, twintig jaar geleden.
Eens, maar niemand zegt dat die $1M volgend jaar al bereikt wordt he, we zitten nog maar net in de startup-fase. Kan zomaar nog 10-20 jaar duren voor het echt gaat doorbreken. Er zal dan nog heel wat moeten gebeuren om het betalen echt makkelijk en simpel te maken voor "Harry en Rita". ;)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 17 november 2013 @ 14:07:23 #281
862 Arcee
Look closer
pi_133341349
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:06 schreef Jace_TBL het volgende:
Ja, nu ja. Moest je in 1979 eens vragen of ze interesse hadden om met PIN te betalen, of begin jaren 90 of ze een email adres wilden, en online dingen kopen.
Of dit:

  zondag 17 november 2013 @ 14:07:40 #282
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133341357
gristus die btc-e :r
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133341363
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 14:01 schreef Faux. het volgende:
Vraagje. In een filmpje van Khan Academy wordt gezegd dat nodes die block chains genereren beloond worden met bitcoins en dat dat minen is. Ik dacht echter dat bitcoins minen op dezelfde manier ging als goud delven: je computer gaat als het ware op zoek naar bitcoins door ingewikkelde berekeningen (die steeds moeilijker worden) uit te voeren en 'vindt' zo nieuwe bitcoins. Zit ik er nou helemaal naast? ;(
  zondag 17 november 2013 @ 14:10:13 #284
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133341405
Kleine daling. Voor de mensen die nog wat willen kopen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 17 november 2013 @ 14:12:56 #285
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133341471
Krijgen we weer een flinke daling net als vorige week zondag?
  zondag 17 november 2013 @ 14:13:05 #286
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133341475
quote:
7s.gif Op zondag 17 november 2013 14:07 schreef Arcee het volgende:

[..]

Of dit:

Als bitcoin wat bekender wordt kan je zo mischien ook mensen gaan interviewen of ze bitcoin gebruiken. Kan je mischien over 15 jaar ook lachen als je het terug kijkt :D wie weet
  zondag 17 november 2013 @ 14:13:54 #287
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133341498
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 14:12 schreef tuut-chips het volgende:
Krijgen we weer een flinke daling net als vorige week zondag?
hope so
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 17 november 2013 @ 14:15:12 #288
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133341529


[ Bericht 76% gewijzigd door SosuaCafe op 17-11-2013 14:17:41 ]
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133341641
quote:
99s.gif Op zondag 17 november 2013 14:10 schreef SosuaCafe het volgende:
Kleine daling. Voor de mensen die nog wat willen kopen.
Thanks, heb alvast wat bijgekocht voor m'n pizza vanavond. :P :9
pi_133341666
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 14:05 schreef Faux. het volgende:
Kan je dat toelichten? :)
Dat "vinden" van nieuwe bitcoins is een beetje een metafoor, een versimpelde interpretatie om het praktisch te benaderen.

Bitcoin transacties worden cryptografisch verzegeld doordat een miner ze in een block vastlegt en daarmee de geldigheid bevestigt. Iets is pas een geldig block als het aan bepaalde voorwaarden voldoet (de hash van een block moet beginnen met een aantal nullen). Het kost het nodige rekenwerk (d.w.z. brute force zoeken) om een geldig block te generen. Hierdoor kan niet zomaar iedereen random data verzinnen en beweren dat dat het volgende block is.

Nieuwe bitcoins ontstaan doordat een miner, naast alle transacties die hij in zijn block bevestigt, 1 extra transactie mag opnemen van 25 BTC "uit het niets" + de fees van alle andere transacties naar zijn eigen adres. Dit is de "beloning". Zodra een miner een block vindt, communiceert hij dit naar andere nodes van het netwerk, die zien dat het klopt, en die gaan dan vanaf dat volgende block verder zoeken.

Technische gezien bestaat een block uit een hash van het vorige block (zodat het zeker is dat dit nieuwe block daarop volgt) + een rijtje transacties + een random getal (de 'nonce'). Waar een miner naar op zoek is, is een nonce zodanig dat de hash van het nieuwe block voldoet aan de "begint met zoveel nullen" eis (hoeveel nullen hangt af van de huidige difficulty, en dat hangt weer af van de totale rekenkracht van het netwerk, dus hoeveel mensen op dat moment tegelijk minen).

Omschrijvingen als "een miner lost cryptografische problemen of algoritmes op" zijn dus bullshit. Hij zoekt gewoon d.m.w. brute force naar een random getal (nonce) totdat hij er toevallig eentje vindt zodat er een hash uit komt die voldoet aan de difficulty-eis. Dat maakt het block geldig. Hij vindt ook geen nieuwe bitcoins, hij vindt gewoon een zinloos getal wat zijn block (waarin hij 25 BTC uit het niets + de tx fees aan zichzelf transfert) geldig maakt.

Realiseer je dat dat hele minen gewoon een kunstmatig verzonnen proces is, om de uitgifte van nieuwe bitcoins en het controleren/bevestigen van transacties gedecentraliseerd te organiseren. Die blockchain is een slimme constructie om wereldwijde consensus over iets te krijgen zonder afhankelijk te zijn van 1 centraal punt of autoriteit.

[ Bericht 10% gewijzigd door Jace_TBL op 17-11-2013 14:30:04 ]
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133341911
$500 gehit op gox.
జ్ఞ‌ా
  zondag 17 november 2013 @ 14:34:25 #292
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133341977
Ik ga panic sellen nu, 1000 dollar winst in een weekje tijd :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133341988
quote:
10s.gif Op zondag 17 november 2013 14:34 schreef Scorpie het volgende:
Ik ga panic sellen nu, 1000 dollar winst in een weekje tijd :D
Chickenshit.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 17 november 2013 @ 14:36:41 #294
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133342030
Ben best benieuwd naar morgen.

Poll: De koers gaat morgen...
To ze moon!
Down ze drain.
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133342057
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:20 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Thanks, heb alvast wat bijgekocht voor m'n pizza vanavond. :P :9
Kleine hoeveelheid voor $459.79 gekocht, koers staat nu alweer op $468.80.

Dat wordt zelfs een pizza met korting. :9 (als er geen nieuwe daling komt :@ )
pi_133342068
quote:
99s.gif Op zondag 17 november 2013 14:36 schreef SosuaCafe het volgende:
Ben best benieuwd naar morgen.

Poll: De koers gaat morgen...
To ze moon!
Down ze drain.
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
  zondag 17 november 2013 @ 14:39:46 #297
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133342103
Morgenochtend hitten we 800 dollar. Word.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133342112
quote:
6s.gif Op zondag 17 november 2013 14:39 schreef Scorpie het volgende:
Morgenochtend hitten we 800 dollar. Word.
MS WORD YO.
జ్ఞ‌ా
pi_133342132
Echt balen man. Ik weet nog zo dat ik ze kon kopen voor heel weinig geld. Had ik toen maar ingeslagen, maar goed. Het is altijd zo makkelijk praten achteraf. :')
pi_133342150
quote:
99s.gif Op zondag 17 november 2013 14:36 schreef SosuaCafe het volgende:
Ben best benieuwd naar morgen.
Vanwege de US Senaat? Of gewoon random, vanwege de hectische tijd?

quote:
Poll: De koers gaat morgen...
Hoe hoog ligt ze moon, boven de $666?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133342166
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 14:42 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Vanwege de US Senaat? Of gewoon random, vanwege de hectische tijd?

[..]

Hoe hoog ligt ze moon, boven de $666?
666 })
జ్ఞ‌ా
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')