abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_133052440
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 18:34 schreef TAV74 het volgende:

[..]

Als hij echt van je houdt laat hij het ook minimaal een keer mislukken :{w
Zou jij voor mij wel doen he.. wel meer dan 1x zelfs :+ *)
pi_133052506
:P
Ik kan gewoon niet zo goed koken/bakken.
Wil te snel, te makkelijk hop hop :D
pi_133052551
Wil ik die kutsoesjes vullen heb ik de spuitbus ipv in de koelkast in de vriezer gezet.
Verder gaat het goed hoor 8)7
pi_133052598
Rustig blijven B :D :*
  vrijdag 8 november 2013 @ 19:04:04 #155
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_133053377
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 18:34 schreef TAV74 het volgende:

Als hij echt van je houdt laat hij het ook minimaal een keer mislukken :{w
Er waren al genoeg boter en eieren weggeflikkerd, dus ik doe het gewoon in 1x goed. :@
Nu alvast een slasoep aan het brouwen voor morgen.

B. had gewoon haar dag niet zo. :*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
pi_133053482
B is dan misschien niet de beste kok van jullie 2, maar wel de liefste :6 :*
pi_133053546
Sjonge B. toch :*

Kan ik ook doen...in de vriezer ipv de koelkast |:(
pi_133053588
Achgut. Net twee konijntjes op de parkeerplaats van ons kantoor (middenop een industrieterrein)!

Gisteren poezen op bezoek in de tuin, vandaag konijnen bij mijn werk, zou me er haast een deerne uit een Disney-film bij voelen. Straks even buiten zingen met mijn wijsvinger uitgestoken, misschien komt er een vogeltje op zitten *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_133053636
Ik vind soesjes ook lastig! Vaker oefenen, denk ik.

(nog driekwart jaar tot eerstvolgende Heel Holland Bakt :+ )
Let me see you stripped down to the bone
pi_133053641
Sneeuwlotte :D O+
pi_133053655
Soesjes. O+
pi_133055749
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 19:10 schreef minilot het volgende:
Ik vind soesjes ook lastig! Vaker oefenen, denk ik.

(nog driekwart jaar tot eerstvolgende Heel Holland Bakt :+ )
Je gaat meedoen? :+
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_133056460
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 17:12 schreef borisz het volgende:
finocchio
Eh... Naar mijn weten betekent dit 'homo' in het Italiaans _O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 8 november 2013 @ 20:18:30 #164
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133056529
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Eh... Naar mijn weten betekent dit 'homo' in het Italiaans _O-
oh :P

Het is ook een
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 8 november 2013 @ 20:29:37 #165
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_133057042
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:18 schreef borisz het volgende:

Het is ook een
[ afbeelding ]
Die zit morgen ook als 1 van de 3 groentes bij het eten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 8 november 2013 @ 21:08:28 #166
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133059102
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:29 schreef golfer het volgende:

[..]

Die zit morgen ook als 1 van de 3 groentes bij het eten.
Een groente die ik heb dit jaar meer heb leren waarderen. :Y Venkel gebruikt in salades tot wokmaaltijden en vispakketjes.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 8 november 2013 @ 21:11:30 #167
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_133059257
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 21:08 schreef borisz het volgende:

Een groente die ik heb dit jaar meer heb leren waarderen. :Y Venkel gebruikt in salades tot wokmaaltijden en vispakketjes.
Ik rooster hem, samen met winterpeen, ui en knof en veel kruiden in de oven. Geeft een lekkere anijsachtige smaak.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
pi_133060924
Venkel :9 heerlijk en veelzijdig.
pi_133061345
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Eh... Naar mijn weten betekent dit 'homo' in het Italiaans _O-
Dat klopt. Maar het is ook het Italiaanse woord voor venkel. En mannelijke homofiel.
pi_133071214
Vraagje...wat is er bijzonder aan Nederlandse basterdsuiker?
Is dat niet bekend over de grens :?
http://www.nu.nl/binnenla(...)ermde-eu-status.html

/ :z
pi_133072188
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 01:58 schreef AnneX het volgende:
Vraagje...wat is er bijzonder aan Nederlandse basterdsuiker?
Is dat niet bekend over de grens :?
http://www.nu.nl/binnenla(...)ermde-eu-status.html

/ :z
Ik kon het in de UK niet vinden zoals wij het hebben.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 9 november 2013 @ 08:27:50 #172
3878 Vork
Manisch creatief
pi_133072490
Basterdsuiker is een mengsel van kristalsuiker en invertsuiker, is daardoor vochtiger en beter te gebruiken als je wil dat je bakwaren minder snel uitdrogen.
pi_133072507
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 08:27 schreef Vork het volgende:
Basterdsuiker is een mengsel van kristalsuiker en invertsuiker, is daardoor vochtiger en beter te gebruiken als je wil dat je bakwaren minder snel uitdrogen.
Weer wat geleerd! Wat is invertsuiker eigenlijk?
  zaterdag 9 november 2013 @ 08:41:46 #174
3878 Vork
Manisch creatief
pi_133072579
Suiker bestaat uit een glucose- en een fructosemolecuul die onder een bepaalde hoek met elkaar verbonden zijn. Invertsuiker is zegmaar het zelfde, maar dan in spiegelbeeld (heel kort door de bocht). Dat heeft andere eigenschappen tot gevolg. Het is iets zoeter en vochter. In de industrie gebruiken ze het veel.
pi_133072824
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 06:44 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik kon het in de UK niet vinden zoals wij het hebben.
Hé, dank to Vork ! w/

Kayotic Kitchen gebruikt graag en vaak donkerbruine "sugar" (zoals in het laatste recept ook weer) .
Kennen hullie dat wél?

Goeiemorgen !
pi_133073131
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 09:21 schreef AnneX het volgende:

[..]

Hé, dank to Vork ! w/

Kayotic Kitchen gebruikt graag en vaak donkerbruine "sugar" (zoals in het laatste recept ook weer) .
Kennen hullie dat wél?

Goeiemorgen !
Ik gebruik meestal donkerbruine basterdsuiker als ik dat voorbij zie komen :)

Goedemorgen trouwens allen! Vandaag eens proberen mijn werkkamer af te ronden.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_133073237
Oh O+ de laatste was geen kwaliteitspost o|O

Op de foto's van Kay herken ik de ons bekende basterdsuiker.
In haar engelstalige recepten schrijft de nederlandse Kay over "brown sugar".

Van Vork en Isa ( en nu.nl) begrijp ik dat basterdsuiker typisch nedl. Is.

Mijn vraag is, of men in Engeland / buitenland wél bruine ! Suiker kent dan ?

Moblo? Jäger ? Isa? Ross ? Sch.dochter Bluezz ? w/
pi_133073251
Niét proberen P. ! gaan doen !

En morgen is er weer een dag. w/
In ieder geval heb je de VvE door een hectisch jaar gedragen _O_
pi_133073289
ja, bruine suiker kent men hier wel. Maar, smaakt en ruikt anders dan basterdsuiker. Ik neem vaak een aantal pakken basterdsuiker mee uit Nederland, lekker! HIer koop ik farin suiker, dat gekleurd is met een suikersiroop.
  zaterdag 9 november 2013 @ 10:08:43 #180
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_133073322
Waarschijnlijk meer melasse erin gemixt :)
Confidence through competence
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')