Ja ik moet ze nog ff van de camera trekken, de hakers uit het haaktopic zitten er ook nog op te wachtenquote:
Azijn van maken?quote:Op vrijdag 8 november 2013 16:56 schreef PdeHoog het volgende:
Iemand een briljant plan wat ik met flessen wijn kan doen die toch echt al een aantal jaar in de kast liggenVan die kerstpakketten-meuk en zo
Zijn ze nog ergens voor te gebruiken of open maken en door de afvoer heen
Dat wordt een gezellige boel vanavondquote:Op vrijdag 8 november 2013 16:58 schreef Sunnythesun het volgende:
Open maken, even ruiken/proeven en dan in een stoofpot mikken?? Dat zou ik doen
Ik heb best veel flessen en zoveel azijn gebruik ik nietquote:
Of een grote pan bolognesesaus. Mag ook wijn inquote:Op vrijdag 8 november 2013 17:08 schreef Sunnythesun het volgende:
Hoeft toch ook niet allemaal in 1x op? Je eet gewoon de rest van de maand cocq au vin en boeuf bourignon.. goed plan toch![]()
quote:Op vrijdag 8 november 2013 17:08 schreef Sunnythesun het volgende:
Hoeft toch ook niet allemaal in 1x op? Je eet gewoon de rest van de maand cocq au vin en boeuf bourignon.. goed plan toch![]()
Voor de variatie een goed idee jaquote:Op vrijdag 8 november 2013 17:09 schreef borisz het volgende:
[..]
Of een grote pan bolognesesaus. Mag ook wijn in
Naborstquote:Op vrijdag 8 november 2013 17:13 schreef Sunnythesun het volgende:
Als je toch naar de Makro gaat Pee, probeer dan of ze naborst aan één stuk hebben liggen. Aanbraden, fles wijn er over en 4 uur laten pruttelen...
Rundvlees, stoofvlees. Borststuk. De Sligro had het helaas niet liggen voor me, maar wel een stuk voor me afgesneden wat er vlak bij zit. Als het maar lekker lang kan stoven was mijn eisquote:Op vrijdag 8 november 2013 17:14 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
NaborstWat moet ik me daar bij voorstellen?
Denk niet dat de Makro dat heeft, maar ik zal morgen eens checken! Zo nog een rondje IKEA. De voorraad-indicatie zegt dat ze alles hebben wat ik wil dus met een beetje geluk een vluggertjequote:Op vrijdag 8 november 2013 17:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Rundvlees, stoofvlees. Borststuk. De Sligro had het helaas niet liggen voor me, maar wel een stuk voor me afgesneden wat er vlak bij zit. Als het maar lekker lang kan stoven was mijn eis
Dat is niet zo natuurlijk hoorquote:Op vrijdag 8 november 2013 17:23 schreef AnneX het volgende:
Sooo, ik zitmet een droge witte (wijn) en handje noten.
Mn.X is een middagje mantelzorgen en ik een middagje huishouden en
boskippen.![]()
In de mail kwam een nieuw recept van Kay binnenwaaien...die staat op
http://www.kayotic.nl/blog/bb-r-suri-style
En natuurlijk giet je rode wijn in de stoofpotten P.!
quote:Op vrijdag 8 november 2013 18:28 schreef Bluezz het volgende:
Maak ik 3X soesjes die mislukken.
Gaat golfer het proberen, prachtig gerezen soesjes
Als hij echt van je houdt laat hij het ook minimaal een keer mislukkenquote:Op vrijdag 8 november 2013 18:28 schreef Bluezz het volgende:
Maak ik 3X soesjes die mislukken.
Gaat golfer het proberen, prachtig gerezen soesjes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |