Wat ziet dat er gezellig uitquote:Op zondag 9 maart 2014 10:13 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Mini hamburger broodjes! Ze waren ze leuk
Wat een prachtige broden bak jijquote:Op zaterdag 15 maart 2014 16:55 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Wat ziet dat er gezellig uit
Een beetje van mijn meest recente batch:
[ afbeelding ]
Meer brood.
Recept? Voor de n00bsquote:Op zondag 16 maart 2014 23:39 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Mijn brood had de afgelopen week ook 3 dagen in de koelkast gestaan. 3 keer gekneed. Was bedoeld voor pizza's maar had na 5 pizza's niet genorg saus meer en aangezien ik een kilo meel had gebruikt was er nog over voor een echt brood.
Smaakte net als stokbrood met 70% vocht een lekker luchtig brood.
Vanwaar je keuze voor karnemelk?quote:Op zaterdag 22 maart 2014 22:04 schreef Bluezz het volgende:
Mijn eerste zelfgebakken volkoren speltbroodje uit de oven.
Meel vd molen en gebakken met karnemelk ipv water
Smaakt goed, goed gelukt voor de 1e keer!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dank! Maximus heeft mij ooit een desembasis opgestuurd, die gebruik ik nog altijd.quote:Op woensdag 26 maart 2014 18:26 schreef pmponer het volgende:
ar wat kan lezen en zelf wat kan expirimenteren. Want dat brood van LeeHarveyOswald ziet er uitmuntend uit!
Wel zout, maar in een later stadium toevoegen. 1 dag voorrijs, zonder zout. Dag erna zout erbij (10 gram), Geen suiker, geen boter.quote:Op dinsdag 1 april 2014 13:48 schreef steef123123 het volgende:
dus geen zout, geen boter en maar een half zakje gist:
150 gram bloem
350 gram volkoren meel
3,5 gram droge gist
350 gram lauw warm water
1 theelepel zout
geen theelepel suiker
geen boter
Elke keer als ik je broden voorbij zie komen, krijg ik spontaan honger, wat zien ze er altijd goed uit! En dan baal ik elke keer weer een beetje extra met mijn combi-magnetron welke niet fijn werkt met broodquote:Op zaterdag 29 maart 2014 22:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En mijn brood is tegenwoordig op Facebook te liken
Neem een kleine gietijzeren pan. Die zal de warmte vasthouden, waardoor je een stabielere stralingswarmte hebt + meer (Warme) massa in de relatief kleine oven.quote:Op dinsdag 1 april 2014 16:15 schreef Holyme het volgende:
[..]
Elke keer als ik je broden voorbij zie komen, krijg ik spontaan honger, wat zien ze er altijd goed uit! En dan baal ik elke keer weer een beetje extra met mijn combi-magnetron welke niet fijn werkt met brood
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |