Wat een vreselijke titel is dat zeg!quote:Op dinsdag 20 januari 2015 20:32 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
Deze komt morgen hopelijk binnen.
belgen he....quote:Op woensdag 21 januari 2015 19:46 schreef Molo het volgende:
Wel rare foto compositie zeg
Duim in de schaal met eten, en die schaal op een vuurkorf?
Dat zegt idd genoegquote:Op donderdag 22 januari 2015 12:26 schreef EDMAN- het volgende:
En het is de vrouw van Paul Jambers, dat verklaart óók een hoop. Die serie behoort wel tot de best verkochte kookboeken van België. Voor zo'n bourgondisch land wil dat best iets zeggen. Gisteren ook weer een prima recept uit klaargemaakt
Hij is binnenquote:Op vrijdag 16 januari 2015 09:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Mevrouw Kennedy is in de jaren 50 door mexico aan het reizen gegaan en heeft zeer veel omderzoek gedaan naar de lokale en regionale Mexicaanse keuken voordat Mexico veranderde waarbij men toegang kreeg tot westerse producten en de regionale keuken sterk veranderde.
Ze wordt hiervoor in Mexico trouwens zeer dankbaar behandeld. Haar research notities liggen in een uni aldaar en worden gedigitaliseerd. Ze verzamelde niet alleen recepten maar ook allerlei culturele zaken aan eten gerelateerd.
vind het meeste niet mooie hipster foto's... En de teksten komen ook van een "duur" communicatie bureau.... Maar sommige recepten lijken me prima te kanenquote:Op donderdag 22 januari 2015 15:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat zegt idd genoeg
Zij laat een paar fotos maken, redactie zet boek in elkaar, ze doet een paar talkshows en weer een bestseller
Ze zegt zelf (yeah i know) heel het boek zelf geproduceerd te hebben t/m de foto's aan toe. Paultje staat er ook vaak inquote:Op donderdag 22 januari 2015 15:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat zegt idd genoeg
Zij laat een paar fotos maken, redactie zet boek in elkaar, ze doet een paar talkshows en weer een bestseller
Dat ze de producent is, geloof ik.quote:Op donderdag 22 januari 2015 15:51 schreef EDMAN- het volgende:
[..]
Ze zegt zelf (yeah i know) heel het boek zelf geproduceerd te hebben t/m de foto's aan toe. Paultje staat er ook vaak in. Maar ff los daarvan: het is echt een fijn, goed boek met veel koolhydraat arme recepten. Ben zelf al een paar kilo kwijt sinds ik deze recepten probeer samen met wat extra sporten
Ja, ontzettend vaak. Maar ik maak vooral vaak gebruik van de concepten en technieken van het boek. de echte gerechten bewaar ik vaak voor pasen, kerst of verjaardag ivm het vele werk (maar wel de spectaculaire resultaten).quote:Op zaterdag 17 januari 2015 10:26 schreef Molo het volgende:
Die boeken en die covers
I wantz them allllll!!!
HIM, bevalt je modernist cuisine nog steeds? Kook je er vaak dingen uit en/of gebruik je technieken vaak?
Nu nog een importeur van mexicaanse ingredienten vinden..quote:
WEBSITE: www.mexicaansewinkel.nlquote:Op vrijdag 30 januari 2015 10:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Nu nog een importeur van mexicaanse ingredienten vinden..
Chayote, sal de Gusano...
Dank je, zal eens kijken of zij deze exoten hebbenquote:Op vrijdag 30 januari 2015 11:37 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
WEBSITE: www.mexicaansewinkel.nl
E-MAIL: info@mexicaansewinkel.nl
Ze hadden een snelle levering en belden zelfs even of mij de dag van levering goed uitkwam.
Die staat al zo erg lang op mijn verlanglijstje maar ik vrees dat ik er echt heel weinig uit zal koken en ik wil nog zoveel andere boeken van welke ik weet dat ik er ook echt uit zal koken.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 09:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Claudia Roden schreef waarschijnlijk het best onderzochte werk naar de joodse keuken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |