Quesadilla?quote:Op woensdag 9 oktober 2013 17:41 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Wat is dat voor lekkers in de op?
ot; witlof. Dochterlief nasi.
Een paar uur geleden, curry worstquote:Op woensdag 9 oktober 2013 19:38 schreef MangoLotion het volgende:
De dag begon goed maar naarmate naarmate het vorderde werd mijn eetpatroon trashier
Ontbijt: groene thee met biologische kwark, stukjes peer en bananaan, kaneel en omega 3 mix
Lunch: minestrone soep uit blik
Tussendoor: toffifee, cinnamon rol en de pumpkin spice latte van Starbucks.
Diner: KFC
Nu: toffifee
Gaat goed hier
Confit?quote:Op donderdag 10 oktober 2013 15:40 schreef golfer het volgende:
Op lage temperatuur langzaam in olie gegaarde kabeljauwhaas, gebakken krieltjes en een salade van komkommer en ui met sesamzaad en pijnboompitten.
Ja... hoe en wat en alles!quote:
Hihi, pommodori pestoquote:Op donderdag 10 oktober 2013 20:28 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja... hoe en wat en alles!
Dit is info van vanavond eten we aardappelen...
Dan kom ik er zo aanquote:Op donderdag 10 oktober 2013 14:42 schreef habitue het volgende:
stoofpot staat op het vuur van runderwang, met bleekselderij, wortel, ui, goede syrah en kalfsfond. Verder nog verse kruiden ed.
Belt net de persoon met wie ik het zou opeten af!![]()
Da's nieuw of niet? Daar kwam de beeb laatst ook ineens mee aanzetten.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 11:25 schreef Muck het volgende:
[..]
Dan kom ik er zo aan![]()
OT: [ afbeelding ]
Oeh, lekker. Goed idee. Als ik thuis eet, wordt dat 'm.quote:
Het werd de bloemkool met goulash en gekookte aardappelen. En als 'toetje' wat perzik en mandarijn.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 11:57 schreef Anne het volgende:
[..]
Oeh, lekker. Goed idee. Als ik thuis eet, wordt dat 'm.
Als ik bij mijn ouders eet wordt het bloemige kool.
Snap ik, klinkt geweldig!quote:
Dat is zoooo erg lekker! Ook een keer gemaakt op mijn werk.quote:
Op zaterdag 12
oktober 2013 13:56 schreef
minilot het
volgende:
Na een week met stamppot rauwe andijvie en hutspot vandaag even geen
behoefte aan Hollandse pot. We eten vandaag bastilla!
Voor wie het niet kent: het is een kruidige Marrokaanse hartige taart
met een flink zoet element erin.![]()
Vanmorgen al mee begonnen: kippendijen (helaas geen duif) gestoofd in
boter met uien, hete groene peper, kaneel, ras-el-haout, saffraan,
gember, zeezout en wat bouillon. Kip eruit zodra gaar, vocht ingekookt
en daarna gemengd met met fijngesneden bos peterselie, bos koriander,
sap van een halve citroen en een lepeltje oranjebloesemwater. Een stel
eieren erdoor, kip in stukje getrokken en door de prut gemengd.
Dat gaat vanavond samen met een zoet en knapperig mengsel van amandelen,
suiker en kaneel in filodeeg (eigenlijk warqa/brik, maar dat heb ik
even niet), en dan nog even de hete oven in.![]()
Wat het maar alvast avond!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |