Is in DE moeilijker dan in NL. Daar heb je bij lunchzaakjes alleen houdbare en vind je alleen verse bij grote supermarkten. Dat betreft doet NL het toch wel beter.quote:Op zaterdag 28 september 2013 09:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is in NL en D ook steeds moeilijker, langer houdbaar is het vrijwel allemaal en heeft een smaak bijna net zo erg als UHT
Wat ik bedoel is dat de meeste melk in de Nederlandse supermarkten niet verse melk is, gewoon gepasteuriseerd, maar langer houdbaar tegenwoordig, wekenlang, en naar UHT smaaktquote:Op zaterdag 28 september 2013 10:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is in DE moeilijker dan in NL. Daar heb je bij lunchzaakjes alleen houdbare en vind je alleen verse bij grote supermarkten. Dat betreft doet NL het toch wel beter.
Digrosquote:Op zaterdag 28 september 2013 12:53 schreef Bienelientjee het volgende:
Croissantjes zijn deze week 9 centHeel slecht! Dus net lekker twee grote croissantjes bij de lunch op.
Wow gaaf hoor, succes!quote:Op zaterdag 28 september 2013 15:31 schreef NutKees het volgende:
Straks dineetje, ik begin al langzaam voor te bereiden:
-Scampi's met Haricots Verts en een sliertje pasta met pesto Genovese. Wijn: Sauvignon Blanc
-Lasagne al Forno en een eenvoudige salade. Wijn: Chianti Classico
-Vers vanille ijs met Sabayon en aardbeien
-Espresso en een glaasje Frangelico of Sheridan's
Zin in!
Was lekker, tot ze met die langer houdbaar bewerking begonnen een paar jaar terug. Dronk vroeger veel melk, tegenwoordig niet meerquote:Op zaterdag 28 september 2013 15:19 schreef uniekhoorn het volgende:
Weet het wel Piet
Ben zelf een melkvee houderij dochter.
Maar gepasteuriseerde melk is gewoon ook lekker
Dankje. Het is een groot succes geworden. Ik heb mezelf overtroffen, zelden zo lekker gekookt!quote:Op zaterdag 28 september 2013 16:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wow gaaf hoor, succes!
Ik had een gerookte makreelfiletVnv denk nasi.
Klinkt top, nu heb ik er trek inquote:Op zaterdag 28 september 2013 21:45 schreef NutKees het volgende:
[..]
Dankje. Het is een groot succes geworden. Ik heb mezelf overtroffen, zelden zo lekker gekookt!
quote:Op zondag 29 september 2013 11:48 schreef MangoLotion het volgende:
Ik slurp nu aan mijn 2e halve liter groene thee
Zo meteen ga ik rauwe banaan ijs maken
Het was lekker!quote:Op zondag 29 september 2013 11:52 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
oe bananenijs, dat staat ook op mijn to do lijstje![]()
Nu 2 volkorenboterhammen met Calvé Pindakaas met stukjes nooteen Sinasappelsapje
en een koffie verkeerd (met sojamelk)
Dank voor de tip!quote:Op zondag 29 september 2013 14:04 schreef MangoLotion het volgende:
[..]
[..]
Het was lekker!
Het was een super fluffy mousse/mcflurry geworden.
De bananen waren vrij hard en uit angst om de blender te mollen heb ik er een klein beetje soyamelk bij gedaan.![]()
De volgende keer laat ik de bananen wat ontdooien.
Verder deed ik er kaneel en een klein stukje pure chocolade met nootjes erin.
Het vult ook heel erg, dus ook ideaal als ontbijt.
Tenzij het loempiaatjes ofzo zijn denk ik dat het niet werktquote:Op zondag 29 september 2013 16:43 schreef Anne het volgende:
Ik heb snackies die eigenlijk in de frituur (die we niet hebben) moeten, zojuist in de oven gegooid; eens zien of dat werkt.
Ik heb trek. En het is wel lekker zo onder 't kijken van een filmpje.
Ik heb eerder van die snackies gehad die wel speciaal voor de oven zijn, dus ik ben benieuwd wat het verschil is met exact dezelfde soort snackies, waar op de verpakking staat dat ze niet voor de oven zijn.quote:Op zondag 29 september 2013 16:47 schreef Trusten het volgende:
[..]
Tenzij het loempiaatjes ofzo zijn denk ik dat het niet werkt. Kan je het beter in de koekenpan in een laagje olie bakken
Die zonder peer: [a url=http://nos.nl/artikel/552960-perenijsje-bevat-vrijwel-geen-peer.html]klik[/a]quote:Op zondag 29 september 2013 17:18 schreef minilot het volgende:
Langzaam aan de vriezer en voorraadkast aan het uitmesten, want ik ga over een paar weken verhuizen.
Ik grill straks kabeljauw en erbij maak ik bulghur met koriander, door mezelf ingemaakte rode uien, geroosterde kerstomaten en gepofte knoflook.
Als toetje een Festini-perenijsje.
quote:Op zondag 29 september 2013 18:53 schreef christiman het volgende:
[..]
Die zonder peer: [a href=http://nos.nl/artikel/552960-perenijsje-bevat-vrijwel-geen-peer.html]klik[/a]
Zometeen kipfilet met parmaham en parmezaanse kaas uit de oven, met aardappelkroketjes
Je verwacht het niet he. Straks gaat hij me nog vertellen dat er in die kersensnoepjes van haribo geen echte kersen zitten.quote:Op zondag 29 september 2013 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Oh noes, een perenijsje van unilever bevat nauwelijks peren? Stop de persen!
Niet doen hoor, dat kan ik niet aan!quote:Op zondag 29 september 2013 19:20 schreef habitue het volgende:
[..]
Je verwacht het niet he. Straks gaat hij me nog vertellen dat er in die kersensnoepjes van haribo geen echte kersen zitten.
Eet jij chinesen!quote:Op zondag 29 september 2013 19:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Niet doen hoor, dat kan ik niet aan!
Had een heerlijke kom Chinese tomatensoep met kipfilet en vermicelli, straks een bakje sate met broodjes.
Dat lijkt mij heeeeel erg zoetquote:Op maandag 30 september 2013 12:18 schreef SEMTEX het volgende:
Verse muntthee met drie schepjes stevia.
Valt wel mee, vind ikquote:Op maandag 30 september 2013 12:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat lijkt mij heeeeel erg zoet
Dan is het geen pure stevia, vermoed ikquote:Op maandag 30 september 2013 12:24 schreef SEMTEX het volgende:
[..]
Valt wel mee, vind ikHeb ook wel een longdrinkachtige beker vol met thee.
Ik zag dat er ook maltodextrine inzat, dus dat geloof ik ook niet, neequote:Op maandag 30 september 2013 12:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan is het geen pure stevia, vermoed ik
quote:Op maandag 30 september 2013 13:53 schreef minilot het volgende:
Vandaag opnieuw verder met poging vriezer leeg te krijgen voordat ik verhuis: ik trek momenteel bouillon van twee stukken lamsschouder. Vanavond Vietnamese pho van maken.
En het was lekker ook!quote:
Fijn om weer zelf te koken of heb je stiekem een beetje de pest in?quote:Op maandag 30 september 2013 16:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu een lekkere zure groene vers geplukte appel, twee stuks.
Straks een stuk pure bros en een cola-berenburg.. Nog 1 dag vakantie
Vanavond witlof uit de oven overgoten met een mengsel van ei, melk, kaas, zout, peper, nootmuskaat, daarover plakken achterham , gegratineerd met nog wat kaas.
Daarbij een pasta met olijfolie, verse peterselie en knoflook
Mag ik bij jou komen snacken?quote:Op maandag 30 september 2013 17:47 schreef minilot het volgende:
[..]
En het was lekker ook!![]()
Straks nog wat zelfgemaakte wontons met garnalenvulling uit de vriezer. Ik ga ze frituren en opeten met homemade chilisaus
Betrap mijzelf op zingen en dansen in de keuken maar ik eet liever bij jou , klinkt weer heerlijk!quote:Op maandag 30 september 2013 17:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Fijn om weer zelf te koken of heb je stiekem een beetje de pest in?
quote:Op maandag 30 september 2013 17:54 schreef uniekhoorn het volgende:
Betrap mijzelf op zingen en dansen in de keuken maar ik eet liever bij jou , klinkt weer heerlijk!
Als er ooit weer eens een meet is zal ik met alle liefde voor jullie kokenquote:Op maandag 30 september 2013 17:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Mag ik bij jou komen snacken?
Achgos! Nou ja, denk maar zo: op vrijwel elke maaltijd kun je gewoon een staafmixer zetten.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 09:47 schreef Bienelientjee het volgende:
Moet hier vandaag maar ff niet meelezenVandaag vloeibaar voor mij. Laatste verstandskies eruit!
Dus heb appelmoes, rijstepap en dat soort dingen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |