Is in DE moeilijker dan in NL. Daar heb je bij lunchzaakjes alleen houdbare en vind je alleen verse bij grote supermarkten. Dat betreft doet NL het toch wel beter.quote:Op zaterdag 28 september 2013 09:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is in NL en D ook steeds moeilijker, langer houdbaar is het vrijwel allemaal en heeft een smaak bijna net zo erg als UHT
Wat ik bedoel is dat de meeste melk in de Nederlandse supermarkten niet verse melk is, gewoon gepasteuriseerd, maar langer houdbaar tegenwoordig, wekenlang, en naar UHT smaaktquote:Op zaterdag 28 september 2013 10:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is in DE moeilijker dan in NL. Daar heb je bij lunchzaakjes alleen houdbare en vind je alleen verse bij grote supermarkten. Dat betreft doet NL het toch wel beter.
Digrosquote:Op zaterdag 28 september 2013 12:53 schreef Bienelientjee het volgende:
Croissantjes zijn deze week 9 centHeel slecht! Dus net lekker twee grote croissantjes bij de lunch op.
Wow gaaf hoor, succes!quote:Op zaterdag 28 september 2013 15:31 schreef NutKees het volgende:
Straks dineetje, ik begin al langzaam voor te bereiden:
-Scampi's met Haricots Verts en een sliertje pasta met pesto Genovese. Wijn: Sauvignon Blanc
-Lasagne al Forno en een eenvoudige salade. Wijn: Chianti Classico
-Vers vanille ijs met Sabayon en aardbeien
-Espresso en een glaasje Frangelico of Sheridan's
Zin in!
Was lekker, tot ze met die langer houdbaar bewerking begonnen een paar jaar terug. Dronk vroeger veel melk, tegenwoordig niet meerquote:Op zaterdag 28 september 2013 15:19 schreef uniekhoorn het volgende:
Weet het wel Piet
Ben zelf een melkvee houderij dochter.
Maar gepasteuriseerde melk is gewoon ook lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |