Ja dat dus.quote:Op zondag 29 september 2013 17:37 schreef minilot het volgende:
Al met al Casper, als in je recept 'volkoren bloem' staat kun je met een gerust hartje het volkoren meel van Albert Heijn gebruiken.
Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 29 september 2013 17:17 schreef casper019 het volgende:
[..]
Uitendelijk igster mn 4e poging lukte er 4 te bakken!
heb ze gisteravond gedipt in choco en vanmorgen gevult!
Bedacht me alleen te laat een foto van ze allemaal te maken, maar net voor dat we ze gingen eten toch gauw een foto gemaakt!
[ afbeelding ]
en lekker!!!!!!!
Weet iemand trouwens waar je volkoren BLOEM kan kopen? Heb bij de appie en deen gekeken maar daar heb je allen volkoren meel, of tarwe bloem maar geen volkoren bloem...
cool ben benieuwd naar de fotoo!!quote:Op zondag 29 september 2013 22:19 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zooooo, negen 16cm taartjes gemaakt! Morgen laatste dag op m'n werk en iedereen krijgt een taartje in de vorm van me, kunnen ze thuis ook nog een keer aan me denken
Morgen als ze ingepakt zijn komt er denk ik wel een foto, nu eerst
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?quote:Op maandag 30 september 2013 08:07 schreef Xaryna het volgende:
Ze zien er echt prachtig en heerlijk uit! Kom je bij ons werken?
Wauw!quote:Op maandag 30 september 2013 07:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
3x brownie met kers
3x witte chocolade cheesecake met aarbeiedn en framboos
2x worteltaart
1x frangipane taart
Ja, preciesquote:Op maandag 30 september 2013 08:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?
Mijn custard cake niet zo mooi als die van Dragonberry, maar wel lekker.
[ afbeelding ]
het gaat om de smaak maar je ziet wel mooi lagen zitten!quote:Op maandag 30 september 2013 08:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?
Mijn custard cake niet zo mooi als die van Dragonberry, maar wel lekker.
[ afbeelding ]
wow jij hebt vat hele lieve collegasquote:Op maandag 30 september 2013 07:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
3x brownie met kers
3x witte chocolade cheesecake met aarbeiedn en framboos
2x worteltaart
1x frangipane taart
Was hij lekker? Ik denk dat je de volgende keer nog wat meer suikerlaag kan maken als je m nu niet speculazig/kanelig genoeg vond. is t bij jou ook zo'n lekkere kleefsiwirl geworden? misschien kun je nog iets meer marmeren voor meer effect ofzo...quote:Op zondag 29 september 2013 20:13 schreef kvd het volgende:
Mijn speculaasswirlcake op de kwakz0r manier
(hij ziet er aan de bovenkant donkerder uit dan hij in werkelijkheid is)
[ afbeelding ]
Mjummie!!!!
Hij is heerlijk! En goedgekeurd door anderen.quote:Op maandag 30 september 2013 18:07 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Was hij lekker? Ik denk dat je de volgende keer nog wat meer suikerlaag kan maken als je m nu niet speculazig/kanelig genoeg vond. is t bij jou ook zo'n lekkere kleefsiwirl geworden? misschien kun je nog iets meer marmeren voor meer effect ofzo...
ziet er lekker uit in elk geval. vind t zo tof dat iemand anders mijn brainfart nu ook gemaakt heeft!
Ah ja, ik heb hetelucht. Heb wel de hete lucht uitgezet, maar kan me voorstellen dat t ca 1 uur op 175 graden is in een ander soort oven...quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 09:59 schreef kvd het volgende:
[..]
Hij is heerlijk! En goedgekeurd door anderen.
De cake is niet te nat en niet te droog, de speculaassmaak mag inderdaad wat meer. Was wat voorzichtig met de suiker en kruiden achteraf gezien. Dus volgende keer gaat er inderdaad meer in en zal het marmereffect ook groter worden.
Moet ook even goed kijken naar de temperatuur/tijd enzo, ik nam braaf jouw dingen over, maar mijn gasoventje werkt toch weer anders, dus na 50 minuten 160 graden was het nog echt deeg, ben dus de hoogte ingegaan qua temp ipv naar beneden.
Maar, hij komt hier in mijn receptenboek als kwakz0rs swirlcake!
Jij bedankt! gaat ook weer nieuwe inspiratie geven denk ik. En op een herfstachtige en winterse zondag middag gebakken worden...quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 10:30 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ah ja, ik heb hetelucht. Heb wel de hete lucht uitgezet, maar kan me voorstellen dat t ca 1 uur op 175 graden is in een ander soort oven...
Echt supertof!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |