Ja dat dus.quote:Op zondag 29 september 2013 17:37 schreef minilot het volgende:
Al met al Casper, als in je recept 'volkoren bloem' staat kun je met een gerust hartje het volkoren meel van Albert Heijn gebruiken.
Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 29 september 2013 17:17 schreef casper019 het volgende:
[..]
Uitendelijk igster mn 4e poging lukte er 4 te bakken!
heb ze gisteravond gedipt in choco en vanmorgen gevult!
Bedacht me alleen te laat een foto van ze allemaal te maken, maar net voor dat we ze gingen eten toch gauw een foto gemaakt!
[ afbeelding ]
en lekker!!!!!!!
Weet iemand trouwens waar je volkoren BLOEM kan kopen? Heb bij de appie en deen gekeken maar daar heb je allen volkoren meel, of tarwe bloem maar geen volkoren bloem...
cool ben benieuwd naar de fotoo!!quote:Op zondag 29 september 2013 22:19 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zooooo, negen 16cm taartjes gemaakt! Morgen laatste dag op m'n werk en iedereen krijgt een taartje in de vorm van me, kunnen ze thuis ook nog een keer aan me denken
Morgen als ze ingepakt zijn komt er denk ik wel een foto, nu eerst
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?quote:Op maandag 30 september 2013 08:07 schreef Xaryna het volgende:
Ze zien er echt prachtig en heerlijk uit! Kom je bij ons werken?
Wauw!quote:Op maandag 30 september 2013 07:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
3x brownie met kers
3x witte chocolade cheesecake met aarbeiedn en framboos
2x worteltaart
1x frangipane taart
Ja, preciesquote:Op maandag 30 september 2013 08:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?
Mijn custard cake niet zo mooi als die van Dragonberry, maar wel lekker.
[ afbeelding ]
het gaat om de smaak maar je ziet wel mooi lagen zitten!quote:Op maandag 30 september 2013 08:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Om der vervolgens te ontslaan en taartjes te krijgen?
Mijn custard cake niet zo mooi als die van Dragonberry, maar wel lekker.
[ afbeelding ]
wow jij hebt vat hele lieve collegasquote:Op maandag 30 september 2013 07:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
3x brownie met kers
3x witte chocolade cheesecake met aarbeiedn en framboos
2x worteltaart
1x frangipane taart
Was hij lekker? Ik denk dat je de volgende keer nog wat meer suikerlaag kan maken als je m nu niet speculazig/kanelig genoeg vond. is t bij jou ook zo'n lekkere kleefsiwirl geworden? misschien kun je nog iets meer marmeren voor meer effect ofzo...quote:Op zondag 29 september 2013 20:13 schreef kvd het volgende:
Mijn speculaasswirlcake op de kwakz0r manier
(hij ziet er aan de bovenkant donkerder uit dan hij in werkelijkheid is)
[ afbeelding ]
Mjummie!!!!
Hij is heerlijk! En goedgekeurd door anderen.quote:Op maandag 30 september 2013 18:07 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Was hij lekker? Ik denk dat je de volgende keer nog wat meer suikerlaag kan maken als je m nu niet speculazig/kanelig genoeg vond. is t bij jou ook zo'n lekkere kleefsiwirl geworden? misschien kun je nog iets meer marmeren voor meer effect ofzo...
ziet er lekker uit in elk geval. vind t zo tof dat iemand anders mijn brainfart nu ook gemaakt heeft!
Ah ja, ik heb hetelucht. Heb wel de hete lucht uitgezet, maar kan me voorstellen dat t ca 1 uur op 175 graden is in een ander soort oven...quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 09:59 schreef kvd het volgende:
[..]
Hij is heerlijk! En goedgekeurd door anderen.
De cake is niet te nat en niet te droog, de speculaassmaak mag inderdaad wat meer. Was wat voorzichtig met de suiker en kruiden achteraf gezien. Dus volgende keer gaat er inderdaad meer in en zal het marmereffect ook groter worden.
Moet ook even goed kijken naar de temperatuur/tijd enzo, ik nam braaf jouw dingen over, maar mijn gasoventje werkt toch weer anders, dus na 50 minuten 160 graden was het nog echt deeg, ben dus de hoogte ingegaan qua temp ipv naar beneden.
Maar, hij komt hier in mijn receptenboek als kwakz0rs swirlcake!
Jij bedankt! gaat ook weer nieuwe inspiratie geven denk ik. En op een herfstachtige en winterse zondag middag gebakken worden...quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 10:30 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ah ja, ik heb hetelucht. Heb wel de hete lucht uitgezet, maar kan me voorstellen dat t ca 1 uur op 175 graden is in een ander soort oven...
Echt supertof!
hehehequote:Op dinsdag 1 oktober 2013 16:12 schreef casper019 het volgende:
http://www.boekenvoordeel(...)11ffa873f5-239219097
koekjes bakken voor je hond tis bakgekte in nederland
Die kan je nog prima gebruiken . Tenzij je een paar dagen geleden al begonnen bent met schillen, dan is het beter om opnieuw te beginnenquote:Op donderdag 3 oktober 2013 16:55 schreef casper019 het volgende:
Nu ga ik morgen bij een vreidnin eten en wil voor haar en haar ouders een appeltaart bakken
nu benik appels aan te schillen maar ondertussen zijn de 1e paar geschilde compleet bruin geworden
kan ik die nog wel gebruiken? (of zien ze er nu alleen minder aantrekkelijk uit en maakt het verder niet uit)
haha nee ze hebben n halfuurtje gelegen , maar heb een appelschiller dus die maakt er gelijk plakken van dus ze zijn dan gelijk TOTAAL bruin..quote:Op donderdag 3 oktober 2013 17:04 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Die kan je nog prima gebruiken . Tenzij je een paar dagen geleden al begonnen bent met schillen, dan is het beter om opnieuw te beginnen
ja hoor. Volgende keer een beetje citroensap opdoen direct na het schillen, dan worden ze niet (zo snel) bruin.quote:Op donderdag 3 oktober 2013 17:16 schreef casper019 het volgende:
[..]
haha nee ze hebben n halfuurtje gelegen , maar heb een appelschiller dus die maakt er gelijk plakken van dus ze zijn dan gelijk TOTAAL bruin..
maar dat maakt dus niet uit?
Ok thx, nja als t qua smaak niet uitmaakt dan hoeft die cutroen ook niet perse!quote:Op donderdag 3 oktober 2013 17:22 schreef kvd het volgende:
[..]
ja hoor. Volgende keer een beetje citroensap opdoen direct na het schillen, dan worden ze niet (zo snel) bruin.
Ik durf over de smaak niets te zeggen als ze bruin zijn geworden, die van mij worden dat meestal nietquote:Op donderdag 3 oktober 2013 21:04 schreef casper019 het volgende:
[..]
Ok thx, nja als t qua smaak niet uitmaakt dan hoeft die cutroen ook niet perse!
Taart is perfect gelukt volgens mij, lastig om nu te laten staan.. ruikt zo lekker!!
maar ik denk dat het raar staat alsi k morgen aankom met een taart met een punt missend
Oh klinkt lekkerquote:Op woensdag 2 oktober 2013 11:02 schreef _Liek het volgende:
Vers uit de oven: hazelnootkoekjes met chocolade, cacao nibs en kaneel. [ afbeelding ]
Ziet er goed uit!quote:
wow die ziet er lekkernuit, heb je die gewoon op een grote bakplaat gemaakt??quote:Op donderdag 3 oktober 2013 23:09 schreef Xaryna het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Hierbij mijn kersenplaatkoek. Hij is echt heel lekker geworden.
[ afbeelding ]
Sure, zal 'm morgen overtypen uit mijn kookboek. En ja, op een bakplaat. De plaat was alleen te groot en de randjes waren verbrand, maar goedquote:Op donderdag 3 oktober 2013 23:10 schreef casper019 het volgende:
[..]
wow die ziet er lekkernuit, heb je die gewoon op een grote bakplaat gemaakt??
mag k miss t recept
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 24% gewijzigd door Xaryna op 04-10-2013 07:57:18 ]Chocoladetaartjes.
Op donderdag 25 juli 2013 18:44 schreef trovey het volgende: Evert, de vrouwelijke versie. :P
Mooie appeltaart, zeker die bovenkant.quote:
Boh.quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 14:02 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
NY salted chocolate caramel cheesecake
quote:Op donderdag 3 oktober 2013 23:12 schreef Xaryna het volgende:
[..]
Sure, zal 'm morgen overtypen uit mijn kookboek. En ja, op een bakplaat. De plaat was alleen te groot en de randjes waren verbrand, maar goed
Recept Kersenplaatkoek:Thx moet ik toch ook maar is maken zon plaatkoek!! =)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
wat een leukerdjesquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 17:26 schreef Anne het volgende:
Normaal ben ik van de cakes, maar vandaag toch eens koekjes gebakken .
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |