Maakt niet uit, de overgang van olvarit naar vast voedsel is een van de mooiste aspecten van het ouder worden.quote:
Verschrikkelijke strip hete gesmolten kaas over je kin heen...quote:Op maandag 23 september 2013 17:52 schreef Rave_NL het volgende:
Ben ik de enige die niet met hete vloeistoffen binnen tosti's om kan gaan?
quote:Op maandag 23 september 2013 17:53 schreef Rave_NL het volgende:
[..]
Maakt niet uit, de overgang van olvarit naar vast voedsel is een van de mooiste aspecten van het ouder worden.
Nee, ik brand ook altijd mijn smoelquote:Op maandag 23 september 2013 17:52 schreef Rave_NL het volgende:
Ben ik de enige die niet met hete vloeistoffen binnen tosti's om kan gaan?
Nee ik doel meer op cherrytomaatjes die met sappen op het kookpunt je tong verminken.quote:Op maandag 23 september 2013 17:54 schreef Thaboel het volgende:
[..]
Verschrikkelijke strip hete gesmolten kaas over je kin heen...
Zn moeder doet nog steeds dat met het vliegtuigje voor mquote:Op maandag 23 september 2013 17:53 schreef Rave_NL het volgende:
[..]
Maakt niet uit, de overgang van olvarit naar vast voedsel is een van de mooiste aspecten van het ouder worden.
Nee, ook ik brand m'n gvd smoel altijdquote:Op maandag 23 september 2013 17:52 schreef Rave_NL het volgende:
Ben ik de enige die niet met hete vloeistoffen binnen tosti's om kan gaan?
Alles wat 'in' de tosti zit blijft op een hele vage manier altijd 1000graden celcius...quote:Op maandag 23 september 2013 17:55 schreef Rave_NL het volgende:
[..]
Nee ik doel meer op cherrytomaatjes die met sappen op het kookpunt je tong verminken.
Musschien omdat het 1) fucking heet is en 2) er geen luchtstromen langskomen om de warmte op te nemen?quote:Op maandag 23 september 2013 17:58 schreef Thaboel het volgende:
[..]
Alles wat 'in' de tosti zit blijft op een hele vage manier altijd 1000graden celcius...
Voornamelijk ananas eigenlijk... Net zoals een stuk pizza tegen je gehemelte drukken en er dan rap achter komen dat de temperatuur er van toch niet binnen het bereik lag dat je verwachtte..quote:Op maandag 23 september 2013 17:55 schreef Rave_NL het volgende:
[..]
Nee ik doel meer op cherrytomaatjes die met sappen op het kookpunt je tong verminken.
Daarom: altijd eerst voorzichtig proberen!quote:Op maandag 23 september 2013 18:00 schreef hcwp het volgende:
[..]
Voornamelijk ananas eigenlijk... Net zoals een stuk pizza tegen je gehemelte drukken en er dan rap achter komen dat de temperatuur er van toch niet binnen het bereik lag dat je verwachtte..
Ja... de leercurve is helaas niet altijd even stijlquote:Op maandag 23 september 2013 18:01 schreef samthegreat5 het volgende:
[..]
Daarom: altijd eerst voorzichtig proberen!
persiesquote:
Soort van ontmaagding zeg maar. Ff wennen maar daarna...quote:Op maandag 23 september 2013 18:04 schreef Nibb-it het volgende:
Je bek branden hoort bij de ervaring.
Jij doopt je dop in de sambal?quote:Op maandag 23 september 2013 18:05 schreef hoogvlieger het volgende:
[..]
Soort van ontmaagding zeg maar. Ff wennen maar daarna...
Laten we het over frituur-etiquette hebben.quote:Op maandag 23 september 2013 18:10 schreef hcwp het volgende:
Vlammetjes.. Dat zijn zo mogelijk de beste frituur-snack ooit... Je krijgt er alleen nooit genoeg
Hand opwindbaar zekerquote:Op maandag 23 september 2013 18:12 schreef Schild het volgende:
Jammer dat er geen tosti ijzer in de PGU zit.
PRachtig de mond in maar oh zo krachtig de kont uit.quote:Op maandag 23 september 2013 18:10 schreef hcwp het volgende:
Vlammetjes.. Dat zijn zo mogelijk de beste frituur-snack ooit... Je krijgt er alleen nooit genoeg
Tosti in je messtin bakken natuurlijk.quote:Op maandag 23 september 2013 18:12 schreef Schild het volgende:
Jammer dat er geen tosti ijzer in de PGU zit.
Een vent zijn en gewoon doorhappen.quote:Op maandag 23 september 2013 18:12 schreef Nibb-it het volgende:
[..]
Laten we het over frituur-etiquette hebben.
Wat is de beste manier om te laten weten dat de bitterballen nog te heet zijn? Oerwoudgeluiden maken of met je hand voor je mond wapperen? Een combinatie van beiden?
Wapperen als een malle... Alsof je ronnie tober zelf uitnodigtquote:Op maandag 23 september 2013 18:12 schreef Nibb-it het volgende:
[..]
Laten we het over frituur-etiquette hebben.
Wat is de beste manier om te laten weten dat de bitterballen nog te heet zijn? Oerwoudgeluiden maken of met je hand voor je mond wapperen? Een combinatie van beiden?
Bier blussen.quote:Op maandag 23 september 2013 18:12 schreef Nibb-it het volgende:
[..]
Laten we het over frituur-etiquette hebben.
Wat is de beste manier om te laten weten dat de bitterballen nog te heet zijn? Oerwoudgeluiden maken of met je hand voor je mond wapperen? Een combinatie van beiden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |