SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
quote:Op woensdag 18 september 2013 23:53 schreef IJsdraakje het volgende:
Djuu, ik heb wel een hele mooie before-foto gevonden.![]()
Dat is altijd leuk!!quote:Op donderdag 19 september 2013 09:49 schreef miss_sly het volgende:
Ik trok vanmorgen uit pure wanhoop (weinig tot geen herfstkleding aanwezig, maar wel fris op de fiets) maar een stapeltje broeken achter uit de kast. Er zat een oude spijkerbroek tussen, maat 42, dus die heb ik maar aangetrokken: hij is gewoon te groot![]()
Wel een beetjequote:Op donderdag 19 september 2013 06:38 schreef Isabeau het volgende:
Sarabi wat leuk!!![]()
en vind je solo niet reuze eng!
Alles! Ik zou echt alles wel willen bestellen, die kaart ziet er geweldig uit! Ik zou me laten verassen denk ik.quote:Op donderdag 19 september 2013 09:45 schreef roos85 het volgende:
Vanavond hier eten : http://www.obba.nu/![]()
Nu nog even bedenken wat
Mijnes was wel iets anders, hier stond een lepel echt wel rechtop in, met gemakquote:Op donderdag 19 september 2013 10:36 schreef Brighteyes het volgende:
Nee, die is echt wel soeperig hoor.Beetje zoals erwtensoep, maar dan de versie waar je lepel niet rechtop in blijft staan.
Er komt een hoop vocht uit de tomaten die erin gaan en er gaat een flinke plons bouillon ook bij.
Ik heb er al een halve liter bouillon bijgekwakt, maar hij dikt weer net zo hard inquote:Op donderdag 19 september 2013 10:46 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik heb echt DE oplossing voor te dikke soep!
Je doet er gewoon een kopje water bij. Of 2!
Jouw stappen komen ookquote:Op donderdag 19 september 2013 10:51 schreef Lonaa het volgende:
Supergoed, als die stappen vooruit van iedereen! Ik wil wel juichen maar vergeet het altijd.
Misschien komt t ook omdat ik mezelf nogal in de weg zit.
Nog meer vocht erbij dan!quote:Op donderdag 19 september 2013 10:52 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Ik heb er al een halve liter bouillon bijgekwakt, maar hij dikt weer net zo hard in
Nee. Ik denk dat het wat dat betreft ietsje beter gaat. Nu al 2 dagen buikpijn waar je U tegen zegt.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:03 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Jouw stappen komen ookben je al.bij de huisarts geweest?
Ja vind je? Zo komt het hier namelijk niet echt over...quote:Op donderdag 19 september 2013 11:10 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Nee. Ik denk dat het wat dat betreft ietsje beter gaat. Nu al 2 dagen buikpijn waar je U tegen zegt.
Dat hoorde ik dinsdag van nog iemand. Misschien wen ik eraan. Ofzo.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:17 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Ja vind je? Zo komt het hier namelijk niet echt over...
Mijn dank is groot!quote:Op donderdag 19 september 2013 11:13 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ha! Die had ik helemaal gemist!
Ik ga m er alsnog bijgooien.
Je klinkt nooit positief. Dat hoeft op zich niets te geven, maar als dat niet een manier van uiten is, maar echt hoe je je voelt, zou ik wel actie ondernemen.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:20 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Dat hoorde ik dinsdag van nog iemand. Misschien wen ik eraan. Ofzo.
En nu ben ik me er heel erg bewust van hoe niet positief dat klinkt.
Ik schijn inderdaad in platte tekst nooit positief te klinken, dat klopt wel.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:22 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Je klinkt nooit positief. Dat hoeft op zich niets te geven, maar als dat niet een manier van uiten is, maar echt hoe je je voelt, zou ik wel actie ondernemen.
Prima. Dan niet, toch?quote:Op donderdag 19 september 2013 11:23 schreef Brighteyes het volgende:
Laat ook maar, ik moet me er ook niet mee bemoeien.![]()
Dat klinkt heel geniaal! Is dat weer met ongewelde linzen?quote:Op donderdag 19 september 2013 11:08 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
[..]
Nog meer vocht erbij dan!
Ik zit me net te bedenken dat ik ooit een recept van pompoensoep met linzen heb gekregen van een collega, dus die ga ik vanavond eens lekker maken.
Voor de liefhebbers:
Pompoensoep met linzen
Dan begrijp ik het.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:30 schreef Brighteyes het volgende:
Ja, ik had mijn post al ge-edit omdat ik in je pohi had zitten kijken en dat bipolaire had gevonden.
Ik heb alleen persoonlijk altijd moeite met mensen die dan heel hard zuchten en klagen en ben zelf veel meer van het handelen. Heb er dan verder ook geen ervaring mee, dus mss wel heel makkelijk praten.
Ik ga er dus maar gewoon overheen lezen vanaf nu. Kan jij je verhaal kwijt, hoef ik me er niet aan te storen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dan steek ik liever m'n kop in het zand en probeer ik er zelf alles aan te doen om eruit te komen en op de rails te blijven. Want dat doe ik dan weer wel.
Sterkheidsbaas van alles.
Yep. Rode linzen zijn altijd ongewelde linzen.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt heel geniaal! Is dat weer met ongewelde linzen?
Ik dacht altijd dat je linzen een nacht moet laten wellen ofzo. Daarom gebruik ik altijd dat spul uit blik want mijn linzengerechten zijn allemaal snelle gerechten en die zijn niet snel meer als het veel werk is
En limoenblaadjes![]()
+1.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:30 schreef Brighteyes het volgende:
Ja, ik had mijn post al ge-edit omdat ik in je pohi had zitten kijken en dat bipolaire had gevonden.
Ik heb alleen persoonlijk altijd moeite met mensen die dan heel hard zuchten en klagen en ben zelf veel meer van het handelen. Heb er dan verder ook geen ervaring mee, dus mss wel heel makkelijk praten.
Ik ga er dus maar gewoon overheen lezen vanaf nu. Kan jij je verhaal kwijt, hoef ik me er niet aan te storen.
Ik weet niet of dat de juiste oplossing is. Een gezonde geest in een gezond lichaam is het toch?quote:Op donderdag 19 september 2013 11:40 schreef Lonaa het volgende:
Nou weet je, ik zal alle niet strikt voedingsgerelateerde meuk dan gewoon niet meer posten. Iedereen blij.
Om dat te onderschrijven, lijstje:
O: 2 minispelt met leverworst.
T: 2 minispelt met rauwe ham.
L: Tonijnsalade met allerlei groente.
T: Fruit. Aardbeien en/of vijg.
D: Wraps.
Ik heb vanaf maandag weinig troep gegeten. Wil graag gezond eten, dus doe ontzettend mijn best.quote:Op donderdag 19 september 2013 11:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lonaa, ik vind dat je wel ergens moet kunnen zeggen dat je je kut voelt. En als dat hier is, is dat prima wat mij betreft. Maar naar de dokter gaan is misschien niet zo'n heel slecht ideeDat hoeft heus niet gelijk je hele leven op zijn kop te zetten, je hebt tenslotte geleerd van de vorige keer.
En iets meer on topic: van goed eten voel je je minder slecht dus dat is voor jou een goede reden om geen crap te gaan eten
Uiensoep:quote:Op donderdag 19 september 2013 11:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand hier toevallig een goed recept voor falafel en uiensoep?
Oeh, dat is een goede! Ik had afgelopen weekend een recept voor kip cashew waar dus ook sherry doorheen ging. Dus nu heb ik nog een bijna volle fles sherry staan die ik echt nooit op ga drinken.quote:Op donderdag 19 september 2013 12:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Oh ja, er ging sherry door mijn recept. Ik weet niet meer waar mijn recept vandaan kwam.
Erg he die kaartquote:Op donderdag 19 september 2013 10:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Alles! Ik zou echt alles wel willen bestellen, die kaart ziet er geweldig uit! Ik zou me laten verassen denk ik.
Maar als je wel verstandig wilt doen zou ik voor iets gaan dat niet gefrituurd is en waar geen deeg in of om zit.
Milde Indiase currypasta van Patakquote:Op donderdag 19 september 2013 12:10 schreef J0ycie88 het volgende:
Ik ga zo voor mezelf lekker linzensoep maken. Heb zon behoefte aan soep en heb alleen de spullen daarvoor in huis. Dus na een week alweer de dahlsoep van BE, en ik vind het niet erg. Yum! Die pompoensoep klinkt ook goed! Die ga ik ook eens maken.
Altijd als ik tegen mijn vriend zeg dat ik een lekker recept heb. Dan zegt hij: "we moeten al zoveel proberen en onthouden haha.." en ik blijf maar verzamelen :p
Ik zou nog wel eens een lekker recept willen voor een curry. Dat heb ik nog nooit gemaakt!
Er is (uiteraard, waarover nietquote:Op donderdag 19 september 2013 12:10 schreef J0ycie88 het volgende:
Ik ga zo voor mezelf lekker linzensoep maken. Heb zon behoefte aan soep en heb alleen de spullen daarvoor in huis. Dus na een week alweer de dahlsoep van BE, en ik vind het niet erg. Yum! Die pompoensoep klinkt ook goed! Die ga ik ook eens maken.
Altijd als ik tegen mijn vriend zeg dat ik een lekker recept heb. Dan zegt hij: "we moeten al zoveel proberen en onthouden haha.." en ik blijf maar verzamelen :p
Ik zou nog wel eens een lekker recept willen voor een curry. Dat heb ik nog nooit gemaakt!
Wat doe je nou! Mijn hele boodschappenlijst tot en met volgende week donderdag is bijna klaar en jij komt met zulk lekkersquote:Op donderdag 19 september 2013 12:25 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Er is (uiteraard, waarover niet) een heel topic over: CUL / Het grote curry(pasta) topic!
(Die kreeg ik aangereikt toen ik vroeg in de slankreeks of iemand tips had voor recepten).
Dit is een van onze favorieten, van Coldfeet hier ooit geleerd in de Slankreeks:
Uitje, rode paprika in grote stukken en wat gehakte knoflook bakken tot een beetje zacht, twee eetlepels currypasta en 2 1/2 dl bouillon erbij, 10 minuutjes laten pruttelen. Onderwijl eitjes koken en pellen. dan blikje kikkererwten toevoegen (uitgelekt en schoongespoeld), een zak verse panklare spinazie en een flinke eetlepel creme fraiche. De eieren erbij, doorwarmen, klaar.
En deze van Cinnamongirl staat ook in mijn schriftje:
Uitjes fruiten in olijfolie, tomaten in blokjes erbij, stukjes kipfilet erbij, sperziebonen toevoegen (kort gekookt of uit blik), dan 2 eetlepels currypasta toevoegen, paar eetlepels creme fraiche... en klaar is je saus. En ook een paar hardgekookte eieren overr het gerecht verdelen als het klaar is!
We eten het dan met pitta's of naanbrood.
Jum!
Zet Dahlsoep op je lijst. Dat is echt heerlijke comfortfood!quote:Op donderdag 19 september 2013 12:30 schreef Lonaa het volgende:
BE, zou die Dahlsoep ook kunnen met groene linzen? Van die gedroogde? Die heb ik nog namelijk.
Verder denk ik dat ik zo een blikje tomatensoep opwarm (ik had echt geen zin in zelf maken)
Ik moet nog een eetlijst voor volgende week.
maar!!quote:Op donderdag 19 september 2013 12:31 schreef roos85 het volgende:
Ik ga zo lekker wortelsoep met sinaasappel en dragon eten![]()
Als iemand een recept wil, roep maar!
Is vlgs mij wel anders, maar volgens mij kan dat ook we prima met dit soort recepten hoor.quote:Op donderdag 19 september 2013 12:32 schreef J0ycie88 het volgende:
Ik heb nog een potje indiase currypasta (tikka massala).. kan dat in de bovengenoemde currys?
Deze moet ik toch ook echt een proberen! Jij bent er zo enthousiast over!quote:Op donderdag 19 september 2013 12:37 schreef Zeester het volgende:
Hoi, lekkere recepten met wodka:
Dit is de allerlekkerste rode-pasta mogelijk. Echt zo romig en vol! Maar er gaat wel slagroom in. Ik denk dat je het ook wel met kookroom oid kunt maken, maar aangezien ik dit 2x per jaar maak doe ik het altijd gewoon met volvette slagroom, want het is zo heerlijk! Echt een enorme aanrader!
Olijfolie: checkquote:Op donderdag 19 september 2013 12:25 schreef Brighteyes het volgende:
En deze van Cinnamongirl staat ook in mijn schriftje:
Uitjes fruiten in olijfolie, tomaten in blokjes erbij, stukjes kipfilet erbij, sperziebonen toevoegen (kort gekookt of uit blik), dan 2 eetlepels currypasta toevoegen, paar eetlepels creme fraiche... en klaar is je saus. En ook een paar hardgekookte eieren overr het gerecht verdelen als het klaar is!
We eten het dan met pitta's of naanbrood.
Ik begin inmiddels ook te neigen naar uitproberen sinds ik die link al 4x langs heb zien komen oidquote:Op donderdag 19 september 2013 12:50 schreef J0ycie88 het volgende:
Deze moet ik toch ook echt een proberen! Jij bent er zo enthousiast over!
Ik heb ook nog een hele fles wodka, dus dat weerhoud me ook niet om het te maken. Normaal maak ik eigenlijk nooit iets waar drank bij moet omdat wij dat eigenlijk nooit standaard in huis hebben.quote:Op donderdag 19 september 2013 13:16 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik begin inmiddels ook te neigen naar uitproberen sinds ik die link al 4x langs heb zien komen oid
Je krijgt ons wel om, Zeester!
Wodka gaat bij mij altijd op.quote:Op donderdag 19 september 2013 13:26 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ik heb ook nog een hele fles wodka, dus dat weerhoud me ook niet om het te maken. Normaal maak ik eigenlijk nooit iets waar drank bij moet omdat wij dat eigenlijk nooit standaard in huis hebben.
Maar dat gaan nu dus niet op..
Die gaat op mijn lijstje. Mss dat ik die morgenavond wel maak.quote:Op donderdag 19 september 2013 12:37 schreef Zeester het volgende:
Hoi, lekkere recepten met wodka:
Dit is de allerlekkerste rode-pasta mogelijk. Echt zo romig en vol! Maar er gaat wel slagroom in. Ik denk dat je het ook wel met kookroom oid kunt maken, maar aangezien ik dit 2x per jaar maak doe ik het altijd gewoon met volvette slagroom, want het is zo heerlijk! Echt een enorme aanrader!
quote:Op donderdag 19 september 2013 13:19 schreef Lonaa het volgende:
"Dek de tomatensoep af en zet het anderhalve minuut in de magnetron"
"Zal vast wel goedgaan als ik het niet afdek."
Nu ga ik even m'n magnetron schoonmaken.
Ik hou niet zo van whisky. Soms krijg ik het aangeboden in de kroeg of na mijn werk ofzo. Dan drink ik het wel. Meestal wordt het dan een bizarre avond.quote:Op donderdag 19 september 2013 13:33 schreef J0ycie88 het volgende:
Wij hebben alleen maar 12 flessen whisky in de kast.. Hobby van lief.
Oh, lekker dan.quote:Op donderdag 19 september 2013 13:33 schreef Brighteyes het volgende:
[..]![]()
Hier net een verklaring voor mijn gebrek aan ruggegraat, vlgs mij ga ik alwéér ongesteld worden en ik was er net krap 2 weken vanaf...![]()
Ik ben er al sinds vorige week vrijdag op aan het wachtenquote:Op donderdag 19 september 2013 13:33 schreef Brighteyes het volgende:
[..]![]()
Hier net een verklaring voor mijn gebrek aan ruggegraat, vlgs mij ga ik alwéér ongesteld worden en ik was er net krap 2 weken vanaf...![]()
Alleen een tip, het schijnt dus dat drank nooit volledig uit je eten kookt. Dus of je dit aan de kids voor moet zetten, ik weet het niet zeker. Maar dat zal je zelf wel bedacht hebben denk ikquote:Op donderdag 19 september 2013 13:32 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Die gaat op mijn lijstje. Mss dat ik die morgenavond wel maak.
Met het oog op de 10km zaterdag wilde ik iig pasta eten, dus waarom dan niet meteen goed!![]()
We hebben alleen geen wodka in huis, maar dat kan natuurlijk geregeld worden.
Hahaha van de mijne ookquote:Op donderdag 19 september 2013 13:33 schreef J0ycie88 het volgende:
Wij hebben alleen maar 12 flessen whisky in de kast.. Hobby van lief.
Ja, daar zat ik idd al over na te denken.quote:Op donderdag 19 september 2013 13:43 schreef Zeester het volgende:
[..]
Alleen een tip, het schijnt dus dat drank nooit volledig uit je eten kookt. Dus of je dit aan de kids voor moet zetten, ik weet het niet zeker. Maar dat zal je zelf wel bedacht hebben denk ik.
http://www.alcoholdebaas.nl/U-en-alcohol/Alcoholvrij-drinken.aspxquote:Op donderdag 19 september 2013 15:14 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Ja, daar zat ik idd al over na te denken.
Ik vind het met een slokje wijn door de pastasaus nooit zo heel boeiend, maar wodka zit natuurlijk meer alcohol in...
Glühwein door de stoofpeertjes!quote:Op donderdag 19 september 2013 13:44 schreef Zeester het volgende:
Ik heb geen drank in huis, want ik drink de hele maand niet. Alleen een fles Gluhwein die er al sinds vorige winter staat, maar dat drink ik sowieso niet. Wodka is hier alleen in aanloop voor een feestje, soms bedenk ik me dan dat ik het best 2 dagen eerder kan kopen zodat ik die pasta kan maken!
Tx.quote:Op donderdag 19 september 2013 15:17 schreef Lonaa het volgende:
[..]
http://www.alcoholdebaas.nl/U-en-alcohol/Alcoholvrij-drinken.aspx
Onderaan staat een stukje over alcohol in eten.
Ik vind het met wijn te verwaarlozen.quote:Op donderdag 19 september 2013 15:29 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Tx.
Geen idee of ik hier nu voor op de brandstapel ga, maar op een hele pan saus, waar we met 4 man twee keer van eten gaat er iets van 100ml rode wijn in.
Dat staat idd meestal minimaal een half uur te pruttelen, dus dan zou er vlgs die site nog 40% van de alcohol in zitten en daar dan dus 2 opscheplepels van... Vind ik over het algemeen te verwaarlozen, maar ik weet niet goed wat ik daarvan moet vinden mbt de wodka omdat dat sterker is.
Maar dan nog kan mijn simpele brein eigenlijk niet berekenen of bedenken hoeveel ze daar dan uiteindelijk van binnen krijgen.
Nou ja goed, anders krijgen zij gewoon pasta met iets anders, kan natuurlijk ook.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |