Die ruiken niet zo lekker.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:25 schreef SicSicSics het volgende:
Dan doe je basilicum, peterselie, bieslook en dat soort shit
Dat bedoelde ik eigenlijk idd!quote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:25 schreef SicSicSics het volgende:
Dan doe je basilicum, peterselie, bieslook en dat soort shit
Ja echtquote:
Feitquote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:46 schreef Mystikvm het volgende:
Basilicum ruikt dus echt wel lekker
Speed is voltooid verleden tijd voor mij, ook al snap ik ook wat jij zegt, Mystquote:Op woensdag 28 augustus 2013 13:51 schreef Mystikvm het volgende:
Ik ben niet zeurderig aangelegd, maar blowen blijf ik bij weg. Ik houd er niet van en met mensen die blowen valt minder een gesprek te voeren dan met mensen die drinken.
Ik zit liever in een ruimte met speedgebruikers dan lui die een blowtje opsteken. Been there, done that overigens, voordat crash test dummy Mur me komt verbeteren.
De smaak van wietquote:Op woensdag 28 augustus 2013 14:25 schreef MohMi het volgende:
[..]
Speed is voltooid verleden tijd voor mij, ook al snap ik ook wat jij zegt, MystHeb er ook een hoop toffe momentjes mee gehad. Blowen maakt me eigenlijk nu alleen nog het meest blij als ik 1) de dag erna uit kan slapen en 2) ik het allerliefst of muziek maak of hele toffe muziek luister. Dan kan ik nog genieten van het effect
![]()
Oh, en de smaak van hasj!Ik vind het vaak zonde dat je er stoned van wordt, het smaakt zo lekker
Vriend, wat is het nou, de smaak of geur?quote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:34 schreef Murdera het volgende:
[..]
De smaak van wiet
Ben altijd blij als er iemand in mijn appartement blowt zodat ik die heerlijke geur weer kan ruiken.
Smaak en geur. liefst smaak, maar blow niet meer, dus nu moet ik mezelf bevredigen op de geur.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:57 schreef shifto het volgende:
[..]
Vriend, wat is het nou, de smaak of geur?
Toeval, wij (lees; SSS mainly) gaan zelf pizza bouwenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 16:59 schreef Joysa het volgende:
Wachten op je pizza duurt lang als je 'm nog niet eens in de oven doet
Lekkah! Smakelijkquote:Op woensdag 28 augustus 2013 17:23 schreef MohMi het volgende:
[..]
Toeval, wij (lees; SSS mainly) gaan zelf pizza bouwen
ik vind die van de Appie ook geil.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:16 schreef SicSicSics het volgende:
Que!?!Ah well, meer donuts voor mij!
Die van de Appie zijn smerig, maar versche warme donutsmet glazuur
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.quote:
Muf?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:20 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.
Teehee, you said 'soms'quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:45 schreef SicSicSics het volgende:
Sense, sometimes you make none!
Zou mijn lage kwaliteit deeg hebben gelegen aan het feit dat ik de 2 - 3 eetlepels olijfolie ben vergeten, zat ik mij net te bedenken.
Bam!quote:Alleen water en geen vet toevoegen geeft een zeer knapperige pizza. Als de bekleding van de pizza daarna niet veel vocht (olie) bevat, wordt hij erg (te) hard.
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WASquote:Op donderdag 29 augustus 2013 08:29 schreef SicSicSics het volgende:
Goedemorgen mensen.Bijna weekend
Hara! Helpt mij! Mijn (pizza) bodem was steenhardhoe hou ik het deeg (en de gesprekken) luchtig
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.quote:
droge troep die.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:55 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.quote:
Waar was je echt heen dan!?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:54 schreef Harajuku. het volgende:
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WASEn dan mijn hulp durven vragen. Pssshhhh.
Ik heb gebruikt;quote:
ook direct als je hem koopt.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:56 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuitenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:57 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Waar was je echt heen dan!?
[..]
Ik heb gebruikt;
300 gram bloem
7 gr. droge gist
150 ml water
2 eetlepels zout (haha; thee)
1 theelepel suiker
1 eetlepel oregano
(en ik was dus de olijfolie vergetenen heb misschien wat weinig wat gebruikt
)
Geen idee, nooit eerder gedaanquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef Harajuku. het volgende:
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuiten
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Geen idee, nooit eerder gedaan
Buiten de koelkast, 1,5 uur laten rijzen
Gimme.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Nooit from scratch.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Dun en knapperig natuurlijkquote:Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:04 schreef SicSicSics het volgende:
Nice!
En ik ben ook sexy zonder kaarsen
Met kaas nog meer!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:07 schreef Murdera het volgende:
Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.
beetje hard geworden.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:08 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit was de vorige, die van nu echt nog 10 keer beterWij doen trouwens Italiaanse kruiden in t deeg.
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:09 schreef MohMi het volgende:
Respect, Hara!! Champi's, die mogen er ook bij idd!
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deedquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als watGelijk weggegooid.
Dat is één van de pizza's die hier veel gemaakt wordt, kip en ananasquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh!Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas.Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Kleine rectificatie; uiteindelijk heeft SSS het allemaal gefixed, ik heb een laf naanbroodje met tonijnsalade genomenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als watGelijk weggegooid.
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:13 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deed![]()
Heb gewoon tomatenpuree gesmeerd.Zo'n klein blikkie. Parmezaan, salami, rode uit en paprika erop. En zo in de over geschoven.
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te makenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:14 schreef Harajuku. het volgende:
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?
Dei saus lijkt me dan weer niets aan
wat is mis met ham?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh!Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas.Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Pestoquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:19 schreef Harajuku. het volgende:
Zak pastasaus Pittig van Bertolli met een potje rode pesto van de C1000 en wat je over hebt kan gewoon in de vriezer.
Niets, maar in combinatie met ananas is het niet te vreten. Bovendien heb ik liever spek en salami op een pizzaquote:
Zat ik me ook al te bedenken!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:16 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te maken![]()
Ik denk in onze verkantie
Ik hou niet zo van salami.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:26 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Niets, maar in combinatie met ananas is het niet te vreten. Bovendien heb ik liever spek en salami op een pizzaham is voor pannenkoeken en tosti's
Volgens mij haalden wij onze eerste recept daar ook ergens vandaanquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:23 schreef Murdera het volgende:
Er was zo'n topic van mensen die zelf pizza maken. Daar mag ik niet meer kijken onder werktijd omdat ik dan mijn bureau onderkwijl.
Haha homofiel.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:26 schreef MohMi het volgende:
[..]
Zat ik me ook al te bedenken!Maar wilde het niet posten omdat ik bang was voor een 'hou op zo homofiel te zijn in dit topic'-opmerking van Myst
wat wil je dan?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:37 schreef Harajuku. het volgende:
Ik wil wat van de iboodhunt. Eerste keer gemist gisteren maar nu is het er nog geen tweede keer geweest en ik kan niet de hele dag bij de computer blijven zitten
Mag jij mijn ham als ik jouw salami mag!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:31 schreef Murdera het volgende:
[..]
Ik hou niet zo van salami.Dus ik heb liever 4 soorten ham en bacon en kip enzo.
Allemaal bij elkaar.
Sowieso ananas bij een warme maaltijd.Zoet op pizza.
That, my fine fellow, is zeker waarquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:36 schreef Mystikvm het volgende:
Als het over koken gaat is het niet homofiel
Was getekend,
Een keukenprins
Pics van je hammetjes.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:41 schreef MohMi het volgende:
[..]
Mag jij mijn ham als ik jouw salami mag!
Jij blijft qua voedsel wel meer in het ongewisse, heb ik inmiddels begrepenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:06 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb nog nooit zulke ham gezien.
En dan toch die afmetingen, bijna knap.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:33 schreef MohMi het volgende:
[..]
Jij blijft qua voedsel wel meer in het ongewisse, heb ik inmiddels begrepen![]()
quote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:37 schreef Harajuku. het volgende:
Geen perfect deegrecept voor Mur dus
quote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:51 schreef MohMi het volgende:
Je zult als enorm fiel setje toch zomaar een middagje vrij hebben samen![]()
![]()
En dat middagje dan op Fok besteden om anderen te vermoeien met jullie beslommeringen.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:51 schreef MohMi het volgende:
Je zult als enorm fiel setje toch zomaar een middagje vrij hebben samen![]()
![]()
Weet je hoe lekker??quote:Op donderdag 29 augustus 2013 11:53 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
En dat middagje dan op Fok besteden om anderen te vermoeien met jullie beslommeringen.
quote:Op donderdag 29 augustus 2013 12:12 schreef MohMi het volgende:
[..]
Weet je hoe lekker??![]()
OH NEE DAT WEET JE NIETE NATUURLIJK!!! GEKKE MOH!!!
Doe maar Roosviceequote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |