Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:04 schreef SicSicSics het volgende:
Nice!
En ik ben ook sexy zonder kaarsen
Met kaas nog meer!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:07 schreef Murdera het volgende:
Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.
beetje hard geworden.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:08 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit was de vorige, die van nu echt nog 10 keer beterWij doen trouwens Italiaanse kruiden in t deeg.
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:09 schreef MohMi het volgende:
Respect, Hara!! Champi's, die mogen er ook bij idd!
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deedquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als watGelijk weggegooid.
Dat is één van de pizza's die hier veel gemaakt wordt, kip en ananasquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh!Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas.Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Kleine rectificatie; uiteindelijk heeft SSS het allemaal gefixed, ik heb een laf naanbroodje met tonijnsalade genomenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als watGelijk weggegooid.
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:13 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deed![]()
Heb gewoon tomatenpuree gesmeerd.Zo'n klein blikkie. Parmezaan, salami, rode uit en paprika erop. En zo in de over geschoven.
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te makenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:14 schreef Harajuku. het volgende:
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?
Dei saus lijkt me dan weer niets aan
wat is mis met ham?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh!Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas.Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Pestoquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:19 schreef Harajuku. het volgende:
Zak pastasaus Pittig van Bertolli met een potje rode pesto van de C1000 en wat je over hebt kan gewoon in de vriezer.
Niets, maar in combinatie met ananas is het niet te vreten. Bovendien heb ik liever spek en salami op een pizzaquote:
Zat ik me ook al te bedenken!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:16 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te maken![]()
Ik denk in onze verkantie
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |