Die ruiken niet zo lekker.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:25 schreef SicSicSics het volgende:
Dan doe je basilicum, peterselie, bieslook en dat soort shit
Dat bedoelde ik eigenlijk idd!quote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:25 schreef SicSicSics het volgende:
Dan doe je basilicum, peterselie, bieslook en dat soort shit
Ja echt Ben sowieso nooit van de wiet geweest, en tegenwoordig steek ik een zeldzame vrijdag- of zaterdagavond nog eens een (half) jointje op. Kan er ook niet meer tegen, johquote:
Feitquote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:46 schreef Mystikvm het volgende:
Basilicum ruikt dus echt wel lekker
Speed is voltooid verleden tijd voor mij, ook al snap ik ook wat jij zegt, Myst Heb er ook een hoop toffe momentjes mee gehad. Blowen maakt me eigenlijk nu alleen nog het meest blij als ik 1) de dag erna uit kan slapen en 2) ik het allerliefst of muziek maak of hele toffe muziek luister. Dan kan ik nog genieten van het effectquote:Op woensdag 28 augustus 2013 13:51 schreef Mystikvm het volgende:
Ik ben niet zeurderig aangelegd, maar blowen blijf ik bij weg. Ik houd er niet van en met mensen die blowen valt minder een gesprek te voeren dan met mensen die drinken.
Ik zit liever in een ruimte met speedgebruikers dan lui die een blowtje opsteken. Been there, done that overigens, voordat crash test dummy Mur me komt verbeteren.
De smaak van wietquote:Op woensdag 28 augustus 2013 14:25 schreef MohMi het volgende:
[..]
Speed is voltooid verleden tijd voor mij, ook al snap ik ook wat jij zegt, Myst Heb er ook een hoop toffe momentjes mee gehad. Blowen maakt me eigenlijk nu alleen nog het meest blij als ik 1) de dag erna uit kan slapen en 2) ik het allerliefst of muziek maak of hele toffe muziek luister. Dan kan ik nog genieten van het effect
Oh, en de smaak van hasj! Ik vind het vaak zonde dat je er stoned van wordt, het smaakt zo lekker
Vriend, wat is het nou, de smaak of geur?quote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:34 schreef Murdera het volgende:
[..]
De smaak van wiet
Ben altijd blij als er iemand in mijn appartement blowt zodat ik die heerlijke geur weer kan ruiken.
Smaak en geur. liefst smaak, maar blow niet meer, dus nu moet ik mezelf bevredigen op de geur.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:57 schreef shifto het volgende:
[..]
Vriend, wat is het nou, de smaak of geur?
Buik, vind het wel geil als je blauw aanloopt <3quote:
Toeval, wij (lees; SSS mainly) gaan zelf pizza bouwenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 16:59 schreef Joysa het volgende:
Wachten op je pizza duurt lang als je 'm nog niet eens in de oven doet
Lekkah! Smakelijkquote:Op woensdag 28 augustus 2013 17:23 schreef MohMi het volgende:
[..]
Toeval, wij (lees; SSS mainly) gaan zelf pizza bouwen
ik vind die van de Appie ook geil.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:16 schreef SicSicSics het volgende:
Que!?! Ah well, meer donuts voor mij!
Die van de Appie zijn smerig, maar versche warme donuts met glazuur
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.quote:
Muf? je moet wel de verse pakken hequote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:20 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.
Teehee, you said 'soms'quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:45 schreef SicSicSics het volgende:
Sense, sometimes you make none!
Zou mijn lage kwaliteit deeg hebben gelegen aan het feit dat ik de 2 - 3 eetlepels olijfolie ben vergeten, zat ik mij net te bedenken.
Bam! Volgende keer beter.quote:Alleen water en geen vet toevoegen geeft een zeer knapperige pizza. Als de bekleding van de pizza daarna niet veel vocht (olie) bevat, wordt hij erg (te) hard.
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WAS En dan mijn hulp durven vragen. Pssshhhh.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 08:29 schreef SicSicSics het volgende:
Goedemorgen mensen. Bijna weekend
Hara! Helpt mij! Mijn (pizza) bodem was steenhard hoe hou ik het deeg (en de gesprekken) luchtig
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.quote:
droge troep die.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:55 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.quote:
Waar was je echt heen dan!?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:54 schreef Harajuku. het volgende:
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WAS En dan mijn hulp durven vragen. Pssshhhh.
Ik heb gebruikt;quote:
ook direct als je hem koopt.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:56 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuitenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:57 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Waar was je echt heen dan!?
[..]
Ik heb gebruikt;
300 gram bloem
7 gr. droge gist
150 ml water
2 eetlepels zout (haha; thee )
1 theelepel suiker
1 eetlepel oregano
(en ik was dus de olijfolie vergeten en heb misschien wat weinig wat gebruikt )
NOU HIER NIET LULLOquote:
Geen idee, nooit eerder gedaanquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef Harajuku. het volgende:
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuiten
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Geen idee, nooit eerder gedaan
Buiten de koelkast, 1,5 uur laten rijzen
Gimme.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Nooit from scratch.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Dun en knapperig natuurlijkquote:Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |