Mooie omelet! Was ie runny van binnen?quote:Op woensdag 16 oktober 2013 13:07 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ]
Prima lunchje. Omelette met boterknoflookchampignon
Valt reuze mee! Het garen van de kip duurt het langstquote:Op woensdag 16 oktober 2013 18:36 schreef MaximusTG het volgende:
Ziet er goed uit. Wel een werk, of niet?
Ja lekker romig:)quote:Op woensdag 16 oktober 2013 19:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mooie omelet! Was ie runny van binnen?
Oeh dat klinkt erg lekker, maar ziet er ook goed uit! Nou doe ik niet aan ongezouten eten, maar zou ik die natriumarme bouillon kunnen vervangen door kippenbouillon? Of desnoods groentenbouillon? Ik krijg er trek vanquote:Op dinsdag 15 oktober 2013 11:54 schreef DarkElf het volgende:
Van de week zoiets lekkers gemaakt: Paddenstoelen stroganoff.En t was nog zo klaar ook. Snel weer maken dus.
[ afbeelding ]
Tuurlijk kan dat!quote:Op woensdag 16 oktober 2013 20:50 schreef Skaai het volgende:
[..]
Oeh dat klinkt erg lekker, maar ziet er ook goed uit! Nou doe ik niet aan ongezouten eten, maar zou ik die natriumarme bouillon kunnen vervangen door kippenbouillon? Of desnoods groentenbouillon? Ik krijg er trek van
Ik vond 'm ook wel lekker, maar had voor mij nog iets paddestoeliger van smaak gemogen. Volgende keer gedroogde shiitake weken in bouillon en dat erdoor, denk ik.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 13:30 schreef Dragonberry het volgende:
De stroganoff was lekker! Net het restje opgegeten
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!quote:Op donderdag 17 oktober 2013 19:10 schreef dude1986 het volgende:
Iemand noemde hier Foodgawker, ik kende deze site niet... omg foodheaven online!
Nice!quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vermoed!![]()
(Jemig, alweer deel 15!)
lol, ja zie het haha. Ik dacht gewoon een uitdrukking ofzo.quote:Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!![]()
(Jemig, alweer deel 15!)
Dit ziet er fucking lekker uit.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!![]()
(Jemig, alweer deel 15!)
quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!![]()
(Jemig, alweer deel 15!)
Dan neem ik dit wel als toetjequote:Op donderdag 17 oktober 2013 12:43 schreef minilot het volgende:
Ochtendbaksel!
[ afbeelding ]
Brosse kaaskoekjes met cheddar en venkelzaad
(Recept in het Baktopic)
Ik maakte dit een keer met zo'n zakje marinade en ik vond het niet fijn.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 00:57 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Cha Siu
Ik was nooit een grote fan. Vind het altijd een beetje "hard" varkensvlees. Ik ben meer van het snotzachte. Maar nu een paar keer gemaakt en kan het steeds beter waarderen. Char siu!
quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 00:57 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Cha Siu
Ik was nooit een grote fan. Vind het altijd een beetje "hard" varkensvlees. Ik ben meer van het snotzachte. Maar nu een paar keer gemaakt en kan het steeds beter waarderen. Char siu!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
ow sorry hoor, rustig maar...quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 02:10 schreef RobinOok het volgende:
What the fuck?!
Ik wil het niet weten!
Nou, google vindt niks verdachts. En die is meestal de eerste die iets vindt.
Dus ja, kutvirusscanner heb je.
https://www.virustotal.co(...)analysis/1382189223/quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:01 schreef RobinOok het volgende:
Ja, nou, pff, dat komt, ik ben dus wel ooit gehackt geweest. Dus ik schiet meteen in de stress als ik zoiets hoor, dan denk ik "neeeeee, niet weeeeeer!". Maar sindsdien is het gelukkig niet meer voorgekomen en voer ik updates braaf binnen 24 uur door.
En verder vind ik het superirritant dat er zoveel slechte scanners en guards zijn die blijkbaar niets anders doen dan OUDE informatie gebruiken. Daar heb je echt niks aan. Die zijn te laat als er echt iets aan de hand is en te lui om up-to-date te zijn. Etters.
Ik kan op mijn werk ook niet op de website van RobinOok! Krijg dezelfde melding.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 15:29 schreef dude1986 het volgende:
[..]
https://www.virustotal.co(...)analysis/1382189223/
Van de 38 scanners is er maar 1 die aangeeft: verdacht! ( en dit is mijn scanner die ik verplicht van werk moet gebruiken ivm thuiswerken) Maar dus verouderde info wss idd
Van alles! Over/door ijs, slierten ervan in brownies, gebruiken als broodbeleg, gebruiken om dingen mee te vullen - ik weet het nog niet. Heb er nu een fijne pot vol van.quote:Op maandag 21 oktober 2013 08:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat kun je doen met gecarameliseerde chocola?
wanneer mag ik komen eten?quote:Op maandag 21 oktober 2013 17:59 schreef regnavetto het volgende:
Aardappelgnochhi met geroosterde pompoen en champignon gesauteerd in boter met knoflook en salie voor de saus
[ afbeelding ]
Lekker zeg! Zelfgemaakte gnocchi?quote:Op maandag 21 oktober 2013 17:59 schreef regnavetto het volgende:
Aardappelgnochhi met geroosterde pompoen en champignon gesauteerd in boter met knoflook en salie voor de saus
[ afbeelding ]
Ik weet niet of je iets hebt veranderd maar ik kan op m'n werk weer op je site komenquote:Op zaterdag 19 oktober 2013 22:39 schreef RobinOok het volgende:
Ik zal van de week eens kijken of ik ze kan verleiden tot een nieuwe euh dinges.
Dat paddenstoelenbrood ga ik zeker eens maken als ik weer Daiya kaas in huis hebquote:Op dinsdag 3 september 2013 20:48 schreef minilot het volgende:
Oeee, eend!
Hier nog steeds herfstsfeer (later deze week weer 27 graden, dus nu maar even wat premature najaarspret!)
Avondeten was soep van geroosterde groenten én: paddenstoelenbrood met gepofte knoflook en gruyere!![]()
[ afbeelding ]
Toetjes waren pots de crème met ahornsiroop (maple syrup) en gesuikerde pecannoten:
[ afbeelding ]
-> Recept!
ik ook! eerste keer en wow errug mooie site!quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 12:29 schreef Soulagement het volgende:
[..]
Ik weet niet of je iets hebt veranderd maar ik kan op m'n werk weer op je site komen
Eerste was geen recept vanquote:Op dinsdag 22 oktober 2013 14:53 schreef jerney het volgende:
[..]
Dat paddenstoelenbrood ga ik zeker eens maken als ik weer Daiya kaas in huis heb!
Oh shit, de link was alleen naar het tweede recept
Thanks!quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 15:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Eerste was geen recept van![]()
Deeg was van het recept voor naanbrood dat ik vaak gebruik:
http://www.seasaltwithfood.com/2009/04/leavened-oven-brean-naan.html
Belegd met in boter gebakken kastanjechampignons en gruyerekaas en nadat het brood uit de oven kwam bestrooid met wat gedroogde chilipeper en fijngehakte peterselie.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |