Kwam hem net ook tegen op Foodgawker. Ziet er heel lekker uit! Misschien ga ik dit morgen makenquote:Op dinsdag 15 oktober 2013 11:54 schreef DarkElf het volgende:
Van de week zoiets lekkers gemaakt: Paddenstoelen stroganoff. En t was nog zo klaar ook. Snel weer maken dus.
[ afbeelding ]
Zeker doen! Was erg lekker 😊quote:Op dinsdag 15 oktober 2013 19:52 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Kwam hem net ook tegen op Foodgawker. Ziet er heel lekker uit! Misschien ga ik dit morgen maken
Ik ga het vanavond maken!quote:
Mooie omelet! Was ie runny van binnen?quote:Op woensdag 16 oktober 2013 13:07 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ]
Prima lunchje. Omelette met boterknoflookchampignon
Valt reuze mee! Het garen van de kip duurt het langstquote:Op woensdag 16 oktober 2013 18:36 schreef MaximusTG het volgende:
Ziet er goed uit. Wel een werk, of niet?
Ja lekker romig:)quote:Op woensdag 16 oktober 2013 19:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mooie omelet! Was ie runny van binnen?
Oeh dat klinkt erg lekker, maar ziet er ook goed uit! Nou doe ik niet aan ongezouten eten, maar zou ik die natriumarme bouillon kunnen vervangen door kippenbouillon? Of desnoods groentenbouillon? Ik krijg er trek vanquote:Op dinsdag 15 oktober 2013 11:54 schreef DarkElf het volgende:
Van de week zoiets lekkers gemaakt: Paddenstoelen stroganoff. En t was nog zo klaar ook. Snel weer maken dus.
[ afbeelding ]
Tuurlijk kan dat!quote:Op woensdag 16 oktober 2013 20:50 schreef Skaai het volgende:
[..]
Oeh dat klinkt erg lekker, maar ziet er ook goed uit! Nou doe ik niet aan ongezouten eten, maar zou ik die natriumarme bouillon kunnen vervangen door kippenbouillon? Of desnoods groentenbouillon? Ik krijg er trek van
Ik vond 'm ook wel lekker, maar had voor mij nog iets paddestoeliger van smaak gemogen. Volgende keer gedroogde shiitake weken in bouillon en dat erdoor, denk ik.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 13:30 schreef Dragonberry het volgende:
De stroganoff was lekker! Net het restje opgegeten
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!quote:Op donderdag 17 oktober 2013 19:10 schreef dude1986 het volgende:
Iemand noemde hier Foodgawker, ik kende deze site niet... omg foodheaven online!
Nice!quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vermoed!
(Jemig, alweer deel 15! )
lol, ja zie het haha. Ik dacht gewoon een uitdrukking ofzo.quote:Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!
(Jemig, alweer deel 15! )
Dit ziet er fucking lekker uit.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!
(Jemig, alweer deel 15! )
Wanneer kan ik komen eten?quote:Op donderdag 17 oktober 2013 21:27 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vandaag Zuid-Soedanese 'combo', een prutje van rundvlees (helaas geen geit te krijgen in mijn dorp), spinazie en pinda (recept):
[ afbeelding ]
Erbij wraps van half teff-meel (dat sinds vanmorgen vroeg met wat water heeft staan borrelen in een warme keuken), half tarwebloem, met zout en ei en een beetje bakpoeder.
Afrikaaaaaaa!
[..]
Goed hè, Foodgawker!? We hebben deze topicreeks er zelfs naar vernoemd!
(Jemig, alweer deel 15! )
Dan neem ik dit wel als toetjequote:Op donderdag 17 oktober 2013 12:43 schreef minilot het volgende:
Ochtendbaksel!
[ afbeelding ]
Brosse kaaskoekjes met cheddar en venkelzaad
(Recept in het Baktopic)
Ik maakte dit een keer met zo'n zakje marinade en ik vond het niet fijn.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 00:57 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Cha Siu
Ik was nooit een grote fan. Vind het altijd een beetje "hard" varkensvlees. Ik ben meer van het snotzachte. Maar nu een paar keer gemaakt en kan het steeds beter waarderen. Char siu!
quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 00:57 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Cha Siu
Ik was nooit een grote fan. Vind het altijd een beetje "hard" varkensvlees. Ik ben meer van het snotzachte. Maar nu een paar keer gemaakt en kan het steeds beter waarderen. Char siu!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |