Nee vervangen door citroen geloof ikquote:Op woensdag 11 september 2013 18:46 schreef RobinOok het volgende:
Dus de rose grapefruit is verstopt? Of gebleekt?
quote:Op woensdag 11 september 2013 18:37 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ]Ziet er erg goed uit, citroen niet te overheersend?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee heel onderhoudend gelukkig, heb er iets minder van gebruikt en naast de extra vergine olijfolie, wat honing en wat sinaasappelsap wat ik over had erbij gedaan en iets langer op het vuurgelaten zodat het zuur wat minder heftig zou zijn.quote:Op woensdag 11 september 2013 18:52 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ziet er erg goed uit, citroen niet te overheersend?
En zojuist ook maar eens van de chili het recept online gezet.quote:Op zondag 25 augustus 2013 21:29 schreef Molleman het volgende:
Vandaag Chili met zelfgemaakt rode peper flatbread en een yoghurt/bieslook/knoflook dip. Recept nog een keer online zetten.
[ afbeelding ]
Dat ijs! Ik moet nodig weer eens een ijsmachine. Ik had er eentje, maar die is kaduuk en ik ben te lui om elk half uur in een bak in de vriezer te gaan roeren..quote:
quote:Op donderdag 12 september 2013 20:44 schreef minilot het volgende:
Ennnnn avondeten!
Zelf Thaise groene curry gemaakt en door noedels heengeschept: de ervaring van pasta met pesto maar dan met een smaak van jewelste!
[ afbeelding ]
Recept gepikt van hier:
http://www.ladyandpups.com/2013/04/04/thai-style-green-pesto-eng/
Aanrader!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oeh wauw, die van jou zijn een stuk beter gelukt dan het gros van de GBBO kandidaten!quote:Op donderdag 12 september 2013 18:37 schreef minilot het volgende:
Ik kreeg ze niet uit mijn hoofd na The GBBO afgelopen dinsdag: de egg custard tarts!
[ afbeelding ]
Ik heb min of meer het recept van Paul Hollywood aangehouden, maar heb de tartjes (expres) een stuk platter gehouden. O, en extra nootmuskaat gebruikt, want dat is lekker.
[..]
Dat ijs! Ik moet nodig weer eens een ijsmachine. Ik had er eentje, maar die is kaduuk en ik ben te lui om elk half uur in een bak in de vriezer te gaan roeren..
Die zien er goed uit! Ik zou me er helemaal scheel aan kunnen eten (wit brood + kaas - ik kan daar oneindig veel van op), dus ik ik laat je recept even voor wat het is.quote:Op zaterdag 14 september 2013 10:09 schreef DarkElf het volgende:
[ afbeelding ]
Zachte breadsticks al dan niet met kaas, oh wat waren ze lekker!
Ja, maar ik had ook genoeg gelegenheid om de taartjes af te laten koelen zodat ze makkelijk uit de vormpjes kwamen, zonder dat Mel danwel Sue "HET IS TIJD!!!" in mijn keuken liep te blèren. Dat scheelt.quote:Op zaterdag 14 september 2013 22:44 schreef Goodbye het volgende:
[..]
Oeh wauw, die van jou zijn een stuk beter gelukt dan het gros van de GBBO kandidaten!
Nou, als je chocolade niet tempereert, dan kun je er wel iets indopen en dat dan laten afkoelen, maar dan krijg je nooit meer een echt goed hard, glad, knapperig chocoladelaagje terug - het blijft altijd wat zacht en plakkerig.quote:Op zondag 15 september 2013 15:20 schreef RobinOok het volgende:
Waarom moeite doen met temperen als je ze toch in de vriezer pleurt?
Sorry, maar ik geloof dat ik t niet snap. Ontdooide munt, is dat wat?
Of laat je het juist niet meer ontdooien? Ik snap m echt niet.
Champignons gebakken in olijfolie met wat ui en knoflook. Zout en peper. Afblussen met witte wijn en kippenbouillon, daarna nog wat boter erbij en peterselie.quote:Op woensdag 18 september 2013 23:07 schreef Molleman het volgende:
[ afbeelding ]
Lunch: Toast met citroen chili ricotta en gebakken champignons.
Ziet er goed uit Robin. Maar eens een keer kijken waar ik die aan kan komen. Als ik de omschrijving op jouw website lees moet ik deze zeker eens een keer gaan proberen.quote:Op zondag 22 september 2013 15:42 schreef RobinOok het volgende:
Voor de grap moet je dat eens proberen met konings oesterzwammen, Molleman. ;-)
[ link | afbeelding ]
Ik grillde ze in euh 4 minuten of zo en dipte ze daarna in gesmolten boter met beetje knoflook en een scheutje sojasaus. (zo moesten op, had geen plan, heb ze gewoon zo opgesmikkeld)
Dat ziet er leuk uit! Wat is het recept dat jij gebruikte?quote:Op zondag 22 september 2013 15:52 schreef Steven184 het volgende:
[ afbeelding ]
Simpele appelcrumble van afgelopen week.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |