Hoe smaakte het?quote:Op dinsdag 10 september 2013 18:17 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ]
Heston Blumenthal's perfect chicken tikka massala met bijbehorend zelfgemaakt naanbrood
Mijn eerste foto in dit topic. Heb helaas geen goede camera net als jullie
Zeg dat wel!quote:Op dinsdag 10 september 2013 18:46 schreef minilot het volgende:
Ik heb ook een goedkoop point-&-click-dingetje hoor. Daglicht en een witte ondergrond schelen een stuk. Robin pakt het wat professioneler aan, maar haar foto's zijn dan ook echt waanzinnig!
Verder: naan! Kip tikka massala! Mjam!Veel werk zeker, indien versie van Heston?
Nou.. Ik wilde vanavond dus de aardappelsalade van DE maken. Door enig misverstand met mijn lief dat wat voorbereidende handelingen had uitgevoerd was er echter nogal een lading ZOUT in de dressing beland (ondanks natriumarm recept, kun je nagaanquote:Op woensdag 4 september 2013 09:34 schreef DarkElf het volgende:
Met recht een foodgawkerfoto want hij was geaccepteerd, en men wat zijn ze moeilijk daar zeg dus ik vond t heel watMaar waar t echt om gaat is dat deze aardappelsalade echt super lekker is, vonden wij dan.
[ afbeelding ]
De ervaring van zulke recepten vind ik juist de kick geven. Heerlijk om met-je-verstand-op-nul in dagje in de keuken te staan!quote:Op dinsdag 10 september 2013 19:11 schreef DarkElf het volgende:
ik geloof heus dat het lekker is hoor maar zal wel een barbaar zijn maar zouden die 6 a4tjes recept/3 dagen werk aan een saus/14 dagen voorbereiden etc etc nu echt zoveel lekkerder zijn dan wat een Italiaanse mama voor saus maakt of iemand die gewoon goed Indiaas kookt? ik vind het allemaal zo... pretentieus overkomen eerlijk gezegd. Van heston dus he, niet van mensen die dat eens nadoen.
Hallo? Professioneler? Ik?quote:
quote:Op dinsdag 10 september 2013 22:58 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hallo? Professioneler? Ik?
[ link | afbeelding ]
Met mijn fuji finepix camera die met een tyrap bij elkaar gehouden wordt en wiens flitser ik met de hand open moet houden als ik wil flitsen. Yeah, sure. Heeeeel professioneel.
Nou ja, geen professionele camera dan! In mijn hoofd zag je opzetje met witte achtergrond er ook wat uitgebreider uit met reflectoren enzo, vast verkeerd onthouden.quote:Op dinsdag 10 september 2013 22:58 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hallo? Professioneler? Ik?
[ link | afbeelding ]
Met mijn fuji finepix camera die met een tyrap bij elkaar gehouden wordt en wiens flitser ik met de hand open moet houden als ik wil flitsen. Yeah, sure. Heeeeel professioneel.
een Fuji Finepix werkt prima! Dat is net een klein stapje voor een DSLR cameraquote:Op woensdag 11 september 2013 07:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou ja, geen professionele camera dan! In mijn hoofd zag je opzetje met witte achtergrond er ook wat uitgebreider uit met reflectoren enzo, vast verkeerd onthouden.
In dat geval, dubbel!
Ik vind het wel leuk om dat te zien. Vooral omdat ik me er net pas echt mee bezig houd en eerst alleen matige foto's maakte van etenquote:Op woensdag 11 september 2013 10:57 schreef Molleman het volgende:
De laatste foto's heb ik gewoon met daglicht gedaan. Ik kan wel mijn hele strobist setup neer gaan zetten maar dat vind ik een beetje veel van het goede. Gebruik wel mijn DSLR waar ik zo'n 4-5 lenzen bij heb maar dat is puur omdat ik het toevallig door hobby tot mijn beschikking heb.
Wat wel handig is mocht je te weinig licht hebben is een stuk piepschuim en die desnoods met wat aluminium folie erop. Dan kun je wat extra licht richting het eten reflecteren. Ik gebruik daar dan zoiets voor.
Dat is er toch al ooit eens geweest?quote:Op woensdag 11 september 2013 12:03 schreef Mirjam het volgende:
Is het anders een idee hier een apart topic over te openen, om tips uit te wisselen? Dan staat het allemaal mooi bij elkaar
ja dat kan ik even niet ophengelen, weet ik niet zekerquote:Op woensdag 11 september 2013 12:04 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Dat is er toch al ooit eens geweest?
Dat is meer een drama-topic zeg. Zonde.quote:Op woensdag 11 september 2013 13:02 schreef motorbloempje het volgende:
CUL / Foto's maken van je eten
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 11 september 2013 18:37 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ]Wat heerlijk zegSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Haha ja heb er dan ook bijgezet dat ik citroen gebruikt hebquote:Op woensdag 11 september 2013 18:40 schreef RobinOok het volgende:
Je rose grapefruit ziet er verdacht geel uit.![]()
Maar wel lekker! En mooi ook.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |